|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki powinien być tytuł nowej części wątku? | |||
| Biegam żwawo,piję soczek,mamo moja mam już roczek! |
|
2 | 10,00% |
| Narozrabiam, wejdę wszędzie,znowu mama śmiać się będzie |
|
1 | 5,00% |
| Kupa tu, Kupa tam! Mamo, mamo chodzę sam! |
|
0 | 0% |
| Chodzę, biegam i raczkuje Mama guzy opłakuje |
|
0 | 0% |
| Jem jajeczko, chodzę ładnie,ale gadam wciąż nieskładnie |
|
2 | 10,00% |
| Jestem sobie mały zbój, każdy kącik będzie mój |
|
2 | 10,00% |
| Mamy guzy i siniaki- takie szybkie z nas roczniaki |
|
0 | 0% |
| Chodzę tu, zaglądam tam, słuchajcie wszyscy: roczek mam! |
|
0 | 0% |
| Mamo, tato jest lato! mam już roczek i co wy na to |
|
0 | 0% |
| Jedna świeczka na torcie... nasze skarby kończą roczki |
|
0 | 0% |
| Kończę okres niemowlęcy a zaczynam już dziecięcy |
|
4 | 20,00% |
| Jem banana,mięsko gryzę, zmieniam się już w małą pyzę |
|
0 | 0% |
| Świeczkę na torcie dmuchamy, pierwszy rok na tym świecie już za nami |
|
0 | 0% |
| Coraz więcej zębów mam, czas na torta- rok już mam |
|
4 | 20,00% |
| Mama daj mi schaboszczaka, w końcu w domu masz roczniaka! |
|
5 | 25,00% |
| Głosujący: 20. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpie
Fiazo wszystkiego najlepszego okazji imienin
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- co do znaków zodiaku to nie przywiązuje do tego wagi ale trochę jest prawdy w tym, mój tz rak- spokojny domator, ja lwica i mam niestety zapędy do rządzenia synuś też lew i widać, ze charakter ma bliżej mojego jak na razie. I bardzo dobrze się z baranami dogaduję
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpie
Witam
Cytat:
oj ja dopiero dzis doczytalam ze solenizantki sa Wszystkiego dobrzego dla wszystkich 100 lat (spoznieone ale szczere ) i dla dzisiejszej tez jesli ktoras ma
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja trochę zwracam. Ja lew i Igi lew
dwa dni różnicy jest między nami i oczywiście XX lat rządzimy w domku ![]() AAAA muszę się pochwalić.. mój brat zdał maturę ustną na 90% z polskiego... brawa dla mnie
Edytowane przez mamaszkrabka Czas edycji: 2014-05-15 o 11:30 |
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Brawooo
![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Ciekawe jak moja bratanica. Musze ją dzis popytać Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#725 |
|
Konto usunięte
|
Lemurki padłam z tego 112
![]() Ja nie przywiązuję wagi do znaku zodiaku. Komunikat: jeśli któraś z Was udaje, że się odchudza (jak ja ) to w Lidlu jest przepyszne Crunchy kakaowe+mnóstwo pysznej czekolady, naprawdę sporo |
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Laura spi czekam na ko lezanke.Ide zjesc cos dobregoWysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#727 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie zwracam uwagi, wiem, że Lila to raczek ja i tż wodniki i tyle
|
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nocka już nie taka super bo z kwękaniem. No ale... nie może być za spokojnie. U nas piękne słoneczko i ciepełko. Aż chce sie żyć! ![]() Powystawiałam w końcu donice przed dom- mam nadzieję, że już nie będzie takich ulew. MAMASZKRABKA dla brata i dla Ciebie![]() A jedzenie na godziny pozostawię bez komentarza. Sąsiadka chyba za bardzo przejęłą się hasłem: nie podjadać. ROCKY podpowiedz przepis na zupkę szpinakową dla dziecia. Mąż ma metę, zaczyna pracę to już się uśmiechnij- teraz już kazdy dzień przybliża was do jego powrotu LEMURKU super, że nocka spokojna. Wiesz, Jasiek jak typowy facet, jak się wtuli w 70DD to mu dobrze FIAZO radości i szczęśliwości każdego dnia życzę. STOKROTKA a dlaczego łapiecie sikuliny? DZOAN współczuję nocki i dużo sił życzę! Co do znaków zodiaku to ja troszkę wierzę, choć jak kiedyś powiedziała mi wróżka, bardziej ma znaczenie i wpływ na człowieka otoczenie w którym się wychowywał i przebywał. Ja skorpionik + mężu wodnik+ synuś lwiątko Mi wszędzie piszą, że mam super układ z pannami a ja na każdej pannie prędzej czy później bardzo sie przejechałam i miałam dość tego charakterku, mój tato też panna i też od zawsze zgrzytamy na siebie więc w tego typu porady-układy to nie wierzę. ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46464860]Lemurki padłam z tego 112 ![]() Ja nie przywiązuję wagi do znaku zodiaku. Komunikat: jeśli któraś z Was udaje, że się odchudza (jak ja ) to w Lidlu jest przepyszne Crunchy kakaowe+mnóstwo pysznej czekolady, naprawdę sporo a co to? ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- A odnośnie zabaw telefonem to ostatnio dostałam sms-a od mojej siostry- w treści była 1 literka. Więc jej odpisałam czy to rebus i mam sobie resztę dopowiedzieć. Okazało sie, że to Anniczka chciała do cioci pisać. ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Ale wczoraj miałam wesoły wieczór. Najpierw pośmiałam się na wizażu a potem skorzystaliśmy z mężem z okazji, że mały śpi i... zaczęło się robić miło. I jak mężu biegł po g...ę to wlazł w sam środek skrzynki z zabawkami Maksia. Nie muszę mówić jakiego rumoru narobił. ja dostałam takiej głupawki, że płakałam ze smiechu. I czar prysł...
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha
![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Miszka-gotuje marchew ziemniaki pozniej dodaje szpinak-gotuje chwilke, zabielam lekko śmietana i wkrawam żółtko Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
ROCKY dziękuję za przepis
![]() LEMURKU a czy Ty możesz podpowiedzieć co robiłaś z tych kurzych cycków. Bo ja dzisiaj je odmrażam i chciałabym coś innego z nich zrobić. |
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
SURKA matko 70K... to dopiero
![]() Moja mama ma 80J czy jakoś tak ![]() MISZKA zgadnij kto mu pisał pracę na maturę dlatego brawa dla mnie.On miał ją tylko wygłosić i odpowiedzieć na parę pytań. ![]() Zazdroszczę pogody. Czyli jednak nie było teges teges Ja generalnie najlepiej z bliźniakami się dogaduję - mój małżu i tata - natomiast na linii skorpion - lew bywa różnie... skorpion to moja mama
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie odciągnęłam ostatnią kropelkę, przelałam do butli i sobie myślę, że teraz sobie na spokojnie chwilę posiedzę na necie.
Gdzie tam. Łeee. Łeee. Łeeeeeee. ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEE!! ![]() Tak, że tego... Przyjeżdża moja mama i mam wychodne dzisiaj (tzn. jadę do sklepu po żel do mycia dla Artka
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze miałam pisać co u nas. Kolejny dzień pod znakiem marudy
Niech te choróbsko szybko od nas sobie idzie Wczoraj podczas inhalacji Lila oderwała mi w lapku C, teraz ciężko chodzi, więc, czasami w słowach może go zabraknąć :PKto ma ochotę zobaczyć moje płaczliwe dziecko zapraszam: http://trocheonas.blogspot.com/2014/...em-marudy.html |
|
|
|
#734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a właśnie, ze było:p ale trochę trwało zanim się uspokoiłam wiem, wiem bo miałam w domu 2 lwy i bywało różnie ![]() Mam otwarte drzwi- wietrzę chałupę i mam w domu stado much ![]() W tamtym roku jak mieliśmy wielkie upały to drzwi miałam non stop otwarte i wciąż latały te wstrętne muszyska. Wymyśliłam, że kupię lepy. Mąż prawie rozwód ze mną wziął jak je zobaczył. haha. No ale jak inaczej poradzić sobie z tym latającym dziadostwem;/ ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Juz pisałam Meli, że za chwilę ie będę odchodziła od kompa bo będę blogi i wizaż czytała.I zdróweczka dla małego śmieszka
|
||
|
|
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
Boże dziewczyny, co za dzień . Doła mam megaaaaaaaaaa !
Rano kłótnia z Tż , krzyk taki,że bałam się aż o małego czy nie będzie też ryczał, ale siedział spokojnie. Po czym dzwonek do drzwi a tam policja , już myślałam że sąsiedzi nasłali na nas ale to chodziło właśnie o sąsiadów, musiałam złożyć zeznania !Mały ma cieknący katar, maruda taka, że głowa boli. W końcu zasnął a tu siostra Tż wpadła na herbatkę i dupa mały po 20 minutach pobudka a ja dalej w rozsypce. Znów sama , aż się popłakałam . Oni tego nie rozumieją ,że ja też już padam na pysk !
|
|
|
|
#736 |
|
Konto usunięte
|
Artek też ma dzisiaj dzień marudy i krzykacza, dlatego łączę się z Wami w bólu
|
|
|
|
#737 |
|
Rozeznanie
|
Z tego co pamiętam , Fiazo jak Ty to robisz , dziecko, dom ,praca, ćwiczenia i jeszcze w planach rolki WOW !?
Rocky dzisiejszego dnia także przytulam , oby minął w dobrym humorze i towarzystwie, Laurka to prawdziwa modnisia Ci rośnie. Miszka nam w quinny poszła linka regulacji rączki i regulacja podnóżka , wyczytałam, że to najczęstsze awarie tego modelu. My również z niego byliśmy bardzo zadowoleni. A speed ma też przyjaciółka która także jest bardzo zadowolona, wozi w nim jeszcze od czasu do czasu swojego 2,5 letniego syna i nie jest za mały. |
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
SURKA śliczną masz córkę
czytałam na blogu.A Mela jak Twój blog? MISZKA czyli jednak jednak ![]() A ja chyba zaraz pajęczyną zarosnę... ![]() Muchy... fuj... bardzo nie lubię i dlatego mam rajda w domu. PERSE zaszalej na zakupach ![]() MERA http://krystyno-nie-denerwuj-matki.b...-miewam-dosyc/ lubię czytać tą babę bo fajnie piszę. Może i Tobie humorek poprawi.
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, uwaga, ujawniam się
![]() MAMASZKRABKA ja już , teraz czekamy na Ciebie
Edytowane przez miszkaaa Czas edycji: 2014-05-15 o 22:27 |
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
MERA trzymaj sie! Wszystkie jesteśmy zmeczone i rozdrażnione i niewiele nam trzeba. Idź na spacer- może jak odetchniesz trochę to nerwy puszcza
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Surka-zdrowka dla Lili
Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Mera, Perse-przytulam
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
PERSE tylko żel???? bądź jak prawdziwa kobita i poszalej sobie trochę na zakupach. Masz wychodne- masz okazję
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka-tylko sie zaraz nie usuwaj bo musze Cie obczaic a w Tapatalku nie widze.Wieczorem dotre do kompa chyba ze popołudniu Laura będzie robic porządki u mi pozwoli
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro kupie sobie odzywke do wlosow
bo ostatnio jak mam pare groszy to kupuje cos Laurce a mam mega deficyt w kosmetykach.Tz mnie finansowo zabezpieczyl ale nie chce tez szalecWysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#749 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, Julek urodził się przede mną . Szkoda że nie trafili w nasz dzień . Gratulacje dla brata no a dla Ciebie wielkie .---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
przystojniak ten Twój syn a mamusia ulala . Właśnie na spacer nie wyjdę i to mnie dobija . Wieje watr tak, że głowę chce urwać , najlepiej sama bym gdzieś polazła a Tż znów wieczorem wróci . Nawet jestem w totalnej rozsypce , ni umyta, głodna (to akurat nie zaszkodzi ).---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Dziś mam wyjątkowo kiepski dzień , uciekam z pieskami i może uda mi się obiad zrobić. Juleczek trzymany za rączki świetnie już chodzi tak pewnie i szybko ale jak stoi to chwieje się jeszcze. A siedzieć nie chce , wszędzie wstaje łobuz , znów zaliczył upadek. |
||
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
MAMASZKRABKA a w jakiej formie masz tego raida? Do kontaktu?
I skuteczny jest? Ja też nienawidzę much ale potrzeba wietrzenia w tym zawilgoconym kraju jest większa niż moje obrzydzenie do owadów. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

synuś też lew i widać, ze charakter ma bliżej mojego jak na razie. I bardzo dobrze się z baranami dogaduję

za sprzątanie.

mąż musi być zadowolony

dlatego brawa dla mnie.