![]() |
#721 |
sentimental animal
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
dostałam kolejne zaproszenie na wesele
![]()
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie w sobotę być może czeka taka niby-randka, to jeszcze nie jest na 100% pewne, ale tak wstępnie ustalone. Mamy się spotkać w czwórkę: ja, moja przyjaciółka i jej chłopak oraz jego kolega który szuka dziewczyny i niby nie nachalnie ale jednak wiadomo o co chodzi ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
sentimental animal
|
a ja jutro idę na juwenalia z przyjaciółką z zamiarem poznania kogoś ciekawego, głównie płci męskiej
![]()
#724 |
Zadomowienie
|
Nie chce z nim gadac,ale na tym portalu to niestety duzo natretow, po za tym to dziwi mnie to,ze on nie wie kim jestem, ale przynajmniej widac,ze eks nie traktowal mnie za powaznie. Tak samo jak spotkalam ostatnio jego matke,tez nie wiedziala kim jestem...a 3 lata jednak z nim bylam. Czuje sie czasem jakby ten zwiazek tylko istnial z mojej strony i jakbym byla nikim. Najgorsze jest to ,ze przyzwyczailam sie do samotnosci i bardzo zle sie czuje wsrod ludzi i poza domem,najchetniej to bym nie wychodzila i nie widywala sie z nikim.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Kawa, przepraszam, że to napiszę, ale Ty mam wrażenie na siłę wyszukujesz powody aby się dołować, może powinnaś bardziej skupić się na pomocy z zewnątrz, znaleźć dobrego psychologa bo widać, że stoisz w miejscu a Twoje problemy to nie tylko ból i rozpacz po rozstaniu z exem.
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Edytowane przez confused women Czas edycji: 2014-05-15 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, nie wiem czy ktos mnie tu kojarzy ale chcialam cos Wam napisac bo doszlam do pewnych fajnych wnioskow. Rozstalam sie z bylym na poczatku stycznia tego roku, bylismy razem 2 lata. Byl moja pierwsza miloscia i z dnia na dzien stwierdzil ze juz mnie nie kocha (mimo ze tego samego dnia przez witryny sklepowe ogladalismy pierscionki zareczynowe i pytal ktore mi sie podobaja - to byla jego inicjatywa). W kazdym razie czulam sie bardzo podobnie do Was teraz. Chcialam umrzec. Przez pierwsze kilka dni nie spalam wcale tylko plakalam. Przez kolejne tygodnie przesypialam caly moj czas wolny zeby tylko pozbyc sie swiadomosci. Nie chcialam zyc, nie mialam po co zyc. Chcialam rzucic studia nie podchodzac do sesji i wrocic do rodzinnego domu. Jednak za namowa wielu osob postanowilam zostac. Mieszkalismy razem wiec bylo to dla mnie bardzo trudne. Patrzenie na niego codziennie, na to jak go to nie rusza, jak flirtuje z innymi dziewczynami podczas gdy ja nie chcialam zyc. Forum bardzo mi pomoglo i dziewczyny z ktorymi do dzis utrzymuje kontakt. Wyprowadzilam sie., zaczelam nowe zycie i naprawde bylam.szczesliwa
![]() ![]() ![]() Wieeeeem ze sie rozpisalam niesamowicie ale byl tu kiedys taki watek pokrzepiajacy "podnioslam sie po rozstaniu". Chcialam Wam napisac ze wiem jak sie czujecie, jak bardzo chcecie do niego napisac itp. ale ja myslalam ze mi nigdy nie przejdzie, ze zawsze bede go kochac. Az sama sie dziwie w jak dobrej formie jestem. Kazda da rade sie podniesc, ja chodzilam po psychologach itp, myslalam ze nie dam rady a tu prosze ;-) Buziaki <3 Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
#727 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
jestem taka wściekła!!!
![]() ja staram się jakoś przetrwać ten okres mieszkania razem, bo uważam że fakt, że nie jesteśmy razem nie znaczy, że mamy się traktować jak najgorszych wrogów, nie czepiam się, nie robię mu na złość, po prostu go ignoruję.. a on właśnie mi oświadczył, że jutro zabiera klucze i go nie obchodzi, jak ja sobie poradzę przez cały dzień (mimo że idzie na cały dzień do pracy, więc mu nie będą potrzebne), pewnie chce iść od razu po pracy na jakąś imprezę, ale to nie może na spokojnie się dogadać jak to zrobimy i czegoś wymyślić, tak jak ja to zawsze robię tylko musi na złość ![]() przynajmniej jestem pewna, że nigdy za tym idiotą nie zatęsknię ![]() sorry że tak chaotycznie, ale musiałam się wygadać...
www.poomoc.pl Klikamy codziennie i pomagamy! Zawsze warto wyliczać powody do szczęścia, w życiu jest tak dużo jego przeciwieństwa, że lepiej zaznaczać je zakładką, dopóki można. S. Barry Tajny dziennik |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj się dowiedziałam straszliwej rzeczy i bardzo to mną wstrząsneło, jednoczesnie uswiadomilo, ze podjelam dobra decyzje.
Okazało się, że mój były zaczął ćpać. Różne rzeczy. Wiedzialam, że popala, akurat do tego mam pozytywne podejście, ale okazało się, że wiele rzeczy przede mną ukrywał, oszukiwał i nie przyznawał się. Nie chciał mnie brać na imprezy ze znajomymi, bo mówił, że mi się nie spodoba. Tym czasem na 99% tam z nimi ćpał. Teraz ponoć odkąd nie jestem z nim jeszcz z nim coraz gorzej. Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale sądząc po jakichś zdjęciach, które widziałam, jak jeszcze go miałam na fb, to to prawda. Okłamał mnie. Nie wiedziałam, że wiedzie takie podwójne życie. ZAWSZE mu wierzyłam. Nic dziwnego, że nie chciał walczyć o nasz związek. W końcu nikt mu nie truka nad uchem, nie kontroluje, nie martwi się. Masakra, dziewczyny. |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Hej wszystkim,
tak sobie pomyślałam, że fajnie byłoby się tu wygadać, bo trochę mam już dość zamęczania w kółko jednym i tym samym moich przyjaciół, a i jakieś obiektywne spojrzenie z zewnątrz by się przydało. Rozstaliśmy się 2 tygodnie temu po 2 latach. Zaczęło się od kłótni o pierdołę a skończyło całkiem poważnie, ale cóż, najwyraźniej tak miało być. Najgorsza w tym wszystkim jest dla mnie moja reakcja. Naprawdę, chciałabym móc płakać 2 tygodnie pod rząd a potem wstać i żyć dalej, tymczasem towarzyszy mi kompletna sinusoida emocjonalna - raz się cieszę, drugim razem mam doła, trzecim jest mi to obojętne, czwartym jeszcze co innego...wiem, że z każdym dniem będzie lepiej, ale...czemu jutro nie może być już 6 miesięcy później? |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Przywitałam się z Wami już prędzej, więc chyba wypada trochę o sobie napisać. Tak mnie wzięło na refleksje, bo "mąż" wysłał mi sms o treści "Tesknisz?". A "mąż", bo co to za mąż który nie szanuje żony. Ślub był w sierpniu 2013, przed nim super nam się razem układało, wiadomo kłótnie jakieś były, ale zawsze szybko znajdywalismy kompromis. Po ślubie jednak wszystko się zmieniło, do naszych spraw zaczęła się wtrącać jego matka i siostra. W każdej sprawie, że źle gotuję, że pozwalam psu leżeć na dywanie... a najgorsze było to, że teściowa ciągle powtarzała mi że jestem gruba i muszę schudnąć, bo inaczej to mąż będzie mnie zdradzał. Niby tylko gadanie a bolało i w pamięci pozostanie. On nigdy nie stanął w mojej obronie gdy jego matka mi dogadywała.On zamiast ze mną, wszystkie swoje decyzje konsultował z siostrą. W kilku ważnych sprawach mnie okłamał, przez przypadek dowiedziałam się że ma wzięty dość duży kredyt. Jednak odeszłam,bo przesadził. Było to przed moimi urodzinami, planowaliśmy romantyczny wyjazd nad morze, ale przeddzień zadzwoniła mama, że przyjeżdżają na grilla na moje urodziny. On oczywiście się zgodził. Wtedy coś we mnie pękło. Była kłótnia, w czasie której on mnie uderzył. Spakowałam się w 15 minut i wyjechałam do rodziców. Teraz emocje trochę opadły. Nie wiem co robić dalej ze swoim życiem.
![]() |
#734 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2014-05-16 o 08:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, nie dajmy sobą pomiatać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
Shawna, dobrze zrobiłaś i trzymaj się tego. Facet, który się potrafi tak zachowywać nie zasługuje na żadną kobietę.
Naprawdę przed ślubem nie było takich objawów (agresja, zbytnie związanie z rodziną?) Naturalne, ze jakas tęsknota może się pojawiać, ale w takich chwilach pamietaj, co zrobił. Powrót z pewnoscią nie wyjdzie Ci na dobre.
![]() |
#737 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() Wiecie, nie tęsknię za nim ani trochę... nie wiem czy to źle czy dobrze... Wiem jedno- nie wrócę do niego, choćby błagał. Przed ślubem wszystko było pięknie, wiadomo czasem się kłóciliśmy, ale bez żadnej przemocy słownej czy fizycznej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#738 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Pewnie, że napiszę
![]() Cytat:
![]() chronopolis, przykre po czasie dowiadywać się jak exowie nas okłamywali, ale dobrze, że sama widzisz, że jednak lepiej się stało, że się rozeszliście ![]() Shawna, widzę, że masz w sobie dużo sił ale jeszcze dużo będziesz ich potrzebować, bądź dzielna, trzymam kciuki za Ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#741 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
sentimental animal
|
mam jakieś gorsze dni ostatnio, chyba przez ten deszcz :/ chodzę przygnębiona i ciągle muszę się powstrzymywać żeby do niego nie napisać. ciężko.
#743 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem. Dziś czuję ogromną złość. Rano trochę smutek. Ale złość i taką znieczulicę... Najgorsze jest to, że boję się, że już nikomu nie zaufam. bo o ile mój ex był chamski itp, to zawsze wierzyłam, że jego zaletą jest chociaż szczerość... ![]() Cytat:
No dziś deszcz masakra. Ja w takim samym nastroju jak i Ty dziś byłam. A teraz jak się czujesz? Laski, jakie plany na weekend? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
little hungry lady
|
A właśnie - odnośnie takiej "szczerości", to faceci od zawsze tłumaczą się nią, a tak naprawdę jest to po prostu chamstwo i dogryzanie, a nie szczerość.
I spotykałam się z tym już nie raz; "wyglądasz w tym fatalnie, nie zakładaj tego więcej" - a kiedy zarzucałam focha, słyszałam: "no co, jestem szczery, ktoś inny by ci tego nie powiedział". Owszem, nie powiedzialby, bo może miałby jakieś wyczucie i odrobinę taktu. Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
#745 | |
sentimental animal
|
Cytat:
kiedy już strasznie chce mi się do niego napisać to tłumaczę sobie, że jakby to była prawdziwa miłość to by się nie skończyła i lepiej zostawić to wszystko własnemu losowi ![]() ![]() nie wiem jak reszta dziewczyn, ale ja na weekend planuję głównie Wiedźmina i spanie. w taką pogodę raczej nigdzie nie wyjdę. ah, przypomniało mi się coś. kochane, co robicie z rzeczami, które dali Wam wasi eks? wyrzucacie, chowacie, oddajecie?
You may think he's a sleepy-type guy Always takes his time Soon I know you'll be changing your mind When you've seen him use a gun, boy When you've seen him use a gun Edytowane przez natalcia250 Czas edycji: 2014-05-16 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wszystko spakowałam, jutro ma mu mój kumpel przekazać. Niektóre rzeczy wyrzuciłam. Nie chcę na to patrzeć. Ja się czuję dziś fatalnie. Potwornie się boję bliskości. Mam obsesyjne myśli. Najgorsze jest to, że cierpię na zaburzenia odżywiania i mi wrociły... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
sentimental animal
|
ha, weszłam sobie na fb i na samej górze w aktualnościach filmik z jakiejś super imprezy gdzie oznaczony był eks, nie wlączałam nawet, szybko zeszłam z fb, a teraz siedzę i ryczę. jestem żałosna.
#748 |
little hungry lady
|
Nie ma celu takie przygnębianie się na zapas. Nie czytaj nic, nie oglądaj, nie rozpamiętuj. Unikaj takich postów.
#749 | |
sentimental animal
|
Cytat:
przed erą facebooka rozstania chyba były łatwiejsze. gdyby nie to, że wszyscy znajomi używają fb messengera zamiast smsów i są tam aktualności dotyczące szkoły to bym go dawno usunęła. ![]()
![]() |
#750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja się właśnie dowiedziałam, że mój eks ma konto na badoo, weszłam z ciekawości, żeby wiedzieć od kiedy i jakieś aktualizacje tam ma z początku kwietnia.. czyli jak jeszcze byliśmy razem to już szukał nowej dziewczyny, coraz ciekawszych rzeczy się dowiaduję...
www.poomoc.pl Klikamy codziennie i pomagamy! Zawsze warto wyliczać powody do szczęścia, w życiu jest tak dużo jego przeciwieństwa, że lepiej zaznaczać je zakładką, dopóki można. S. Barry Tajny dziennik Edytowane przez majajaj Czas edycji: 2014-05-16 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.