Korektory do twarzy

Kryolan Dermacolor, Camouflage Creme Kamuflaż w kremie

Kryolan Dermacolor Kamuflaż Camouflage Creme D 070

• 3 czerwca 2022 o 13:00
    Krycie 100%
    Kamuflaż zapewnił mi 100% krycia czerwonego znamienia w okolicy oka. Zakryje wszystkie niedoskonałości, błędy w makijażu oraz tatuaże. Ogólnie jest wydajny, warto kupować go jako wkłady do paletki, jeśli się nie używa dużo jednego koloru. Zdecydownie zakryje to nawet farby inne, polecam też do charakteryzacji. Generalnie bardzo dobry produkt, wydajny. Z cenami jest różnie, warto polować na promocje. Chyba jeden z lepszych kamuflaży. Zdecydowanie polecam.
    • pigmentacja
    • trwałość
    • krycie 100%
    Wady:
    • trudno wybrać dobry odcień bazując na zdjęciach z internetu
  • 8 marca 2018 o 15:49
    Bardzo mocne krycie, nie dla suchych skorek
    Bardzo dobry produkt, mocno kryjacy, posiadam odcien nr 2, ktory juz zakupilam dwa razy tak mi sie spodobal, jest to kolor wpadajacy w zolc na szczescie nie jak w roz co jest czeste w kryolanie, krycie bardzo mocne, utrzymuje sie bez skazy spokojnie caly dzien, jednak gdy ktos ma bardzo sucha skore i suche skorki produkt ten nie sprawdzi sie poniewaz bardzo je uwydatni, rowniez dotyczy sie to zmarszczek. Odcien 2 jest super jasny i pozwala dac efekt Edwarda ze Zmierzchu;-) dlatego najlepiej nalozyc na niego podklad w ciemniejszym odcieniu. Bardzo wydajny i w przystepnej na Allegro cenie. Polecam
  • 9 października 2017 o 13:36
    TAK! TAK! TAK!
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    NAJLEPSZY!!! Mam wiele przebarwień...Cere baaaardzo tłustą i trądzikową. Używałam wieeeeeelu korektorów,naprawdę wieeeelu! I tyle TEN tak wspaniale kryje i leczy! Moje wypryski są po nim wysuszone! Naprawdę szczerze polecam! Ja zakupiłam próbkę w sklepie ladymakeup za 26 zł i spokojnie starczy WAM na ,co najmniej pół roku... Jest bardzo wydajny,a gama kolorystyczna taaaaaka wielka! Mój ulubieniec!
    Zalety:
    • 1.Dobrze kryje
    • 2.Leczy zmiany trądzikowe
    • 3.Ślicznie pachnie
    • 4.Bardzo wydajny
    • 5.Doskonały do tłustej cery
    Wady:
    • Nie zauważyłam.
    cla_jak
    22 sierpnia 2017 o 17:22
    Must have cery z przebarwieniami
    Jest to jeden z niewielu kosmetyków, które towarzyszą mi od lat. Odkąd pokazała mi go siostra -kosmetolog, że pięknie kryje przebarwienia i zmniejsza widoczność blizn potrądzikowych- nie rozstaje się z nim. Jest to produkt trwały, wodoodporny (pójdziesz w nim na basen, siłownie, na letnie upały), bardzo, BARDZO dobrze kryjący. To kosmetyk profesjonalny używany podczas charakteryzacji,co mówi wiele o jego jakości. Polecam go osobom które tak jak ja mają problemy ze skórą i chcą czymś ją przykryć, aby niedoskonałości aż tak nie rzucały się w oczy. Ja mam odcien D7. Każdy kolor jest dostępy w dwóch pojemnościach 4g i 30g, więc jeśli chcesz go wypróbować - polecam tę mniejszą. Nie polecam go natomiast pod oczy- jest zbyt ciężki na tę delikatną skórę.
    Zalety:
    • wodoodporny
    • mocno kryjący (zakrywa nawet tatuaż)
    • bardzo wydajny (większa pojemność starcza na pół roku codziennego stosowania)
    Wady:
    • kruche opakowanie
    • nie jest to tani produkt
    • ciężki
  • 21 lutego 2016 o 20:26
    Trwały
    Bardzo dobry kosmetyk kryjący. Używam od 6 miesięcy jako bazy pod makijaż (przebarwienia na brodzie) i jestem pod dużym wrażeniem trwałości. Kamuflaż nie spływa, cera się nie błyszczy - wart swojej ceny! Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa małe opakowania