|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seriale
hehe ja to mam na komputerze plik w którym zapisuję sobie tytuł serialu i jaki ostatnio odcinek widziałam bo nie mogę się połapać ... to moja lista z tego pliku :
90210 greek plotkara heroes house teraz albo nigdy gotowe na wszystko londyńczycy bones Eastwick CSI maiami Ny kyle xy słyszący myśli dexter bez sladu pamietnik wampira bANANOWY DOKTOR Flash Forward: Przebłysk Jutra cougar.town. Criminal Minds m jak miłość tancerze barwy szczęścia dowody zbrodni krok od domu monk nowa hotel 52 wzór oczywiście wiele seriali już obejrzałam w całości ale nie mam takiej listy niestety
Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2010-04-07 o 10:50 |
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: seriale
ja jestem uzależniona od
Gossip Girl Pamietniki Wampirów M jak Miłość Na wspólnej Klub szalonych dziewic kiedys bylam tak naprawde uzależniona od Rebelde i Magdy M <33
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem obecnie na fazie :
* How i met your mother * big bang theory * true blood * lie to me i w kolejce czekają pamiętniki wampirów :P |
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
witam czy wiecie gdzie online mozna obejrzec buffy i angela?bo wszedzie jest tylko true blood i pamietniki wampirow?mozecie podrzucic jakis adres?pozdrawiam i z gory dziekuje
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
#755 |
|
Wtajemniczenie
|
Aktualnie moimi faworytami są :
Chirurdzy Dexter 90210 Może ktoś mi polecić serial stworzony w równie nietypowym charakterze jak Dexter ?
|
|
|
|
#756 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam :
Chirurgów dr housa Majkę Wczesniej były Gotowe na wszystko i Teraz albo Nigdy
|
#757 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tu sa ale po ang
|
|
|
|
|
#758 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam telewizora, więc oglądam tylko w internecie i od niedawna w sumie zaczęłam oglądać seriale. Skończyłam wszystkie sezony Weroniki Mars, teraz jestem na 1 sezonie CSI Las Vegas. Lubię takie kryminalne zagadki
A potem obejrzę całego House'a. Oglądałam też trochę Roswell, ale jakoś przestałam.
|
|
|
|
#759 |
|
Zadomowienie
|
Nikt nie ogląda Breaking Bad?
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
A wie ktoś może czy w końcu będą puszczali w tv How I met Your mother?
Aktualnie na topie" Gotowe na wszystko (czekam na nowy sezon) Lost (czekam na wielki finał)
|
|
#761 |
|
Przyczajenie
|
Zaczęłam oglądać grey'sów od początku, ile ja odcinków nie widziałam
Aktualnie jestem w połowie 2 serii i chirurguję się po nocy.Skończyłam z Gossip girl, przestało mi się podobać. |
|
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
Mi się właśnie skończyły Gotowe na wszystko, jakiś czas temu skończył się Sex and the City (no, ale ma wejść film!), a w ten weekend kończą się Lost. I co ja będę oglądać?
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam M jak Miłość.
![]() Kiedyś nałogowo oglądałam Pierwszą Miłość, Na wspólnej, teraz PM oglądam tak samo jak i Majkę: mam włączone TV, i tylko słucham (też nie zawsze) , Na wspólnej czasem obejrzę jak już leżę w łóżku , no i jeszcze oglądałam Brzydulę nałogowo^^ szkoda, że się skończyłaA pamiętacie taki serial Pucuś? Miał chyba tylko 3 odcinki, uwielbiałam go:P szkoda, że nie puszczają żadnych powtórek, ani nie można na internecie obejrzeć... Albo taki serial o dwóch małżeństwach na Polsacie;] w mieszkaniu jednego małżeństwa był fortepian i jedna dziewczyna nazywała się Klara
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak- Pucusia pamiętam i oglądałam z tego względu, że gdy byłam mała tak mówiłam na mojego tatę
![]() A Kocham Klarę całkiem fajne było z tego co pamiętam ![]() Obecnie jakoś zaskoczyło mi Glee a w wakacje chyba wezmę się za Chirurgów od początku bo mam wielkie braki
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Buffy
Roswell Angel Grey's Anatomy House M.D. Ghost Whisperer Klub Szlonych Dziewic BH 90210 - stare Prywatna Praktyka |
|
|
|
#767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza BtVS seriale, które oglądam aktualnie, to: Desperate Hosueviwes Grey's Anatomy - finał 6 sezonu zabójczy! Private Practice The Vampires Diaries Glee - genialny jest! Scrubs - jednak bez JD'iego to nie to samo ![]() True Blood - dobrze, że 3 sezon w czerwcu się zaczyna będzie co oglądać w przerwie wakacyjnej tych powyższych ![]() Lubiłam także Veronice Mars, szkoda, że zkończyli produkcje na sezonie 3 ![]() a w Lost jestem zielona, dopiero co, 1 sezon obejrzałam Edytowane przez rabbitka Czas edycji: 2010-06-01 o 14:48 |
|
|
|
|
#768 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo lubię Jak poznałem waszą matkę. Glee ostatnio również mnie zauroczyło.
Czasami obejrzę Na wspólnej, innym razem Hotel 52. Z Kryminalnych zagadek czasem skuszę się na te z Miami. W wakacje wrócę do Desperatek, bo chyba skończylam na trzecim sezonie. |
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem uzależniona od ;
greek m jak milosc Klub Szalonych Dziewic Majka Pierwsza Miłośc Hotel 52 na wspólnej Brzydula i duuuzooo jeszcze!
|
|
|
|
#770 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś ogląda Internat?
Leci teraz na AXN CRIME to jest genialny serial, z jednej strony miłosc i niebezpieczeństwo i ta tajemnica tych zabójstw tych dzieci z sierocinca.Domyślacie się kto to mógł być? I który teraz sezon leci i ile ma być tych sezonów?
|
|
#771 |
|
Zadomowienie
|
CSI New York i pozostałe serie
Desperate Housewives Hotel 52 Kości
|
#772 |
|
Zadomowienie
|
Ja się wkręciłam bardzo w Klub Szalonych Dziewic i nie mogę przeboleć, że się skończył
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie zdążyłam, bo w moim studenckim pokoiku brak tv uniemożliwił mi śledzenie tegoż serialu. Może nadrobię, warto?
![]() Obecnie wracam do CSI, oglądam bowiem od początku wszystkie, NY, Las Vegas i Miami, kocham je! Do tego: Agenci NCIS, House, Prison Break, Midsomer Murders- absolutnie uwielbiam, obejrzałam Brzydulę, teraz śledzę Majkę, Diagnosis Murder, Sex and the city, lubiłam Jerycho, ostatnio wracam też do 'Na wariackich papierach'. Ogólnie, kocham to, gdzie sensację uświadczę. Mam zaległość w Lostach i Dexterze, muszę nadrobić. |
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
ja oglądam Pierwszą Miłość i Na Wspólnej.
![]() pamiętam, że jak byłam w podstawówce, to oglądałam takie brazylijskie seriale, typu Paulina, Kamila, Rosalinda[?] |
|
|
|
#775 |
|
Raczkowanie
|
Zbuntowany Anioł? To był hit!
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#777 |
|
Raczkowanie
|
Ja też
To były czasy... |
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
i ja
jest na necie, ale to i tak nie to samo co oglądanie w tv ![]() pisałam do polssatu i tv4, jedna ze stacji odpisała mi, że nie puszczą teraz powtórek, ale może w przyszłości tak, a druga w ogóle nie odpisała
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem uzależniona od polskich seriali ;D
Oglądam M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Klan, Klub szalonych dziewic i plebanię czasem ;PP Kiedyś jeszcze nałogowo oglądałam Pierwszą miłość ale po utraceniu dostępu do Polsatu już się odzwyczaiłam. No i kiedyś jeszcze uwielbiałam Skazanego na śmierć ale tylko pierwszy sezon. Ostatnio oglądałam to po raz kolejny na necie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

ale nie mam takiej listy niestety

, Na wspólnej czasem obejrzę jak już leżę w łóżku