|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do trzech razy sztuka, czyli Projekt Denko - część III!
Gratuluję wam grudniowych zużyć
![]() ![]() Mam niestety zdjęcia tylko części moich denek, ponieważ dopiero w połowie miesiąca zaczęłam zbierać puste opakowania. Piszę z telefonu, nie chce mi się przerzucać zdjęcia na laptopa, więc za chwilę wypiszę moje grudniowe denka. EDIT 1. YR mleczko odbudowujące do skóry bardzo suchej 75 ml 2.YR żel pod prysznic Granat 200 ml 3. babeczka do kąpieli 4. miniaturka tuszu do rzęs Isadora 3 ml precision mascara – straszny bubel (kosz) 5. sól ujędrniająca do kąpieli bebeauty spa 6. gryczany scrub do ciała Babci Agafii 100 ml 7. perfumowany balsam do ciała Calvin Klein Sheer Beauty 150 ml 8.peeling roślinny YR 30 ml 9. maskara Volume Elixir YR 10. żel pod prysznic Zielona Herbata YR 11. lawendowa sól do kąpieli Bebeauty 12. serum ujędrniająco-wygładzające ramiona i łokcie AA Slim Line 100 ml 13.mleczko ujędrniająco-naprawcze do biustu YR 100 ml 14.mleczko do demakijażu Miód i Muesli YR 200 ml 15. odżywka ekspansja gęstości Elseve L'oreal 200ml 16. Regenerująco-ujędrniające masło do ciała z ekstraktem z kolumbijskiej kawy Avon 200 ml 17. płyn micelarny Bebeauty 400 ml 18. Serum Vegetal 3 reduktor zmarszczek YR 30 ml 19.Migdałowy krem do stóp Bandi 75 ml 20. pasta Parodontax 20 ml 21. So Elixir edp YR 50 ml 22. żel po prysznic i do kapieli YR Karmelizowana Gruszka 400 ml 23. żel pod prysznic YR Czekolada i Pomarańcza 200 ml 24. szampon do włosów Himalaya 200 ml 25. szampon do włosów YR z hammamelisem 300 ml 26. dwufazowy płyn do demakijażu Lirene 125 ml
27. kapsułka pod prysznic Sephora Czekolada 28.kapsułka pod prysznic Sephora Laguna 29.kapsułka pod prysznic Sephora Werbena
Edytowane przez mamaAmelka Czas edycji: 2015-01-03 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
moje grudniowe denko
![]() 1. YR,nawilżajacy krem do rąk(75 ml) 2.Rimmel,baza matujaca stay matte 3.Blenda-med,pasta do zebów 4.Paloma, foot spa.cukrowy peeling do stóp 5.Barwa, ziołowy szampon do włosów wypadajacych 6.Lirene,Żel + oliwka z ryżu pod prysznic 7. Avon, Little black dress,woda perfumowana 8.YR, woda toaletowa o zapachu bzu 9. Krem Nivea 10. Tołpa,botanic ,czarna róża odżywczy żel pod prysznic 50 ml 11. Garnier, Krem do rąk z ekstraktem z masła shea 12. YR, malinowy balsam do ust 13. Eveline,diamentowa odżywka do paznokci 14. YR,sebo vegetal,oczyszczajacy peeling do twarzy 15. Garnier, Essentials, Mleczko do demakijażu do skóry wrażliwej próbka: 1 YR,maseczka oczyszczajaca |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Konto usunięte
|
Czas na moje denko
![]() Pat&Rub szampon do włosów blond 250ml Tołpa kremowe serum odmładzające do rąk 75ml Tołpa 30+ rewitalizujący krem uelastyczniający pod oczy 10ml Planeta Organica Morze Martwe oczyszczająca maseczka do twarzy 75ml Brevoxyl krem do cery trądzikowej 50g Matrix woda utleniona w kremie 1000ml L'Oreal Professionnel Majirel farba 50ml Joanna Multi Color Effect szamponetka Dabur Neem ajurwedyjska pasta do zębów 100ml Montagne Jeunesse maseczka z białej czekolady głęboko oczyszczająca 17g Naturmedicin Lerosett maseczka oczyszczająca 5ml x2 Dermaglin Bio maseczka przeciwtrądzikowa w saszetce |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj pierwsze w tym roku denka :
Garnier płyn micelarny aż 400ml oraz płatki do demakijażu
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Mi dziś wpadło pierwsze styczniowe: The Body Shop czekoladowe masło do ciała. Cieszę się, że kupiłam je w promocyjnej cenie, bo jakoś mnie nie zachwyciło. |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Always on the run
|
Cytat:
Wszystkim serdecznie gratuluję każdego denka i życzę aby nowy rok obfitował w zużycia oraz inne sukcesy. Przede wszystkim jednak niech będzie zdrowy!
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja:
12.GRUDZIEŃ 1. Szampon ’24-godzinna objętość’ do włosów cienkich i delikatnych AT Ultimate Volume Avon 400 ml 2. Żel pod prysznic Senses Peacefuflection Avon 500ml 3. Tusz do rzęs Lengthening Mascara Black Avon 7ml 4. Płyn do kąpieli GingerBread Avon 500 ml 5. Les Plaisirs Nature Malaysian Coconut Shower Gel (Żel do kąpieli i pod prysznic `Kokos`) Yves Rocher 400 ml 6. Krem do depilacji Aloes Bielenda 100 ml 7. Żel głęboko oczyszczający pory z mikrodrobinkami Clearskin Avon 125 ml 8. Prasowane perełki brązujące Giordani Gold Oriflame 9 g 9. Oczyszczająca emulsja do twarzy Anew Reversalist Avon 125 ml 10. Odżywka do włosów Timotei Lśniący Blask Unilever 200 ml Ogólnie 2014 dał 204 sztuki pełnowymiarowych kosmetyków. |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
U mnie również pierwsze styczniowe denka:
* emulsja do higieny intymnej Biały Jeleń 300 ml * odżywczo wygładzający krem pod oczy GoCranberry 30 ml. To nie do końca denko, ponieważ krem z końcem roku stracił ważność i trochę go zostało. Wiem że można używać kosmetyki gdy są trochę po terminie, ale mam skłonność do uczuleniaw okolicach oczu i wolę nie ryzykować. Do zapasów przybył niestety krem do twarzy otrzymany w prezencie.
![]() |
#729 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez poison.iv Czas edycji: 2015-01-04 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Przeciętnie nawilża, minerały dobrze się na nim trzymały; dla mojej skóry po prostu przyzwoity krem. Używałam go dwa razy dziennie przez trzy miesiące i efektu 'wow' nie było. Ale o to ciężko wśród kremów pod oczy. Jak dotąd najbardziej byłam zadowolona z kremu Ovale Lifting z Yves Rocher. Właśnie rozpoczęłam Organic Therapy z olejem z owoców acai, który również ma 30 ml, więc na długo mi starczy. Na nim minerały również dobrze leżą, nie mam uczucia ściągnięcia skóry. Zobaczymy jak będzie po kilku tygodniach stosowania
![]() Wam również Wizaż szaleje? Nie chce cytować, posty dodają się podwójnie....
![]() |
#731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też dodaje mi posty podwójnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Styczniowe denko nr 1: Ziaja, wazelina kosmetyczna, 30 ml.
W tym miesiącu powinien wpaść przynajmniej tonik, żel do mycia twarzy, krem pod oczy, krem do rąk i waciki. |
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje wszystkim zużyć ![]() U mnie styczeń na razie bardzo dobrze - 6 zużyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Pytanie nie do mnie, ale miałam go kiedyś i u mnie się nie sprawdził. Na pewno można go dostać w Naturze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
Gratuluje denek grudniowych i pierwszych styczniowych denek
![]() U mnie pierwsze styczniowe denka: 1.Mixa Leki krem nawilżający 2. AA Serum ujędrniająco - antycellulitowe ![]()
![]() |
#736 |
Always on the run
|
Uwaga! Wrzucam moje grudniowe:
1. probka szamponu Head & Shoulders 2. puder Rimmel Stay Matte 3. pasta Colgate Total 4. pasta Colgate Total Pro-interdental 5. mydlo w plynie Radox 6. lotion do ciala Dove 7. żel do h.i. Lirene 8. żel pod prysznic Original Source 9. tonik nadający supergęstość Head & Shoulders 10. płatki Cleanic 11. podkład Rimmel Wake Me Up 12. odżywka do wlosów z farby Casting 13. krem La Roche Posay Nutritic Intense 14. probka perfum Salvatore Ferragamo 15 i 16 bez zdjęcia - 2 kremy L'oreal męża Nie wyszlo tak tragicznie ![]()
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry ten lotion do ciała Dove ?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Always on the run
|
Dla mnie był słaby tzn. strasznie rzadki, taki wodnisty a ja wolę gęste balsamy. Na lato może jeszcze da rade. Zapach bardzo mocny, typowy dla Dove.
#739 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Możesz coś szepnąć o tych plastrach? Pomagają na zrogowacenia? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Za chwilkę idę czytać o tym kremie do rąk ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() Jak ten micel? Piecze w gały? Cytat:
![]() Będę wdzięczna za info o tym kremie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam takiego lenia z dobry miesiąc ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#740 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() UUUf nadrobiłam was wreszcie!!!! U mnie kiepski grudzień, jutro postaram się wstawić listę i zdjęcia. Mam pytanie: mam ostatnio problem ze skórą twarzy: jest sucha i się łuszczy na całej powierzchni. Jednak problem tkwi w tym, że kiedy nasmaruję się kremem do twarzy od razu zaczyna się bardzo przetłuszczać do tego stopnia, że łój kapie mi z twarzy. Nie wiem co robić. Jakiś lekki a dobry krem czy co? Pomożecie??????? |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja natomiast mam trochę inny problem: jutro mam imprezę firmową, a nabawiłam się paskudnego siniaka na ramieniu (od uderzenia w klamkę). Czym najlepiej go zamaskować?
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() Mi dziś wpadło kolejne denko: krem do twarzy skin youth oriflame 50 ml i podkład very me odcień ivory 30 ml ale znowu to są bieżące zużycia a moje zapasy inne zalegają dalej ![]() Zapasy czyli: kremy do stóp sztuk 3, balsamy do ciała 2, lakiery do paznokci sztuk prawie 30 ![]() ![]() Kudlik_kk-a może jakaś maseczka silnie nawilżająca taka zmywalna? |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na siniaka możesz dać korektor kamuflaż z catrice taki mały w słoiczku ![]() Cytat:
Właśnie dzisiaj sobie zrobię, pewnie taż będzie ten problem ale dosłownie się sypię i trzeba to zniwelować!!!!! Cytat:
Używałam skarpetek z Puredermu. Po pierwszym nałożeniu, zero działania. Po drugim (2 tyg po pierwszym) coś zaczęło się dziać ale nie złaziła mi skóra tygodniami tylko maks 5-7 dni. Również nie złaziła mi przysłowiowymi płaciskami i nie zauważyłam mega wielkiego efektu wow. Ot, lekkie złuszczenie. Używałam też jakichś z allegro w srebrnym opakowaniu - również to samo. Wg mnie żeby takie skarpetki podziałały to jednak trzeba też intensywnie dbać i stopy, bo zrogowaceń za bardzo nie usunie i cudów nie zdziała. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Może nie całkiem 'denko' ale wpadła mamusia i pożyczyła na wieczne nieoddanie 5 paletek cieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dobry krem jak dla mnie.
Szybko się wchłaniał, dobrze nawilżał. I makijaż się na nim nie "ważył" Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz też spróbować z paletą korektorów- żółty, zielony plus odrobina podkładu. ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Jestem lżejsza o 2 żele pod prysznic- mały YR magnolia z Chin i duży Palmolive Oriental Beauty. ;-)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Denko nr 2: Rival de Loop, tonik bezalkoholowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.