![]() |
#751 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Za to w piątek muszę kupić filtr, micel, tonik i szampon. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
![]()
#753 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Na szczęście nie są to ogromne ilości kosmetyków, więc nigdy nie było to dla mnie wielkim problemem. cmoksiu, nie cierpię, jak tak wszystko mi się naraz kończy ![]() ![]() ziz róże itd. to oczywiście nie zapasy, bo przecież odcienie się różnią ![]() ---- Ok, czas się zmywać, bo muszę zapakować walizkę - jutro lecę z powrotem do Anglii ![]() ![]() EDIT: ice, Tobie też gratuluję niezbieractwa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
dobra, 50 minut idę zaryzykować i to zmyć
EDIT: zmyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#755 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dwa lata temu chodziłam bardzo regularnie, co najmniej 4 razy w tygodniu na minimum dwie godziny. Jakie miałam wtedy piękne ciałko, a jaką kondycję... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kupuję też jak jest bardzo duża promocja czegoś, co stosuję zawsze i co się na 100% nie zmarnuje ![]() A propos promocji - dzisiaj nowa gazetka SP ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#756 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To chyba nie jest zaraźliwe, ale mi szybko przeszło, bo jadłam czekoladę, więc magnez w niej jest. ![]() Oby szybko wrzucili na stronkę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#757 |
Wtajemniczenie
|
Tak dzisiaj przeglądalam kosmetyki i mam tego rzeczywiscie sporo,ale wczoraj tez przed snem napisalam co jeszcze musze kupic....Najbradziej "lapia" mnie mazidla do ust...
![]() zaplanowalam kupno:
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 | |||
Zakorzenienie
|
Muszę się znowu od piątku zapisać na siłownię, nie chodziłam cały lipiec, bo byłam w rozjazdach i mi się nie opłacało branie karnetu. Wyrobiłam sobie mięśnie, ale mam jeszcze troszkę tłuszczyku i nie wiem jak się tego pozbyć
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że nie będzie w niej żadnych fajnych promocji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Estell raz na wozie, raz pod wozem ![]() ![]() ___________ umieram ![]() ![]()
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do SP, ja niby też odwykuję, ale kończy mi się dezodorant, żel pod prysznic, itp. więc te rzeczy będę zmuszona kupić ![]() ziz no, przyznałaś się ![]() ![]() Przykro mi z powodu Twojego złego samopoczucia - mam nadzieję, że to jednak nic poważnego ![]() Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2008-07-31 o 07:16 Powód: do ziz :D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
ziz
![]() ![]() Ja bym chciała w SP coś fajnego na promocji, ale nie wiem sama co ![]()
#762 | |||
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też muszę zacząć ćwiczyć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem ciekawa co tam zostawiłaś z różów i brązerów ![]() Muszę się Wam pożalić. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja planuje tylko krem do rąk ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi tylko oglądniecie gazetki zostaje ![]() Co do ćwiczeń, to na 5 roku cwiczyłam w domu codziennie ok 40-50 min ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Ja powinnam w sierpniu zacisnąć pasa, bo we wrześniu wydam chyba z 200 zł na poprawki na studiach
![]() ![]() Postaram się póki co w sierpniu zużyć to co mam na wykończeniu(bo zwykle jak mam nowy kosmetyk, to go używam stale a jak zostaje tak 1/4 lub 1/3 zawartości do końca, to już mi się nudzi używanie i takie resztki leżą sobie i mam obecnie takich resztek trochę ![]() A po sesji poprawkowej może sobie te stresy odbiję jakimś nowym ładnym flakonikiem czegoś pachnącego ![]() Hosenko ja za czekoladę dam się pokroić ![]() Cóż, czokocholizm też jest mą udręką ![]()
#765 |
Zakorzenienie
|
Jteż muszę ograniczć, bo mam sporo wydatków:
- niu telefon Nokia 6300 - 249 zł, ale kombinuję jakby tu wytrzasnąć 700 na Nokie6300i (planuje kupić jakis tani telefonik a dobrze sprezdający sie na all ![]() ![]() - okulary do kompa: 250 zł odda pracodwaca, ale wyłożyć muszę ok 350 zł z tego co sie orientowałam w salonach - 140 do wpłaty Avonowi (kasę od klientów wydałam wiec musze teraz z własnej kieszeni ![]() - zaprosilam kilka osób na piwko urodzinowe wiec ok 100 zł pójdzie - palnuję grilla z okazji dostania pracy, wiec pewnie kolejne 100 zł o ile nie więcej ![]() No i prawie po całej wypłacie będzie licząc zakup Nokii 6300i po sprzedaniu innego tel na All. ![]() EDYCJA: szykuje sie jeszcze weekendowy wypad z ludźmi ze studiów, jeśli wypali, to pewnie ok 300 zł wypadnie z portfela (przejazd, nocleg, jedzonko itp)
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-07-31 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Byłam wczoraj w klubie, jeeej, jak ja dawno nie tańczyłam ![]() Niestety we Włoszech będę musiała złamać swój odwyk - przyjaciółka mi właśnie napisała, jakie tam kosmetyczne cuda są ![]() ![]() Ale potem już będę grzeczna i sumiennie będę przestrzegać odwyku ![]() Dziś ostatni dzieńlipca, muszę zrobić nową listę w "akcji pozbywamy się" ![]() ![]() Nosku, przyokro mi z powodu Twoich meteorytów ![]() Snow, ja mam 10 żeli pod prysznic, mogę Ci odpalić , żebyś nie musiała łąmać odwyku ![]() ![]()
#767 |
Zakorzenienie
|
ja dzis dostane wyplate - na szczescie w calosci, tylko bez premii bo mnie nie bylo prawie caly lipiec
![]() ![]() ![]()
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do żeli - ja mam tylko 3, dwa w użytku, przy czym jednego końcówka, ale drugi jest beznadziejny, więc muszę coś zakupić ![]() nosku mi też przykro ![]() Co do Escad, szkoda, że wcześniej się nie zgadałyśmy na ten temat ![]() ![]() Widzę, że nie jestem jedyna z problemami finansowymi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
|
Widzę że w sierpniu będzie miesiąc zaciskania pasa
![]() ![]() Kolorówkowo już się uspokoiłam raczej (muszę kupić tusz do rzęs, bo YSL już mi się skończył i wylądował w koszu, ale to nic pilnego, bo ostatnio rzadko używam) Za to perfumeryjnie ![]() ![]() naprawdę jak się w sierpniu nie opanuję to pójdę z torbami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie aż chyba w podpisie walnę napis: "ODWYK" żeby mi przypominał, że w sierpniu tylko zużywam zapasy i nie kupuję nic nowego i zbędnego
![]() Nie liczę tylko takich rzeczy, które mi się skończą np. antyperspirant czy żel pod prysznic, ale na mazidła do ciała, twarzy i kolorówkę robię szlaban ![]()
#771 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry :ziewa:
Wlasnie wstalam i musze napisac wam mnostwo rzeczy..z ktorych i tak polowe zapomne ![]() Bylam wczoraj z Krecikiem na Wall-e ![]() ![]() ![]() Kupilam wczoraj 2 bluzki w Terranovie i wygladam jakbym byla w ciazy w jednej..krecik mowi ,ze ladnie ale ja oczywiscie marudze.Szkoda bo bluzka jest sliczna ..moze sie przekonam jeszcze do niej.. ![]() Z kosmetykow kupilam tylko dezodorant bo mi sie konczy ![]() No i prezent dla mamy Krecika na urodziny.. Generalnie jestem dzielna i wcale mnie SP nie kusi zeby sie tam wybrac ![]() Vibesko,Agus co do niedzieli to ja raczej moge ale w godzinach wczesnych bo wracam w niedziele do Czeladzi.Musze jeszcze pogadac z Krecikiem o tym kiedy dokladnie i zaraz wam napisze ![]() ![]() Nic mi sie nie chce a powinnam zrobic mnostwo rzeczy i jechac na zakupy potem..chce jeszcze obadac jakies fajne ciuchy na wyjazd a teraz wszedzie sa wyprzedaze ![]() ![]() Snow czy ja moge pomarudzic o cene zestawu YSL? ![]() A wogole to dzisiaj mialam sen ze mam 80 balsamow do ciala..chyba pozazdroscilam Adze ![]() Nosku i Pakosta witajcie "zaś" ![]() ![]()
#772 |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim Pupa i Aquolina, kosmetyki, których w nas nie ma. Jak to wychodzi cenowo nie będę komentować - moja siostra będąc na ferie we Włoszech kupiła sobie żel pod prysznic Aquoliny za ekhm, ekhm, 3 euro
![]()
#773 |
Zakorzenienie
|
gayenko pamiętam o Twojej prośbie, tylko paragon mi gdzieś wcięło, a na opakowaniu nie ma ceny (była na folii)
![]() A tusz jest cudowny ![]() ![]() madziarra wow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
Póki co wiem, że na pewno chcę ten balsam
![]()
#775 |
|
Lecę do kantoru wymienić resztę pieniędzy która mi została po Turcji
![]() Obym nie przepuściła tego w Rossmannie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
Gayenko, ja w niedzielę wrócę nad ranem ale i tak spotkam się z Wami
![]() Odeśpię po południu ![]() Ja chcę już na zakupy ![]() A póki co muszę tu siedzieć do 15.00 ![]()
#777 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() W takim razie Rynek. Poślę wieczorem namiary na siebie, to dogadamy resztę. Strasznie się cieszę ![]() Cytat:
![]() Niom ![]() Jak mam wręczyć wypowiedzenie, dzień wcześniej nie mogę spać i potwornie się denerwuję ![]() ---------------------------------------------------------- Dziś już w domu. Poszłam rano odebrać dokumenty i załatwić sobie wolne do poniedziałku. Szefowie w tym czasie mają mi przygotować umowę, żakres obowiązków, podorabiać klucze i takie tam. Oficjalnie zostanę przedstawiona reszcie załogi we wtorek rano. Oczywiście wracjąc zahaczyłam o SP i kilka innych perfumerii, w tym tę osławioną współparacującą z Twoim Stylem. Omijałam ją zawsze szerokim łukiem, bo kiedyś prawie stówę przepłaciłam tam za perfumy. Co prawda był to niszowiec, a mnie bardzo zależło na szybkim zakupie, ale.... Okazuje się, ze teraz wcale nie jest tam tak drogo, a przynajmniej nie wszystko ![]() Spędziłam tam chyba ze 40 min. ![]() ![]() Oglądałam całą masę kolorówki, testowałam perfumy, pogadałam o nowościach w pielęgnacji. Zamówiłam sobie wkład do kompaktu Clarins, którego resztki wyskrobuję od kilku dni. Testowałam świetny błyszczyk Clarins - taki cudny mleczny kolor. Na ustach daje srebrnawą poświatę i wygląda jak tafla jeziora o pełni księżyca ![]() Dobrałam też kolor LU - 01 idealnie stapia się z moją skórą. Jak pojadę odebrać wkład, poproszę o odsypkę, by przetestować na całej twarzy, czy mnie nie uczuli i jeśli wynik będzie pozytywny to chyba się w końcu skuszę. Oczywiście testy perfumiarskie zaowocowały nową chcicą ![]() ![]() ![]() ![]() W SP nie było jeszcze nowej gazetki, ale widziałam mnóstow flakonów Kenzo Amour ![]() Zdzierstwo, skoro u Was były za 99 zł. EDIT:mojego filtra Avene nigdzie nie mają, ale w jednej aptece powiedzieli, że mogą mi zamówić. Odkryłam też aptekę, w której mają hurtowe ceny i np. Active C zamiast 91 zł (tyle kosztuje w naszej SP) jest u nich w cenie 63 zł. Szkoda, że nie mają tam Avene. UWAGA: pani powiedziała też, że od sierpnia LRP i Vichy podnosi ceny całego asortymentu, trzeba porobić zapasy!
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
Snow dziekuje bardzo
![]() ![]() ![]() Vibesko mam nadzieje ![]() musze isc do sklepu a potem umyc leb i zrobic obiad... ![]()
#779 |
Zakorzenienie
|
Aga dzięki za info o wzrostach cen LRP!
gayenko fatale nie używałam, hypnose to dla mnie bubel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zadomowienie
|
Nie ma za co
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.