![]() |
#751 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Ale się wkurzyłam... Poprosiłam rodziców, żeby wczoraj przywieźli mi spacerówkę do stelażu. No i teraz ją chciałam zamontować... I:
1) patrzę, a tu nie ma tej ramy... (została u rodziców...) ![]() 2) pomyliłam się i budkę zamontowałam na odwrót i teraz nie mogę cholerstwa odczepić... ![]() Więc i dzisiaj musimy spacerować w gondoli... W piątek rodzice zabieraja malutką do siebie to dowiozą tą ramę... Dopiero w pt, a tu taka piękna pogoda, idealna na spacerówkę... |
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- a od czw w naszej części PL zapowadaja burze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Wtajemniczenie
|
dalia
![]() ![]() No ja walcze,walcze,pije wode szklankami,teraz herbatke laktacyjna,na pewno mleko wroci,wszystko przez pier*** stres ![]() Ja zawiozlam przed chwila starszego do przedszkola,jema sniadanko,a princesa turla sie po podlodze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Witajcie powoeekendowo
![]() Pięknie świeci słońce, a mnie coś deprecha złapała. Rycze od Soboty co chwila, na tż patrzeć nie mogę. Jak tylko mam coś zrobć w domu, a jego nie ma zaczyna się dramat na nowo. Przy Michale robię wszystko mechanicznie, bez entuzjazmu, wręcz jako przymus... Po obiadku idziemy na spacer, może mi się polepszy ... ![]() Chciałam iść na solarium, ale oczywiście nie mogę, bo ciągle całymi dniami jestem sama z dzieckiem, ale z 2giej str trochę się boję. Miałam jechać kupić coś Michałkowi na te upały do ubrania, to tż zabrał mi auto. Pomijam, że jeszcze dwa są do dyspozycji, musiał wziąść kombi, wykończe się. ![]() Aaa iMichał też je mniej przez upały. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-04-30 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zadomowienie
|
BAHA co się stało ???
DALIA gratulacje dla Malutkiej ![]() Dziewczyny jak nosicie Wasze dzieciaki? tzn. w jakich pozycjach? Aaaa miałam zapytać, jak otworzę słoiczek dzisiaj to jutro mogę jeszcze korzystać czy to jednorazowo? |
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
aj ogólnie jakiś smutek mnie dopadł, to przez to ciągłe siedzenie w dmu i zero wsparcia od tż....ale niebawem powinno minąć... ![]() Jutro możesz podać słoiczek, ale trzymaj go w lodówce. Ja noszę na biodrze (gdzieś czytałam, ż tak nie można, bo obciąża się dziecka stawy) albo tak na przodzie, podtrzymując ręką za plecki i pod pupkę. Elfiku, robiłam w Sobotę ciasteczka francuskie z jabłkami ![]() ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-04-30 o 08:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
#760 |
Zakorzenienie
|
Dalia,gratuluje przewrotu małej
![]()
#762 |
Zakorzenienie
|
my dzis tak jak wczoraj od 5.40 nie śpimy,a potem od 7 do 8.40
Dalia-a dziękuję,dobrze ![]() tż w domu to jest ok a jak u Ciebie sprawy rózne sie mają:P ![]()
#763 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bez szału, ale głowa w górze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie martw sie, wszystko się ułoży, chyba każda z nas ma takie chwile a nawet najlepszy tż nie będzie w stanie zrozumieć do końca tych emocji - 24 na dobę z dzieciątkiem to ciężka praca zwłaszcza psychiczna, dasz radę- zobaczysz, wszystko będzie dobrze (ja wczoraj miałam taką chandrę, że hej) ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- słoiczki grzejecie w kąpieli wodnej prawda? bo tak dumam nad tym podgrzewaczem, ale nie wiem czy to nie będzie zbędny wydatek, dużo rzeczy chcę gotować sama jednak ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- ale pustki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() swięte słowa, nikt nie może sprostać naszym problemom, nawet najukochańszy żul ![]() Jak miałam okazję podac słoiczek, to też podgrzewałam tak jak piszesz. Jednak podgrzewacz to trochę kosztuje, a jak sama napisałas chcesz gotowac to bez sensu go kupowac. Kurde, pralka mi nieodwirowała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Wtajemniczenie
|
Baha skorzystaj z okazji i z kopa pralke
![]() ![]() Głowa do góry, popatrzaj na Michasia i sie uśmiechnij, będzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zadomowienie
|
Wy się śmiejcie, ja wczoraj tak w złości przywaliłam w kibel, że znowu uszkodziłam dopiero co zregenerowanego palucha. Będę jednak wyładowywać się kulinarnie od dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas na jeden posilek jest 210ml mm lub okolo 200ml zupki+picie lub okolo 100ml jablka/dyni/maliny + 100ml mm mlody robi mnie w konia, wstaje w nocy nie z glodu a z przyzwyczajenia, druga noc z rzedu zamiast jesc wypil kilka lykow i spal dalej do rana. Moze niedlugo przestanie sie budzic? ![]() dalia ![]() Filip grzebie pod stolem, musze powoli chowac graty z niskich polek... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
elfie ja grzeje jedzonko w garnuszku w kapieli wodnej, bez podgrzewacza da sie zyc
![]() dalia chcesz mojego zula tez przez kolano? Skutecznie popsul mi humora na caly dzien, nawet na spacer nie chce mi sie isc, poisimy sie dzisiaj w domu... no i jak zwykle to ja jestem ta zla, bo nie skacze z radosci na jego widok, jak laskawie o 2 w nocy przychodzi, a my cala niedziele sami... |
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja przelewam trochę ze słoiczka do dziecięcej miseczki z Ikei i podgrzewam w mikrofali na 90 lub 180 przez 1 min. Gdyby zjadał cały słoiczek, to grzałabym w słoiczku. A że podgrzanej części nie mozna już przechowywać, to muszę dzielić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi słoiczki babydream starczają na 3 dni. na opakowaniu jest napisane zeby po otworzeniu zużyć do dwóch. Cytat:
łi ale upał na polu, aż mnie głowa rozbolał...wolę w takie dni siedzieć w domu:/ moja pani też jakoś zasnąć na dworzu ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dosc ze paluch siny to w drzwiach dziura bo z dykty byly A raz sie wscieklam na tz i rzucalam krysztalowym zegarkiem ktory na slub dostalismy o podloge. Z 6 razy rzucilam taka bylam zla .... Ale sie nie stlukl ![]() ![]() Oj pomoglo ![]() Aukcja wygrana ![]() ![]() Wejde na kompa i wkleje link. Jogger 3 kolowy szeroki Ta moja spacerowka mnie wkurzyla bo bidak z tylu nic nie widzi a jak sie rozlozy do spania to ma brata na kolanach Wczoraj tak bylo ze obaj usneli to ich rozlozylam Potem adas z tylu sie obudzil i kopal w plecy domka, ja go wyjac nie moglam- no porazka Chlopaki zachwyceni, leza bez gaci a ja ich wachluje- ale ich to cieszy
![]() |
#775 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cos mi sie jak zwykle nie docytowalo ![]() Witam poweekendowo, w weekend niestety bylo za goraco i w sobote to nawet nie pobylismy na spacerze bo w cieniu ciezko bylo wytrzymac, mloda spala w samym bodziaku na krotki rekaw a i tak cala mokra. Wczoraj bylismy juz rano na spacerze i dzis tez, nie znosze upalow. Dobrze, ze nie ejstesmy w naszym mieskzaniu to przynajmniej w domku chlodek. W ogole lipa bo TZ chory, ja chora a Kasia tez cos dzis marudna, mam nadzieje, ze sie nie zarazi ![]() Kasie znow wysypalo i nie wiem czy to na 4 dzien po podawaniu banana czy moze jest uczulona na kurczaka, ktorego ja jadlam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/wozek-blizniak-jog...279944724.html
nasz nowy pojazd
#777 |
Zadomowienie
|
ANIOLINKA nas po kuraku sypało, nie wpadłam na to długo dopiero po rozmowie z kolegą, który jest alergikiem i powiedział, że on białka kurzego (jaja plus mięcho) nie mógł długo. Jak odstawiłam było lepiej. Nie wiem, może spróbuj. Alergia to takie błądzenie po ciemnym lesie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Rozeznanie
|
Glam super wozeczek
Cytat:
Banany tez niestety uczulaja czasem, kurcze moglam cos innego najpierw sprobowac, no to teraz znow kilka dnia na samej marchewce z ziemniakiem i jabluszku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zadomowienie
|
siemka
![]() Melduje sie od tesciow ![]() Wczoraj mialam wieczorem do was zajrzec, ale polozylam sie kolo Filipka o 22 i jak otworzylam oczy to byla 01:20 ! Wiec Nika u tesciow spi rewelacyjnie! Moze przez to, ze ostatnie dni spedzala w calosci na powietrzu? Spala od 20 do 8 rano! Dzis juz sie obudzila o 6 na mleczko ale zjadla i dalej w kime do 9 ![]() Tz juz w belgii u szwgra. Wieczorem rusza na prom. U nas upal przeokropny, wiec siedzimy w domku. Zreszta mam troche roboty- mieszkam teraz sama z mlodszym szagrem. Tescie na dzialce koncza budowe szklarni, a mlody (szwagier ma 19 lat) , cale dnie poza domem. Ale ugotowac, posprztaac i uprac trzeba. Jeszcze sie cos pralka tesciom zepsula i woda sie leje po podlodze, wypas.
#780 |
Zadomowienie
|
ANIOLINA wcale łatwiej bo w azs jest raz lepiej raz gorzej i uczulać może wszystko, czasem nic nie dam a jest beznadzieja, i bądź tu mądry
DYGOTKA śliczna z Ciebie dziewczyna i laska, że hej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.