|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część VI
Ogólnie to potraktujesz to jak zwykły - niezwykły dzień z zareczynami
![]() PS. a z tym szpiegiem to jednak ciekawość to pierwszy stopień do piekła ![]() hehehe
#722 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogolnie np dzis wypiam w pracy 2 kawy z mlekiem na sniadanie zjadłam 3 podeszwy z 3 plastrami szynki 2 plastry sera i cwiartka papryki i o ile dawniej jadlam w pracy tylko sniadanie tak teraz do 15 nie moge wytrzymac i o 14 wmucilam maly jogurt i 2 podeszwy po powrocie do domu wypilam kawe zjadlam troche zupy pomidorowej na smietanie niestety ale taka gotuje dla syna i teraz mam obok siebie pol jablka i 2 mandarynki - na dzis tyle aha wypilam litr wody wiecej nie moge ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | ||
Wtajemniczenie
|
trampki, tenisówki, adidasy czy inne jakies?
![]() Cytat:
![]() My też sami robimy, od teściów dostalismy prezent żebysmy sobie dołozyli, a moi rodzice chca zaplacic za kosciół,bo nas do koscielnego zmusili ![]() Ale jak chcesz robić duże wesele to już rezerwujcie sale. Bo terminy są strasznie długie.. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#725 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czekam kochana ![]() Cytat:
![]() A migrenę masz okresową czy raz na ruski rok? Bo jeśli dosć często to musisz koniecznie iść do lekarza. Mam nadzieję, że już Ci lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie dzis bardzo pozytywnie. zaliczyłam fizjoterapię, więc w sumie już jestem na kolejnym semestrze ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#726 | ||
Zakorzenienie
|
Dzis po silowni sily nieczyste zaprowadzily mnie do kolezanki gdzie pojadlam jablecznika i cukierkow
![]() ![]() Monic cyknij fotke ciasteczkom. Troszke sie poslinie ![]() pysiamn kilogram to zaden wzrost. Jutro jak sie zwazysz to zaraz na pewno zniknie ![]() Koralik udalo sie myknac na zakupy po pracy ?? Upolowalas cos ciekawego ?? Cytat:
![]() Teraz mam gotowe posilki i staram sie o nich nie myslec i mam nadzieje, ze je wyciaga bo przeciez Sobie podobne jedzenie robi. Cytat:
matita a nie lepiej jakbys zamiast tej podeszwy zjadala kawalek ciemnego pieczywa ?? Na pewno by to bardziej na zdrowie wyszlo, przy okazji bylyby dobre wegle. Menu dzisiejsze: I owsianka z bakaliami II omlet z warzywami (papryka, cukinia i cos jeszcze kolorowego) III ryz + ryba + fasolka szparagowa IV ryz + kurczak + warzywa (salata lodowa, pomidory suszone., oliwki ciemne, papryka, ogorek konserwowy) V jablecznik + 4 male cukierki + 2 szklanki czystej zupy pomidorowej ![]()
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
adidasowate
![]() Cytat:
![]() Jelizawieta wysłałam Ci wiadomość PW sprawdz skrzynkę na wizazu ![]() ja mam ochotę na LECZO i chyba jutro machnę ![]()
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2015-01-12 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Matita słońce za mało jesz. Nie widzę tego dobrze :-(
Jelizawieta ja nie grzebać w Tż komputerze ![]() ![]() Ja chyba nie widzę plusu że wiem wcześniej o zaręczynach,bo będę się denerwować jak nadejdzie 14 luty,a tak to by może tak ogarnął co bym się nie zczaiła ![]() No wczoraj nie pilam wcale prawie bo od razu do kibla... a wiem że tak nie wolno nie pić podczas rzygania Ja mam wynik tsh 12,06 a ft3 i ft4 jeszcze w normie ale blisko granicy górnej. czuje się szczerze mówiąc do dupy. A Ty ? Bierzesz hormony? Swedzi Cię skóra? Bo mnie strasznie i mam sucha jak wiór w niektórych miejscach :-( A biovax oferuje kosmetyki do włosów bez parabenów, ja używam maski z olejami jak się uda to dwa razy w tygodniu. Dostępne w aptekach ![]() Monia wesele na ok. 75 osób by było. Z rezerwacja sali nie chce się jeszcze spinać bo jak się Tż rozmyśli to głupio odwoływać ha ha Pierścionek to nie mam pojęcia jaki,mam nadzieję że wybierze coś w stylu w jakim mu pokazałam,bo kiedyś prosił żeby mu pokazać które mi się podobaja. Pokaze jak dostanę ![]() Cholera czasami mam takie nieuzasadnione lęki że masakra. Z dupy się biorą i tylko denerwują człowieka. |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Mimo, iz wczoraj wieczorem tak zaszalalam to czuje sie bardzo lekko. Widze wyrazna poprawe w metabolizmie. Jem sporo ale i wszystko szybko spalam ![]() ![]() Na sniadanie dokoncze piers w pistacjach bo jeszcze widze, ze czeka w lodowce na konsumpcje. Anex jaka byla atmosfera w pracy w poniedzialek ??
#730 |
Zakorzenienie
|
Witojcie
![]() Ogólnie ja mam 27 lat ![]() Co do zakupów to upolowałam bluze dresik koszulke adidasy i dwie poszewki na jaśki w kolorze który pasuje do koncepcji remontu mojego pokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Koralik to od kiedy ruszasz na silke ??
Ja wczoraj drugi raz wyciskalam na klate sztange w pozycji lezacej ![]() ![]()
#732 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Jeli gratuluje zdania fizjoterapii i 12 dni bez palenia ![]() ![]() ogolnie a moze Cie TZ jeszcze zaskoczy i sie przed Walentynkami oswiadczy? ![]() ![]() ja dalej nie wiem co to ta podeszwa ![]() Marina uuu, sztanga na klate, robi sie ciekawie. Ja jutro pomykam na silownie po raz pierwszy w tym roku bo robili remont sekcji dla pan i mamy teraz jeszcze wiecej sprzetow ![]()
#733 |
Zakorzenienie
|
Marina myślę że w czwartek rano i może w piątek ale to zależy jak się będę czuła po czwartku
![]() A tak z innej paki w programie premiowania pracowników wywalczyłam kartę podarunkową do rossmana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Koralik a jaką masz koncepcję?
![]() Simply divine Teraz w poniedziałek się Tobie oświadczył??? A ja nie wiem,w sumie to jak już wiem to przestało mi tak zależeć ![]() Ja jeszcze 2 godziny i do domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Nie no, w poniedziałek 14 maja 2012
![]() ![]()
#736 |
Zakorzenienie
|
Więc tak ściany w jakim delikatnym odcieniu turkusu i jedną w taki trochę żywszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Koralik gratuluję wygranej i zazdroszczę nadchodzących zakupów
![]()
#738 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Simply perfumy mi się akurat kończą
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | ||||||||
Rozeznanie
|
Nic nie dostałam
![]() Cytat:
![]() A powiedz mi, czego dotycza te lęki? Bo ja byłam w takim stanie, że nie mogłam spać po nocach, ciągle myślałam o różnych rzeczach, bałam się wyjść do ludzi, (fizycznie odczuwałam jak bym miała stany przedzawałowe) jednym słowem masakra!!! A o kosmetykach do włosów poczytam. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki za gratulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z avonu ubóstwiam Treselle, Little Black dress i Celebre ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Jeli czyżby 13 grudnia? ?
![]() Żadna karta z Rossmana nie jest zła a już za 150 zł to.już w ogóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Rozeznanie
|
Dok-ład-nie
![]() ![]() Ooo za 150zł to już sobie poszalejesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Napewno jakieś perfumy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Rozeznanie
|
nigdy nie widziałam w rossie pędzelków. Za to na all widziałam piękne komplety i nie takie drogie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Rozeznanie
|
A jakie masz swoje zapachy? Z jakiego gatunku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym moz3 coś takiego słodkiego i intensywnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Jelizawieta dziś szukałam endokrynologa i wszędzie gdzie dzwoniłam i pytałam o wizytę na NFZ (a obdzwoniłam 12 przychodni, w tym 3 szpitale- policzyłam) najwcześniej na wrzesień 2015, a jak mi powiedziała jedna, że na ten rok już nie zapisują to powiedziałam, że mają się je.nąć w łeb i się rozłączyłam, bo byłam już tak wkurzona i załamana. Już prawie ryczałam, serio. W końcu zapisałam się prywatnie na koniec lutego. Nie tak źle, bo 130 zł wizyta w tym już wliczone usg. Chwała! Tylko na co, ja się pytam, odciągają mi moje pieniądze z wypłaty na ubezp. zdrowotne?! Skoro nigdzie nie można się dostać
![]() A lęki to różnie, zazwyczaj myślę o wszystkim naraz i wszystko widzę w ciemnych barwach. A to, że mnie wywalą z pracy (chociaż nie wywalą, musiałabym się bardzo "postarać"), a to, że mnie TŻ zdradzi z jakąś swoją "byłą niedoszłą", która mu dupę na fejsie truje czasem, a to, że nie schudnę i będę całe życie gruba, a to że pieniędzy mi nie starczy na coś, a potrzeba ![]() Ja na razie mam ładne łokcie i kolana, na brzuchu i nogach mam strasznie suchą i swędzącą skórę. Szczególnie swędzi wieczorem. Mi się podoba Icandesence Flame - limitowane, Spotlight, oczywiście cała gama Today, Tomorrow, Always (wszystkie dostałam od TŻ ![]() ![]() ![]() A z Federico Mahora mam Lancome Hypnose, Puma Flowing i Gucci Rush. Koralik ooo, świetne kolorki ![]() A ja widziałam w Rossku pędzle, nawet mam kilka ![]() Teraz czaję się na te Hakuro (których nieszczęsnych szukałam w tej historii przeglądania i znalazłam te Aparty...), ale czekam aż ktoś zdeklaruje się kupić ze mną, bo przesyłka trochę drogo wychodzi. Byłam dziś w Biedronce i kupiłam książki ![]() ![]() Dobrze, że wypłacą nam w styczniu "trzynastkę" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja obowiazkowo musze miec Eternity i Emporio. Eternity to mam 3 flakony... jeden w domu, jeden w pracy i jeden zapasowy w razie jak gdzies zapodzieje ![]() Dzisiejsze menu: I piers z kurczaka w pistacjach + salatka (salata lodowa, pomidory, ogorek zielony, pomidory suszone, szczypiorek, papryka zolta, olej lniany) II omlet z bakaliami + jablko III ryz + piers z kurczaka + marchewka IV jakas biala niby kasza + kurczak zmielony z warzywami + brokula V jeszcze nie wiem Wzielam sobie dwa dni wolne. Po treningu odebralam juz jedzonko na jutro. Z rana mysle, ze pojde na henne.
![]() |
#750 |
Rozeznanie
|
Wiesz, ja uważam, że wszystkie problemy, czy to posychiczne czy fizyczne(oczywiście w granicach) mogą nawiązywać do tarczycy. Ja chodziłam do endo państwowo jak byłam nastolatką, ale niestety za każdym razem jak tam szłam to była jedna wielka awantura bo albo musiałam stać 2-3h do rejestracji a potem kolejne 2-3h do lekarza więc niestety nie miałam tyle czasu. Teraz chodzę prywatnie do endo-gino i płacę 150zł za wizytę z czego za pierwszą zapłaciłam prawie 500zł bo od razu zrobiła mi specjalistyczne badania.
Koralik- ja lubię perfumy albo lekkie orzeźwiające (Celebre)ale to tylko na wiosnę. Potem na lato muszę sobie kupic coś fajnego, najlepiej o zapachu olejku do opalania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.