Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22. - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-19, 13:21   #721
(t)asia
Zadomowienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Zgodnie z obietnicą od rana wzięłam za sprzątanie. Właśnie skończyłam i biorę się za papiery...

blonde nie zadzwonił, bo nie chciał mnie budzić =) A przecież i tak musiałam mu drzwi otworzyć

Miałam iść na spacer, ale śnieg mokry, cały dzień mży...Jakoś wena mi minęła.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 13:23   #722
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Ja robie jak uważam nie obchodzi mnie zdanie innych.

Powodzenia! Tzn do ilu lat? 5-10?

Ja mysle ze nie ma co przesadzac w tej kwesti. Jeśli dziecku raz na jakiś czas da się cos słodkiego. Ja np. totalnie nie rozumiem takich rodzicow którzy tylko w soboty czy niedziele daja dziecku słodkie. I nie mowie tu o kawałku czekolady , tylko dosłownym objadaniu się słodkim żeby narobić to ze w tygodniu nic nie mogą zjeść.

Ja tez przy Dominiku i teraz tez.

mam podobne zdanie
dziewczynki dostaną czekoladke jak np my z mężem mamy ochote

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

gucia szukam samolotu i maly krzykacz jest u Ciebie

i oby tak bylo,

co do słodyczy to ja nie pamietam kiedy szymek dostal pierwsza, teraz jada
widzę Mysia się tez zgłosiła, także daje jej pierwszeństwo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-01-19, 16:22   #723
małaPaulina
Wtajemniczenie

gochaa_p tak mowil ze zrobi usg ale ja juz do tego lekarza nie ide
ButterBear karte ciazy powiedzial ze zalozy za 2 tygodnie jak wroce z wynikami i wtedy dopiero moge dostac zwolnienie na ciąże a ze czuje sie kiepsko to poszlam do internisty po zwolnienie ....
"bete" tzn
Generalnie planuje się przenieś gdzieś prywatnie do ginekologa bo w luxmedzie ci lekarza mają cie głęboko gdzieś...a byłam u wielu,u laryngologa,okulisty,inte rnisty,kilku ginekologow i wszyscy są tacy sami,czas wizyty byle jak najkrotszy,słowa ograniczone do minimum
Naprawdę jest to dla mnie stres,to moja pierwsza ciąża,źle sie czuje do tego mam takie humorki ze rycze bez powodu,a lekarze zero empatii
Mam znajome ktore mialy te same sytuacje co ja i zaczely chodzic prywatnie...

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 17:38   #724
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
metka, strippi, Ana, dzięki dziewczyny

Mąż wpadł dzisiaj tylko n a chwilę i znowu wyjechał... Trochę już za nim tęsknie, za leniuchowaniem razem... Ostatnie takie czasy były ponad rok temu... Nawet do kina nie ma kiedy pójść.
Z chęcią pojechałabym sobie z nim teraz do Trondheim, ale po pierwsze akurat w pon mam wizytę, po drugie jazda 1500km w jedną stronę nie jest chyba najprzyjemniejsza w 7 miesiącu. Zatem pozostaje mi czekanie...

oj niefajnie masz z tym mężem... mi teraz ciężko jak mąż jest godzinę, dwie później w domu przez dojazdy do pracy 60km... a co tu mówić o Tobie...

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość

U Nas leniwie, wczoraj sprzątanie, małe zakupy i wieczorem popiłyśmy trochę mojito z siostrą. Siostra robi je wyborne!
Dzisiaj pogoda paskudna, mieliśmy się wybrac na krótki spacer ale chyba ospuścimy.
Miłego dnia
fajny weekend

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

a mnie rozłożyło. Mąż mi wyjechał a ja wczoraj z samego rana dostałam 39 stopni goraczki. Gardło zawalone. Teściowa była, zbadała i angina ropna

No i mogę stwierdzić, ze Maja sama się odpieluchowała w części. Od tygodnia zero wpadek. Pieluszkę ma tylko do snu u na spacer.
zdrówka!
Macie już ferie?
Idziesz do pracy jutro?

Brawo dla Mai!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Ja jeszcze dzis do pracy, jutro mam wolne, ale znowu wieczorem do szkoly ide...nst weekend mam cały wolny
do szkoły? chyba coś mi uciekło, albo zapomniałam :P... uczysz się?

