![]() |
#601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
glam zawsze to jakas odskocznia bedzie wiecej rak do noszenia
![]()
#602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
swoich zdjec jeszcze nie mam ale znalazłam to http://www.forum.alewozki.pl/viewtopic.php?pid=1045
![]() |
#603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokszyfka dzieki ![]() ![]() przekladalas kiedys biszkopt kwasna smietana? Do tego owoce na wierzch i galaretka, proste a smaczne jak cholera ![]() a jak pieczesz biszkopt to z jaka maka? Ja daje krupczatke i jest mega puszysty wtedy ![]() saaraa_lub widac dla niego nie za wczesnie. Moj kuzyn raczkowal juz normalnie w przod jak mial 5 mies. Ale on to w ogole jakis do przodu, zeby mial w 3mies, chodzil tez bardzo wczesnie ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Seonko ![]() ![]() a u mnie nie ma @, nie wiem co to bylo ![]() glam ja nie dawalam, ale jutro na zakupach bede sie rozgladac za mrozonkami dla mlodego, to kto wie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie chyba też sie nie obędzie od porównań ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#606 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny,
W końcu Martynka zasnęła, zaczęłam stosować ...koniec zasypiania z cyckiem i usypiałam ją 2 godziny ![]() ![]() TŻ pojechał na walkę do Katowic do spodka. Nawet nie pamietam kto to dziś ma walczyć ![]() My dziś byłyśmy ubrane w samej sukience. Rano, koło 9 jak wyjeżdzaliśmy załatwić małej paszport na wakacje, to miała na sobie jeszcze cieniutki sweterek i skarpetki. Ale fakt, dziś widziałam dziecko w polarze ... całe czerwone ... biedne ![]() Dziewczyny czy wasze dzieci też mniej jedzą przez te upały??? Martynka dziś tylko 3 razy cycka ciągnęła, bo nie chciała ![]() Idę kochane robić sobie kolację, prysznic i lulu, bo sądzę, że za jakieś 30-40 minut pobudka, skoro jadła ostatni posiłek o 19:30 a niestety zasnęła o 21:30 ![]()
#607 |
Zadomowienie
|
trójkolowcow nie ma sie co obawiac, wbrew pozorom sa bardzo stabilne, superzwrotne, a te z duzymi pompowanymi kołami naprawde na kazdy teren
#608 |
Zakorzenienie
|
Absolutnie sie zgadzam
A xlander piekny ![]() Nasz wozek dla soni tez sporo sie nalatal- byl niezle obdrapany na ramie i mi hamulec uszkodzili ![]()
#609 |
Zakorzenienie
|
kasik olsnilas mnie, a ja sie zastanawialam, czemu mlody dzisiaj jesc nie che... to ja nie wiem ci bedzie, jak prawdziwe upaly przyjda...
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
baby jogger city elite http://ekowozki.pl/Wozki-spacerowe/W...ity-Elite.html mountain buggy urban jungle http://mountainbuggy.com/buggies/single/urban-jungle bugaboo cameleon http://www.bugaboo.pl/produkty_bugaboo/cameleon joolz day http://www.my-joolz.com/ na forum wózkowym naprawde swietne opinie maja
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
Kkasik moi budrysi tez dzis kiepsko jedli
![]() A 6-8 pampkow to u noworodka... Ktory je po 8 razy na dobe Nie wiem, a poza tym Marytnka normalnie sie zachowuje? Widzialam na zdjeciu ze radosna jak prosiatko w deszcz ![]() Dobra lece spac
![]() |
#612 |
Zadomowienie
|
chyba was dziewczyny nie nadrobie;/jutro rano jedziemy na wieś do rodzinki, pakowalam sie cały wieczor a wczesniej było kilka spraw do zalatwienia i tak zlecial ten dzien że masakra! jak ja was nadgonie??
![]() ![]() kurde złożyłam życzenia jak na świeta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jutro już chyba robię ostatnie podejście do butelki, jak nie to trudno, moje dziecko będzie piło z kubka ![]() ![]()
![]() |
#615 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziny, trampki-balerinki i koszulka - ugrzałam sie jak głupia, spaliło mi nos, ręce i dekolt Cytat:
moja ma czasem foch na leżenie wiec ja mam zawsze pod wózkiem chustę i jak sie drze a do domu daleko, to ja cyk w chustę a wózek i tak pcham Cytat:
mam tak samo... Cytat:
![]() ![]() ![]() Jutro wyjeżdżam do teściów na tydzień, pewnie bede podczytywać , gorzej z pisaniem bo żle mi sie pisze na telefonie. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Raczkowanie
|
My dzisiaj na spacerku 2 godziny ponad. kupiłam mu chrupki bezglutenowe. Ale zajadał! Cały upackany ale prawie całego zjadł takiego długiego chrupasa. Slodziak!
Edytowane przez goferek33 Czas edycji: 2012-04-27 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#617 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie chce ciągnąć piersi, to spróbowałabym ja dopoić jednak. Może jest oslabiona i odwodniona? ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
my ostatnio całe popołudnia spędzamy na polku a wy piszecie jak szalone.................. .ja wieczorem wziełam sie za prasowanie bo miałam cały fotel już zawalony masakra normalnie stałam 1,5 h przy desce nogi w dupe mi wchodzą....tż w pracy na nocy dzisiaj uspił Mikusia a ja prasowałam i oglądałam "Na dobre....". Mały teraz zasypia szybciutko ale musi sie przytulić do buzi, pogłaska nas troszke po policzkach pomruczy i śpi.....mój kochany aniołeczek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#619 | ||
Zadomowienie
|
![]()
witam witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- TŻ do mnie: "zrobilabys dwie kanapeczki ![]() no jak nie zrobie, jak zrobie ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#620 |
Zadomowienie
|
ZATLUKE!!!!
To ja tu w pocie czola ciezko pakuje, a wy malpiszony piszecie tyle stron???..nie nadrobie. Wiec wczoraj juz spalismy u tesciow, dzis pozegnalismy sie z mieszkankiem. Smutno tak jakos. Samochod tak zapakowany, ze jak bedzie kontrola na granicy to nigdy tego sie nie wsadzi znowu! Wszystko weszlo- szok! jedynie moj 2 metrowy benjaminek nie wlazl ![]() Nika dzis i wczoraj siedziala z babcia i bardzo szczesliwa ![]() Ide pod prysznic i spac, bo padam! nigdy wiecej przeprowadzek, jeszcze tylko rozpakowac to wszystko za plotora tygodnia....
#621 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A muszę sie pochwalić! Helcia weszła na wyższy level. Pełza do tyłu od 2-3 dni. Ale dzisiaj zostawiłam ja na plecach pod zabawką wisząca, wyszłam na chwilkę z pokoju wracam a ona na brzuchu pod krzesłem prawie, cos koło 1 metra przepełzła i obróciła sie o 90 stopni zeby wiecej miejsca mieć! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
ggoraa moi rodzice jak z uk do pl wracali, to tez tak zapakowani, ze po otwarviu drzwi byla sciana, kontrola zobaczyla, rece zalamali i kazali jechac. Cale szczescie bo oni to 2 dni upychali
![]() basiula ja wrzucilam ryz pod koniec, jak juz marchew dochodzila ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- szpilka gratki dla Helenki ![]() to ruszyly nasze watkowe dzieciaki w swiat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#624 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() A moja Bianka na razie kreci sie na brzuchu jak wskazówki zegara ![]()
![]() |
#625 | |
Zadomowienie
|
Wracam do uk
![]() Cytat:
ale benka mojego nie moge przebolec!!! btw.zielona noc = sprzatanie do 1 w nocy, poszlam sie myc - wracam Tz przed tv chrapie w najlepsze z tofikiem..... rozlozylam rece i poszlam spac ![]()
![]() |
#626 |
Zadomowienie
|
Daję znać że żyje
![]() Nadrobiłam, nie dam rady odpisać ![]() Dziewczyny zapraszam do klubu. |
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też żyję. Ostatnio sprzątałam ten burdel i spędzam całe dnie na dworze, więc bądźcie na tyle łaskwe i NIE PISZCIE WIĘCEJ NIŻ 3 strony!!!! Witam nową mamę ![]() Franek od 3 dni dostaje dynię, póki co jest ok. Goldi A na jaki kolor dzisiaj malujesz pazury? Pytam, bo dzisiaj piątek ![]() Franula dzisiaj kończy 5 miesięcy ![]() ![]() ![]() Co do ubioru, to moje dziecię dzisiaj było w body z dł. Rękawie podwiniętym, cienkich spodniach, cieniutkiej nowej czapce i skarpetkach. Po pewnym czasie skarpetki zdjęłam i czapkę też, bo mu się łepek spocił. I uwielbia leżeć na brzuchu w wózku, przodem do mńie, śmiesznie wystawia głowinkę i obserwuje sobie co się dzieje. I wreszcie doczekałam się kompana do spacerów, a raczej małej kompanki ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
Cholera z tymibachorami
Adam sie obudzil o 5, gadal i halasowal az obudzil dominika Strzelili sobie po kupie i teraz adam poszedl spac a domisko ani mysli ![]() Oliveira tez mam rapalu i zdarzalo mi sie wiazac w roznych okolicznosciach. Nagminnie na kontroli na lotnisku - ale tylko w polsce ![]() Zawsze mnie to wk bo zazwyczaj latalam sama bez wozka i po to mialam chuste zeby mi bylo wygodnie i latwo- ale nie, w pl zawsze celnicy kazali sie rozwijac- a potem oczywoscie nie bylo gdzie dziecka polozyc zeby sie zawinac ![]() Wroce jeszcze do tematu kupy- po tej soczewicy mieciutka i bezwysilkowa, nie to co po marchewce. Z dala slyszalam jak purki lecialy i zaraz potem 2 dupska do umycia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- Ggora szerokiej drogi Ela wlasnie myslqlam o tobie ze cie cos dlugo nie bylo ![]()
#629 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
3h spacerku, "cały dzionek" no no no ![]() ![]() Cytat:
![]() muffinka z ta kwaśną śmietaną nie próbowałam, z krupczatką też niet. ale napewno zrobię coś na majówkę ![]() ![]() ![]() ![]() mszpilka ![]() tuszka ![]() ![]() czy wasze dzieciaczki jak się najedzą też tak fajnie huśtają nóżka?hehe ale to pocieszne ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Wtajemniczenie
|
glam juz wczesniej pisalam,ale sie przypomne-ulewanie trwalo u nas 9 miesiecy
![]() dzien dobry ![]() ![]() wczoraj kupilam malej pare szmatek na lato.teraz czekamy na pogode ![]() ggora my,jak z de do pl jechalismy,to niestety nie zmiescilismy sie w busa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.