|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas na zmiany drogie damy ! :D
Hej, można dołączyć?
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
oonaa no pewnie
|
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem z małej mieściny na śląsku, niedaleko Katowic, a studiuję własnie tam
widzę, że ty też z Kato ![]() Musze się wziąć za siebie ostro, mam bardzo trudny okres w życiu i ciężko jest sobie dać radę, ale wiem że musze się postarać dla samej siebie
|
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby się udało!
|
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli mieszkasz ok 25 km od Katowic, to bardzo możliwe
Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2014-08-17 o 14:49 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#730 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
Cytat:
Dziewczyny, ogarnęłam zarządzanie czasem, tak aby nie marnować czasu i zacząć w końcu moją zmianę na lepsze ![]() W kalendarzu wypisuje sobie te obszary, które chciałbym zmienić i do tego zadania jakie mam w danym dniu zrobić np. : Angielski gramatyka: condicional słówka: zdrowie serial po angielsku Włosy nałożyć olej Gotowanie poszukać przepisu na... kupić produkty Itd itd to jest tylko przykład. U mnie bardzo się sprawdza Codziennie robie coś by być bliżej celu.
Edytowane przez Mimi08 Czas edycji: 2014-08-17 o 18:48 |
|
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do angielskiego, to polecam oglądać Friends Sama zaczynam czwarty sezon Jak masz problem w ogarnięciu conditionals, to mogę Ci przesłać ćwiczenia na nie, bardzo fajnie wszystko opisane i wytłumaczone |
|
|
|
|
|
#732 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj Babydream fur Mama. Nie zachwyca mnie specjalnie, następnym razem go nie kupie. Ale teraz muszę go używać, żeby skończyć.
Ja za Friends nie przepadam, wolę inne seriale. Jakbyś mogła to ja z chęcią chciałabym te ćwiczenia. |
|
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ma dużo fajnych opinii
|
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Wam, dawno mnie tu nie było
co do moich wakacji - byłam jedynie co nad zalewem to opaliłam sobie plecy (taki urok ciągłego przebywania w wodzie i pływania na brzuchu ). Chciałabym własnie wybrać się na jakąś taką spontaniczną wycieczkę ale nie mam za bardzo z kim a samemu - wiadomo, że tak średnio ![]() mimi, bardzo dobry sposób zarządzania czasem ja mam taki terminarz to też sobie zapisuję dosłownie wszystko w nim - listy zakupów, dystans jaki przebiegłam, jakie ćwiczenia mam zrobić, gdzie mam jakąś wizytę ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- A co do seriali - oglądała któraś z Was prawie całe Seks w wielkim mieście? Warto? Obejrzałam kilkanaście odcinków podczas jakichś bezsennych nocy ale wydaje mi się, że akcja kręci się tylko wokół jednego, ale oczywiście mogę się mylić
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#739 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mam wiecznie ten sam problem-nie mam z kim. Znajomi raczej nie przepadają za wycieczkami. W sumie sama nie boję się gdzieś jechać, ale wiadomo z kimś raźniej ![]() Ja mam taki mały kalendarz i prawie nic mi się tam nie mieści, muszę drobnymi literami pisać, chciałam sobie kupić jakiś większy, ale teraz nigdzie nie ma Od nowego roku kupie sobie taki duży i będe wszystko w nim pisała Cytat:
Edytowane przez Mimi08 Czas edycji: 2014-08-18 o 19:14 |
||||
|
|
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
Muszę Wam chyba opowiedzieć jaki był finał mojej cudnej imprezy, bo w tym roku to nas serio zaskoczył.
Otóż skończyła się dyskoteka i zaraz miał się rozpocząć pokaz sztucznych ogni. (To z okazji święta miejscowości). My- nauczeni przez poprzednie lata, że to wcale nie będzie jakieś ZARAZ, ale około 20 minut stwierdziliśmy, że pójdziemy oglądać fajerwerki z promenady nad zalewem. Ale właśnie z łąki przy zalewie były one odpalane i głòwne wejście i część promenady były zamknięte. Więc stwierdziliśmy, że tak jak w ubiegłym roku- jako znawcy terenu , pójdziemy na skróty przez takie łąki, przejdziemy przez mostek nad rzeką i dostaniemy się nad zalew (oczywiście nad dozwoloną część ). Jednak pomysł nie był najlepszy. Nie przewidzieliśmy, że trawa będzie taka wysoka i będzie tak mokro. Później wyłączyli latarnie, żeby stworzyć lepszą atmosferę więc w tych krzakach już nic nie było widać :p i w tym roku PUNKTUALNIE rozpoczął się pokaz. Więc zamiast podziwiać z promenady odbijające się w wodzie fajerwerki, staliśmy na środku jakiejś łąki, niepodal krzaków, zmarznięci i przemoczeni, w otoczeniu komarów i robaczkòw. Plus sytuacji jest taki, że mamy bardzo ciekawe wspomnienia. Ale w przyszłym roku, dzień wcześniej sprawdzę, jaki jest teren. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej wspomnienia przednie
|
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Thumbelina, ale nikt z Was się nie przeziębił?
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
Tylko jedna osoba ma kaszel, ale to nic poważnego. Poza tym wszyscy zdrowi, a było nas sześcioro
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
Ekomonika, wspominałaś kiedyś, że robisz na drutach? Ale tylko kominy, czy na przykład sweterki też?
Macie może jakieś sprawdzone sposoby na to, żeby włosy stały się bardziej plastyczne, podatne na upięcia? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie opanowałam tylko kominy
Ale mam w planach nauczenie się robienia rękawiczek Co do włosów, mogę polecić olejowanie, nic innego nie przychodzi mi na myśl
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rękawiczki chyba muszą być bardzo trudne do zrobienia ![]() Muszę poczytać o tym olejowaniu. Bo w ogóle moje włosy nie sprawiają dużych problemów ale jeszcze miesiąc wakacji więc mogłabym się nimi zająć. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam, po miesiącu olejowania widzę dużą różnicę w kondycji włosów
|
|
|
|
|
#748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Tego z Bielendy
|
|
|
|
|
#750 |
|
Raczkowanie
|
Ekomonika a jak tam w szkole? O ile dobrze pamiętam to jesteś w klasie maturalnej?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

a co chcesz studiować?
Jak masz problem w ogarnięciu conditionals, to mogę Ci przesłać ćwiczenia na nie, bardzo fajnie wszystko opisane i wytłumaczone 

, pójdziemy na skróty przez takie łąki, przejdziemy przez mostek nad rzeką i dostaniemy się nad zalew (oczywiście nad dozwoloną część