|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski tak dlugo cze
Cytat:
![]() Ale rozumiem, bo tez już mi sie różne objawy miałam...a ciąży jak nie było tak nie ma ![]() A teraz biegne po paczka. - bo tak mi sie chce ze nie wytrzymam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 | ||
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski tak dlug
Cytat:
![]() dla mnie na objawy ciazy tez za wczesnie,ale w glowie mi sie rozne mysli dziwne tworza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski ta
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy,i na dwie kres
Cytat:
wiec trzymaj za mnie kciuki,zebym zaciazyla szybciutko hehe ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy,i na dwi
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy,i n
hehe wariatka,ale pozytywna
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#757 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy,i na dwi
Ejj...widzę ze tu jakieś tajemnie czary sie dzieją Linka nie wiedziałam ze masz takie możliwości ...dawaj tu czary dla wszytskich staraczek a nie dla jednej....
A może jakiś zlot ,,czarownic - WARIATEK " i wtedy podziała na nas wszystkie od razu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Rozeznanie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski tak dlugo czekamy:(problemy,problem y i
no no tez poprosze o czary mary dla mnie skonczylam 2 cykl z clo wiec czary by sie przydaly i jestem juz teoretycznie po owulacji hmm zobaczymy dzis 24dc do okresu jeszcze troche ehhh
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski tak dlugo czekamy:(problemy,problem y i
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ja innym wątku mam ksywkę wróżka bo wywróżyłam jedej ciąze i miałam rację ![]() ja też 25dc a do @ jeszcze 5 dni a już niestety czuje ze idzie , krzyż boli , jajniki kłują i bolą , ja za 2 cykle bede stymulowana dopiero |
||
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
ktoś potrzebuje czarownicy? No to jestem
![]() A tak serio to cykle potabletkowe są z pogranicza czarnej magii. Bywa nawet tak że przy regularnym braniu tabletek (bez spóźniania itp) mały odsetek kobiet ma owulację i zachodzi w ciążę (wskaźnik Pearla 0,1-0,2 1-2 kobity na 1000 stosujących) także uważam że w pierwszych cyklach po odstawieniu wszystko jest możliwe łącznie z trojaczkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko ze mało możliwe jest aby owulacja wystąpiła w paru pierwszych dniach |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się że mało możliwa owulacja w pierwszych dniach cyklu. Tylko pytanie jak liczyć dni w cyklu po odstawieniu. Czy krwawienie to miesiączka? Czy krwawienie z odstawienia. W którym dniu "włączy się" jajnik i jaki jest poziom hormonów. Tzw. kolgiel-mogiel. Dlatego zaleca się przejście na antykoncepcję mechaniczną na pierwsze 3 cykle po odstawieniu żeby wszystko doszło do ładu. Teraz to trzeba poczekać i zobaczyć co będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski tak dlugo cze
Hej, zrobiłam dziś test no i negatywny
![]()
#768 |
Raczkowanie
|
Wariatki
![]() widzę, że tu jakaś czarna magia odchodzi, ale jeśli sktueczna to ja też poproszę ![]() Trzymam kciuki Zalamana_Girl... będzie dobrze. a u mnie bez zmian...no i oczywiście nie wytrzymałam do soboty i dziś znów test zrobiłam ![]() O Matulu ile ja w tym miesiącu na te testy wydam to głowa mała ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- a co najlepsze znów go będę musiała powtarzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za II |
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Raczkowanie
|
no mam taką bladziutką drugą kreseczkę, ale póki nie będzie bardzo wyraźna to będę powtarzać testy.
na beta też się zastanawiałam ale laboratorium nie jest chyba czynne w sobote. to znaczy w ENEL-MEDdzie dzwoniłam i robią w soboty ale na wynik i tak musiałabym czekać do poniedziału a cena 55 złotych. to chyba dużo, czytałam że w Warszawie to około 35 złotych normalnie kosztuje. jakby co w poniedziałek pójdę do przychodni i tam sobie zrobie. Wyniki są po południu. |
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Trzymam kciuki za wypasione dwie kreski.W pon. na spokojnie zrób betę.
20.06.2009 ![]() 2014 to będzie Nasz rok ![]() 28.07 beta >1560 Cudzie trwaj 23.08.14 Bąbelek ma już 2cm 27.10.14 Synuś całe 230 gram Tp 31.03.2015 Edytowane przez malinka1984 Czas edycji: 2013-08-30 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Raczkowanie
|
w niedzielę rano powtórzę test. jeśli nadal nie będzie grubej krechy lub jej wcale nie będzie a nie będzie też @ to w poniedziałek idę na betę do przychodni.
Już sprawdzałam to od 7:45 robią obok mnie w przychodni i wtedy będę wiedziała na 100%. a jeśli będzie w niedzielę wyraźna kreska to wtedy idę do ginekologa na usg, bo chyba już od 6 tyg po poprzedniej miesiączki lekarz powinien dostrzeć pęcherzyk na usg? poprawcie mnie proszę jeśli coś pokręciłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy,i na dwie kreski tak dlugo czekamy:(problemy,problem
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
anna- blada kreseczka to jednak kreseczka. Koniecznie powtórz z porannego moczu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ostatni raz miałaś 6 tyg temu ? to który to dzien cyklu??? dobra już doczytałam 2 dni temu pisałaś ze masz 31 dzien więc dziś 33dc , to nie jest 6 tygodni... myślę ze tylko beta teraz potwoerdzi ciąże , ale z racji na to ze jest bladzioch będzie na pewno beta du za ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-08-30 o 19:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
Kochane doradźcie czy przy becie 10dpo minimalnie ponad normę (>5) ale mniejszej niż 9 czyli 3-4 tydzień powinno się przyjmować luteinę (podjęzykową) tak jak zalecił lekarz 3x1 czy zwiększyć dawkę jeśli wiadomo że ciąża może być zagrożona. Będę Wam bardzo wdzięczna za Wasze opinie
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
Owulacja byłą późno (19dc pęcherzyk 22mm więc pewnie 20-21dc) teraz jest 30dc i od kilku dni występuje delikatne brązowe plamienie. Aktualnie mam tylko tą luteinę podjęzykowa i też nie wiem czy brać ja jak do tej pory czy zwiekszyć dawke do 2x2 lub 2x3?
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
a to rzeczywiście wczesnie , owu mogła być i w 23dc , ja niestety tak mam ze pęcherzyk pęka przy 28mm. ale zrób betę proszę raz jeszcze, zobacz czy przyrasta po 48 lub 72h. ja bym luteinę wzieła nawet 2x3 nie zaszkodzi a w plamieniach trzeba reagować już natychmiast..na moim drugim watku kazda z plamieniami jechała na IP....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.