Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-30, 21:48   #751
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja bym chciała mieć zapał do ćwiczeń
Na jesieni zapiszę się na aerobic, nie ma bata, godziny spędzone za biurkiem robią swoje
Ja też zapisuję się na jesieni, koniec tego lenistwa i braku kondycji.

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Zizku, nie masz ŻADNYCH zapasów? Jesteś moją idolką oraz wzorem superwoman
Ja też nie mam zapasów. Jedyny mój zapas to jedna sztuka wody termalnej i jeden tusz do rzęs.

Za to w piątek muszę kupić filtr, micel, tonik i szampon.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 21:49   #752
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

mam nałożoną farbę na grzywkę, a tą owinęłam folią. co 10 minut podgrzewam nieco suszarką (podobno sie intensywniejszy kolor robi) i zaczynam trochę wątpić, bo ta pasta, która się zrobiła z farby, jest żarówiaście różowa piszą żeby kontrolować stan włosów po użyciu suszarki, ale ja nie wiem jakie one są pod tą pastą :/ mam na grzywce Avangarde Contrast Joanny, kolor intensywna czerwień Nie wiem czy iść to zmywać czy zostawić jeszcze piszą żeby trzymać 40-60 minut, z tym, że jesli się podgrewa, to nie maksymalnie długo, a nałożyłam farbe o 22.05
Stary 2008-07-30, 21:51   #753
Olaola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
nie mam nie kolekcjonuje balsamow do ciala [mam jedna, gora dwie sztuki ], zeli pod prysznic. nawet z tuszomanii sie wyleczylam, uzywam tylko jednego tuszu trzy roze to nie zapas, podobnie jak dwa brazery zakupy robie wtedy, gdy dany kosmetyk mi sie konczy [pielegnacja] albo mam wielka ochote i wczesniej pozbylam sie zbednego balastu [kolorowka]
Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
ja też nie mam (w pielęgnacji), nigdy nie robię zapasów, dlatego kończenie się wszystkiego na raz (jak na początku czerwca) sieje wielkie spustoszenie i przyprawia o dreszcze
Ja się staram nie gromadzić zapasów, bo zdarza się, że gdy wykończę poprzedni żel/balsam/szampon/odżywkę, to już nie mam ochoty na rozpoczęcie tego kupionego . Także znając siebie zwykle tego nie robię, niekiedy jednak pokusa jest zbyt wielka, zwłaszcza, gdy wiem, że używam stale jakiegoś produktu i widzę go w promocji etc. - wówczas kupuję, bo przecież żal nie skorzystać
Na szczęście nie są to ogromne ilości kosmetyków, więc nigdy nie było to dla mnie wielkim problemem.

cmoksiu, nie cierpię, jak tak wszystko mi się naraz kończy na dodatek zwykle dzieje się tak, gdy akurat jestem spłukana

ziz róże itd. to oczywiście nie zapasy, bo przecież odcienie się różnią i używa się ich zamiennie.

----

Ok, czas się zmywać, bo muszę zapakować walizkę - jutro lecę z powrotem do Anglii buuu, pakowanie....

EDIT: ice, Tobie też gratuluję niezbieractwa
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 21:55   #754
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

dobra, 50 minut idę zaryzykować i to zmyć

EDIT: zmyłam kolor faktycznie piękny - intensywnie czerwony na świeżo czarnych ale przekombinowałam chciałam żeby połowa grzywki była czerwona 'pod spodem' i żeby na nią opadały czarne pasma i okazało się, że za mało włosów wzięłam i się praktycznie cały ten czerwony schował ale już wiem, że następnym razem też wezmę tę farbę tylko już na większą ilość włosów
Stary 2008-07-31, 06:39   #755
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Co do ćwiczeń, to ja kilka miesięcy temu zapisałam się na siłownię i UWIELBIAM to! A z moją niechęcią do wysiłku fizycznego myślałam, że zniechęcę się po dwóch-trzech wyjściach . Na szczęście tak się nie stało, trener ułożył mi program ćwiczeń i fajnie mi się go realizuje.
Dodatkowo w cenę wliczona jest sauna, basen, power plate, i inne zajęcia typu joga/pilates/aerobik (niestety póki co czasowo nie wyrabiam, żeby na nie uczęszczać - ale saunę i plate'y kocham)
Ja też uwielbiam ćwiczyć, naprawdę, jak już złapię chęć to bardzo dużo ćwiczę i sprawia mi to dużą radość. Mam podobnie jak Ty inne zajęcia wliczone w karnet - aerobik, taniec, joga, itp. tylko najgorzej jest się zebrać i zacząć chodzić
Dwa lata temu chodziłam bardzo regularnie, co najmniej 4 razy w tygodniu na minimum dwie godziny. Jakie miałam wtedy piękne ciałko, a jaką kondycję...

Cytat:
nie mam nie kolekcjonuje balsamow do ciala [mam jedna, gora dwie sztuki ], zeli pod prysznic. nawet z tuszomanii sie wyleczylam, uzywam tylko jednego tuszu trzy roze to nie zapas, podobnie jak dwa brazery zakupy robie wtedy, gdy dany kosmetyk mi sie konczy [pielegnacja] albo mam wielka ochote i wczesniej pozbylam sie zbednego balastu [kolorowka]
Mój boże, ziz, po Tobie nie spodziewałam się takich deklaracji! Masz tylko 3 róże?! W sumie zapomniałam, że sporo wyprzedałaś... Ja też muszę się trochę pozbyć, połowy nie używam

Cytat:
cmoksiu, nie cierpię, jak tak wszystko mi się naraz kończy na dodatek zwykle dzieje się tak, gdy akurat jestem spłukana
Dlatego jak jestem przy kasie to zazwyczaj trochę gromadzę. Bardzo nie lubię, jak kończy mi się wszystko na raz i muszę wydać dużo pieniędzy za jednym zamachem, zwłaszcza, jak akurat nie mam ich zbyt wiele
Kupuję też jak jest bardzo duża promocja czegoś, co stosuję zawsze i co się na 100% nie zmarnuje

A propos promocji - dzisiaj nowa gazetka SP
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 07:05   #756
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Dziewczyny witam już z Polski
Było cudownie.. morze, plaża, zachody słońca..
Ale mimo wszystko cieszę się że do Was wróciłam

Upolowałam na bezcłówce Chance Eau Fraiche
nosku witaj Gratuluję nowej zdobyczy

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kurde, od kilku dni drga mi lewa powieka - zaraziłam sie od Isy Drga tylko gdy patrze w dół, na wprost juz nie. Co to było dobre na to?? Magnez??

To chyba nie jest zaraźliwe, ale mi szybko przeszło, bo jadłam czekoladę, więc magnez w niej jest.

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość

Oby szybko wrzucili na stronkę Z poprzednią ociągali się chyba z tydzień
Stary 2008-07-31, 07:05   #757
ariva
Wtajemniczenie

Tak dzisiaj przeglądalam kosmetyki i mam tego rzeczywiscie sporo,ale wczoraj tez przed snem napisalam co jeszcze musze kupic....Najbradziej "lapia" mnie mazidla do ust... i tusze do rzes...
zaplanowalam kupno:
  • tuszu do rzęs-muszę zainwestowac w cos dobrego,poszukam w KWC.
  • pudru brazujacego,ale nie wiem,czy w kulkach czy w kamieniu...
  • oliwki zlocistej z Kolastyny
  • błyszczyka Eveline powiekszajacego w 5 minut
  • perłowej kredki do oczu
  • lekkiego podkładu w musie
  • jedwabiu do włosów
  • nabłyszczacza do włosów
  • bielenda sexy look-perfekcyjne ust
  • ew. konturowki do blyszczyka
  • ew. grubego pędzla do pudru-takie lubie najbardziej...
No........
Stary 2008-07-31, 07:09   #758
Estella
Zakorzenienie

Muszę się znowu od piątku zapisać na siłownię, nie chodziłam cały lipiec, bo byłam w rozjazdach i mi się nie opłacało branie karnetu. Wyrobiłam sobie mięśnie, ale mam jeszcze troszkę tłuszczyku i nie wiem jak się tego pozbyć
Cytat:
Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
ja też nie mam (w pielęgnacji), nigdy nie robię zapasów, dlatego kończenie się wszystkiego na raz (jak na początku czerwca) sieje wielkie spustoszenie i przyprawia o dreszcze
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja też nie mam zapasów. Jedyny mój zapas to jedna sztuka wody termalnej i jeden tusz do rzęs.
Yyy co Wy robicie w tym wątku?
Cytat:
Mam nadzieję, że nie będzie w niej żadnych fajnych promocji w końcu jestem na odwyku

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 07:13   #759
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Mój boże, ziz, po Tobie nie spodziewałam się takich deklaracji! Masz tylko 3 róże?! W sumie zapomniałam, że sporo wyprzedałaś... Ja też muszę się trochę pozbyć, połowy nie używam
trzy, ktorych uzywam nie no, moze ciut wiecej posiadam, ale nie duzo wiecej bo jak sie wyprzedalam to na calego
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Yyy co Wy robicie w tym wątku?
Estell raz na wozie, raz pod wozem kto wie, kiedy mania powroci? trzeba byc w gotowosci

umieram nie mowie, ciagle kaszle, prycham, smarkam. ide dzis do lekarza rodzinnego, czuje ze to moze byc zapalenie krtani, a u mnie nie leczone ciagnie sie miesiacami
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 07:14   #760
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Muszę się znowu od piątku zapisać na siłownię, nie chodziłam cały lipiec, bo byłam w rozjazdach i mi się nie opłacało branie karnetu. Wyrobiłam sobie mięśnie, ale mam jeszcze troszkę tłuszczyku i nie wiem jak się tego pozbyć

(...)

Mam nadzieję, że nie będzie w niej żadnych fajnych promocji w końcu jestem na odwyku
Ja tak samo Miałam takie ładne mięśnie, a teraz sflaczały, i jeszcze ten tłuszczyk... Ych

Co do SP, ja niby też odwykuję, ale kończy mi się dezodorant, żel pod prysznic, itp. więc te rzeczy będę zmuszona kupić

ziz no, przyznałaś się Wydało mi się to mocno podejrzane
Przykro mi z powodu Twojego złego samopoczucia - mam nadzieję, że to jednak nic poważnego

Edytowane przez snowqueen
Czas edycji: 2008-07-31 o 07:16 Powód: do ziz :D
Stary 2008-07-31, 07:26   #761
isa666
Zakorzenienie

ziz Nie ma chyba nic gorszego jak choroba latem, wiem coś o tym Często bywam latem chora na zatoki, ale tym razem(tfu, tfu) nic mi się nie dzieje.

Ja bym chciała w SP coś fajnego na promocji, ale nie wiem sama co

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-31, 07:47   #762
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
edit: miniatury escad?!?! o nieeeeeeeeeeee ja ich tak pragnę i pożądam w Egipcie nie było
No właśnie były Same sezonówki, łącznie z tegoroczną. Kosztowały 30 euro. Strasznie mnie kusiły ale się oparłam.

Cytat:
bylam dzis u ginekologa, konczyly mni sie tabsy a poza tym mialam ogromne watpliwosci. od kilku dni bylo mi tak strasznie niedobrze, do tego dochodzily zawroty glowy etc i wiecie, co sobie myslalam na szczescie to nie to, moge spac spokojnie ulzylo mi tak bardzo, ze az sobie breezera kupilam i wyzlopalam na przystanku tramwajowym
dobrze, że wszystko dobrze

Cytat:
ja jestem ciekawa, jak dlugo potrwa ten moj zapal do cwiczenia w domu
Ja też muszę zacząć ćwiczyć Rok temu potrafiłam chodzić 4 razy w tygodniu na fitness plus do tego siłownia. Ciało jak marzenie, a teraz

Cytat:
Chyba dziwne z nas kosmetykoholiczki Ja też nie mam w zasadzie zapasów \

Jestem ciekawa co tam zostawiłaś z różów i brązerów

Muszę się Wam pożalić. Nie dotarły moje meteoryty Gold Temptation Przesyłka prawdopodobnie zaginęła, minęło już ponad 14 dni, facet reklamował na poczcie i dalej nic nie wiem
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 07:53   #763
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

To chyba nie jest zaraźliwe, ale mi szybko przeszło, bo jadłam czekoladę, więc magnez w niej jest.
Ojjj a ja czekolade niezbyt lubie

Cytat:
Napisane przez ariva Pokaż wiadomość
Tak dzisiaj przeglądalam kosmetyki i mam tego rzeczywiscie sporo,ale wczoraj tez przed snem napisalam co jeszcze musze kupic....Najbradziej "lapia" mnie mazidla do ust... i tusze do rzes...
zaplanowalam kupno:
  • tuszu do rzęs-muszę zainwestowac w cos dobrego,poszukam w KWC.
  • pudru brazujacego,ale nie wiem,czy w kulkach czy w kamieniu...
  • oliwki zlocistej z Kolastyny
  • błyszczyka Eveline powiekszajacego w 5 minut
  • perłowej kredki do oczu
  • lekkiego podkładu w musie
  • jedwabiu do włosów
  • nabłyszczacza do włosów
  • bielenda sexy look-perfekcyjne ust
  • ew. konturowki do blyszczyka
  • ew. grubego pędzla do pudru-takie lubie najbardziej...
No........
Troche tego jest.
Ja planuje tylko krem do rąk Z różu Bourjois nr 16 jednak rezygnuję

Cytat:
umieram nie mowie, ciagle kaszle, prycham, smarkam. ide dzis do lekarza rodzinnego, czuje ze to moze byc zapalenie krtani, a u mnie nie leczone ciagnie sie miesiacami

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja bym chciała w SP coś fajnego na promocji, ale nie wiem sama co
Mi tylko oglądniecie gazetki zostaje

Co do ćwiczeń, to na 5 roku cwiczyłam w domu codziennie ok 40-50 min Teraz mi sie nie chce Prawie rok chodze na fitness, raz w tygodniu. Czasem wybiore sie na rower i tpo tyle mojej aktywności : Aaa no i jeszcze 4 km pieszo - do pracy i z pracy, czasem wiecej, jak jeszcze ide do centrum po pracy - zupełnie nie "po drodze" więc kolejne 2 km będa

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 08:02   #764
isa666
Zakorzenienie

Ja powinnam w sierpniu zacisnąć pasa, bo we wrześniu wydam chyba z 200 zł na poprawki na studiach Czyli na pewno we wrześniu nic nie kupię sobie(choć z 2 strony za każdą zaliczoną poprawkę bym sobie chciała sprawić jakis maleńki drobiazg ).

Postaram się póki co w sierpniu zużyć to co mam na wykończeniu(bo zwykle jak mam nowy kosmetyk, to go używam stale a jak zostaje tak 1/4 lub 1/3 zawartości do końca, to już mi się nudzi używanie i takie resztki leżą sobie i mam obecnie takich resztek trochę ).
A po sesji poprawkowej może sobie te stresy odbiję jakimś nowym ładnym flakonikiem czegoś pachnącego

Hosenko ja za czekoladę dam się pokroić
Cóż, czokocholizm też jest mą udręką
Stary 2008-07-31, 08:10   #765
Hosenka*
Zakorzenienie

Jteż muszę ograniczć, bo mam sporo wydatków:

- niu telefon Nokia 6300 - 249 zł, ale kombinuję jakby tu wytrzasnąć 700 na Nokie6300i (planuje kupić jakis tani telefonik a dobrze sprezdający sie na all Juz robiłam rozeznanie i moge na tym zarobić ok 300 zł, wiec jeszcze "tylko" 400 zł

- okulary do kompa: 250 zł odda pracodwaca, ale wyłożyć muszę ok 350 zł z tego co sie orientowałam w salonach

- 140 do wpłaty Avonowi (kasę od klientów wydałam wiec musze teraz z własnej kieszeni )

- zaprosilam kilka osób na piwko urodzinowe wiec ok 100 zł pójdzie

- palnuję grilla z okazji dostania pracy, wiec pewnie kolejne 100 zł o ile nie więcej

No i prawie po całej wypłacie będzie licząc zakup Nokii 6300i po sprzedaniu innego tel na All.

EDYCJA: szykuje sie jeszcze weekendowy wypad z ludźmi ze studiów, jeśli wypali, to pewnie ok 300 zł wypadnie z portfela (przejazd, nocleg, jedzonko itp)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-07-31 o 08:34
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 08:18   #766
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Dzien dobry
Byłam wczoraj w klubie, jeeej, jak ja dawno nie tańczyłam
Niestety we Włoszech będę musiała złamać swój odwyk - przyjaciółka mi właśnie napisała, jakie tam kosmetyczne cuda są A siostra już zrobiła wish listę co mam jej przywieźć z Aquoliny
Ale potem już będę grzeczna i sumiennie będę przestrzegać odwyku
Dziś ostatni dzieńlipca, muszę zrobić nową listę w "akcji pozbywamy się" Muszę przyznać, że dużo daje mi taka lista, w lipcu powykańczałam naprawdę sporo

Nosku, przyokro mi z powodu Twoich meteorytów Może jednak się znajdą!
Snow, ja mam 10 żeli pod prysznic, mogę Ci odpalić , żebyś nie musiała łąmać odwyku

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 08:21   #767
zizou
Zakorzenienie

ja dzis dostane wyplate - na szczescie w calosci, tylko bez premii bo mnie nie bylo prawie caly lipiec jakbym tak miala nic nie dostac, to umarlaby z glodu, na 100% narazie nie planuje wydatkow, bo musze zaplacic czynsz i rachunki i raczej niewiele mi zostanie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 08:29   #768
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Byłam wczoraj w klubie, jeeej, jak ja dawno nie tańczyłam
Niestety we Włoszech będę musiała złamać swój odwyk - przyjaciółka mi właśnie napisała, jakie tam kosmetyczne cuda są A siostra już zrobiła wish listę co mam jej przywieźć z Aquoliny
Ale potem już będę grzeczna i sumiennie będę przestrzegać odwyku
Dziś ostatni dzieńlipca, muszę zrobić nową listę w "akcji pozbywamy się" Muszę przyznać, że dużo daje mi taka lista, w lipcu powykańczałam naprawdę sporo

Nosku, przyokro mi z powodu Twoich meteorytów Może jednak się znajdą!
Snow, ja mam 10 żeli pod prysznic, mogę Ci odpalić , żebyś nie musiała łąmać odwyku
Czy mogłabyś coś niecoś opowiedzieć o tych cudach?? Hm hmm?

Co do żeli - ja mam tylko 3, dwa w użytku, przy czym jednego końcówka, ale drugi jest beznadziejny, więc muszę coś zakupić

nosku mi też przykro

Co do Escad, szkoda, że wcześniej się nie zgadałyśmy na ten temat Może wtedy udałoby mi się je zdobyć przy pomocy Twojej osoby

Widzę, że nie jestem jedyna z problemami finansowymi W wakacje zawsze mi tak schodzi kasa.. Tzn w sumie zawsze mi schodzi Ale teraz jakoś wyjątkowo.
Stary 2008-07-31, 08:30   #769
noseknosek

Widzę że w sierpniu będzie miesiąc zaciskania pasa U mnie też
Kolorówkowo już się uspokoiłam raczej (muszę kupić tusz do rzęs, bo YSL już mi się skończył i wylądował w koszu, ale to nic pilnego, bo ostatnio rzadko używam)
Za to perfumeryjnie Nałóg wrócił ze zdwojoną siłą

naprawdę jak się w sierpniu nie opanuję to pójdę z torbami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-31, 08:34   #770
isa666
Zakorzenienie

Ja sobie aż chyba w podpisie walnę napis: "ODWYK" żeby mi przypominał, że w sierpniu tylko zużywam zapasy i nie kupuję nic nowego i zbędnego
Nie liczę tylko takich rzeczy, które mi się skończą np. antyperspirant czy żel pod prysznic, ale na mazidła do ciała, twarzy i kolorówkę robię szlaban
Stary 2008-07-31, 08:35   #771
gayenka
Zakorzenienie

Dzien dobry :ziewa:

Wlasnie wstalam i musze napisac wam mnostwo rzeczy..z ktorych i tak polowe zapomne

Bylam wczoraj z Krecikiem na Wall-e jaki slodki film jestem zachwycona takimi malymi szczegolikami tego filmu..sa cudne

Kupilam wczoraj 2 bluzki w Terranovie i wygladam jakbym byla w ciazy w jednej..krecik mowi ,ze ladnie ale ja oczywiscie marudze.Szkoda bo bluzka jest sliczna ..moze sie przekonam jeszcze do niej..

Z kosmetykow kupilam tylko dezodorant bo mi sie konczy ale musze jeszcze micela ziaji kupic na wyjazd..i szampon do blondow Joanny.
No i prezent dla mamy Krecika na urodziny..
Generalnie jestem dzielna i wcale mnie SP nie kusi zeby sie tam wybrac

Vibesko,Agus co do niedzieli to ja raczej moge ale w godzinach wczesnych bo wracam w niedziele do Czeladzi.Musze jeszcze pogadac z Krecikiem o tym kiedy dokladnie i zaraz wam napisze Nie wiem gdzie mozna isc ,wazne zeby bylo tam dobre Latte

Nic mi sie nie chce a powinnam zrobic mnostwo rzeczy i jechac na zakupy potem..chce jeszcze obadac jakies fajne ciuchy na wyjazd a teraz wszedzie sa wyprzedaze wiec moze cos kupie

Snow czy ja moge pomarudzic o cene zestawu YSL? ii opinie o tuszu?:kwiatek:

A wogole to dzisiaj mialam sen ze mam 80 balsamow do ciala..chyba pozazdroscilam Adze

Nosku i Pakosta witajcie "zaś"
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 08:35   #772
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Czy mogłabyś coś niecoś opowiedzieć o tych cudach?? Hm hmm?
Przede wszystkim Pupa i Aquolina, kosmetyki, których w nas nie ma. Jak to wychodzi cenowo nie będę komentować - moja siostra będąc na ferie we Włoszech kupiła sobie żel pod prysznic Aquoliny za ekhm, ekhm, 3 euro Przy obecnym kursie euro wychodzą grosze.

Stary 2008-07-31, 08:42   #773
snowqueen
Zakorzenienie

gayenko pamiętam o Twojej prośbie, tylko paragon mi gdzieś wcięło, a na opakowaniu nie ma ceny (była na folii) Wydaje mi się, że cały zestaw kosztował 47$, ale mogę się mylić, w każdym razie na pewno nie więcej niż 55$ (tusz, korektor i miniaturka Elle).

A tusz jest cudowny Robi takie firanki z rzęs, jest bardzo głęboko czarny, mocno pogrubia, wydłuża, podkręca, efekt jest zniewalający! Dodatkowo bardzo trwały, nie osypuje się, a zmywa się łatwo Jestem w 100% pewna, że kupię go ponownie!

madziarra wow Żele Aquoliny uwielbiam, resztę kosmetyków mniej, ale np. żel Mango Fresco jest boski
Stary 2008-07-31, 08:50   #774
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Póki co wiem, że na pewno chcę ten balsam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pupa.jpg (11,7 KB, 26 załadowań)

Stary 2008-07-31, 09:05   #775
noseknosek

Lecę do kantoru wymienić resztę pieniędzy która mi została po Turcji
Obym nie przepuściła tego w Rossmannie
Stary 2008-07-31, 09:10   #776
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Gayenko, ja w niedzielę wrócę nad ranem ale i tak spotkam się z Wami
Odeśpię po południu

Ja chcę już na zakupy
A póki co muszę tu siedzieć do 15.00
Stary 2008-07-31, 09:29   #777
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Forum już nie ma
Jest Titanic, ale najlepsze są ogródki na rynku
Widać jak często chodzę po knajpach .
W takim razie Rynek.
Poślę wieczorem namiary na siebie, to dogadamy resztę.
Strasznie się cieszę .

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Dziewczyny witam już z Polski
Było cudownie.. morze, plaża, zachody słońca..
Ale mimo wszystko cieszę się że do Was wróciłam

Upolowałam na bezcłówce Chance Eau Fraiche
Witaj

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Aga: trochę niewdzieczne zadanie Cie czeka
Niom , strasznie tego nie lubię, każdą taką decyzję strasznie przeżywam.
Jak mam wręczyć wypowiedzenie, dzień wcześniej nie mogę spać i potwornie się denerwuję

----------------------------------------------------------

Dziś już w domu. Poszłam rano odebrać dokumenty i załatwić sobie wolne do poniedziałku. Szefowie w tym czasie mają mi przygotować umowę, żakres obowiązków, podorabiać klucze i takie tam. Oficjalnie zostanę przedstawiona reszcie załogi we wtorek rano.

Oczywiście wracjąc zahaczyłam o SP i kilka innych perfumerii, w tym tę osławioną współparacującą z Twoim Stylem. Omijałam ją zawsze szerokim łukiem, bo kiedyś prawie stówę przepłaciłam tam za perfumy. Co prawda był to niszowiec, a mnie bardzo zależło na szybkim zakupie, ale.... Okazuje się, ze teraz wcale nie jest tam tak drogo, a przynajmniej nie wszystko .
Spędziłam tam chyba ze 40 min. . Po raz pierwszy maiałam okazję rozmawiać z ekspedientką, która znała się na rzeczy .
Oglądałam całą masę kolorówki, testowałam perfumy, pogadałam o nowościach w pielęgnacji.
Zamówiłam sobie wkład do kompaktu Clarins, którego resztki wyskrobuję od kilku dni. Testowałam świetny błyszczyk Clarins - taki cudny mleczny kolor. Na ustach daje srebrnawą poświatę i wygląda jak tafla jeziora o pełni księżyca .
Dobrałam też kolor LU - 01 idealnie stapia się z moją skórą. Jak pojadę odebrać wkład, poproszę o odsypkę, by przetestować na całej twarzy, czy mnie nie uczuli i jeśli wynik będzie pozytywny to chyba się w końcu skuszę.
Oczywiście testy perfumiarskie zaowocowały nową chcicą . Omiajany zawsze z daleka Ogród Nilowy strasznie mi się spodobał. Pani spyskała mi całe prawe przedramię i wwąchuję się w nie teraz jak narkoman . Dziwny zapach, taki wodnisty, z nutką jakby trawy cytrynowej, a jednocześnie taki orientalny. Cudowny . Kupię po pierwszej wypłacie .
W SP nie było jeszcze nowej gazetki, ale widziałam mnóstow flakonów Kenzo Amour . Okazuje się też, że zestawy Lancome (te z JT) jednak były, ale przyjechały kilka dni po nowej gazetce (tzn tej poprzedniej) i kosztowały 159,99zł.
Zdzierstwo, skoro u Was były za 99 zł.

EDIT:mojego filtra Avene nigdzie nie mają, ale w jednej aptece powiedzieli, że mogą mi zamówić. Odkryłam też aptekę, w której mają hurtowe ceny i np. Active C zamiast 91 zł (tyle kosztuje w naszej SP) jest u nich w cenie 63 zł.
Szkoda, że nie mają tam Avene.
UWAGA: pani powiedziała też, że od sierpnia LRP i Vichy podnosi ceny całego asortymentu, trzeba porobić zapasy!

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 09:33   #778
gayenka
Zakorzenienie

Snow dziekuje bardzo (czyli leposzy od Hypnose/fatale?)

Vibesko mam nadzieje pomecze krecika jak wroci bo poki co najpierw mnie nie bylo a wczoraj nie mialam serca go meczyc bo bylismy wykonczeni..

musze isc do sklepu a potem umyc leb i zrobic obiad...
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 10:00   #779
snowqueen
Zakorzenienie

Aga dzięki za info o wzrostach cen LRP!

gayenko fatale nie używałam, hypnose to dla mnie bubel U mnie dawał bardzo mizerny efekt. Także od niego jest o niebo lepszy.
Stary 2008-07-31, 10:11   #780
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Aga dzięki za info o wzrostach cen LRP!
Nie ma za co Czułam się w obpowiązku donieść . Dziś składam potężne zmówienie w aptece i też wypłuczę się z kasy . Oby szybko pospływały zaległe płatności, bo nie będę miała nawet za co odebrać wkładu .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości