Big Brother V - cz. II - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-02, 11:02   #751
Śnieżka
Zakorzenienie

Dot.: Big Brother V - cz. II

Cytat:
Napisane przez kjakkamila Pokaż wiadomość
Ciekawe czy nudny goral podzieli sie wygrana tak jak to powiedzial kilka dni temu.

a dlaczego miałby to robic?
on wygrał i juz to jedgo nagroda...
pytali bo pytali powiedzial ze tak...ale wcale nie musi
ale sie ciesze ze Jasiu wygrał a nie ta fałszywa dziewucha...
jeju przeciez wystarczy na jej twarz popatrrzec...oczy!
i ten głupawy usmiech...masakra

a no i tez sie zastanawiam skad Klaudia zna te reklame ???
dziwne bo jest od niedawna a oni tam sa z 2m-ce
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 11:05   #752
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Jasio - spoko ziom
Fajny był.
I w ogóle fajny finał zrobili z Kurtem Nilsenem
Stary 2008-06-02, 11:17   #753
TmargoT
Zakorzenienie

ja również cieszę się ,że JAŚKO wygrał.od początku mu kibicowałam.

nie mogłam znieść tych zazdrosnych twarzy poprzedników i teraźniejszych uczestników.

największe zdziwienie wywołało pojawienie się JOLI rutowicz.
doznałam szoku,kiedy zobaczyłam ją.chyba pani stylistka nie lubi tej dziewczyny,bo make-up był koszmarny, a fryzura wyglądała jakby JOLCIA dopiero wstała z łóżka.KOSZMAR.
wogle to dziewczyna uważa się za pempek świata,błaznuje i robi z siebie pośmiewisko.
fanów to ma już chyba już tylko pomyleńców,dzieci do 13-tego roku życia i ludzi o niskiej samoocenie.normalni ludzie,którzy ją lubili za szczerość i luz -pouciekali.ta jej szczerość i luz oprzerodziły się w paranoje.uważa,że mozna bez ponoszenia konsekwencji ublizać ludziom.
dlatego nie dziwcie się,ze zapraszają ją do probramów o szemranej opinii.jaki człowiek,taki los
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 11:28   #754
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
mnie tam obojetne kto wygral,bo nawet nie ogladalam pod koniec.Ale zgadzam sie ,ze w specyficzny-wybiórczy sposob pokazywali Jaska
Wczoraj widzialam fragmencik jak pokazywali Jolkowe love w BB.Heh Marecki faktycznie jest kiepski i sliski na maxa,ale to co mi sie rzucilo w oczy to Kaski chcica jak siedziala koło Jaro (gdyby byli w tej samej edycji nie mialby zyycia chlopina)dzis chyba zobacze powtorke jak dam rade czasowo

Ahaaa widzialam tez konskie zaloty Magdy do Michala,przekiepskiena jego miejscu ucieklabym do innej sypialni
dokładnie tak

właśnie jednym okiem oglądam powtórkę ale jest słaba.. dobrze ze wczoraj sie nie męczyłam tylko poszlam spać

jak nie mają co pokazać to pokazują Jolkę nudne to strasznie... ona tez mnie już nie bawi jakoś...
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 11:59   #755
Śnieżka
Zakorzenienie

Wiem czemu moja sympatia do Jolki mineła.
Po prostu bedac w BB byla dziewczyna naturalna,miala rozne przezycia byla smieszna a teraz zgrywa gwiazde juz inaczej sie zachowuje(takie głupie pajacowanie)i jakas taka inna....
Stary 2008-06-02, 12:41   #756
PMS
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ja również cieszę się ,że JAŚKO wygrał.od początku mu kibicowałam.

nie mogłam znieść tych zazdrosnych twarzy poprzedników i teraźniejszych uczestników.

największe zdziwienie wywołało pojawienie się JOLI rutowicz.
doznałam szoku,kiedy zobaczyłam ją.chyba pani stylistka nie lubi tej dziewczyny,bo make-up był koszmarny, a fryzura wyglądała jakby JOLCIA dopiero wstała z łóżka.KOSZMAR.
wogle to dziewczyna uważa się za pempek świata,błaznuje i robi z siebie pośmiewisko.
fanów to ma już chyba już tylko pomyleńców,dzieci do 13-tego roku życia i ludzi o niskiej samoocenie.normalni ludzie,którzy ją lubili za szczerość i luz -pouciekali.ta jej szczerość i luz oprzerodziły się w paranoje.uważa,że mozna bez ponoszenia konsekwencji ublizać ludziom.
dlatego nie dziwcie się,ze zapraszają ją do probramów o szemranej opinii.jaki człowiek,taki los
A myślałam, że tylko ja to zauważyłam! Wczoraj widziałam w zasadzie samą końcówkę, a dziś całość. Jolka wyglądała jak ladacznica spod taniego baru Ona zawsze miała 'specyficzny' gust, ale to już była przesada I ten lans jej i Jakimowicza na romans, o Boooże, żałoooosne!
I ten jej tekst że z nią samą byłoby ciekawiej niż z całą 12... Trochę ma zawyżone mniemanie o sobie Ale oczywiście, pewnie jej zafascynofani trzynastoleni fani byliby zachwyceni

Suuuper, że Jasiek wygrał.
A zauwazyłyście, jak Magda od razu mu się rzuciła na szyję? Chyba zwęszyła dobry interes
A czemu tam była Lenartka, Marco itp? I czemu oni siedzieli w pierwszym rzędzie, a uczestnicy tej edycji za nimi?
PMS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 13:32   #757
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PMS Pokaż wiadomość
I ten jej tekst że z nią samą byłoby ciekawiej niż z całą 12... Trochę ma zawyżone mniemanie o sobie Ale oczywiście, pewnie jej zafascynofani trzynastoleni fani byliby zachwyceni
hehe bo to prawda
(nie mam 13 lat)
Jednak nie ogladalam powtorki,tacy byli nudni ze mi sie odechcialo po 2 sekundach wiec zakonczylam przygode z BB w totalnej nieswiadomosci
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 15:10   #758
kjakkamila
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
Cytat:
pytali bo pytali powiedzial ze tak...
Sama sobie odpoiwedzialas
Pewnie nie podzieli, bo on co innego robi, a co innego mowi. Wczesniej chial wyjsc z programu, ale jakos nie wyszedl, za miekki jest i tyle.
kjakkamila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 15:13   #759
tromix
Raczkowanie

Ten program był tak ustawiony pod Klaudię, że aż wygrał nieskazitelny Jasiek. Ja mu gratuluję, pieniądze nie moje, niech się nimi nacieszy, jest młody to się mu przydadzą. Klaudia zachowała się z klasą, pogratulowała Jaśkowi i nie zgrywała Princessy po ogłoszeniu wyników - ale dla niektórych i tak pewnie zachowała się strasznie źle. Mam nadzieję, że Jasiek dotrzyma słowa i zorganizuje tą pielgrzymkę.

Jasiek mówił, że podzieli nagrodę? Umknęło mi to. Jeśli tak to powiedział to powinien dotrzymać słowa. Jeśli nie to wtedy wyjdzie na fałszywego człowieka, który chciał się przypodobać widzom.
Cytat:
Napisane przez Śnieżka
on wygrał i juz to jedgo nagroda...
pytali bo pytali powiedzial ze tak...ale wcale nie musi
ale sie ciesze ze Jasiu wygrał a nie ta fałszywa dziewucha...
jeju przeciez wystarczy na jej twarz popatrrzec...oczy!
i ten głupawy usmiech...masakra
"Fałsz" Klaudii Ci przeszkadzał, a ewentualny brak szczerości u Jaśka nie? Chyba szczerość wszystkich uczestników trzeba traktować równo, bez względu na sympatie. Ciekawe czy gdyby Klaudia złożyła taką obietnicę i potem wygrała napisałabyś to samo. Coś czuję, że nie...

Jola - nadal fajna i szczera, ale to nie ta Jola z czwartej edycji. Myślę, że przed kamerą się zgrywała, bo gdyby była taka w prawdziwym życiu, to Jarek nie utrzymywałby z nią kontaktu. Gosia jaka była święcie oburzona na słowa Joli o tym, że uczestnicy byli nudni. Moim zdaniem nie musiała ona jednak powtarzać drugi raz jacy to ci z 5 edycji byli do kitu. Klaudia sie broniła i ją rozumiem, chociaż w tej kwestii rację miała Jolanta, której do dyplomacji jednak daleko.

Znajomość granej od połowy kwietnia reklamy Playa przez Klaudię jest zastanawiająca. Uczestnicy mówili parę razy, że w sobotnie wieczory oglądają filmy. Ja głupi myślałem, że DVD, a może tak naprawdę realizatorzy włączali im na ten czas Czwórkę lub inne telewizje? Wiem, byłoby to głupie, ale możliwe. Mogli też podejrzeć reklamę w trakcie Tygodnia Talentów. Na zapleczu studia są napewno jakieś telewizory no i uczestnicy też mogli obejrzeć telewizję.

Joli nie wpuścili do studia może ze względu na Sylwię, która wydrapałaby jej oczy. Woleli dwójkę tych pań izolować.

To pokazywanie historii różnych części domu nie tylko z piątej, ale i czwartej edycji przypominało mi coś w stylu pożegnania z widzami na amen. Szósta edycja może będzie, ale raczej nie jesienią.

Aha - moim zdaniem to najgorzej zrealizowany finał w historii BB. Już finał czwartej edycji był ciekawszy, więcej się działo. Tu głównie oglądaliśmy Jarka i Jolę, mało podsumowań uczestników drugiej części piątej edycji. Wiadomo, że byli nudni, ale nie do tego stopnia.

To już pewnie jeden z moich ostatnich postów, bo razem z Big Brotherem kończy się moja obecność na tym forum. Dziękuję wszystkim forumowiczom(czkom) za rozmowy, czasami zbieżne, czasami różne zdania (wtedy było ciekawiej). Było miło z Wami rozmawiać. Przemowa normalnie jak na jakimś pogrzebie.

Edytowane przez tromix
Czas edycji: 2008-06-02 o 16:04
tromix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 16:02   #760
scorpionec
Zakorzenienie

w całej rozciągłości zgadzam się z tromix

pozdr
Stary 2008-06-02, 18:36   #761
wata pomidorowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tromix Pokaż wiadomość

Joli nie wpuścili do studia może ze względu na Sylwię, która wydrapałaby jej oczy. Woleli dwójkę tych pań izolować.

To pokazywanie historii różnych części domu nie tylko z piątej, ale i czwartej edycji przypominało mi coś w stylu pożegnania z widzami na amen. Szósta edycja może będzie, ale raczej nie jesienią. mowa normalnie jak na jakimś pogrzebie.

A co mają jakiś konflikt? Sylwia i Jola?

A ja sobie przypominam, że Kuba coś mówił, że właśnie jesienią będzie kolejna edycja

wata pomidorowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 18:53   #762
tromix
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wata pomidorowa Pokaż wiadomość
A co mają jakiś konflikt? Sylwia i Jola?
Słynny konflikt ciągnący się od początku drugiej części tej edycji. Sprowokowana Jola pojechała Sylwię za to, że ta rozebrała się w CKM-ie czy tam Playboyu. Sylwia do dziś chowa urazę - jeszcze tydzień temu mówiła, że wydrapałaby oczy Joli.
Stary 2008-06-02, 18:55   #763
cyn@monk@
Zadomowienie

czy któras z Was pamięta jaki był stosunek Magdy do Ariela? troche wracam do początków, ale bardzo mnie to ciekawi, tym bardziej, ze nie oglądałam tej edycji, jedynie troszkę początku, a potem czasami fragmenty odcinków. Dopiero przed chwilką dowiedziałam się od Was kto wygrał i przyznam szczerze, że nie jestem zaskoczona. Jak dla mnie to było z góry ustalone...
cyn@monk@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 19:04   #764
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Ten program był tak ustawiony pod Klaudię, że aż wygrał nieskazitelny Jasiek. Ja mu gratuluję, pieniądze nie moje, niech się nimi nacieszy, jest młody to się mu przydadzą. Klaudia zachowała się z klasą, pogratulowała Jaśkowi i nie zgrywała Princessy po ogłoszeniu wyników - ale dla niektórych i tak pewnie zachowała się strasznie źle. Mam nadzieję, że Jasiek dotrzyma słowa i zorganizuje tą pielgrzymkę.

Jasiek mówił, że podzieli nagrodę? Umknęło mi to. Jeśli tak to powiedział to powinien dotrzymać słowa. Jeśli nie to wtedy wyjdzie na fałszywego człowieka, który chciał się przypodobać widzom.

"Fałsz" Klaudii Ci przeszkadzał, a ewentualny brak szczerości u Jaśka nie? Chyba szczerość wszystkich uczestników trzeba traktować równo, bez względu na sympatie. Ciekawe czy gdyby Klaudia złożyła taką obietnicę i potem wygrała napisałabyś to samo. Coś czuję, że nie...

Jola - nadal fajna i szczera, ale to nie ta Jola z czwartej edycji. Myślę, że przed kamerą się zgrywała, bo gdyby była taka w prawdziwym życiu, to Jarek nie utrzymywałby z nią kontaktu. Gosia jaka była święcie oburzona na słowa Joli o tym, że uczestnicy byli nudni. Moim zdaniem nie musiała ona jednak powtarzać drugi raz jacy to ci z 5 edycji byli do kitu. Klaudia sie broniła i ją rozumiem, chociaż w tej kwestii rację miała Jolanta, której do dyplomacji jednak daleko.
Przemowa normalnie jak na jakimś pogrzebie.

Nie rzucaj sie tak bo zmarszczek dostaniesz...to tylko program
zapytali sie Jaska czy by sie podzielil a on powiedzial ze z Ania tak...
nie wiem jakby bylo gdyby Klaudia to powiedziala w ogole nie biore pod uwage jej wygranej
jesli chodzi o izolowanie Sylwii i Joli to nie wiem kto komu by wydrapal oczy bo z twgo co pamietam to w pierwszym odcinku Jolka chciala gadac z Sylwia i zjechala(bez powodu)nie dajac dojsc do slowa więc no sorry....
za duzo dziewczynka sobie pozwala zreszta dla mnie to w ogole jakas kosmitka w BB jakos ja znosilam ale teraz nie chce nawet na nia patrzec

Tromix prosze cie sprowokowana?
czym?ze Sylwia w ckm-ie miala sesje?
pamietam jak dzis Kuba ich polaczyl,Sylwia nawet nic nie powiedziala a Jolka ja jechala więc wiesz nie przekręcaj tu.
Stary 2008-06-02, 19:14   #765
tromix
Raczkowanie

Śnieżko nie unoś się tak. Mimo odmiennych zdań, zawsze szanowałem Twoje poglądy, ale pozwól mi się z nimi nie zgadzać. Grzecznie zapytałem Ciebie co by się stało gdyby to Klaudia była na miejscu Jaśka (choć po poprzednich postach mogłem się domyślać odpowiedzi). To nie ja tutaj dostawałem zmarszczek na myśl o wygranej Klaudii, ba nawet o wygranej Jaśka. Mi to lata i powiewa, ale odniosłem się tylko do obiektywnych faktów. Bo skoro Jasiu wg wielu jest tak nieskazitelny, to powinien być taki do końca.

A z łączeniem Jolanty i Sylwii to było (jak pamiętam) tak, że Jola nie wiedziała nawet jak Sylwia ma na imię. Chciała połączyć się z "tą dziewczyną, co się rozbiera w magazynach dla panów". Na pewno sama takich informacji o Sylwii na dzień po finale VIP-a nie wytrzasnęła, ktoś z ekipy musiał ją napuścić. A, że Jola dała się napuścić to wtedy widzieliśmy to, co widzieliśmy.

A nawet jak dostanę zmarszczek to na 100% na Wizażu jest jakieś forum temu poświęcone.
Stary 2008-06-02, 19:21   #766
lolitaj
Raczkowanie

Ja sie takze ciesze, ze wygrał Jasiek bo był spoko Co do Jolanty.. hmn.. tak juz jest i nikt jej nie zmieni..ale przynajmniej jest z czego sie pośmiać

Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć.
Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.

19.08.09 prawko
01.10.09 studentka
lolitaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 19:26   #767
tromix
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cyn@monk@ Pokaż wiadomość
czy któras z Was pamięta jaki był stosunek Magdy do Ariela? troche wracam do początków, ale bardzo mnie to ciekawi, tym bardziej, ze nie oglądałam tej edycji, jedynie troszkę początku, a potem czasami fragmenty odcinków. Dopiero przed chwilką dowiedziałam się od Was kto wygrał i przyznam szczerze, że nie jestem zaskoczona. Jak dla mnie to było z góry ustalone...
Któryś może być? :P

Ten stosunek był raczej obojętny. Po powrocie Ariela była jedną z nielicznych osób, które ostro go nie jechały i jedną z nielicznych (i w tamtym wypadku trzeba przyznać, że z klasą), które go pożegnały po jego odpadnięciu.
Stary 2008-06-02, 19:54   #768
kjakkamila
Przyczajenie

Cytat:
zapytali sie Jaska czy by sie podzielil a on powiedzial ze z Ania tak...
Hehe chyba slyszysz tylko to co chcesz uslyszec Jasiek powiedzial, ze podzieli sie z kazdym, NAWET z Ania, pomimo tego, ze jest w programie najkrocej.

Zrodlo:
bb5.tivi.pl/67214,ogladaj_wideo,jasie k_oddasz_wygrana.html

kjakkamila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 19:56   #769
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
A z łączeniem Jolanty i Sylwii to było (jak pamiętam) tak, że Jola nie wiedziała nawet jak Sylwia ma na imię. Chciała połączyć się z "tą dziewczyną, co się rozbiera w magazynach dla panów". Na pewno sama takich informacji o Sylwii na dzień po finale VIP-a nie wytrzasnęła, ktoś z ekipy musiał ją napuścić. A, że Jola dała się napuścić to wtedy widzieliśmy to, co widzieliśmy.

No wlasnie tak bylo więc zadnej prowokacji Sylwii nie było
Kamila no tak
Stary 2008-06-02, 20:49   #770
tromix
Raczkowanie

Śnieżko źle się zrozumieliśmy od początku. Pisząc o prowokacji nie miałem na myśli tego, że Jolanta została sprowokowana przez Sylwię, tylko przez producentów. Nie dopisałem tego i wynikło (mam nadzieję, że już ostatnie) nieporozumienie między nami.
Stary 2008-06-02, 22:04   #771
cyn@monk@
Zadomowienie

Cytat:
Któryś może być? :P

Ten stosunek był raczej obojętny. Po powrocie Ariela była jedną z nielicznych osób, które ostro go nie jechały i jedną z nielicznych (i w tamtym wypadku trzeba przyznać, że z klasą), które go pożegnały po jego odpadnięciu.
mijałam się z nimi dziś w jednym z centrów handlowych we Wrocławiu. Robili zakupy w H&M i Quazli i wyglądali na zaprzyjaźnionych
cyn@monk@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 22:26   #772
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Śnieżko źle się zrozumieliśmy od początku. Pisząc o prowokacji nie miałem na myśli tego, że Jolanta została sprowokowana przez Sylwię, tylko przez producentów. Nie dopisałem tego i wynikło (mam nadzieję, że już ostatnie) nieporozumienie między nami.
nie opuszczaj nas
a ja pytam gdzie Jolka u Majewskiego?jak nie bylo tak nima hahah.
tak samo plotki o ciazy,udziale w TzG,romansie z Jarkiem to wszystko jej sprawka sama mowila ze chodzi jej o to zeby o niej gadali
Stary 2008-06-02, 23:18   #773
SztuczkaMagiczka
Rozeznanie

Cytat:
nie opuszczaj nas
a ja pytam gdzie Jolka u Majewskiego?jak nie bylo tak nima hahah.
I oby nie było.

SztuczkaMagiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-03, 02:00   #774
martusienka111
Raczkowanie

Wpis z forum big brother:
"Zwróccie uwage dlaczego Jakim dajac prezent Jasiowi powiedział, ze troche zmienil scenariusz i zeby nie czytal tego co jest napisane na poczatku Tam juz byly gratulacje wygranej;/ "
martusienka111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-03, 16:20   #775
tromix
Raczkowanie

Ariel z Magdą na zakupach? Niby to nic, ale w trakcie BB nie pamiętam, aby jakoś zbytnio ze sobą rozmawiali. Myslałem, że teraz Magda nie odstępuje na krok Jaśka.
Stary 2008-06-03, 16:21   #776
bess
Zakorzenienie

chetnie by nie odstapila ale pewnie jak go tylko wypuscili na wolnosc to uciekl przed nia
Stary 2008-06-03, 17:33   #777
tromix
Raczkowanie

I tak pewnie Madzia nie odpuści Jaśkowi przejażdżki na Harleyu. Choć fakt faktem, że sam Jasiek nie przywiązał się tyle do niej, co ona do niego. Jeśli Magda będzie niestrudzona to może nawet wykluje się między nimi przyjaźń?

A teraz mała dygresja - bo ja jednak jestem ciężkomyślący i niekojarzący. Raczej nie powinienem się tym "chwalić" , ale dopiero teraz zakumałem, o co chodziło z tym, że Kuba po występie Klaudii w Tygodniu Talentów powiedział "ja tej pani nie znam". Oczywistą dla przeciętnego widza rzecz załapałem dopiero teraz, kiedy tv uraczyła mnie tym starym teledyskiem Gosi Andrzejewicz/Andrzejczuk (niepotrzebne skreślić). Do pracy w policji się nie nadaję.
Stary 2008-06-03, 17:54   #778
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:

Znajomość granej od połowy kwietnia reklamy Playa przez Klaudię jest zastanawiająca. Uczestnicy mówili parę razy, że w sobotnie wieczory oglądają filmy. Ja głupi myślałem, że DVD, a może tak naprawdę realizatorzy włączali im na ten czas Czwórkę lub inne telewizje? Wiem, byłoby to głupie, ale możliwe. Mogli też podejrzeć reklamę w trakcie Tygodnia Talentów. Na zapleczu studia są napewno jakieś telewizory no i uczestnicy też mogli obejrzeć telewizję.
na filmach dvd tez czesto sa reklamy zwlaszcza jesli to taki filmik z gazety, to najpierw puszczaja cala plejade reklam sposorow. a wiadomo taki filmik dodawany do gazety to oszczednosc wielkiego brata
a poza tym david i ania weszli kiedy juz ta reklama byla w obiegu a poniewaz zwrot "do czech to ja mam za darmo" wszedl do jezyka to moze david zagadal kiedys do klaudii tym tekstem i wyjasnil o co biega

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-03, 18:13   #779
scorpionec
Zakorzenienie

Magda strasznie wyglodniala z tego domu bb wyszla..zuca sie na wszystkich facetów ktorych zna..
Stary 2008-06-05, 17:30   #780
bess
Zakorzenienie

hihi widzieliscie to
http://kobieta.wp.pl/gid,10024597,im...1&ticaid=16041

http://kobieta.wp.pl/gid,10024597,im...?T%5Bpage%5D=2
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości