Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-19, 01:32   #751
bassienka
Zadomowienie

GG do bassienka Send a message via Skype™ to bassienka
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

I ostatnia część
Dziewczynki, Angie i Julitko, jutro Wam prześlę zdjecia na maila, bo są duze i pewnie będzie to długo trwało. A ja lecę do łóżeczka, bo na 8 do pracy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6004471.JPG (102,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6004475.JPG (102,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6004480.JPG (107,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6004482.JPG (114,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6004485.JPG (102,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6004486.JPG (102,8 KB, 8 załadowań)

ALBUMY
[*] 18.06.2010
bassienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 01:35   #752
bassienka
Zadomowienie

Julitko jeszcze raz wszystkiego dobrego z okazji urodzin

ALBUMY
[*] 18.06.2010
Stary 2008-05-19, 09:18   #753
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Cześć Mamuśki !
Angie
Dziękujemy za spotkanie . Dzięki Tobie (Wam) Jula miała wreszcie inne Urodziny . Po raz pierwszy od ho ho ho miała imprezę bez imprezy a zadowolona była ( i jest ) jak nigdy dotąd.
Nawet aura starała się sprzyjać jak najdłużej i prawie jej się udało.
Bardzo , bardzo dziękujemy za Spotkanie.

Ana
Wiem że cholera Cię bierze na te wszystkie opóźnienia związane z otwarciem sklepu ale tak jak ktoś napisał przynajmniej weekend miałaś "wolny". Miałaś możliwość spędzenia go z rodzinką w domu. Może to ostatni taki.
Filmik z plaży widziałem . W życiu nie wziął bym kraba do ręki.

Freddy
No sama widzisz że nie jest tak źle jakby się wydawało. Trzymam kciuki.

Czarinka
Foto sesja wspaniała. . Dzieciaczki masz cudowne. Z Kondzirka to już poważny Opczyk się zrobił. To już nie jest Gulunek . Bardzo fajnie Mu jest w tej czapie. Alutka hmm... wciąż taka sama. I niech taka zostanie Drobna Iskiereczka, Mała Zadziora .
Mnie nie wypada napisać że Ty "rura" jesteś ale Ci powiem że Luxio Babeczka jesteś . Bardzo fajną masz fryzurkę, ładna i pasuje. Ogólnie
całokształt "In Plus" .

Basiu
Dzięki za spotkanie . Wasza Córa to taka "Pyza na polskich drogach" .
Śliczną ma Buziulkę no i te oczy... piękne .

No zapomniałem napisać że córcia Angie chyba się mnie bała. Budziłem zainteresowanie i lęk za razem. Po pewnym czasie, tak już pod koniec wizyty znaleźliśmy wspólny język. Dosłownie język bo Milence spodobało wytykanie go prze ze mnie .

Na razie tyle. Miłego dnia.
Dziękujemy za foootkiiiii
Stary 2008-05-19, 09:20   #754
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

czesc dziewczyny

basiu - super fotki

a ty julita tak mnie wnerwilas jeszcze raz powiesz ze jestes gruba to sie tak wkurze, ze zobaczysz, przyjade do plocka i skopie ci tylek masz figure ktorej niejedna moze ci pozazdroscic (w tym ja )
Wisniowysad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 09:38   #755
Angie144
Zadomowienie

GG do Angie144 Send a message via Skype™ to Angie144

Cześć Wszystkim!!

Mam straszne zaległości, ale raczej nie dam rady dziś nic poczytać, w pracy zapierdziel, ja nieprzytomna, a jeszcze szef biega za plecami.

Chciałam się tylko przywitać i jeszcze raz podziękować Julitce, Januszowi, Basi i Karolowi oraz ich pociechom, że do nas przyjechali i troszkę z nami posiedzieli.
Pogoda nam nie dopisała, bo w pewnym momencie zaczęło padać, ale troszkę się zdążyliśmy dotlenić
Dzieciaczki, Emilka z Michasiem są świetne, wesołe i śmiałe. W sumie każde z nich to indywidualista, bo każde samo się bawiło, no ale zdarzały się też wymiany buziaczków Basia uchwyciła jedno na fotce: Milenki z Emilką
Fajnie było, dla mnie jak zwykle za krótko, ale na prawdę fajnie i żałuję strasznie, że Wy wszyscy tak daleko mieszkacie
Moja Milena padła wczoraj zaraz przed wyjazdem Basi, ale wiesz Basiu - pisałam Ci, że pospała godzinkę a po 20 że już zasypiała ponownie, a GUZIK PRAWDA!!! Do godziny 22:30 z nią walczyłam, nie wiem chyba była tak bardzo zmęczona że aż ułożyć się odpowiednio nie mogła. Tu się przytulała i już już prawie i nagle ryk, sama już byłam padnięta, zaczęłam zgrywać zdjęcia i chciałam wpaść na wątek i wkleić, no ale przecież się nie dało, musiałam tam co chwilkę do niej biegać bo się darła w jakby ją ze skóry obdzierali Padła wreszcie po tej 22 a ja razem z nią. Dziś wstałam jak połamana, wszystko mnie boli a głowa najbardziej - a może to po tym winku?

