|
|
#721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Książki podobne do 50 twarzy Greya - znacie jakieś? - część III
hej Słoneczka
![]() ja dzis też oczywiście od rana zarobiona - najpierw zakupy - ostatnie prezenty, potem robiłam jednocześnie 2 ciasta, zupę, pakowałam ostatnie rzeczy i pomagałam rodzicom w pakowaniu prezentów - teraz posprzątałam u siebie także jak ktoś mi dziś powie, że jest niedziela to chyba nie uwierzę ![]() Jutro idę na cały dzień do pracy także nie zrobię nic poza przeczytaniem czegoś P.S. dziękuję Wam wszystkim Kochane jesteście!!! jak na razie mieszka się baaardzo dobrze
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ciekawa jestem jak Ci się dalej będą podobały.. To, że jest dodatkowa akcja to zdecydowany plus, bo często mam wrażenie, że ten istotny "detal" jest pomijany, a autorzy skupiają się jedynie na seksie, a nie o to chodzi.. Ja nie wiem jednak czy mam teraz ochotę na wampiry.. Ostatnio chodzą za mną książki typowo ludzkie, z elementami BDSM, albo te mroczniejsze nieco.. Chyba zabiorę się za to Wanderlust.. Oceny są bardzo mieszane, średnia niezbyt wysoka, ale jest porwanie, a to akurat lubię ![]() No i taki cytacik: "Maybe I'll let you go? Not gonna happen. You're mine. I caught you, and I'm not giving you back."
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hardcore Ci w głowie nygusku
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, ja też ostatnio urobiona, tylko zaglądam do Was o czym gadacie, miałam w tym roku nie piec ciasteczek, ale znowu nie wytrzymałam
Trochę też podczytuję, chociaż książka,, którą teraz czytam nie jest za ciekawa, mam ochotę na The Dominant ...O tak, to będzie następna książka za którą się wezmę Pozdrawiam Was ciepło |
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
I czytam
klimacik jest..choineczka spokój cisza...mmm![]() ![]() Wysłane z mojego ST26i |
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc dziewczyny. U mnie choinka już stoi mimo, że okna jeszcze nie umyte(jutro mnie to czeka). Do zrobienia jeszcze jakies dwa ciasta i sałatka i można czytać czytać i czytać
![]() Dzisiaj sięgnęłam po książkę która od dawna miałam w czytniku ale nie zabierałam się za nią. Jak się okazuje młodzieżówka i cały czas trzymała mnie w napięciu, cały czas byłam jakaś podminowana, no i okazało się że nie bez powodu. Książki już nie mam bo jak tylko ją skończyłam to miałam takie ciśnienie że od razu ją skasowałam. Nie przeczytałabym jej drugi raz (nerwowa jestem) ale uważam że warto po nia sięgnąc. A więc polecam Entangled Cat Clark(chyba się nie pomyliłam z tytułem i autorką). Miałam ją oczywiście po polsku. |
|
|
|
#728 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane
U mnie choineczka też stoi Dziś dopiero teraz mam czas zaglądnąć bo cały dzień byliśmy z wizytą u Teścia, od samego rana i nie dawno wróciliśmy, taka akurat wycieczka przed świętami![]() Mnie jutro czeka robienie salatek i pieczenie ciast, na szczęście w tym roku idziemy do Rodziców więc najgorsza robota (ryba, pierogi) mnie omija ![]() zaczęłam czytać W szpilkach i powiem Wam że mi się podoba, jest się z czego pośmiać przy tej książce ![]() a teraz zmykam do spania bo jakoś dziwnie mnie ta droga wykończyła, niby nie daleko bo tylko 200km ale padam, miłej nocy Kochane PS Kika gratuluje mieszkanka Masumi takiego wyjazdu to ja Ci zazdroszczę, coś niesamowitego ![]() emi takie przebierane imprezy są najlepsze, nie do zapomnienia
|
|
|
|
#729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() muszę zaraz zabrać się za te prezenty.... a jutro masakra... mama dziś mnie oświeciła że muszę zrobić 6 półmisków ryby!!! do tego jutro ciasto i jednak parę ostatnich zakupów... |
|
|
|
|
#730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witajcie o poranku. Nieistety jak to zawsze w weekend przed Świętami robota i robota i czasu nie miałam na forum. Przepraszam. ![]() Ale za to na ksiażkę i owszem. Przepraszam. ![]() Zaczęłam czytać serię "This Man" Jodi Ellen Malpas. Nieistey po angielsku. Powiem Wam że strasznie tajemnicza w sensie głównego bohatera. Bardzo podobna do Crossa. Jestem w połowie i praktycznie dalej nic nie wiem o głównym bohaterze Jessim oprócz tego, że jest bogaty, starszy od Avy (bohaterki) i ma nieprzyjemną bliznę na brzuchu. Strasznie tajemniczy. Mnóstwo opisów. Sex nieziemski. "Sprzęt jakby z innej planety w rozumieniu wielkości. Mówię Wam się dzieje w lóżku i nie tylko. Oni prawie w ogóle nie rozmawiają. Nie mają czasu tylko to spojrzenie, świat się zatrzymuje, tylko oni. Boskie wrażenie. Uwielbiam to. Oczywiście miałam się zabrać za Bractwo jednak ten tytuł This Man zachęcił mnie bardziej. Zobaczymy po pierwszej części jak będzie. ![]() A tak z drugiej strony to ja w pracy a Wy? macie już wolne? Edytowane przez Britta2 Czas edycji: 2013-12-23 o 08:35 |
|
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Kika, gratulacje - samych dobrych chwil na nowym mieszkanku A o Szóstym możemy sobie pogadać, długooo ![]() Masumi - dużo zdrówka, coś za dużo tych chorób u Ciebie :/ Widzę, że zabrałaś się za Wampiry w Ameryce, też fajne. Ja ją czytałam zaraz po serii Kerrelyn Sparks ( Jak poślubić wampira milionera) więc wydawały mi się, hmm bardziej mroczne, ale teraz to chyba Bractwo wychodzi na prowadzenie Masz może 3 nowelki, które są do tej serii??http://www.goodreads.com/book/show/15789882-betrayed http://www.goodreads.com/book/show/1...ettes-volume-1 http://www.goodreads.com/book/show/18010315-hunted Maggnolia - zazdroszczę przygody z Bractwem, moja ulubiona część to właśnie o Zbihrze, jest jeszcze o nim krótka nowelka "Father Mine" (ale do przeczytania dopiero po historii Furiatha). Zainteresowałaś mnie tą Jastrzębią Górą, hmm też czegoś szukam, dostałam mega premię roczną i zdecydowaliśmy się na jakiś weekendowy wypad full romantic
|
#732 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
U mnie idealna świąteczna pogoda świeci słońce i zero śniego - poprostu idealnie ![]() Ja już po porannej kawce i teraz trzeba iść zrobić ostatnie zakupy a później sałatka, ciasto i sprzątanie więc w ciągu dnia raczej marne szanse na książeczkę - oby do wieczora ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Asia u mnie taka sama idealna pogoda ![]() Ja jeszcze w pracy ale mam nadzieję że wcześniej wyjdę, bo też czeka ciasto do upieczenia, a jakaś sałatka i rybka to już na jutro... |
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
U mnie też pięknie dzisiaj- słoneczko, bezwietrznie i ciepło ![]() Ja też jeszcze dzisiaj w pracy , ale nie jest źle , najważniejsze, że już prawie skończyłam przygotowania do świąt zostały same drobnostki,ale to już jutro ![]() Kochane miłego poniedziałku Wam życzę
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 tygodnie nie mieliśmy kuchni ... W piątek Panowie skończyli montować meble i wstawili sprzęty i w końcu można normalnie zjeść ! Bo tak to codziennie pizza lub mcdolandy Uwielbiam fast foody (na szczęście mogę jeść i jeść, bo nie mam tendencji do tycia ), ale w pewnym momencie naprawdę już ich miałam dość Ale w końcu jesteś na swoim a to naprawdę cieszy ![]() krok po kroku wszystko wykończycie. Nam zostało jeszcze sporo do zrobienia A robimy parapetówkę w sylwestra, więc mam nadzieję, że uda nam się jeszcze coś powykańczać
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje drogie, nadal w kuchennym szale jestem
miłego dnia kochane ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() a to muszę to nowelkę znaleźć jeszcze są cudowni , wciąż o nich myślę hi hi
|
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
Yasinisi czytam This Man i strasznie się wkurzam.
Ale z drugiej strony On tez kompletnie nic o sobie nie opowiada. Nic tylko ostre bzykanie. Acha dowiedziałam się kolejnych 2 nowych faktów z jego życia dotyczących mniej więcej jego ulubionego koloru i pewnej nieruchomości. Oczywiście jest tutaj wielu tzw' "Przyjaciół", niekoniecznie życzliwych obojgu bohaterom. Strasznie dziwna ksiązka. Już się męczę. Cholera tu musi się w końcu coś zacząć dziać. Mam jeszcze 100 stron do końca. Kompletnie nie wiem czego się spodziewać. Kolejnej ucieczki Avy nie zdzierżę takie nieodpowiedzialne i dziecinne zachowanie.
|
|
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry Kochane
poza tym dopiero za jakieś dwie godzinki biorę się za kuchenną walkę ze świętami, chociaż wczoraj już upiekłam ciasto miodowe i się przegryza. wracam do porządków
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dalej nic się nie ruszy, to zdecydowanie odłożę ją w czasie.. Przeczytać pewnie przeczytam, ale nie będę się tak spieszyć.. Dziękuję za opinię na bieżąco |
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie mam tych nowelek.... Nie szukałam tez szczerze mówiąc ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cześć kobiety ![]() A ja cierpię z powodu pogody.... ![]() Kocham białe święta a tu ani grama... Zobaczcie ![]() Ja już zamówiłam obie ![]() http://www.empik.com/czarny-ksiaze-m...2589,ksiazka-p http://www.empik.com/wszelkie-odcien...0920,ksiazka-p
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A druga pozycja, wow nie wiedziałam |
|
|
|
|
#743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet nie wiedziałam, że ta druga pozycja ma się ukazać po polsku więc jak dla mnie super niespodzianka
|
|
|
|
|
#744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęłaś już ? ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() Nie spodziewałam się
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie zaczęłam , dziś zacznę. Wczoraj zaczęłam i skończyłam drugą część wampirów.
Ale z tego co słyszałam czad
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
No to super
![]() A potem wracam do Bractwa chyba.... Chyba że znowu wypłynie coś
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u dziewczyn rożnie, mała tej nocy spała dobrze a starsza znowu dusiła się w nocy jak opętana....... Brak słów...
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

Mnóstwo opisów. Sex nieziemski. "Sprzęt jakby z innej planety w rozumieniu wielkości. Mówię Wam się dzieje w lóżku i nie tylko. Oni prawie w ogóle nie rozmawiają. Nie mają czasu tylko to spojrzenie, świat się zatrzymuje, tylko oni. Boskie wrażenie. Uwielbiam to. 

Ale z drugiej strony On tez kompletnie nic o sobie nie opowiada. Nic tylko ostre bzykanie. Acha dowiedziałam się kolejnych 2 nowych faktów z jego życia dotyczących mniej więcej jego ulubionego koloru i pewnej nieruchomości.