U nas weekend też bardzo przyjemnie wczoraj poszliśmy spać o 2 , bo o 20 zaczęliśmy oglądać płyty z naszego ślubu i wesela... rano do kościoła, wymarzłam się jak nie wiem, bo posadzki robią i potem 2h leżałam pod kocem z termoforem pod nóżkami i soczkiem z czarnej porzeczki a teraz byliśmy u jednych dziadków z życzeniami już
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 19:40   #725
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Widzę, że temat odżywiania i słodyczy był, więc napiszę Wam tylko, że moja siostra była ostatnio z synem u dietetyka i dowiedziała sie między innymi, żeby nie podawać dzieciom słodyczy/produktów (np soki) zawierających syrop glukowozo - fruktozowy, ponieważ wzbudza on agresję u dzieci.

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Czy któraś z Was oglądała ten film http://www.filmweb.pl/film/Histeria+...ra-2011-536959 ???
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 20:47   #726
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bika ja nie oglądałam.

Co do agresji, to byłam ostatnio na fajnym szkoleniu i tam babeczka powiedziała, że oglądanie TV przez małe dzieci też wzbudza w nich agresję i nadruchliwość psycho-ruchową. Ze względu na dużą intensywność barw, szybko zmieniający się obraz itp.

Anamy ferie mamy dopiero od 14 lutego. Idę jutro do pracy (mąż na mnie krzyczy za to) ale mam tyle rzeczy na dzien babci i dziadka do zrobienia, w środę mamy uroczystość.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2014-01-19 o 20:48
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-19, 21:58   #727
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Madzia do albo od którego roku to z ta telewizja? Nam mówili o podobnych przypadkach podczas kursu z pierwszej pomocy dla dzieci i niemowląt ale chodziło bardziej o napady padaczki wywołane przez szybko zmieniające sie obrazy w tv.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 07:09   #728
gucia6
Zakorzenienie

dzień dobry

u nas weekend spokojny, trochę spędzony na panowaniu

a no i ostatni tydzień w pracy i nie mam juz najmniejszej ochoty na siedzenie tutaj

Stary 2014-01-20, 07:22   #729
Gucia0987
Zakorzenienie

witajcie,

Mysia
widzę, że u Was też leniwa niedziela

Magda zdrowia!
co do tej agresji wywoływanej przez TV - czytałam o tym swego czasu i jeśli tylko się uda, to będę chciała żeby moje dziecko nie oglądało tv do roku-półtrej.
O ile dobrze pamiętam Natalki Marysia też długo nie oglądała tv.

Bika nie widziałam tego filmu, ale tytuł zachęcający

Żabcia co do słodyczy to zgadzam się - wszystko z głową
Ja pamiętam, że w ciągu tygodnia nie jadłam słodyczy. W weekend mogłam jeść. Ale nigdy się nie objadałam nimi. Było to w rozsądnych ilościach. I nie wiem jaki to miało wpływ - ale na dzień dzisiejszy słodycze mogłyby dla mnie nie istnieć.

Tasia ale Cię mąż nastraszył! ło matko!

Ana
i jak się męzowi dojeżdża do pracy? Dajecie radę?

Blonde super, że cały przyszły weekend wolny!

Gucia6 szybko zleci ten tydzień! Dasz radę!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 07:41   #730
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

blonde nie zadzwonił, bo nie chciał mnie budzić =) A przecież i tak musiałam mu drzwi otworzyć
no ale chyba nie zdecydował na ostatnia chwile ze wraca?Mogł wczesniej zadzwonic...nawet gdybys musiała wstac i otworzyc te drzwi ale bynajmniej nie w strachu...

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

do szkoły? chyba coś mi uciekło, albo zapomniałam :P... uczysz się?

U nas weekend też bardzo przyjemnie wczoraj poszliśmy spać o 2 , bo o 20 zaczęliśmy oglądać płyty z naszego ślubu i wesela... rano do kościoła, wymarzłam się jak nie wiem, bo posadzki robią i potem 2h leżałam pod kocem z termoforem pod nóżkami i soczkiem z czarnej porzeczki a teraz byliśmy u jednych dziadków z życzeniami już
ojej kilka postow wczesniej tez pisalam, ze chodze na ang

Madzia zdrowka

Czesc...
Stary 2014-01-20, 07:54   #731
onyks
Zakorzenienie

Cześć.

