Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :) - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-06, 12:25   #751
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

siostra go dostała i nazwała inaczej ale zaraz wyjechała na 2 tygodnie i zostaliśmy z nim sami
a że miał 5 tygodni i był malutki to siłą rzeczy rodzice zaczęli "mały" mówić i on na to szybko zaczął reagować i tak zostało

jak wyjdę na dwór i wrzasnę "Maaaaaały" to leci jak głupek do domu
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 12:26   #752
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
siostra go dostała i nazwała inaczej ale zaraz wyjechała na 2 tygodnie i zostaliśmy z nim sami
a że miał 5 tygodni i był malutki to siłą rzeczy rodzice zaczęli "mały" mówić i on na to szybko zaczął reagować i tak zostało

jak wyjdę na dwór i wrzasnę "Maaaaaały" to leci jak głupek do domu
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 12:29   #753
T'ai
Zakorzenienie

a jak słyszy "Mały masz" to mało co łap nie połamie tak biegnie
Stary 2010-02-06, 12:30   #754
kaska87
Zakorzenienie

ja na nasz mówię Oli, Olivka, Oliviura i na każde reaguje, a P. na nią czasem mówi Małpa i też reaguje

ale najszybciej to zapieprza do kuchni jak usłyszy "whiskas" to mało łap nie pogubi

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 12:32   #755
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
a jak słyszy "Mały masz" to mało co łap nie połamie tak biegnie
to u mnie wszystkie na "(imie) masz" reagują
Stary 2010-02-06, 12:33   #756
jolkajp
Rozeznanie

dotta moja kicia to chora staruszka.bo miała 2 operacje wycięcia guzów cycków. i teraz 3ci jej sie zrobił i tez bedzie operacja niedługo. biedna ta kicia,no ale tyle lat ją mamy że trzeba ją ratowac
Stary 2010-02-06, 12:35   #757
kaska87
Zakorzenienie

a tutaj Oli na balkonie coś kombinuje

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-06, 12:38   #758
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć Nadrobiłam.

Honolince życzę wszystkiego najnajlepsejszego na nowej drodze życia!!:ju pi: (też bym już chciała...)

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
ALE WYMYŚLIŁAM UWAGA!

Nas nie dogoniet-peemek maksyma- nikt nas w pisaniu dzis nie powstrzyma, wybór sukienek, ślubu planowanie-to jest dla kazdej super zadanie,
dorzucimy plotek,dni codziennych urok- az tu nagle przyjdzie 2011 rok
i zanim sie obejrzymy,relacje ze ślubów za nami- i sie zorientujemy że nie jestesmy juz przed-ślubnymi Peemkami
---------

Natalontko niestety niektórzy nie mogą sobei pozwolic na mieszkanie razem ze wzgledu na brak warunków. ja tam czasem lubie to,że jestem sama-wyro jest tylkomoje

SIE WYŻALĘ!!!!!!!!!!!
dzis mnie moja psiapsiółka troszkę wkurzyła. bo jej mówiłam,że my sie wprowadzamy teraz do mieszkania razem z tż-marzec.kwiecien. i pyta czy juz sie wyprowadzamy,żeby byc razem. a ja mówię,że jeszcze troszke bo tż pracy szuka tu i troszke musimy kaski miec na to i że w sumie to mi sie az tak nie śpeiszy.a ona na to,że my się zagryziemy jak tak bedziemy to odkladać-że jestesmy ciągle tak "z doskoku" -troche to przykre dla mnie było....bo tej psiapsiółce sie udało-facet ma mieszkanie swoje i zaraz z nim zamieszkała po kilku miesiącach znajomości-niezle zarabia on,ona tez pracuje i studiuje zaocznie-studia jej tata opłaca.
no a co ja mam sie porównywac jak ja bez pracy,studia dzienne,i nie mamy mieszkania od tak hop zaraz....i mi rodzice na to nie dadzą. pomijam fakt,że tak "z odskoku" jetem z tż ponad 6 lat i sie nei zagryżlismy,a jego wady i nawyki znam na wylot bez mieszkania z nim. więc mi sie przykro zrobiło,bo nie trzeba z kims mieszkac,żeby go poznac moim zdaniem,a juz pomijam znanie sie 6 lat jak w naszym wypadku....

Fajny hymnik Ja też widuje się codziennie z TŻem,wiem jakie ma zachowania i przyzwyczajenia.Poza tym pomieszkujemy razem średnio po 2 miesiące w roku.Pewnie,ze to coś daje,ale jednak to inaczej niż kiedy się samemu zarabia na utrzymanie,płaci się rachunki itp. Mam nadzieję,że jak zamieszkamy razem po ślubie to za wiele się nie zmieni

Cytat:
Napisane przez _Misia_ Pokaż wiadomość
troszke nadrobilam ale tego duuzzo

madabell Micia sliczne sukienki ja jakos o sukience jeszcze nie mysle hehheh wydaje mi sie ze tu jeszce duzo czasu, planuje za rok sie za to wizasc

jolkajp widze ze masz dar pisania fajny "hymn"

ja tez jeszcze z Tż nie mieszkam i narazie sie to nie zmieni, za blisko mamy do siebie hehe
Mój TŻ mieszka 200 metrów ode mnie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
jeszcze nie.. choć mi sie bardzooo podobają trójkołowce! mam nawet jakieś ulotki i ksiażeczki z jakiegoś wielkiego sklepu dziecięcego... ale ceny
miałam nadzieję że bratowa pożyczy mi wózek, ale jak zagadałam na ten temat to wymijała odpowiedź i jak tutaj nie popełnić jakiegoś mordu na rodzinie

Co do trójkołowców to nie polecam.Brat na początku chciał trzykołowego X-landera,ale nikt nam nie polecał-łącznie z panią w sklepie.Zresztą mogliśmy porównać i te z czterema wózkami nie były jakoś dużo cięższe,a za to były zwrotniejsze. W każdym razie trójkołowce sa niezbyt stabilne i sama byłam świadkiem,jak kobitka pchała wózek z krawężnika i prawie się wywalił.

Stysik nie mam pojęcia jak się nazywają

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 12:38   #759
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
dotta moja kicia to chora staruszka.bo miała 2 operacje wycięcia guzów cycków. i teraz 3ci jej sie zrobił i tez bedzie operacja niedługo. biedna ta kicia,no ale tyle lat ją mamy że trzeba ją ratowac
kurcze a była sterylizowana?
Wiesz, u mnie w domu wcale bogato nie było a też jak się coś zwierzakom działo to kasę się na leczenie wyciągało chociażby spod ziemi i nie ważne czy zwierzak był 10 lat czy 10 minut u nas więc Cię rozumiem a ja jeszcze mam farta do chorych zwierzaków To nasza suczka też miała (nadal w sumie ma bo jej sie nowe zrobiły) nowotwory listwy mlecznej (całą listwę z jednej strony ma wyciętą) i tłuszczaki. Na szczescie nie złośliwe. Już jej operować nie będziemy bo biedaczka ma chyba z 15 lat (znajda) i mogła by narkozy nie przeżyć.
Stary 2010-02-06, 12:39   #760
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Nasza kicia ma 16 lat i do tej pory (tfu tfu) nic poważniejszego jej nie było A wygląda o wiele młodziej i czasem goni jak głupia i świruje

Stary 2010-02-06, 12:42   #761
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Stysik nie mam pojęcia jak się nazywają
a skąd są?

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-06, 12:42   #762
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ mieszka 200 metrów ode mnie
jak bym się bardzo postarała i z okna wychyliła to też blok P zobaczę

..............

u nas też kicię musieliśmy ratować jak miał rok
takiego wirusa załapał, schudł 1.5 kg z odwodnienia, nawet nie miałam sumienia go z łóżka wygonić
weterynarz powiedział że to będzie cud jak nie zdechnie
ale się nie poddał i po 4 dniach zaczął jeść
Stary 2010-02-06, 12:55   #763
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
jak bym się bardzo postarała i z okna wychyliła to też blok P zobaczę

..............

u nas też kicię musieliśmy ratować jak miał rok
takiego wirusa załapał, schudł 1.5 kg z odwodnienia, nawet nie miałam sumienia go z łóżka wygonić
weterynarz powiedział że to będzie cud jak nie zdechnie
ale się nie poddał i po 4 dniach zaczął jeść
biedactwo
to w sumie mój najstarszy to okaz zdrowia - tylko raz zeskoczył na szklankę i sie rozciął a uciekając zachlapał krwią pół mieszkania ja go zaraz do weta zabrałam a w tym czasie mama z pracy wróciła (nie wiedziała co się stało) i zastałą w domu pobojowisko (meble poprzesuwane - bo kot wystraszony sie schował i trzeba było go wydobyć z za mebli) i wszędzie plamy krwii - myślała że coś się nam stało A malucha jak znaleźliśmy to był w takim stanie że .... nie miał by szans na przeżycie - pasożyty, bakterie itd. Za to miałam też (nie) przyjemność znaleźć kotkę (tą malutką) w ciąży i najlepsze że to ja się zorientowałam że ciężarna a wetka nie Na szczęście mój czwarty kot (kotka) jest zdrowa - to taki tchórz że na ręce sie nie da wziąć więc jakby jej sie cos stało to nie wiem jak bym do weta ją wzięła
Stary 2010-02-06, 12:56   #764
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
a skąd są?

Ten frontmen jest z B-B Ogolnie wszyscy są z okolic.

Stary 2010-02-06, 13:18   #765
jolkajp
Rozeznanie

biedne te kociaki. ja to na samą myśl o choryym zwierzaku to sie rozczulam. jak kicia była 2 raz chora to nie mielismy pieniążków bo operacja jakies 150 zł + 50-100 zł na zastrzyk potem i wizyte u doktorka.-to sie cała rodzina zrzucała,a ja i siostra to pierwsze swoje zaskurniaki i na sierściucha wszystko(ale dawno to było).
nie jest sterylizowana. i nei wiemy co z nią zrobic bo stara już troszke jest i nie wiadomo jak po tej operacji bedzie sie zachowywała czy wyzdrowieje. po ostatniej operacjii sie na nas gniewała 3 dni-uciekła! z bandazem wokoło rany na cąłym tłowiu,gdzies sie w komorce schowała i nie chciała nas znac. potem przyszła jak zgłodniała chyba i sie przeprosiła z nami. i teraz nie wiemy co z nią zrobić.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-06, 13:37   #766
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
biedne te kociaki. ja to na samą myśl o choryym zwierzaku to sie rozczulam. jak kicia była 2 raz chora to nie mielismy pieniążków bo operacja jakies 150 zł + 50-100 zł na zastrzyk potem i wizyte u doktorka.-to sie cała rodzina zrzucała,a ja i siostra to pierwsze swoje zaskurniaki i na sierściucha wszystko(ale dawno to było).
nie jest sterylizowana. i nei wiemy co z nią zrobic bo stara już troszke jest i nie wiadomo jak po tej operacji bedzie sie zachowywała czy wyzdrowieje. po ostatniej operacjii sie na nas gniewała 3 dni-uciekła! z bandazem wokoło rany na cąłym tłowiu,gdzies sie w komorce schowała i nie chciała nas znac. potem przyszła jak zgłodniała chyba i sie przeprosiła z nami. i teraz nie wiemy co z nią zrobić.
co prawda ekspertem nie jestem ale dziwie się że Wam wet nie zaproponował sterylizacji przy pierwszych guzkach bo z tego co się orientuję sterylizacja bardzo ogranicza występowanie takich zmian - zwłaszcza złośliwych.

ja swego czasu tyle bywałam u mojej wetki że mi dawała wizyty gratisowe

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-02-06 o 13:38
Stary 2010-02-06, 13:50   #767
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Ten frontmen jest z B-B Ogolnie wszyscy są z okolic.
Aha to ja myślałam o innym bo mój też się nie ogłasza w necie ani na targach a ma 2 lata do przodu terminy zajęte i podejrzewałam że może to ten sam saksofon też ma i 5 członków

a ja dzisiaj samotny wieczór spędzę pierwszy raz od 5 lat... bo moj luby idzie na impreze... i jeszcze go na nia zawioze i jutro go na uczelnie musze zawiezc zrobie sobie jakas salatke z gyros na pocieszenie...
i bede pisac pytania na obrone chyba jestem jakaś dziwna- pracy nie napisałam ale pytania już w 1/3 mam opracowane
i kurde jeszcze gorączke mam...

no to się wyżaliłam

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

wiem, paznokcie sobie pomaluję na czerwono i wypięknię się na jutro, bo mnie jeszcze nie widzieli na uczelni tż

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

i kupie sobie cole ero i sie upije nią

Stary 2010-02-06, 13:52   #768
jolkajp
Rozeznanie

dotta cos tam było o sterylizacji ale ja młoda i nie ogarnieta to nie wiedzialam co i jak. moze tym razem trzeba to zrobic. sie zobaczy jak si epojdzie do weterynarza
Stary 2010-02-06, 13:56   #769
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Aha to ja myślałam o innym bo mój też się nie ogłasza w necie ani na targach a ma 2 lata do przodu terminy zajęte i podejrzewałam że może to ten sam saksofon też ma i 5 członków

a ja dzisiaj samotny wieczór spędzę pierwszy raz od 5 lat... bo moj luby idzie na impreze... i jeszcze go na nia zawioze i jutro go na uczelnie musze zawiezc zrobie sobie jakas salatke z gyros na pocieszenie...
i bede pisac pytania na obrone chyba jestem jakaś dziwna- pracy nie napisałam ale pytania już w 1/3 mam opracowane

no to się wyżaliłam

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

wiem, paznokcie sobie pomaluję na czerwono i wypięknię się na jutro, bo mnie jeszcze nie widzieli na uczelni tż

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

i kupie sobie cole ero i sie upije nią
Stary 2010-02-06, 13:56   #770
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

no to się wyżaliłam
i zdrówka
opracowuj pilnie, będziesz miała z głowy, ja też taka byłam

do mnie P przychodzi z winkiem a ja mam ugotować kolację (ale co z tego wyjdzie to zobaczymy )
Stary 2010-02-06, 13:59   #771
anemeon
Zakorzenienie

Stysik ja też dzisiaj samotnie spędzę wieczór, bo D. idzie z kolegami na imprezę - trochę jestem zła, bo ostatnio tak rzadko się widujemy i wolałabym, żeby chociaż te weekendy mieć tylko dla siebie (i tak co drugi chodzi do szkoły), więc zostają tylko wieczory - no, ale nie... woli pić i jeść świniaka...

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 14:03   #772
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
hej nadrabiam was

super! a cena-jeszcze superowsza. wygladasz w niej ślicznie. a jeszcze jak dojdzie fryzurka i makijazyk...ach mi sie podoba ta suknia nawet w wersji różowych kwiatków.

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
micia- poslij mi na priv jak wygladasz w sukni chce widziec i ja!
ja niestety hasla nie pamietam, tylko meila a podawalam kilka stron wczesniej
Cytat:
ALE WYMYŚLIŁAM UWAGA!

Nas nie dogoniet-peemek maksyma- nikt nas w pisaniu dzis nie powstrzyma, wybór sukienek, ślubu planowanie-to jest dla kazdej super zadanie,
i zanim sie obejrzymy,relacje ze ślubów za nami- i sie zorientujemy że nie jestesmy juz przed-ślubnymi Peemkami
....
ale za***iaszcze
Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Widziała, tylko, żę Micia kupiła sukienkę b. ładna

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
zapomniałam napisać Micia, świetnie wyglądasz w tej sukience, normalnie jak na ciebie szyta
dzieki wielkie
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

Przepięknie w niej wyglądasz: cmok:
Co do biżu, to jeszcze chyba za wcześnie na wybór, ale myślę, że delikatniejsza byłaby lepsza
tez tak mysle ale na bizu przyjdzie czas hihi dizekuje
Cytat:
Napisane przez laborek Pokaż wiadomość
Micia ta suknia na Tobie wygląda o wiele ładniej no i gratulacje
ja swoje typy wstawiłam wcześniej, ale chyba nikt nie zauważył
dziekuje
ja widzialam Twoja suknie
Cytat:

MiciaKicia pięknie jakbym miała twoją figurę super w tej sukni wyglądasz lepiej od tej drugiej dziewczyny

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
pochwalę się Wam moja Oliviunią siedzenie na parapecie to jej raj-z resztą jak każdego kotka
Załącznik 2846927
fajny kociak ale ja wierze w czarne koty hehe wioecie... i nie moglabym miec takiego w domu, musialabym po suficie chodzic

Honolinka to juz dzis WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!! DUUUZO DUUUZO MIŁOŚCI PRZEDE WSZYSTKIM
Ojj.... az sie wzruszylam... Nie moge sie doczekac relacji

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 14:05   #773
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Cytat:
i zdrówka
opracowuj pilnie, będziesz miała z głowy, ja też taka byłam

do mnie P przychodzi z winkiem a ja mam ugotować kolację (ale co z tego wyjdzie to zobaczymy )
dzięki winko +tż+kolacja a co przygotowujesz?
Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
Stysik ja też dzisiaj samotnie spędzę wieczór, bo D. idzie z kolegami na imprezę - trochę jestem zła, bo ostatnio tak rzadko się widujemy i wolałabym, żeby chociaż te weekendy mieć tylko dla siebie (i tak co drugi chodzi do szkoły), więc zostają tylko wieczory - no, ale nie... woli pić i jeść świniaka...
mój będzie pewnie pizze pożerał składali się i nawet mają kołacza w cenie ja jednak mam cicha nadzieje ze wieczor sie szybko skonczy bo sie towarzystwo wykruszy... ale on taki przejety, nawet chcial garniaka ubrac (spotkanie klasowe)

Stary 2010-02-06, 14:14   #774
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki winko +tż+kolacja a co przygotowujesz?
winko+TŻ+kolacja=zero bzyku bo @

kurczak w pięciu smakach niby ma być z ryżem i surówką
Stary 2010-02-06, 14:18   #775
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

pycha!!!!

Stary 2010-02-06, 14:21   #776
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2010-02-06, 14:31   #777
butterfly20
Zakorzenienie

Stysik ale Ty dobra kobieta jesteś dla niego

Jejuuu a Wasi TŻci chodzą sami na imprezy?Mój w ogóle nie codzi beze mnie.Ewentualnie do kolegi na mecz,walkę bokserską + piwko lub whisky

Stary 2010-02-06, 14:35   #778
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Stysik ale Ty dobra kobieta jesteś dla niego

Jejuuu a Wasi TŻci chodzą sami na imprezy?Mój w ogóle nie codzi beze mnie.Ewentualnie do kolegi na mecz,walkę bokserską + piwko lub whisky
moj nie chodzi bo nawet nie ma imprez.. jedynie idzie na piwo+gra w lotki

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Ale tu pusto

Stary 2010-02-06, 14:37   #779
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
mój też sam rzadko chodzi
ale jeśli są to męskie wypady to wiadomo że ja nie idę
Stary 2010-02-06, 14:37   #780
Lanai
Zadomowienie

Cytat:
ALE WYMYŚLIŁAM UWAGA!

Na bloooga Talent trzeba doceniać

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
dobrze Dzisiaj ma być punkt 15 i zobaczymy jak mu pójdzie nie abym mu nie wierzyła ale moje kochanie jest kwintesencją spóźniania. Na własny ślub gotów się spóźnić więc sam wymyślił że będzie nocował w kościele przed ślubem
Póki co jest dobrze
To o mnie? Kiedyś byłam baaaardzo punktualna, ale teraz coś mi się odmieniło

Witajcie!
Mój TZor składa naszą ogromną szafę, a ja się obijam Zaraz muszę zabrać się do pisania Nie chciałabym dzisiaj naszego ślubu, bo ja z katarem do pasa a TZet z dwoma zimnami na sutach

No i teraz najważniejsze! Muszę sie nauczyć składać ładnie ślubne życzenia, bo w przyszłym roku polegnę Ekhemmm....
Honolinko w tym najważniejszym Dniu Waszego życia życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze!

Edytowane przez Lanai
Czas edycji: 2010-02-06 o 14:38
Lanai jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości