Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.15 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-03, 09:44   #721
martus9191
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Eh... ale żeby do lekarza rodzinnego były takie problemy?
Dziwi mnie to trochę, bo ja do rodzinnego idę normalnie i praktycznie odrazu przyjmuje, czasami jest mała kolejka DO specjalisty trudniej, ale też zleży jaki okres. Ale mam wrażenie że w moim małym miasteczku dużo przychodni jest więc może dlatego

Zdjęcia to tyle co na Instagramie, ale tam w sumie też mało co widać

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-03, 09:44   #722
migotenka
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Eh... ale żeby do lekarza rodzinnego były takie problemy?
no to akurat dziwne , ja do rodzinnego idę do ośrodka czekam w kolejce i zawsze przyjmuje, ale niestety polska rzeczywistość.....

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-03, 09:49   #723
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Jeju z tymi lekarzami zawsze problemy, naprawdę się cieszę że mam tyle znajomości w służbie zdrowia Mam nadzieję, że uda Ci się je jak najszybciej zrobić i wreszcie dowiedzieć co i jak

Gdzie tam chudzinka Ciągle te 52 z kawałkiem ważę, ale nie mam czasu się tym przejmować

Pewnie nie można, ale zjadłam zanim pomyślałam bo stała klientka w wieku 3 lat mnie poczęstowała z okazji urodzin
Eh.. no do z tym wszystkim... będę próbować ale zależało mi na dzisiejszej wizycie bo jutro jadę do TŻ-ta i wracam dopiero w niedzielę... a na te wyniki i tak się czeka 2 tygodnie

Bo i tak już super wyglądasz to czym tu się przejmować

No tak, ciężko odmówić ale na serio zastanawiam się czy krówki można czy tam glutenu nie wpakowali

Cytat:
Dziwi mnie to trochę, bo ja do rodzinnego idę normalnie i praktycznie odrazu przyjmuje, czasami jest mała kolejka DO specjalisty trudniej, ale też zleży jaki okres. Ale mam wrażenie że w moim małym miasteczku dużo przychodni jest więc może dlatego

Zdjęcia to tyle co na Instagramie, ale tam w sumie też mało co widać
Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
no to akurat dziwne , ja do rodzinnego idę do ośrodka czekam w kolejce i zawsze przyjmuje, ale niestety polska rzeczywistość.....
No właśnie, u poprzedniego lekarza rodzinnego też normalnie szłam i stałam w kolejce, a tu jakieś zapisy, chu.jemuje i przyjmują w różnych godzinach, nie codziennie i weź tu człowieku traf wtedy kiedy chcesz

Martus, Instagram masz prywatny
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-03, 09:52   #724
migotenka
Zadomowienie

Martuś ja też przedtem patrzyłam już na insta ale masz prywatny

edit. na zdjęciu 3tyg temu super figurka widzę
i ile krówek .... mniam

Edytowane przez migotenka
Czas edycji: 2014-09-03 o 09:54
Stary 2014-09-03, 09:54   #725
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Eh.. no do z tym wszystkim... będę próbować ale zależało mi na dzisiejszej wizycie bo jutro jadę do TŻ-ta i wracam dopiero w niedzielę... a na te wyniki i tak się czeka 2 tygodnie

Bo i tak już super wyglądasz to czym tu się przejmować

No tak, ciężko odmówić ale na serio zastanawiam się czy krówki można czy tam glutenu nie wpakowali

No właśnie, u poprzedniego lekarza rodzinnego też normalnie szłam i stałam w kolejce, a tu jakieś zapisy, chu.jemuje i przyjmują w różnych godzinach, nie codziennie i weź tu człowieku traf wtedy kiedy chcesz

Martus, Instagram masz prywatny
Ogólnie są bezglutenowe, ale to gdy nie przejmujesz się śladowymi ilościami, a takie ja ignoruję bo nie stać mnie na ścisłą dietę, zwłaszcza że nie mam medycznych wskazań

Ja się do dentysty zapisywałam ostatnio Podała mi 7 terminów i dopiero ostatni był zgodny z moją dyspozycyjnością Ale to już jutro

Już nie jest, ale usunęłam linka z podpisu Jak cośtologin: martusem

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Martuś ja też przedtem patrzyłam już na insta ale masz prywatny

edit. na zdjęciu 3tyg temu super figurka widzę
i ile krówek .... mniam
Krówki kupiłam TŻ i schowałam w najgłębszej szafce

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2014-09-03, 10:00   #726
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie są bezglutenowe, ale to gdy nie przejmujesz się śladowymi ilościami, a takie ja ignoruję bo nie stać mnie na ścisłą dietę, zwłaszcza że nie mam medycznych wskazań

Ja się do dentysty zapisywałam ostatnio Podała mi 7 terminów i dopiero ostatni był zgodny z moją dyspozycyjnością Ale to już jutro

Już nie jest, ale usunęłam linka z podpisu Jak cośtologin: martusem
Ja kocham krówki i mogłyby być bezglutenowe

Eh, nie cierpię się umawiać do lekarzy do dentysty też by mi się przydało umówić

Ślicznotka z Ciebie krówki, omnomnom
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-09-03, 13:26   #727
migotenka
Zadomowienie

wróciłam z zakupów tzn ze spacerku bo nic nie kupiłam stwierdziłam że mam za grube uda i muszę je najpierw wyszczuplić żeby kupić spodnie, nawet bluzeczki ani sweterka nie kupiłam coś ostatnio nie mogę nic ma siebie kupić.....

Tż wróci z pracy to wybieramy się na rowery , a wczoraj mieliśmy iść do kina i tak sobie umililiśmy wieczór, że całkiem zapomnieliśmy hehe za tydzień skoczymy

Stary 2014-09-03, 18:59   #728
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki, ja dziś cały dzień prawie na mieście spędziłam zakupy na wyjazd robiliśmy i na wesele też, a taka zabiegana jestem, że nie wiem w co ręce włożyć.
Włoski podcięte, ogólnie jestem zadowolona, ale z lewej strony mam ciut dłuższe na całej długości, niby tego nie widać, bo to może parę milimetrów, ale ja widzę i mnie to wkurza dlatego jutro jak kuzyn przyjedzie z przyszłą żoną, to ma mi to wyrównać także mam nadzieję, że będzie ok. W ogóle przez to moje podcinanie mam już włosy lekko za brodę zadowolona jestem z tej długości bardzo, a jak już mi podrówna to super będzie

Martuś no witaj
Stary 2014-09-03, 19:15   #729
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki, ja dziś cały dzień prawie na mieście spędziłam zakupy na wyjazd robiliśmy i na wesele też, a taka zabiegana jestem, że nie wiem w co ręce włożyć.
Włoski podcięte, ogólnie jestem zadowolona, ale z lewej strony mam ciut dłuższe na całej długości, niby tego nie widać, bo to może parę milimetrów, ale ja widzę i mnie to wkurza dlatego jutro jak kuzyn przyjedzie z przyszłą żoną, to ma mi to wyrównać także mam nadzieję, że będzie ok. W ogóle przez to moje podcinanie mam już włosy lekko za brodę zadowolona jestem z tej długości bardzo, a jak już mi podrówna to super będzie

Martuś no witaj
No witaj, witaj

Zazdroszczę odwagi w tym ścinaniu Ja po ostatnim zrobieniu grzywki teraz już tylko czekam aż odrosną Ale kupiłam sobie ostatnio olej ryżowy i bardzo mi służy I szczotę TT, włosy wyrywa ale są po niej takie gładziutkie i mięciutkie że tylko bym je miziała

No i pokaż się w nowej długości

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2014-09-03, 19:42   #730
migotenka
Zadomowienie

a my na rowerach nie byliśmy bo u nas tylko jeden stał a nie chciało nam się iść dalej patrzeć hehe więc zrobiliśmy sobie 2h spacer przy okazji kupna mleka wstapiłam do stradivariusa i kupiłam sweterek i bluzkę heh ale na spodnie na razie nie patrzę

Medzik no a gdzie zdjęcie ?
a powiedz wywijają Ci się?
ja rozjasniłam troszkę włoski mają taki delikatny złoty brąz odcień nie ma jakiejś spektakularnej zmiany ale ja tam widzę lekką różnicę hehe i kupiłam fajną maske z bingo spa 40 aktywnych składników

Martuś na szczotkę TT już dawno mam chrapkę ale mówisz wyrywa włoski to miałabym ich jeszcze mniej ;/

Stary 2014-09-03, 19:46   #731
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
a my na rowerach nie byliśmy bo u nas tylko jeden stał a nie chciało nam się iść dalej patrzeć hehe więc zrobiliśmy sobie 2h spacer przy okazji kupna mleka wstapiłam do stradivariusa i kupiłam sweterek i bluzkę heh ale na spodnie na razie nie patrzę

Medzik no a gdzie zdjęcie ?
a powiedz wywijają Ci się?
ja rozjasniłam troszkę włoski mają taki delikatny złoty brąz odcień nie ma jakiejś spektakularnej zmiany ale ja tam widzę lekką różnicę hehe i kupiłam fajną maske z bingo spa 40 aktywnych składników

Martuś na szczotkę TT już dawno mam chrapkę ale mówisz wyrywa włoski to miałabym ich jeszcze mniej ;/
nie tyle wyrywa co mi i tak wypadają. Ujmę inaczej: nie widzę różnicy w ilości włosów na zwykłej szczotce i TT Ale kozieradkę muszę zaparzyć i wcierać bo bardzo mi się włosy przerzedziły ;(

Pokaż zakupy

Ja poluję na jakiś bordowy sweter oversize ale nigdzie takiego nie widziałam Za to kupiłam parkę jesienną w Housie -40% I planuję buty z H&M ale nie mam czasu kuponu wydrukować

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-03, 20:09   #732
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
nie tyle wyrywa co mi i tak wypadają. Ujmę inaczej: nie widzę różnicy w ilości włosów na zwykłej szczotce i TT Ale kozieradkę muszę zaparzyć i wcierać bo bardzo mi się włosy przerzedziły ;(

Pokaż zakupy

Ja poluję na jakiś bordowy sweter oversize ale nigdzie takiego nie widziałam Za to kupiłam parkę jesienną w Housie -40% I planuję buty z H&M ale nie mam czasu kuponu wydrukować
aha może się skuszę i zamówię w końcu tylko chyba tą zamykaną do torebki
ja wcieram pokrzypol mama mi kupiła w aptece, i ten olej z gp i jakoś tak nie wypadają ale chciałabym je zagęścić chociaż to niemożliwe ;/

a zaraz poszukam na stronce to pokaże, ja też szukam butków w stradivariusie fajne są ale za kostkę i skracaja nogę a musiałabym do kostki i też mam problem hehe a Ty jakie chcesz kupić poka?

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

http://www.stradivarius.com/pl/pl/no...ml?colorId=004

http://www.stradivarius.com/pl/pl/no...ml?colorId=001

takie o ale sweter jest fajny bo oversize i krótki i inaczej wygląda niż na modelce heh

Stary 2014-09-03, 20:15   #733
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
aha może się skuszę i zamówię w końcu tylko chyba tą zamykaną do torebki
ja wcieram pokrzypol mama mi kupiła w aptece, i ten olej z gp i jakoś tak nie wypadają ale chciałabym je zagęścić chociaż to niemożliwe ;/

a zaraz poszukam na stronce to pokaże, ja też szukam butków w stradivariusie fajne są ale za kostkę i skracaja nogę a musiałabym do kostki i też mam problem hehe a Ty jakie chcesz kupić poka?

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

http://www.stradivarius.com/pl/pl/no...ml?colorId=004

http://www.stradivarius.com/pl/pl/no...ml?colorId=001

takie o ale sweter jest fajny bo oversize i krótki i inaczej wygląda niż na modelce heh
Ładne ja jakoś ze swetrami mam nie po drodze :rolleyes :Grubo się w nich czuje Ale może znajdę coś fajnego w tym roku. Mam kupony do dużej ilości sklepów na ten weekend, TŻ przyjeżdża no i niedziela wolna to powłóczymy się po galeriach ;p

A podobają mi się takie:
http://www.hm.com/pl/product/14207?article=14207-A
http://www.hm.com/pl/product/13132?article=13132-A

i mam dylemat, bo te pierwsze wyglądają lepiej na zdjęciu ale drugie lepiej na żywo ;p Pomierzę jeszcze i zobaczymy

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2014-09-03, 20:24   #734
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
Ładne ja jakoś ze swetrami mam nie po drodze :rolleyes :Grubo się w nich czuje Ale może znajdę coś fajnego w tym roku. Mam kupony do dużej ilości sklepów na ten weekend, TŻ przyjeżdża no i niedziela wolna to powłóczymy się po galeriach ;p

A podobają mi się takie:
http://www.hm.com/pl/product/14207?article=14207-A
http://www.hm.com/pl/product/13132?article=13132-A

i mam dylemat, bo te pierwsze wyglądają lepiej na zdjęciu ale drugie lepiej na żywo ;p Pomierzę jeszcze i zobaczymy
ale fajne te drugie mi się podobają muszę i u mnie looknąć na nie

a bo wy z fb macie te kupony, ehh ja nie mam fb i nie mam kuponów hehe

Stary 2014-09-03, 20:29   #735
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
ale fajne te drugie mi się podobają muszę i u mnie looknąć na nie

a bo wy z fb macie te kupony, ehh ja nie mam fb i nie mam kuponów hehe
jak by były jakies to dam Ci znać i nr z konta TŻ Ci podam

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2014-09-03, 20:30   #736
meeedzik
Zakorzenienie

Martuś zdjęcia postaram się jutro zrobić jak mi fryzjerka podrówna ten jeden bok ale ja wychodzę jak de.bil na zdjęciach i żadne mi się nie podoba dlatego nie wrzucam, coby Was nie straszyć
Hehe ja na początku też miałam opory w podcinaniu, a z grzywkami miałam dokładnie tak samo jak Ty, zawsze czekałam aż odrośnie ale teraz w tej długości ok się czuję i nie szkoda mi podcinać, bo są za to zdrowiutkie i fryzurka się dobrze układa
Migotenka jutro postaram się wrzucić fotki włosów mogłabym dodać zdjęcie tyłu, ale to nie ma różnicy, bo tył nie był skracany tylko przód
A włosy trochę się wywijają, ale przeważnie modeluję je podczas suszenia na grubej szczotce i jest ok
A maski z Bingo sa bardzo fajne, mialam już ich pare teraz mam drożdżową i lubię, ale najbardziej to chyba z masłem shea i algami
Stary 2014-09-03, 21:10   #737
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję

kurcze ja bym chciała takie do kostki ale mi bardzo ciężko dostać heh taki kurdupel ze mnie...
ojjj szkoda butków a całe czarne wzięłaś? mi się też białe całe podobają
prawie całe czarne, bo podeszwy kawalek jest biały o takie klik szkoda, że nie było jakiś czarnych z kolorem no ale trudno

martus ja mam te drugie botki z hm z tą gumką kupiłam w zeszłym roku i są super, bardzo wygodne

Medzik pokaż włoski mi już tez urosły a w czerwcu obcinałam

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2014-09-03 o 21:16
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-03, 21:20   #738
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
prawie całe czarne, bo podeszwy kawalek jest biały o takie klik szkoda, że nie było jakiś czarnych z kolorem no ale trudno

martus ja mam te drugie botki z hm z tą gumką kupiłam w zeszłym roku i są super, bardzo wygodne

Medzik pokaż włoski mi już tez urosły a w czerwcu obcinałam
TŻ też się te z gumą bardziej podobają więc pewnie na tych stanie A masz może jakieś zdjęcie w nich? bo chcę zobaczyć jaką mają szerokość przy kostce

Jutro idę do dentysty w sprawie konsultacji odnośnie licówek kompozytowych. Byłam u orto i stwierdziła, że mam prosty górny łuk i bardziej mi się przyda korekta kształtu zębów niż aparat. Także trzymajcie kciuki, żeby się udało jak najszybciej te licówki dokleić

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

Stary 2014-09-03, 21:30   #739
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ też się te z gumą bardziej podobają więc pewnie na tych stanie A masz może jakieś zdjęcie w nich? bo chcę zobaczyć jaką mają szerokość przy kostce

Jutro idę do dentysty w sprawie konsultacji odnośnie licówek kompozytowych. Byłam u orto i stwierdziła, że mam prosty górny łuk i bardziej mi się przyda korekta kształtu zębów niż aparat. Także trzymajcie kciuki, żeby się udało jak najszybciej te licówki dokleić
Zaraz zrobie zdjęcie to Ci pokaże

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-03, 21:36   #740
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
Zaraz zrobie zdjęcie to Ci pokaże
to i ja z chęcia zobaczę hehe

ale fajne te czarne air maxy

Medzik ja mialam ez bingo z glinką też była fajna ale ta chyba lepsza jest no to w takim razie jutro zobaczymy fotki włosków

Stary 2014-09-03, 21:38   #741
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Wrzuciłam do albumu sory za brudne buty ale juz nie chciało mi sie myć do zdjęcia

migotenka jak tam włosy po użyciu żelu z Castinga, bo mnie zastanawia czy sobie też nie zrobić

Czas edycji: 2014-09-03 o 21:53
Stary 2014-09-03, 21:59   #742
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
Wrzuciłam do albumu sory za brudne buty ale juz nie chciało mi sie myć do zdjęcia

migotenka jak tam włosy po użyciu żelu z Castinga, bo mnie zastanawia czy sobie też nie zrobić
fajne butki ale mi by jednak skracaly nogę...

a wiesz tak delikatnie rozjaśniły ale ja raz użyłam na całość i później od połowy, ja różnicę widzę, wstawię Wam po weekendzie fotkę. jednak moja sis na farbowane sobie zrobiła bo jej za ciemny rudy wyszedł i jej już lepiej rozjaśniło fajny taki żel i pachnie pieknie

Stary 2014-09-03, 22:02   #743
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
fajne butki ale mi by jednak skracaly nogę...

a wiesz tak delikatnie rozjaśniły ale ja raz użyłam na całość i później od połowy, ja różnicę widzę, wstawię Wam po weekendzie fotkę. jednak moja sis na farbowane sobie zrobiła bo jej za ciemny rudy wyszedł i jej już lepiej rozjaśniło fajny taki żel i pachnie pieknie
Szczerze ja tam leje na to czy skracają noge czy nie mi ma się podobać i być wygodnie

To kusisz na też żel Ja mam naturalne włosy i jestem ciekawa jaki byłby efekt

Czas edycji: 2014-09-03 o 22:03

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-03, 22:08   #744
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
Szczerze ja tam leje na to czy skracają noge czy nie mi ma się podobać i być wygodnie

To kusisz na też żel Ja mam naturalne włosy i jestem ciekawa jaki byłby efekt
Kochana bo Ty jesteś wysoka jakbys była takim kurduplem z dużymi udami to jednak rzuca sie w oczy

no ja też mam naturalne i to powoli rozjaśnia nie będzie od razu bardzo widoczne

Stary 2014-09-03, 22:32   #745
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana bo Ty jesteś wysoka jakbys była takim kurduplem z dużymi udami to jednak rzuca sie w oczy

no ja też mam naturalne i to powoli rozjaśnia nie będzie od razu bardzo widoczne
Też nie jestem jakoś szczególnie wysoka
Właśnie ja i tak mam delikatnie końce jaśniejsze od słońca Pomyśle jak coś wyszukam na ten temat na necie
Stary 2014-09-04, 08:25   #746
zooska
Zakorzenienie

Hejo Wpadłam się przywitać tylko. U mnie nie jest lepiej, może troszkę, ale przez moje odpały jedzeniowe znowu brzuch zaczął mi szaleć i wróciłam na leki Także tego... znowu 3/4 produktów jeść nie mogę, a pokus tysiąc, alkohol odstawiłam itp. ale dobrze nie jest.

Trzymajcie się robaczki

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-04, 15:34   #747
monika01011986
Zakorzenienie

Hej laseczki moje :-*
Przepraszam że nie było mnie kilka dni ale mam taki zapierdziel że pisać nie mam kiedy. Ciągle pracuje żeby godzin dużo nabić bo za równy tydzień mam tą operacje przegrody nosowej i potem przez trzy tygodnie nie bede pracowała a chce dostać normalną wypłatę. W domu w międzyczasie malowanie mamy... Garderoba już skończona, regał postawiony i wszystko poukładane teraz malujemy przedpokój i dzieciom pokój a wczoraj malowałam kuchnie i sypialnie. Łazienka już wcześniej została pomalowana także cale mieszkanie bedzie za dwa dni pomalowane i odświeżone. Mąż też maluje drzwi i futryny. Sofe mają nam za 3 tygodnie przywieźć więc już będzie wszystko gotowe. Moja mama z moim Oskarem przyjeżdżają w poniedzialek rano mama zostanie dopóki ja nie wydobrzeje po tej operacji. Kolin od poniedzialku zaczyna przedszkole a Oskar od 15 wrzesnia drugą klase. Z dietą u mnie nieciekawie, w sumie niemam zadnej diety i jem co chcę ale waga póki co ciagle stoi na 62,5. Po operacji pewnie z 2 kilo zleci jak jeść nie bede mogła za bardzo :-P
Pogoda u mnie ładna, na jutro 27 stopni zapowiadaja i na caly kolejny tydzień po 25. Także lato jeszcze mnie nie opuściło ;-)
Do niedzieli pracuję teraz codziennie od 16 do 24 :-/ ale potem 3 tygodnie leżenia :-P
To tyle u mnie ;-)

P.S. Co do mojego męża to jutro rano ma jakies badania, nie wiedzą od czego ta glowa go boli ale on twierdzi że to z nerwów bo szef go wkurza w pracy ;-) zobaczymy co z tego wyjdzie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2014-09-04 o 15:38
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-05, 06:46   #748
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki, zdjęcia mam już zrobione i popołudniu postaram się je wrzucić, bo taki mamy młyn przed wyjazdem, że nie wiem w co tu ręce włożyć.
Piszę jeszcze na kacu, bo wczoraj jeszcze mieliśmy pożegnalny wypad ze znajomymi na piwko, a wylądowaliśmy na imprezie
Dzisiaj reszta gotowania i robienia słoików, no i pakowanie, ostatni dzień jestem dziś na necie
Stary 2014-09-05, 07:33   #749
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki, zdjęcia mam już zrobione i popołudniu postaram się je wrzucić, bo taki mamy młyn przed wyjazdem, że nie wiem w co tu ręce włożyć.
Piszę jeszcze na kacu, bo wczoraj jeszcze mieliśmy pożegnalny wypad ze znajomymi na piwko, a wylądowaliśmy na imprezie
Dzisiaj reszta gotowania i robienia słoików, no i pakowanie, ostatni dzień jestem dziś na necie
No to pa,pa Wracaj szybko
Stary 2014-09-05, 09:18   #750
heroine86
Zakorzenienie

Madzia
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości