|
|
#751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ubrania dla metali:]
Polecam Wam też The Mis Shapes Party;]
http://misshapes.com/ P.S.Dlatego właśnie fotoblog nazywa się hartcore i ona właśnie lubi kicz i taki efekt chce osiagać;]Ale wysłałam,bo ma pełno fajnych ciuchów.Różowe,satynowe gorsety itp. A to,że sobie zaciapała całe ciało tatuażami to już inna sprawa;p Edytowane przez Perwati Czas edycji: 2007-08-17 o 18:26 |
|
|
|
|
#752 |
|
Rozeznanie
|
;]
|
|
|
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#754 |
|
Raczkowanie
|
![]() http://www.copenhagenstreetstyle.dk/ http://istanbulstreetstyle.blogspot.com/ Troche street style W wiekszosci wykrecone ciuchy![]() I jeszcze cos godnego uwagi: http://www.hel-looks.com/?p=image/ar...2/20070625_01/ |
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
ja nawet wystawiłam na pb komentarz tej hardcore. Wg mnie jest beznadziejna. Tzreba mniec ładnie naje .. ne w głowie żeby robić takie rzeczy jak np. z tymi hakami! Dla mnie to jest ochydne : łeeeeeeeeeee
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znając człowieka oceniancie go nie osądzaj po pozorach-bo możesz sie pomylić-lae zagłebić sie w kontekst suspension i freak show to pewni zbyt trudne czasem żąłuję,że żyjemy w tak zaściankowym i nietolerancyjnym kraju jak polska-nie dziwię się ,że większość moich znajomych mieszka za granicą i nie hardcore tylko xheartcorex ale jak jesteś dumna z siebie ,że mogłaś komuś napisac ,że jest p***any to gratuluje poziomu
MISS VENFLON PORTFOLIO Edytowane przez miss venflon Czas edycji: 2007-08-18 o 08:01 Powód: literki |
|
|
|
|
|
#757 |
|
Rozeznanie
|
mathilda dla mnie Twój komentarz jest ochydny.Bo widać,że nie wiesz co to jest tolerancja.Żyj i daj żyć innym.Ochydne jest to,że człowiek o innym człowieku pisze "beznadziejny","ma na...bane w głowie".Nawet jej nie znasz.Masz ograniczony umysł tym co widzisz.Na szczęście ta "beznadziejna" osoba nie przejmuje się głupimi komentarzami,których w internecie i poza nim pełno.
Ja też czasem żałuję miss venflon.A może to i dobrze,bo przez nietolerancję też można się czegoś nauczyć. |
|
|
|
|
#758 |
|
Rozeznanie
|
...
|
|
|
|
|
#759 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy ktos z Was lubi styl vintage...znalazlam fajna stronke z ciuchami.Moim zdaniem mozna stworzyc z nich cos fajnego
![]() http://www.vintageshop.pl/index2.php...Chusty-i-szale |
|
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
[odnośnie bloga heartcore]
mnie się też to nie podoba, (w sumie mnie nawet tatuaże i piercing nie bawią, a cóż dopiero w takiej ilości plus te igły itp.) ale daleka jestem od komentarzy w stylu mathildy ;>
|
|
#761 | |
|
Kokon pro
|
Cytat:
czym sie chwalisz? glupota, nietolerancja, chamstwem czy co? dziewczyna jest soba, znalazla sposob zeby sie wyrazic a to, ze jest inna niz ty to zle? wes sie puknij w glowe i zajrzyj czasem do slownika ort. ale tak najlepiej obrazac kogos kogo sie nie zna i za to, ze samemu ma sie ograniczony umysl i nie rozumie niczego wiecej co wychodzi poza kanony "normalnosci" |
|
|
|
|
|
#762 |
|
Rozeznanie
|
nie tolerujemy nietolerancji.
ale skończmy już ten temat.ludzie są różni. i w internecie(i poza nim)i tak pełno nietolerancji. więc dajmy już sobie spokój. wracajmy do ciuchów;] alternatywnych xD wkleeeejać xD |
|
|
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
moj pierwszy post ;D w końcu trzeba zacząc nie x) szczerze mówiąc to ta mathilda ma naje***
u mnie w towarzystwie też krytykuje się takich ludzi! a przecież to oni ma swoj styl i jego sprawa jak się ubiera i co robi ze swoim cialem... pasujący cytat "śmiejecie się ze mnie że jestem inna, ja śmieję się z was bo wszyscy jesteście tacy sami" a ogólnie to ten styl jest za***i.sty
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#765 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#767 |
|
Rozeznanie
|
Uwielbiam ten cytat.To było tak dokładnie
![]() "Śmieją się ze mnie bo jestem inna.Ja śmieję się z nich,bo są wszyscy tacy sami." Tacy ludzie przynajmniej wzbudzają emocje,myśli... A nie jak szaraczek w szarym garniturku;] Dla nikogo nie pozostają obojętni.Nie boją się być tacy jacy chcą być! Uwielbiam inność;] Kocham.Prawie tylko tacy ludzie mnie interesują. Tacy,którzy nie są tak strasznie zwyczajni i "normalni". |
|
|
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie ;D innośc jest taka fascynująca x) też to kocham
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie lubię takiego deklarowania swojej "inności", obnoszenia się z nią jak z czymś niezwykłym.
Dla mnie zupełnie nie ważny jest styl innych osób, bo nawet szara myszka może być dziką kocicą ![]() Wyglądajmy po prostu tak jak jest nam wygodnie, tak żebyśmy czuli się sobą
|
|
#770 |
|
Raczkowanie
|
tak ale zazwyczaj jest tak że tych z "innym" stylem strasznie się krytykuje..
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
no i co z tego?
|
|
#772 |
|
Rozeznanie
|
To,że to nietolerancja(która na szczęście jeśli człowiek niegłupi to się nią nie przejmie;]a jeszcze coś z niej wyniesie).Komuś może też nie podoba się Twój wygląd,ale jeśli jest inteligentny to zachowa to dla siebie.
"Dla mnie zupełnie nie ważny jest styl innych osób, bo nawet szara myszka może być dziką kocicą .Wyglądajmy po prostu tak jak jest nam wygodnie, tak żebyśmy czuli się sobą" I właśnie o to chodzi;]Wiadomo,że ktoś kto wygląda 'zwyczajnie'może być w środku niezwykły.Ale przecież nie o tym mówimy,tylko o stylu.O wyglądzie.A dla mnie wyglądanie tak jak się chce,to nie zawsze"obnoszenie się ze swoją innością".Tylko,co kto lubi.I to jego sprawa.Może i 'szpanuje',obnosi się z tym.A może właśnie nie boi się być taki,jaki chce być(wyglądać).Tak,czy siak to powinna być tylko jego sprawa.A zresztą,różni są ludzie.Już się nie wymądrzam;] Edytowane przez Perwati Czas edycji: 2007-08-19 o 16:27 |
|
|
|
|
#773 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#774 |
|
Rozeznanie
|
;]
|
|
|
|
|
#775 |
|
Rozeznanie
|
tja
|
|
|
|
|
#776 |
|
Rozeznanie
|
)
|
|
|
|
|
#777 |
|
Rozeznanie
|
;]]
|
|
|
|
|
#778 |
|
Rozeznanie
|
ostatnie
|
|
|
|
|
#779 |
|
Rozeznanie
|
żartowałam;p
|
|
|
|
|
#780 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez a-sea-of-honey Czas edycji: 2007-08-19 o 19:13 Powód: poprawka |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

i ona właśnie lubi kicz i taki efekt chce osiagać;]

3/3/6-22/7/8

u mnie w towarzystwie też krytykuje się takich ludzi! a przecież to oni ma swoj styl i jego sprawa jak się ubiera i co robi ze swoim cialem... pasujący cytat
"śmiejecie się ze mnie że jestem inna, ja śmieję się z was bo wszyscy jesteście tacy sami" a ogólnie to ten styl jest za***i.sty