Dlaczego te weekendy tak szybko mijają

Widziałam, że pisałyście o słodyczach....u nas to chyba długo ich nie będzie ze wzgl na alergię. Jak Nataszka zje biszkopta to wysypuje ją od razu na policzkach...z resztą ją wysypuje po tylu rzeczach, że już nie wiem co jej dawać Po szynce, parówkach, biszkoptach, masełku, bananie...nawet jabłko podejrzewam..

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-20, 08:24   #732
gucia6
Zakorzenienie

co do TV, to Sandra nie ogladala długo, a teraz to sporadycznie pokazujemy jej jakieś filmiki... Rita czasem podejrzy

Stary 2014-01-20, 08:55   #733
onyks
Zakorzenienie

Nataszka też czasem podejrzy chwilę jak włączymy, raczej nie ogląda tv.

Dziewczyny, MMR przed nami, w środę, stracha mam...niepotrzebnie się naczytałam o powikłaniach po tej szczepionce

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 08:57   #734
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Dziewczyny, MMR przed nami, w środę, stracha mam...niepotrzebnie się naczytałam o powikłaniach po tej szczepionce
a nie możecie odłożyć tych szczepień na później? np ze wzgledu na uporczywe niewyjaśnione alergie?

Stary 2014-01-20, 09:18   #735
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Nas też to niedługo czeka..i też mam stracha i zastanawiam się, jak to odłożyć może w czasie
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 09:23   #736
kotekk81
Zakorzenienie

Czesc

Piekne ferie maja dzieci Maja będzie chodzic do przedszkola bo maja calkiem sympatyczny program a mam wrazenie ze w domu to by się tylko wynudzila

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 09:38   #737
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć.

Dlaczego te weekendy tak szybko mijają

Widziałam, że pisałyście o słodyczach....u nas to chyba długo ich nie będzie ze wzgl na alergię. Jak Nataszka zje biszkopta to wysypuje ją od razu na policzkach...z resztą ją wysypuje po tylu rzeczach, że już nie wiem co jej dawać Po szynce, parówkach, biszkoptach, masełku, bananie...nawet jabłko podejrzewam..
ojej
A co jej dajesz do jedzenia?
Wspolczuje i mam nadzieje, ze szybko sie z tym uporacie

Cytat:

kazdy z Nas ma chyba stracha, ale bedzie dobrze, nie czytaj za wiele, bo i tak nic nie zmienisz w tej kwestii
A wlasnie mozesz odłozyc troche w czasie?...

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Czesc

Piekne ferie maja dzieci Maja będzie chodzic do przedszkola bo maja calkiem sympatyczny program a mam wrazenie ze w domu to by się tylko wynudzila
no i fajnie, z dziecmi najlepiej

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2014-01-20 o 09:55
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 09:42   #738
mysia1986
Zakorzenienie

Cześć
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 09:55   #739
blonde_hair
Zakorzenienie

W DDTVN mowia jak oduczyc dziecko smoczka
Stary 2014-01-20, 10:25   #740
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
a nie możecie odłożyć tych szczepień na później? np ze wzgledu na uporczywe niewyjaśnione alergie?

Onyks, Gucia6 dobrze mówi, spróbuj przez alergie odwlec w czasie.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Nas też to niedługo czeka..i też mam stracha i zastanawiam się, jak to odłożyć może w czasie
a Wy możecie spróbować mieć odroczenie od neurologa... może warto spróbować.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 10:42   #741
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Metko, co tam u Was? Mały krzykacz dalej krzyczy? Ja też chetnie przygarnę! Nawet krzyczącego małego człowieka
dzieki,
krzykacz nadal jest krzykaczem

Madzia zdrowka,
dla corci,

onyks niepotrzebnie sie naczytalas, bedzie dobrze,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 10:51   #742
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
no i fajnie, z dziecmi najlepiej
No zdecydowanie weselej maja jakies wycieczki (np. do groty solnej) albo do bawialni czy biblioteki w planach sa również "zabawy na sniegu" wiec może w przedszkolu maja jakies info ze będzie ten snieg i u nas haha

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 11:10   #743
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Anamy ferie mamy dopiero od 14 lutego. Idę jutro do pracy (mąż na mnie krzyczy za to) ale mam tyle rzeczy na dzien babci i dziadka do zrobienia, w środę mamy uroczystość.
Niby nie powinno się iść, ale wiem jak to jest postaw się a zastaw się, czasami nie ma wyjścia ;/ szczególnie że jeden dzień to raczej za mało na wyzdrowienie... trzymaj się tam

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Ana
i jak się męzowi dojeżdża do pracy? Dajecie radę?
Dziękuję, że pytasz Guciu. Na razie nie jest źle, chociaż ciężko się czeka o godzinę półtorej dużej aż wróci dzisiaj za to taka ślizgawica że szok... wczoraj patrząc jak wieje i leje, umówili się z kolegą ze pojada wcześniej. Wyjechali o 7:10 a zajechali o 9:10, całą drogą 40-50km/h

Cytat:

ojej kilka postow wczesniej tez pisalam, ze chodze na ang

Czesc...
Przepraszam zajęcia tylko w weekendy?

Cześć, co tam się dzieje?

Cytat:
Cześć
hej Myszko

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2014-01-20 o 11:12
Stary 2014-01-20, 11:31   #744
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję, że pytasz Guciu. Na razie nie jest źle, chociaż ciężko się czeka o godzinę półtorej dużej aż wróci dzisiaj za to taka ślizgawica że szok... wczoraj patrząc jak wieje i leje, umówili się z kolegą ze pojada wcześniej. Wyjechali o 7:10 a zajechali o 9:10, całą drogą 40-50km/h

Przepraszam zajęcia tylko w weekendy?

Cześć, co tam się dzieje?

hej Myszko
nie, tylko w poniedziałki...

U mnie nic ciekawego

A jak sie Tz podoba w nowej pracy?
Stary 2014-01-20, 11:38   #745
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
nie, tylko w poniedziałki...

U mnie nic ciekawego

A jak sie Tz podoba w nowej pracy?
Matko myślałam ze w niedziele

Na razie mu się podoba, ale jeszcze nic konkretnego nie robi. Przygotowuje sobie narzędzia pracy, chociaż mentor się zastanawia co ma ostatecznie robić. Miał operować jakimś programem, ale teraz chyba chcą mu jednak zmienić bo do tego innego jeszcze nie ma nikogo
Stary 2014-01-20, 11:40   #746
(t)asia
Zadomowienie

Hej.
Ja po wizycie. Mały już nie jest taki mały, całe 1280g! Jutro zaczynam 29 tydzień i aż się boję myśleć do jakiej wagi dobije. Mąż urodził się 4600 i miałam nadzieję że Szymek pójdzie jednak po mnie (3300) no ale dzisiaj w to zwątpiłam Na szczęście mały ma już główkę na dole i mam nadzieję że już tak zostanie! Wyniki mam dobre, szyjka ok, bez zmian. Od początku ciąży przytyłam 8,5kg. To chyba tyle
Cytat:

oj niefajnie masz z tym mężem... mi teraz ciężko jak mąż jest godzinę, dwie później w domu przez dojazdy do pracy 60km... a co tu mówić o Tobie...
jak "go brałam" to wiedziałam że tak będzie, kiedyś myślałam, że nie dam sobie rady sama, ale idzie się przyzwyczaić. Przyzwyczaiłam się już nawet do mieszkania samej na odludziu
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
dzień dobry

u nas weekend spokojny, trochę spędzony na panowaniu

a no i ostatni tydzień w pracy i nie mam juz najmniejszej ochoty na siedzenie tutaj
Kochana wcale się nie dziwie, że już Ci się nie chce. Ale jeszcze tylko troszkę, dasz radę
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Tasia ale Cię mąż nastraszył! ło matko!
Pewnie gdyby nie skręcił tej kostki, to zrobiłabym mu niezłą awanturę, ale jak zobaczyłam że mocno go boli to wcale o tym nie myślałam. Zachowywałam się jak zatroskana żona, przecież wiedziałam, że następnego dnia będzie musiał jechać do pracy. Teraz myślę, że mogłam na niego jednak nakrzyczeć
Cytat:
no ale chyba nie zdecydował na ostatnia chwile ze wraca?Mogł wczesniej zadzwonic...nawet gdybys musiała wstac i otworzyc te drzwi ale bynajmniej nie w strachu...
Z nim tak zawsze, do tego też można się przyzwyczaić

Idę się trochę zdrzemnąć bo do 2 w nocy papiery robiłam.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 11:41   #747
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Matko myślałam ze w niedziele

Na razie mu się podoba, ale jeszcze nic konkretnego nie robi. Przygotowuje sobie narzędzia pracy, chociaż mentor się zastanawia co ma ostatecznie robić. Miał operować jakimś programem, ale teraz chyba chcą mu jednak zmienić bo do tego innego jeszcze nie ma nikogo
oj Ana...
Oby mu sie podobało
Stary 2014-01-20, 11:46   #748
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.
Ja po wizycie. Mały już nie jest taki mały, całe 1280g! Jutro zaczynam 29 tydzień i aż się boję myśleć do jakiej wagi dobije. Mąż urodził się 4600 i miałam nadzieję że Szymek pójdzie jednak po mnie (3300) no ale dzisiaj w to zwątpiłam Na szczęście mały ma już główkę na dole i mam nadzieję że już tak zostanie! Wyniki mam dobre, szyjka ok, bez zmian. Od początku ciąży przytyłam 8,5kg. To chyba tyle

jak "go brałam" to wiedziałam że tak będzie, kiedyś myślałam, że nie dam sobie rady sama, ale idzie się przyzwyczaić. Przyzwyczaiłam się już nawet do mieszkania samej na odludziu
Super, że wizyta udana Kawał faceta z niego !

Oj tak do wielu rzeczy można się przyzwyczaić . Zobaczymy jak to u nas wyjdzie.

Cytat:
oj Ana...
Oby mu sie podobało
Jakaś rozkojarzona jestem

Mam nadzieję, że właśnie tak będzie
Stary 2014-01-20, 13:22   #749
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Bika niby do 3 roku życia wcale. A potem do 7 roku 20 min i to nie codziennie. Ale to juz moim zdaniem przesada. Aczkolwiek moja Maja nie ogląda TV. Czasami jak pójdzie do moich rodziców to podejrzy, bo mój tata jest fanem różnych sportów i ogląda.
Gucia, Blonde, Metka dziękuję
Onyks nie czytaj już. U ans zero skutków poszczepiennych. A pamiętasz, że Maja miała alergię na wszystko, też się bałam.
Maleństwo a dlaczego chcecie odkładać?
Ana dokładnie nie ma kiedy chorować.
Tasia super. U nas Maja urodziła się równo jako średnia wagi moja i męża. Ja 2700, maż 3700 a Maja 3200

Wpadłam dziś z pracy, szybko zrobiłam z Mają masę solną i odciski rączek razy 4 No i będzie dla moich rodziców, teścia, teściowej i mojej babci z dziadkiem. Teraz się suszą w piekarniku. Aczkolwiek pierwszy raz je suszę w piekarniku. Mąż ma po pracy kupić cienki pędzelek i jutro wypisze dedykacje na nich Miałam to zrobić w weekend ale nie byłam w stanie wstać z łóżka.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-20, 13:42   #750
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.
super, ze wizyta udana

Cytat:
Cześć

Bika niby do 3 roku życia wcale. A potem do 7 roku 20 min i to nie codziennie. Ale to juz moim zdaniem przesada. Aczkolwiek moja Maja nie ogląda TV. Czasami jak pójdzie do moich rodziców to podejrzy, bo mój tata jest fanem różnych sportów i ogląda.

Wpadłam dziś z pracy, szybko zrobiłam z Mają masę solną i odciski rączek razy 4 No i będzie dla moich rodziców, teścia, teściowej i mojej babci z dziadkiem. Teraz się suszą w piekarniku. Aczkolwiek pierwszy raz je suszę w piekarniku. Mąż ma po pracy kupić cienki pędzelek i jutro wypisze dedykacje na nich Miałam to zrobić w weekend ale nie byłam w stanie wstać z łóżka.
tez takie informacje mialam w materiałach od logopedy

Super, pochwal sie potem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości