![]() |
#751 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nestelle za długo już cie nie ma! baciki? ![]()
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jem na obiad rybę, ziemniaki, brokuły (lub inne warzywa) z pary lub piekarnika to je ze mną takie podziobane widelcem, zje malutkiego pulpecika, jak mu rozdrobnię widelcem, ale niezbyt się tym najada bo zjada sporo mniej niż bardziej papkowego obiadu. jak je ze mną obiad to dopycham go potem rosołem z makaronem, żeby wytrzymał do deseru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
moni_k.ga ja zauważyłam że moje dziecko rosołem nie potrafi się najeść zapycha ją na chwilkę i zaraz jest głodna więc jak nie mam nic innego daję jej wtedy słoiczek i mimo iż potrfai zjeść sporo tego rosołu dopeiro jak zje całą zawartość słoiczka to jest najedzona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | ||
Zakorzenienie
|
hello
- pozwólcie że zacytuję !! tak właśnie ZaCytuję !!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale ja wyglądam ciągle na 8miesiąc ![]() ![]() ![]() och dziękuje Kochana że pytasz ![]() - tak już jesteśmy w Sosnowcu - lot minoł SPOKOJNIE Milus cały przespał - chyba jako jedyne dziecko na pokładzie hihi. potem ok 1.20 jak już w domku byliśmy pobawił sie z dziadziom i do spania - obudzil mnie o 8.15 ( wiec w miare się wyspałam ) - zakupy ( a że nie mam karty Rosne ) wydałąm w Rossie 280zeta ![]() no to do pozniej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
alez Niemcy graja!
![]() Kasiu ciesze sie, ze lot udany ![]()
#758 |
Zakorzenienie
|
jak marzenie
![]() no i Matsik strzelił ![]() ![]() ![]() ale Krystyny mi szkoda. sam kontra gladiatorzy ![]() OTJ, a co nawywijała?
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
panika poprosze klucz do Twojego kodu pilkarskiego
![]() ![]() ![]()
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mats'ik ![]() ![]() ![]() Krystyna http://pl.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Ronaldo - sam (bo reprezentacja Portugalii, faktycznie, bez niego nie istnieje)
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale Pepe sie nalezalo - taka prowokacja ![]()
![]() |
#762 |
Wtajemniczenie
|
ależ ja lubię takie akcje
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- myślicie że będzie ok? http://allegro.pl/waterman-perspecti...309602621.html to prezent dla tż, broni doktorat 24 czerwca ![]()
#763 |
Kniaginia
|
Kur...., mundial, a ja nie mam telewizora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- haha sorrki ale ja bym się cieszyła bo u mnie od 18 do 5 rano mecze ![]()
![]() |
#765 | |
Kniaginia
|
Panika, jak Torresa oczy?
Moderna, zszedł Marcelowi ten bąbel z pleców? (edit: juz doczytałam) Cytat:
Ale fajny ten blog, ja też skorzystam z rad logopedy. Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2014-06-16 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
jasne. chamska na dodatek.
piękne ![]() ![]() jak perspektywy przeprowadzkowe? dzięki za pamięć. po kroplach od okulistki nie ma śladu po króliczych oczach.
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
Dragusia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Bzinka, mój W. też nie chodzi sam. I też się trochę martwię jak Ty, ale staram się hamować w tych obawach ![]() Byliśmy nad morzem miesiąc temu i z jedzeniem dla Wojtka robiłam tak, że podgrzewałam mu słoiczek w mieszkaniu, które wynajmowaliśmy, wkładałam do styropianowego etui na butelki i przez kilka godzin było ciepłe. Albo prosiłam w knajpkach, żeby mi podgrzali i nigdy nie było problemu, nawet jak nie byłam klientką. Tajgusia, gratulacje!! Czy Wasze dzieci na kolacje jedzą mleko czy dajecie kasze/kanapki/cokolwiek mniej płynnego?
#769 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Odpisuję z wczoraj i wcześniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() (ciekawe, która będzie piąta..? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Maria - też ![]() ![]() ![]() My dziś byliśmy u lekarza. Od czwartku biegunka, w weekend doszedł kaszel - w nocy i nad ranem głównie.Wolałam sprawdzić. No i okazało się, że idą czwórki... wszystkie naraz! ![]() ![]() Potem pojechaliśmy do Ross i na inne zakupy, w międzyczasie zadzwoniła kumpela i jeszcze poszliśmy do Łazienek na trawkę pobiegać; łącznie 3,5 h wrażeń. Padł od razu, byłam pewna, że długo pośpi. I co? 45 minut ![]() ![]() Biedny Skarbuś, cały czas ślina, gryzienie i te kupki... I jeszcze jedna sytuacja: oglądamy książeczkę, są owady. Pokazuję, nazywam. Nagle Krzyś robi "muuuu". I jeszcze raz ![]() ![]() ![]() A jak tylko zacznie się piosenka "My jesteśmy krasnoludki", to pokazuje na główkę ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 | ||
Kniaginia
|
W zasadzie w najbliższy week można się przenosić, ale póki co ja chora (przedłużone zwolnienie), jakoś nie ma klimatu.
W pracy jak wrócę będzie sajgon (odgrzebać sie z urosłych zaległości), koniec miesiąca (statystyka półroczna), więc realnie widzę to na początku lipca ![]() A i tak planuję załatwić sobie pomoc w sprzątaniu obu mieszkań. Moja mama i kuzynka przyjadą, koleżanka też się zapowiedziała ![]() Cytat:
Jeszcze wciąż mleko (rozwodnione) z butelki ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zdrówka
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
pusto ???
#773 |
Zakorzenienie
|
niooo pusto pusto
hihi dla wszystkich dzieciaczkow wielkie ![]() bo wiecie jeden komp .... no i w czwartek z rana jade pod wawe do dziadkow na weekenda - a tam to juz normalnie nie ma neta, nio chyba ze pojde do t esco na WiFi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Kniaginia
|
Na chorobowym siedzę, a tu akurat nie ma co czytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() faktycznie pustki My dziś z Anielką gotujemy bigos a po południu jedziemy na motory na tor ![]() ![]() CR u nas A. różnie je kolacje zazwyczaj zakańcza i tak cycem dzień, ale zdarza jej się między przed po cycem wieczornym zjeść jakąś kanapkę. My z resztą między 18-19 jemy zawsze jakąś kaszkę, kisiel, owoce, kanapkę, naleśnika, jogurt zależy od dnia. I wtedy około 20-20:30 cyc i spanie a jak nie spanie tylko brojenie to zdrza jej się jeszcze coś zagryźć wtedy jest to kęs kanapki albo jakiś owoc bo my jemy kolację jak ona idzie spać a jak nie idzie to widzi że jemy i nie ma wyjścia jej nie dać bo wrzask |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
maria ale to dobrze, ze nie macie telewizora - swego czasu nie mielismy prawie rok i czlowiek szybko sie przyzwyczaja do jego braku, tak naprawde zbedny sprzet
![]() Szkoda, ze tak malo piszemy - bo to taka zapowiedz konca ![]() A moze postanowmy sobie, ze postaramy sie chociaz raz dziennie napisac jednego posta - i nie zadne cytowanie (to dla tych co maja czas ![]() ![]() ![]()
#777 |
Zakorzenienie
|
W ogóle to u nas idą chyba teraz 4 dziecko od 1,5 tygodnia ma smary po pas takie bezbarwne a od 2 dni ślini się coraz bardziej więc póki co odpiuściłam szczepienie i zaszczepie dopiero jak wrócimy z wakacji.
aaa właśnie Megi coś mi tż wspomniał że może 12 lipca będziemy na zawodach w Koszalinie może też będziecie w tym czasie? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
oliwka razem gotujecie? Anielka pomaga dzielnie?
![]() CR jak alergia Wojtusia? co z tymi testami, ktore robilas - wyszlo cos? moj M. je w sumie juz tylko stale produkty (tzn. do reki, i mleko moje), kaszki to juz nawet nie robie, bo rzadko cos zje - od czasu do czasu jak mam lenia to rozrobie, ale i tak sie szybko okazuje, ze sama ja musze zjesc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- buuu przypalilam obiad ![]() ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-06-17 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
Moderna ta moje dziecko rządzi w kuchni, co nie zawsze jest fajne bo ona prawie zawsze chce stać w tym samym miejscu więc ona stoi przy szafce a ja za nią i o ile kroję to idzie znieść ale jak mam mieszać w garnku to się boję więc muszę siłą rzeczy ją "przestawić" i wtedy jest wielka histeriia
![]() ![]() U nas póki co najszybciej znika manna z malinami i owsianka, jajecznica nadal be generalnie to ona chce wszytsko to co my jemy a nie zawsze mogę jej dać bo za ostre Tak się zastanawiam dajecie dzieciom jedzenie przyprawione curry? |
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() owsianke, jaglana i manne tez lubi, ale nieduzo, w sumie to chyba zalezy od pory dnia ![]() curry juz kiedys dawalam, mozna ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.