![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: narzeczony zostawil mnie po prawie 4 latach, musze sie wygadac :(((
a jakbys miala ta sytuacje przezyc bez udawania, wmawiania sobie, szalenia. Co czujesz? na co masz ochote?
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
A masz jakiś dowód, że ta kasa była twoja itd
![]()
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
na nic nie mam ochoty, kompletnie na nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
ale on ma dziwna matke, wszedzie mu grzebie, to wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Rozeznanie
|
Też o tym pomyślałam, ale nie chciałam się wypowiadać.
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
Ale nawet jeśli, to sam fakt, że się nie postawil świadczy o tym, że jest mocno zaburzony.
Zresztą nic nie usprawiedliwia zachowania po zerwaniu. A tak się nie zachowuje ktoś kto nie chciał rozstania.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 | ||||||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak ogolnie.. egoizm bije od ciebie niesamowicie.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Tak czy inaczej, powodzenia.. i troche świeżego wiatru w żagle.. bo tamten to juz lekko śmierdzacy sie zrobił.. chyba wiesz co mam na mysli.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
a czy to wazne jak ja teraz o nim mowie?? dla mnie chyba juz nie, bo nic nie zmienie, to ja zostalam skrzywdzona wiec mam juz wszystkiego po uszy... ale jak to czytam to nie dowieerzam, ze tak o nim tutaj pisalam, az wstyd. bo tak to nigdy nie powiedzialam n aniego zlego slowa.
a z tym odgrywaniem sie, to nei bylo tak ze ja mowie, wiesz teraz mam juz chlopaka, tylko on sie zapytal cos i powiedzial ze pewnie juz jakiegos mam a ja da swietego spokoju jasne mam, cos takiego bylo, wiec nei chwailam sie itp. dziewczyny mam dosc tego wszystkiego, nie wiem naprawde co mam ze soba zrobic, czuje sie tak zle ![]() a jak patrze na mego psa, ktory przeciez tez go widzial codziennie od 4 last, czyli od poczatku, to taki przybity chodzi ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-11-23 o 19:45 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamietam jak mój zwiazek się rozpadł, to sobie pomyslałam, że mój psiak jest jedynym porządnym facetem w moim zyciu. I kocha mnie bezinteresownie i szczerze ![]() o, tyle na ten temat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
to ja wiem, ale szkoda mi go, bo wiem jak reaguje jak nie ma kogos hmm 'bliskiego' myslicie ze jestem smieszna piszac tak, ale naprawde widze psa, widze siebie... skoro przez to przechodzilyscie, to wiecie jak moze sie teraz czlowiek czuc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokazuje jaka jesteś, człowiek ujawnia się w sytuacjach ekstremalnych a nie wtedy kiedy jest wszystsko ładnie pięknie i bosko się układa. Dotknęła Cię rzeczywistość. Te wszystkie rzucane obelgi pod adresem exa pewnie mają przynieśc Ci ulgę, czy coś ale wg mnie to wszystko pogarasza. Zgadzam się, że ex zachował się koszmarnie i szkoda na to słów. Na Twoim miejscu zachowałabym klasę. Można okazywać ból, cierpienie i emocje bez takich scen. Im więcej czytam ten wątek, tym bardziej odnoszę wrażenie, że oboje doprowadziliście do rozpadu tego związku. Nie wiem jak, dlaczego, ale tak uważam. W tym idealnym planie życia musiała być jakaś rysa, jakieś pęknięcie. A jakieś zdjęcia, garnitur, pieniądze to tylko jakieś takie preteksty do podtrzymania konwersacji. Po co dyskusje. Twoje rzeczy, ustalasz warunki ich odbioru i tyle.. Czas dorosnąć Flo... ![]()
Blogi są dwa ![]() blogowo: poradnik emigranta nowy post: 14/10/2012 Obyście tego postu nie potrzebowali blogowo: aktywnie nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici ![]() Edytowane przez ***luna Czas edycji: 2007-11-18 o 16:25 Powód: lit. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
a co lepiej mam pisac, ze dla mnei to jest dalej najwazniejsza osoba na swiecie, mysle o nim non stop, tesknei jak cholera, jest miloscia mojego zycia a to ze probuje bo znienawidzec to myslalam ze mi pomoze zapomniec.
wiem ze troche sei nie hamowalam w przeklenstwach, dlatego przepraszam, zachowam kulture. naprawde. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z ***luna
mysle, ze ta sytuacja powinna pozwolic Ci lepiej poznac sama siebie, moze wyciagnac pewne wnioski i dokonac pewnych zmian - oczywiscie wszystko z czasem mowi sie, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny,a to ile z tej sytuacji wyniesiemy zalezy od Nas jesli na nic nie masz ochoty, to zamknij sie w pokoju7, mozesz nawet lezec przy zgaszonym swietle, byle sie z tym troche zmierzyc, troche zajrzec w glab siebie - bo ta sila, ktora bedzie Ci potrzebna musi pochodzic od Ciebie, z Twojego wnetrza, takze musisz sie w siebie wsluchac nie potrzebnie probujesz znienawidzic bo to Cie sama zatruje, musisz sie pogodzic z tym, przyjac to do siebie, przecierpiec a potem sie podniesc
![]() |
#767 |
Raczkowanie
|
Dobrze by było, gdybys pisała prawde.. bo doradzajac ci tu własnie tego chcemy... Mysle, ze dosc juz kłamstw i wogole...
Epitety, jakimi obdarowujesz Bartka, bo chyba tak ma na imie, bardzo źle o tobie swiadcza.. KLARISKA- dziekuje, ze podzielasz moje zdanie..
![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy będziesz stawiać sprawe tak albo będę go wyzywać albo mówić o tym jak bardzo go kocham, to nie znajdziesz optymalnego rozwiązania, balansu w tej sytuacji. Normalne, że tęsknisz za tym co było. Próba znienawidzenia kogoś na siłę, może Cię bardzej wyniszczyć niż ta nieszczęśliwa miłość, niż rozstanie. Już wcześniej o tym mówiłam zadbaj o siebie. I zadaj sobie pytanie : Czy ciągłe zdręczanie się jest właśnie takim dbaniem o siebie?
![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ty sie czepiasz Flo, ze zjezdza swojego Ex, a sama sprowadzasz ja do parteru,ot tak... tylko tyle, ze wulgaryzmow nie uzywasz ![]()
![]() |
![]() |
#770 |
BAN stały
|
A wg mnie dziwnie naskoczyłyście na Flo.Facet zachowuje się jak dupek to jak ma o nim pisac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
wlasnie tam zajrzalam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Rozeznanie
|
Uważam, że przesadzacie dziewczyny
Flofferek pisze tutaj, by uzyskać wsparcie, a dostaje (ostatnio przynajmniej) bury za nieeleganckie określenia byłego tzta... Kurczę, przecież jak będzie pisać jaki to on był wspaniały, to nigdy nie zapomni... Trochę empatii moje drogie... A sysuni to już naprawdę przesadza... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Raczkowanie
|
Flofferku, czytałam Twój post ze łzami w oczach- też mam swoje marzenia, swoje plany, póki co odległe, ale już nawet teraz na tym etapie ciężko pogodzić mi się z myślą o rozstaniu się z Tż- a boję się, ze niedługo to nastąpi...
widziałam różne Twoje posty- utkwił mi Twój podpis- odliczanie do ślubu jak się nie mylę, dziś w jakimś wątku zauważyłam płaczącą emotkę- teraz już wiem dlaczego chciałabym umieć Cię pocieszyć, powiedzieć, ze rozumiem- ale mój ból w porównaniu z Twoim obecnym jak zakładam jest nieporównywalnie lżejszy, nie rozumiem jak najbliższa osoba może nas pozbawić marzeń, tych największych, dla niektórych najważniejszych w życiu tylko czas potrafi leczyć takie rany czego Ci życzę i jak dla mnie możesz mi wysyłać pw z bluzganiem na byłego narzeczonego i rzucaniem szklanek- nic tak nie rozładowuje negatywnych emocji ![]() powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Raczkowanie
|
flo zachowaj klase. nie dzwon , nie pisz, nie odzywaj sie. nie chce cie... brzydzi sie toba...- chyba nie masz juz zadnych zludzen?? nie musisz byc dla niego ani mila ani chamska. poprostu juz dla niego nie badz wogole. zaangazuj brata do windykacji twoi pieniedzy i zamknij ten rozdzial raz na zawsze bo za jakis czas mozesz zalowac tych telefonow i tych smsow. bo nawet gdy ktos cie po chamsku zostawi a ty odejdziesz z dumnie uniesiona glowa i nie ogladasz sie za siebie to ty wygrywasz ...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
Ehh ja tez Ciebie kojarze z wizazu i z podpisu.. Trzymaj sie <przytul>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
Oj.... ja myślę że ten wątek jest już na takim etapie, że skończyło się pocieszanie, rozczulanie i tulkanie a zaczyna się wytykanie błędów, sprowadzanie na ziemię itp.
Normalne. Ja tylko jedno napiszę: Flofferku, czego Ty w zasadzie od nas oczekujesz? Rad? ok, dajemy Ci je, ale ty jakbyź ich wogóle nie słuchała. A one są po to abyś je przemyślała i wyciągnęła wnioski. Jesli oczekujesz jedynie pocieszania i przytulania to spotka cię rozczarowanie bo niejedna z nas wie że coś takiego tylko przeciwko Tobie się odwróci. Ileż mozna kogoś głaskać? To tylko niepotrzebnie wzbudza Twoją wrażliwość, płacz i żal.
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
pewne pouczenia wynikaja z tego zeby Flo nie brnela w to dalej, zeby skupila sie na wazniejszysz rzeczach, nie udawala sama przed soba, zeby sie z tym zmierzyla
mysle, ze takie zwymyslanie bylego boli jeszcze bardziej niz powiedziec to co naprawde sie czuje - czyli tesknie, kocham, jestem zla
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.