Fryzjer - Bydgoszcz - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-26, 13:04   #721
akusiowa
Raczkowanie

Dot.: Fryzjer - Bydgoszcz

Hej dziewczyny w tym roku wychodzę za mąż i szukam jakiegoś dobrego fryzjera, proszę powiedzcie jakie salony i jakich fryzjerów polecacie? Najbardziej bym chciała aby był to fordon, jednak jeśli będzie trzeba to udam się do miasta.
akusiowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-26, 18:13   #722
MA66IE
Zakorzenienie

Przychylam sie do powyższego pytania, z tym że ja szukam fryzjerki robiącej ładne upięcia z okolic Kapuścisk / Wyżyn / Glinek

Kosmetyczka
Biblioteczka
Wish Lista
MA66IE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-28, 22:50   #723
Malina 1
Raczkowanie

Dot.: Bydgoszczanki!!!-Odezwijcie się w sprawie dobrego fryzjera

Cytat:
Napisane przez SoniaStyle Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!!!
Jak czytam wasze opinie to mam wrażenie, że sama to pisałam. Aktualnie jestem na etapie noszenia czapki . Może poradzicie mi do kogo mam się zwrócić???
Mi pomogła pani Kinga co prawda musiała dużo ściąć, ale przynamniej zdrowo wyglądały, a i choć krótkie to fajnie. Cały czas nosiłam długie włosy i nie mogłam się przyzwyczaić, ale jak usłyszałam od koleżanek, ze super fryzura to mi to przestało przeszkadzać Salon jest na ulicy gdańskiej 58 można zadzwonić. Numer podam Ci na privie. Pozdrawiam i napisz po wizycie
Malina 1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-01, 14:20   #724
SoniaStyle
Raczkowanie

Cześć Malina 1!!!
Zanim pójdę to powiedz mi proszę jak finansowo Ci to wyszło??? Muszę wiedzieć ile wziąć
SoniaStyle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 13:45   #725
Malina 1
Raczkowanie

Za pierwszym razem za ścięcie z modelowaniem zapłaciłam 77zl potem dostałam zniżkę 20 % i było około 15zl mniej.
Stary 2012-02-18, 13:08   #726
Gwenneth
Przyczajenie

Witam,
Z tego co piszesz to nie jest tam tak drogo jak ludzie gadają, ostatnio gdzieś na blogu przeczytałam, ze babka zapłaciła 200zł za pofarbowanie jednego pasma włosów byłam w ciężkim szoku, ze za cos takiego można wziąć, aż tyle kasy. Jak widać nie jest tak drogo jak ludzie gadają.
Gwenneth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-18, 23:57   #727
Malina 1
Raczkowanie

Nie wiem jak tam jest z farbowaniem, szczerze nie patrzyłam bo moje włosy na razie musza odpocząć, inaczej mi wypadną ale myślę ze jak ścięcie jest w przystępnej cenie to farbowanie raczej tez, a z ciekawości zadzwonię i wam później napisze.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-24, 12:04   #728
SoniaStyle
Raczkowanie

Byłam!!! Dzięki za rade. Babeczka fenomenalna, skromna sympatyczna, a tak się naśmiałam
Oczywiście powiedziała mi, ze potrzeba dużo czasu, żeby doprowadzić moje włosy do ładu, ale ja tam już po pierwszym razie widzę różnicę. Bardzo Ci dziękuje za numer kontaktowy i pozdrawiam
SoniaStyle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-25, 09:25   #729
Goosiek
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

Czy możecie polecić jakiś salon w Fordonie???
Chodziłam do Cleo i byłam bardzo zadowolona...
Wspominacie o p. Dominice z Twardzickiego. A jaki to salon?

Help! Na sama myśl, że mam się w oddać ręce kogoś kto mi zrobi "kuku" na głowie już
Goosiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 22:39   #730
lemonka
Zakorzenienie

Matrix, jeżeli nazwy nie zmieniono.. w szeregowych sklepach przy Medicu

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-27, 10:52   #731
Goosiek
Raczkowanie

Lemoonka mam teraz niezłą zagadkę... bo w tych szeregowacach od weków jest salon "Kamińska"... tak na marginesie chodziłam tam i nie wrócę, no chyba, że ekipę wymienili...
a co z tym tajemniczym Matrixem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-13, 07:32   #732
Goosiek
Raczkowanie

Dziewczyny nadal proszę o pomoc w sparwie salonu fryzjerskiego w Forodnie!
Stary 2012-06-07, 19:33   #733
AgnieszkaW21
Przyczajenie

Talking Dot.: Fryzjer - Bydgoszcz

Jeśli mogę ci polecić fryzjera w fordonie to salon fryzjersko-kosmetyczny na Wańkowicza(koło Albrychta) i kierować się do p.Moniki(właścicielki) tylko dosyć długo się u niej czeka w kolejce ale naprawdę warto i co najważnieższe dużo nie kasuje, kilka ulic dalej mogę polecić fryzjerkę na prejsa2 p.Karolinę tylko ona jest obecnie na macierzyńskim
AgnieszkaW21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-07, 19:55   #734
AgnieszkaW21
Przyczajenie

w fordonie polecam p.Monikę na Wańkowicza koło albrychta(troche u niej kolejki ale naprawde warto i ceny są rozsądne) oraz salon fryzjersko-kosmetyczny na prejsa2 (pierwszy od głównej ulicy)
AgnieszkaW21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-08, 20:04   #735
MA66IE
Zakorzenienie

A może robił ktoś sobie fryzurę ślubną/okolicznościową na Starym Rynku w salonie Stoppel? Polecacie?

Kosmetyczka
Biblioteczka
Wish Lista
MA66IE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-16, 07:38   #736
lemonka
Zakorzenienie

szału nie ma.. no poza cena, która bije po oczach

Stary 2012-06-22, 22:48   #737
v-x-n
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Goosiek Pokaż wiadomość
Dziewczyny nadal proszę o pomoc w sparwie salonu fryzjerskiego w Forodnie!
Ja byłam raz w Fordonie korzystając z oferty Groupon, salon nazywał się chyba Mademoiselle Noir czy też Noir Mademoiselle, ulica chyba Sabały (mały salon w pasażu czy w czymś podobnym, już nie pamiętam, nie znam dobrze Fordonu).

Na mnie babka wywarła bardzo dobre wrażenie - miałam pakiet ścięcie + farbowanie. Jeżeli chodzi o ścięcie, to naprawdę super - widać, że wie co robi i ma do tego dryg. Sama miała bardzo ładnie obcięte włoski, świetnie dobrane do urody i twarzy, mnie też super obciachała, jak dla mnie pełen profesjonalizm.

Farba jak dla mnie to już w ogóle bajka. Miałam włosy z 10cm odrostem w kolorze szatyn, reszta mocno rudawa po rudej farbie, zniszczone. Farbę położyła mi w kolorze jasny złocisty brąz, tzn. taki orzechowy brąz ze złotym połyskiem. Byłam pewna, że nie wyjdzie, bo z natury mam rudawy pigment we włosach i zawsze wychodzi paskudna rudawa poświata (farbowałam ze 3 razy u fryzjera, zawsze kolor wychodził inny niż na wzorniku + rudawy ), a tu szok - kolor idealnie jak na wzorniku (zero rudości, połysk złocisty jest!). Mówiła mi, że używa jakiejś nowej generacji farb (?), które jakoś inaczej wnikają do środka włosa, przez co włosy się tak nie niszczą, a kolor się praktycznie nie wypłukuje. Myślałam, że to takie fryzjerskie bajki , a tu zaskoczenie: włosy faktycznie nie odczuły farbowania, a kolor.. powiem tyle: farbowałam prawie 8 miesięcy temu, a kolor wciąż jest taki sam, faktycznie farba się nie wypłukuje

Generalnie polecam ten salonik osobom chcącym ładnego, radykalnego cięcia oraz rewelacyjnej farby na włosach. Dopiero w tym salonie zrozumiałam, co znaczy dobry fryzjer i dobra farba (tak jak pisałam, nie mam dużego porównania, ale byłam te kilka razy u innych fryzjerów i na cięciu, i na farbowaniu, i absolutnie nie ma porównania).
[ Biegam ] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M
v-x-n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-06, 17:56   #738
aniula120
Przyczajenie

http://otifryz.blogspot.com/
aniula120 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-17, 21:03   #739
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Polecam salonik fryzjerski na Bohaterów Kragujewca 11 ( właścicielka Ewelina ) - pawilony między blokami. . Dla mnie świetny fachowiec. Strzyżenie, farba, modelowanie - zawsze takie jak chciałam. A jak nie wiedziałam sama czego chcę, to podpowiadała i działała i ZAWSZE wychodziłam zadowolona. Dodam jeszcze, że po jej strzyżeniu wlosy same się układają.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-18, 08:24   #740
niezwykla22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Polecam salonik fryzjerski na Bohaterów Kragujewca 11 ( właścicielka Ewelina ) - pawilony między blokami. . Dla mnie świetny fachowiec. Strzyżenie, farba, modelowanie - zawsze takie jak chciałam. A jak nie wiedziałam sama czego chcę, to podpowiadała i działała i ZAWSZE wychodziłam zadowolona. Dodam jeszcze, że po jej strzyżeniu wlosy same się układają.
oooo blisko mnie napisz proszę czy tam jest tylko jedna fryzjerka? chodzisz do tej p. Eweliny czy do kogoś innego?
Stary 2012-07-18, 15:52   #741
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Tam sa dwie fryzjerki, ja chodzę do Eweliny. We wtorki pracuje krócej, do 13.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 15:17   #742
Gosiunia198611
Przyczajenie

Hey dziewczyny może ktoś mi doradzić dobrego fryzjera czytałam o Asi Zarębie. Czy ma ona jeszcze ten salon na Gdańskiej?
Gosiunia198611 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 21:07   #743
niezwykla22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Tam sa dwie fryzjerki, ja chodzę do Eweliny. We wtorki pracuje krócej, do 13.
wybieram sie jutro bede zaklepywac termin moglabys tylko napisac, jak cenowo wygląda u p. Eweliny?
Stary 2012-08-30, 08:01   #744
Mrs Moonlight
Przyczajenie

Ja mogę z czystym sumieniem polecić panią Wioletę Ciesielską. Ma swój salonik przy ulicy Sułkowskiego, kiedyś przyjmowała na Gdańskiej. Babeczka jest baaaardzo dobra. Przez całe moje życie nikt nie obciął mnie tak dobrze jak ona. Do tego ma niesamowicie dobre oko do dobierania fryzury do kształtu twarzy. Umawiać się trzeba ze sporym wyprzedzeniem, ale naprawdę warto! Gdzieś dwa lata temu za mycie+strzyżenie płaciłam u niej 45pln (noszę boba).

Jest dość elastyczna. Jeśli nie masz pomysłu sama Ci dobierze fryzurę, a jeśli masz życzenie, to obetnie Cię zgodnie z nim, choć na pewno doradzi dodatkowo coś na Twoją korzyść.

Ja mam włosy cieńkie i trudno układające się. Zawsze miałam kłopot z tyłem głowy, bo szybko opadały. Ona dość, że robiła to typowe zcieniowanie włosów do boba, to jeszcze górę dodatkowo cieniowała tak, by się unosiła i była łatwiejsza w ułożeniu. Dodatkowo manewrowała grzywką, by moja trójkątna i drobna buzia wydawała się mniej trójkątna i drobna. Naprawdę, babka jest genialna!!!!

Był taki etap, że całe moje biuro do niej chodziło

Obecnie jestem w trakcie zapuszczania włosów, bo uparłam się, żeby się obciąć totalnie na krótko. Pani Wioleta odradzała i miała rację

Teraz na przeczekanie chodzę do pani Beaty, ona z kolei przyjmuje na Bielickiej. Po pierwsze - fantastyczna babka, uwielbiam ją Po drugie tnie nieźle i niedrogo. Póki co, więc na przeczekanie chodzę do niej, bo ma naprawdę przystępne ceny i tnie całkiem dobrze. Nie ma tak genialnej ręki jak pani Wioleta, ale oceniam ją na dobry +.
Telefonik do niej: 503966920. Moja koleżanka ostatnio za podcięcie płaciła u niej 20 pln.

Polecam więc obie panie
Mrs Moonlight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-01, 14:42   #745
Scintilla_Felis
Raczkowanie

GG do Scintilla_Felis

Dziewczęta, a jakich fryzjerów polecacie do włosów kręconych? Miała któraś z Was jakieś doświadczenie w tej kwestii? Poszukuję fryzjera, który nie rzuci się z prostownicą do moich falo-loków ... Widziałam tu pewne wpisy, ale z 2006 roku...

Staram się pisać po polsku, nie po polskiemu, a kiedy czegoś nie jestem pewna, to sprawdzam w słownikach.

"Małe" cięcie: 92 cm -> 65 cm (miało być góra 20, ale dojdź do ładu z kręconymi )

₪ ø lll·o.
Scintilla_Felis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-02, 17:08   #746
ever-dream
Wtajemniczenie

Zna może któraś dobrego fryzjera do ombre hair?
Stary 2012-09-07, 14:44   #747
purchelina
Przyczajenie

A ja szukam fryzjera, który skupuje włosy, chcę sprzedać swój ''koński ogon''. znaczie taki salon w Bydgoszczy?? szukam, szukam i nic...
purchelina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-15, 15:53   #748
lemonka
Zakorzenienie

co jakis czas sa organizowanie takie pojedyncze akcje.. ale zeby ktos kupowal na co dzien to nie slyszalam..

Stary 2012-09-21, 12:27   #749
smithereenes
Przyczajenie

Cześć dziewczyny. Planuję jakąś większą zmianę wizerunku jeszcze tylko nie wiem jaką. Tak więc mam zamiar odwiedzić dobrego fryzjera który jest również stylistą i będzie potrafił mi dobrać fryzurę. Przejrzałam już chyba wszystkie fora na temat dobrych fryzjerów w Bydgoszczy i zastanawiam się nad dwoma salonami. "Papever" oraz "Roch i Engel".
W obu cena jest podobna więc nie mam pojęcia który wybrać. W Papever pracują na kosmetykach Davines , czytałam wiele pozytywnych opinii na temat p. Tomka Bronowickiego.
Natomiast w "Roch i Engel" pracują na kosmetykach L'oreal. Dziewczyny zachwalały zarówno p. Dawida Rocha, Leszka Engela jak i również p. Asię.
Kompletnie nie mogę się zdecydować. Czy któraś z Was była? Ma jakieś doświadczenia w jednym z tych salonów? No i co sądzicie na temat tych kosmetyków Davines
Proszę o pomoc.https://static.wizaz.pl/forum/images/icons/icon7.gif

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Haloo. Jest tu kto jeszcze?
smithereenes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-21, 12:33   #750
niezwykla22
Zakorzenienie

jak widzisz (po poprzednich postach) na odpowiedz czasem czeka się chwilę, a czasem nawet tydzien

ja nie znam ani jednego, ani drugiego salonu, wiec nie doradzę, ale jakąs odpowiedz juz masz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości