![]() |
#691 |
Konto usunięte
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Zauważyłyście, że w niektórych sklepach zaczęło sie walentynkowe szaleństwo?
Zaraz po nim pewnie jajka i zające się pojawią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Beata- oczywiście, że Banshee
![]() ![]() Johaśka- no tak, masz atrakcje w koło cały czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale pierwszy odcinek dopiero obejrzałam... A doczekiwałaś do tych dodatków po napisach końcowych? Bo ja nie wiedzialam, dopiero po którymś odcinku się zorientowałam.... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-01-14 o 16:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Gang Iren
|
A dzięki, lepiej już
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#695 |
Konto usunięte
|
Kama,
czytałaś, że Armitage ma być szwarzcharakterem w najnowszym sezonie Hannibala? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze Walentynek w koło nie widzę
![]() ![]() Miałam czytać dzisiaj, ale nie mogłam skupić myśli więc obejrzałam M jak miłość. Wygląda na to, że kolejna kobieta hhmmm właściciela sadów umiera ![]() Ale co tam wieczorem banshee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
Jaka wiosnę Wy widzicie...? raczej jesień - wieje i leje, dziś mi o mało czapki nie zwiało
![]() ![]() Zapracowana jestem. Tez wstaję wcześnie. Najpierw basen, stamtąd do pracy, stamtąd na siłownie. Chodzenia więcej, ruchu, samo zdrowie ![]() A w domku szybko załatwianie spraw codziennych. Dziś dusiłam polędwiczki, dobre wyszły. Z filmów nagrywam nadal Wspaniałe stulecie i Elise z Riverbrozy. Nie, Beti, nie słyszałam o kolejnym sezonie Hannibala, zresztą jeszcze 2 poprzednich nie obejrzałam. Banshee tez czeka... Na poprawe nastroju - swieca z Yankee - Ciasto czekoladowe. Pachnie rozkosznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Konto usunięte
|
A obejrzałaś chociaż jeden, żeby wiedzieć, czy warto? Bo to gniot, jakich mało, a aktorsko-koszmar...Latynoskie seriale to przy tym serialu mistrzostwo świata godne oscara po prostu...Widziałam, że na tvp historia go puszczają, choć on nie historyczny tylko haremowy bardziej...Ale ja kawałki kilku odcinków podpatrywałam jedynie, nie da się oglądać...
Wiosna jest we Wro, zapraszam..Jeszcze chyba do weekendu, jakby co...Potem ma się ochłodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Beti, na razie nagrywam
![]() Postanowiłam jednak przetestować szczotki do twarzy i kupiłam Mary kay. Wywalac na to nie wiadomo ile to mi się nie chce ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-01-14 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Jestem niekonsekwentna i niestety dzieci to wykorzystują.Aussie Ty mnie nie strasz,juz teraz jest nieogarnięty.Ja w jego wieku..(boski tekst)..Same wiecie jak my dorastałyśmy.Nikt nad nami sie tak nie roztkliwiał,człowiek był samodzielny.....
Oglądamy http://www.filmweb.pl/serial/The+Knick-2014-698138 Dziękować bogu,że nie zyjemy w tych czasach,gdy umieralność była tak wysoka,a metody leczenia ![]() ![]() ![]() Byliśmy na kijkach.5 km na pierwszy raz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zadomowienie
|
Ja z retinolu planuje CSS jako nastepny. Na razie jednak musze zuzyc to co mam. Ostatnio znawu zaszalalam u Pauli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
Kam fajne te retinole...i duża ta dawka retinolu. Uklika co kupiłaś?pochwal się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Kawa drogie Panie
![]() Aśka sąsiedzi nadal szaleją z remonatmi?Cisza nocna obowiązuje ,czy nie trzymają się wytycznych? Gosia jak zdrowie? W ndz córka kończy zajęcia ciut wcześniej,więc pojedziemy po nią i przy okazji- polatam po Galerii.Ikea w planach ![]() Beti juz jest nowy sezon Hanibala? Kama-kobieto pracująca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zadomowienie
|
A Miszka wyspana rymuje od rana
![]() Kapsułki wyglądają zachęcająco. Dziś wizyta u dermatolog, która nie wierzy, że Physiogel może zapychać, a ja po kilku dniach odstawienia mam prawie pewność, że to on mi narobił szkód. Dlatego szukam mega-nawilżacza, przede wszystkim na noc, na żel z retinolem. Polecacie coś np. od Pauli (jeszcze nie próbowałam). Albo coś z dermokosemtyków? Musi być dość "bogate", ale nie zapychać! Kosmetyczka poleciła mi Vital C Image Skincare, miałyście coś tej firmy? Dostałam sporą próbkę, krem jest całkiem przyjemny, ale rano jednak mam trochę za mało nawilżoną skórę, a Paula oceniła go jako słaby - bo to dziwne, żeby dawać 20% vit C w słoiczku ... |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Beata- jaka wiosna. Mróz, ślisko na drogach. Szyby w aucie trzeba skrobać. Głupia ubrałam dzisiaj cieńszą kurtkę
![]() ![]() Wspaniałe stulecie- koszmarne. Obejrzałam cały jeden odcinek i ze 2 razy trafiłam na ostatnie 5 . Kamlisa- lepiej obejrzyj jeden odcinek zanim zapchasz sobie dysk. Kawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Gang Iren
|
Już było lepiej, a dziś znowu gorzej. Ale nie dam się chorobie ![]() Nie pisałam wam, że wpadłam na to, że mogę w Polsce zostać dłużej. Nie wiem dlaczego nie przyszło mi to do głowy wcześniej. Mąż z córką wracają 20 lutego, a ja z chłopcami zostanę do 4 marca ![]()
#708 |
Zakorzenienie
|
Krem z CSS, 1% jest bardzo fajny, do codziennego użytku. jak go skoncze - mam jeszcze Paule i zima minie
![]() Miszka, chyba miałam ![]() Dzis wolniejszy dzień, to zabrałąm się za rozbieranie choinki i ozdób swiatecznych ![]() Hannibal nowy w planach chyba , na IMDB nie jest jeszcze opisany. Za to nowe odcinki Forever sciagnełam z chomika ![]() Gosia, czyli dłużej na rodzinnej ziemi, całkiem sporo czasu tu spędzisz ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-01-15 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Gosia- super pomysł
![]() ![]() Dzisiaj zebranie rodziców u młodego. Ależ mi się nie chce iść ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Gosia nie ma jak u mamy
![]() Napisałam elaborat i mi kompa wyłączyło..Szlak.Dircik nie kombinuj -tylko kup te oto kosmetyki .Krem na noc(bez spf)http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...izer-15-ml/262 Drugi ,który uwielbiam http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...ator-15-ml/261 I wez exfolianty(próbki)a prychole będa wspomnieniem.Na poczatek kup to Na noc http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...Acid-60-ml/126 (mozesz kupic w próbkach) .Na dzień http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...cid-50-ml-/125 Do przemywania twarzy ,przed nałożeniem czegokolwiek http://www.paulaschoice.pl/pl/p/CLEA...Acid-30-ml/128 ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Kama wolałam Cie jako bezrobotną(inaczej) ![]() ![]() ![]() ![]() Jakie serum z thalgo ? Kama masz przepis na ta babkę ?taką wilgotną?Kiedys dawałaś,piekłam i była bardzo smaczna.Rodzynki sie dodawało..Może masz też jakiś inny przepis na proste ,pyszne ciasto-to poproszę. Kupiliśmy Bataty.Jadłyście?Słodki ziemniak.Nawet dobry.Kombinuje ,jak go tu inaczej podać ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-01-15 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Miszka, ambasador Pauli
![]() Ja póki co, jak mnie nachodzi chętka na zakupy - ide i kolejny raz patrzę, co mam ![]() Skonczyłam serum z retinolem z algenista. miłe toto i wygodne w uzyciu, za zdecydowanie za drogie. kolejny raz raczej nie kupie. jestem przy końcu kremu-fluidu algenista. miły, dobrze nawilza, tu ponownego zakupu w dalekiej przyszłość nie wykluczam. na noc używam dalej retinol z topixa jako serum i krem 1% retinolu z css. dzienne nawilżacze - kończę krem rózany z make me bio. Całkiem, całkiem, ale słoik ![]() ![]() Zaczełam tez serum z witamina C ze Starej Mydlarni. Miłe, ale nawilżacz taki sobie, krem na wierzch musi być. thalgo to to włąsnie http://allegro.pl/thalgo-prodige-des...992370600.html Sorry, ale cena to przegięcie ![]() ta babka? http://gotuj.skutecznie.tv/2013/03/b...-z-rodzynkami/ ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Miszka, nie mam przypływu energii, przeciwnie - bazuje na swym lenistwie i wygodnictwie ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-01-15 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zadomowienie
|
Miszka - dzięki za podpowiedzi. Z pewnością popróbuję, tylko czemu w tej chwili większość jest niedostępna i czekają na dostawę
![]() Kama - nie bądź taka skromna, do lenistwa to Ci naprawdę daleko, z tego co piszesz. Gosia - zdrowiej skutecznie. Tym co mają złą pogodę - przesyłam dużo słońca - dziś znów wysokie i filtry i okulary przeciwsłoneczne są koniecznością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
dircikowa- jakie filtry i okulary ?
![]() Zazdroszczę słońca ![]() Miszka- brawa dla całej rodzinki za pierwsze 5 km ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 |
Rozeznanie
|
U mnie dzis jest tak jak na zdjeciu. Tez filtry i okulary. Wysylam Wam ImageUploadedByWizaz Forum1421327311.714971.jpgtroche slonca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Rozeznanie
|
Miszka ale fajnie macie z kijkami. Super sprawa, super zabawa cala rodzina. My zamierzamy kupic rakiety sniezne do chodzenia na dlugie spacery po sniegu. Tylko, ze sniegu nie ma. W tym roku zimy tu jeszcze lub juz nie ma. Zobaczymy jak bedzie dalej. A to sa przeciez Alpy !! Z Twoich namiarow na Paule tez chetnie skorzystam, rozejrze sie co tutaj maja, powinni Ci prowizje od naszych zamowien dawac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
Amelia pięknie u Ciebie
![]() ![]() Kama tez mam ten fluid Algenist.Wiesz,że on zajmuje- 1 ce u Pauli? A swoja drogą powinnam być ambasadorem marki ![]() ![]() Na allegro upolowałam dzis próbki Dermaquest ![]() Dircik jestem Ci wdzięczna za podpowiedż ,odnośnie fajnego linera.Ten jest boski ![]() ![]() Kupiłam dla syna http://allegro.pl/doppelherz-omega-3...949186282.html Miałyście może te witaminy? |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Kama, kilka dni temu oglądałam dokładnie te same retinole ![]() ![]() Dircik, polecam ten sam krem nawilżający od Pauli, który Miszka - ambasadorka wskazała jako pierwszy. A kwasy 5 % i 10 % (też przez Miszkę wskazane), to po prostu cudeńka. Wiem, że chociaż jeden z nich - na zawsze w mojej pielęgnacji ![]() Miszka - trzymam kciuki za "kijkową" wytrwałość. ![]() Gosia, super, że możesz wyjazd przedłużyć. ![]() ![]() ![]() U nas od wczoraj wiosna, aż mi się nie chce wierzyć, że zima może wrócić ![]() ........zamówiłam Academie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
Dircik warto poczekać na te kremy u Pauli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
Miszka, te próbki żałośnie małe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś już zdecydowanie lepiej bo wiertary sporadycznie było słychać więc nie narzekam ![]() poza tym za oknem znowu wiosennie choć rano 0* było ale kit, niech sobie będzie byle słonko świeciło ![]() ![]() w ogóle czytam co Kama wyczynia i tak się zastanawiam.... skąd u Ciebie tyle powera?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.