40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część VI - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-12, 17:18   #721
pysiamn
Zakorzenienie

Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część VI

Ogólnie to potraktujesz to jak zwykły - niezwykły dzień z zareczynami ....

PS. a z tym szpiegiem to jednak ciekawość to pierwszy stopień do piekła
hehehe

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 17:21   #722
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Ogólnie to potraktujesz to jak zwykły - niezwykły dzień z zareczynami ....

PS. a z tym szpiegiem to jednak ciekawość to pierwszy stopień do piekła
hehehe
Oj tak
Wiesz, plany zawsze może zmienić na późniejsze, jak do czymś wkurzę, a ja go często wkurzam
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 18:10   #723
matita30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Hej
Witam wszystkich nowych i nowych-starych

Matita jak tam z jedzonkiem? Nadal wcinasz te "podeszwy"? (cokolwiek to jest ) Przepis na kurczaczka wygląda pysznie, na pewno skorzystam jak wyzdrowieję...
Marina ejjj...ja tak sobie myślę, dawno temu pisałaś mi, że nie lubisz jajek, a jakiś czas temu tutaj w Twoim menu widziałam, że sporo ich masz Jak to z Tobą i jajkami?
Pau ja też dziś nie śpię od 5:30, bo TŻ do pracy wychodził, a ja jak to ja, zajęczy sen...Łączę się w bólu
Kinia co za spotkanie Nie martwiaj się, ja też mocno przywaliłam. Zgubimy
Jelizawieta ja cuda robię z włosami Aczkolwiek ja używam masek z Biovaxu, jak dla mnie rewelacja, no i raz w tygodniu olejuję. I w sumie jestem zadowolona z kondycji włosów

Nie było mnie kilka dni...Po odbiorze wyników TSh, okazało się, że mam niedoczynność tarczycy. To teraz już wiem czemu taka nabita się zrobiłam, mimo że nie obżerałam się słodyczami ani niczym innym Teraz będzie trudniej...
A tak w ogóle od soboty mam jelitówkę, więc wycięta z życia jestem Tak więc nie jem, bo od razu Dziś już lepiej, ale w domu zostałam.

Ogolnie np dzis wypiam w pracy 2 kawy z mlekiem na sniadanie zjadłam 3 podeszwy z 3 plastrami szynki 2 plastry sera i cwiartka papryki i o ile dawniej jadlam w pracy tylko sniadanie tak teraz do 15 nie moge wytrzymac i o 14 wmucilam maly jogurt i 2 podeszwy po powrocie do domu wypilam kawe zjadlam troche zupy pomidorowej na smietanie niestety ale taka gotuje dla syna i teraz mam obok siebie pol jablka i 2 mandarynki - na dzis tyle aha wypilam litr wody wiecej nie moge
matita30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 18:39   #724
monicfeliz
Wtajemniczenie

Cytat:

MONIC
A butki sportowe zwyczajne...do latania po dzieci do spodni
trampki, tenisówki, adidasy czy inne jakies?

Cytat:
[B]
Monic Nie będę wcale myśleć o tych zaręczynach
a jesli chodzi o ślub, ja bym chciała w przyszłym roku, ale powoli staje się to nierealne, bo nie zdążymy uzbierać wystarczająco pieniędzy, a w kredyty na wesele nie chcemy się pchać, bo potem będziemy musieli wziąć większy na mieszkanie czy budowę domu - zobaczymy na co będzie nas stać. A rodzice pewnie niewiele pomogą, zresztą ja chyba zbytnio pieniędzy brać nie chcę - chyba, że jako PREZENT na wesele, a nie dokładanie się i oprócz tego prezent.
Tak więc data przesunie się pewnie o rok, tj. na 2017. Czas szybko zapitala i ani się obejrzę coś mi się wydaje.
Brzusio lepiej - jem już w miarę normalnie, ale mało za mało. Brzucholek to mam płaski jak nigdy
A jaki pierscionek? pokaż, pokaż!
My też sami robimy, od teściów dostalismy prezent żebysmy sobie dołozyli, a moi rodzice chca zaplacic za kosciół,bo nas do koscielnego zmusili
Ale jak chcesz robić duże wesele to już rezerwujcie sale. Bo terminy są strasznie długie..

Cytat:
Napisane przez matita30 Pokaż wiadomość
Ogolnie np dzis wypiam w pracy 2 kawy z mlekiem na sniadanie zjadłam 3 podeszwy z 3 plastrami szynki 2 plastry sera i cwiartka papryki i o ile dawniej jadlam w pracy tylko sniadanie tak teraz do 15 nie moge wytrzymac i o 14 wmucilam maly jogurt i 2 podeszwy po powrocie do domu wypilam kawe zjadlam troche zupy pomidorowej na smietanie niestety ale taka gotuje dla syna i teraz mam obok siebie pol jablka i 2 mandarynki - na dzis tyle aha wypilam litr wody wiecej nie moge
Strasznie mało jesz Kochana.. A śmietany troche nikomu nie zaszkodzilo, nie martw sie. Ja zawsze jem ze smietana
Będzie idealnie: 57kg

Jedz mniej, bo bramy raju są wąskie!!
monicfeliz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 19:04   #725
Jelizawieta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marina__ Pokaż wiadomość
Witam

W nocy sie budzilam kilkakrotnie i uprawialam wedrowki do lodowki Robilam sobie takie niby koreczki... plaster szynki a do srodka lyzeczka salatki jarzynowej i zakrecalam w rulonik. Pychota...
Pewnie przez jakis czas i tak sie bedziesz budzic w nocy.
Nocny Jasiu Wędrowniczek A ruloniki pomysłowe. Ja do pisania pracy duplomowej zamiast paluszków,chipsów czy innych przegryzek robiłam ruloniki:listek sałaty,na to plaster wędliny,plaster ogórka i pół plasterka pomidora, zawinęlam, spięłam wykałaczkami i podgryzałam.

Cytat:
Napisane przez koralik124 Pokaż wiadomość
na siłownie by się szło a adidasów nie ma a teraz jest ponoć masa przecen
Zerknij do Go Sportu jak masz gdzieś w okolicy, bo u mnie akurat są buciki na przecenie

Cytat:
Jelizawieta ja cuda robię z włosami Aczkolwiek ja używam masek z Biovaxu, jak dla mnie rewelacja, no i raz w tygodniu olejuję. I w sumie jestem zadowolona z kondycji włosów

Nie było mnie kilka dni...Po odbiorze wyników TSh, okazało się, że mam niedoczynność tarczycy. To teraz już wiem czemu taka nabita się zrobiłam, mimo że nie obżerałam się słodyczami ani niczym innym Teraz będzie trudniej...
A tak w ogóle od soboty mam jelitówkę, więc wycięta z życia jestem Tak więc nie jem, bo od razu . Dziś już lepiej, ale w domu zostałam.
Łączę się w bólu z tarczycą( też jestem niedoczynnowiec). Jaki masz wynik? Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz. A co to za cuda z Biovaxu? Możesz coś więcej powedzieć?

Cytat:
JELIZAWITA postaram sie potem wyslac wiadomość w sprawie Pazurków
Czekam kochana

Cytat:
Napisane przez monicfeliz Pokaż wiadomość
W sobote bylam na targach slubnych, bo bylo duzo promocji. Ale kupilam tylko to co zamierzalam, czyli obraczki. Potem do cukierni testowac ciasta.. <rzygam tęcza> I pytali o smak mnie - osoby, która nie luubi za bardzo ciasta, a tortów to juz w ogóle.. Ale cos tam wybralismy. A na dzis nam zamówią ciasteczka.. Bede gruba!! Ide dzis tez zamówić bukiety.
A poza tym nauka, bo egzaminy w koncu!

A jak Wasz dzionek?
Pamiętam,jak my byliśmy na targach ślubnych i pamiętam, że obżarłam się owocami w czekoladzie z fontanny czekoladowej Na pewno nie będziesz grubaskiem. Będziesz szczuplutką panną młodą!
A migrenę masz okresową czy raz na ruski rok? Bo jeśli dosć często to musisz koniecznie iść do lekarza. Mam nadzieję, że już Ci lepiej

Cytat:
monicfeliz też bym chciała zobaczyć twoje zdjęcia
EDIT: Udało misięwreszcie wejść do Ciebie na profil ...
Piękna metamorfoza ale Ty lachon jesteś i powiem Ci że dla mnie już ślicznie wyglądałaś z wagą 70kg w tej czerwonej sukience i okularach
Zazdraszczam i nastroiłaś mnie do roboty

Na migrenę oby szybko sobie poszła....siooooo

Ja pojechałam po buty rano bo mi się zrobiła "dziupla" nie mogłam ich reklamowac bo juz po gwarancji
Kupiłam jakieś do latania po dzieciaki

Za 40 min muszę dać dyla z domu i jechać po synka i z nim na zajęcia...
Będę potem dopiero ok 16
Mnie też bardzo Monia zmotywowała

Cytat:
Monia a kiedy dokładnie ten ślub? Robicie wesele czy przyjęcie?
Przepraszam, że tak wypytuję, ale mnie też to za jakiś czas czeka i tam gdzie już ktoś ma jakieś doświadczenie - podpytuję
W ogóle chyba przypadkiem odkryłam, że TŻ chce mi się oświadczyć w Walentynki Ja to jestem za duży szpieg, zawsze wszystko wywęszę i nici z niespodzianki

Właśnie piekę pierś kurczaka w folii w piekarniku i próbuję już normalnie jeść. Czeka na mnie kawałek tortu bezowego zrobionego dla mnie na urodziny wczorajsze przez przyszłą teściową, ale ze względu na jelitówkę jeszcze nie jadłam
Jak masz grypę jelitową i brzydko mówiąc wyrzygujesz wszystko co zjesz, to koniecznie dużo pij, żeby się nie odwodnić. Sto lat !!!!!!

Cytat:
Koralik hmm, głupio wyszło w sumie z tym odkryciem...Parę dni temu szukałam w necie na TŻ laptopie pędzli do pudru i chciałam sobie zamówić, ale postanowiłam, że poczekam do wypłaty (a wypłatę mam pod koniec miesiąca), ale dzisiaj dostałam zwrot składki za ubezpieczenie kredytu, bo wcześniej spłaciłam i w związku z tym chciałam tą niedużą kwotę przeznaczyć na te pędzle...Więc weszłam w historię przeglądania stron i przeglądał pierścionki z Yes i Apartu, a później wieczorem jak poszedł się kąpać to napisała do niego sms jego siostra, więc odczytałam i potem jak zamykałam to włączyła mi się skrzynka odbiorcza i pisał z kumplem, że "planuję w Walentynki młodej się oświadczyć"
Ku.wa.
Monic Nie będę wcale myśleć o tych zaręczynach
a jesli chodzi o ślub, ja bym chciała w przyszłym roku, ale powoli staje się to nierealne, bo nie zdążymy uzbierać wystarczająco pieniędzy, a w kredyty na wesele nie chcemy się pchać, bo potem będziemy musieli wziąć większy na mieszkanie czy budowę domu - zobaczymy na co będzie nas stać. A rodzice pewnie niewiele pomogą, zresztą ja chyba zbytnio pieniędzy brać nie chcę - chyba, że jako PREZENT na wesele, a nie dokładanie się i oprócz tego prezent.
Tak więc data przesunie się pewnie o rok, tj. na 2017. Czas szybko zapitala i ani się obejrzę coś mi się wydaje.
Brzusio lepiej - jem już w miarę normalnie, ale mało za mało. Brzucholek to mam płaski jak nigdy
Pysia czy ja wiem ja nie przepadam za Walentynkami zasadniczo. Nie lubię walentynkowych wystaw w sklepach ani reklam. Ja mam święto zakochanych cały rok
Wiem, wybredna jestem
Podejrzewam, że pierścionek miałam dostać na urodziny już, ale TŻ coś przebąkiwał, że nie zdąży wybrać tego co chce, bo to jednak musi znaleźć odpowiednie. W związku z czym kupił mi tablet zamiast pierścionka

A ja czekam na koleżankę, ma wpaść na tort urodzinowy, ale coś się spóźnia

Koralik a chciałam pytać, ile masz lat?
masz za swoje, że grzebałaś po kompie tż W sumie niespodzianki nie masz, ale jakieś chyba plusy tego są, że wiesz wcześniej? Próbuję coś wymyślić

Cytat:
Napisane przez matita30 Pokaż wiadomość
ja zimą nie lubię-nie umiem pić wody. dlatego nadrabiam herbatkami ziołowymi. ale w domu, gdzie mam cieplutko mogę wodę pić. Podeszwy(u mnie się to nazywa deski )jadłam na słodko: na deskę twaróg/wieśniak/bieluch a na to domowy dzem

u mnie dzis bardzo pozytywnie. zaliczyłam fizjoterapię, więc w sumie już jestem na kolejnym semestrze z jedzeniem ok, ale skusiłam się na pyszne ciacho w szkolnym bufecie, ale za zaliczenie wszystkiego należało mi się, a co! Głowa mnie też pobolewa, więc ćwiczyć raczej nie będę. Ale pochwalę się: 12dzień nie palę
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 19:29   #726
Marina__
Zakorzenienie

Dzis po silowni sily nieczyste zaprowadzily mnie do kolezanki gdzie pojadlam jablecznika i cukierkow No nic, jutro musi byc lepszy dzien

Monic
cyknij fotke ciasteczkom. Troszke sie poslinie

pysiamn kilogram to zaden wzrost. Jutro jak sie zwazysz to zaraz na pewno zniknie

Koralik udalo sie myknac na zakupy po pracy ?? Upolowalas cos ciekawego ??

Cytat:
Marina ejjj...ja tak sobie myślę, dawno temu pisałaś mi, że nie lubisz jajek, a jakiś czas temu tutaj w Twoim menu widziałam, że sporo ich masz Jak to z Tobą i jajkami?
To nie tyle co nie lubie jajek co musze dobrze usuwac te gluty
Teraz mam gotowe posilki i staram sie o nich nie myslec i mam nadzieje, ze je wyciaga bo przeciez Sobie podobne jedzenie robi.

Cytat:
Napisane przez Jelizawieta Pokaż wiadomość
Nocny Jasiu Wędrowniczek A ruloniki pomysłowe. Ja do pisania pracy duplomowej zamiast paluszków,chipsów czy innych przegryzek robiłam ruloniki:listek sałaty,na to plaster wędliny,plaster ogórka i pół plasterka pomidora, zawinęlam, spięłam wykałaczkami i podgryzałam.
Ja robie czasem podobnie tylko wkladam wiecej warzyw, kurczaka, ewentualnie jakis sos i robie taka jakby tortille.

matita a nie lepiej jakbys zamiast tej podeszwy zjadala kawalek ciemnego pieczywa ?? Na pewno by to bardziej na zdrowie wyszlo, przy okazji bylyby dobre wegle.

Menu dzisiejsze:

I owsianka z bakaliami
II omlet z warzywami (papryka, cukinia i cos jeszcze kolorowego)
III ryz + ryba + fasolka szparagowa
IV ryz + kurczak + warzywa (salata lodowa, pomidory suszone., oliwki ciemne, papryka, ogorek konserwowy)
V jablecznik + 4 male cukierki + 2 szklanki czystej zupy pomidorowej

6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 -
120
- 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80
Marina__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 19:34   #727
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicfeliz Pokaż wiadomość
trampki, tenisówki, adidasy czy inne jakies?
adidasowate

Cytat:
pysiamn kilogram to zaden wzrost. Jutro jak sie zwazysz to zaraz na pewno zniknie
na pewno

Jelizawieta wysłałam Ci wiadomość PW sprawdz skrzynkę na wizazu

ja mam ochotę na LECZO i chyba jutro machnę

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2015-01-12 o 19:36
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-12, 21:18   #728
ogolnie
Zakorzenienie

Matita słońce za mało jesz. Nie widzę tego dobrze :-(
Jelizawieta ja nie grzebać w Tż komputerze po prostu go używam bo mi się nie chce odpalić mojego padła
Ja chyba nie widzę plusu że wiem wcześniej o zaręczynach,bo będę się denerwować jak nadejdzie 14 luty,a tak to by może tak ogarnął co bym się nie zczaiła nie wiem :bezradny:
No wczoraj nie pilam wcale prawie bo od razu do kibla... a wiem że tak nie wolno nie pić podczas rzygania
Ja mam wynik tsh 12,06 a ft3 i ft4 jeszcze w normie ale blisko granicy górnej. czuje się szczerze mówiąc do dupy. A Ty ? Bierzesz hormony? Swedzi Cię skóra? Bo mnie strasznie i mam sucha jak wiór w niektórych miejscach :-(
A biovax oferuje kosmetyki do włosów bez parabenów, ja używam maski z olejami jak się uda to dwa razy w tygodniu. Dostępne w aptekach Trochę drogie ale moim zdaniem jeśli ktoś chce dbać o włosy to warto wydać parę złotych więcej niż za jakieś badziewie z drogerii.

Monia wesele na ok. 75 osób by było. Z rezerwacja sali nie chce się jeszcze spinać bo jak się Tż rozmyśli to głupio odwoływać ha ha
Pierścionek to nie mam pojęcia jaki,mam nadzieję że wybierze coś w stylu w jakim mu pokazałam,bo kiedyś prosił żeby mu pokazać które mi się podobaja.
Pokaze jak dostanę

Cholera czasami mam takie nieuzasadnione lęki że masakra. Z dupy się biorą i tylko denerwują człowieka.
Stary 2015-01-13, 04:51   #729
Marina__
Zakorzenienie

Siemka

Mimo, iz wczoraj wieczorem tak zaszalalam to czuje sie bardzo lekko. Widze wyrazna poprawe w metabolizmie. Jem sporo ale i wszystko szybko spalam Musze sie przemoc i w weekendy byc bardziej grzeczna to efekty beda wieksze. Ale to i tak sukces dla mnie tyle jesc i nie tyc Poza tym wyczekuje na @ bo juz powinna nadejsc.

Na sniadanie dokoncze piers w pistacjach bo jeszcze widze, ze czeka w lodowce na konsumpcje.

Anex jaka byla atmosfera w pracy w poniedzialek ??

120
Stary 2015-01-13, 05:22   #730
koralik124
Zakorzenienie

GG do koralik124

Witojcie
Ogólnie ja mam 27 lat
Co do zakupów to upolowałam bluze dresik koszulke adidasy i dwie poszewki na jaśki w kolorze który pasuje do koncepcji remontu mojego pokoju
koralik124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 06:06   #731
Marina__
Zakorzenienie

Koralik to od kiedy ruszasz na silke ??

Ja wczoraj drugi raz wyciskalam na klate sztange w pozycji lezacej Ale to mi sie podoba tylko cholernie ciezkie to bylo a to chyba minimalne obciazenie na tej maszynie :/ Mam nadzieje, ze niebawem ciezar juz bedzie sie wydawal lzejszy. Zreszta ja w ogole lubie maszyny. Wczoraj mialam dzielony trening, polowa na maszynach i polowa z kettlebellami.

120

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-13, 09:10   #732
SimplyDivine
Zakorzenienie

dzien dobry

Jeli gratuluje zdania fizjoterapii i 12 dni bez palenia

ogolnie a moze Cie TZ jeszcze zaskoczy i sie przed Walentynkami oswiadczy? Kto ich tam wie. Moj padl na kolana w salonie po obiedzie w poniedzialek bo juz nie mogl dluzej wytrzymac

ja dalej nie wiem co to ta podeszwa

Marina uuu, sztanga na klate, robi sie ciekawie. Ja jutro pomykam na silownie po raz pierwszy w tym roku bo robili remont sekcji dla pan i mamy teraz jeszcze wiecej sprzetow
Stary 2015-01-13, 11:29   #733
koralik124
Zakorzenienie

GG do koralik124

Marina myślę że w czwartek rano i może w piątek ale to zależy jak się będę czuła po czwartku
A tak z innej paki w programie premiowania pracowników wywalczyłam kartę podarunkową do rossmana
Stary 2015-01-13, 11:42   #734
ogolnie
Zakorzenienie

Koralik a jaką masz koncepcję? Jaki kolor?
Simply divine Teraz w poniedziałek się Tobie oświadczył???
A ja nie wiem,w sumie to jak już wiem to przestało mi tak zależeć tylko nie mówcie nikomu ha ha

Ja jeszcze 2 godziny i do domku
Stary 2015-01-13, 11:44   #735
SimplyDivine
Zakorzenienie

Nie no, w poniedziałek 14 maja 2012 chodziło mi tylko o to, że to nie był żaden szczególny dzień tylko zwykły poniedziałek po pracy
Stary 2015-01-13, 11:46   #736
koralik124
Zakorzenienie

GG do koralik124

Więc tak ściany w jakim delikatnym odcieniu turkusu i jedną w taki trochę żywszy szara kanapa i komoda i.stolik z jasnego drewna i szary fotel
Stary 2015-01-13, 11:47   #737
SimplyDivine
Zakorzenienie

Koralik gratuluję wygranej i zazdroszczę nadchodzących zakupów
Stary 2015-01-13, 11:50   #738
koralik124
Zakorzenienie

GG do koralik124

Dzięki Simply perfumy mi się akurat kończą tylko nie wiem jeszcze jakie niestety nie ma tam moich ukochanych Kate Moss Velvet Hour a wy macie w Rosmanie Jakieś ulubione?
Stary 2015-01-13, 13:02   #739
ogolnie
Zakorzenienie

Ja nie mam kupuje w avonie albo z federico mahora z katalogu.
Stary 2015-01-13, 13:30   #740
Jelizawieta
Rozeznanie

Cytat:
Jelizawieta wysłałam Ci wiadomość PW sprawdz skrzynkę na wizazu
Nic nie dostałam

Cytat:
No wczoraj nie pilam wcale prawie bo od razu do kibla... a wiem że tak nie wolno nie pić podczas rzygania
Ja mam wynik tsh 12,06 a ft3 i ft4 jeszcze w normie ale blisko granicy górnej. czuje się szczerze mówiąc do dupy. A Ty ? Bierzesz hormony? Swedzi Cię skóra? Bo mnie strasznie i mam sucha jak wiór w niektórych miejscach :-(
A biovax oferuje kosmetyki do włosów bez parabenów, ja używam maski z olejami jak się uda to dwa razy w tygodniu. Dostępne w aptekach Trochę drogie ale moim zdaniem jeśli ktoś chce dbać o włosy to warto wydać parę złotych więcej niż za jakieś badziewie z drogerii.

Cholera czasami mam takie nieuzasadnione lęki że masakra. Z dupy się biorą i tylko denerwują człowieka.
Ja już mam wyniki w normie, ale muszę w lutym zrobić znó badania, bo coś gorzej się czuję. Miałam suchą skórę, strasznie się łuszczyła, a na łokciach i stopach to miałam skorupę jak grzbiet żółwia Brałam Euthyrox.Teraz nic nie biorę ale musze isc do endo.
A powiedz mi, czego dotycza te lęki? Bo ja byłam w takim stanie, że nie mogłam spać po nocach, ciągle myślałam o różnych rzeczach, bałam się wyjść do ludzi, (fizycznie odczuwałam jak bym miała stany przedzawałowe) jednym słowem masakra!!! A o kosmetykach do włosów poczytam.
Cytat:
Mimo, iz wczoraj wieczorem tak zaszalalam to czuje sie bardzo lekko. Widze wyrazna poprawe w metabolizmie. Jem sporo ale i wszystko szybko spalam Musze sie przemoc i w weekendy byc bardziej grzeczna to efekty beda wieksze. Ale to i tak sukces dla mnie tyle jesc i nie tyc. Poza tym wyczekuje na @ bo juz powinna nadejsc.

Na sniadanie dokoncze piers w pistacjach bo jeszcze widze, ze czeka w lodowce na konsumpcje.

Anex jaka byla atmosfera w pracy w poniedzialek ??
Cudownie, że sobie wyregulowałaś metabolizm! Niestety wolne weekendy są najgorszą pokusą, bo nie ma co robić to się buszuje po kuchni i podjada. Trzeba sobie znaleźć jakieś zajęcie

Cytat:
Witojcie.
Ogólnie ja mam 27 lat.
Co do zakupów to upolowałam bluze dresik koszulke adidasy i dwie poszewki na jaśki w kolorze który pasuje do koncepcji remontu mojego pokoju
poka dresik, ja jestem dresowym zwierzem(oczywiście jak wyglądałam jak człowiek a nie jak orka)

Cytat:
Koralik to od kiedy ruszasz na silke ??

Ja wczoraj drugi raz wyciskalam na klate sztange w pozycji lezacej. Ale to mi sie podoba tylko cholernie ciezkie to bylo a to chyba minimalne obciazenie na tej maszynie :/ Mam nadzieje, ze niebawem ciezar juz bedzie sie wydawal lzejszy. Zreszta ja w ogole lubie maszyny. Wczoraj mialam dzielony trening, polowa na maszynach i polowa z kettlebellami.
za porządny trening.

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
dzien dobry

Jeli gratuluje zdania fizjoterapii i 12 dni bez palenia

ogolnie a moze Cie TZ jeszcze zaskoczy i sie przed Walentynkami oswiadczy? Kto ich tam wie. Moj padl na kolana w salonie po obiedzie w poniedzialek bo juz nie mogl dluzej wytrzymac

ja dalej nie wiem co to ta podeszwa

Marina uuu, sztanga na klate, robi sie ciekawie. Ja jutro pomykam na silownie po raz pierwszy w tym roku bo robili remont sekcji dla pan i mamy teraz jeszcze wiecej sprzetow
Mnie tż się oświadczył w rocznicę stanu wojennego
Dzięki za gratulacje Podeszwa to pieczywo chrupkie coś a'la wasa
Cytat:
Marina myślę że w czwartek rano i może w piątek ale to zależy jak się będę czuła po czwartku
A tak z innej paki w programie premiowania pracowników wywalczyłam kartę podarunkową do rossmana
Żadna karta do rossmana nie jest zła
Cytat:
Koralik a jaką masz koncepcję? Jaki kolor?
Simply divine Teraz w poniedziałek się Tobie oświadczył???
A ja nie wiem,w sumie to jak już wiem to przestało mi tak zależeć. tylko nie mówcie nikomu ha ha
Nikomu nie powiemy
Cytat:
Dzięki Simply perfumy mi się akurat kończą tylko nie wiem jeszcze jakie niestety nie ma tam moich ukochanych Kate Moss Velvet Hour a wy macie w Rosmanie Jakieś ulubione?
Christina Aguilera by night i Naomi Cambell z różowym puszkiem
Cytat:
Ja nie mam. kupuje w avonie albo z federico mahora z katalogu.
Z avonu ubóstwiam Treselle, Little Black dress i Celebre
Stary 2015-01-13, 13:36   #741
koralik124
Zakorzenienie

GG do koralik124

Jeli czyżby 13 grudnia? ?
Żadna karta z Rossmana nie jest zła a już za 150 zł to.już w ogóle
Stary 2015-01-13, 14:37   #742
Jelizawieta
Rozeznanie

Dok-ład-nie 13.12.11

Ooo za 150zł to już sobie poszalejesz co planujesz zakupić?
Stary 2015-01-13, 14:41   #743
koralik124
Zakorzenienie

GG do koralik124

Napewno jakieś perfumy a ile zostanie to może jakiś cienie albo pędzelki do makijażu ale nie wiem czy w Rosmanie dostanę
Stary 2015-01-13, 15:34   #744
Jelizawieta
Rozeznanie

nigdy nie widziałam w rossie pędzelków. Za to na all widziałam piękne komplety i nie takie drogie a w rossmanie to tylko Isana i perfumy A Ty jakie perfumku planujesz?
Stary 2015-01-13, 15:41   #745
koralik124
Zakorzenienie

GG do koralik124

No właśnie nie wiem będę wąchać
Stary 2015-01-13, 15:55   #746
Jelizawieta
Rozeznanie

A jakie masz swoje zapachy? Z jakiego gatunku?
Stary 2015-01-13, 16:03   #747
koralik124
Zakorzenienie

GG do koralik124

Chciałabym moz3 coś takiego słodkiego i intensywnego
Stary 2015-01-13, 16:14   #748
ogolnie
Zakorzenienie

Jelizawieta dziś szukałam endokrynologa i wszędzie gdzie dzwoniłam i pytałam o wizytę na NFZ (a obdzwoniłam 12 przychodni, w tym 3 szpitale- policzyłam) najwcześniej na wrzesień 2015, a jak mi powiedziała jedna, że na ten rok już nie zapisują to powiedziałam, że mają się je.nąć w łeb i się rozłączyłam, bo byłam już tak wkurzona i załamana. Już prawie ryczałam, serio. W końcu zapisałam się prywatnie na koniec lutego. Nie tak źle, bo 130 zł wizyta w tym już wliczone usg. Chwała! Tylko na co, ja się pytam, odciągają mi moje pieniądze z wypłaty na ubezp. zdrowotne?! Skoro nigdzie nie można się dostać
A lęki to różnie, zazwyczaj myślę o wszystkim naraz i wszystko widzę w ciemnych barwach. A to, że mnie wywalą z pracy (chociaż nie wywalą, musiałabym się bardzo "postarać"), a to, że mnie TŻ zdradzi z jakąś swoją "byłą niedoszłą", która mu dupę na fejsie truje czasem, a to, że nie schudnę i będę całe życie gruba, a to że pieniędzy mi nie starczy na coś, a potrzeba Generalnie w głowie mam wciąż misz-masz i nie mogę doprowadzic tego do ładu. Sądzisz, że to ma związek z niedoczynnością?
Ja na razie mam ładne łokcie i kolana, na brzuchu i nogach mam strasznie suchą i swędzącą skórę. Szczególnie swędzi wieczorem.

Mi się podoba Icandesence Flame - limitowane, Spotlight, oczywiście cała gama Today, Tomorrow, Always (wszystkie dostałam od TŻ ), Femme, Scent Essence "sparkly citrus" (dziś odbieram ) i Perceive
A z Federico Mahora mam Lancome Hypnose, Puma Flowing i Gucci Rush.

Koralik ooo, świetne kolorki

A ja widziałam w Rossku pędzle, nawet mam kilka
Teraz czaję się na te Hakuro (których nieszczęsnych szukałam w tej historii przeglądania i znalazłam te Aparty...), ale czekam aż ktoś zdeklaruje się kupić ze mną, bo przesyłka trochę drogo wychodzi.

Byłam dziś w Biedronce i kupiłam książki Znowu straciłam 80 złotych. Zbieram te książki, kupuję w promocji i czekają na lepsze dni, aż będe miała czas je poczytać Na razie wszystkie TŻ łyka.

Dobrze, że wypłacą nam w styczniu "trzynastkę"
Stary 2015-01-13, 16:36   #749
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zazwyczaj mam zakwasy po ostrzejszym treningu dopiero po dwoch dniach. Takze na drugi dzien jeszcze rzeska jestem.

Cytat:
A ja nie wiem,w sumie to jak już wiem to przestało mi tak zależeć tylko nie mówcie nikomu ha ha
Bo juz zaklepany

Cytat:
a wy macie w Rosmanie Jakieś ulubione?
Ja obowiazkowo musze miec Eternity i Emporio. Eternity to mam 3 flakony... jeden w domu, jeden w pracy i jeden zapasowy w razie jak gdzies zapodzieje

Dzisiejsze menu:

I piers z kurczaka w pistacjach + salatka (salata lodowa, pomidory, ogorek zielony, pomidory suszone, szczypiorek, papryka zolta, olej lniany)
II omlet z bakaliami + jablko
III ryz + piers z kurczaka + marchewka
IV jakas biala niby kasza + kurczak zmielony z warzywami + brokula
V jeszcze nie wiem

Wzielam sobie dwa dni wolne. Po treningu odebralam juz jedzonko na jutro. Z rana mysle, ze pojde na henne.

120
Stary 2015-01-13, 16:41   #750
Jelizawieta
Rozeznanie

Wiesz, ja uważam, że wszystkie problemy, czy to posychiczne czy fizyczne(oczywiście w granicach) mogą nawiązywać do tarczycy. Ja chodziłam do endo państwowo jak byłam nastolatką, ale niestety za każdym razem jak tam szłam to była jedna wielka awantura bo albo musiałam stać 2-3h do rejestracji a potem kolejne 2-3h do lekarza więc niestety nie miałam tyle czasu. Teraz chodzę prywatnie do endo-gino i płacę 150zł za wizytę z czego za pierwszą zapłaciłam prawie 500zł bo od razu zrobiła mi specjalistyczne badania.

Koralik- ja lubię perfumy albo lekkie orzeźwiające (Celebre)ale to tylko na wiosnę. Potem na lato muszę sobie kupic coś fajnego, najlepiej o zapachu olejku do opalania a na zimę takie mocniejsze i cięższe zapachy. A wąchałaś Hally Berry ?Dość słodki jak dla mnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości