dziewice czy doświadczone? - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-11, 22:17   #721
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: dziewice czy doświadczone?

Cytat:
Napisane przez agusiaAA 19 Pokaż wiadomość
Moja gratulacje, ze tak długo wytrzymłas zawsze podziwiam takie kobiety ja bym tak długo nie umiala wytrzymac, bo za bardzo lubie sex
Ja tez lubię [choc boli]. Wcale nie chodzi o to ze wytrzymałam, w sumie nie wiedziałam jakie to przyjemne, nie myslalam o tym i podstawa: nie mialam chlopaka miedzy 19-21,5 rokiem zycia. Jestem z siebie dumna i tyle

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-11, 22:20   #722
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Ja tez lubię [choc boli]. Wcale nie chodzi o to ze wytrzymałam, w sumie nie wiedziałam jakie to przyjemne, nie myslalam o tym i podstawa: nie mialam chlopaka miedzy 19-21,5 rokiem zycia. Jestem z siebie dumna i tyle
ciekawe,czy gdybys miała wcześniej tego faceta co dziś,to wytrzymałabys tak samo.
różnicą jest świadomy wybór,a przypadek
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-11, 22:32   #723
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałas co on napisał:

Brawo słuchaj rodziców temperamentna dziewojo.

Wazonik
Słuchaj ja ci cos napisze: Nie zycze sobie zebys obrazał moich rodzicow, ani tym bardziej mnie. Nie bedziesz mi mowił kogo mam słuchac jeszcze jedna taka uwaga,a zgłaszam to moderatorowi albo szefowej juz oni sie toba zajma
Ale o co chodzi? Wypowiada swoje zdanie,co więcej ma rację.
I nie rozwala kolejnego wątku offtopami.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-11, 22:59   #724
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
Ale o co chodzi? Wypowiada swoje zdanie,co więcej ma rację.
I nie rozwala kolejnego wątku offtopami.
Nie skomentuje tego posta
agusiaAA 19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-11, 23:10   #725
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Nie skomentuje tego posta
1. Już to zrobiłaś.
2. Jak nie masz argumentów,to logiczne.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-11, 23:27   #726
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
1. Już to zrobiłaś.
2. Jak nie masz argumentów,to logiczne.
Jasne ty wiesz czy mam argumenty czy nie. Zarzucasz mi, ze robie offtopa, a własnie sama robisz teraz dokladnie to samo. Mam swoje powody dlaczego nie bede z toba dyskutowac, a teraz widze, ze po tym jak wypowiedziałam sie w watku na intymnym to ty szukasz zaczepki tutaj
Stary 2008-07-11, 23:59   #727
Nina_84
Rozeznanie

GG do Nina_84

Cytat:
Nom mam chcice, a kandydata brak. No coz lencia juz chyba pora na mnie pozna juz czas do łozka,a przeciez dzisiaj tez jest dzien
Cytat:
No na pewno nie zna jego pogladow przeciez oni sa z tej samej "Rodzinki"

Ciekawe gdzie jest lena
Cytat:
Pana szarpa juz widziałam, a wazonika to jakos nie.

No ja dopiero aktywna jestem od godziny 14,ale cos taki ochłap jak ja to za szybko nie wstaje
Cytat:
dam wiecej, ale juz sama nie wiem co wymyslic.

Nieee, to przecież w ogóle nie jest off top, ale rzeczowa dyskusja na temat
Przykro mi to stwierdzić, ale poziomem dyskusji wazonik bije Was na głowę.
Nina_84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-12, 00:12   #728
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nina_84 Pokaż wiadomość
Nieee, to przecież w ogóle nie jest off top, ale rzeczowa dyskusja na temat
Przykro mi to stwierdzić, ale poziomem dyskusji wazonik bije Was na głowę.
Trudno. Ważne, że miło się rozmawia
Stary 2008-07-12, 00:15   #729
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość
Trudno. Ważne, że miło się rozmawia
Stary 2008-07-12, 10:57   #730
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wątek zamykam, jako rozwalony off topami. W wolnej chwili pomyślę nad ich usunięciem i skontaktuję się z administracją w sprawie ustalenia rodzaju upomnienia za takie niszczenie wątków.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-15, 14:57   #731
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Lena20 i agusiaAA 19 otrzymały punkt za niszczenie wątku off topami.
Wątek ponownie otwieram.
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 18:23   #732
Szarp
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AgaZ Pokaż wiadomość
Wątek ponownie otwieram.
Wątek można zamknąć bo i tak został zdominowany przez grupę trzymającą "władzę".
Szarp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 23:45   #733
Hultaj
BAN stały

Faceci mogą sobie marzyć o dziewicach, które to, męscy i wspaniali, wprowadzają do krainy rozkoszy , na zdrowie.

Btw, jak to powiedział kiedyś Jerzy Urban: One zawsze mają 2. ('Przed').

Osobiście uważam, że zbyt duży nacisk na ''nieruszanie'' wybranki kładą ci mężczyźni, którzy, tłumacząc rzecz oczywiście tym, że nie mieliby ochoty na ochłapy z cudzego stołu, tak naprawdę chcą uniknąć (podświadomie lub nie sie tego obawiają) jakichkolwiek porównań, z wcześniejszym partnerem. Bardzo wygodna opcja, czyż nie.
Zdrowy, w miarę pewny siebie, człowiek po prostu idzie przez życie nie przypisując nazbyt wielkich ideologii tam, gdzie ich nie ma.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 23:56   #734
dzustam
Zakorzenienie

No pewne, bo to zwykły strach przed nieznanym, może ten Ziutek wcześniejszy to był super w łóżku

Ponadto istnieje pewnego rodzaju dewiacja seksualna - partenofilia, gdzie do kontaktu (i zaspokojenia) dochodzi wyłącznie podczas seksu z dziewicami...

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-19, 00:50   #735
Hultaj
BAN stały

och, takie trudne słowo o takiej porze

nie łatwiej to nazwać syndromem smoka wawelskiego
Stary 2008-07-19, 01:16   #736
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość

Ten smok wawelski jest lepsiejszy

no i dodatkowo tak romantycznie się kojarzy z dziewczęciem w jasnej sukieneczce i plamkami krwi od... hmmm... zębisk smoka

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-20, 01:28   #737
wazonik
BAN stały

Cytat:
Faceci mogą sobie marzyć o dziewicach, które to, męscy i wspaniali, wprowadzają do krainy rozkoszy , na zdrowie.

Osobiście uważam, że zbyt duży nacisk na ''nieruszanie'' wybranki kładą ci mężczyźni, którzy, tłumacząc rzecz oczywiście tym, że nie mieliby ochoty na ochłapy z cudzego stołu, tak naprawdę chcą uniknąć (podświadomie lub nie sie tego obawiają) jakichkolwiek porównań, z wcześniejszym partnerem. Bardzo wygodna opcja, czyż nie.
Zdrowy, w miarę pewny siebie, człowiek po prostu idzie przez życie nie przypisując nazbyt wielkich ideologii tam, gdzie ich nie ma.
Olśniło mnie lekkie podejście pozwolisz, że uproszczę trzeba ***.. jak nie ***.. znaczy jakiś mutant z ciebie jest, przepraszam ale inne mam podejście.

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
No pewne, bo to zwykły strach przed nieznanym, może ten Ziutek wcześniejszy to był super w łóżku

Ponadto istnieje pewnego rodzaju dewiacja seksualna - partenofilia, gdzie do kontaktu (i zaspokojenia) dochodzi wyłącznie podczas seksu z dziewicami...
Leksykalne jesteśmy przygotowani wspaniale, fajnie by było jeszcze żeby za definicją szło zrozumienie człowieka i jego racji ale to za dużo, nie wymagam tego.

Cytat:

Ładnie to nazwałeś , ale tam z tego co pamiętam o co innego chodziło

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Ten smok wawelski jest lepsiejszy

no i dodatkowo tak romantycznie się kojarzy z dziewczęciem w jasnej sukieneczce i plamkami krwi od... hmmm... zębisk smoka
Uroczę widzę, że jeden argument na wierzch wypływa.
wazonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-20, 07:05   #738
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:

Racja. Tez tak mysle. Ale szczerze powiedziawszy nie spotkałam jeszcze takiego dziwaka na swojej drodze.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-20, 11:09   #739
Hultaj
BAN stały

Ależ przecież czyż to nie smok wawelski jako pierwszy zatapiał swój ząb...

"Pie...(?) jak nie (co)..." ? Możesz mi przetłumaczyć na polski wygwiazdkowane, bo nie bardzo kumam, dlaczego mutant.
I nie żaden mutant, tylko zdrowy człowiek, który nie sprowadza wartościowości kobiety do tego, czy jest dziewicą czy nie jest. Wybacz, dla mnie osobiście traktowanie drugiej osoby jako ochłapu, bo miała np. wcześniej partnera, z którym współżyła, zdrowe nie jest.
Ale przecież, co kto lubi, jak dla mnie ludzie mogą wstrzymywać się z seksem do 40, chcąc podarować kwiat czystości temu jedynemu (tej jedynej), wiązać się tylko z jednym partnerem raz na zawsze, od 18 do 88, a po ewentualnej 'pomyłce' i oddaniu swego skarbu nie temu (tej), 'co trzeba', i tym samym utracie przydatności do spożycia, popełniać samobójstwo.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2008-07-20 o 12:01 Powód: bł
Stary 2008-07-20, 11:56   #740
Hultaj
BAN stały

Swoją drogą, wątek jest kapitalny, koniecznie muszę go sobie doczytać do końca, bo chwilami, w iście eleganckim stylu, jest naprawdę zabawny.
Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Ech, faceci, skoro tak chcecie dziewic, może byście nie deflorowali żadnych kobiet a swe doświadczenia nabywali... z kolegami? Wtedy my będziemy miały doświadczonych, a wy nietknięte.
Piękne.
Stary 2008-07-20, 12:42   #741
Hultaj
BAN stały

Zresztą, pal licho cnotę, miło, że nie mamy np. tego drobnego hinduskiego zwyczaju, który dla ojca córek może oznaczać ruinę...
Dobrze zatem, że w cywilizowanym świecie mężczyźni marzą jedynie o unikaniu rusałek , co by to się działo, gdyby kobieta (jej bliscy) chcąca mieć faceta (czuję, że rymuję ), rodzinę np., musiała (musieli) na dzień dobry napadać na bank, by przyszły pan i władcą miał powód ją zechcieć. Naprawdę, jeszcze by się okazało, że dla wielu ściśnięcie ud to tylko pryszcz.
Albo, jak to fajnie, że nie wycina się dziewczynkom łechtaczek nożami do krojenia mięsa. Prawda. Zawsze mogło być dużo gorzej.
Stary 2008-07-20, 13:31   #742
wazonik
BAN stały

Cytat:
Zresztą, pal licho cnotę, miło, że nie mamy np. tego drobnego hinduskiego zwyczaju, który dla ojca córek może oznaczać ruinę...
Dobrze zatem, że w cywilizowanym świecie mężczyźni marzą jedynie o unikaniu rusałek , co by to się działo, gdyby kobieta (jej bliscy) chcąca mieć faceta (czuję, że rymuję ), rodzinę np., musiała (musieli) na dzień dobry napadać na bank, by przyszły pan i władcą miał powód ją zechcieć. Naprawdę, jeszcze by się okazało, że dla wielu ściśnięcie ud to tylko pryszcz.
Albo, jak to fajnie, że nie wycina się dziewczynkom łechtaczek nożami do krojenia mięsa. Prawda. Zawsze mogło być dużo gorzej.
A jak te wynurzenia mają się do wątku?

Cytat:
Ależ przecież czyż to nie smok wawelski jako pierwszy zatapiał swój ząb...

"Pie...(?) jak nie (co)..." ? Możesz mi przetłumaczyć na polski wygwiazdkowane, bo nie bardzo kumam, dlaczego mutant.
I nie żaden mutant, tylko zdrowy człowiek, który nie sprowadza wartościowości kobiety do tego, czy jest dziewicą czy nie jest. Wybacz, dla mnie osobiście traktowanie drugiej osoby jako ochłapu, bo miała np. wcześniej partnera, z którym współżyła, zdrowe nie jest.
Ale przecież, co kto lubi, jak dla mnie ludzie mogą wstrzymywać się z seksem do 40, chcąc podarować kwiat czystości temu jedynemu (tej jedynej), wiązać się tylko z jednym partnerem raz na zawsze, od 18 do 88, a po ewentualnej 'pomyłce' i oddaniu swego skarbu nie temu (tej), 'co trzeba', i tym samym utracie przydatności do spożycia, popełniać samobójstwo.

Mutant dla tego, że zawraca sobie głowę zupełnie nie ważnymi sprawami (Twój osąd sytuacji - z tonu wypowiedzi wynikało dość jasno, że winien być on jedynie obowiązującym), ba stawia sobie jakieś wydumane bariery i nie idzie z falą pluralistycznego społeczeństwa, gdzie leseferyzm szczególnie w sprawach seksualnych doczekuje się niemal wpisu do ustawy zasadniczej ( ). To prawdziwy mutant wspaniałego XXI wieku.

Ps. Dlaczego Szarp został zablokowany ?
Stary 2008-07-20, 14:05   #743
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wazonik Pokaż wiadomość
A jak te wynurzenia mają się do wątku?

Mutant dla tego, że zawraca sobie głowę zupełnie nie ważnymi sprawami (Twój osąd sytuacji - z tonu wypowiedzi wynikało dość jasno, że winien być on jedynie obowiązującym), ba stawia sobie jakieś wydumane bariery i nie idzie z falą pluralistycznego społeczeństwa, gdzie leseferyzm szczególnie w sprawach seksualnych doczekuje się niemal wpisu do ustawy zasadniczej ( ). To prawdziwy mutant wspaniałego XXI wieku.

Ps. Dlaczego Szarp został zablokowany ?
Przepraszam za offtopa, ale wejdz sobie na swoj watek brak dziewictwa ostatnia strona tam jest dlaczego dostał bana
Stary 2008-07-20, 15:15   #744
bess
Zakorzenienie

A najgorsze jest,ze robi z siebie meczennika ,ktory tylko z racji tego ze jest nadal prawiczkiem uwaza sie za lepszegoI na dodatek majac zaledwie 21 lat i male jak sadze doswiadczenie śmie pouczac dziewczyny jak maja postepowac i jacy sa WSZYSCY mezczyzni
Wazonik to jest wlasnie BRAK pokory

editjego posty zniknely
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-20, 15:31   #745
Hultaj
BAN stały

Ciekawym jest spostrzeżenie o zawracaniu sobie głowy sprawami zupełnie nieważnymi.
Odnośnie tonu, zwyczajnie nie wierzę, że człowiek pozbawiony kompleksów, np., mniej lub bardziej wydumanych, będzie przykładał uwagę do tego, czy jego kobieta była 'przez kogoś' już 'używana', czy nie.
Nie twierdzę w żadnym razie, że faceci nie pragną dziewic, to zupełnie oczywiste, że pragną. Tyle, że, no właśnie, ludzie pragną różnych rzeczy, nieskazitelnej cery, majątku, wyłączności po wieczność w miłości, przyjaźni i łóżku (przy czym marzenie o dziewicy /prawiczku/ nie przeszkadza w oczekiwaniu by ta /ten/ umiała /umiał/ doprowadzić do obłędnego orgazmu ), codziennie nowych wrażeń, tryskania zdrowiem, urodą, tego, by bardziej mroczne ;-) strony ludzkiej fizjologii najlepiej w ogóle nie istniały, i wiecznej młodości. Np.
Stary 2008-07-20, 21:35   #746
Hultaj
BAN stały

Nie dziwi, że faceci, w teorii czy nie, są tacy napaleni na czystej krwi cnotki , bo ludzie nawet grzebiąc w markecie w koszu z majtkami szukają nieskazitelnej pary, czy przebierając wśród szklanek na półkach chcą wyłuskać te bez skazy...

Ty, Wazonik, szukasz sobie mądrej, ładnej, młodej kobiety, z którą stworzysz związek, dla której będziesz tym pierwszym, co do której masz życzenie, żeby na Ciebie 'poczekała' do lat 20, 25 czy 30, i żeby żaden samczyk nie podpisał wcześniej jej krzaczka, i masz święte prawo tego od życia oczekiwać.
Ja za to chciałabym np. już na zawsze mieć twarz i ciało 25latki. Ot, każdemu wedle potrzeb.
Stary 2008-07-20, 23:20   #747
wazonik
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
A najgorsze jest,ze robi z siebie meczennika ,ktory tylko z racji tego ze jest nadal prawiczkiem uwaza sie za lepszegoI na dodatek majac zaledwie 21 lat i male jak sadze doswiadczenie śmie pouczac dziewczyny jak maja postepowac i jacy sa WSZYSCY mezczyzni
Wazonik to jest wlasnie BRAK pokory

editjego posty zniknely
Nie zauważyłem aby robił z siebie "meczennika", miała wyraźnie poglądy. Nie sądzę również aby uważała się za lepszego, ale nie mnie sądzić....

To ja tak robiłem? Pokusiłem się o takie jednoznaczne opinie ?

Cytat:
Ciekawym jest spostrzeżenie o zawracaniu sobie głowy sprawami zupełnie nieważnymi.
Odnośnie tonu, zwyczajnie nie wierzę, że człowiek pozbawiony kompleksów, np., mniej lub bardziej wydumanych, będzie przykładał uwagę do tego, czy jego kobieta była 'przez kogoś' już 'używana', czy nie.
Nie twierdzę w żadnym razie, że faceci nie pragną dziewic, to zupełnie oczywiste, że pragną. Tyle, że, no właśnie, ludzie pragną różnych rzeczy, nieskazitelnej cery, majątku, wyłączności po wieczność w miłości, przyjaźni i łóżku (przy czym marzenie o dziewicy /prawiczku/ nie przeszkadza w oczekiwaniu by ta /ten/ umiała /umiał/ doprowadzić do obłędnego orgazmu ), codziennie nowych wrażeń, tryskania zdrowiem, urodą, tego, by bardziej mroczne ;-) strony ludzkiej fizjologii najlepiej w ogóle nie istniały, i wiecznej młodości. Np.
A może mam kompleksy? A może mają je Ci co uważają inaczej niż ja ? ( kto powiedział, że większość ma rację?). Targi nic nie dają jesteśmy zupełnie inaczej spolaryzowani, Ty zwolennik permisywizmu, ja umiaru (i pomyślunku nad konsekwencjami), wiesz ja nie oczekuję obłędnego orgazmu, nie jest to dla mnie aż tak istotne. Chciałbym żeby kobieta, którą kocham była tylko moja ( porzućmy frazesy o "ochłapie"- bo doskonale wiecie, że nie o to chodzi), być może moja potrzeba jest patologiczna, jest tak możliwość nie przeczę. Ale ciężko jest ją zmienić.

Cytat:
Nie dziwi, że faceci, w teorii czy nie, są tacy napaleni na czystej krwi cnotki , bo ludzie nawet grzebiąc w markecie w koszu z majtkami szukają nieskazitelnej pary, czy przebierając wśród szklanek na półkach chcą wyłuskać te bez skazy...

Ty, Wazonik, szukasz sobie mądrej, ładnej, młodej kobiety, z którą stworzysz związek, dla której będziesz tym pierwszym, co do której masz życzenie, żeby na Ciebie 'poczekała' do lat 20, 25 czy 30, i żeby żaden samczyk nie podpisał wcześniej jej krzaczka, i masz święte prawo tego od życia oczekiwać.
Ja za to chciałabym np. już na zawsze mieć twarz i ciało 25latki. Ot, każdemu wedle potrzeb.
Że zacytuję moją ulubioną moderatorkę Lexie " jak wyszukana ironia", Hultaju a raczej Hultajko, życzę Ci abyś miała ciało 25 latki poważnie.
Ja nikogo nie szukam, już znalazłem, stąd moje posty może wzbudzą w kimś refleksję, szczerze wątpię, ale co szkodzi spróbować.

Ja mogę mieć ciało 80 latka, jeśli tylko proporcjonalnie wzrośnie "objętość" mego mózgu.

Pozdrawiam.
Stary 2008-07-20, 23:23   #748
bess
Zakorzenienie

pisalam do klona Szarpa ,a jego post i on sam zniknal w tajemniczych okolicznosciach
moj "blad"ze nie zacytowalam.
Nie zauwazasz tego ,bo nie widzisz tresci.No ew przeciezmacie takie same poglady wiec jak mozesz cos "złego"w nich zauwazyc
A tak wracajac do Ciebie to wydaje mi sie,ze juz nie powinienes o tym dyskutowac ,bo przeciez sprawa Cie nie dotyczy jako taka.Masz dziewczyne ,kochasz ja,postanowiles z nia byc ,sam juz masz doswiadczenie i nie przewidujesz nikogo innego
Po co drazyc,ta kwestie spokojnie powinienes zostawic za soba,bo ten etap juz minal.Poanalizuj realia i co robic zeby bylo Tobie?/Wam lepiej.To jest wazne i na to masz wpływ

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2008-07-20 o 23:46
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-23, 23:39   #749
wazonik
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
pisalam do klona Szarpa ,a jego post i on sam zniknal w tajemniczych okolicznosciach
moj "blad"ze nie zacytowalam.
Nie zauwazasz tego ,bo nie widzisz tresci.No ew przeciezmacie takie same poglady wiec jak mozesz cos "złego"w nich zauwazyc
A tak wracajac do Ciebie to wydaje mi sie,ze juz nie powinienes o tym dyskutowac ,bo przeciez sprawa Cie nie dotyczy jako taka.Masz dziewczyne ,kochasz ja,postanowiles z nia byc ,sam juz masz doswiadczenie i nie przewidujesz nikogo innego
Po co drazyc,ta kwestie spokojnie powinienes zostawic za soba,bo ten etap juz minal.Poanalizuj realia i co robic zeby bylo Tobie?/Wam lepiej.To jest wazne i na to masz wpływ
A może właśnie z mojej perspektywy spostrzeżenia wypowiedziane, mogą być dla kogoś ciekawe- nie chce mówić ze inspirujące.
Stary 2008-07-24, 15:17   #750
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wazonik Pokaż wiadomość
A może właśnie z mojej perspektywy spostrzeżenia wypowiedziane, mogą być dla kogoś ciekawe- nie chce mówić ze inspirujące.
jakie .
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości