![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne odchudzanie :)
Jestem ja
![]() ![]() u mnie dziś brzuch nadęty jak balon- efekt wczorajszego kina ![]() od dziś obiecuję żadnych więcej grzechów do następnego razu oczywiście ![]()
![]() |
#722 |
Wtajemniczenie
|
88agnik nie przejmuj się
![]() ![]() Jak cały dzień jadłaś ładnie, to na pewno nie wpłynie to w żaden sposób na Twoją wagę ![]() Jestem przed @ i non stop bym jadła, naprawdę cokolwiek, ale buzia to najlepiej jakby się nie zamykała ![]() Niby mam zajęcie - zwozimy i układamy drzewo na zimę - ale przecież moje myśli krążą wokół jedzenia ![]() ![]() Dzisiaj już mam zamiar się trzymać z dala od słodyczy, chociaż kurcze nie wiem czy podołam... ![]() Laseczki moja propozycja - piszemy tutaj, a nie w klubie ![]() ![]() Czekam też na Wasze zdjęcia ![]() ![]()
![]() |
#723 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie zamiast słodyczy ciągną inne węgle- makarony, pieczywo etc. Ciężko ciężko. Zrobiłam wczoraj TŻetowi owsiankę budyniową z migdałami, był zachwycony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Makarony też uwielbiam i wszelkie zapiekanki ![]() A owsianki na śniadanie powinien jeść każdy ![]()
![]() |
![]() |
#725 |
Wtajemniczenie
|
Ja to się tutaj w ogóle na Was obrażę!!! I tyle w temacie...
![]()
![]() |
#726 |
Rozeznanie
|
Owsiankę to ja już prawie codziennie mam na śniadanie
![]() A tak niepewnie i skromnie się zapytam GDZIE WY U LICHA JESTEŚCIE!!!! Ja rozumiem nawał obowiązków ale jeszcze tydzień temu to tu tak gwarno było a teraz cisza... ![]() Mam nadzieję, że nie odpuściłyście sobie ![]() Ach ta jesienna pogoda wcale nie sprzyja odchudzaniu, ale jak się zgrzeszy to jeszcze nie jest najgorzej, bo do wakacji duuuużo czasu ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Akurat pisałam i nie zauważyłam Twojej wiadomości ![]() dobrze, że chociaż ktoś tu zagląda.
![]() |
#727 |
.
|
ja zaglądam ;P
ale mam doła niezwiązanego z dietą ;<
![]() |
#728 |
Rozeznanie
|
A co takiego się stało? Przepraszam za wścibstwo, ale czasami jak się człowiek wygada to jest lżej a obcemu nieraz łatwiej niż bliskiemu.
![]()
![]() |
#729 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Też się pocieszam, że do wakacji dużo czasu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Dół nie związany z dietą, ale mam nadzieję, że chociaż się trzymasz i zdrowo jesz? ![]() Jak waga? Jak treningi? ![]() ![]() My zawsze Cię wysłuchamy, a najwyżej coś będziemy mogły doradzić, więc jak masz ochotę to wal ![]()
![]() |
![]() |
#730 |
.
|
jak przetrawię pewne informacje to napiszę w klubie
![]() staram się trzymać dietę i ćwiczę, jest dobrze, ale jeszcze brakuje do 100%-towej motywacji. od przyszłego miesiąca idę na inną siłownię, ta jest lipna.
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Weekend przed nami!
Ja postaram się coś napisać, ale niestety mam zjazd na studiach i nie wiem, czy znajdę chwilę, ale obiecuję, że się postaram ![]() ![]() ![]() Miłego weekendu! ![]()
![]() |
#732 |
Rozeznanie
|
Ja w zeszłym tygodniu miałam zjazd.
Dzisiaj dostałam @ ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#733 |
.
|
sernik dukana zebra jest fajny. i dietetyczny ;p
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
Nie znam tego sernika
![]() ![]()
![]() |
#735 |
.
|
ale z pomysłów na potrawy można korzystać ;P
![]() |
#736 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam staram się robić zdrowe jedzenie, ale bez jakichś tam Dukanów czy coś
![]() ![]() Za długo się już odchudzam, nauczyłam się nie eliminować, a dokonywać dobrych wyborów ![]() Moja @ nadal w natarciu ![]() ![]() ![]() Jutro niestety też się uczę ![]() ![]() Dobranoc i miłej niedzieli! ![]()
![]() |
#737 |
Konto usunięte
|
Lo matkości słodkości, mam tyle nauki już, że nie wiem w co ręce włożyć.
Ale pochwalę się wczorajszym jadłospisem: Śniadanie: Dwie kanapki z białkowego pieczywa i wędzonego sera żółtego II śniadanie: Pol puszki makreli z sosem pomidorowym i czerwoną fasolą Obiad: Pieczony mintaj, sałatka z gotowanej fasoli strączkowej, kiełków i orzechów włoskich, kilka gotowanych ziemniaczków Podwieczorek: Jabłko i szpinak (ta typowa breja szpinakowa) Kolacja: Owsianka budyniowa z resztką migdałów Owsiankę w ogóle muszę jadać na kolację, bo zawsze po takiej ilości ciepłego mleka robię się senna ![]() ![]() ![]() Piękna pogoda dziś we Wrocławiu, po obiedzie idę na długi spacer, oznaczenie czystości leków musi poczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
Farmakopea jak Ty ładnie jesz
![]() ![]() U mnie też słonecznie, ale zimno ![]() ![]() ![]() ![]() Idę do klubu! Co z Waszymi zdjęciami? Pozostałe uczestniczki? ![]()
![]() |
#739 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zdjęcia sie wstydze wyrzucać, bo Wy takie słodkie kobietki, a ze mnie babochlop trochę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mogłam napisać, że się wstydzę, bo jestem gruba i też nie dodam zdjęcia, a dodałam ![]() ![]() Więc zbieraj pośladki piękna kobitko i działasz ![]()
![]() |
![]() |
#741 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobra, ale nie dziś, bo outfit mocno domowy ![]() ![]() Obmyśliłam żarełko na dziś, czekam na wytknięcie błędów :P to coś zmodyfikuję wtedy. Śniadanie: Znowu kanapki z wędzonym serem na chlebku białkowym II śniadanie: Jogurt naturalny z surowymi warzywami i kolorowym pieprzem Obiad: Planowany makaron szpinakowy z tuńczykiem, suszonymi pomidorami, oliwkami i kaparami (trochę rozpusta jedzeniowa, ale w końcu niedziela) Podwieczorek: Druga połowa wczorajszej makreli z fasolą ![]() Kolacja: I tu mam dylemat. Chcemy iść z TŻ do naszej ulubionej wege knajpy. Tam codziennie jest inne menu, dziś do wyboru: Zupa pietruszkowo-cebulowa z suszonymi śliwkami Albo Kuleczki jaglano-buraczane z hummusem dyniowym, pieczonym kalafiorem, szpinakiem i jarmużem. Danie główne brzmi pysznie (tam z resztą zawsze jest pysznie i nietypowo), ale nie wiem, czy na kolację to nie za dużo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Do restauracji spoko idź i wybierz jedzonko, jakie Ci się podoba, bo z tego co wymieniłaś wszystko jest jak najbardziej zdrowo ![]() ![]() Moje uwagi: w II śniadaniu brak węgli ![]() ![]() Ja od jutra spinam pośladki i też Wam wpisuje moje jadłospisy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#743 |
Konto usunięte
|
Mogłam chociaż pól bułki wszamac dyniowej do tego IIŚ, masz rację... I teraz byłabym bardziej najedzona
![]() A z tłuszczami spoko, oni tam wszystko zalewają oliwą lub innymi roślinnymi tłuszczami- same warzywa byłby inaczej niezjadliwe :-P ostatnio jadłam tam przepyszną kaszę jaglaną ze słonecznikiem, czerwoną fasolą i wlaśnie oliwą. To było coś boskiego, w życiu bym się nie spodziewała ![]() Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2014-10-19 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A czerwona fasola to gotowana czy raczej taka konserwowa z puszki? No i czy to danie było na ciepło czy raczej nie? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#745 |
.
|
Farmakopea, a która to knajpa?
![]()
![]() |
#746 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Raczej z puszki i na ciepło ![]() ![]() ![]() A knajpa jest super, raz w tygodniu tam chodzimy na jakąś bombę witaminową ![]() ![]() ![]() Ha, w przypływie ułańskiej fantazji dorzuciłam do mojego sosu z tuńczykiem pestki dyni. Okazało się, że super pasują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wy moje
![]() ![]() Tylko żeby to było zdrowe bieganko ![]() ![]()
![]() |
#748 |
Konto usunięte
|
Będzie że reklamuję ![]() ![]() No i zawsze to coś nowego, wegańska (tak, tak, wegańska) kuchnia jest dla mnie inspirująca mocno. A zastępowanie nabiału "mlekiem" z migdałów jest przepyszne. ![]() Tylko to też nie dla każdego, typowy mięsożerca nie da rady posiłkowi z samych warzyw i owoców na milion sposobów. Mój TŻ co prawda lubi to miejsce (mimo miłości do wołowiny), ale on jest niespełnionym kucharzem i generalnie uwielbia nowe smaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
.
|
ja byłam tylko w złym mięsie :P ale muszę się tam kiedyś wybrać. dzięki za namiary
![]()
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() I już na samym początku chciałabym Wam wszystkim polecić pewną herbatę, którą poleciła mi starsza i bardzo przyjazna pani aptekarka. Nazywa się Figura Detox i w porównaniu do innych dziwnych i zdrowych herbat - jest pyszna! Nawet mój TŻ czasem podkrada łyk bądź dwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.