|
|
#721 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
No nie ma, nie ma....
Siedzę i zaraz zwariuję, bo co 5 minut wchodzę na stronę, żeby zobaczyc, czy są wyniki
|
|
|
|
#723 |
|
Przyczajenie
|
Na język hiszpański próg był 93% z ang rozsz xP
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
o co chodzi z tym lektoratem języka obcego na pierwszym roku ?
|
|
|
|
#726 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#727 |
|
Konto usunięte
|
anyone22bardoz by mi zalezalo , powiesz mi jaki byl prog na informacji naukowej? i najniżsi ktorzy sie dostali i Ci najlepsi? i skladalas na nauczycielska czy na nienauczycielska? z Gory dziekuje
![]() NiebanalnyBanal trzeba wybrac jezyk ktorego sie chce uczyc bo robia listyi lacza na planie zajecia niektorych kierunkow
Edytowane przez 4c022aa17859b6822ffce543429e9ea745a6937f Czas edycji: 2009-07-10 o 14:44 |
|
|
|
#728 |
|
Przyczajenie
|
Powtarzam pytanie
myślicie ze dostane sie z rezerwy z 26miejsca? Brakuje mi 4pkt do osoby ktora sie dostala.
|
|
|
|
#729 |
|
Przyczajenie
|
taa .. no to pozamiatane z filologią angielską.. czarno to wszystko widzę.. 91% trzeba było mieć..niby nie dużo mnie procent dzieli ale mój numer na liście nie wygląda ciekawie.. hardkor
brali polski pod uwagę? bo ja już nie wiem ..
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
Aha, dzieki
a jakiś wysoki jest ten poziom angielskiego? ;>> bo kurde mule, nie umiem za fantastycznie tego angielskiego.;/
|
|
|
|
#731 |
|
Konto usunięte
|
no u nas bylo tak ze zrobili test ( bo wiadomo ze na angielski najwiecej chetnych ) i podzielili na chyba 5 grup
z tym ze jak sie ladnie poprosi a np prowadzacy nie pasuje to mozna sie przeniesc wyzej/nizej o jedna grupe.
|
|
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
Aaaaa to super ;P i jak zawsze po takim teście trafie na najniższy ;-) to uspokoiłam sie troche, bo coś na szybko przeczytałam, że jakiś poziom B2 !! i szok
|
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
oooo jacie....dostałam sie!
)) o jacie ))
|
|
|
|
#734 |
|
Konto usunięte
|
z tego co tam mowili ( ale ja rzadko slucham tego co tam do mnei mowia na uczelni:P) to trzeba "byc" na poziomie b2 po tym semestrze w ktorym sie wogole konczy lektoratna ktoryms tam roku:P a na co sie wogole dostalas?
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Sa wyniki!!
A teraz mi powiedzcie... Napisali mi: Zakończyłaś postępowanie kwalifikacyjne z wynikiem pozytywnym. Nie zostałaś przyjęta na studia z braku miejsc! Przyjęli 94 osoby, ja jestem 98 na liście, czy mam szanse, że się dostanę?? Brakuje mi 2 punkty do ostatniej osoby, która się dostała... I czy mam coś teraz zrobić? ? Wpisałam się na listę rezerwową, tzn. kliknęłam to oświadczenie i mam coś jeszcze zrobić?? A jak myślicie: dostanę się...? Może te 4 osoby zrezygnują.... Błaaaaaagam..... A jeszcze: kiedy będą wyniki kolejne? Bo aż z nerwów nie mogę znaleźć... Winehouse,a Ty jak tam?? EDIT: aa już wiem, wyniki z listy rezerwowej są 20 lipca, z tego, co doczytałam, prawda? Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2009-07-10 o 14:59 |
|
|
|
#736 |
|
Konto usunięte
|
Dotka90 , jasne ze sa szanse 4 osoby to mozesz sie czuc przyjeta , ogolnie do 10 miejsca na rezerwowej mozna sie czuc "bezpiecznie"
|
|
|
|
#737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja sie dostałam ! jaki szok ej kochana to jestes 4rta na liscie rezerwowej to na baaank sie dostaniesz jak tylko bedziesz chciala ! mowie Ci fajnie by bylo
|
|
|
|
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
[1=4c022aa17859b6822ffce54 3429e9ea745a6937f;1319083 4]z tego co tam mowili ( ale ja rzadko slucham tego co tam do mnei mowia na uczelni:P) to trzeba "byc" na poziomie b2 po tym semestrze w ktorym sie wogole konczy lektoratna ktoryms tam roku:P a na co sie wogole dostalas?
[/QUOTE]jak fajnie (jeszcze wszystkiego nie czytalam), ja wlasnie skonczylam dwuletni lektorat angielskiego na poziomie E
|
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez aga852 Czas edycji: 2009-07-10 o 15:34 Powód: pomyłka |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=iteSai;13188056]Ktoś się pytał: to ja byłam tą osobą, co mówiła, że o 13 wychodzi do robotki jako hostessa (swoją droga zapraszam na kawkę, bo degustacja bedzie
)Dostałam sie na turystykę - 51 chyba miejsce, przyjęli 128, no i jak się okazało pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna też mnie powitała na 40 miejscu na 94 przyjętych ^__^ Yuupi Tylko teraz co wybrać Umm, jedyne co mogę powiedzieć to, to że na 80% zwolnię miejsce na turystyce, ale muszę na spokojnie jeszcze wszytko rozważyć, poczytać ![]() Piszę, bo ktoś tam się modlił o wolne miejsca ![]() ja sie modle o wolne miejsce na turystyke.. a raczej o 69 wolnych miejsc.. bo wetdy moze sie dostane.. ale jest to nierealne <LOL>p.s. pogadaj z rodzicami i wybierz ten kierunke ktory podpowiada CI serce;P ![]() P.S.2 jakas dziewczyna dostala sie na AWF i zastanawiala sie czy dostanie sie na TiR na UP i nie wie co wtedy zrobic jestem ciekawa jak sie potoczyly jej losy ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
mi sie wydaje ze tak do 30 osob z listy rezewowwych mzoe sie dostac pozdawiam
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
jak się pisze odwolanie?
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
boze to okropne wsyscy ie ciesza a ja caly dzien rycze.. juz mi slabooo
tak wam bardzo zadrozce....
|
|
|
|
#744 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to siądziemy razme, takie dwie sieroty hehe co z braku laku poszly na socjalna ...no moze przesadzam ale zrobimy intergracje eheheh %![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
moze z rezerowej wlasnie? |
||
|
|
|
#745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() rozgladnij sie za jakas szkola policealna etc i pomysl pozytywnie, bedziesz miec po studiach o jedna wiecej szkole skonczona od wiekszosci osob. |
|
|
|
|
#746 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dodatkowo dokładam taki question... Na liście jest kilka osób, które mają takie same wyniki... Na jakiej podstawie jeden jest wyżej, a drugi niżej w rankingu ? Bo chyba ma to znaczenie dla kolejności dostawania się osób z listy rezerwowej... Edytowane przez johnny89 Czas edycji: 2009-07-10 o 16:27 |
|
|
|
|
#747 |
|
Przyczajenie
|
drogie Panie, przyczajeni Panowie, kto z Was dostał się na filologię polską? jestem na nauczycielskiej. i na politologii
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także w październiku się widzimy No i zawsze to lepiej kogoś 'znać' niż iść jak jakaś sierota samej ![]() No chyba, że jakimś CUDEM się okaże, że się na UJ dostałam na socjologię albo resocjalizację Ale raczej wątpię :PMi tam kierunek odpowiada Nie jest dla mnie kierunkiem - studiować, żeby studiować, tylko mam nadzieję, że będzie dość ciekawy, chociaż opinie są podzielone :PNomileczko - a skłądałaś tylko na UP? I na nic się nie dostałaś? A listy rezerwowe?? Może się uda? ![]() A jak nie, to ten rok sobie popracuj, a w przyszłym roku możesz zdawać jeszcze raz, poprawisz sobie wynik i na pewno się dostaniesz ![]() A tak to przez rok popracujesz, jakąś kaskę będziesz miała, może coś zaoszczędzisz. Ew. możesz iść na jakieś zaoczne. Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2009-07-10 o 16:24 |
|
|
|
|
#749 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o twoje pytanie to, np. na politologii jest tak, że jeśli kilka osób ma takie same wyniki z matury to do tego liczy się średnią ocen z polskiego i historii (albo angielskiego) na świadectwie zakończenia szkoły. Też zdawałeś na politologię?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

myślicie ze dostane sie z rezerwy z 26miejsca? Brakuje mi 4pkt do osoby ktora sie dostala.

a jakiś wysoki jest ten poziom angielskiego? ;>> bo kurde mule, nie umiem za fantastycznie tego angielskiego.;/

Umm, jedyne co mogę powiedzieć to, to że na 80% zwolnię miejsce na turystyce, ale muszę na spokojnie jeszcze wszytko rozważyć, poczytać