W jakich pozycjach uprawiacie sex? Wasza ulubiona pozycja, to...? - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-09-24, 17:47   #721
NiebieskaKoszula
Komandor Kociak

Dot.: W jakich pozycjach uprawiacie sex? Wasza ulubiona pozycja, to...?

Cytat:
Napisane przez aKatia Pokaż wiadomość
Myszki i wisienki. Jezu.
To tak dla urozmaicenia Żeby nie mówić jakimś starodawnym językiem
Stary 2015-09-24, 19:49   #722
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NiebieskaKoszula Pokaż wiadomość
To tak dla urozmaicenia Żeby nie mówić jakimś starodawnym językiem
No skoro łechtaczka to starodawne określenie.
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-24, 19:54   #723
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Myszki i wisienki. Jezu.
leżę i kwicze
2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 10:02   #724
TancerzTango
BAN stały

E tam czepiacie się. Chodziło mi o opisanie, że trzeba zbudować odpowiedni nastrój przed orgazmem. A Wy akurat zauważyłyście 2 słowa, które można zastąpić innymi synonimami.
TancerzTango jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 11:00   #725
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TancerzTango Pokaż wiadomość
E tam czepiacie się. Chodziło mi o opisanie, że trzeba zbudować odpowiedni nastrój przed orgazmem. A Wy akurat zauważyłyście 2 słowa, które można zastąpić innymi synonimami.
Ja ci tylko sugeruje że nie zbudujesz nastroju nazywając cipke "myszką" a łechtaczkę "wisienka". Chyba że mówisz do pięciolatki.

Nie lubię takich określeń. Penisa nazywasz siusiakiem czy też masz jakieś owocowe określenie?
Stary 2015-09-25, 16:26   #726
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ci tylko sugeruje że nie zbudujesz nastroju nazywając cipke "myszką" a łechtaczkę "wisienka". Chyba że mówisz do pięciolatki.

Nie lubię takich określeń. Penisa nazywasz siusiakiem czy też masz jakieś owocowe określenie?
Moze banan?
2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-25, 21:06   #727
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
Moze banan?

... a kiedy myszka będzie rozgrzana włożę ci w nią mojego bananka (ogóreczka?) i posmyram wisienkę paluszkiem...

No i może wrócimy do tematu wątku. Ja specjalnie nie lubię na jeźdźca ale mój facet lubi. Tylko mamy problem techniczny. Ja mam krótkie nogi a on duży tyłek. Kiepsko się dobraliśmy, ja 163cm a on prawie 2m Więc nie mogę sobie ułatwić sprawy i oprzeć się kolanami o łóżko czy podłogę bo jak tak zrobię to nie mam już możliwości ruchu chyba że w przód i tył. Żebym mogła poruszać się do góry i w dół muszę kucać nad nim a to cholernie męczące. Nie sądzę żeby ktoś miał jakieś rady ale jak cóś to czekam.

W ogóle dziś od rana mamy ochotę ale najpierw czekałam na kuriera, później co chwilę któraś współlokatorka miała jakiś problem/pytanie i jak tylko zdążyłam się rozebrać to ktoś pukał. Po chyba piątym zdjęciu ciuchów i ubieraniu się pośpiesznie, zrezygnowałam.
Stary 2015-09-27, 07:10   #728
TancerzTango
BAN stały

Cytat:

Gdybyś nie zauważyła, to tam nie ma ani słowa o tym, że facet ma cokolwiek gadać. Prosta instrukcja co ma robić krok po kroku aby partnerce było dobrze.

Fajnie, że Ciebie podnieca, jak facet mówi, że włoży penisa do Twojej pochwy i będzie poruszał nim w kierunku od warg sromowych do macicy a zwrot będzie się zmieniał o 180 stopni.
Stary 2015-09-27, 22:53   #729
martynadas
Przyczajenie

Moja ulubiona to Pozycja na pagony ponieważ bardzo lubię dobrą penetracje i lizanie stóp ;-) najlepsza pozycja ever
martynadas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-27, 23:12   #730
Lilllu
Zadomowienie

Uwielbiam od tyłu, na pieska. Niestety moja pochwa pod wpływem wtłaczanego powietrza wydaje śmieszne dźwięki, dlatego unikam tej pozycji, bo cieżko mi się skupić

Lilllu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-28, 06:17   #731
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilllu Pokaż wiadomość
Uwielbiam od tyłu, na pieska. Niestety moja pochwa pod wpływem wtłaczanego powietrza wydaje śmieszne dźwięki, dlatego unikam tej pozycji, bo cieżko mi się skupić
My to mamy w nosie :P czasem sobie cipka purnie, ale to normalne.
Albo tz się śmieje i przy minetce mi powietrze daje do niej -_-

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-28, 06:32   #732
magiistrant
Raczkowanie

Cytat:
Przykro mi ale jeżeli wypada to nie jest za duży tylko po prostu za bardzo wychodzi z ciebue. Gdyby ruchy były płytsze to by nie wypadał.

Ja właśnie od tylu bardzo lubię i nic nie wypada póki tempo nie jest za szybkie. Wtedy nie tak łatwo to kontrolować.
U mnie wyglada to tak, że razem z dziewczyną kochamy na jeźdźca, są też różne inne pozycje misjonarz (ja kleczę a ona na lózku) od tylu. Pozycja na jeźdźca nauczyla nas w sumie Ją jak dochodzic, pierw był ograzm łechtaczkowy teraz juz pochwowy. Troche czasu, zaufania i rozmowy przy seksie.
magiistrant jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-28, 10:27   #733
Carmela__
Rozeznanie

Cytat:

No to najwyraźniej mam 5 lat zamiast 21,bo może i mnie to nie podnieca,ale uważam że jest słodkie i urocze,gdy ktoś tak zdrobniale mówi na cipkę
In your arms in your legs in your pussy I'd kill
Carmela__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-28, 10:42   #734
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmela__ Pokaż wiadomość
No to najwyraźniej mam 5 lat zamiast 21,bo może i mnie to nie podnieca,ale uważam że jest słodkie i urocze,gdy ktoś tak zdrobniale mówi na cipkę
Co kto woli :P niech każdy cipke nazywa jak chce co komu do tego? ;D

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2015-09-28, 11:08   #735
Carmela__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Co kto woli :P niech każdy cipke nazywa jak chce co komu do tego? ;D
No właśnie nie wiem co komu do tego,jakieś wielce poważne wizażanki się oburzyły i wyśmiały biednego faceta. Bo seks musi być śmiertelnie poważny i na pewno każda laska źle reaguje na 'wisienki'
In your arms in your legs in your pussy I'd kill
Carmela__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-28, 11:45   #736
magiistrant
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magiistrant Pokaż wiadomość
U mnie wyglada to tak, że razem z dziewczyną kochamy na jeźdźca, są też różne inne pozycje misjonarz (ja kleczę a ona na lózku) od tylu. Pozycja na jeźdźca nauczyla nas w sumie Ją jak dochodzic, pierw był ograzm łechtaczkowy teraz juz pochwowy. Troche czasu, zaufania i rozmowy przy seksie.
Zalezy od dnia ale ogólnie rzecz biorąc to mowimy "cipa" np dla mnie słowo "☠☠☠☠a" jest totalnie niesmaczne, kiedys tak pare razy powiedzialem, partnerce sie nie podobalo i w sumie doszedlem do wniosku, że taka gadka to badziew i aż wstyd mi pomyslec, że mogłem tak mówić.
magiistrant jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-28, 13:27   #737
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carmela__ Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem co komu do tego,jakieś wielce poważne wizażanki się oburzyły i wyśmiały biednego faceta. Bo seks musi być śmiertelnie poważny i na pewno każda laska źle reaguje na 'wisienki'
Wyśmiałam go tu i wyśmiałabym go w realu. Opadłoby mi totalnie podniecenie po takim tekście z wisienkami. Seks nie jest poważny i nie ma być ale na bogów, wolę żeby facet powiedział że "wyj*bie mnie w piz*ę" niż "posmyra mnie po wisience". Po prostu wolę i już. Jak ktoś lubi owoce, jego sprawa.
Stary 2015-09-28, 16:55   #738
TancerzTango
BAN stały

aKatia błędnie interpretujesz moje słowa. Ja mówiłem co facet ma robić a nie mówić. Jak wolisz, żeby Tobie to mówił zamiast robił to Twoja sprawa ale to ma się nijak do tego o czym pisałem.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Napisane przez martynadas Pokaż wiadomość
Moja ulubiona to Pozycja na pagony ponieważ bardzo lubię dobrą penetracje i lizanie stóp ;-) najlepsza pozycja ever
A jak się nazywa taka pozycja jak na pagony, ale partnerka leży na boku i tylko jedna noga w górze?
Stary 2015-09-28, 18:34   #739
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
aKatia błędnie interpretujesz moje słowa. Ja mówiłem co facet ma robić a nie mówić. Jak wolisz, żeby Tobie to mówił zamiast robił to Twoja sprawa ale to ma się nijak do tego o czym pisałem.[COLOR="Silver"]
Długo jeszcze będziemy to roztrzasac?

Nie interpretuje nic błędnie. Rozumiem że tu opisałes co byś robił, a ją przyczepilam się do słownictwa bo skoro tak piszesz to pewnie i tak mówisz. Zazwyczaj tak jest. Napisałam że nie znosze takich określeń, jeżeli ktoś je lubi to jego broszka. Możesz uszanować też moje zdanie i pojdziemy dalej z tematem zamiast dywagowac o twoim doborze słów?

I bardzo proszę, nie nadinterpretuj tego co piszę. Napisałam co wolę usłyszeć od faceta, a nie że wolę jak mówi a nie jak robi.
Stary 2015-09-29, 23:14   #740
Marcin31
Przyczajenie

Ja uwielbiam pozycje kiedy moja Tż lezy tylem do mnie na brzuszku.... i mocno wypina tyleczek w moją stronę... Widoczek jak wiecie bezcenny Przy okazji lubie obdarowac ją soczystym klapsem.. Taką pozycje stosujemy przewaznie jaka :końcową" kiedy jest juz calkiem ostro Oprocz tego uwielbiamy pozycje 69 Raz ona jest na górze raz ja... Tak jest nam dobrze podczas wspolnych pieszczot, ze czasem nie dochodzi do stosunku..
Marcin31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-30, 00:43   #741
martynadas
Przyczajenie

Cytat:
aKatia błędnie interpretujesz moje słowa. Ja mówiłem co facet ma robić a nie mówić. Jak wolisz, żeby Tobie to mówił zamiast robił to Twoja sprawa ale to ma się nijak do tego o czym pisałem.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

A jak się nazywa taka pozycja jak na pagony, ale partnerka leży na boku i tylko jedna noga w górze?
zobacz w internecie ja dwie lubie mieć w górze
martynadas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-30, 21:41   #742
TancerzTango
BAN stały

Cytat:
1. Rozumiem że tu opisałes co byś robił,

2. a ją przyczepilam się do słownictwa

3. bo skoro tak piszesz to pewnie i tak mówisz. Zazwyczaj tak jest.

4. I bardzo proszę, nie nadinterpretuj tego co piszę. Napisałam co wolę usłyszeć od faceta, a nie że wolę jak mówi a nie jak robi.
Ad1. Mylisz się, ja opisałem prostą instrukcję jak pieścić punkt G wcale nie pisałem co bym robił.

Ad2.To fakt przyczepiłaś się do słownictwa w sposób jaki potocznie nazywamy trollingiem.

Ad3.Mylisz się, wcale tak nie mówię, zdecydowanie wolę milczeć i robić swoje.(fajnie, że Ty nie nad interpretujesz)

Ad4. Moja nadinterpretacja była celowa, aby ukazać Twój absurdalny punkt widzenia, bo skoro użyte słowa były bezwzględnie złe to podałem w sposób sarkastyczny przykład jak mogły by zabrzmieć, gdyby zastosować się do Twoich uwag.
Stary 2015-09-30, 22:15   #743
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Ad1. Mylisz się, ja opisałem prostą instrukcję jak pieścić punkt G wcale nie pisałem co bym robił.

Ad2.To fakt przyczepiłaś się do słownictwa w sposób jaki potocznie nazywamy trollingiem.

Ad3.Mylisz się, wcale tak nie mówię, zdecydowanie wolę milczeć i robić swoje.(fajnie, że Ty nie nad interpretujesz)

Ad4. Moja nadinterpretacja była celowa, aby ukazać Twój absurdalny punkt widzenia, bo skoro użyte słowa były bezwzględnie złe to podałem w sposób sarkastyczny przykład jak mogły by zabrzmieć, gdyby zastosować się do Twoich uwag.
Nie ma sprawy. Chętnie pociagne ten off top. Chciałam skończyć ale skoro masz rację.

Źle się wyraziłam. Ale skoro opisales instrukcje obsługi punktu G to znaczy że robilbys to co napisales gdybys chciał piescic punkt G.

Powiedz mi jak zazwyczaj mówisz na łechtaczkę którą tu nazwales wisienka. I dlaczego nie uzyles innego określenia skoro wcale go nie uzywasz.

Swoją drogą, seks z tobą to musi być dziwne doświadczenie skoro milczysz w trakcie. Jak chcesz trola, będzie trol.
Stary 2015-09-30, 22:22   #744
NiebieskaKoszula
Komandor Kociak

Cytat:
Nie ma sprawy. Chętnie pociagne ten off top. Chciałam skończyć ale skoro masz rację.

Źle się wyraziłam. Ale skoro opisales instrukcje obsługi punktu G to znaczy że robilbys to co napisales gdybys chciał piescic punkt G.

Powiedz mi jak zazwyczaj mówisz na łechtaczkę którą tu nazwales wisienka. I dlaczego nie uzyles innego określenia skoro wcale go nie uzywasz.

Swoją drogą, seks z tobą to musi być dziwne doświadczenie skoro milczysz w trakcie. Jak chcesz trola, będzie trol.
Proponuję takiego jak był w Harry'm Potterze A tak serio, nie ma o co się denerwować / kłócić i ciągnąć tego off topu, bo to nie prowadzi do niczego, a przynajmniej do niczego dobrego
Stary 2015-10-01, 10:09   #745
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NiebieskaKoszula Pokaż wiadomość
Proponuję takiego jak był w Harry'm Potterze A tak serio, nie ma o co się denerwować / kłócić i ciągnąć tego off topu, bo to nie prowadzi do niczego, a przynajmniej do niczego dobrego
Ale ja wiem że to bez sensu, probowalam skończyć, nie odpisywalam. Tancerz nie może chyba przeżyć że ktoś może mieć inne zdanie i teraz czepia się każdego mojego słowa. A ją tylko napisalam że określenie którego użył mi się nie podoba. Nie ma nic gorszego niż urażona meska duma. Obiecuje być tą madrzejsza strona i już nic nie napisze. Może wrocimy do tematu.
Stary 2015-10-01, 18:19   #746
Marcin31
Przyczajenie

Cytat:
Ale ja wiem że to bez sensu, probowalam skończyć, nie odpisywalam. Tancerz nie może chyba przeżyć że ktoś może mieć inne zdanie i teraz czepia się każdego mojego słowa. A ją tylko napisalam że określenie którego użył mi się nie podoba. Nie ma nic gorszego niż urażona meska duma. Obiecuje być tą madrzejsza strona i już nic nie napisze. Może wrocimy do tematu.
Tak dokladnie... Wrocmy do tematu... jest zdecydowanie ciekawszy
Marcin31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-04, 23:50   #747
201701261449
Konto usunięte

Dot.: W jakich pozycjach uprawiacie sex?

Przekonałam się do pozycji na jeźdźca, już się nie męczę
Od tyłu, ale nie klasyczny piesek, bo boli, tylko na pół leżąco - twarzą dotykam łózka, fajny kąt.
Na stojąco.
Klasycznie, z napiętymi nogami - nie umiem wytłumaczyć, ale pupa uniesiona, stopy mocno oparte, tylko trzeba mieć silę i wytrzymałe łydki.
Pod kątem, znów nie umiem wytłumaczyć dobrze, ale na plecach, leżymy w stosunku do siebie pod kątem jakiś 80-85 stopni (prawie pod kątem prostym, ja pupą na jego udach)

Takie top 5.

Edytowane przez 201701261449
Czas edycji: 2015-11-04 o 23:52
201701261449 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-29, 16:31   #748
vehemenc3
Raczkowanie

Na jeźdźca i od tyłu, gdy ja leżę na brzuchu Ale TŻ narzeka, że w tej od tyłu jest mu aż za dobrze i zbyt szybko się kończy ta nasza zabawa :banghead:
vehemenc3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-12, 16:26   #749
senira666
Zakorzenienie

Ostatnio od tylu w roznych kombinacjach
Stary 2015-12-12, 16:52   #750
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vehemenc3 Pokaż wiadomość
Na jeźdźca i od tyłu, gdy ja leżę na brzuchu Ale TŻ narzeka, że w tej od tyłu jest mu aż za dobrze i zbyt szybko się kończy ta nasza zabawa :banghead:
Lezysz na brzuchu a nogi jak masz? mimo, że seks uprawiam od paru lat to pozycji jeszcze zbyt mało znam xd

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości