![]() |
#721 | |
Gang Iren
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Cytat:
![]()
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Johaśka, jaki power, właśnie targuje się ze sobą - iśc jutro na siłownie po pracy, czy nie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zadomowienie
|
Miszka zamowilam:
http://www.paulaschoice.com/shop/ski...Retinol-Serum/, 2 opakowania http://www.paulaschoice.com/shop/ski...entrate-Serum/, http://www.paulaschoice.com/shop/ski...-Fluid-SPF-50/, http://www.paulaschoice.com/shop/mak...hadow-Palette/ http://www.paulaschoice.com/shop/wha...-Repair-Cream/ plus troche probek. Gosia do 20 lutego w PL? To rzeczywiscie sporo ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-01-15 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
No, Uklika, zaszalałas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Gang Iren
|
Mąż i córa będą od 9 lutego do 20 lutego, a ja z maludami od 9 lutego do 4 marca
![]() Wow ale zakupy!! ![]()
#726 |
Zadomowienie
|
To jednak niezbyt dlugo Gosia, szczegolnie maz i corka (myslalam, ze wczesniej wyjezdzacie, bo wszyscy zycza Ci zdrowia przed wyjazdem
![]() ![]() ![]() Zaszalalam bo mialam okazje zamowic z USA, a tam jak wiadomo i ceny nizsze i promocje/znizki (mialam sporo znizek). Kama w US z wymiana czy zwrotem nie ma problemu. Szkoda, ze w Europie tak to nie funkcjonuje, a znowu zamawianie z USA plus koszty wysylki, to sie nie oplaca. Jeszcze gdyby przyszlo odeslac, to juz zupelnie. Coz, moze handel w Europie sie rozkreci i tez bedziemy sie cieszyc takimi przywilejami. Kama tam w odpowiedzi do recenzji pisza "mozliwy zwrot lub wymiane", wiec pewnie trzeba spelnic jakies kryteria, zreszta wiekszosc recenzji bardzo pozytywnych, wiec ludzie pewnie zbyt czesto nie zwracaja ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-01-15 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
Gosia - no to prawie miesiąc. Super
![]() Miszka - cieszę się, że eyeliner Ci się spodobał. Naprawdę mogę z czystym sumieniem polecić Maxineczkę (ja oglądam na youtube, ale jest też na FB i ma bloga) jako wyrocznię w sprawach kosmetyków do makijażu. Jeszcze nie zawiodłam się na jej typach. Jednym z jej odkryć roku był nasz ulubiony tusz do rzęs Loreala, ale tu my byłyśmy pierwsze ![]() Juka, Miszka - używacie tych eksfoliantów jednocześnie z retinolem? Nie podrażnia Was to za mocno? O dziwo, pani dr tym razem już nie była tak wielką zwolenniczką Physiogelu. Przyznała, że to on mógł mi tak narozrabiać na skórze. Z typów podała Effaclar H - specjalny do kuracji złuszczających, ale ja na miejscu w aptece, po długiej rozmowie z dermokonsultantką, w oczekiwaniu na Paulę, zdecydowałam się na Biodermę, Sebium Hydra. Physiogel wykorzystam do innych partii ciała. |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
Dircik ja tez mam oba te eksfolianty paauli i nie uzywam w tej chwili, bo wlasnie uzywam produktow z retinolem (retinol 1% pauli na zmiane z sesderma). Po tym jak mialam przeboje po retinolu i witaminie c, teraz jestem ostrozna. Ja przy retinolu bardzo lubie to ganatowe serum pauli, dlatego wlasnie zamowilam kolejne dwa opakowania. Dobrze tez spisuje sie bandi, dermedic, avene. Jak chcesz to jutro podam Ci konkretne produkty.
Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-01-15 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Uklika to zaraz recenzuj jak ten nowy krem,filtr i paleta
![]() ![]() Juka Ty pisz jak ten podkład Academie.Dostałaś już? |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Rozeznanie
|
Druga kawa dla przyjemnosci. Gosia ale super, naciesz sie Polska na zapas.
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Dircikowa, maxineczka jest swietna, potwierdzam ![]() Uklika, piekne zakupy ! Czekam na Twoja relacje Repair Cream, tez mnie zaciekawil z nowosci, Ile ja sie przy Was ucze o tych retinolach itd ![]() ![]() Milgo dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Gang Iren
|
Dzień dobry. U mnie chorobowo. Zasmarkana jestem, gardło boli. Do tego starszy synek też coś zaczyna być smarkaty.
#732 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() u mnie kolejny dzień wiosny ![]() ![]() poza tym wczoraj mnie wieczorem połamało i z bólem głowy zasnęłam po 20.... prawie jak małe dziecię ![]() Gosia zdrówka ![]() Amelia widzę ze kolejna fanka maxineczki ![]() ![]()
#733 |
Gang Iren
|
Ja wiem, że wy głównie kupujecie kosmetki z górnych pułek, ale może miałyście ten kremik?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...wal-cream.html Dobre ma opinie, zastanawiam się nad kupnem.
#734 |
Zakorzenienie
|
Amelia http://www.paulaschoice.pl/pl/n/2 Nigdy nie stosowałaś kosmetyku z tym składnikiem?Ile masz lat?
Dircik -zobacz co pisze Paula cyt-Badania wykazały, że stosowanie retinolu razaem z kwasami AHA i BHA znacząco poprawia jego skuteczność ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Gosiu u mnie np gośći na półce Biały Jeleń za 10 zł.Krem hypoalergiczny.Na kremy nie ma sensu dużo wydawać.Działają tylko na powierzchnię skóry..Tego co pokazujesz nie miałam,ale odpuściłabym kupowanie kremu w słoiczku.Nic nim nie zyskasz.Poczytaj opinie Pauli.Ona chwali i promuje tanie firmy kosmetyczne.Uważa,ze płacenie krocia za kosmetyk to fanaberia i próżność,nie warta zachodu i z reguły nie przynosząca nam korzyści .Popatrz na jej listę best http://www.paulaschoice.com/beautype...t-of-the-best/ |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Gang Iren
|
Miszka to w czym się krem kupuje jeśli nie w słoiczku? Może głupie pytanie, ale ja to zielona jestem w tych sprawach
![]()
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Bardzo lubię jej opinie np dziś wyczytałam ,że serum Vichy 10 oczy ,rzęsy jest do d..y.3 składnik to-spirytus skażony.Ten rodzaj alkoholu może spowodować podrażnienie i doprowadzić do rozpadu kolagenu. Nie wspominając już, że alkohol nie powinien być wprowadzane w pobliżu oczu!
![]() ![]() Dlatego też cenie Pauli opinie.Chce cos kupić ,sprawdzam co tam ona sądzi o danym produkcie.Na wiele mi przeszła ochota-jak poczytałam ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- W tubce Gosia,lub w pojemniczku z pompką ..We wszystkim tym! gdzie nie ma kontaktu=palec-krem. |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak łopatologicznie ![]() co nie zmienia faktu ze krem na dzień mam w słoiczku bo dla mnie jest super.... choćby dlatego ze się ze mną dogaduje a skóre mam "dziwną" do określenia.....
![]() |
#738 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- A jakby czymś nabierać ten krem ze słoiczka? Albo odkazaczem robić ręce przed nałożeniem? Zresztą ja mam mydło antybakteryjne i przed nakładaniem kremu nim myję rece. To jeszcze są bakterie?
![]() |
#739 |
Rozeznanie
|
Johambina, korzystaj z wiosny ile sie da. Do mnie jesien przyszla. Ciemne ciezkie chmury. Chetnie obejrze callmeblonde. Dziekuje
![]() Miszka, mam 41 lat. No wlasnie ja jeszcze nigdy nic. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Amelia korzystam
![]() ![]() jeszcze potem mam w planie z małolatą iść słoneczka połapać
#741 |
Zakorzenienie
|
Gosia, nieważne, jak drogi krem kupujesz, ważne, bys to robiła świadomie
![]() ![]() A ten krem z Palmersa akurat mam, tz natomiast stosuje wersję dzienna z SPF 15 ![]() Aśka, nie da się usunąc ze skóry wszystkich bakterii. Poza tym- powietrze dochodzi nadal, składniki się utleniają. Ja tez kiedys stosowałam kremy w słoiczkach, bo takie najłatwiej kupic. a teraz - co za oszczednosc - omijam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Konto usunięte
|
Kama,
wrzuć, proszę, recenzję tego serum z witC z mydlarni, bo jestem go ciekawa ... |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Za krótko jeszcze używam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Gosia co fakt to fakt.... moja babcia ma 91lat , całe życie uzywała zwykłego niebieskiego nivea
![]() zmarszczki jej sie pojawily jakieś 20lat temu dopiero... wydaje mi sie, ze to kwestia genów i tego, ze keidyś było zdecydowanie mnie zaświnione środowisko... co do genów nie sprawdze bo obie córki mojej babci nie zyją więc ciężko mi powiedzieć czy też odziedziczyłam brak zmarszczek ![]() póki co jedyne co u mnie wyskoczyło to na czole takie dwie pionowe "kreseczki" koło brwi ale one się biorą z marszczenia się jak świeci słońce....
#746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-01-16 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
Ja uzywam bha 2% pod zorac, ale tylko dlatego, ze po samym zoracu juz sie nie luszcze. Rutyna wg Pauli : wieczorem kwas,na to retinol na recepte, rano kwas, wit c,i cala reszta ( nie moge znalezc filmiku na yt ) jest nie do przejscia. Ja robilam tak dwa dni I wyszlo duze podraznienie, zwlaszcza po serum z wit c, wole codziennie smarowac sie retinolem. Natomiast na lekko luszczaca sie skore, nie zaczerwieniona kladlam bha 2%, troche pieklo, ale zaczerwienienia I podraznienia nie bylo.
![]()
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Za czasów naszych babć,powietrze i żywnośc nie były tak skażone chemią
![]() Uklika po demakijażu żelem i micelem-przemywam exfoliantem Pauli.Obecnie mam ten http://www.paulaschoice.pl/pl/p/CLEA...cid-118-ml/127 Wczesniej miałam to http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...ment-2-BHA/266 |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Gang Iren
|
Ja to chyba pozostanę przy moich tanich mazidłach. Piękniejsza już i tak być nie mogę
![]() ![]()
#750 |
Zakorzenienie
|
Gosia, Paula pisze: używaj to, co lubisz, jeśli czujesz, ze słuzy Twojej skórze - nieważne, jak ja to ocenię
![]() Dziś praca od rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.