![]() |
#751 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Cytat:
ale miłoo ![]() uprowadzam ten txt . ![]() Zagubiona we własnych lękach. Na ścieżce życia i swoich łez. Daj mi miłość w którą będę mogła uwierzyć. Siłę, która mnie ochroni. Wojna w umyśle, pomiędzy nim a tobą. Nie pozwolę żeby mnie to niszczyło. Ten skurcz w żołądku ból w sercu.. żyję w jakiejś mgle, w odrętwieniu. Taka pogubiona i niewiedząca co dalej. Ten świat pozbawiony widoku.
![]() |
#752 |
Zadomowienie
|
♥
Cała moja obecność umarła dzisiaj, oddycham dla wspomnień. Zimne jest czekanie na nic ... Chyba zbliżam się do końca, rozdarta i zmęczona biciem mojego serca. Margines życiowy jest przereklamowany... Rozdarcie kształtuje się w twoich oczach.. ♥ |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Wtajemniczenie
|
'I nie okłamuj mnie proszę. Nie kłam, że nie masz marzeń.
'-Chodź ze mną . -Gdzie ? -Na boisko . -yyy . jest wpół do dwudziestej czwartej . -no i ? z Tobą mogę iść nawet o trzeciej w nocy i będzie jasno . ; * 'jaa, dziewczyno, ale Ty masz fajne oczy . takie niebieskie . mmm . ; * / z życia wzięte. ![]()
![]() |
#754 |
Przyczajenie
|
` Jesteście świetne, !
wszystkie.. bez wyjątku ! ![]() Jedyne co mogę zrobić, to tylko opalać się w blasku , waszej zaje.bistości xD Trochę ode mnie : `Przyrzeknij przed Bogiem.. przyrzeknij przede mną.. że, będziesz tutaj że będziesz tu zemną, że będziesz mnie kochał.. szczerze i wiecznie, że będę przy Tobie, czuć się bezpiecznie ![]() `Proszę nie odchodź! nie zostawiaj mnie samej.. nigdy nie zapomnę o miłości mi danej .. Zostawię gwiazdy! Niebo! Ziemię! Bym mogła tylko wrócić do Ciebie ![]() Nie tak genialne jak wasze, ale..coś jest ![]() ![]() __________________ `Life is Beautiful < , 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Wtajemniczenie
|
xxgroszek07xx - oo, no nie wierze
![]() ulinka4 - dziekuje. ![]() ![]() nydee - <3 ----------------------- Jeszcze nadejdzie taki dzień, gdy spojrzysz w malinowe niebo, uśmiechniesz się do siebie i wyszeptasz: "wreszcie jestem szczęśliwa". A po chwili podejdzie facet twojego życia, przytuli cię mocno i pocałuje w kark. Położyła głowe na jego piersi, i wsłuchiwała się w szalony rytm serca. 'Był tam on i jego czarne, niezgłębione oczy, i tajemniczy uśmiech. ' ' otworzę oczy, otrząsnę się. i udam, że ciebie nie było. ' - A co z Twoimi marzeniami? Chciałaś zdobyć świat.. -On jest moim światem. ' Jestem po prostu kolejną ładną twarzą w Twoim życiu. ' ' boję się twojego uśmiechu. nie chcę się w nim zakochać, nie znowu.' Słodzę cztery łyżeczki, a kiedyś było tylko półtora. Chyba tęsknię. Gustowne trzewiki na nogach, najnowsza torebka w ręce i świeży ból w sercu. ' i mogłabym mówić Ci o bólu, lecz schowam go w kieszeni, bo sam stwórca mógłby się zarumienić.' ' Miała ich wielu, nie miała jednego. Ich wszystkich nazywała jego imieniem. ' |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
kradnij
![]() arbuzowaaa okradam ![]() ***
a gdy w końcu przyjdziesz, opowiem Ci, jak bardzo bolała mnie Twoja nieobecność. Chcesz razem popłakać? a ja zawsze tuż przy Tobie będę stać. Mogę marznąć kiedy wiem, że wrócisz, bo ogrzejesz mnie, mocno tak przytulisz... Będziesz kiedyś mój? |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Raczkowanie
|
` Wpatrując się w szare , smutne niebo bezsensownie szukam tego drugiego , lepszego świata....
