Powiększanie piersi cz.7 - Strona 254 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-16, 20:22   #7591
kamiluwa
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny!!! jestem po konsultacji u Skwiercz, i powiem szczerze ze teraz to dopiero mam metlik w glowie... a tak na marginesie to troche sie rozczarowalam ta konsultacja...
A co sie stalo??? Dlaczego rozczarowana???
Stary 2012-02-16, 20:22   #7592
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
malpa malo powiedziane. U mnie tez prawie nikt nie wie o moich planach, wiec jak by ktoras przyjaciolka sie wygadala to bym sie wsciekla. ehhh... co za ludzie
U mnie wie pare osób, ale co innego jak sama powiem, bo tak chcę lub mam jakiś powód a co innego jak ktoś rozpowiada wszystkim i trochę głupio, że mój tata dowiedział się o tym od osób trzecich a nie ode mnie czy mojego TŻa. Miałam zamiar mu o tym powiedzieć, bo będąc w Polsce pewnie jak zwykle by chciał, żebym z nim co chwile gdzieś jeździła itd a nie byłabym raczej w stanie Ahhh normalnie jak ją dorwę to jej silikony poprzebijam będzie miała nauczkę
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 20:27   #7593
buziak86
Raczkowanie

kicia otoz po pierwsze w gabinecie bylo potwornie zimno wiec caly czas trzeslam sie jak galareta i wyszlam fioletowa z zimna;-) po za tym dr zaproponowala mi 325ml okragle, i nie wyjasnila mi dlaczego, choc pytalam czemu takie duze (ja myslalam o 250-275). w zasadzie najwiecej mowila o samych implantach i ich zaletach. Ale na plus bylo to, ze jak tylko sie rozebralam to od razu pani dr powiedziala ze nie zoperuje mnie dopoki nie wytne znamion (mam kilka ktore juz dawno powinnam wyciac ale wiadomo...), bo chce miec pewnosc ze nie sa niebezpieczne, no i kazala mi cwiczyc bo mam tendencje (niestety) do garbienia sie. wiec nie mozna bylo ustalic zadnego terminu, bo najlperw musze zadbac o zdrowie.
no i jeszcze pani dr powiedziala ze lepiej nie operowac latem bo bedzie sie gorzej goic, a ja wlasnie chce latem na urlopie.

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

ja tez wolalabym sama poinformowac tego kogo chce i kiedy chce, nie lubie plotkarzy
Stary 2012-02-16, 20:33   #7594
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
A Ty nosiałaś ten pas - masz też odstep między piersiami. Czy ten pas Ci je przyblizył czy tylko obniżył?
Hej laseczki kochane
dzisiaj na chwilkę tylko Was poczytam i co nieco napiszę

siwa widze dopiero pytanie z ranka - powiem Tobie tak - pas na pewno trochę obniżył mi piersiątka - na pewno dzięki niemu nie podeszły mi pod brodę jeśli chodzi o jego właściwości - zbliżania cycuchów do siebie - to ja raczej wątpię w taką jego "moc" z tego co zrozumiałam to lekarz wycina odpowiednią kieszonkę na implant - i mój upierał się że nie może przekroczyć lini po 1,5 cm od mostka - co dało mi odstęp 3 cm, myślę że taki mam nadal i pas tutaj nic nie zmieni w moim przypadku ale ja się nie znam na tym - tak sobie myślę że skoro nie ruszał mi pomiędzy cyckami 3 cm to nadal to jest przyrośnięte do mojego ciała 0i implant tam się nie wślizgnie - hehe - ale może niech lepiej dziewczyny się wypowiedzą - Maya lub Joasia to będzie bardziej profesjonalna odpowiedź - a może już cosik naskrobały dopiero odpowiadam Tobie i nie zaglądałam jeszcze co tam dalej w trawie piszczy - czytam dalej
Stary 2012-02-16, 20:36   #7595
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
no i jeszcze pani dr powiedziala ze lepiej nie operowac latem bo bedzie sie gorzej goic, a ja wlasnie chce latem na urlopie
No nasza dr nie operuje piersi w okresie wakacji ale to tylko dla naszego dobra. Cieplo nie sprzyja ranom... Do tego topik bedziesz musiala nosić przez około 3tygodnie, bedziesz się pocić, a tym samym nie bedziesz się czula komfortowo, do tego nie bedziesz mogła korzystać ze słońca przez całe wakacje, z morza, jeziora, basenow przez ok m-c. Piersi tez zanim bedą takie naprawde fajniutkie potzrebuja czasu.
Stary 2012-02-16, 20:40   #7596
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania1919 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem załamana dość że na zdjęciu kręgosłupa wyszło zwyrodnienie i a lordoza to dzisiaj odebrałam wyniki z krwi i okazało się że WBC 3,79 A NORMA TO 4.00,NEU1,34-a norma to2,00LYM 2,11 a norma to1,40EOS 021 norma 1,20 jestem zestresowana kurcze martwie się bo nie wiem o co chodzi a we wtorek z tym wynikiem do lekarza .
z tego co pisałaś wcześniej to masz zwyrodnienie stawów unkowertebralnych i prawdopodobnie z tego masz trochę nie takie wyniki. nie wiem czy to nie będzie w wyniku zniesienia lordozy. w wyniku złego ułożenia kręgów nie było odpowiedniego krążenia (a co za tym idzie- odżywienia) w kręgosłupie szyjnym to porobiły się zwyrodnienia. takie moje małe przemyślenia
na razie nie ma co panikować pójdziesz do lekarza i dowiesz się na 100% co i jak. bardzo prawdopodobne, że dostaniesz przepisaną serię masaży odcinka szyjnego i jakąś fizykoterapię
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 20:43   #7597
viva06
SPAMER
Nieopłacona reklama

Poszłam dzisiaj stainki poprzymierzac i sie okazalo ze mam 70E ja tego lekarza zabije normalnie mialo byc duze C male D a nie E!!
viva06 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-16, 20:49   #7598
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez viva06 Pokaż wiadomość
Poszłam dzisiaj stainki poprzymierzac i sie okazalo ze mam 70E ja tego lekarza zabije normalnie mialo byc duze C male D a nie E!!
Ale masz jeszcze spuchniete... Do m-ca moze utrzymywac się opuchlizna, do tego jeszcze sterczące - mozliwe ze za jakiś czas będzie to D...

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Widzisz ja jestem już 2tygodnie po a póki co to brzusio mam większe od cycków taka opuchlizna...
Stary 2012-02-16, 20:53   #7599
jooasi
Wtajemniczenie

buziak oprócz zimna w gabinecie pewnie od dr niezależnego to nie widzę powodu do niezadowolenia z wizyty nie naciskała na operacje bo Twoje zdrowie dla niej najważniejsze a jak dobrze umotywujesz potrzebe operacji latem to może też się zgodzi, któraś dziewczynka tak ustalała niedawno to dla Ciebie bedzie głównie problem i obciążenie nie dla niej, to jest poprostu lekarz, który myśli o swoich pacjentach a nie patrzy tylko pieniądze skasować
okrągłe 325 hp to chyba jej ulubiony rozmiarek dla dziewczyn przed ciążami ale fakt faktem z mniejszymi nie ma co się bawić, chyba, ze jest to jedyna opcja wynikająca z anatomii dziewczyny
Stary 2012-02-16, 20:56   #7600
ania1919
Raczkowanie

[QUOTE=tonia87;32357886]z tego co pisałaś wcześniej to masz zwyrodnienie stawów unkowertebralnych i prawdopodobnie z tego masz trochę nie takie wyniki. nie wiem czy to nie będzie w wyniku zniesienia lordozy. w wyniku złego ułożenia kręgów nie było odpowiedniego krążenia (a co za tym idzie- odżywienia) w kręgosłupie szyjnym to porobiły się zwyrodnienia. takie moje małe przemyślenia
na razie nie ma co panikować pójdziesz do lekarza i dowiesz się na 100% co i jak. bardzo prawdopodobne, że dostaniesz przepisaną serię masaży odcinka szyjnego i jakąś fizykoterapię [/QU

Toniu faktycznie złe wyniki mogą być z powodu zwyrodnienia mam nadzieje ,że to nic poważnego dziękuje Wam dziewczyny za odpowiedz
Stary 2012-02-16, 20:56   #7601
jooasi
Wtajemniczenie

viva mamy ten sam implancik moje wymiary 72/90, dwa tygodnie po operacji też kupiłam staniczek 70E ale teraz mimo, że obwód się nie zmienił cycki są jakies inne i odstaje mi górą, myślę, że 70D będzie lepszy ale nie chce mi się łazić po sklepach bo i tak w sportowcach biegam radzę poczekać dwa miesiące z kupowanie staniczków

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-16, 20:57   #7602
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
No nasza dr nie operuje piersi w okresie wakacji ale to tylko dla naszego dobra. Cieplo nie sprzyja ranom... Do tego topik bedziesz musiala nosić przez około 3tygodnie, bedziesz się pocić, a tym samym nie bedziesz się czula komfortowo, do tego nie bedziesz mogła korzystać ze słońca przez całe wakacje, z morza, jeziora, basenow przez ok m-c. Piersi tez zanim bedą takie naprawde fajniutkie potzrebuja czasu.
ehhh... no to musze poprzestawiac urlop i jakos go podzielic. boje sie wracac do pracy juz po 3tyg od operacji...
Stary 2012-02-16, 21:01   #7603
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
kicia otoz po pierwsze w gabinecie bylo potwornie zimno wiec caly czas trzeslam sie jak galareta i wyszlam fioletowa z zimna;-) po za tym dr zaproponowala mi 325ml okragle, i nie wyjasnila mi dlaczego, choc pytalam czemu takie duze (ja myslalam o 250-275). w zasadzie najwiecej mowila o samych implantach i ich zaletach. Ale na plus bylo to, ze jak tylko sie rozebralam to od razu pani dr powiedziala ze nie zoperuje mnie dopoki nie wytne znamion (mam kilka ktore juz dawno powinnam wyciac ale wiadomo...), bo chce miec pewnosc ze nie sa niebezpieczne, no i kazala mi cwiczyc bo mam tendencje (niestety) do garbienia sie. wiec nie mozna bylo ustalic zadnego terminu, bo najlperw musze zadbac o zdrowie.
no i jeszcze pani dr powiedziala ze lepiej nie operowac latem bo bedzie sie gorzej goic, a ja wlasnie chce latem na urlopie.

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

ja tez wolalabym sama poinformowac tego kogo chce i kiedy chce, nie lubie plotkarzy
Oj to faktycznie nie za ciekawie. Hmm ale skoro ona Ci nie przypadła do gustu możesz się wybrać na konsultacje do kogoś innego. Jest dobra w tym co robi, ale przy lekarzu musimy też czuć się dobrze, powinien wzbudzać nasze zaufanie. Ja swoją właśnie dlatego wybrałam, bo zrobiła na mnie najlpesze wrażenie (telefonicznie) i jak się okazało na konsultcji też, intuicja mnie do niej ciągnie (a na niej się jeszcze nigdy nie zawiodłam, w końcu kobieca ponoć niezawodna).
Co do operacji w lecie to zazwyczaj jej nie robi, ale jakbyś poprosiła i powiedziała, że wyboru innego nie masz to by się zgodziła

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-02-16 o 21:04
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 21:02   #7604
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez viva06 Pokaż wiadomość
to faktycznie duże Ci z tego implantu wyszły...
ja w sportowym staniku mam 75E i w biuście 93cm... ale przy moim implancie powinnam mieć chyba większy rozmiar stanika niż Ty... chyba, że miałaś dużą wyjściówkę?
Stary 2012-02-16, 21:05   #7605
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
ehhh... no to musze poprzestawiac urlop i jakos go podzielic. boje sie wracac do pracy juz po 3tyg od operacji...

U mnie mineło w srodę dwa tygodnie, wracam na pełne obroty do pracy w poniedzialke wiec będzie to 19 dzień. Z tym ze moja praca jest że tak powiem przy biurku - prowadze firmę. Te pełne obroty to też odrazu pewnie nie bedą takie na 100% ale czuje sie już na silach aby wyjśc do ludzi, nie wiem jeszcze jak z prowadzeniem auta...
Stary 2012-02-16, 21:07   #7606
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
buziak oprócz zimna w gabinecie pewnie od dr niezależnego to nie widzę powodu do niezadowolenia z wizyty nie naciskała na operacje bo Twoje zdrowie dla niej najważniejsze a jak dobrze umotywujesz potrzebe operacji latem to może też się zgodzi, któraś dziewczynka tak ustalała niedawno to dla Ciebie bedzie głównie problem i obciążenie nie dla niej, to jest poprostu lekarz, który myśli o swoich pacjentach a nie patrzy tylko pieniądze skasować
okrągłe 325 hp to chyba jej ulubiony rozmiarek dla dziewczyn przed ciążami ale fakt faktem z mniejszymi nie ma co się bawić, chyba, ze jest to jedyna opcja wynikająca z anatomii dziewczyny
gdybym byla w polsce to by wszystko bylo jasne, a tak mam tylko 5tyg urlopu...
Stary 2012-02-16, 21:09   #7607
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
U mnie mineło w srodę dwa tygodnie, wracam na pełne obroty do pracy w poniedzialke wiec będzie to 19 dzień. Z tym ze moja praca jest że tak powiem przy biurku - prowadze firmę. Te pełne obroty to też odrazu pewnie nie bedą takie na 100% ale czuje sie już na silach aby wyjśc do ludzi, nie wiem jeszcze jak z prowadzeniem auta...
spokojnie dasz rade
ja miałam urlop 2 tyg. i bez większych problemów wróciłam do pracy. z autkiem też łatwo poszło. jedyny problem jaki miałam to podnoszenie rąk do góry i ogólnie trochę ograniczone ruchy rąk. miałam problem z zapięciem pasów bo ciężko mi było się wygiąć do tyłu
Stary 2012-02-16, 21:12   #7608
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
viva mamy ten sam implancik moje wymiary 72/90, dwa tygodnie po operacji też kupiłam staniczek 70E ale teraz mimo, że obwód się nie zmienił cycki są jakies inne i odstaje mi górą, myślę, że 70D będzie lepszy ale nie chce mi się łazić po sklepach bo i tak w sportowcach biegam radzę poczekać dwa miesiące z kupowanie staniczków
joasi często tu pisałyście że u każdej taki sam implant może dać inny efekt końcowy ale popieram że kupowanie staników tak szybko nie ma sensu i nie powinno się "męczyć" ich po takim krótkim czasie od operacji

życzę już Wam dobrej nocki - spadam na kolację z posostałych pączków - nie lubię nieświeżych więc zjem wszystko dzisiaj - jak dam radę to będzie wynik końcowy 7 szczęśliwa siódemka
Stary 2012-02-16, 21:18   #7609
jooasi
Wtajemniczenie

łoooo boziu 7 pączków masz spuścik magdalenka mi się ledwie jeden wcisnął

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

malinko jak zaczniesz fiszbinki kupować to pewnie literka albo dwie dalej będzie bo one inaczej leżą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-16, 21:29   #7610
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

malinko jak zaczniesz fiszbinki kupować to pewnie literka albo dwie dalej będzie bo one inaczej leżą
niom joasi jestem córką cukierników
Stary 2012-02-16, 21:33   #7611
jooasi
Wtajemniczenie

żeby to choć troche widać było jesteś chodzącą antyreklamą
to mialaś dziś najpyszniejsze pączuszki na świecie pewnie od mamuni i tatunia
Stary 2012-02-16, 21:38   #7612
malinkac
Raczkowanie

Cytat:

Joasi Ty mnie nie strasz
Stary 2012-02-16, 21:42   #7613
jooasi
Wtajemniczenie

malinko nie strasze a z doświadczenia mówie a co Ci za różnica jaką masz literke na staniku, cycki od tego ani większe ani mniejsze nie będą
Stary 2012-02-16, 21:44   #7614
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:

no joasi niestety mamunia już nie pracuje w zawodzie a tatunio jak w pracy napiecze to w domu tak nie za bardzo kupione i zdobyczne miałam

dobranoc pooglądałam zdjęcia cycuchów i mogę iść spać

Edytowane przez magdalena_81
Czas edycji: 2012-02-16 o 21:47
magdalena_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 21:44   #7615
zabulek1
Wtajemniczenie

Witam

Dawno mnie nie bylo i nawet zaleglosci nie czytam, bo pewnie sporo pisalyscie

I ja dzisiaj mialam paczusie, takie polskie, prawdziwe achhhhhh
Pierwszy raz od 4 lat jadlam Mam u siebie na wsi sklep z polskimi produktami, ale paczkow nie ma A dzisiaj wchodze i widze jak sie na mnie gapia takie wielkie i swiecace paczuchy:jupi : Nawet swierze byly
Stary 2012-02-16, 21:49   #7616
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
malinko nie strasze a z doświadczenia mówie a co Ci za różnica jaką masz literke na staniku, cycki od tego ani większe ani mniejsze nie będą
tak szczerze mówiąć to nie jestem zadowolona z efektów operacji
z jednej strony cieszę się, że nie mam już wiszących skarpetek ale z drugiej strony one są teraz za wielkie. jak założę stanik F lub G to się chyba całkiem załamie...
nie chciałam wielkich cycków, mówiłam o tym doktorowi, chciałam je podciągnąć do góry, byłby wtedy mniejszy implant. ale on twierdził inaczej. a ja myślę, że one są za duże...
Stary 2012-02-16, 21:54   #7617
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny zapraszam do galerii, załaczyłam zdjecia co prawda mało i troszke niewyraxnie ale to już coś jak bedę w domu to zrobie już sama aparatem, bedzie to juz ok 2,5 tygodnia. Przypominam anatomiczne 380ml, 333c.c., Mentor, dr Skiwercz.
witaj jak moge wejść do Twojej galeri oczywiście jak wyrazisz zgodę, jestem przed operacja piersi czytam to forum od jakiegoś czasu, tak wogóle to kompletnie nie wiem jak sie tu poruszac
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 22:05   #7618
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
tak szczerze mówiąć to nie jestem zadowolona z efektów operacji
z jednej strony cieszę się, że nie mam już wiszących skarpetek ale z drugiej strony one są teraz za wielkie. jak założę stanik F lub G to się chyba całkiem załamie...
nie chciałam wielkich cycków, mówiłam o tym doktorowi, chciałam je podciągnąć do góry, byłby wtedy mniejszy implant. ale on twierdził inaczej. a ja myślę, że one są za duże...
Aż weszłam obejrzeć Twoje skarby i są super!!! fakt że duże , ale nie widziałam wyjściówki ale raczej nei za duże i pewnie troszkę jeszcze mogą się zmniejszyć

Ja dziś zjadłam Fwaroki, paczki, mini pączki i .... http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...e/przepis.html
Sama zrobiłam i było mega pyszne!!!!
umieram z przejedzenia od jutra ZNÓW dieta (... OBY ŻARCIE POSZŁO W CYCKI ))
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 22:13   #7619
Nitka_I
Raczkowanie

Cześć kochane, znowu trochę mnie nie było więc po 1 gratuluję wszystkim które są świeżo 'po' Nie zaglądałam przez lub dzięki mojemu TŻ zabrała mnie już od 12 na walentynkowy wyjazd i trochę nam się przeciągneło dlatego wybaczcie ale było warto Malinko po tym co napisałaś zajrzałam do Twojego albumu może nie czujesz się najlepiej skoro oczekiwałaś innych efektów ale są śliczne i śmiem przypuszczać że TŻ nie narzeka Dziewczyny widziałam też że pisałyście dziś o nurkowaniu a wiecie może co jest jeszcze całkowicie zakazane dla silikonków?!? Atrakcje typu bungee, rolercoaster-y czy coś w tym stylu ??? Bo tak po operacji gdy wróciłam do domu zaczęłam o tym myśleć, mądra Polka po szkodzie dla wszystkich

https://wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=16617 &pictureid=118826
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 22:19   #7620
izzi42
Raczkowanie

jooasi czy przyjmiesz mnie do grona znajomych jestem tu nowa, nie wiem co sie dzieje, gdyz piszę odpowiedzi a potem nie wiem gdzie sa nie widac ich eh pewnie coś źle robie
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości