|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część VI
Ogólnie to potraktujesz to jak zwykły - niezwykły dzień z zareczynami
PS. a z tym szpiegiem to jednak ciekawość to pierwszy stopień do piekła hehehe
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogolnie np dzis wypiam w pracy 2 kawy z mlekiem na sniadanie zjadłam 3 podeszwy z 3 plastrami szynki 2 plastry sera i cwiartka papryki i o ile dawniej jadlam w pracy tylko sniadanie tak teraz do 15 nie moge wytrzymac i o 14 wmucilam maly jogurt i 2 podeszwy po powrocie do domu wypilam kawe zjadlam troche zupy pomidorowej na smietanie niestety ale taka gotuje dla syna i teraz mam obok siebie pol jablka i 2 mandarynki - na dzis tyle aha wypilam litr wody wiecej nie moge
|
|
|
|
|
#724 | ||
|
Wtajemniczenie
|
trampki, tenisówki, adidasy czy inne jakies?
![]() Cytat:
My też sami robimy, od teściów dostalismy prezent żebysmy sobie dołozyli, a moi rodzice chca zaplacic za kosciół,bo nas do koscielnego zmusili ![]() Ale jak chcesz robić duże wesele to już rezerwujcie sale. Bo terminy są strasznie długie.. Cytat:
|
|
|
#725 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czekam kochana ![]() Cytat:
Na pewno nie będziesz grubaskiem. Będziesz szczuplutką panną młodą!A migrenę masz okresową czy raz na ruski rok? Bo jeśli dosć często to musisz koniecznie iść do lekarza. Mam nadzieję, że już Ci lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
Sto lat !!!!!! Cytat:
![]() Cytat:
u mnie dzis bardzo pozytywnie. zaliczyłam fizjoterapię, więc w sumie już jestem na kolejnym semestrze
|
||||||||
|
|
|
#726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzis po silowni sily nieczyste zaprowadzily mnie do kolezanki gdzie pojadlam jablecznika i cukierkow
![]() Monic cyknij fotke ciasteczkom. Troszke sie poslinie pysiamn kilogram to zaden wzrost. Jutro jak sie zwazysz to zaraz na pewno zniknie ![]() Koralik udalo sie myknac na zakupy po pracy ?? Upolowalas cos ciekawego ?? Cytat:
![]() Teraz mam gotowe posilki i staram sie o nich nie myslec i mam nadzieje, ze je wyciaga bo przeciez Sobie podobne jedzenie robi. Cytat:
matita a nie lepiej jakbys zamiast tej podeszwy zjadala kawalek ciemnego pieczywa ?? Na pewno by to bardziej na zdrowie wyszlo, przy okazji bylyby dobre wegle. Menu dzisiejsze: I owsianka z bakaliami II omlet z warzywami (papryka, cukinia i cos jeszcze kolorowego) III ryz + ryba + fasolka szparagowa IV ryz + kurczak + warzywa (salata lodowa, pomidory suszone., oliwki ciemne, papryka, ogorek konserwowy) V jablecznik + 4 male cukierki + 2 szklanki czystej zupy pomidorowej
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
adidasowate
![]() Cytat:
![]() Jelizawieta wysłałam Ci wiadomość PW sprawdz skrzynkę na wizazu ![]() ja mam ochotę na LECZO i chyba jutro machnę
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2015-01-12 o 20:36 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Matita słońce za mało jesz. Nie widzę tego dobrze :-(
Jelizawieta ja nie grzebać w Tż komputerze po prostu go używam bo mi się nie chce odpalić mojego padła Ja chyba nie widzę plusu że wiem wcześniej o zaręczynach,bo będę się denerwować jak nadejdzie 14 luty,a tak to by może tak ogarnął co bym się nie zczaiła nie wiem :bezradny: No wczoraj nie pilam wcale prawie bo od razu do kibla... a wiem że tak nie wolno nie pić podczas rzygania Ja mam wynik tsh 12,06 a ft3 i ft4 jeszcze w normie ale blisko granicy górnej. czuje się szczerze mówiąc do dupy. A Ty ? Bierzesz hormony? Swedzi Cię skóra? Bo mnie strasznie i mam sucha jak wiór w niektórych miejscach :-( A biovax oferuje kosmetyki do włosów bez parabenów, ja używam maski z olejami jak się uda to dwa razy w tygodniu. Dostępne w aptekach Trochę drogie ale moim zdaniem jeśli ktoś chce dbać o włosy to warto wydać parę złotych więcej niż za jakieś badziewie z drogerii. Monia wesele na ok. 75 osób by było. Z rezerwacja sali nie chce się jeszcze spinać bo jak się Tż rozmyśli to głupio odwoływać ha ha Pierścionek to nie mam pojęcia jaki,mam nadzieję że wybierze coś w stylu w jakim mu pokazałam,bo kiedyś prosił żeby mu pokazać które mi się podobaja. Pokaze jak dostanę Cholera czasami mam takie nieuzasadnione lęki że masakra. Z dupy się biorą i tylko denerwują człowieka. |
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Mimo, iz wczoraj wieczorem tak zaszalalam to czuje sie bardzo lekko. Widze wyrazna poprawe w metabolizmie. Jem sporo ale i wszystko szybko spalam Poza tym wyczekuje na @ bo juz powinna nadejsc.Na sniadanie dokoncze piers w pistacjach bo jeszcze widze, ze czeka w lodowce na konsumpcje. Anex jaka byla atmosfera w pracy w poniedzialek ??
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Witojcie
Ogólnie ja mam 27 lat Co do zakupów to upolowałam bluze dresik koszulke adidasy i dwie poszewki na jaśki w kolorze który pasuje do koncepcji remontu mojego pokoju
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Koralik to od kiedy ruszasz na silke ??
Ja wczoraj drugi raz wyciskalam na klate sztange w pozycji lezacej Ale to mi sie podoba tylko cholernie ciezkie to bylo a to chyba minimalne obciazenie na tej maszynie :/ Mam nadzieje, ze niebawem ciezar juz bedzie sie wydawal lzejszy. Zreszta ja w ogole lubie maszyny. Wczoraj mialam dzielony trening, polowa na maszynach i polowa z kettlebellami.
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Jeli gratuluje zdania fizjoterapii i 12 dni bez palenia ![]() ogolnie a moze Cie TZ jeszcze zaskoczy i sie przed Walentynkami oswiadczy? Kto ich tam wie. Moj padl na kolana w salonie po obiedzie w poniedzialek bo juz nie mogl dluzej wytrzymac ![]() ja dalej nie wiem co to ta podeszwa Marina uuu, sztanga na klate, robi sie ciekawie. Ja jutro pomykam na silownie po raz pierwszy w tym roku bo robili remont sekcji dla pan i mamy teraz jeszcze wiecej sprzetow
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Marina myślę że w czwartek rano i może w piątek ale to zależy jak się będę czuła po czwartku
![]() A tak z innej paki w programie premiowania pracowników wywalczyłam kartę podarunkową do rossmana
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Koralik a jaką masz koncepcję?
Jaki kolor? Simply divine Teraz w poniedziałek się Tobie oświadczył??? A ja nie wiem,w sumie to jak już wiem to przestało mi tak zależeć tylko nie mówcie nikomu ha ha Ja jeszcze 2 godziny i do domku |
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, w poniedziałek 14 maja 2012
chodziło mi tylko o to, że to nie był żaden szczególny dzień tylko zwykły poniedziałek po pracy
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Więc tak ściany w jakim delikatnym odcieniu turkusu i jedną w taki trochę żywszy
szara kanapa i komoda i.stolik z jasnego drewna i szary fotel
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Koralik gratuluję wygranej i zazdroszczę nadchodzących zakupów
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Simply perfumy mi się akurat kończą
tylko nie wiem jeszcze jakie niestety nie ma tam moich ukochanych Kate Moss Velvet Hour a wy macie w Rosmanie Jakieś ulubione?
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam
kupuje w avonie albo z federico mahora z katalogu.
|
|
|
|
#740 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Nic nie dostałam
![]() Cytat:
A powiedz mi, czego dotycza te lęki? Bo ja byłam w takim stanie, że nie mogłam spać po nocach, ciągle myślałam o różnych rzeczach, bałam się wyjść do ludzi, (fizycznie odczuwałam jak bym miała stany przedzawałowe) jednym słowem masakra!!! A o kosmetykach do włosów poczytam. Cytat:
Niestety wolne weekendy są najgorszą pokusą, bo nie ma co robić to się buszuje po kuchni i podjada. Trzeba sobie znaleźć jakieś zajęcie Cytat:
![]() Cytat:
za porządny trening.Cytat:
Dzięki za gratulacje Podeszwa to pieczywo chrupkie coś a'la wasa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z avonu ubóstwiam Treselle, Little Black dress i Celebre |
||||||||
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Jeli czyżby 13 grudnia? ?
Żadna karta z Rossmana nie jest zła a już za 150 zł to.już w ogóle
|
|
|
|
#742 |
|
Rozeznanie
|
Dok-ład-nie
13.12.11 ![]() Ooo za 150zł to już sobie poszalejesz co planujesz zakupić?
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Napewno jakieś perfumy
a ile zostanie to może jakiś cienie albo pędzelki do makijażu ale nie wiem czy w Rosmanie dostanę
|
|
|
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
nigdy nie widziałam w rossie pędzelków. Za to na all widziałam piękne komplety i nie takie drogie
A Ty jakie perfumku planujesz?
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem
będę wąchać
|
|
|
|
#746 |
|
Rozeznanie
|
A jakie masz swoje zapachy? Z jakiego gatunku?
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym moz3 coś takiego słodkiego i intensywnego
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Jelizawieta dziś szukałam endokrynologa i wszędzie gdzie dzwoniłam i pytałam o wizytę na NFZ (a obdzwoniłam 12 przychodni, w tym 3 szpitale- policzyłam) najwcześniej na wrzesień 2015, a jak mi powiedziała jedna, że na ten rok już nie zapisują to powiedziałam, że mają się je.nąć w łeb i się rozłączyłam, bo byłam już tak wkurzona i załamana. Już prawie ryczałam, serio. W końcu zapisałam się prywatnie na koniec lutego. Nie tak źle, bo 130 zł wizyta w tym już wliczone usg. Chwała! Tylko na co, ja się pytam, odciągają mi moje pieniądze z wypłaty na ubezp. zdrowotne?! Skoro nigdzie nie można się dostać
A lęki to różnie, zazwyczaj myślę o wszystkim naraz i wszystko widzę w ciemnych barwach. A to, że mnie wywalą z pracy (chociaż nie wywalą, musiałabym się bardzo "postarać"), a to, że mnie TŻ zdradzi z jakąś swoją "byłą niedoszłą", która mu dupę na fejsie truje czasem, a to, że nie schudnę i będę całe życie gruba, a to że pieniędzy mi nie starczy na coś, a potrzeba Ja na razie mam ładne łokcie i kolana, na brzuchu i nogach mam strasznie suchą i swędzącą skórę. Szczególnie swędzi wieczorem. Mi się podoba Icandesence Flame - limitowane, Spotlight, oczywiście cała gama Today, Tomorrow, Always (wszystkie dostałam od TŻ ), Femme, Scent Essence "sparkly citrus" (dziś odbieram ) i Perceive ![]() A z Federico Mahora mam Lancome Hypnose, Puma Flowing i Gucci Rush. Koralik ooo, świetne kolorki A ja widziałam w Rossku pędzle, nawet mam kilka Teraz czaję się na te Hakuro (których nieszczęsnych szukałam w tej historii przeglądania i znalazłam te Aparty...), ale czekam aż ktoś zdeklaruje się kupić ze mną, bo przesyłka trochę drogo wychodzi. Byłam dziś w Biedronce i kupiłam książki Na razie wszystkie TŻ łyka. Dobrze, że wypłacą nam w styczniu "trzynastkę" |
|
|
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja obowiazkowo musze miec Eternity i Emporio. Eternity to mam 3 flakony... jeden w domu, jeden w pracy i jeden zapasowy w razie jak gdzies zapodzieje ![]() Dzisiejsze menu: I piers z kurczaka w pistacjach + salatka (salata lodowa, pomidory, ogorek zielony, pomidory suszone, szczypiorek, papryka zolta, olej lniany) II omlet z bakaliami + jablko III ryz + piers z kurczaka + marchewka IV jakas biala niby kasza + kurczak zmielony z warzywami + brokula V jeszcze nie wiem Wzielam sobie dwa dni wolne. Po treningu odebralam juz jedzonko na jutro. Z rana mysle, ze pojde na henne.
|
|
#750 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz, ja uważam, że wszystkie problemy, czy to posychiczne czy fizyczne(oczywiście w granicach) mogą nawiązywać do tarczycy. Ja chodziłam do endo państwowo jak byłam nastolatką, ale niestety za każdym razem jak tam szłam to była jedna wielka awantura bo albo musiałam stać 2-3h do rejestracji a potem kolejne 2-3h do lekarza więc niestety nie miałam tyle czasu. Teraz chodzę prywatnie do endo-gino i płacę 150zł za wizytę z czego za pierwszą zapłaciłam prawie 500zł bo od razu zrobiła mi specjalistyczne badania.
Koralik- ja lubię perfumy albo lekkie orzeźwiające (Celebre)ale to tylko na wiosnę. Potem na lato muszę sobie kupic coś fajnego, najlepiej o zapachu olejku do opalania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.

Aczkolwiek ja używam masek z Biovaxu, jak dla mnie rewelacja, no i raz w tygodniu olejuję. I w sumie jestem zadowolona z kondycji włosów
Teraz będzie trudniej...
Tak więc nie jem, bo od razu
Dziś już lepiej, ale w domu zostałam.

za mało. Brzucholek to mam płaski jak nigdy 

ale Ty lachon jesteś i powiem Ci że dla mnie już ślicznie wyglądałaś z wagą 70kg w tej czerwonej sukience i okularach 
ja nie przepadam za Walentynkami zasadniczo. Nie lubię walentynkowych wystaw w sklepach ani reklam. Ja mam święto zakochanych cały rok