` Traktujmy ludzi tak, aby po ich odejściu nie mieć wyrzutów sumienia . ` Podróż naszego życia może okazać się też tą ostatnią ... ` Tak niewiele zależy od nas . Liczymy na innych. A to oni często wydają na nas wyrok . ` Trzęsące się ręce i płacz... I ta ciężka świadomość, że tylko tyle mogę dla nich zrobić . ` Niektórzy za życia muszą borykać się z krytyką i ośmieszaniem . Po śmierci odznacza się ich orderami i wychwala pod niebiosa. Czy naprawdę musi wydarzyć się taka tragedia, żeby ludzie w końcu zostali docenieni ? [*]
![]() |
#758 |
Zadomowienie
|
Palące pragnienie szczęśliwego życia
Marzę o skosztowaniu idealnej miłości zamknięci w sobie Ranisz w środku, czy jest we mnie jeszcze życie? Barwne marzenia, nie ma tu zakazów Jaki jest powód rozdarcia w Twym oku ? Teraz My dotarliśmy do końca
#759 |
Rozeznanie
|
Gdy jestem z Tobą nawet deszczowy dzień wydaje się być piękny. * nie ma co się dręczyć . trzeba zamknąć ten rozdział, zapomnieć, wymazać, wykasować, odkochać się, pozbyć się tego pliku z własnej pamięci . trudno . było . minęło . * Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha. * Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś, kogo się kiedyś kochało * Czas.. On nie wyleczy ran.. Pomoże tylko zapomnieć.. Choć i tak nie o wszystkim.. Niektóre rany są zbyt głębokie.. By mogły zniknąć.. * bo marzenia się nie spełniają, sny zawsze kończą, wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. -Mam ochotę na coś słodkiego. -Mam jakieś ciastka w szufladzie. -Miałam na myśli Ciebie. ;d
![]() |
#760 |
Raczkowanie
|
dziękuję ,dziekuję !
![]() spi*r*al*j mi z serca i z oczu. miłość pokona nawet największe zło. proszę , nie patrz na mnie tak jakby między nami mogło coś być .. a my? my to się nie znamy już prawie.
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-04-11 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Raczkowanie
|
marikab - fajnie, że mnie pamiętasz
![]() _____ Jestem tylko statystą w filmie zwanym "Życie".
Im bardziej starałam się na Ciebie nie patrzeć, tym bardziej tonęłam w Twoich źrenicach. Co wieczór wyobrażam sobie, że znów przez cały dzień nie mogłeś się skupić myśląc o mnie. Bądź częścią mojej codzienności. "Nie grzeszy ten, kto grzeszy z miłości."
Wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=775760 Edytowane przez seventh heaven Czas edycji: 2010-04-11 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Raczkowanie
|
dokładnie tak. świetne.<3 zabieram
![]() . Jeżeli padający deszcz, to spadające łzy, to czym w takim razie jest sypiący z nieba śnieg? Łóżko dzielone na dwoje i walki o kołdrę. Tak bardzo mi Cię brakuję.
wgłębi duszy o tym wiem, że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się. Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się.. Edytowane przez bad_romance Czas edycji: 2010-04-11 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
boskie- te zabieram ![]() Mrs Unfabulous, Rilen - okradłam ![]() bez off'a: `Wypijmy za chwile,które nas ominęły. `Pan daje mi tak wiele. Jednak zbyt często nie umiem tego docenić. `Słowa są po to,by wyrażać nimi uczucia. Nie zawsze umiemy je dobrze wykorzystać. `Śmierć jest momentem odejścia z tego świata. Przejściem do innego stanu.
![]() |
#764 |
Przyczajenie
|
Wziął mnie na kolana. spojrzał w oczy i powiedział Kocham Cię ;*
W deszczu spacerować przy blasku księżyca. Mój truskawkowy świr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Przyczajenie
|
` Czy kochasz na tyle mocno,
by przymknąć oko, na krzywdy, które Ci wyrządził.? 'Ponoć najważniejszy jest charakter .. najważniejsze jest wnętrze, a i tak większość ludzi zwraca najwięcej uwagi na wygląd ![]() Tak jak róża, bez wody.. Tak Ja bez Ciebie usycham z tęsknoty . `Błądząc wzrokiem - szukam Ciebie.. Chciałabym nigdy nie poznać przyszłości .. `Czasami mam ochotę, rzucić wszystko... i po prostu uciec. Uciec od rzeczywistości. Wszystko na co pracowano tak długo.. można stracić w mgnieniu oka ![]() __________________ `Life is Beautiful < , 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zadomowienie
|
zamiast wstawiać gwiazdki w nawiasach ruszcie szanowne tyłeczki
do kościoła się pomodlić, albo rzeczywiście zapalić symboliczny znicz. dziękuję za pochwały ![]() ____
moje ciało lgnie do Ciebie, łasi się jak kot nie znajdziemy nigdzie odpowiedzi na te tysiące pytań, sami powinniśmy sobie na nie odpowiedzieć poluję na Ciebie ze strzykawką miłości w kieszeni chcę z bliska i legalnie na Ciebie popatrzeć, męczy mnie to ciągłe skradanie się wzrokiem " U króla na dworze Słodki Boże W stosie pustych kałamarzy Wyschły diamentowe gęsie pióra " pamiętamy
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
Zostań dziś mym kolegą. Porozmawiaj chwilę ze mną.
Będę Cię głaskała po policzku, aż odpadną dłonie. Gdybyś wiedział, jak ważną rolę odgrywasz w moim życiu. Czekam tu na Ciebie w tym deszczu. i mimo wszystko przy Tobie będę. i będę Cię pilnowała, nawet, gdy będziesz spał. |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zadomowienie
|
TiS - ♥
Kochanaa - ![]() --- mężczyźni z reguły nie mają problemów z mówieniem o miłości. pod warunkiem, że dotyczy to ich miłości do motocykla, samochodu, piłki nożnej lub do nich samych. o tej ostatniej mogą mówić praktycznie nieprzerwanie. a on przygarnął mnie jak rannego kota. tym razem takiego ze złamaną duszą. ![]() czekam na niego. całą sobą. "są szczęśliwi ze sobą, nie mają kuchenki mikrofalowej, ani internetu." ♥ skrzywdził ją. musiał wiedzieć, że tęsknota zabija tak samo jak odejście. tylko wolniej... rodzice nauczyli mnie odróżniać dobro od zła. nie nauczyli mnie jednak o tym mówić. ucieknę od siebie. wrócę... a ona uważa, że jest samotna. jak nikt inny na świecie. "jestem zakochana." cała piękna i prawdziwa historia miłosna opowiedziana w dwóch słowach. ![]()
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2010-04-11 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie talenciary ! < 3
już od dawna Was obserwuje : ) i nadszedł czas abym i ja podzieliła się czymś z Wami . Oczywiście moja twórczość nawet w najmniejszym stopniu nie dościga waszej ![]() No więc coś ode mnie : I nagle przychodzi taki dzień, kiedy zdajesz sobie sprawę, że już go nie kochasz. Nie kochasz go , ale jednak jest dla Ciebie wszystkim. Cały czas do przodu,staramy sie przede wszystkim... A od dziś bedę Cię molestowała co noc moim śmiechem, który tak uwielbiasz ! Byliśmy tak razem, a jednak osobno... A kocham go za to, że po prostu jest ! brak weny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
ciekawe, czy w przyszłości odważysz się powiedzieć 'MY'. dotknąć chmur i zatańczyć z gwiazdami. |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Raczkowanie
|
bryym- dziękuję Myszko
![]() ![]() marikab- dzięki, dzięki i też okradam Kotek ![]() ![]() dresowa- świetne opisy ![]() ![]() ''jesteś dziwną dziewczynką,- ale wydaje mi się, że lepszą od nich wszystkich, dlatego tu jestem.'' jestem wprost do niczego. powinnam zostawić Cię samego teraz albo i szybciej.. nad ranem..w krótkiej spódniczce,wydekeltowanej bluzce, z rozmazanym tuszem, potarganymi włosami, ze szpilkami i butelką wina w rękach wracam do domu. wiem, że kiedy będę wchodzić po schodach, napotkam Twój wzrok. znów zawiodłam siebie... znów nie udało mi się być tą idealną, grzeczną dziewczyną, którą tak bardzo kochasz. kolejny raz postanowienia trafił szlag... muszę zwalczyć ten niepokój. serce musi być spokojne, a tylko mózg powinien pracować. wielki zamęt moralny i psychiczny.
#773 |
Zadomowienie
|
seventh heaven - pewnie nie tylko ja
![]() arbuzowaaa, ZeliNa_ - miło ![]() latin, ratatamm - gdzie jesteście?
![]() _______________________ Jesteś moim THC. Widziałeś mnie kiedyś najaraną? Nie blantem, lecz najaraną miłością? Niby jesteś, niby się cieszę, to dlaczego właściwie Cię nie ma i dlaczego jestem smutna? To takie krępujące powiedzieć Ci, że moje życie to Ty. Fajnie się czuję chodząc wieczorem po ciemnej, opustoszałej ulicy i myśląc jak wiele dla mnie znaczysz.
#774 |
Raczkowanie
|
Siedzę przed telewizorem w spranej koszulce i majtkach, potargana, z rozmazanym tuszem, mimo nadwagi jem lody z bitą śmietaną, zastanawiając się głośno "co takiego ma ona, czego nie mam ja?", wybucham naraz histerycznym płaczem: jego, ona ma jego! to była jesień - październik, albo wrzesień.. Istnieją trzy rodzaje kłamstw: kłamstwa odruchowe, powszechne oraz testy komputerowe. Trudne problemy zostawione same sobie staną się jeszcze trudniejsze. kurewsko tęsknie za tamtymi czasami, tamtym dniem, tamtym szczęściem, tamtą mną, tamtymi wami, tamtą chwilą, tamtym uśmiechem. Opowiedz mi coś o sobie... -Mam na imię Miłość, moją matką jest Pomyłka, ojcem Przypadek. Urodziłam się w sercu i tam obecnie mieszkam, razem z siostrą Nadzieją. Codzienne kłótnie z kuzynką Nienawiścią sprawiają, że tracę wiarę w siebie, ale dzięki niej staję się też silniejsza. Mimo to boję się, że kiedyś to ona wygra, ma przecież ze sobą Zazdrość, Ból, Kłamstwo, Zdradę, Cierpienie... A ja? Szczęście czasem wpadnie do mnie przez okno, kiedy wszyscy już śpią. Zaufanie strasznie choruje, Czułość i Optymizm wyjechali na wakacje, nie planują powrotu... Rozum uważa, że to co robię jest irracjonalne, jest całkowitym przeciwieństwem mnie. Tak więc zostałam sama... Tylko ludzie czasem O mnie dbają, pielęgnują. Naprawdę się starają.
![]() |
#775 |
Raczkowanie
|
.Zapominam często, że czasem trzeba poczekać. .
.Stoję w miejscu, a czas zabiera sekundy. .nie wiem czy to ma sens... .podaj mi definicję słowa 'obojętny' , bo nie pojmuję Twojego zachowania. .żyłam dzięki Tobie, dziękuję. .Obronie Ciebie, nas kochanie, wygramy zawsze. .Nie oddam go nikomu, jest bezcenny. .Tyle uczucia,a jednak tyle kłamstw. .już bez ciebie, spadaj na inne tory. .na co mi do Ciebie zaufanie?!. .Idę dalej się spełniać,ale już bez Ciebie... To nic w porównaniu do Was... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Przyczajenie
|
`Myślami uciekam, daleko w przeszłość :
Boże! Ile głupstw popełniłam! Ile szans zmarnowałam.. By wreszcie być zauważona przez Ciebie.. `Odchodzisz bez słowa! Bez jakiegokolwiek wytłumaczenia.. bez jakiegokolwiek "przepraszam" Jest nowa ? Módl się aby była tak naiwna jak ja! __________________ `Life is Beautiful < , 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zadomowienie
|
i na złość mamie odmrożę sobie uszy.
bo niektórych spraw nie jesteśmy w stanie zrozumieć.
![]() |
#778 |
Zadomowienie
|
marikab , myszka23101 , dresowa , ZeliNa_ , czekoladowe szczescie , envious , nydee , TwojaKokaina , ruda wiewiora , xGoldAngelx , boskaaa , Malinowa Girl , bad_romance , Mrs Unfabulous , seventh heaven , xsxs , __Fallen Angel__ , Mariettax3 , TiScatteroUnaFoto , _mandarynka , arbuzowaaa , LoveYourEyes , NicNieMusisz , BigHeart, Cholerycznaa, xxgroszek07xx, Love_HateYOU, minimum4znaki, wiolet ka, _ZaagubiOna , OrgietkA , davies , ejvon
- Te naj talenty . ![]() _________________________ ________________ Gdy państwo utraci głowe pozostali gubią rozum dla władzy. [*] Świat nie staną w miejscu , choć powinien. [*]
#779 |
Wtajemniczenie
|
marikab, ruda wiewiora, blondii69, Little Ballerina, me9so3horny, nydee, caroline060, misjaaaa, z innej bajki.
DZIEWCZYNKI CZARUJECIE MNIE <3
Kaate90 - dziękuję za pochwałę, lustereczko w twoją stronę ![]() _________________________ ________________________ Z wiatrem przybyło do mnie echo naszych wspomnień. A gdy nadchodzi wieczór, ginę w światłach miasta. I choć tyle razy się sparzyłam, dalej będę próbowała odnaleźć miłość. Moje serce jest karmelowe. Chcesz? - Możesz je zjeść. Nie da się ukryć przed jutrem, chociaż czasem się bardzo tego chce. Dalej ćpam, dalej palę, dalej piję - wtedy czuję, że żyję. Szkoda, że nie jesteś z cukru, bo wtedy mogłabym Cię zjeść. |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Przyczajenie
|
RozowaSkeyterka :
(...) xGoldAngelx (...) - Te naj talenty . ![]() `Ja ? w takim gronie ? nie wierzę ![]() ![]() ![]() ________________
W moich snach ciągle się pojawiasz, dlatego marzę, by nigdy więcej się nie zbudzić ![]() __________________ `Life is Beautiful < , 3 Edytowane przez xGoldAngelx Czas edycji: 2010-04-11 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.