![]() |
#721 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXII
Im więcej nas tutaj , tym raźniej
![]() /Szczerze wam powiem,że całkiem z emocji jestem wyprana.. (ciekawe na jak długo) ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
Chciałabym żeby to był żart.
Ale tak bujnej wyobraźni to nie mam,a po drugie wcale do śmiechu mi nie jest... |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ciocia mu coś nagadała na mnie i on liczy się z jej zdaniem... ![]() dopiero trzeźwość umysłu mi wraca, zdałam sobie sprawę z tego,że zostałam źle potraktowana, bez szacunku, a jeszcze chciałam to ratować ,przepraszać go, rozmawiać itp...... ![]() porażka. głupia jestem.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Marudziara
|
Cytat:
Lepiej tak, niż "mamusia" miałaby rządzić i wtrącać się we wszystkie sfery Waszego życia, bo synuś i ona wie jak najlepiej powinno być. Chyba nie chciałabyś takiego życia? Nie ma czego i kogo żałować ![]()
![]() |
#725 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jak dobrze, że tu jesteście. Popłaczemy i posmęcimy razem? Ja wróciłam do domu z myślą, muszę się wypłakać, już po ścianach chodzę, chodziłam po mieście z myślą "niech już przestanie tak boleć". W busie doszłam do wniosku, że muszę traktować to jak detoks, wypłakać wszystkie toksyny po tym toksycznym związku, jakbym odstawiła narkotyk.
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Marudziara
|
Cytat:
![]()
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
czasami to już człowiek nawet płakać nie ma sił.... Ja jeszcze nie rozstałam się ze swoim ,ale wszystko idzie w tym kierunku.... staliśmy się dla siebie OBCY..
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Ja tam lubię czasami się wypłakać, tak pożądnie... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Według niej byłam zbyt mało rodzinna, a oni tacy zżyci wszyscy. Szkoda, że nie widzi jak niszczy życie swojego jedynego dziecka. Tylko dlaczego to wszystko tak boli ?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Marudziara
|
Ja pamiętam swoje pierwsze miesiące po rozstaniu ( związek trwał ponad 4 lata). Byłam dosłownie wrakiem człowieka ... oczywiście zewnętrznie wyglądałam normalnie, ale wewnętrznie tragedia i oczywiście noce i dnie całe przepłakane.
Aktualnie mija już 8 miesiąc i żyję ... płaczu już brak, myśli o byłym też ... ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
Na razie wszystko jest bardzo świeże i ciężko uwierzyć, że czas leczy rany...
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Marudziara
|
Cytat:
![]()
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Była, któraś z Was w związku z nazwijmy to po imieniu maminsynkiem ?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie dopiero drugi miesiąc rozstania, związek ponad 3 lata.. Są dni takie jak ten, że mi mega źle. A są takie powiedzmy w porządku. Na co dzień śmieję się i żyję sobie, maluję i uśmiecham do siebie. Ale nadal chcę i tęsknię.
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
Też podobnie jak większość z Was mam dziś gorszy nastrój. Wracają z pracy, płakałam całą dobę. Tęsknię za nim, a do tego nie mogę powstrzymać się do śledzenia go na fb. Albo sprawdzam, kiedy był ostatnio dostępny. Teraz w piątkowy wieczór już płaczę, że od 3 godzin go nie było na fb, więc pewnie w tym czasie jest u niego nowa dziewczyna, przytulają się, oglądają film. Tak bardzo żałuję, że te chwile już nie wrócą. Chciałam sobie ułożyć z nim życie, dodam tylko że jestem chyba jedną ze starszych osób udzielających się w wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam dziś schizę, że on poszedł ze swoją koleżanką na miasto, że znowu zaprosiła go na imprezę z jej znajomymi i teraz się zgodził, że już coś między nimi jest... Wracałam i patrzyłam za zaparkowane auta, sprawdzałam czy to jego, paranoja. Siedziałam na przystanku i jak głupia sprawdzałam telefon. I ciągle, absolutnie ciągle, mam obraz jego ramion w koszuli, jak go dotykam i czuję ciepło jego skóry przez tę koszulę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja też żyję..
Związek skończył się w listopadzie 2013, z mojej strony była próba powrotu - odrzucona przez niego. Nie rozmawialiśmy jakieś 1,5 miesiąca. 2 tygodnie temu wrzucił na fb status, że jest w związku, w ciągu tego czasu zdążył już 3 słit focie wstawić z nową niunią... A mi, nawet nie jest żal, że nie jesteśmy razem ![]() ... i dobrze mi tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Marudziara
|
Cytat:
Teraz jest lepiej nie mówię,że już idealnie, że całkowicie nic nie czuję - nie da się nie czuć, po tylu latach - ale z czasem przechodzi. Aktualnie mam mocno zabiegane dni, a mogę nawet powiedzieć,że życie zmieniło się u mnie o 180 stopni.
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
mam +25
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja pewnie też będę się "składać" długi czas. Zwłaszcza, że ja z kolei jestem tą młodszą i mam 20 lat i to mój pierwszy związek ![]() Na pewno kogoś poznam, kto będzie równie fajny - wiem to. Ale problem w tym ,że naprawdę chciałam jego. Możecie uznać, że to szczeniackie jak na mój wiek, ale chciałabym z nim być "do końca". I na razie sobie niczego nie wyobrażam z nikim. Z nim się tak świetnie dogadywałam, było cudownie wszędzie. Pomijając problemy z dupy z mojej strony i zazdrość ![]()
![]() |
#742 | |
Marudziara
|
Cytat:
![]() Ja mam 28 lat, więc może, to wiekowe ![]()
![]() |
#743 |
Przyczajenie
|
Jesteśmy (byliśmy?) razem prawie rok. Wszystko było ok. Ja wynajmuję kawalerkę, on właściwie u mnie mieszkał, ma u mnie trochę rzeczy jeszcze. 2 tygodnie temu spał u mnie i było naprawdę dobrze, potem był weekend i się nie odzywał. Rozmawialiśmy przez telefon w niedziele i poniedziałek, ale czułam, że coś jest nie tak. Rozmowę w poniedziałek zakończył hasłem, że się odezwie później. Do środy nic, dzwoniłam do Niego 5 razy i nawet nie odebrał. Zadzwonił dopiero w czwartek jak napisałam do Jego siostry czy ma z Nim kontakt, bo ja niestety nie
![]() ![]() Boli mnie, że wszystko się wydarzyło z dnia na dzień. Mówił, że kocha, że chce założyć rodzinę, mieć dzieci, mieszkać razem. I nagle po 2 dniach myślenia ma wątpliwości?! Każdy je ma, zawsze. Nie wiem nawet na czym stoję, czuję się jak śmieć, który nie jest wart rozmowy. Nie wiem czy to koniec, czy On potrzebuje czasu. On chyba myśli, że jak zniknie to to załatwi sprawę. Ja naprawdę potrzebuje rozmowy z Nim, nie umiem tego tak zostawić jakby nic się nie stało ![]() Ja mam 24, On 32 lata. To już chyba wystarczający czas, żeby myśleć mózgiem? |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,może to co Wam napiszę doda Wam otuchy
![]() Rok temu byłam najbardziej nieszczęśliwą osobą na świecie - a przynajmniej tak mi sie wydawało. Ex mnie zostawił w strasznie gówniarski sposób, po związku który i tak nie miał żadnej przyszłości (widz ę to dopiero od niedawna). Przez ten rok bywało różnie - raz czułam się mega pewnie, innym razem on znów sie ze mną kontaktował i wspomnienia wracały... Od marca nie mamy wgl kontaktu. I wiecie co? Uporządkowałam swoje życie ![]() ![]() A co chyba najbardziej pocieszające, od kilku miesięcy spotykam się z nowym facetem i od niedawna jesteśmy razem ![]() Podsumowując, to rozstanie to najlepsze co mogło mi się przydarzyć.Jestem szczęśliwa jak nigdy dotąd a na mojego ex-łazęgę patrzę jedynie z politowaniem. I Wam życzę tego samego, czas leczy rany i na pewno wszystko Wam się poukłada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
zolta_niezapominajka, walcz o swoje, masz prawo wiedzieć.
Weronka9292 gratuluje i życzę Wam dużo szczęścia ![]() Ja w swoje już wątpię. Zostanę starą panną otoczoną gromadką kotów. Zresztą po co mam z kimś się wiązać, a potem się denerwować, czy mnie nie zostawi. |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#747 |
Rozeznanie
|
To chyba najsmutniejszy wieczór z tych wszystkich ... dzis jakby tęsknię bardziej. Najgorsza jest ta niepewność ... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Przyczajenie
|
Mam parcie, żeby to wyjaśnić. Tak jak pisałam, nie potrafię ot tak tego zostawić. Tak się nie robi! Z czystej ludzkiej przyzwoitości!
Z jednej strony chciałabym z Nim porozmawiać, z drugiej mam kluczyk do Jego samochodu. Już myślałam, żeby podjechać kiedyś wieczorem z Jego rzeczami, otworzyć samochód, wrzucić wszystko do środka, zostawić karteczkę z wiadomością, żeby się pie***ył i trzasnąć drzwiami. Nie chciałabym tylko ułatwiać Mu tego wszystkiego. Jakkolwiek ciężkie będzie to dla mnie spotkanie musi się odbyć! |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
On do tej pory nie raczył ze mną szczerze porozmawiać, prosiłam o spotkanie, powiedział że dziś nie może bo zajęty... a ja już domyślam się czym... pewnie na dyskotece bawi się... Jutro pewnie też wymyśli byle tylko nie doszło do spotkania, ale chcę mieć to za sobą... ![]() niezapominajka mam podobnie też nie wiem na czym stoję, facet mówił ze da nam szansę,ale nie zmieniło się nic w tym lepszym kierunku, więc chyba muszę ja podjąć decyzję i sie z nim zwyczajnie rozstać , mimo że serce boli... a jutro 13wrzesień rocznica ..... Dzień początku i dzień końca. ![]() Edytowane przez izolcia Czas edycji: 2014-09-12 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.