|
|
#751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
I ostatnia część
![]() Dziewczynki, Angie i Julitko, jutro Wam prześlę zdjecia na maila, bo są duze i pewnie będzie to długo trwało. A ja lecę do łóżeczka, bo na 8 do pracy.
|
|
|
|
#753 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Mamuśki !
Angie Dziękujemy za spotkanie Nawet aura starała się sprzyjać jak najdłużej i prawie jej się udało.Bardzo , bardzo Ana Wiem że cholera Cię bierze na te wszystkie opóźnienia związane z otwarciem sklepu ale tak jak ktoś napisał przynajmniej weekend miałaś "wolny". Miałaś możliwość spędzenia go z rodzinką w domu. Może to ostatni taki. Filmik z plaży widziałem Freddy No sama widzisz Czarinka Foto sesja wspaniała. . Dzieciaczki masz cudowne. Z Kondzirka to już poważny Opczyk się zrobił. To już nie jest Gulunek . Bardzo fajnie Mu jest w tej czapie.Mnie nie wypada napisać że Ty "rura" jesteś ale Ci powiem że Luxio Babeczka jesteś . Bardzo fajną masz fryzurkę, ładna i pasuje. Ogólniecałokształt "In Plus" . Basiu Dzięki za spotkanie .Śliczną ma Buziulkę no i te oczy... piękne No zapomniałem napisać że córcia Angie chyba się mnie bała. Budziłem zainteresowanie i lęk za razem. Po pewnym czasie, tak już pod koniec wizyty znaleźliśmy wspólny język. Dosłownie język bo Milence spodobało wytykanie go prze ze mnie Na razie tyle. Miłego dnia. Dziękujemy za foootkiiiii
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
basiu - super fotki a ty julita
|
#755 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Wszystkim!!
Mam straszne zaległości, ale raczej nie dam rady dziś nic poczytać, w pracy zapierdziel, ja nieprzytomna, a jeszcze szef biega za plecami. Chciałam się tylko przywitać i jeszcze raz podziękować Julitce, Januszowi, Basi i Karolowi oraz ich pociechom, że do nas przyjechali i troszkę z nami posiedzieli. ![]() Pogoda nam nie dopisała, bo w pewnym momencie zaczęło padać, ale troszkę się zdążyliśmy dotlenić ![]() Dzieciaczki, Emilka z Michasiem są świetne, wesołe i śmiałe. W sumie każde z nich to indywidualista, bo każde samo się bawiło, no ale zdarzały się też wymiany buziaczków Basia uchwyciła jedno na fotce: Milenki z Emilką ![]() Fajnie było, dla mnie jak zwykle za krótko, ale na prawdę fajnie i żałuję strasznie, że Wy wszyscy tak daleko mieszkacie ![]() Moja Milena padła wczoraj zaraz przed wyjazdem Basi, ale wiesz Basiu - pisałam Ci, że pospała godzinkę a po 20 że już zasypiała ponownie, a GUZIK PRAWDA!!! Do godziny 22:30 z nią walczyłam, nie wiem chyba była tak bardzo zmęczona że aż ułożyć się odpowiednio nie mogła. Tu się przytulała i już już prawie i nagle ryk, sama już byłam padnięta, zaczęłam zgrywać zdjęcia i chciałam wpaść na wątek i wkleić, no ale przecież się nie dało, musiałam tam co chwilkę do niej biegać bo się darła w jakby ją ze skóry obdzierali Padła wreszcie po tej 22 a ja razem z nią. Dziś wstałam jak połamana, wszystko mnie boli a głowa najbardziej - a może to po tym winku? ![]() Jeszcze raz Wam strasznie dziękuję za odwiedziny!!!! Fajnie tak sobie tu razem pisać, ale nic nie zastąpi 'kontaktu osobistego' ![]() Basiu podziękuj Karolowi, że Was do nas taki kawał wiózł no i jak będzie na tym szkoleniu to niech koniecznie do nas zajrzy, Adam już sie nastawił na wspólne piwko ![]() Przepraszam, że nic więcej nie napiszę, ale na prawdę muszę się zająć robotą - niestety! ![]() Widziałam tylko przelotem zdjęcia Czarinki - ślicznie wyglądasz w tych ciemnych włoskach i grzyweczce, super!!! Julitko - ja Ci jeszcze raz złożę życzenia wszystkiego naj naj, bo wczoraj w całym tym zamieszaniu nawet Cię urodzinowo nie ucałowałam!!! Mam nadzieję, że Janusz nie był zły, że tak troszkę dłużej sobie posiedzieliście u nas (dla mnie i tak za krótko!!) i że jeszcze kiedyś się do nas wybierzecie ![]() Ach Basiu fajne macie fotki, ja jakoś tak mało ich mam, ale zamieszczę wieczorkiem. Z utęsknieniem czekam na Twoje ![]() Buziaczki, muszę już kończyć niestety, może jeszcze zajrzę później, pa.
|
#756 |
|
Wtajemniczenie
|
Angie
Zapomniałem napisać, łazienkę macie , no sama wiesz .Pokoik zabaw jest superancki Dla tych co Nie Byli małe info. Na grillu był kurczaczek, kaszanka, kiełbaska ( bardzo dobra, wszyscy chwalili) no i karkóóóóówkaaaaa świetnie zamarynowana.Nie wiem czemu ale drugi rzut karkówki na ruszt mi się nie udał tak jak pierwszy Aha i sałatka była, dwa rodzaje. O piffku i winku już nie mówię. Brzdące opychały się paluszkami a Miś dodatkowo zaserwował sobie przekąskę z Szyszuni ![]() Dzieciaczki pięknie się bawiły. Dziewczynki grzecznie siedziały na pupach i grzebały w zabawkach a nasz Miś spacerował. On nie mógł zagrzać miejsca . Przemieszczał się nieustannie. Na dłuższą chwilę tylko bębenek mógł go zatrzymać.Furorę robiła zjeżdżalnia Oby więcej takich spotkań. ! ! !
Michałek , nasz Promyczek Edytowane przez Hadżi Czas edycji: 2008-05-19 o 10:47 |
|
|
|
#757 |
|
Zadomowienie
|
Basiu,Angie i Hadziki,SUPER FOTKI ze spotkania
![]() Angie,Milka pewnie z tych emocji zasnac nie mogla ![]() Czekamy na Twoje fotki. A ja czekam na moj towar...mam nadzieje,ze dzis dojedzie w koncu,bo jak nie to nie wiem,chyba sie wsciekne ![]() Ide dzwonic do dhl,tak dla pewnosci czy do mnie jada
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
Hadżi - dzięki za pochwały jadła i w ogóle wszystkiego, ale bez przesady nic nie chcieliście jeść ani pić to chyba nie było aż takie wspaniałe
![]() Piwka i winka nie piłeś więc nie wiele możesz powiedzieć no dobra w winku umoczyłeś 'dzioba', ale to akurat pochwały w kierunku Basi - od niej winko pochodziło ![]() A tych chrupek z węgla grillowego to nie widziałam - na prawdę spróbował??!! ![]() No i Misio polubił jeszcze moje długie firanki słodki z niego chłopiec i jest śliczny, Emilcia jaka opalona!!!! Zdjęcia nie oddają nawet w połowie ich uroku, są cudowni!!! ![]() Dobra troszkę się uporałam z robotką to postaram się poczytać, bo jak na razie to tylko o spotkaniu gadam.... do później.
|
#759 |
|
Rozeznanie
|
Witam w to "piękne" deszczowe....zachmurzone południe.....
Piotruś śpi.... żebereczka na obiad leżakują już w marynacie w lodówce, sałata opłukana, ziemniaczki obrane, kwiatek przesadzony.... więc mam chwilę wolną ale dosłownie chwilę bo prasowanie czeka a ponadto zjadłabym coś słodkiego.... tylko nie mam pomysłu na szybkie ciasto ... hmmmmmOd początku.... Zdjęcia ze spotkania jak zwykle rewelacyjne . Tak jak pisał Janusz - Miś "badał" teren ale mój Piotruś jest identyczny.... nie posiedzi na pupie tylko ciągle w marszu... a ja biegiem za nim bo skubany w ganianego chyba chce się bawić.... tylko najgorsze jest to, że jak biegnie to głowa cały czas odkręcona do tyłu.... a nóżkami przebiera szybko jak struś pędziwiatr.... a niestety.... matczyne nogi już nie takie sprawne (szczególnie jak zgarbiona po podwórku lata).Łikend minął nam owszem owszem... bardzo ciekawie. Wprawdzie wcześniej inaczej go nieco zaplanowałam ale nie żałuję bo.... zbliża sie następny dłuuugi weekend Całe popołudnie oczywiście spędziliśmy na dworze (nie licząc moich 2 godzin wyjętych z życiorysu, które spędziłam na sprzątaniu w domu ). W niedzielę tz-cik zabrał mnie (a raczej ja jego ) do kina na film "Nie kłam kochanie". Film bardzo mi sie podobał ) bo tak lunęłoooo straszliwie, że świata nie było widać. Do domu wróciliśmy przed 20 i zanim położyłam Piotrusia spać to jeszcze upiekłam ciasteczka francuskie z powidłami..... bo mię się zachciało ![]() Acha jeszcze jedno... w niedzielę Piotruś pobił swój życiowy rekord i w dzień spał prawie 4 godziny a jak się obudził to myślałam, że zemdleję. Otóż mój synek podczas snu zrobił taaaaaaaaaaaaką kupę o dość rzadkiej konsystencji, że owa kuuupa "wyszła" mu bokami .... tak więc rajstopy były brudne do kolan, plecy całe, oczywiście pościel w łóżeczku też.... Nie wiedziałam od czego zacząć ![]() Aniu: mam nadzieję, że się wreszcie dzisiaj doczekasz na DHL-a ![]() ![]() bo może na jakieś zakupki dziecinne bym skoczyła ![]() Ołkej.... lecę do tego prasowania...... |
|
|
|
#760 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Dziękuję Wam za miłe słowa Co do mnie to napiszę tylko- nie przesadzajcie. Ot zwykła ze mnie baba, nie żadne cudo. Włosy farbowałam na przełomie stycznia / lutego, więc kolor już wypłukany i mało intensywny. A co do fryzury- grzywka mojego dzieła, bo już do szału mnie doprowadzała swoją długością, a do fryca ciagle mi nie po drodze, więc ja sama ciachnęłam. I wyszło tak sobie, a reszta włosów- to tak mi rosną i rosną, ostatni raz ścinałam chyba z rok temu. Także te włosy takie nijakie. Ale dziękuję Wam jeszcze raz ![]() Co do spotkania- Kochani tak Wam zazdroszczę. Widać że spotkanie się udało, Wy uśmiechnięci, dzieci roześmiane. Milusia prawdziwa królewna- piękna jest, ma świetne włoski, ślicze oczy. Jest po prostu taka słodka Emisia diabełek kochany ![]() Michaś kawaler przystojny, wygląda jak aniołek z tymi kręconymi włoskami. Buziunię ma delikatną, taką „szlachetną”. Drobinek kochany A Wy wszystkie piękne!!! I Jutka i Angie i Basia Jutka- kolorek Ci pasuje, ładnie wyszedł Super że się tak wszyscy lubimy, spotykamy, miło spędzamy czas. No i dzieciaczki tez maja radochę. Jak ja miałam rocznice komunii (oj dawni to było, oj dawno) to też nie robiliśmy żadnej uroczystości. Tu w sumie też nie było jakiegoś świętowania, po prostu zaprosili nas na mszę, a potem na obiad. Byliśmy tylko my i chrzestny z żoną i synkiem. Co do protestu to ja też się dołączam!!! Ja nie chcę jechać tam gdzie nie ma netu Pozatym Michał żyje ciągle tym samym- czyli zamartwia się i dosłownie zatruwa mnie i sobie życie mysleniem „czy on da radę zapewnić nam wszystko co trzeba”. Już mam dość tego jego jęczenia i jojczenia w kółko na ten sam temat. Swoim jęczeniem nic nie zmieni, co będzie to będzie, ja tam jestem dobrej myśli. A on ciągle się sra (za przeproszeniem). Już mu ostatnio powiedziałam że ma zamilknąć, bo jeszcze jedno słowo, a po prostu odłożę słuchawkę. Ikolka próbki są ok. Trwałe, pięknie pachną. Próbowałam rozkręcić atomizer, ale nie udało mi się. Także nie wydaje mi się, żeby coś sprzedawca przy nich kręcił. Ja polecam. Tylko patrz na zdjęcia, bo zdjęcie faktycznie oddaje pojemność zapachu. Fiolka ma trochę więcej niż 1-1,5 ml. A zapachu jest 1-1,5 ml. Także fiolka nie jest do końca napełniona. Ale próbki dostałam oryginalnych opakowaniach, także myślę że wszystko jest tak, jak być powinno |
|
|
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
Syntuś
tylko najgorsze jest to, że jak biegnie to głowa cały czas odkręcona do tyłu.... a nóżkami przebiera szybko jak struś pędziwiatr Jak bym o swoim Miśku czytał . Czasem jeszcze zadziera głowę do góry i daaaawaaaaj na ślepo do przodu. Obowiązkowo musi jeszcze coś w ręce trzymać. Najczęściej jest to przedmiot niedozwolony czyli łopatka lub kijek.Ja Ciebie szczerze podziwiam za to pieczenie ciast. Jesteś z Tych osób które trzy raz trzasną drzwiczkami od szafek, dwa razy szufladą raz piekarnikiem i ciasto gotowe ![]() Jula ma właśnie taką ciocię która podczas pichcenia obiadu ot tak machnie rękami i trzy blachy pysznego ciasta gotowe. Czarinko Ot zwykła ze mnie baba, nie żadne cudo Zaraz Jula Ci odpisze że baby to są w nosie, w piekarniku i na stole świątecznym. O jeszcze jedna jest a raczej byłą u nas w piątek jako kandydatka na opiekunkę. APOKALIPSA normalnie. ![]() Jak już dotrzesz do Michała to zbierz go do "galopu" a przestanie jojczeć. Nie będzie miał czasu na takie bzdety Luxio wyglądasz i proszę nam tu nie ściemniać ![]() aha, no i dogadaj sprawę Neta bo Cię dziewczyny nie puszczą , zobaczysz ![]() Angie Misio zajumał węgielek gdy pokazywałem mu mrówki. W tym miejscu leży trochę węgla no i Malec nie omieszkał się "poczęstować " nim.
|
|
#762 | |
|
Zadomowienie
|
Troszkę nadrobiłam...
Dotka - śliczne zdjęcia, Adaś mały przystojniaczek Ty też świetnie wyglądasz!Milena nie pije, że tak powiem surowego mleka krowiego ale czasem na kolację ugotuję jej kaszkę manną lub budyń na mleku krowim - nic jej nie jest.Ale tak jak Ci któraś z dziewczyn napisała, nasze malce spokojnie mogą jeszcze pałaszować 2. Czarinko - kombinuj kombinuj bo Cię nie puścimy!!! Chociaż może jakąś kafejkę będziesz miała gdzieś blisko - obecność przynajmniej co drugi dzień obowiązkowa!! Ale tak na serio, to nie lada problem, bo my tu nie chcemy nie mieć Ciebie!! A wyglądasz na prawdę BOMBOWO!! Grzyweczka fajnie Ci wyszła i nie wygląda jak spod własnych nożyczek. Masz bardzo ładną figurkę - zgrabne nóżki!! Fajna ta fioletowa bluzeczka! Ikola - niezły numer z tą karmą dla Kai ja jak jesteśmy u moich rodziców to też muszę chować wszystkie zabawki i miski perły bo Milka chce się podłączyć.Wielkie buziole i ukłony w Twoim kierunku za litość i opiekę nad maluszkiem 'kociowym' biedactwo, takie maleńkie. Dobrze, że znalazłaś panią która z troską sie nim zaopiekuje i odchowa, żeby jeszcze znalazł kochających stałych właścicieli!! ![]() Cytat:
![]() Basiu - dopiero teraz doczytałam o tym poparzeniu Emilki, bo wczoraj zaczęłaś mi opowiadać i coś tam nam przerwało... ale się strachu najedliście pewnie. Dobrze, że się to tylko tak skończyło. A ma Emilcia jeszcze jakiś ślad? Pewnie jest zaczerwienienie, oby szybko zniknęło. Świetną macie córcię!! ![]() Ewa - trzymam kciuki!! Ana - Isiaczek na filmiku z plaży superowy!! Powiedz nie poranił sobie nóżek i kolanek o te muszelki?? Ale jak fajnie zasuwał!! Twój Jose trzyma tam żywego małego kraba? - świetny! Ale to musicie uważać na dzieciaki żeby się jakiś nie przyczepił.
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
Hej
wrzucę kilka fotek, cobyście o nas nie zapomnieli ![]() 1,2 - ten maluszek to Oliver, synek koleżanki z Austrii, do nich się wybieramy, ale tż sie zagrypił, Nikoś ma katara i nie wiem czy pojedziemy
|
|
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
1 - córeczka sąsiadki, Nikuś ją uwielbia, zawsze się na niej wiesza, jak tylko wejdzie do domy
![]() 3 - byliśmy w MDK na występach przedszkolaków, nawet mu sie podobało ![]() 4,5,6 - na balkonie, namiętnie obraca trzonkiem od miotły, jeszcze nie obczaił, jak go wyrzucić
|
|
|
|
#765 |
|
Zadomowienie
|
1 - spacerki po trawie
2-6 - na komunii I |
|
|
|
#766 |
|
Zadomowienie
|
cd.
Nikuś w nowych czapeczkach
|
|
|
|
#767 |
|
Zadomowienie
|
Wczorajsza komunia
|
|
|
|
#768 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiejszy Nikuś
Trochę Was zawaliłam fotkami, ale może w ten sposób zrekompensuję brak pisania
|
|
|
|
#769 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Zdjęcia ze spotkanie fajne. Zazdroszczę! Fotki dzieciaków genialne! Szczególne buziole tu dla Ulowego Nikusia Czarinko przez Ciebie wpadłam jak śliwka w kompot! Buszuję w wolnych chwilach po all i już kupiłam kilka próbek i jakąś wodę toaletową - tester w ciemno, o której się naczytałam tylko na wizażu... ![]() Julitko kochana!!! Spóźnione, ale jakże szczere życzenia składam na Twoje ręce. Ktoś mi kiedyś napisał - życzę Ci spełnienia marzeń, ale nie wszystkich...żebyś miała jeszcze o czym marzyć... Nie uwierzycie... Dziś znalazłam nastepnego kotka. Wygląda ładniej od tamtego. Bardziej zadbany, odkarmiony. Tylko ciut starszy i w związku z tym bardziej dzikusowaty. Jest na budowie. W środę jedzie na gospodarkę. Dzwoniłam do lekarza. Łapiemy kotkę - matkę Polkę i zawozimy do sterylizacji. Już nam miejsc brakuje na oddawanie kotków, a całego stada nie wykarmię. Trzymajcie kciuki, żeby udało się złapać tą kotkę. Już raz ją złapaliśmy i wtedy lekarz jej musiał usunąć wszystkie ząbki na górze. Więc ma nieprzyjemne skojarzenia, choć powinno byc przyjemne, bo zapewne ustał kotce ogromny ból, jaki towarzyszył stanowi zapalnemu (bo miała napuchnięte pół pyszczka i pod okiem zaczęło coś wysiękać )OK, koniec o kotach Idę prasować.... Cudownie....NIE! Jutro poprasuję, bo dizś nie dam rady... Ide się myć i spać. Kupiłam Uli body i skarpetki ![]() http://www.allegro.pl/item361762539_..._z_anglii.html http://www.allegro.pl/item361510230_...ce_7_paki.html http://www.allegro.pl/item361510230_...ce_7_paki.html Julitko niestety te prześlę Ci ponownie tych lekcji, bo skasowałam..
|
|
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
Witam! Niby byłam, ale mnie nie było
. Musiałam się wreszcie troszkę pouczyc, bo sesja się zaczęła , ale nadal goowno wiem . Mam nadzieję, że wszystkim odpiszę![]() Ana oglądałam filmik, ale bez dźwięku, bo Krystian śpi, ale Isiu zapierdziela po plaży . Ana czy to muszelki wiadac, czy kamyczki??? Bo jeśli muszelki to ja chyba się do Ciebie wybiorę po nie . Powodzenia! Acha! A ten mały krabik to mnie rozwalił, super!!! Ciebie to pewnie nie dziwi, ale ja to bym pewnie od razu akwarium kupiła i go tam trzymała![]() No Dorotko Ty to przestań mnie słodzic i spójrz w lustro!!! Ale z Ciebie laseczka! Ja cały czas mam przed oczami to zdjęcie, które kiedyś wkleiłaś z długimi włosami (chyba z rodzicami ), bardzo mi się na nim podobałaś i teraz, w tych ciemnych włoskach też tak fajnie wygladasz jak na tamtym zdjęciu Jak on urósł!!! Na tych zdjęciach to z Alcią wyglądają jakby byli z jednego wieku. Super chłopak, na medalMonika fotki doszły, jak już "zrobię" zdjęcie i wkleję do galerii to mi napiszesz, czy jest ok, jak nie będzie Ci się podobac to oczywiście możesz przysłac inne. Następna galeria dwulatków, choc myślałam o takiej gdzie umieszczałabym zdjęcia z wizażowych spotkań (te byłyby bez obróbki, bo niestety czas mi zbyt nie pozwala a takich zdjęc jest dużo Julitko kolorek włosów bardzo ładny Na resztę postów odpiszę jutro bo już mi sie oczy kleją lachkasiu zdjęcia nie doszły, tylko sam mail bez załączników Obróbka zajmę sie w przyszłym tygodniu, bo chciałam zainstalowa nowsza wersje programu i cos się spier****ło i nie chce sie zainstalowac, w czwartek braciszek przyjeżdża to mi pewnie system przeinstaluje
|
|
|
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na moment bo mi oczy klapią
![]() Foty ze spotkanka superowe ![]() My dziś zaliczyliśmy szczepienie.Bartul trochę popłakał ale szybko się uspokoił.Najnowsze wymiary Waga 11,5kg,wzrost 83cm,ciemiączko mini mini prawie zarośnięte 0,2 na 0,2.U nas dziś lało przez cały dzień i było ziiiiiiiiiiiiiiimno aż 9stopni.I pomyśleć że wczoraj było 26.Reszte dnia przesiedzieliśmy w domu.Okropne jak nie można wyjść na polko.Jutro powtórka pogody Dzieciaczki słodkie i taaaakie duże.Buziaczki dla trollasków i Nikusia
|
#772 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
KasiuL Fotka Nikusia w kapeluszu z podniesionymi rączkami jest świetna. Takie zdjęcia lubię . Cholerka, patrząc na grupowe ujęcie z komunii ( Ty z Nikosiem po lewej) uświadomiłem sobie że na „zlocie” u Angie nie zrobiliśmy właśnie takiego. Ta fotka też jest Luxio. Synuś w koszuli wygląda fantastycznie.![]() Widzę że nasze pociechy mają podobne zainteresowania. Twój szaleje z kijem od szczotki i to samo jest u nas. Miś jak tylko dojrzy miotłę którą zamiatam chodniczki to nie ma wybacz, musi sobie nią pomachać. Widzę że i Wy macie problem z „latającymi” zabawkami. Może zrób tak jak ja kiedyś, gdy Jarek był mały. Kup trochę ogrodniczej siatki plastikowej ( w OBI, NOMI ). Wpleć ją między żeberka balustrady balkonowej i będziesz miała spokój. Dodatkowo na samym dole pod balustradą można jeszcze przykręcić deskę i NIC już nie zjedzie z balkonu .Ikola Mów jak tam chaupka ?. Jula mi mówiła że meble lada dzień będą montowane. Masz jakieś nowe fotki ?? Tak od czasu do czasu może byś nam Ulicię pokazała .Kocięta też chętnie bym zobaczył. Też powinniśmy kupić skarpetki Miśkowi. Ma ich sporo ale większość to grube z ABS-em. Przydało by się teraz też więcej cienkich mieć bo w sandałkach jakoś tak szybciej się brudzą. ![]() ![]() Golobku Taaa u nas też pogoda spierniczałą się na dobre. Mimo tego wyszedłem z Miśkiem na 50 minut. Na szczęście pod wieczór wiatr nie był już taki upierdliwy. Czekam na fotki piaskownicy. Jak duża jest. ? Wczorajsza prognoza pogody była obiecująca. Będzie coraz cieplej U nas już dziś słonko błyszczy. Będzie dobrze
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
Hej Wam Robaczki!!
![]() Ale dziś ślicznie słonko świeci, zapowiada się piękna pogoda - oby na weekend została. KasiuL - ale sesję nam strzeliłaś, ale to dobrze, dawno Cię tu nie było widać ![]() Nikulandek jest prześliczny, słodki z niego blondasek Ty też ślicznie wyglądasz, na tym zdjęciu z TŻ fajnie Ci te pasemka wyszły, no a maluszek na pierwszym słodziutki nasze szkraby już są takie duże...Ikola - zakupki udane. Powodzenia w łapaniu kotki, biedulka, całe szczęście że na Was trafiła ![]() Hadżi - też pomyślałam o tej zbiorowej fotce dopiero po fakcie ![]() Zaraz pozmniejszam fotki... pod warunkiem że szef nie wpadnie, na razie go nie ma... ![]() ...... oki to zapodaję zdjęcia z niedzielnego spotkania, niewiele ich mam, ale za to sporo Julitki
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
cd...
|
#775 |
|
Zadomowienie
|
no i to by było na tyle...
![]() Teraz zmykam do pracy, do później!
|
#776 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ja tylko na chwilke, bo mam zap***el w pracy. Wczoraj papierzyska musiałam przynieść do domu i siedziałam nad nimi do 1 w nocy ![]() Dzisiaj tez nie lepiej, bo to już 20-ty. Jeszcze tylko jutro i dłuri weekend dziękuję wszystkim za pochwały Miłego dnia |
|
|
|
#777 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Ja juz ze sklepu pisze .Angie,fotki sliczne Nikus tez uroczy,prawdziwy mezczyzna sie z Niego robi Musze konczyc,bo sie nie wyrobie. |
|
|
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
Angie
![]() ![]() Dziękujemy za Fotki. Świetne !!! ![]() Ana Masz już towar, masz już neta, Yest Luxio. ! ! ! Cie Pozdrawiam ! ! !
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
Ale Wam zazdroszczę tego spotkania , Po fotkach widać, że było super. Misiu taki extra zloczkowany, słodziutko wygląda. A Emisia i Milenka, normalnie brak słów, piękności nam rosnąHadżi dzięki za info balkonowe, chyba muszę sie faktycznie za czymś rozejrzeć No fotka grupowa to super pamiątka, my ją zrobiłyśmy bo jakimś cudem wszystkie najmłodsze pocieszki znalazły sie w kupie![]() Po raz 13 zostałam ciocią. U brata urodził sie synek - Karolek (mają już dwie dziewczynki). W rodzinie zaczęl trzecią kolejkę, a my jeszcze na drugą sie nie załapaliśmy ![]() ![]() ![]() Czarinko Trolaski bombowe, śliczności. Ty też świetnie wyglądasz Aniu filmik super, ładnie Isio zasuwa po muszelkach. Masz już towar? Pewnie tak, bo Cię nie widać. Ikola Ty to dobra Kobić jesteś, masz wielkie serce, aby zajmować sie bezdomnymi zwierzątkami, zapewniając im opiekę. Rozwaliłaś mnie tym opowiadaniem o podjadaniu karmy przez Uleńkę. Zadziwiająca ta moja Synowa Synta to mieliście miły łikend, pogratulować. Martuś te body Baby Club są w C&A, sama miałam kilka i bylam baaardzo zadowolona, bo prawie 9 miesięcy ich używaliśmy. Garnuszki my używamy mleko tylko do kawy i naleśników Nikusiowi nie daję, bo ma skazę. On leci na sinlacu. Robię mu na rzadko do butli i potrafi 280 wciągnąć na śniadanie i kolację.Freddy trzymam kciuki za Piotra, na pewno będzie lepiej, trzeba w to wierzyć Kasiu powodzenia na sesji, ja jestem szczęśliwa, że już skończyłam |
|
|
|
#780 |
|
BAN stały
|
hej
jak wy macie na to wszystko czas???? ja niestety nie wyrabiam z różnych względów - nie chce mi się o tym gadać spotkanie - brak mi słów - super odpowiem niestety tylko na zieleń Fifi nie pije innego mleka niż moje - ale próbował np. owsianki, płatków, budyniu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

i prawie jej się udało.
. Bardzo fajną masz fryzurkę, ładna i pasuje. Ogólnie
, nasz Promyczek 

) bo tak lunęłoooo straszliwie, że świata nie było widać. Do domu wróciliśmy przed 20 i zanim położyłam Piotrusia spać to jeszcze upiekłam ciasteczka francuskie z powidłami..... bo mię się zachciało