|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)
Cytat:
Ja własnie z nawyami walczę a tabsy mam dlatego bo diety nie chcą ruszyć mojej wagi a próbowałyśmy już wielu diet a nie bardzo mogę ćwiczyć właśnie przez wypadek. Nie dołuj się bo nie ma czym ludzie mają gorsze tragedie w życiu niż kilka kg. Mój Tż mnie kocha, podobam mu się a znał mnie za czasów chudości także to jest najważniejsze. Główka do góry i bez dołów. Jestem pewna że jak Tż zobaczy Cię w sukni ślubnej będzie W końcu dając Cio pierścień mocy udowodnił że kocha Ciebie taką jaką jesteś! Ja sobie zawsze tak myślę jak mam gorszy dzień że nie mieszczę się lub źle wyglądam w czymś co mi się szalenie podoba
|
|
|
|
|
|
#722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - znajdź jedną rzecz niezdrową i sprobuj zastąpić ją zdrową ja tak robiłam np. przez miesiąc piłam wodę tylko , zero soków i się tak przyzwyczaiłam że soki wydają mi się bardzo słodkie - Najpierw śniadanie/obiad/kolacja potem ewentualnie niezdrowa przekąska ( zjesz mniej niezdrowego) - chipsy zastępuję owocami - słodkie i dobre a zdecydowanie lepsze niż inne słone/słodkie przekąski - chleb jasny zamieniłam na ciemny - jogurt naturalny - kupuję serki naturalne i łącze z tym co mam pod reką czyli papryka,pietruszka, koperek itp. powstają dobre i zdrowe serki smakowe! - raz w tygodniu wolno zjeść ciastko/słodycz/chipsy ulubione ale tylko raz mi pomogło ![]() Ja nie lubię mcdonalda więc mam z głowy za to kocham picce
|
|
|
|
|
|
#724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale powiem Ci, że jak już ustaliliśmy termin i ślub stał się bardzo realnym wydarzeniem w niedalekiej przyszłości, to myślę, że zepnę poślady się wezmę za siebie. Bo jak widzę "plus size" i te modelki, mimo, że śliczne, to ja nie chcę tak wyglądać, zwłaszcza, że wiem, że nie muszę, że jedyne, co stoi na przeszkodzie do wymarzonej sylwetki to tylko ja i moje zachcianki.
|
|
|
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
Oj widze ze nie jestem sama:-\ tez znam te slowa : musze schudnac a za chwile kurde zjadlabym cos.... tez uwielbiam pizze, kebaba od turka z padarewskiego, frytki .... i same takie swinstwa:-\ za to slodyczy moglabym nie jesc wgl
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam suknię, którą mierzyłam jako piątą w trzecim salonie ( co prawda w sierpniu chodziłam z siostrą za sukienką dla niej i obeznałam się w temacie, więc poszłam tylko tam, gdzie widziałam coś ciekawego). Przymierzyłam moją i powiedziałam "biorę tę, więcej nie mierzę" ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Mogg nie wiesz może w jakich godzinach Topaz jest czynny? |
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- pon - pt 10-17 |
|
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
U mnie znowu dochodzi problem pracy na 3 zmiany i przez to mam troche rozlegulowany metabolizm.z dobrych nawykow jak na razie mam wypracowane jedzenie co 3h.niedawno powrocilam tez do ciemnego pieczywa i codziennie jem jogurt naturalny lub serek wiejski w pracy.moj Tz uwielbia slodycze,ciasta z kremem i frytki.na poczatku jak zamieszkalismy razem to byla masakra.jak kupil cukierki to nie potrafilam sie powstrzymac i codziennie zjadalam po kilka.do tego dochodzily wypady do macdonalda,na kebaba,pizze i 5kg do przodu gotowe.
|
|
#730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do diet mówiłam już że byłam sporo większa schudłam ponad 20kg. Dziewczyny da sie!!! Rok temu miałam już prawie wymarzoną sylwetkę kiecka na weselu u kuzynki pięknie wyglądała na mnie te co mają mojego FB mogą luknąć W tym roku miałam wypadek 3 miesiące uziemienia i wróciło 6 kg... No i ponoć kobiety szczęśliwe przybierają na wadze tak gdzieś czytałam, zwłaszcza jak się jest rozpieszczanym. Pozwoliłam sobie na trochę więcej niż mi moje geny i tendencje pozwoliły i mam zapasy zimowe....Ale pracuję nad tym i efekty są!!!! I też chodziłam 4 lata temu do dietetyka. Ja generalnie lubię siebie i nie chciałabym byś taka rozmiarowo 34 Ale tak 38-40 moje marzenie no i ta nieszczęsna 6 z przodu. Olunia ja też nie miałam silnej woli... jak zobaczysz efekty będzie mega motywacja
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja jestem pod opieką poradni metabolicznej. Ja noszę 40/42 generalnie.. a przed wypadkiem nosiłam 36
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
ja w tej chwili jestem - 14 na minusie mam w planach do lutego schudnac jeszcze 6 (bede miec operację) wszystko zalezy od tego z jakiego pułapu sie chudnie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluje motywacji
Ja nawet 5kg bym nie potrafiła schudnąć... Chociaż wiem, że gdybym przestała pić słodkie napoje i jeść mniej pizzy, kebabów i chrupek, to waga sama by poszła w dół. Coś czuję, że za siebie wezmę się dopiero koło czerwca, jak będę miała więcej wolnego czasu dla siebie...
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- coś jak "łatwo przyszło, łatwo poszło"
|
|
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
ja tam nie mogę schudnąć :/ a tyle razy próbowałam.... co do słodkich napojów to sie juz dawno oduczyłam, teraz pije tylko wode, ale mam ten sam problem, chipsy zapiekanki na uczelni zamiast kanapka z domu.... trzeba znaleźć motywacje kurde,
niby do ślubu mam jeszcze 2 lata ale juz teraz bym chciała schudnąć z 8-9 kg to i lepiej bym się czuła, a widzę ze ostatnio coś z moim nastrojem nie tak przez ta pogode chyba i jeszcze teraz jak zaczne myśleć o odchudzaniu to dopiero bedzie...
![]() Edytowane przez ZakochanaZabka Czas edycji: 2014-11-26 o 11:05 |
|
|
|
|
#737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra nie offtopujemy
Teraz na temat Co planujecie jeśli chodzi o pierwszy taniec ??? My nie możemy się zdecydować - walc pomimo że umiemy tańczyć odpada za powazny a my dwa oszołomy Tż chce ten taki układ taneczny do różnych śmiesznych piosenek Mi się podoba coś takiego : klik mamy szalonych znajomych i być moze się uda Do Nas zupełnie nie pasuje takie poważne gibanie się do muzyki No i podoba mi się jeszcze klik układ mi się podoba!
|
|
|
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
pierwsze super!
drugie mi się nie może załadować ![]() u nas będzie taniec przytulaniec, bo ja się uparłam na moją ukochaną piosenkę! później sobie odbijemy szaleństwo, mamy całą noc na wygibasy![]() mam deja vu znów;]
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
8 osób byłoby na 100% 6 - na może |
|
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na priv chodziłam do dietetyka moge Ci podeslac nieco moich rzeczy
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
fajne to piersze
mysle ze mogloby sie udac kurde coś innego bardzo mi sie podoba taki pomysł ![]() drugie też mi sie nie odtwarza ja mam piosenke i jak pojdziemy na kurs to bedziemy chcieli zeby nam jakiś krótki taniec do niej ułozyli też raczej coś spokojnego, romantycznego, jakieś bujnko delikatne, pare obrotów, jakies odgiecia do tyłu czy może nawt lekkie podnoszenie ![]() a propo walców to koleżanka mi przesłała ostatnio walc angieski ale troche inaczej bo wszyscy zazwyczaj do piosenki z nocy dni a to on https://www.youtube.com/watch?v=kY-68SQd8ZU ale da mnie troche tak za smutno i poważnie
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie to zatańczyli no ale on tańczył zawodowo
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem co zatańczymy... Mój tż uparł się, że on na żadne tańce chodzić nie będzie, bo nie chce się ośmieszać walcem, którego nigdy profesjonalnie nie zatańczy
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
piękny, podoba mi się i już mam łzy w oczach!
Kochane! macie jakieś sposoby, porady na niepobeczenie się? ja na samą myśl, że będziemy tańczyć przy piosence z Armagedon mam ciary i łzy w oczach bo przeżywam ten tekst strasznie;/ nie chcę zmieniać piosenki, ta jest dla nas idealna..
|
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
ja chyba coś znalazłam dla sb
taki mniej wiecej układ bym chciala ale nie do tej piosenki : https://www.youtube.com/watch?v=kXdk4o-71Wwa co jest złego w płakaniu ? okazywanie uczuć jest piękne <3mahoniowa wstaw link z piosenka chce zobaczyc
|
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
klik
no ja wiem, że nic złego, ale tak beczeć non stop?! Ta piosenka, którą wstawiłaś też jest bardzo ładna jeszcze piękna jest ta ale to Edzia, i Mój za żadne skarby się nie chce zgodzić ;(;(
"Miłość jest wtedy gdy chcesz Go zabić ale ciągle odkładasz to na jutro" ![]() Edytowane przez mahoniowa Czas edycji: 2014-11-26 o 12:50 |
|
|
|
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
a juz wiem co to za nuta
też sie przy niej wzruszam ![]()
|
|
|
#749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#750 |
|
Zadomowienie
|
ano właśnie..
podobno walnięcie sobie kielicha przed jest dobre, ale ja po alko też mam tendencje do beczenia.. i to jeszcze większe niż przed!
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

Ja własnie z nawyami walczę a tabsy mam dlatego bo diety nie chcą ruszyć mojej wagi a próbowałyśmy już wielu diet a nie bardzo mogę ćwiczyć właśnie przez wypadek.
także to jest najważniejsze. Główka do góry i bez dołów. 

Kupiłam suknię, którą mierzyłam jako piątą w trzecim salonie ( co prawda w sierpniu chodziłam z siostrą za sukienką dla niej i obeznałam się w temacie, więc poszłam tylko tam, gdzie widziałam coś ciekawego). Przymierzyłam moją i powiedziałam "biorę tę, więcej nie mierzę" 

Ślub
Ja nawet 5kg bym nie potrafiła schudnąć... Chociaż wiem, że gdybym przestała pić słodkie napoje i jeść mniej pizzy, kebabów i chrupek, to waga sama by poszła w dół. Coś czuję, że za siebie wezmę się dopiero koło czerwca, jak będę miała więcej wolnego czasu dla siebie...