![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewice czy doświadczone?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
różnicą jest świadomy wybór,a przypadek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie rozwala kolejnego wątku offtopami.
![]() |
![]() |
#724 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
1. Już to zrobiłaś.
2. Jak nie masz argumentów,to logiczne.
![]() |
#726 |
Rozeznanie
|
Jasne ty wiesz czy mam argumenty czy nie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nieee, to przecież w ogóle nie jest off top, ale rzeczowa dyskusja na temat ![]() Przykro mi to stwierdzić, ale poziomem dyskusji wazonik bije Was na głowę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#729 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wątek zamykam, jako rozwalony off topami. W wolnej chwili pomyślę nad ich usunięciem i skontaktuję się z administracją w sprawie ustalenia rodzaju upomnienia za takie niszczenie wątków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Lena20 i agusiaAA 19 otrzymały punkt za niszczenie wątku off topami.
![]() Wątek ponownie otwieram.
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
BAN stały
|
Faceci mogą sobie marzyć o dziewicach, które to, męscy i wspaniali, wprowadzają do krainy rozkoszy
![]() Btw, jak to powiedział kiedyś Jerzy Urban: One zawsze mają 2. ('Przed'). Osobiście uważam, że zbyt duży nacisk na ''nieruszanie'' wybranki kładą ci mężczyźni, którzy, tłumacząc rzecz oczywiście tym, że nie mieliby ochoty na ochłapy z cudzego stołu, tak naprawdę chcą uniknąć (podświadomie lub nie ![]() Zdrowy, w miarę pewny siebie, człowiek po prostu idzie przez życie nie przypisując nazbyt wielkich ideologii tam, gdzie ich nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
No pewne, bo to zwykły strach przed nieznanym, może ten Ziutek wcześniejszy to był super w łóżku
![]() Ponadto istnieje pewnego rodzaju dewiacja seksualna - partenofilia, gdzie do kontaktu (i zaspokojenia) dochodzi wyłącznie podczas seksu z dziewicami...
![]() |
#735 |
BAN stały
|
och, takie trudne słowo o takiej porze
![]() nie łatwiej to nazwać syndromem smoka wawelskiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i dodatkowo tak romantycznie się kojarzy z dziewczęciem w jasnej sukieneczce i plamkami krwi od... hmmm... zębisk smoka ![]()
![]() |
![]() |
#737 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uroczę widzę, że jeden argument na wierzch wypływa. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
BAN stały
|
Ależ przecież czyż to nie smok wawelski jako pierwszy zatapiał swój ząb...
"Pie...(?) jak nie (co)..." ? Możesz mi przetłumaczyć na polski wygwiazdkowane, bo nie bardzo kumam, dlaczego mutant. ![]() I nie żaden mutant, tylko zdrowy człowiek, który nie sprowadza wartościowości kobiety do tego, czy jest dziewicą czy nie jest. Wybacz, dla mnie osobiście traktowanie drugiej osoby jako ochłapu, bo miała np. wcześniej partnera, z którym współżyła, zdrowe nie jest. Ale przecież, co kto lubi, jak dla mnie ludzie mogą wstrzymywać się z seksem do 40, chcąc podarować kwiat czystości temu jedynemu (tej jedynej), wiązać się tylko z jednym partnerem raz na zawsze, od 18 do 88, a po ewentualnej 'pomyłce' i oddaniu swego skarbu nie temu (tej), 'co trzeba', i tym samym utracie przydatności do spożycia, popełniać samobójstwo. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2008-07-20 o 12:01 Powód: bł |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |
BAN stały
|
Swoją drogą, wątek jest kapitalny, koniecznie muszę go sobie doczytać do końca, bo chwilami, w iście eleganckim stylu, jest naprawdę zabawny.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
BAN stały
|
Zresztą, pal licho cnotę, miło, że nie mamy np. tego drobnego hinduskiego zwyczaju, który dla ojca córek może oznaczać ruinę...
![]() Dobrze zatem, że w cywilizowanym świecie mężczyźni marzą jedynie o unikaniu rusałek ![]() ![]() ![]() ![]() Albo, jak to fajnie, że nie wycina się dziewczynkom łechtaczek nożami do krojenia mięsa. Prawda. Zawsze mogło być dużo gorzej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Mutant dla tego, że zawraca sobie głowę zupełnie nie ważnymi sprawami (Twój osąd sytuacji - z tonu wypowiedzi wynikało dość jasno, że winien być on jedynie obowiązującym), ba stawia sobie jakieś wydumane bariery i nie idzie z falą pluralistycznego społeczeństwa, gdzie leseferyzm szczególnie w sprawach seksualnych doczekuje się niemal wpisu do ustawy zasadniczej ( ![]() Ps. Dlaczego Szarp został zablokowany ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
A najgorsze jest,ze robi z siebie meczennika ,ktory tylko z racji tego ze jest nadal prawiczkiem uwaza sie za lepszego
![]() Wazonik to jest wlasnie BRAK pokory edit ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
BAN stały
|
Ciekawym jest spostrzeżenie o zawracaniu sobie głowy sprawami zupełnie nieważnymi.
Odnośnie tonu, zwyczajnie nie wierzę, że człowiek pozbawiony kompleksów, np., mniej lub bardziej wydumanych, będzie przykładał uwagę do tego, czy jego kobieta była 'przez kogoś' już 'używana', czy nie. Nie twierdzę w żadnym razie, że faceci nie pragną dziewic, to zupełnie oczywiste, że pragną. Tyle, że, no właśnie, ludzie pragną różnych rzeczy, nieskazitelnej cery, majątku, wyłączności po wieczność w miłości, przyjaźni i łóżku (przy czym marzenie o dziewicy /prawiczku/ nie przeszkadza w oczekiwaniu by ta /ten/ umiała /umiał/ doprowadzić do obłędnego orgazmu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
BAN stały
|
Nie dziwi, że faceci, w teorii czy nie, są tacy napaleni na czystej krwi cnotki
![]() ![]() Ty, Wazonik, szukasz sobie mądrej, ładnej, młodej kobiety, z którą stworzysz związek, dla której będziesz tym pierwszym, co do której masz życzenie, żeby na Ciebie 'poczekała' do lat 20, 25 czy 30, i żeby żaden samczyk nie podpisał wcześniej jej krzaczka, i masz święte prawo tego od życia oczekiwać. Ja za to chciałabym np. już na zawsze mieć twarz i ciało 25latki. Ot, każdemu wedle potrzeb. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |||
BAN stały
|
Cytat:
To ja tak robiłem? Pokusiłem się o takie jednoznaczne opinie ? Cytat:
Cytat:
Ja nikogo nie szukam, już znalazłem, stąd moje posty może wzbudzą w kimś refleksję, szczerze wątpię, ale co szkodzi spróbować. Ja mogę mieć ciało 80 latka, jeśli tylko proporcjonalnie wzrośnie "objętość" mego mózgu. Pozdrawiam. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
pisalam do klona Szarpa ,a jego post i on sam zniknal w tajemniczych okolicznosciach
moj "blad"ze nie zacytowalam. Nie zauwazasz tego ,bo nie widzisz tresci.No ew przeciezmacie takie same poglady wiec jak mozesz cos "złego"w nich zauwazyc A tak wracajac do Ciebie to wydaje mi sie,ze juz nie powinienes o tym dyskutowac ,bo przeciez sprawa Cie nie dotyczy jako taka.Masz dziewczyne ,kochasz ja,postanowiles z nia byc ,sam juz masz doswiadczenie i nie przewidujesz nikogo innego Po co drazyc,ta kwestie spokojnie powinienes zostawic za soba,bo ten etap juz minal.Poanalizuj realia i co robic zeby bylo Tobie?/Wam lepiej.To jest wazne i na to masz wpływ Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-07-20 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.