Jeszcze raz Wam strasznie dziękuję za odwiedziny!!!!
Fajnie tak sobie tu razem pisać, ale nic nie zastąpi 'kontaktu osobistego'
Basiu podziękuj Karolowi, że Was do nas taki kawał wiózł no i jak będzie na tym szkoleniu to niech koniecznie do nas zajrzy, Adam już sie nastawił na wspólne piwko

Przepraszam, że nic więcej nie napiszę, ale na prawdę muszę się zająć robotą - niestety!
Widziałam tylko przelotem zdjęcia Czarinki - ślicznie wyglądasz w tych ciemnych włoskach i grzyweczce, super!!!

Julitko - ja Ci jeszcze raz złożę życzenia wszystkiego naj naj, bo wczoraj w całym tym zamieszaniu nawet Cię urodzinowo nie ucałowałam!!!
Mam nadzieję, że Janusz nie był zły, że tak troszkę dłużej sobie posiedzieliście u nas (dla mnie i tak za krótko!!) i że jeszcze kiedyś się do nas wybierzecie

Ach Basiu fajne macie fotki, ja jakoś tak mało ich mam, ale zamieszczę wieczorkiem. Z utęsknieniem czekam na Twoje

Buziaczki, muszę już kończyć niestety, może jeszcze zajrzę później, pa.
Angie144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 09:56   #756
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Angie
Zapomniałem napisać, łazienkę macie , no sama wiesz o taką .
Pokoik zabaw jest superancki .
Dla tych co Nie Byli małe info. Na grillu był kurczaczek, kaszanka, kiełbaska ( bardzo dobra, wszyscy chwalili) no i karkóóóóówkaaaaa świetnie zamarynowana.
Nie wiem czemu ale drugi rzut karkówki na ruszt mi się nie udał tak jak pierwszy ale i tak wsio było pycha. .
Aha i sałatka była, dwa rodzaje.
O piffku i winku już nie mówię.
Brzdące opychały się paluszkami a Miś dodatkowo zaserwował sobie przekąskę z Szyszuni oraz "chrupki" z węgla grillowego.

Dzieciaczki pięknie się bawiły. Dziewczynki grzecznie siedziały na pupach i grzebały w zabawkach a nasz Miś spacerował. On nie mógł zagrzać miejsca . Przemieszczał się nieustannie. Na dłuższą chwilę tylko bębenek mógł go zatrzymać.

Furorę robiła zjeżdżalnia .

Oby więcej takich spotkań. ! ! !

Edytowane przez Hadżi
Czas edycji: 2008-05-19 o 10:47
Hadżi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 11:20   #757
Ana2
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ana2

Basiu,Angie i Hadziki,SUPER FOTKI ze spotkania.Dziewczyn ki urocze,a Mis przeslodki z tymi swoimi loczkami.Wszystkie trzy mamusie maja figurki jak zawodowe modelki wiec nie piszcie wiecej,ze ktorejs cos sie w swoim wygladzie nie podoba,bo nie uwierze.Julitka,wloski wyszly ok wiec jak najbardziej nadajesz sie do "ludziow"

Angie,Milka pewnie z tych emocji zasnac nie mogla
Czekamy na Twoje fotki.

A ja czekam na moj towar...mam nadzieje,ze dzis dojedzie w koncu,bo jak nie to nie wiem,chyba sie wsciekne
Ide dzwonic do dhl,tak dla pewnosci czy do mnie jada

Julian

ALBUMY
Ana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 12:26   #758
Angie144
Zadomowienie

Hadżi - dzięki za pochwały jadła i w ogóle wszystkiego, ale bez przesady nic nie chcieliście jeść ani pić to chyba nie było aż takie wspaniałe
Piwka i winka nie piłeś więc nie wiele możesz powiedzieć no dobra w winku umoczyłeś 'dzioba', ale to akurat pochwały w kierunku Basi - od niej winko pochodziło
A tych chrupek z węgla grillowego to nie widziałam - na prawdę spróbował??!!
No i Misio polubił jeszcze moje długie firanki słodki z niego chłopiec i jest śliczny, Emilcia jaka opalona!!!! Zdjęcia nie oddają nawet w połowie ich uroku, są cudowni!!!

Dobra troszkę się uporałam z robotką to postaram się poczytać, bo jak na razie to tylko o spotkaniu gadam.... do później.
Stary 2008-05-19, 12:43   #759
Synta
Rozeznanie

GG do Synta

Witam w to "piękne" deszczowe....zachmurzone południe.....

Piotruś śpi.... żebereczka na obiad leżakują już w marynacie w lodówce, sałata opłukana, ziemniaczki obrane, kwiatek przesadzony.... więc mam chwilę wolną ale dosłownie chwilę bo prasowanie czeka a ponadto zjadłabym coś słodkiego.... tylko nie mam pomysłu na szybkie ciasto ... hmmmmm

Od początku....

Zdjęcia ze spotkania jak zwykle rewelacyjne .... dziewczynki widać, że dobrze się ze sobą czuły... a Michaś ciągle poza ich zasięgiem . Tak jak pisał Janusz - Miś "badał" teren ale mój Piotruś jest identyczny.... nie posiedzi na pupie tylko ciągle w marszu... a ja biegiem za nim bo skubany w ganianego chyba chce się bawić.... tylko najgorsze jest to, że jak biegnie to głowa cały czas odkręcona do tyłu.... a nóżkami przebiera szybko jak struś pędziwiatr.... a niestety.... matczyne nogi już nie takie sprawne (szczególnie jak zgarbiona po podwórku lata).

Łikend minął nam owszem owszem... bardzo ciekawie. Wprawdzie wcześniej inaczej go nieco zaplanowałam ale nie żałuję bo.... zbliża sie następny dłuuugi weekend W sobotę rano wyciągnęłam rodzinkę na zakupy. Po śniadaniu pojechaliśmy pobuszować po sklepach. Kupiliśmy tz-cikowi superaśną koszulę i jasne spodnie.... Paulince sandałki i parę innych pierdułek... zaraz potem jednak musieliśmy się zbierać bo ludzi w sklepach mnooooogo a ponadto wielkimi krokami zbliżała się pora obiadku i spania Piotrusia.
Całe popołudnie oczywiście spędziliśmy na dworze (nie licząc moich 2 godzin wyjętych z życiorysu, które spędziłam na sprzątaniu w domu ).
W niedzielę tz-cik zabrał mnie (a raczej ja jego ) do kina na film "Nie kłam kochanie". Film bardzo mi sie podobał Taka romantyczna komedia z naprawdę śmiesznymi momentami. Po filmie biegliśmy wręcz do samochodu (moooooje zakwasyyyyy ) bo tak lunęłoooo straszliwie, że świata nie było widać. Do domu wróciliśmy przed 20 i zanim położyłam Piotrusia spać to jeszcze upiekłam ciasteczka francuskie z powidłami..... bo mię się zachciało

Acha jeszcze jedno... w niedzielę Piotruś pobił swój życiowy rekord i w dzień spał prawie 4 godziny a jak się obudził to myślałam, że zemdleję. Otóż mój synek podczas snu zrobił taaaaaaaaaaaaką kupę o dość rzadkiej konsystencji, że owa kuuupa "wyszła" mu bokami .... tak więc rajstopy były brudne do kolan, plecy całe, oczywiście pościel w łóżeczku też.... Nie wiedziałam od czego zacząć Gówniana robota

Aniu: mam nadzieję, że się wreszcie dzisiaj doczekasz na DHL-a bo może na jakieś zakupki dziecinne bym skoczyła

Ołkej.... lecę do tego prasowania......

Synta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 12:51   #760
Czarina
Wtajemniczenie

GG do Czarina

Witam

Dziękuję Wam za miłe słowa Co do Trolli to się zgodzę w 100% Co do mnie to napiszę tylko- nie przesadzajcie. Ot zwykła ze mnie baba, nie żadne cudo. Włosy farbowałam na przełomie stycznia / lutego, więc kolor już wypłukany i mało intensywny. A co do fryzury- grzywka mojego dzieła, bo już do szału mnie doprowadzała swoją długością, a do fryca ciagle mi nie po drodze, więc ja sama ciachnęłam. I wyszło tak sobie, a reszta włosów- to tak mi rosną i rosną, ostatni raz ścinałam chyba z rok temu. Także te włosy takie nijakie. Ale dziękuję Wam jeszcze raz

Co do spotkania- Kochani tak Wam zazdroszczę. Widać że spotkanie się udało, Wy uśmiechnięci, dzieci roześmiane. Milusia prawdziwa królewna- piękna jest, ma świetne włoski, ślicze oczy. Jest po prostu taka słodka
Emisia diabełek kochany Widać po jej uśmiechu i po błysku w oczkach że z niej mały rozbójnik. Jak zwykle pochwale jej świetne kucyczki, piękną cerę i oczka. Śliczne ma te pućki, mnie się kojarzy z taką pyszną Bułeczką- nic tylko ja schrupać
Michaś kawaler przystojny, wygląda jak aniołek z tymi kręconymi włoskami. Buziunię ma delikatną, taką „szlachetną”. Drobinek kochany
A Wy wszystkie piękne!!! I Jutka i Angie i Basia I Tak jak Wiśnia napisała- wszystkie macie super figury- ja tu nie widzę żadnego nadbagażu, czy sadełka. Więc nie marudzić mi tu

Jutka- kolorek Ci pasuje, ładnie wyszedł Bardzo się cieszę że urodziny tak Ci się udały, no ale co się dziwić- w takim towarzystwie to najgorszy mruk by się świetnie bawił.
Super że się tak wszyscy lubimy, spotykamy, miło spędzamy czas. No i dzieciaczki tez maja radochę.

Jak ja miałam rocznice komunii (oj dawni to było, oj dawno) to też nie robiliśmy żadnej uroczystości. Tu w sumie też nie było jakiegoś świętowania, po prostu zaprosili nas na mszę, a potem na obiad. Byliśmy tylko my i chrzestny z żoną i synkiem.

Co do protestu to ja też się dołączam!!! Ja nie chcę jechać tam gdzie nie ma netu Gdadam o tej sprawie z Michałem, ale on mnie nie rozumie- ciagle mówi że jak będę chciała skorzystać z neta, to pójdę sobie do biblioteki, tam jest za free. No ale to nie to samo!!!Pozatym jak ja do biblioteki pójdę z Trollami? Żeby ją rozniosły??
Pozatym Michał żyje ciągle tym samym- czyli zamartwia się i dosłownie zatruwa mnie i sobie życie mysleniem „czy on da radę zapewnić nam wszystko co trzeba”. Już mam dość tego jego jęczenia i jojczenia w kółko na ten sam temat. Swoim jęczeniem nic nie zmieni, co będzie to będzie, ja tam jestem dobrej myśli. A on ciągle się sra (za przeproszeniem). Już mu ostatnio powiedziałam że ma zamilknąć, bo jeszcze jedno słowo, a po prostu odłożę słuchawkę.

Ikolka próbki są ok. Trwałe, pięknie pachną. Próbowałam rozkręcić atomizer, ale nie udało mi się. Także nie wydaje mi się, żeby coś sprzedawca przy nich kręcił. Ja polecam. Tylko patrz na zdjęcia, bo zdjęcie faktycznie oddaje pojemność zapachu. Fiolka ma trochę więcej niż 1-1,5 ml. A zapachu jest 1-1,5 ml. Także fiolka nie jest do końca napełniona. Ale próbki dostałam oryginalnych opakowaniach, także myślę że wszystko jest tak, jak być powinno
Czarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 13:39   #761
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Syntuś

tylko najgorsze jest to, że jak biegnie to głowa cały czas odkręcona do tyłu.... a nóżkami przebiera szybko jak struś pędziwiatr

Jak bym o swoim Miśku czytał . Czasem jeszcze zadziera głowę do góry i daaaawaaaaj na ślepo do przodu. Obowiązkowo musi jeszcze coś w ręce trzymać. Najczęściej jest to przedmiot niedozwolony czyli łopatka lub kijek.

Ja Ciebie szczerze podziwiam za to pieczenie ciast. Jesteś z Tych osób które trzy raz trzasną drzwiczkami od szafek, dwa razy szufladą raz piekarnikiem i ciasto gotowe .
Jula ma właśnie taką ciocię która podczas pichcenia obiadu ot tak machnie rękami i trzy blachy pysznego ciasta gotowe.

Czarinko
Ot zwykła ze mnie baba, nie żadne cudo
Zaraz Jula Ci odpisze że baby to są w nosie, w piekarniku i na stole świątecznym.

O jeszcze jedna jest a raczej byłą u nas w piątek jako kandydatka na opiekunkę.
APOKALIPSA normalnie.
Jak już dotrzesz do Michała to zbierz go do "galopu" a przestanie jojczeć. Nie będzie miał czasu na takie bzdety
Luxio wyglądasz i proszę nam tu nie ściemniać

aha, no i dogadaj sprawę Neta bo Cię dziewczyny nie puszczą , zobaczysz

Angie
Misio zajumał węgielek gdy pokazywałem mu mrówki. W tym miejscu leży trochę węgla no i Malec nie omieszkał się "poczęstować " nim.
Stary 2008-05-19, 15:35   #762
Angie144
Zadomowienie

Troszkę nadrobiłam...

Dotka - śliczne zdjęcia, Adaś mały przystojniaczek Ty też świetnie wyglądasz!

Cytat:
Napisane przez garnuszki Pokaż wiadomość
mam pytanie czy któreś z Waszych dzieci pije mleko krowie?
Milena nie pije, że tak powiem surowego mleka krowiego ale czasem na kolację ugotuję jej kaszkę manną lub budyń na mleku krowim - nic jej nie jest.
Ale tak jak Ci któraś z dziewczyn napisała, nasze malce spokojnie mogą jeszcze pałaszować 2.

Czarinko - kombinuj kombinuj bo Cię nie puścimy!!! Chociaż może jakąś kafejkę będziesz miała gdzieś blisko - obecność przynajmniej co drugi dzień obowiązkowa!!
Ale tak na serio, to nie lada problem, bo my tu nie chcemy nie mieć Ciebie!!
A wyglądasz na prawdę BOMBOWO!! Grzyweczka fajnie Ci wyszła i nie wygląda jak spod własnych nożyczek. Masz bardzo ładną figurkę - zgrabne nóżki!!
Fajna ta fioletowa bluzeczka!

Ikola - niezły numer z tą karmą dla Kai ja jak jesteśmy u moich rodziców to też muszę chować wszystkie zabawki i miski perły bo Milka chce się podłączyć.
Wielkie buziole i ukłony w Twoim kierunku za litość i opiekę nad maluszkiem 'kociowym' biedactwo, takie maleńkie. Dobrze, że znalazłaś panią która z troską sie nim zaopiekuje i odchowa, żeby jeszcze znalazł kochających stałych właścicieli!!

Cytat:
Napisane przez Hadżi Pokaż wiadomość
Angie Misio zajumał węgielek gdy pokazywałem mu mrówki. W tym miejscu leży trochę węgla no i Malec nie omieszkał się "poczęstować " nim.
O matko!! To nieźle! A może On myślał, że Ty mu właśnie te węgielki pokazujesz, no bo kto by zwrócił uwagę na takie maleńkie mróweczki chociaż wiem, one u nas są całkiem duże skubane

Basiu - dopiero teraz doczytałam o tym poparzeniu Emilki, bo wczoraj zaczęłaś mi opowiadać i coś tam nam przerwało... ale się strachu najedliście pewnie. Dobrze, że się to tylko tak skończyło. A ma Emilcia jeszcze jakiś ślad? Pewnie jest zaczerwienienie, oby szybko zniknęło. Świetną macie córcię!!

Ewa - trzymam kciuki!! Trzymajcie się dzielnie!!

Ana - Isiaczek na filmiku z plaży superowy!! Powiedz nie poranił sobie nóżek i kolanek o te muszelki?? Ale jak fajnie zasuwał!! Twój Jose trzyma tam żywego małego kraba? - świetny! Ale to musicie uważać na dzieciaki żeby się jakiś nie przyczepił.
Stary 2008-05-19, 20:59   #763
lachkasia
Zadomowienie

GG do lachkasia Send a message via Skype™ to lachkasia

Hej

wrzucę kilka fotek, cobyście o nas nie zapomnieli

1,2 - ten maluszek to Oliver, synek koleżanki z Austrii, do nich się wybieramy, ale tż sie zagrypił, Nikoś ma katara i nie wiem czy pojedziemy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29.IV.2008 Kasia i Oli (1).jpg (71,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.V.2008 Niki i Oli.jpg (107,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.V.2008 Nikuś w kąpieli (3).jpg (76,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.V.2008 Nikuś w kąpieli (4).jpg (48,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.V.2008 Psiątam (3).jpg (96,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.V.2008 Psiątam (5).jpg (119,3 KB, 7 załadowań)
lachkasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 21:03   #764
lachkasia
Zadomowienie

1 - córeczka sąsiadki, Nikuś ją uwielbia, zawsze się na niej wiesza, jak tylko wejdzie do domy
3 - byliśmy w MDK na występach przedszkolaków, nawet mu sie podobało
4,5,6 - na balkonie, namiętnie obraca trzonkiem od miotły, jeszcze nie obczaił, jak go wyrzucić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5.V.2008 Moja kochana sąsiadeczka (2).jpg (114,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.V.2008 W łóżeczku.jpg (91,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.V.2008 W kinie (3).jpg (115,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.V.2008 Na balkonie - to uwielbiam (1).jpg (117,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.V.2008 Na balkonie - to uwielbiam (2).jpg (117,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.V.2008 Na balkonie - to uwielbiam (12).jpg (121,7 KB, 6 załadowań)
Stary 2008-05-19, 21:09   #765
lachkasia
Zadomowienie

1 - spacerki po trawie
2-6 - na komunii I
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10.V.2008 Spacerki po polance (2).jpg (115,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.V.2008 Spacerki po polance (3).jpg (111,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.V.2008 Komunia Szymusia (4).jpg (113,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.V.2008 Komunia Szymusia (10).jpg (120,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.V.2008 Nikodemciu.jpg (115,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.V.2008 Nikodemciu (3).jpg (112,2 KB, 5 załadowań)
Stary 2008-05-19, 21:14   #766
lachkasia
Zadomowienie

cd.
Nikuś w nowych czapeczkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12.V.2008 Czapeczki.jpg (107,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.V.2008 Czapeczki (3).jpg (104,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.V.2008 Uwielbiam schodki.jpg (99,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.V.2008 Oilatuś.jpg (68,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.V.2008 Nikuś i pociąg (1).jpg (111,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.V.2008 Z tatusiem.jpg (73,4 KB, 7 załadowań)
Stary 2008-05-19, 21:19   #767
lachkasia
Zadomowienie

Wczorajsza komunia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 18.V.2008 Komunia Bartusia (91).jpg (86,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.V.2008 Kowboj.jpg (81,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.V.2008 Komunia Bartusia (93).jpg (111,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.V.2008 Kowboj (2).jpg (88,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.V.2008 Komunia Bartusia (111).jpg (76,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.V.2008 Kowboj (4).jpg (66,4 KB, 7 załadowań)
Stary 2008-05-19, 21:20   #768
lachkasia
Zadomowienie

Dzisiejszy Nikuś

Trochę Was zawaliłam fotkami, ale może w ten sposób zrekompensuję brak pisania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19.V.2008 Poranny Nikuś.jpg (83,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19.V.2008 Poranny Nikuś (1).jpg (72,9 KB, 7 załadowań)
Stary 2008-05-19, 22:21   #769
ikol_a
Zadomowienie

Witajcie!

Zdjęcia ze spotkanie fajne. Zazdroszczę!

Fotki dzieciaków genialne! Szczególne buziole tu dla Ulowego Nikusia

Czarinko przez Ciebie wpadłam jak śliwka w kompot! Buszuję w wolnych chwilach po all i już kupiłam kilka próbek i jakąś wodę toaletową - tester w ciemno, o której się naczytałam tylko na wizażu...

Julitko kochana!!! Spóźnione, ale jakże szczere życzenia składam na Twoje ręce. Ktoś mi kiedyś napisał - życzę Ci spełnienia marzeń, ale nie wszystkich...żebyś miała jeszcze o czym marzyć...

Nie uwierzycie... Dziś znalazłam nastepnego kotka. Wygląda ładniej od tamtego. Bardziej zadbany, odkarmiony. Tylko ciut starszy i w związku z tym bardziej dzikusowaty. Jest na budowie. W środę jedzie na gospodarkę. Dzwoniłam do lekarza. Łapiemy kotkę - matkę Polkę i zawozimy do sterylizacji. Już nam miejsc brakuje na oddawanie kotków, a całego stada nie wykarmię. Trzymajcie kciuki, żeby udało się złapać tą kotkę. Już raz ją złapaliśmy i wtedy lekarz jej musiał usunąć wszystkie ząbki na górze. Więc ma nieprzyjemne skojarzenia, choć powinno byc przyjemne, bo zapewne ustał kotce ogromny ból, jaki towarzyszył stanowi zapalnemu (bo miała napuchnięte pół pyszczka i pod okiem zaczęło coś wysiękać )
OK, koniec o kotach
Idę prasować.... Cudownie....NIE! Jutro poprasuję, bo dizś nie dam rady... Ide się myć i spać.
Kupiłam Uli body i skarpetki
http://www.allegro.pl/item361762539_..._z_anglii.html
http://www.allegro.pl/item361510230_...ce_7_paki.html

http://www.allegro.pl/item361510230_...ce_7_paki.html

Julitko niestety te prześlę Ci ponownie tych lekcji, bo skasowałam..

Nie walcz z życiem...i tak nie wyjdziesz z tego żywa...
ikol_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 23:09   #770
kaśka333
Zadomowienie

Witam! Niby byłam, ale mnie nie było. Musiałam się wreszcie troszkę pouczyc, bo sesja się zaczęła, ale nadal goowno wiem. Mam nadzieję, że wszystkim odpiszę

Ana oglądałam filmik, ale bez dźwięku, bo Krystian śpi, ale Isiu zapierdziela po plaży. Ana czy to muszelki wiadac, czy kamyczki??? Bo jeśli muszelki to ja chyba się do Ciebie wybiorę po nie. Jak Twój towar? Doszedł? Sądząc po twojej nieobecności to chyba tak, pewnie siedzisz i metkujesz. Powodzenia! Acha! A ten mały krabik to mnie rozwalił, super!!! Ciebie to pewnie nie dziwi, ale ja to bym pewnie od razu akwarium kupiła i go tam trzymała

No Dorotko Ty to przestań mnie słodzic i spójrz w lustro!!! Ale z Ciebie laseczka! Ja cały czas mam przed oczami to zdjęcie, które kiedyś wkleiłaś z długimi włosami (chyba z rodzicami), bardzo mi się na nim podobałaś i teraz, w tych ciemnych włoskach też tak fajnie wygladasz jak na tamtym zdjęciu Bardzo ładna z Ciebie dziewczyna, masz śliczny uśmiech A Trollaski? Ala to jak zwykle dla mnie zjawiskowa ślicznotka, a Konradek to... szok!!! Jak on urósł!!! Na tych zdjęciach to z Alcią wyglądają jakby byli z jednego wieku. Super chłopak, na medal

Monika fotki doszły, jak już "zrobię" zdjęcie i wkleję do galerii to mi napiszesz, czy jest ok, jak nie będzie Ci się podobac to oczywiście możesz przysłac inne. Następna galeria dwulatków, choc myślałam o takiej gdzie umieszczałabym zdjęcia z wizażowych spotkań (te byłyby bez obróbki, bo niestety czas mi zbyt nie pozwala a takich zdjęc jest dużo)

Julitko kolorek włosów bardzo ładny, zazdroszczę spotkania, Misiek jak zwykle przeuroczy!!!

Na resztę postów odpiszę jutro bo już mi sie oczy kleją

lachkasiu zdjęcia nie doszły, tylko sam mail bez załączników Wyślij jeszcze raz.

Obróbka zajmę sie w przyszłym tygodniu, bo chciałam zainstalowa nowsza wersje programu i cos się spier****ło i nie chce sie zainstalowac, w czwartek braciszek przyjeżdża to mi pewnie system przeinstaluje

ALBUMIKI
kaśka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 23:29   #771
golabek
Wtajemniczenie

Ja tylko na moment bo mi oczy klapią

Foty ze spotkanka superowe Zazdraszczam bardzo

My dziś zaliczyliśmy szczepienie.Bartul trochę popłakał ale szybko się uspokoił.Najnowsze wymiary Waga 11,5kg,wzrost 83cm,ciemiączko mini mini prawie zarośnięte 0,2 na 0,2.
U nas dziś lało przez cały dzień i było ziiiiiiiiiiiiiiimno aż 9stopni.I pomyśleć że wczoraj było 26.Reszte dnia przesiedzieliśmy w domu.Okropne jak nie można wyjść na polko.Jutro powtórka pogody Na poprawę humoru idę do kosmetyczki a pojutrze fryzjer.Mamy już piaskownicę.W weekend ją zamontujemy.Teściowa ma od pon urlop więc szykujemy się na wypad na wieś.Jak tylko pogoda dopisze.

Dzieciaczki słodkie i taaaakie duże.Buziaczki dla trollasków i Nikusia Czarinko super wyglądasz
golabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 09:07   #772
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Dzień Dobry
KasiuL
Fotka Nikusia w kapeluszu z podniesionymi rączkami jest świetna. Takie zdjęcia lubię .
Cholerka, patrząc na grupowe ujęcie z komunii ( Ty z Nikosiem po lewej) uświadomiłem sobie że na „zlocie” u Angie nie zrobiliśmy właśnie takiego. Ta fotka też jest Luxio. Synuś w koszuli wygląda fantastycznie.
Widzę że nasze pociechy mają podobne zainteresowania. Twój szaleje z kijem od szczotki i to samo jest u nas. Miś jak tylko dojrzy miotłę którą zamiatam chodniczki to nie ma wybacz, musi sobie nią pomachać.

Widzę że i Wy macie problem z „latającymi” zabawkami. Może zrób tak jak ja kiedyś, gdy Jarek był mały. Kup trochę ogrodniczej siatki plastikowej ( w OBI, NOMI ). Wpleć ją między żeberka balustrady balkonowej i będziesz miała spokój. Dodatkowo na samym dole pod balustradą można jeszcze przykręcić deskę i NIC już nie zjedzie z balkonu .

Ikola
Mów jak tam chaupka ?. Jula mi mówiła że meble lada dzień będą montowane. Masz jakieś nowe fotki ?? Tak od czasu do czasu może byś nam Ulicię pokazała .
Kocięta też chętnie bym zobaczył.

Też powinniśmy kupić skarpetki Miśkowi. Ma ich sporo ale większość to grube z ABS-em. Przydało by się teraz też więcej cienkich mieć bo w sandałkach jakoś tak szybciej się brudzą.

Golobku
Taaa u nas też pogoda spierniczałą się na dobre. Mimo tego wyszedłem z Miśkiem na 50 minut. Na szczęście pod wieczór wiatr nie był już taki upierdliwy.
Czekam na fotki piaskownicy. Jak duża jest. ?

Wczorajsza prognoza pogody była obiecująca. Będzie coraz cieplej
U nas już dziś słonko błyszczy. Będzie dobrze
Stary 2008-05-20, 09:27   #773
Angie144
Zadomowienie

Hej Wam Robaczki!!
Ale dziś ślicznie słonko świeci, zapowiada się piękna pogoda - oby na weekend została.

KasiuL - ale sesję nam strzeliłaś, ale to dobrze, dawno Cię tu nie było widać
Nikulandek jest prześliczny, słodki z niego blondasek Ty też ślicznie wyglądasz, na tym zdjęciu z TŻ fajnie Ci te pasemka wyszły, no a maluszek na pierwszym słodziutki nasze szkraby już są takie duże...

Ikola - zakupki udane. Powodzenia w łapaniu kotki, biedulka, całe szczęście że na Was trafiła

Hadżi - też pomyślałam o tej zbiorowej fotce dopiero po fakcie

Zaraz pozmniejszam fotki... pod warunkiem że szef nie wpadnie, na razie go nie ma...
......

oki to zapodaję zdjęcia z niedzielnego spotkania, niewiele ich mam, ale za to sporo Julitki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03350.JPG (217,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03351.JPG (205,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03352.JPG (249,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03353.JPG (253,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03354.JPG (212,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03355.JPG (228,3 KB, 16 załadowań)
Stary 2008-05-20, 09:39   #774
Angie144
Zadomowienie

cd...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03356.JPG (214,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03357.JPG (233,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03358.JPG (238,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03359.JPG (243,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03360.JPG (243,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03361.JPG (207,3 KB, 11 załadowań)
Stary 2008-05-20, 09:41   #775
Angie144
Zadomowienie

no i to by było na tyle...

Teraz zmykam do pracy, do później!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03362.JPG (236,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03363.JPG (253,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03364.JPG (223,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03365.JPG (229,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03366.JPG (257,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03367.JPG (256,6 KB, 11 załadowań)
Stary 2008-05-20, 09:50   #776
bassienka
Zadomowienie

Witajcie
Ja tylko na chwilke, bo mam zap***el w pracy. Wczoraj papierzyska musiałam przynieść do domu i siedziałam nad nimi do 1 w nocy
Dzisiaj tez nie lepiej, bo to już 20-ty. Jeszcze tylko jutro i dłuri weekend
dziękuję wszystkim za pochwały
Miłego dnia

ALBUMY
[*] 18.06.2010
Stary 2008-05-20, 09:56   #777
Ana2
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ana2

Hej!
Ja juz ze sklepu pisze.Towar doszedl WRESZCIE.Mam full pracy ale do Was zajrzec musialam.
Angie,fotki sliczne i jak nasza Julitke pieknie widacPozniej obejrze dokladnie,bo teraz to tylko jednym okiem przelecialam pare zdjec...
Nikus tez uroczy,prawdziwy mezczyzna sie z Niego robi

Musze konczyc,bo sie nie wyrobie.

Julian

ALBUMY
Ana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 09:56   #778
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Angie

Dziękujemy za Fotki. Świetne !!!

Ana

Masz już towar, masz już neta, Yest Luxio. ! ! !
Cie Pozdrawiam ! ! !
Stary 2008-05-20, 10:01   #779
lachkasia
Zadomowienie

Cześć wszystkim

Ale Wam zazdroszczę tego spotkania, Po fotkach widać, że było super. Misiu taki extra zloczkowany, słodziutko wygląda. A Emisia i Milenka, normalnie brak słów, piękności nam rosną

Hadżi dzięki za info balkonowe, chyba muszę sie faktycznie za czymś rozejrzeć No fotka grupowa to super pamiątka, my ją zrobiłyśmy bo jakimś cudem wszystkie najmłodsze pocieszki znalazły sie w kupie

Po raz 13 zostałam ciocią. U brata urodził sie synek - Karolek (mają już dwie dziewczynki). W rodzinie zaczęl trzecią kolejkę, a my jeszcze na drugą sie nie załapaliśmy

Czarinko
Trolaski bombowe, śliczności. Ty też świetnie wyglądasz Nie wyobrażam sobie forum bez Ciebie, wiec negocjuj z Michałem. U nas sie nie świętuje rocznicy

Aniu
filmik super, ładnie Isio zasuwa po muszelkach. Masz już towar? Pewnie tak, bo Cię nie widać.

Ikola Ty to dobra Kobić jesteś, masz wielkie serce, aby zajmować sie bezdomnymi zwierzątkami, zapewniając im opiekę. Rozwaliłaś mnie tym opowiadaniem o podjadaniu karmy przez Uleńkę. Zadziwiająca ta moja Synowa

Synta to mieliście miły łikend, pogratulować.

Martuś te body Baby Club są w C&A, sama miałam kilka i bylam baaardzo zadowolona, bo prawie 9 miesięcy ich używaliśmy.

Garnuszki my używamy mleko tylko do kawy i naleśników Nikusiowi nie daję, bo ma skazę. On leci na sinlacu. Robię mu na rzadko do butli i potrafi 280 wciągnąć na śniadanie i kolację.

Freddy
trzymam kciuki za Piotra, na pewno będzie lepiej, trzeba w to wierzyć

Kasiu powodzenia na sesji, ja jestem szczęśliwa, że już skończyłam
Stary 2008-05-20, 11:25   #780
Kamilanet
BAN stały

GG do Kamilanet Send a message via Skype™ to Kamilanet

hej
jak wy macie na to wszystko czas????

ja niestety nie wyrabiam z różnych względów - nie chce mi się o tym gadać

spotkanie - brak mi słów - super

odpowiem niestety tylko na zieleń

Fifi nie pije innego mleka niż moje - ale próbował np. owsianki, płatków, budyniu
Kamilanet jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości