![]() |
#721 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Cytat:
![]() Jeszcze nigdy nie mialam faceta w czasie walentynek. Cytat:
dokladnie. Jak komus zalezy to chce sie czesto widywac.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Ja miałam kiedyś faceta w tym radosnym czasie ale miałam fazę anty i nie obchodziłam :-P z resztą mam urodziny 3 dni przed wiec nigdy mi się nie chciało. A w tym roku idę z przyjacielem do kina i tez będzie fajnie. Juz się nie mogę doczekać jak będziemy siedzieć w kinie wśród tyyyyyylu par ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem czesto nawet w wiadoosciach robia jakis reportaz o parze staruszkow co sa 60 lat malzenstwem lub cos w tym stylu..... deprecha murowana przez caly dzien.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moi dziadkowie są razem prawie 65 lat ale kiedyś to inne czasy były. Na depreche polecam alkohol i coś słodkiego ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siedzenie i uużalanie się nad sobą nic nie zmieni ![]() Kina w walentynki z kolega raczej współczuję - oby nie było pełno lizacych się par ![]() To jakos za tydzień, tak? Mam w planach z przyjaciolka tez singielka obalić wino a potem jechac do jakiegoś klubu potańczyć ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-06 o 14:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I jak sie podoba serial? Powiem Ci tak, nie uwazam siebie za osobe atrakcyjna, jak bylam mlodsza to z moja atrakcyjnoscia bylo jeszcze gorzej. Taki chudy patyczek bez tylka i cycka, ot wszystkie kolezanki mialy chlopakow itd dlugo byalam sama, az w koncu stwierdzilam ze to ze jestem nieatrakcyjna ma oznaczac ze musze siedziec w domu sama, co tam ze szpetna wychodzilam do ludzi, bawilam sie dobrze, w nosie mialam ze nie wygladam jak modelka z okladki i co, i doszlo ze o patyczaka bilo sie 3 facetow. Z wiekiem zaakceptowalam swoje wady. Nad czym sie dalo nad tym popracowalam. A dzisiaj, no coz na srodku czola wywalilo mi pryszcza, wygladam jak ufo i co, ide sie bawic ![]() Pan od rodzinnych randek ciagle zaprasza mnie na piwo, ehhh
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Hejka wszystkim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Studiowalam w 3 roznych krajach. Przez poltorej roku pracowalam w turystyce gdzie co 4 miesiace musialam sie przeprowadzac. Dopiero teraz, od nieco ponad roku mieszkam w jednym miescie i stara i jakos ulozyc i znalezc sobie faceta.
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Właściwie ciekawa jestem, bo byłam do tej pory w 2 związkach i obydwa oficjalnie rozpoczęły się w walentynki ![]() ![]() ![]() Czemu pierwsza nie zamierzasz się odezwać? ;> Bo tak? Czy dlatego, że nie bardzo chcesz to ciągnąć? I jak się nie odezwie to nawet lepiej?
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rollo spoko ![]() Mój no.1 to Lagertha ![]() ![]() Ja tez chetnie ooglądam, od kilku lat siedzę w tematyce Viking metalu i kocham Wardrune. Wiec jak tylko się dowiedziałam, ze jest serial o Wikingach z muzyka Wardruny to musiałam obejrzeć ![]()
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
Lat 29, dwa powazne zwiazki raz zareczona. Oba ok roku. Pozostale trwaly do 3 mcy max
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() Rozumiem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-03-08 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyznam szczerze, że ostatnio odkąd usłyszałam o tym psychopacie, który poćwiartował kobietę w jej mieszkaniu, zaczęłam podejrzliwiej patrzeć na nowo poznanych facetów - szczególnie poznanych przez internet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Raaany, jaki psychopata? Nic nie słyszałam
![]() Jak spedziliście karnawał? Widzę, że coraz więcej z Was ostro randkuje ![]()
#738 |
BAN stały
|
Na szukaniu samochodu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Na zwłoki?
![]()
![]() |
#740 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wczoraj spotkałam się z chłopakiem z badoo , fajnie sie gadało , fajnie spędziłam czas,ale materiał jedynie na ew. kolege. W ogóle nie mój typ. Jakoś ostatnio trafiam na takich facetów którzy chcą dalszego kontaktu ,a ja nic ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
Jakoś ostatnio czuje ,że u mnie się już nic nie zmieni ,więc biorę się za rzeczy dawno zapomniane np . wróciłam na prawko - nigdy nie podeszłam do egzaminu bo w mojej szkole jazdy (niby jedna z lepszych we Wrocławiu) dowalali masę dodatkowych godzin. Potem kiedy już to skończę pewnie pójdę na siłownie i myślę o kursie na Asystenta rodziny. Obecnie nie pracuję w zawodzie i chciałabym to zmienić. ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Ponoć nie była to pierwsza ofiara. Jak widziałam jedno ze zdjęć to trochę na takiego wygląda. Przypomina trochę gościa który kiedyś się do mnie przyczepił i nawet moją siostrę wypytywał o mnie na facebooku hehe ( to nie ten ale podobny). Edytowane przez ma-linka Czas edycji: 2016-02-07 o 10:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
No już doczytałam o tym wariacie i powiem Wam, że właśnie ci najbardziej zwyrodniali i bestialscy mają najniewinniejsze buzie - ten wygląda mi na takiego cherlawego chłopine, a co ma w głowie... Aż strach.
Może zadam Wam glupie pytanie odnośnie randkowania, ale nurtuje mnie jakiś czas. Mianowicie o czym rozmawiacie na spotkaniach i jak się na nie szykujecie?? Zawsze uważałam, że nie ma co z siebie robić przebieranca i ubierałam się jak zazwyczaj - klasyczne rurki i jakiś sweterek/bluzka z lekkim dekoltem, delikatna biżuteria, perfumy, zrobione paznokcie i włosy. Rozmawiam o filmach, książkach, podróżach, wakacjach, rodzinie troche, o pracy minimalnie bo randka to wolny czas i ma być swobodnie. I lubię się pośmiać. Tylko to kurde chłopów nie interesuje ![]() Każda randkowa opinia cenna ![]()
#742 |
Zadomowienie
|
Ja rozmawiałam o pracy, studiach, piłce nożnej, motoryzacji ( zabytkowej jesli facet tez sie tym interesował), muzyce, polityce, informacjach na świecie, smiesznych hstoriach z życia, dużo żartów i uśmiechania sie. Ubierałam sie zwykle w jeansy ( jak upał to spodnice/ szorty), makijaz taki jak zwykle i fryzura taka zwykle. Jesli nie spodobam mu sie taka jaka jestek to trudno "stroic sie jak mrówka na świeto lasu " nie ma sensu. Ubieram sie tak by sie dobrze czuc i bylo mi wygodnie. Mam byc ubrana nie przebrana.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatnio jednak mało się spotykam, coś mi nie podchodzi ludzkie towarzystwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Ale mnie zachecilyscie na ten serial o wikingach. Wieczorem sobie odpale.
Cytat:
Co do randek to na poczatku zadaje pare pytan rozpoznawczych w stylu gdzie pracuje, czym sie interesuje i jak znajde jakis wspolny temat to przy nim dluzej zostajemy. Jak bylam na pierwszej randce z facetem z imprezy to troche sie stresowalam bo myslalam, ze nie bedzie o czym gadac ale szybko wyszlo, ze bylismy na eramusie w tym samym miescie i sporo sobie o tym pogadalismy. Potem zeszlo na jedzenie (o tym moge calymi dniami rozmawiac), potem troch o kraju z kad pochodzi bo nigdy tam nie bylam wiec chetnie posluchalam itp. Ogolnie to same tematy sie jakos nawijaja i nie trzeba nawet zastanawiac sie o czym teraz porozmawiac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Wtajemniczenie
|
Co jakiś czas tu zaglądam, a potem przestaje i znowu wracam.
W ciągu ostatniego roku poznałam 2 gości. Z 1 spotykałam się troche dłużej i też psychol. Dosłowny. Drugiego poznałam w necie, psotkaliśmy się, fajny, ale... ja się przeprowadzam do innego miasta więc nic z tego. No i cóż. W tym roku kończę 27 lat, przeprowadzam się do miasta w którym w sumie nie mam żadnych znajomych i nie widzę żadnych możliwości gdzie mogłabym kogoś poznać ![]()
#747 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można tu debatować nad znajomymi znajomych ewentualnie- oni się musza bardziej pilnować, bo w razie jak coś przeskrobią to łatwiej mogą zostać namierzeni, ale i tacy czasem się nad tym nie zastanawiają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.