![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer - Bydgoszcz
Hej dziewczyny
![]()
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Przychylam sie do powyższego pytania, z tym że ja szukam fryzjerki robiącej ładne upięcia z okolic Kapuścisk / Wyżyn / Glinek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Bydgoszczanki!!!-Odezwijcie się w sprawie dobrego fryzjera
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Cześć Malina 1!!!
Zanim pójdę to powiedz mi proszę jak finansowo Ci to wyszło??? Muszę wiedzieć ile wziąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
Za pierwszym razem za ścięcie z modelowaniem zapłaciłam 77zl potem dostałam zniżkę 20 % i było około 15zl mniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Przyczajenie
|
Witam,
Z tego co piszesz to nie jest tam tak drogo jak ludzie gadają, ostatnio gdzieś na blogu przeczytałam, ze babka zapłaciła 200zł za pofarbowanie jednego pasma włosów byłam w ciężkim szoku, ze za cos takiego można wziąć, aż tyle kasy. Jak widać nie jest tak drogo jak ludzie gadają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jak tam jest z farbowaniem, szczerze nie patrzyłam bo moje włosy na razie musza odpocząć, inaczej mi wypadną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
Byłam!!! Dzięki za rade. Babeczka fenomenalna, skromna sympatyczna, a tak się naśmiałam
![]() Oczywiście powiedziała mi, ze potrzeba dużo czasu, żeby doprowadzić moje włosy do ładu, ale ja tam już po pierwszym razie widzę różnicę. Bardzo Ci dziękuje za numer kontaktowy i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Czy możecie polecić jakiś salon w Fordonie??? Chodziłam do Cleo i byłam bardzo zadowolona... Wspominacie o p. Dominice z Twardzickiego. A jaki to salon? Help! Na sama myśl, że mam się w oddać ręce kogoś kto mi zrobi "kuku" na głowie już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Matrix, jeżeli nazwy nie zmieniono.. w szeregowych sklepach przy Medicu
![]()
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
Lemoonka mam teraz niezłą zagadkę... bo w tych szeregowacach od weków jest salon "Kamińska"... tak na marginesie chodziłam tam i nie wrócę, no chyba, że ekipę wymienili...
a co z tym tajemniczym Matrixem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nadal proszę o pomoc w sparwie salonu fryzjerskiego w Forodnie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Przyczajenie
|
![]()
Jeśli mogę ci polecić fryzjera w fordonie to salon fryzjersko-kosmetyczny na Wańkowicza(koło Albrychta) i kierować się do p.Moniki(właścicielki) tylko dosyć długo się u niej czeka w kolejce ale naprawdę warto i co najważnieższe dużo nie kasuje, kilka ulic dalej mogę polecić fryzjerkę na prejsa2 p.Karolinę tylko ona jest obecnie na macierzyńskim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Przyczajenie
|
w fordonie polecam p.Monikę na Wańkowicza koło albrychta(troche u niej kolejki ale naprawde warto i ceny są rozsądne) oraz salon fryzjersko-kosmetyczny na prejsa2 (pierwszy od głównej ulicy)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
A może robił ktoś sobie fryzurę ślubną/okolicznościową na Starym Rynku w salonie Stoppel? Polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
szału nie ma.. no poza cena, która bije po oczach
![]()
![]() |
#737 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na mnie babka wywarła bardzo dobre wrażenie - miałam pakiet ścięcie + farbowanie. Jeżeli chodzi o ścięcie, to naprawdę super - widać, że wie co robi i ma do tego dryg. Sama miała bardzo ładnie obcięte włoski, świetnie dobrane do urody i twarzy, mnie też super obciachała, jak dla mnie pełen profesjonalizm. Farba jak dla mnie to już w ogóle bajka. Miałam włosy z 10cm odrostem w kolorze szatyn, reszta mocno rudawa po rudej farbie, zniszczone. Farbę położyła mi w kolorze jasny złocisty brąz, tzn. taki orzechowy brąz ze złotym połyskiem. Byłam pewna, że nie wyjdzie, bo z natury mam rudawy pigment we włosach i zawsze wychodzi paskudna rudawa poświata (farbowałam ze 3 razy u fryzjera, zawsze kolor wychodził inny niż na wzorniku + rudawy ![]() ![]() ![]() Generalnie polecam ten salonik osobom chcącym ładnego, radykalnego cięcia oraz rewelacyjnej farby na włosach. Dopiero w tym salonie zrozumiałam, co znaczy dobry fryzjer i dobra farba (tak jak pisałam, nie mam dużego porównania, ale byłam te kilka razy u innych fryzjerów i na cięciu, i na farbowaniu, i absolutnie nie ma porównania).
![]() |
![]() |
#738 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Polecam salonik fryzjerski na Bohaterów Kragujewca 11 ( właścicielka Ewelina ) - pawilony między blokami. . Dla mnie świetny fachowiec. Strzyżenie, farba, modelowanie - zawsze takie jak chciałam. A jak nie wiedziałam sama czego chcę, to podpowiadała i działała i ZAWSZE wychodziłam zadowolona. Dodam jeszcze, że po jej strzyżeniu wlosy same się układają.
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Tam sa dwie fryzjerki, ja chodzę do Eweliny. We wtorki pracuje krócej, do 13.
![]() |
#742 |
Przyczajenie
|
Hey dziewczyny może ktoś mi doradzić dobrego fryzjera czytałam o Asi Zarębie. Czy ma ona jeszcze ten salon na Gdańskiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Przyczajenie
|
Ja mogę z czystym sumieniem polecić panią Wioletę Ciesielską. Ma swój salonik przy ulicy Sułkowskiego, kiedyś przyjmowała na Gdańskiej. Babeczka jest baaaardzo dobra. Przez całe moje życie nikt nie obciął mnie tak dobrze jak ona. Do tego ma niesamowicie dobre oko do dobierania fryzury do kształtu twarzy. Umawiać się trzeba ze sporym wyprzedzeniem, ale naprawdę warto! Gdzieś dwa lata temu za mycie+strzyżenie płaciłam u niej 45pln (noszę boba).
Jest dość elastyczna. Jeśli nie masz pomysłu sama Ci dobierze fryzurę, a jeśli masz życzenie, to obetnie Cię zgodnie z nim, choć na pewno doradzi dodatkowo coś na Twoją korzyść. Ja mam włosy cieńkie i trudno układające się. Zawsze miałam kłopot z tyłem głowy, bo szybko opadały. Ona dość, że robiła to typowe zcieniowanie włosów do boba, to jeszcze górę dodatkowo cieniowała tak, by się unosiła i była łatwiejsza w ułożeniu. Dodatkowo manewrowała grzywką, by moja trójkątna i drobna buzia wydawała się mniej trójkątna i drobna. Naprawdę, babka jest genialna!!!! Był taki etap, że całe moje biuro do niej chodziło ![]() Obecnie jestem w trakcie zapuszczania włosów, bo uparłam się, żeby się obciąć totalnie na krótko. Pani Wioleta odradzała i miała rację ![]() Teraz na przeczekanie chodzę do pani Beaty, ona z kolei przyjmuje na Bielickiej. Po pierwsze - fantastyczna babka, uwielbiam ją ![]() ![]() Telefonik do niej: 503966920. Moja koleżanka ostatnio za podcięcie płaciła u niej 20 pln. Polecam więc obie panie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta, a jakich fryzjerów polecacie do włosów kręconych? Miała któraś z Was jakieś doświadczenie w tej kwestii? Poszukuję fryzjera, który nie rzuci się z prostownicą do moich falo-loków ...
![]()
Magister biotechnologii. Bezrobotny, goły, wypalony magister. Staram się pisać po polsku, nie po polskiemu, a kiedy czegoś nie jestem pewna, to sprawdzam w słownikach. "Małe" cięcie: 92 cm -> 65 cm (miało być góra 20, ale dojdź do ładu z kręconymi ![]() ₪ ø lll·o.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Wtajemniczenie
|
Zna może któraś dobrego fryzjera do ombre hair?
![]()
![]() |
#747 |
Przyczajenie
|
A ja szukam fryzjera, który skupuje włosy, chcę sprzedać swój ''koński ogon''. znaczie taki salon w Bydgoszczy?? szukam, szukam i nic...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
co jakis czas sa organizowanie takie pojedyncze akcje.. ale zeby ktos kupowal na co dzien to nie slyszalam..
![]() |
#749 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Planuję jakąś większą zmianę wizerunku jeszcze tylko nie wiem jaką. Tak więc mam zamiar odwiedzić dobrego fryzjera który jest również stylistą i będzie potrafił mi dobrać fryzurę. Przejrzałam już chyba wszystkie fora na temat dobrych fryzjerów w Bydgoszczy i zastanawiam się nad dwoma salonami. "Papever" oraz "Roch i Engel".
W obu cena jest podobna więc nie mam pojęcia który wybrać. W Papever pracują na kosmetykach Davines , czytałam wiele pozytywnych opinii na temat p. Tomka Bronowickiego. Natomiast w "Roch i Engel" pracują na kosmetykach L'oreal. Dziewczyny zachwalały zarówno p. Dawida Rocha, Leszka Engela jak i również p. Asię. Kompletnie nie mogę się zdecydować. Czy któraś z Was była? Ma jakieś doświadczenia w jednym z tych salonów? No i co sądzicie na temat tych kosmetyków Davines Proszę o pomoc.https://static.wizaz.pl/forum/images/icons/icon7.gif ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Haloo. Jest tu kto jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
jak widzisz (po poprzednich postach) na odpowiedz czasem czeka się chwilę, a czasem nawet tydzien
![]() ja nie znam ani jednego, ani drugiego salonu, wiec nie doradzę, ale jakąs odpowiedz juz masz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.