|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7501 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Ja do siwej o masowaniu. Mój lekarz po pełnym miesiącu powiedział że mam masować -ale posłuchałam rad dziewczyn (Joasi i Mya - kurcze nie umiem odmieniać tego orientalnego nicka ze wszystkim trzeba czekać i faktycznie warto! Moje piersiątka tak strasznie mi się podobają że mhhhmmm jutro pierwszy dzień bez pasa - ale na noc do 12 tygodnia ponoszę maść na blizny zastosuję dopiero po około 6 miesiącach - tak moja teściowa po operacji tarczycy dbała o swoją bliznę (sama kupiłam jej krem na blizny No scar - jakoś tak z masy perłowej) i słuchajcie nie ma śladu! Ale krem na blizny stosowała właśnie po 6 miesiącach regularnych delikatnych masaży gorzej u mnie z masowaniem piersi - kazał ugniatać - ale boję się.... i ciągle mam poranione odrobinkę brodawki nie wiem czemu...uuuaaa ale się rozpisałam
Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-02-15 o 22:16 |
|
|
|
|
#7502 |
|
Zadomowienie
|
hejos KOCHANE..dziękuję za komentarze
wy to potraficie dowartościować człowieka JOASI to mówisz ze masz takich sztywnych teściów no moja luzik,chociaż....no za dużo by gadać...ale jest super,nie mogę narzekać co do zdjęć to piszą mi z wizażu że minęło za dużo czasu od ostatniego logowania i mam odświeżyć sesję lub stronę,oświeżam ale stronę bo tylko tak umiem i gówno!!!!!!!! WIECIE O CO KOMON???SIWA ha ha ha...dobry teściu a dla taty zdrówka życzęGWEN delektuj się wolnością póki możesz..i na pracę przyjdzie czas...jak możesz to korzystać z uroków bezrobotnej a co do tarczycy to się zbadaj czym prędzej,w mojej rodzinie jedna osoba ma i MASAKRA...schudła najpierw bardzo,samoistnie,a była przy kości a teraz biedna ma wytrzeszcz oczu i ma już tak zaawansownae leczenie że ja nie wiem jak to się skończy oby dobrze..oczywiście!!!
|
#7503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7504 |
|
Zadomowienie
|
No dziewczynki, ja zdecydowałam się i po prostu zrobię op. jak będę mieć odpowiednią ilość kasy
|
#7505 |
|
Wtajemniczenie
|
magdalenko rozciągnięto skórę na maksa i piersi zamieniono w kamienie to nic dziwnego, że popękały brodawki czy łuszczy się skóra na piersiach
![]() klaudeczko no sztywni i rydzykowi ale maja jedną zaletę, mimo, że mieszkamy drzwi w drzwi to do niczego się nie wtrącają i zawsze moją stronę trzymają jak się z mężem postukam z tą sesją też mi tak czasami robi, dziś już powinnaś mieć wszytsko ok, wystarczy przeczekać![]() a Ty wygladasz na tym zdjęciu jak modelka Victoria's Secret to dowartościowywać Cie nie trzeba
|
|
#7506 |
|
Raczkowanie
|
Hejka z rana
![]() Ale śniegu nasypało - kurde szkoda, bo ja nie mogę szaleć a bym poszalała z dzieciakami...buuuu. Coraz bardziej zastanawiam sie nad pasem dla mnie? Jedna pierś prawa jest wyżej, może to by pomogło ? Gdzie można kupic taki pas albo jak zrobić to z bandaża?
|
#7507 |
|
Wtajemniczenie
|
siwa ja Ci powiem jak zadzwonisz do dr i zapytasz czy możesz i powinnaś?
![]() ![]() masz ranki pod paszkami a to się tak nosi że tam trze
|
|
#7508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale bym tego nie nosiła na gołe ciało - tylko na koszulkę np.
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-02-16 o 08:43 |
|
|
|
|
#7509 |
|
Wtajemniczenie
|
siwa powiem Ci tak, jak widzę jak mocne zmiany zaszły w moich piersiach po noszeniu tego pasa to nie polece go nikomu na własną rękę, to nie jest takie hop siup, masz zupełnie inną metodę implantacji i nawet nie wiemy czy wogóle możesz go nosić. żeby działał musi być mocno ściśnięty inaczej nie ma to sensu. mi było w nim nawet oddychać ciężko a jak cokolwiek robiłam, sprzątałam to na obrzeżach miałam czerowne pręgi otartej skóry.
jak odczuwasz niepokój o stan cycolków wyślij maila ze zdjęciami do dr i dopytaj o ten pas.
|
|
#7510 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszyskie serdecznie w DNIU PĄCZKA
![]() Chociaż wolę faworki )
|
|
|
|
#7511 |
|
Raczkowanie
|
Aleś mi smaka narobiła na te faworki
![]() Ja juz po 2 pączkach na śniadanko
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-02-16 o 09:18 |
|
|
|
#7512 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dziewczyny a ile pączków już dzisiaj zjadłyście? Ja jestem w trakcie jedzenia trzeciego i nie zamierzam na tym zaprzestać
|
|
|
|
#7513 | |
|
Raczkowanie
|
A Ty nosiałaś ten pas - masz też odstep między piersiami. Czy ten pas Ci je przyblizył czy tylko obniżył?
Kurcze ja tez mam jakby prawy implant wysoko i kanciasto - nie wiem jak to napisać. Poza tym - ten stanik to nie wiem ma byc mocno zapięty, bo ja go co jakiś czas zapinam mocniej i mocniej a on jest jakiś dziwny.. Nie wiem sama już ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
|
|
#7514 |
|
Rozeznanie
|
Ja jeszcze NIC
(( czekam aż mi ktoś przyniesie bo z domu wciąz nie wychodze ale jakoś nikt się nie śpieszy :P
|
|
|
|
#7515 |
|
Raczkowanie
|
Ise a czy Ty nosisz pas uciskowy?
|
#7516 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#7517 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja sprzedaję właśnie pączki ![]() Sama zjadłam na razie jednego ![]() W pracy jestem do ok. 12 bo potem tata po mnie przyjeżdża ![]() Jestem meeega zmęczona i ta pogoda jakieś nieporozumienie ![]() A jak wasze pączki?
|
#7518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7519 |
|
Zakorzenienie
|
tonia87 20.02 - 5![]() Wiola33 22.02 - 7![]() Ise 29.02 - 14![]() mune 05.03 - 19![]() IsaDorra 07.03 - 21![]() sherry.b 26.04 - 69![]() ania1919 27.04 - 70![]() kicia_nh 11.07 - 145![]() Olivkaa200 12.07 - 146![]() Witajcie U mnie słonko pieknie świeci wiec pewnie mrozno na zewnatrz Paczka pewnie nie zjem bo od wczoraj jestem na diecie![]() Miłego dnia |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#7520 |
|
Przyczajenie
|
ja nosze pas od trzeciego dnia po operacji a masaze wykonywala mi terapeutka w szpitalu juz na drugi dzien po operacji, teraz robie je codziennie rano i wieczorem. powiedziala ze one sa po to by szybciej zmiekly, oraz zeby plyny ktore sciekaja nie zrobily skrzepow ktore beda pozniej mi musieli usuwac operacyjnie.
wydaje mi sie ze przesadzilam z pasem, jedna piers uciekla mi do srodka i jest wyzej! pisalyscie kiedys ze miesnie sa skurczone i jak puszcza to jest roznica bo nigdy nie puszczaja w tym samym czasi. myslicie ze wlasnie to stalo sie u mnie?
|
#7521 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7522 |
|
Raczkowanie
|
Jestem juz w domku
Nie spodziwałam sie ,ze to bedzie taki ból Najgorsza była doba.Ale jest juz coraz lepiej.Muszę ćwiczyc wtedy ból jest mniejszy.Cycuszki bardzo mi sie podobają.Sa takie naturalne.Wiadomo ,ze jeszcze sie zmienia.Sciagniecie szwów mam 23.Wtedy wkleje zdjecia Obolała ale szczęśliwa W końcu moje marzenie sie spełniło.
|
#7523 |
|
Raczkowanie
|
No to bajera.
Witaj wśród cycolinek z nowymi bimbałkami. Twoje zdrowie JA jestem 9 dni po i pociesze Cię że już prawie nie boli.
|
#7524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze ,ze na sali lezałam jeszcze z jedna dziewczyna.Razem przynajmniej płakałysmy.Prawa pierś jest twardsza od lewej.I bardziej boli.Jak juz jestem tyle godzin po operacji to raczej nie powinno juz byc zadnych powikłan?Boje sie ,że implanty moga sie nie przyjąc.
|
|
#7525 | |
|
Raczkowanie
|
Dzwoniłam do doktora - nie mogę nosić pasa - tylko stanik który dostałam od niego. Żadnego uciskania, ugniatania, masowania, na razie wszytsko za świeże. SZwy moge ściągnąć dopiero po 14 dniach - nie wcześniej. No to sie tego trzymam. i juz.
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Poza tym byłaś w rękach dobrej lekarki - nie ma się co zamartwiać. Ja tez miałam kryzys 3 dni po - wyłam jak wilk - że mam za małe cycki. a teraz juz jest ok. To chyba takie normalne stany emocjonalne. Zobaczysz jeszcze kilka dni poczujesz sie lepiej.
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-02-16 o 11:00 |
|
|
|
|
#7526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam teraz takie uczycie ,ze lewa idzie bardziej w bok a prawa to stoi na bacznośc
|
|
#7527 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
|
|
#7528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ok juz wiem - jak mam w odcinku lędźwiowym - ale nigdy tego nie leczyłam a widzę że chyba powinnam. W ogóle to ja nie "dbam" zbytnio o siebie - na starość będę kwiczeć.
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-02-16 o 11:23 |
|
|
|
|
#7529 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na moim pod oknem???
|
|
|
#7530 |
|
Raczkowanie
|
Mojej również i siostrze - a mąż to już sie nie może doczekać aż będą "dla niego".
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

ze wszystkim trzeba czekać i faktycznie warto! Moje piersiątka tak strasznie mi się podobają że mhhhmmm jutro pierwszy dzień bez pasa - ale na noc do 12 tygodnia ponoszę
maść na blizny zastosuję dopiero po około 6 miesiącach - tak moja teściowa po operacji tarczycy dbała o swoją bliznę (sama kupiłam jej krem na blizny No scar - jakoś tak z masy perłowej) i słuchajcie nie ma śladu! Ale krem na blizny stosowała właśnie po 6 miesiącach regularnych delikatnych masaży
gorzej u mnie z masowaniem piersi - kazał ugniatać - ale boję się.... i ciągle mam poranione odrobinkę brodawki nie wiem czemu...
WIECIE O CO KOMON???
oby dobrze..oczywiście!!!

tonia87 20.02 - 5

Witaj wśród cycolinek z nowymi bimbałkami. Twoje zdrowie
JA jestem 9 dni po i pociesze Cię że już prawie nie boli.