|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7591 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() JA tam bym nie brała 2 doby - zastanawiałam się po co mąż po mnie przyjechał, spokojnie mogłabym sama wrócić autem, a byłam 17 godzin po operacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7592 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
No ja też bym nie brała gdybym mieszkała na miejscu. Jestem ze Śląska, a operowana będę w Warszawie, a więc to kawał drogi... poza tym miał być tam ze mną chłopak, który miał się mną zaopiekować i zabrać do domu. 2 tygodnie temu dowiedziałam się, że mnie zdradził. Przytyłam 2,5 kilo ;p a moje plany co do piersi, które miał mi pomóc zrealizować uległy zmianie o 180 stopni. Obecnie nie mam już w nikim wsparcia, prócz przyjaciółce, która nie jest w stanie mnie odebrać z Warszawy. Kombinujemy jak możemy. Zobaczymy co z tego wyjdzie jak mi doktorek wyznaczy termin operacji, choć dalej nie jestem w 100% pewna. Wszystko mi się zawaliło, nawet nie wiem już czy naprawdę tego chcę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#7593 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana nie wiem co napisać, chłopaka po prostu zapomnij, wiem, łatwo się mówi, ale z czasem to mija, nie był Ciebie wart. Musisz teraz zastanowić się, jaki jest/był prawdziwy powód robienia tych piersi. Miały być dla Ciebie czy dla byłego? Bo jak dla niego to odpuść, przemyśl na spokojnie, poczekaj, aż emocje opadną. To jest ruch na całe życie, szkoda, jakby był podjęty w takim stanie, w jakim teraz się znajdujesz. A wracając do pytania. Sorry edytuję bo nie doczytałam dobrze co napisałaś. Nie masz już nikogo tu w Warszawie? Jakby co ja jestem z Warszawy ale czy będę w stanie ci pomóc to nie wiem, bo 24 czerwca wracam do pracy,,, Edytowane przez ladybarque Czas edycji: 2013-06-11 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7594 |
Raczkowanie
|
O kurcze, nawet nie wiesz jakie to jest miłe co napisałaś. Nie znasz mnie, a od razu wyciągasz rękę!!!!
![]() Co do chłopaka to on nie chciał żebym zrobiła, bardzo ganił moją decyzję, ale obiecał że zaopiekuje się mną, a teraz... Wiązałam z nim swoją daleką przyszłość i naprawdę kochałam, nie wiem dlaczego mi to zrobił skoro byliśmy tak nierozłączni i dograni. Może mi się tak tylko wydawało. Może nie powinnam teraz rezygnować z marzeń i pokazać mu że nie jest mnie wart. Nie wiem, jest mi niesłychanie ciężko z tym wszystkim. Dziś za namową przyjaciółki umówiłam się na wizytę, mimo że miało już to nastąpić 2 tygodnie temu. Edytowane przez aniaania1992 Czas edycji: 2013-06-11 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#7595 |
Raczkowanie
|
Nie chwiliłam się ale wczoraj zrobiłam próbe z woreczkami.
350ml wsadziłam w stanik dla karmiących, ale muszę jeszcze raz zrobić, bo woreczki za sztywne i nie chciało się to ułożyć i wtedy dam do albumiku fotki. Powiem wam, że kawał cyca się zrobiło ![]() A jeszcze zanim włożyłam woreczki to ten stanik taki fajnie trzymający i podkreślił moje niewielkie cycusie ![]() Chyba go zostawie i tak nie wiele używany był bo w takim kiepskim kolorze to może się przyda po op. ![]() Ania przykre co Cię spotkało ![]() Ale jeżeli piersi robisz tylko i wyłacznie dla siebie to nie rezygnuj z tego ![]() ladybarque już pędze do albumiku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7596 |
Raczkowanie
|
Cześć,
też mocno się zastanawiam nad powiększeniem piersi, których właściwie nie mam ehh (a właściwie jestem zdecydowana, tylko zbieram kasę), ale mam do was inne pytanie. Bo ja nie chcę nikomu (prócz męża) mówić o operacji, czy wasi znajomi zauważyli? Bo generalnie noszę push - up ale nie zastąpi normalnego rozmiaru dużego B o jakim marzę. Jak to było u waz z reakcjami ludzi? Zauważali, że powiększyłyście biust? |
![]() ![]() |
![]() |
#7597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- UPS zaczyna się ból |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7598 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7599 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7600 |
Raczkowanie
|
Kornelia ja niestety Ci w tym temacie nie pomogę bo ja jestem przed op.
ladybarque trzymaj się kobieto, może niepotrzebnie tak ręce podnosiłaś ![]() A poza tym to cudeńka masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7601 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7602 |
Zakorzenienie
|
Kochana niestey bol sie dopiero zacznie w klinice bylas taka naszprycowana ze nic nie czulas uwierz kazda z Nas tak miala. Bol zaczyna sie po odejsciu srodkow przeciwbólowych. Oczywiście zycze Ci abys wracala do siebie w jak namniejszym bolu ale ból jest nieuniknionby i dziewczyny pamiętajcie o tym wracanie autem po operacji jest NIEODPOWIEDZIALNE.
Witam dziewczyn w ten piekny sloneczny dzien ![]() ![]() Star juz oficjalnie jests pania kosmetolog??? pewnie tak obrona to tylko formalnosc ![]() ![]()
#7603 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jutro mija 2 tydzień od operacji, od 4 dni wyszedł mi na jednej piersi siniak który nie schodzi to normalne? dopiero jutro lub pojutrze idę to sprawdzić ale zaczęłam się denerwowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#7604 |
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dobry wieczór.. Witam was jako Pani kosmetolog
![]() Selenko no zobaczymy co powie lekarz jednak chyba mniej niz 300 nie wezme bo wiem ze bede zalowala ![]() ![]() A kochana na tych zdjeciach co widzialas to mam dobry push up dlatego sa jakie sa ![]() Lady masz sliczne te piersi no!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-06-11 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#7605 |
Raczkowanie
|
Ale boli Ketonal nie pomaga,, ech, tak sie cieszylam ze dobrze znosze...ciągnie czuje ze mi duszno i pod pachami mnie mega ciągnie to normalne??
Bimbałki jak ty? 10.06.2013 r ME dr G NJ 415cc już jest ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7607 |
Raczkowanie
|
Właśnie, pod pachami najgorzej...
A jak się zasiedzę to czuję się taka zesztywniała, tak jakby mi się mocno przykurczały mięśnie piersiowe. Biorę w max dawce ketonal i paracetamol, który chyba wymienię na pyralginę, bo coś słabo sobie radzi. Narkotyku mi się chce ![]() PS zamieściłam zdjęcia wymalowanych cycków zaraz po operacji
#7608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7610 |
Raczkowanie
|
Bimbalki są super! A powiedz mi jak doktorek? Bo ja u niego chce robić
![]() ![]() A może załatwisz mi tam odrazu termin konsultacji po znajomości? : ![]()
#7611 |
Zakorzenienie
|
Selenko właśnie byłam u Ciebie w albumie i powiem Ci że też masz wyjściówkę fajną,na pewno wyjdą super !!
#7612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7613 |
Zakorzenienie
|
Kochana na pewno bedzie dobrze
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#7614 | |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() star gratulację tytułu ![]() ladybarque po 5 dobie jest już ok trzymaj się kochana ![]() karola139 może zadzwoń do lekarza żebyś była spokojniejsza mi mój lekarz mówił że jak się siniaki pojawią to mam się nie denerwować kornelia u mnie też wiedział mąż i przyjaciółki i powiem szczerze że jakoś inni nie zauważyli bo w ubraniu prawie wcale nie widać nawet jak założę bluzkę z dekoldem to się nie rzucają w oczy jedynie tylko w stroju widać ![]() aniaania chłopakiem się nie przejmuj bo nie warto na prawdę ja przez 8lat rezygnowałam z marzeń przez faceta, więc kochana spełniaj marzenia bo warto ![]() no chyba wszystkim odp a naciagnełam męża na strój hi hi zaraz wrzucę fotkę ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- bimbalki byłam w albumie piękne bimbałki ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- dobranoc dziewczyny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No zobacz a mówi się, że kobieca logika jest pokrętna ![]() ![]()
![]() |
#7616 |
Raczkowanie
|
ladybarque o matko, jakie cycki! jedne z lepszych jakie widziałam! 415 to dla mnie dużo, a nie wyglądają wcale przesadnie. Powiedz mi czy to są anatomiki, czy okrągłe bo chyba za mało się znam żeby rozpoznać, choć wyglądają jak okrągłe.?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mówicie że ładne ale nie wiem czy nie za duże jakoś rosną z każdą godziną boję się nie chce mnieć E F rozmiaru a D..... Czy one jakoś zmiękną zmniejszą się bo jestem przerażona troszkę :P I ten ból pod pachami, no nic, pocieszcie mnie tylko że nie będą jak nadmuchane twarde piłki już zawsze.... :/ łapię doła.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7619 |
Raczkowanie
|
Z tak za☠☠☠istymi piersiami nigdy bym tak nie napisała. Nie znam się, ale wszystkim zmalały i zmiękły, więc nie świruj bo czemu akurat Tobie by się miało to przytrafić ;p Idź spać i jak jutro wstaniesz będzie o doba dalej od operacji, zawsze to jakiś plusik
![]() W ogóle fajnie się komponują z Twoim ciałkiem i jestem zakochana. Edytowane przez aniaania1992 Czas edycji: 2013-06-11 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#7620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A i dodam, że dół po operacji też jest czymś normalnym. Trzymaj się jakoś ![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-11 o 23:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.