|
|
#751 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
Cytat:
![]() Za to w piątek muszę kupić filtr, micel, tonik i szampon.
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
|
#753 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Także znając siebie zwykle tego nie robię, niekiedy jednak pokusa jest zbyt wielka, zwłaszcza, gdy wiem, że używam stale jakiegoś produktu i widzę go w promocji etc. - wówczas kupuję, bo przecież żal nie skorzystać ![]() Na szczęście nie są to ogromne ilości kosmetyków, więc nigdy nie było to dla mnie wielkim problemem. cmoksiu, nie cierpię, jak tak wszystko mi się naraz kończy ![]() ziz róże itd. to oczywiście nie zapasy, bo przecież odcienie się różnią i używa się ich zamiennie.---- Ok, czas się zmywać, bo muszę zapakować walizkę - jutro lecę z powrotem do Anglii buuu, pakowanie.... ![]() EDIT: ice, Tobie też gratuluję niezbieractwa
|
||
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, 50 minut idę zaryzykować i to zmyć
EDIT: zmyłam kolor faktycznie piękny - intensywnie czerwony na świeżo czarnych ale przekombinowałam chciałam żeby połowa grzywki była czerwona 'pod spodem' i żeby na nią opadały czarne pasma i okazało się, że za mało włosów wzięłam i się praktycznie cały ten czerwony schował tylko już na większą ilość włosów
|
#755 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwa lata temu chodziłam bardzo regularnie, co najmniej 4 razy w tygodniu na minimum dwie godziny. Jakie miałam wtedy piękne ciałko, a jaką kondycję... Cytat:
Masz tylko 3 róże?! W sumie zapomniałam, że sporo wyprzedałaś... Ja też muszę się trochę pozbyć, połowy nie używam ![]() Cytat:
to zazwyczaj trochę gromadzę. Bardzo nie lubię, jak kończy mi się wszystko na raz i muszę wydać dużo pieniędzy za jednym zamachem, zwłaszcza, jak akurat nie mam ich zbyt wiele ![]() Kupuję też jak jest bardzo duża promocja czegoś, co stosuję zawsze i co się na 100% nie zmarnuje A propos promocji - dzisiaj nowa gazetka SP
|
|||
|
|
|
#756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To chyba nie jest zaraźliwe, ale mi szybko przeszło, bo jadłam czekoladę, więc magnez w niej jest. ![]() Oby szybko wrzucili na stronkę Z poprzednią ociągali się chyba z tydzień
|
|
#757 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak dzisiaj przeglądalam kosmetyki i mam tego rzeczywiscie sporo,ale wczoraj tez przed snem napisalam co jeszcze musze kupic....Najbradziej "lapia" mnie mazidla do ust...
i tusze do rzes...zaplanowalam kupno:
![]() ![]()
|
|
|
|
#758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Muszę się znowu od piątku zapisać na siłownię, nie chodziłam cały lipiec, bo byłam w rozjazdach i mi się nie opłacało branie karnetu. Wyrobiłam sobie mięśnie, ale mam jeszcze troszkę tłuszczyku i nie wiem jak się tego pozbyć
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nie będzie w niej żadnych fajnych promocji w końcu jestem na odwyku
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Estell raz na wozie, raz pod wozem ![]() ___________ umieram nie mowie, ciagle kaszle, prycham, smarkam. ide dzis do lekarza rodzinnego, czuje ze to moze byc zapalenie krtani, a u mnie nie leczone ciagnie sie miesiacami
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do SP, ja niby też odwykuję, ale kończy mi się dezodorant, żel pod prysznic, itp. więc te rzeczy będę zmuszona kupić ![]() ziz no, przyznałaś się Wydało mi się to mocno podejrzane ![]() Przykro mi z powodu Twojego złego samopoczucia - mam nadzieję, że to jednak nic poważnego
Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2008-07-31 o 08:16 Powód: do ziz :D |
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
ziz
Nie ma chyba nic gorszego jak choroba latem, wiem coś o tym Często bywam latem chora na zatoki, ale tym razem(tfu, tfu) nic mi się nie dzieje.Ja bym chciała w SP coś fajnego na promocji, ale nie wiem sama co
|
#762 | |||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
ale się oparłam.Cytat:
![]() Ja też muszę zacząć ćwiczyć Rok temu potrafiłam chodzić 4 razy w tygodniu na fitness plus do tego siłownia. Ciało jak marzenie, a teraz ![]() Cytat:
\Jestem ciekawa co tam zostawiłaś z różów i brązerów ![]() Muszę się Wam pożalić. Nie dotarły moje meteoryty Gold Temptation Przesyłka prawdopodobnie zaginęła, minęło już ponad 14 dni, facet reklamował na poczcie i dalej nic nie wiem
|
|||
|
|
|
#763 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja planuje tylko krem do rąk ![]() Cytat:
Mi tylko oglądniecie gazetki zostaje Co do ćwiczeń, to na 5 roku cwiczyłam w domu codziennie ok 40-50 min Teraz mi sie nie chce Prawie rok chodze na fitness, raz w tygodniu. Czasem wybiore sie na rower i tpo tyle mojej aktywności : Aaa no i jeszcze 4 km pieszo - do pracy i z pracy, czasem wiecej, jak jeszcze ide do centrum po pracy - zupełnie nie "po drodze" więc kolejne 2 km będa
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Ja powinnam w sierpniu zacisnąć pasa, bo we wrześniu wydam chyba z 200 zł na poprawki na studiach
).Postaram się póki co w sierpniu zużyć to co mam na wykończeniu(bo zwykle jak mam nowy kosmetyk, to go używam stale a jak zostaje tak 1/4 lub 1/3 zawartości do końca, to już mi się nudzi używanie i takie resztki leżą sobie i mam obecnie takich resztek trochę ).A po sesji poprawkowej może sobie te stresy odbiję jakimś nowym ładnym flakonikiem czegoś pachnącego Hosenko ja za czekoladę dam się pokroić Cóż, czokocholizm też jest mą udręką
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Jteż muszę ograniczć, bo mam sporo wydatków:
- niu telefon Nokia 6300 - 249 zł, ale kombinuję jakby tu wytrzasnąć 700 na Nokie6300i (planuje kupić jakis tani telefonik a dobrze sprezdający sie na all Juz robiłam rozeznanie i moge na tym zarobić ok 300 zł, wiec jeszcze "tylko" 400 zł ![]() - okulary do kompa: 250 zł odda pracodwaca, ale wyłożyć muszę ok 350 zł z tego co sie orientowałam w salonach - 140 do wpłaty Avonowi (kasę od klientów wydałam wiec musze teraz z własnej kieszeni )- zaprosilam kilka osób na piwko urodzinowe wiec ok 100 zł pójdzie - palnuję grilla z okazji dostania pracy, wiec pewnie kolejne 100 zł o ile nie więcej ![]() No i prawie po całej wypłacie będzie licząc zakup Nokii 6300i po sprzedaniu innego tel na All. ![]() EDYCJA: szykuje sie jeszcze weekendowy wypad z ludźmi ze studiów, jeśli wypali, to pewnie ok 300 zł wypadnie z portfela (przejazd, nocleg, jedzonko itp)
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-07-31 o 09:34 |
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Byłam wczoraj w klubie, jeeej, jak ja dawno nie tańczyłam ![]() Niestety we Włoszech będę musiała złamać swój odwyk - przyjaciółka mi właśnie napisała, jakie tam kosmetyczne cuda są A siostra już zrobiła wish listę co mam jej przywieźć z Aquoliny ![]() Ale potem już będę grzeczna i sumiennie będę przestrzegać odwyku ![]() Dziś ostatni dzieńlipca, muszę zrobić nową listę w "akcji pozbywamy się" Muszę przyznać, że dużo daje mi taka lista, w lipcu powykańczałam naprawdę sporo ![]() Nosku, przyokro mi z powodu Twoich meteorytów Może jednak się znajdą!Snow, ja mam 10 żeli pod prysznic, mogę Ci odpalić , żebyś nie musiała łąmać odwyku
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis dostane wyplate - na szczescie w calosci, tylko bez premii bo mnie nie bylo prawie caly lipiec
jakbym tak miala nic nie dostac, to umarlaby z glodu, na 100% narazie nie planuje wydatkow, bo musze zaplacic czynsz i rachunki i raczej niewiele mi zostanie
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm hmm? ![]() Co do żeli - ja mam tylko 3, dwa w użytku, przy czym jednego końcówka, ale drugi jest beznadziejny, więc muszę coś zakupić nosku mi też przykro ![]() Co do Escad, szkoda, że wcześniej się nie zgadałyśmy na ten temat Może wtedy udałoby mi się je zdobyć przy pomocy Twojej osoby Widzę, że nie jestem jedyna z problemami finansowymi |
|
|
|
|
#769 |
|
|
Widzę że w sierpniu będzie miesiąc zaciskania pasa
U mnie też Kolorówkowo już się uspokoiłam raczej (muszę kupić tusz do rzęs, bo YSL już mi się skończył i wylądował w koszu, ale to nic pilnego, bo ostatnio rzadko używam) Za to perfumeryjnie Nałóg wrócił ze zdwojoną siłą ![]() naprawdę jak się w sierpniu nie opanuję to pójdę z torbami
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie aż chyba w podpisie walnę napis: "ODWYK" żeby mi przypominał, że w sierpniu tylko zużywam zapasy i nie kupuję nic nowego i zbędnego
Nie liczę tylko takich rzeczy, które mi się skończą np. antyperspirant czy żel pod prysznic, ale na mazidła do ciała, twarzy i kolorówkę robię szlaban
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry :ziewa:
Wlasnie wstalam i musze napisac wam mnostwo rzeczy..z ktorych i tak polowe zapomne Bylam wczoraj z Krecikiem na Wall-e jaki slodki film jestem zachwycona takimi malymi szczegolikami tego filmu..sa cudne Kupilam wczoraj 2 bluzki w Terranovie i wygladam jakbym byla w ciazy w jednej..krecik mowi ,ze ladnie ale ja oczywiscie marudze.Szkoda bo bluzka jest sliczna ..moze sie przekonam jeszcze do niej.. Z kosmetykow kupilam tylko dezodorant bo mi sie konczy No i prezent dla mamy Krecika na urodziny.. Generalnie jestem dzielna i wcale mnie SP nie kusi zeby sie tam wybrac Vibesko,Agus co do niedzieli to ja raczej moge ale w godzinach wczesnych bo wracam w niedziele do Czeladzi.Musze jeszcze pogadac z Krecikiem o tym kiedy dokladnie i zaraz wam napisze Nie wiem gdzie mozna isc ,wazne zeby bylo tam dobre Latte Nic mi sie nie chce a powinnam zrobic mnostwo rzeczy i jechac na zakupy potem..chce jeszcze obadac jakies fajne ciuchy na wyjazd a teraz wszedzie sa wyprzedaze Snow czy ja moge pomarudzic o cene zestawu YSL? ii opinie o tuszu?:kwiatek: A wogole to dzisiaj mialam sen ze mam 80 balsamow do ciala..chyba pozazdroscilam Adze Nosku i Pakosta witajcie "zaś" ![]()
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim Pupa i Aquolina, kosmetyki, których w nas nie ma. Jak to wychodzi cenowo nie będę komentować - moja siostra będąc na ferie we Włoszech kupiła sobie żel pod prysznic Aquoliny za ekhm, ekhm, 3 euro
Przy obecnym kursie euro wychodzą grosze.
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
gayenko pamiętam o Twojej prośbie, tylko paragon mi gdzieś wcięło, a na opakowaniu nie ma ceny (była na folii)
Wydaje mi się, że cały zestaw kosztował 47$, ale mogę się mylić, w każdym razie na pewno nie więcej niż 55$ (tusz, korektor i miniaturka Elle).A tusz jest cudowny Jestem w 100% pewna, że kupię go ponownie!madziarra wow Żele Aquoliny uwielbiam, resztę kosmetyków mniej, ale np. żel Mango Fresco jest boski
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co wiem, że na pewno chcę ten balsam
|
#775 |
|
|
Lecę do kantoru wymienić resztę pieniędzy która mi została po Turcji
Obym nie przepuściła tego w Rossmannie
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Gayenko, ja w niedzielę wrócę nad ranem ale i tak spotkam się z Wami
![]() Odeśpię po południu ![]() Ja chcę już na zakupy ![]() A póki co muszę tu siedzieć do 15.00
|
#777 | |
|
Zadomowienie
|
Widać jak często chodzę po knajpach .W takim razie Rynek. Poślę wieczorem namiary na siebie, to dogadamy resztę. Strasznie się cieszę Cytat:
Niom , strasznie tego nie lubię, każdą taką decyzję strasznie przeżywam.Jak mam wręczyć wypowiedzenie, dzień wcześniej nie mogę spać i potwornie się denerwuję ![]() ---------------------------------------------------------- Dziś już w domu. Poszłam rano odebrać dokumenty i załatwić sobie wolne do poniedziałku. Szefowie w tym czasie mają mi przygotować umowę, żakres obowiązków, podorabiać klucze i takie tam. Oficjalnie zostanę przedstawiona reszcie załogi we wtorek rano. Oczywiście wracjąc zahaczyłam o SP i kilka innych perfumerii, w tym tę osławioną współparacującą z Twoim Stylem. Omijałam ją zawsze szerokim łukiem, bo kiedyś prawie stówę przepłaciłam tam za perfumy. Co prawda był to niszowiec, a mnie bardzo zależło na szybkim zakupie, ale.... Okazuje się, ze teraz wcale nie jest tam tak drogo, a przynajmniej nie wszystko . Spędziłam tam chyba ze 40 min. . Po raz pierwszy maiałam okazję rozmawiać z ekspedientką, która znała się na rzeczy .Oglądałam całą masę kolorówki, testowałam perfumy, pogadałam o nowościach w pielęgnacji. Zamówiłam sobie wkład do kompaktu Clarins, którego resztki wyskrobuję od kilku dni. Testowałam świetny błyszczyk Clarins - taki cudny mleczny kolor. Na ustach daje srebrnawą poświatę i wygląda jak tafla jeziora o pełni księżyca Dobrałam też kolor LU - 01 idealnie stapia się z moją skórą. Jak pojadę odebrać wkład, poproszę o odsypkę, by przetestować na całej twarzy, czy mnie nie uczuli i jeśli wynik będzie pozytywny to chyba się w końcu skuszę. Oczywiście testy perfumiarskie zaowocowały nową chcicą . Omiajany zawsze z daleka Ogród Nilowy strasznie mi się spodobał. Pani spyskała mi całe prawe przedramię i wwąchuję się w nie teraz jak narkoman . Dziwny zapach, taki wodnisty, z nutką jakby trawy cytrynowej, a jednocześnie taki orientalny. Cudowny . Kupię po pierwszej wypłacie W SP nie było jeszcze nowej gazetki, ale widziałam mnóstow flakonów Kenzo Amour . Okazuje się też, że zestawy Lancome (te z JT) jednak były, ale przyjechały kilka dni po nowej gazetce (tzn tej poprzedniej) i kosztowały 159,99zł. Zdzierstwo, skoro u Was były za 99 zł. EDIT:mojego filtra Avene nigdzie nie mają, ale w jednej aptece powiedzieli, że mogą mi zamówić. Odkryłam też aptekę, w której mają hurtowe ceny i np. Active C zamiast 91 zł (tyle kosztuje w naszej SP) jest u nich w cenie 63 zł. Szkoda, że nie mają tam Avene. UWAGA: pani powiedziała też, że od sierpnia LRP i Vichy podnosi ceny całego asortymentu, trzeba porobić zapasy!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Snow dziekuje bardzo
) Vibesko mam nadzieje pomecze krecika jak wroci bo poki co najpierw mnie nie bylo a wczoraj nie mialam serca go meczyc bo bylismy wykonczeni..musze isc do sklepu a potem umyc leb i zrobic obiad...
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Aga dzięki za info o wzrostach cen LRP!
gayenko fatale nie używałam, hypnose to dla mnie bubel U mnie dawał bardzo mizerny efekt. Także od niego jest o niebo lepszy.
|
|
|
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma za co
Czułam się w obpowiązku donieść . Dziś składam potężne zmówienie w aptece i też wypłuczę się z kasy . Oby szybko pospływały zaległe płatności, bo nie będę miała nawet za co odebrać wkładu .
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.

Jesteś moją idolką oraz wzorem superwoman 

trzy roze to nie zapas, podobnie jak dwa brazery 

Z poprzednią ociągali się chyba z tydzień 

Przesyłka prawdopodobnie zaginęła, minęło już ponad 14 dni, facet reklamował na poczcie i dalej nic nie wiem
)
Hm hmm?