Bułgaria - OBOZY, terminy wyjazdów,miejsca, biura - wątek zbiorczy - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-04, 13:44   #751
aje
Przyczajenie

Dot.: Bułgaria - OBOZY

hej jedzie ktoś do Bułgarii do hotelu Horyzont 13.08 - 24.08 z biura podróży BUT ? ;D
aje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 20:30   #752
toficzek13
Przyczajenie

hejka ja jade 11.08-23.08.09 z Lublina do Hotelu Diana na obóz studencki jesli ktos tez jedzie w tym terminie to odzywac sie na gg 8292897
toficzek13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 20:36   #753
toficzek13
Przyczajenie

Dot.: Obóz młodzieżowy Bułgaria - Złote piaski

ja jade na obóz studencki z Lublina do Diany Do Złotych Piask w terminei 11.08.-23-08.2009 jak ktos tez jedzie w tmy terminei to odzwyac sie na gg 8292897
toficzek13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 19:52   #754
kamilciaaa
Raczkowanie

Ja niedawno wróciłam z hotelu Diana w Złotych Piaskach...
Byłam od 17.07 - 29.07
Hotel Diana bardzo ładny ,lecz jednak miał minusy , np .
brak lodówek w pokojach , brak klimatyzacji, brak zasłony prysznicowej , obiady takie sobie .. [ jakieś mięso, tłuste strasznie zupy , ryż ] śniadanie jak chyba w kazdym hotelu dobre , a na kolacje FRYTKi . ale nawet dobre były
Jeżeli chodzi o basen , bardzo ładny , na poczatku bardzo płytki tak dla dzieci , albo dla ludzi ktorzy grali w piłke plazowa a potem jest ogrodzenie i jest juz głebiej [ z 180cm ]
Morze ? przepiekne , codziennie ciepła woda .
Ceeny ? ;> baardzo tanio jesli chodzi o alkohol i papierosy , a takie jedzenie np . Wafelki albo cos juz troszke drozej
Dyskoteki ? ;> Malibu . totalna zenada , dla małolat ktore lubia sie obsciskiwać i całować z kazdym po trochu .. ;/
Papaya , nawet w miare , ładny klub , ale muzyka nie w moim typie . [ techno ]
Bonkers , bardzo swietny klub , najbardziej mozna sie ubawic .
Radze zbierac kazda ulotke i nie wyrzucać , bo na niektorych sa darmowe wejscia...
Jezeli chodzi o opiekunów to byli bardzo luźni
tylko pani Rezydentka ostra , ale na sam koniec dalismy rade z nia wyjasniac sprawe.
Droga ? jechaliśmy 32 h . Nie było źle , tylko nogi wszytskim bardzo puchli..
Bardzo się wkurzylismy gdyz w naszym autobusie jechal oboz + wczasy ..
wiec było wiecej starszych osob co jechało na wczasy niz na oboz ..
z obozu było nas 13 osób ;/
Polecam Złote Piaski , trudno bylo z nich wyjezdzać
kamilciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 21:06   #755
MickY
Raczkowanie

Ja wrociłam dziś z hotelu Złoty Róg. Mi pasował, pokoje ładne, z klimatyzacja, lazienki ladne ale niestety zawsze byly zalane od prysznica. Jedzenie? Pyszne owoce, dobre ciasta i chleb a tak to ciagle to samo-makaron, ryz, salatki i tak w kolko...czasem byla pizza albo jakies koltety, napoje byly do akzdego posilku takze to plus. Basen maly, malo miejsca do opalania.
Same ZP oceniam w miare, chodzilismy tylko do Malibu, rzeczywiscie obsciskiwanie...ale w barkach na miescie pyszne drinki, polecam shishe, nalesniki i kebaby no i wodke flirt smak jablkowy ;P
MickY jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 14:28   #756
wiak95
Przyczajenie

Hej jadę do hotelu HORYZONT z biura podróży karlik 13.08.09 -24.08.09. Był tam ktoś z tym biurem? Naprawdę ten hotel jest taki zły bo nie wiem co mam zrobić jechać tam czy lepiej zmienić hotel? Jedzie tam ktoś w tym terminie?
Czekam na odp!!
wiak95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 22:42   #757
Annie207
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wiak95 Pokaż wiadomość
Hej jadę do hotelu HORYZONT z biura podróży karlik 13.08.09 -24.08.09. Był tam ktoś z tym biurem? Naprawdę ten hotel jest taki zły bo nie wiem co mam zrobić jechać tam czy lepiej zmienić hotel? Jedzie tam ktoś w tym terminie?
Czekam na odp!!
hey)) ja byłam z tym biurem podróży 17.07-28.07 i też miałam byc w Horyzoncie,na miejscu okazało się że biuro zmieniło nam hotel na Dana Palace Park,podobno przez warunki panujące w horyzoncie,no i oczywiście hotele sa bez porównania;p miałam znajomych z tamtego hotelu,więc jeśli nastawiasz sie na jakies luksusy to niestety,pokój to cztery ściany i łóżka+łazienka i tyle,my w danie mieliśmy w pokojach klime,lodówki,suszarki, i tv,jedzenie podobne w obydwu ,z tego co słyszałam to biuro karlik chyba zamienia hotel wszystkim turnusom ,więc nie będzie źle))
Annie207 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-12, 12:25   #758
Mmmartuś
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiak95 Pokaż wiadomość
Czekam na odp!!
wystarczy czasami zobaczyć co było pisane na stronie wcześniejszej lub użyć wyszukiwarki
nie będziecie w Horyzoncie i ciesz się z tego i uważaj na panią Agnieszkę, bo to najgorsza baba z jaką miałam doczynienia ; //
witajcie! ja też juz wrocilam. mielismy byc w HORYZONCIE ale zmienili nam na DANA PALACE PARK, bo w horyzoncie 'podobno' warunki straszne. bylam z biurem Karlik z zOpola,wiec wszyskie turnusy maja wlasnie zmieniony hotel. w pokojach są:suszarka do wlosow, lodówka (dziala!), klimatyzacja i tv. jedzenie jest dobre,szwedzki stol caly czas,kazdy znajdzie cos dla siebie. sniadanie-kielbaski,szynki, sery, warzywa, platki, jajka. obiady- najgorsze z tego wsyztskiego,jakies zmeiniaki,miesa,surowki (da sie przezyc), kolacja-obowiazkowo pizza! ryz z warzywami,znowu jakies miesa. mają pyszne ciasta! nie polecam pic samej wody,bo od 6 dni mam problemy zaladkowe; /
imprezy hmm tylko malibu; /// gdzie mi,jako dziewczynie sie nie podobalo. masa!! starszych gosci,ktorzy zaczepiaja i proponuja swoj hotel. bez komentarza.
kadra! wychowawczyni p.Anie (ktora serdecznie pozdrawiam) okreslilismy 'wy**na w kosmos babka' luz blus, jesli bedziecie ok dla niej- pozwoli na wszystko
KIEROWNICZKA p .Agnieszka!!!! strzezcie sie!! gorszej nie widzialalm nigdy ;////
przez wzglad na nią juz nie pojechalabym do tego hotelu... oswiadczenia za wszystko, opieprza,jest niemila...
obsluga hotelu jest ok,sprzataczki wporzadku,tylko nie mowia w ogole po angielsku ; /
uwaga na drzwi z balkonu bo tak piszcza i szuraja ze sie nie da wytrzymac!!! zglosilysmy to 3 dnia i do konca nikt z tym nic nie zrobil ; /
straszny rygor-pani kiero organizuje czas tzn sniadanie o 8.10, basen od 9-12,obiad o 12.40,potem sjesta do 15,od 15-17 plaza,potem hotel i o 18.40 kolacja,ok 22.30 wyjscie do Malibu ptfu

szczegolnie polecam kluby- Papaye i Arrogance! papaya-super muzyka,tlum ludzi,dobre drinki, w miare bezpiecznie. naprzeciwko niej jest hotel ktory chyba nigdy nie spi hehe wieczna impreza.wszyscy potem sie schodza do papaji.naprawde super ludzie !
arrgogance-bylam krotki(bo zbiorka byla) a ze pani kiero nie pozwalala nam tam chodzic to poszlysmy w czasie wolnym na miescie wiec o 24 kiedy impreza zaczynala sie 'otwierac' a ludzie schodzic musialysmy isc na zbiorke ; /
fakt,na plaze i deptak jest masa schodow,fajnie sie wraca np po imprezie hehe chociaz potem zorientowali sie juz ze trzeba wracac naokolo,po chodniku a to tylko 5 min drogi dluzej
piekna plaza,czyste morze-bajka!!
bary-happy hour kupujesz 1,dostajesz 2 drinki polecam bar po stronie naprzeciwko plazy wiszą tam flaki roznych krajow,jest on niedaleko kasina i mozna tam palic szisze. pozdrowienia dla barmana Rafko
podroz- do ZP tragednia,stalismy 4 godziny na granicy z serbia bo taka kolejka byla ; / na dworze 45 stopni,topilismy sie w busie poprostu. po drodze mielismy 2 pany,wiec cala podroz zajela nam ok 27 godzin
spowrotem w busie wsyscy spali,wykonczeni podroz szybko ok 28 godzin
wezcie cos na to gardlo jednak bo klima,drinki itd i gardlo umiera hehe
cene-dosc tanio,chociaz 150 e rozplynelo mi sie nie wiem kiedy... papierosy tanie ok 3 leva, wodka 1L ok 13 leva, napok czy sok 1 l ok 3 leva,wejscie na dyskoteke 5 leva, drinki po ok 7-8 leva (oplaca sie wiec happy hour)
prowiant na droge masakra 1 chleb na 5 osob,konserwy,pasztety i serki topione. zostawcie sobie kase na droge powrotna na jedzenie bo to jest masakra
ogolnie gdyby nie pani Agnieszka (kierowniczka) oboz bylby na 6,przez nia niestety daje TYLKO 4,5 )
zazdroszcze wam wyjazdu bo tesknie za Golden Sands strasznie!!!
Mmmartuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 18:46   #759
wiktorio123
Przyczajenie

jedzie ktoś z was do Złotych Piasków do Złotego Rogu 17 sierpnia ??
wiktorio123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 11:36   #760
Selegne
Raczkowanie

Wczoraj wróciłam ze Złotych Piasków z Hotelu Horizont. I powiem tak: jeśli ktoś liczy na luksusy to się przeliczy. Miałam pokój od strony basenu i fakt faktem łazienka była brzydsza niż pozostałe ale dało się wytrzymać. Jedzenie moim zdaniem nie było takie złe... Tak samo ktoś tam pisał, że nie można wyjść na balkon w czasie ciszy ;/ bzdura! Wiekszość osób u nas wracała ok 24 z promenady i można powiedzieć, że cały czas o tej porze ktoś wychodził na balkon. Minusy spania w pokoju z widokiem na balkon? to, że ludzie nierozumni wskakiwali do wody z wrzaskami o godzinie 3-4 nad ranem. Ktoś tam także pisał o ilości schodów na plażę... moje zdanie: można się przyzwyczaić, a jakby nie było to z każdego hotelu zejście na plaże jest ze schodami. Dyskoteka: Papaya, Bar: Tortuga ( najtańsze drinki od 20-22 tak zwana happy hour ;p ) Byłam w white barze i co sądzę: do drinkow dodają full lodu przez co napój traci smak a sam ich wygląd jest przeciętny nie adekwatny do ceny ;p Po prostu płaci się tam raczej za to, że siedzi się na białych fotelach i kanapach dobrej jakości... No i może nie będe oryginalna jeśli to napiszę: wróciłam do Polski chora ;] kaszel katar itp ;p
Stary 2009-08-13, 16:26   #761
LlittleBlack
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selegne Pokaż wiadomość
Wczoraj wróciłam ze Złotych Piasków z Hotelu Horizont. I powiem tak: jeśli ktoś liczy na luksusy to się przeliczy. Miałam pokój od strony basenu i fakt faktem łazienka była brzydsza niż pozostałe ale dało się wytrzymać. Jedzenie moim zdaniem nie było takie złe... Tak samo ktoś tam pisał, że nie można wyjść na balkon w czasie ciszy ;/ bzdura! Wiekszość osób u nas wracała ok 24 z promenady i można powiedzieć, że cały czas o tej porze ktoś wychodził na balkon. Minusy spania w pokoju z widokiem na balkon? to, że ludzie nierozumni wskakiwali do wody z wrzaskami o godzinie 3-4 nad ranem. Ktoś tam także pisał o ilości schodów na plażę... moje zdanie: można się przyzwyczaić, a jakby nie było to z każdego hotelu zejście na plaże jest ze schodami. Dyskoteka: Papaya, Bar: Tortuga ( najtańsze drinki od 20-22 tak zwana happy hour ;p ) Byłam w white barze i co sądzę: do drinkow dodają full lodu przez co napój traci smak a sam ich wygląd jest przeciętny nie adekwatny do ceny ;p Po prostu płaci się tam raczej za to, że siedzi się na białych fotelach i kanapach dobrej jakości... No i może nie będe oryginalna jeśli to napiszę: wróciłam do Polski chora ;] kaszel katar itp ;p

z jaiegoi biura bylas bo ja tez wczoraj wrocilam z Horizontu i caly autobus byl prawie chory??
LlittleBlack jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-14, 17:59   #762
Selegne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LlittleBlack Pokaż wiadomość
z jaiegoi biura bylas bo ja tez wczoraj wrocilam z Horizontu i caly autobus byl prawie chory??

to możliwe że byłyśmy razem na obozie ;p Byłam z biura Antavia ale cały obóz podchodził pod Guliwera ;p
Stary 2009-08-18, 19:59   #763
misiokoczka
Raczkowanie

a był ktos w hotelu Holiday Park?
misiokoczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 20:17   #764
anusiaaa33
Przyczajenie

Dot.: Bułgaria - Złote Piaski

Witam : )) byłam w Hotelu Horyzont. Powiem że nie jest tam za ciekawie. Obsługa nie miła, radze uważać w nocy na kierownika... chodzi po 23 do okoła hotelu z psem i pilnuje czy nikt nie łazi. (:/) jedzenie jest paskudne... codziennie to samo tylko śniadania są zjadliwe i kolacje ponieważ są frytki co lubi większość. Pokoje bardzo skromne nic w nich nie ma. Nie ma prysznica tylko dziura w ziemi do której spływa woda. Na plaże jest 250 schodów + droga dlatego inaczej mówiąc męka. Polecam wziąść wiatrak (wiecie taki wentylator) i głośniki bo naprawde nie ma tam co tobić np. w czasie siesty jezeli jestes z biora podrozy. pozdrawiam ; )
anusiaaa33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 20:38   #765
EdytkaRze
Przyczajenie

Ja również byłam w hotelu Horyzont! Warunki straszne! Zacznę może od początku. Miałam ogromne szczęście że trafiłam na 6os. pokój, bo był nie do porównania z pokojami 4os. Na pewnoo więcej miejsca. Dość duża łazienka, płytki! Taras bardzo duży. Małoo szaf, miejsc do schowania rzeczy. Jedna szafa na 6 os.! Wyobraźcie to sobie! Laski z pokoju trzymały ubrania na łóżku, gdyż nie bylo miejsca. Oczywiście jeszcze 5 szafek nocnych i 2 biurka! i 2 krzesła! Wszystko niezbyt ładne, można powiedzieć, że mało estetyczne. Na każdym łóżku poduszka, 2 prześcieradła (które zazwyczaj są czymś poplamione) i koc (nie zbyt przyjemny...;/). Jeśli chodzi o sprzątanie pokoi- to pokojówki maiły nam je sprzątać co dzień a na cały 12 dni pobytu posprzątały jedynie 2 razy! ( musiałyśmy sie u kadry upominać o sprzątanie i w końcu kadra coś zdziałała). Jedzienie: po prostu cały czas takie samoo! Śniadanie: herbatka ciaska zimne parówki kiełbasy dżem i chlebuś i ser biały , Obiad: gulasz, czasm udka z kurczaka, zimne ziemniaki, sałatki owoce i chyba tyle. Kolacja: gulasz z obiadu ziemniaki, frytki , i owoce (chyba tyle) oczywiscie wszystkooo zimne! Obsługa tzn. panie recepcjonistki bardzo mile! Potarfia porozumiewac sie po polsku Na prawde bardzo sympatyczne panie Jeśli chodzi o pana kierownika dość nie miły mężczyzna...;/ Basen jeden wielki pozytyw! Świetna zabawa! Co jeszcze? Może właśnie strasznie duuuzo schodów do zejścia na plażę. Ciężko sie potem wraca! a i zapomniałam: w pokojach strasznie, okropnie gorąco - brak klimatyzacji! I oczywiście w pokojach od strony basenu nie da się spac boo nie ktorzy nienormalni ludzie wskakujua doo wody wlasnie o 3/4.00 nad ranem! I ogólnie nie patrzcie na warunki chociaz nie sa zbyt ciekawe najwazniejszy oboz czy kolonia! w kazdym badz razie da sie przezyc!
EdytkaRze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:21   #766
ewelinkako00
SPAMER
Nieopłacona reklama

Thumbs up Obozy 2010 bułgaria, kto jedzie?

Witam wszystkie wizażystki:P mam pare pytan do Was
1.Otóz czy ktoras z was wybiera sie w tym roku na oboz mlodziezowy do Bulgarii?
2.jesli tak, to z jakiego biura podrozy? chcialam zapytac, czy wybralyscie biuro podrozy ze swojego misata czy tak z neta np. ok-tours...almatur?
3.jak wyglada morze w Zlotych Piaskach? woda w morzu jest czysta? taka przejrzysta? ciepla?

chetne porozmawiam z wami o obozach bo zdecydowalam sie na taki rodzaj wakacji po raz pierwszy i troche jestem "zielona" w tych sprawach

pozdrawiam)
ewelinkako00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 18:31   #767
ladyys
Przyczajenie

Dot.: Obozy 2010 bułgaria, kto jedzie?

ja sie prawdobodobnie wybieram ;p
i z fanclub'u, bo jest z mojego miasta, bo tak z neta, to wahalabym sie, bo rozne rzeczy sie dzieja.. ja tez jade wlasnie pierwszy raz na oboz, wiec chcialam jechac z zaufanym biurem
ladyys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 19:02   #768
ewelinkako00
SPAMER
Nieopłacona reklama

Cytat:
Napisane przez ladyys Pokaż wiadomość
ja sie prawdobodobnie wybieram ;p
i z fanclub'u, bo jest z mojego miasta, bo tak z neta, to wahalabym sie, bo rozne rzeczy sie dzieja.. ja tez jade wlasnie pierwszy raz na oboz, wiec chcialam jechac z zaufanym biurem

no wlasnie ja tez sie zastanawiam nad biurem w moim miescie...tylko, ze miweszkam w malym miescie gdzie jest jedno biuro "magellan"...
jedziesz do bulgarii? ile placisz?
Stary 2010-01-23, 12:14   #769
xxx3anahi3xxx
Zadomowienie

GG do xxx3anahi3xxx

Dziewczyny! Jak najbardziej polecam wam obóz w Złotych Piaskach Byłam w tamtym roku i było naprawde świetnie Woda w Morzu w miare czysta i ma śliczny kolor Plaże też w miare ładne , ale najlepsze są te nocne dyskoteki w klubie Papaya Polecam . Byłam z biura steja i z checią pojechałabym jeszcze raz
2015- Tunezja
2016 - Tunezja
2017 - Tunezja maj i październik! czekaaaaaam
xxx3anahi3xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 12:52   #770
ewelinkako00
SPAMER
Nieopłacona reklama

Cytat:
Napisane przez xxx3anahi3xxx Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Jak najbardziej polecam wam obóz w Złotych Piaskach Byłam w tamtym roku i było naprawde świetnie Woda w Morzu w miare czysta i ma śliczny kolor Plaże też w miare ładne , ale najlepsze są te nocne dyskoteki w klubie Papaya Polecam . Byłam z biura steja i z checią pojechałabym jeszcze raz

dzieki wielkie, a Ty zamawialas wycieczke z biura w swoim miescie? bo ja mieszkam po poludniu Polski (woj. opolskie) a ok-tours jest w Toruniu... czy to nie ryzykowne zamawiac tak przez neta?
ciekawi mnie tez plazowanie w nocy bardzo chcialabym wykapac sie w morzu w nocy a jak z opiekunami?? rygorystycznie kontroluja mlodziezowa grupe??(15-18 lat)
Stary 2010-01-23, 13:39   #771
xxx3anahi3xxx
Zadomowienie

GG do xxx3anahi3xxx

Tak naprawde to wszystko zalezy od opiekuna , ja byłam w najstarszej grupie 15-18 i mielismy luzy , jednak nie na kazdym obozie tak jest . Ja zamawiałam z biura podrózy z Katowic , to jakieś 100km odemnie . W tym roku tez zamiawam ze Steji przez internet . Nie ma sie czego bać tylko trzeba wybierac sprawdzone biuro podrózy . A i dziewczyny radze wybierac hotele kategorii minimum 4* ja byłam w 3* a tak naprawde to on chyba nie miał żadnej gwiazdki . Jeżeli macie jakieś pytania , to smiało pytajcie
2015- Tunezja
2016 - Tunezja
Stary 2010-01-23, 14:37   #772
ewelinkako00
SPAMER
Nieopłacona reklama

anahi, a keidy zamawialas? w ktorym miesiacu? ja jade w lipcu, to kiedy mam tak mniej wiecej zamowic? czy w czerwcu beda jeszcze miejsca, beda jakies znizki?

anahi, a masz jakies zdjecia z plazy w bulgarii? zalezy mi na prawdziwym zdjeciu bez retuszu, bo chce zobaczyc jak naprawde wyglada woda

pozdro600

Edytowane przez ewelinkako00
Czas edycji: 2010-01-23 o 14:45
Stary 2010-01-23, 16:24   #773
xxx3anahi3xxx
Zadomowienie

GG do xxx3anahi3xxx

Cytat:
Napisane przez ewelinkako00 Pokaż wiadomość
anahi, a keidy zamawialas? w ktorym miesiacu? ja jade w lipcu, to kiedy mam tak mniej wiecej zamowic? czy w czerwcu beda jeszcze miejsca, beda jakies znizki?

anahi, a masz jakies zdjecia z plazy w bulgarii? zalezy mi na prawdziwym zdjeciu bez retuszu, bo chce zobaczyc jak naprawde wyglada woda

pozdro600

Obóz zamawiałam poczatkiem lutego . Byłam w sierpniu. Myśle że najlepiej zamawiać jak najwcześniej, bo w tym roku można dużo zyskać korzystając z oferty first minute . Czasami w czerwcu są juz wykupione oferty dlatego ja kupuje jak najwczesniej , np. obóz na 2010 na czerwiec do Tunezji zamawiałam juz w grudniu . Niestety nie mam zdjecia plazy ponieważ miałam format i nie mam juz zadnych zdjec, jak pech to pech. Mogę cie jednak zapewnić, że plaża była czysta. Jedyne co mi przeszkadzały to ochydne wodorosty

Edit : tutaj sa zdjecia z mojego obozu ... http://lukaszslus.fotosik.pl/albumy/678772.html
2015- Tunezja
2016 - Tunezja

Edytowane przez xxx3anahi3xxx
Czas edycji: 2010-01-23 o 16:29
Stary 2010-01-23, 18:25   #774
relaxjohanna345
Raczkowanie

mam pytanie, czy dużo osób na obozach w Bułgarii wybiera wycieczki fakultatywne? Czy opłaca się je kupować? Bo np. biuro ok-tours proponuje m.in Quad Safari, Park Wodny, Istambuł, Nessebar. Na które warto się zdecydować? I czy jeżdżą też na te obozy 17/18 latkowie?
relaxjohanna345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-23, 18:40   #775
xxx3anahi3xxx
Zadomowienie

GG do xxx3anahi3xxx

Cytat:
Napisane przez relaxjohanna345 Pokaż wiadomość
mam pytanie, czy dużo osób na obozach w Bułgarii wybiera wycieczki fakultatywne? Czy opłaca się je kupować? Bo np. biuro ok-tours proponuje m.in Quad Safari, Park Wodny, Istambuł, Nessebar. Na które warto się zdecydować? I czy jeżdżą też na te obozy 17/18 latkowie?

Moim zdaniem warto jechac na wycieczki Osobiscie nie byłam ale znajomi byli i sobie zachwalali . Sama chciałam sie wybrać na wycieczke do Istambułu ale jak sie dowiedziałam, że jedzie się w jedną strone około 10 godzin to zrezygnowałam . U nas pare osób z obozu wybrało sie do Parku wodnego i stwierdzili, że było warto . Oczywiscie, że na obozy jezdzą 17 i 18 latkowie Na moim obozie było ich sporo
2015- Tunezja
2016 - Tunezja
Stary 2010-01-24, 12:15   #776
martus931
Przyczajenie

bylam w tamtym roku w Złotych Piaskach, korzystałam z biura podróży przez internet i sie nie zawiodłam
Co do opiekunow to jak sie trafi my mielismy super ale grupa po nas to juz katorga.. I także polecam Papaye

lecz co do wody to tak sobie mogę sie zgodzić.. woda wcale taka czysta nie jest

Edytowane przez martus931
Czas edycji: 2010-01-24 o 13:33
martus931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 13:58   #777
ewelinkako00
SPAMER
Nieopłacona reklama

Cytat:
Napisane przez relaxjohanna345 Pokaż wiadomość

wlasnie ja tez nie wiem czy na cos sie zdecydowac... wycieczki sa drogie bo nawet po 50 euro... a to jednak duzo pieniedzy.
ja wlasnie jade w grupie do 18 lat z przyjaciolka i mam taka cicha nadzieje, ze bedzie wiecej chlopakow niz dziewczyn

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez martus931 Pokaż wiadomość
bylam w tamtym roku w Złotych Piaskach, korzystałam z biura podróży przez internet i sie nie zawiodłam
Co do opiekunow to jak sie trafi my mielismy super ale grupa po nas to juz katorga.. I także polecam Papaye

lecz co do wody to tak sobie mogę sie zgodzić.. woda wcale taka czysta nie jest

a jak mialas z "zyciem nocm" chodziliscie na dyskoteki? plazowanie noce? cos w tym stylu... a z alko jak? w sklepie sprzedadza?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-24, 14:48   #778
martus931
Przyczajenie

Nie było dnia jakbyśmy nie wyszli gdzieś wieczorem
tzn. my mielismy praktycznie bliziutko do wszystkiego i nawet nie trzeba było nigdzie z grupa chodzic
W sklepach nie ma zadnego problemy bierzesz co chcesz ile chcesz i placisz
Co do kapieli nocnych to zalezy od waszych opiekunow nas praktycznie nie pilnowali tzn. niepraktycznie tylko w ogole i bylismy w nocy nad morzem sie wykapac
Lecz tylko raz nam sie udało bo niebylismy w stanie wiecej Polecam wschod slonca nad ranem naprawde niezapomniany widok

Ja w tamtym roku bylam z tej oferty:
http://www.beatur.pl/offer_70_1373.html

Polecam, ze wzgledu takze na polozenie szczegolnie, bo rozlozyli nas na 2 hotele i musze powiedziec ze tamta grupa miala naprawde kawalek aby dojsc chociazby na plaze, czy wlasnie na dyskoteke..
martus931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-24, 15:59   #779
xxx3anahi3xxx
Zadomowienie

GG do xxx3anahi3xxx

z alko nie ma problemu , my z kumpelami trzymałysmy wódke Sobieski w lodówce i drinki również
2015- Tunezja
2016 - Tunezja
Stary 2010-01-25, 12:38   #780
ewelinkako00
SPAMER
Nieopłacona reklama

Cytat:
Napisane przez martus931 Pokaż wiadomość
Nie było dnia jakbyśmy nie wyszli gdzieś wieczorem
tzn. my mielismy praktycznie bliziutko do wszystkiego i nawet nie trzeba było nigdzie z grupa chodzic
W sklepach nie ma zadnego problemy bierzesz co chcesz ile chcesz i placisz
Co do kapieli nocnych to zalezy od waszych opiekunow nas praktycznie nie pilnowali tzn. niepraktycznie tylko w ogole i bylismy w nocy nad morzem sie wykapac
Lecz tylko raz nam sie udało bo niebylismy w stanie wiecej Polecam wschod slonca nad ranem naprawde niezapomniany widok

Ja w tamtym roku bylam z tej oferty:
http://www.beatur.pl/offer_70_1373.html

Polecam, ze wzgledu takze na polozenie szczegolnie, bo rozlozyli nas na 2 hotele i musze powiedziec ze tamta grupa miala naprawde kawalek aby dojsc chociazby na plaze, czy wlasnie na dyskoteke..

masz jakies zdjecia z plazy?

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

a jak bylo z grupą powyzej 18 lat? czy grupa ponizej 18lat miala kontakt z ta strasza grupa? czy grupy sa od siebie oddzielone hotelami?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości