|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale przynajmniej mniej Ci się kurzą
|
||
|
|
|
#753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a o co chodzi z tym ananasem? mysle ze wszystko w granicach normy można jesc.. vea7 ladnie napisalas o tym pokoiku ..tak to ejst gratów przybywa,ubranka coraz wieksze.. dd1dd a ja dzis jakos krzywo spalam:/co do kuferka na skarby malucha jak zrobie to wrzuce na bloga.aha pod warunkiem ze kupie baterie do aparatu ![]() co do okien czy wieszania prania to nie powinno sie wysoko unosic rąk,coby nie byly w jednej pozycji przez dluzszy czas..bo cos tam moze sie poobrywac,lepiej zapytac gina.. .ide troszke odpoczac i pomysle co na obiad..? CRL to dlugosc od glowy do kosci ogonowej.bez nozek..mzoe tamta wrzesnioweczka liczyla z nogami,ja nie wiem bo to niemozliwe zeby mialy wieksze bobasy.. matko u Was tez taka znieczulica>?ponad godzine czekalam w kolejce do pobrania nadczo i bez eyrtyroxu .zdazylabym z 10xzemdlec. ..natepnym razem wpakuje sie na chama, bo inaczej sie nie da...
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mojego TZ uświadomiłam że skakać po stołkach to ja nie mam zamiaru .... A w głowie mi się kręci i w ogóle... my na 8 piętrze mieszkamy I szoruje chłopak okienka aż mu z tyłka się kurzy Raczej nie ma przeciwwskazań abyś okien myć nie mogła... Ale czemy ty masz to robić???? hhehe
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, ostatnio myłam jakoś w lato
|
|
|
|
#756 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha wariatka. ..nic ci chyba nie będzie .. Cytat:
Moj maz tez mi gra na nerwach kocha to hehe Cytat:
Właśnie gotowanie przyjdzie z czasem ja się uczyłam na kucharke a mało co umiałam mimo to ale od kiedy dama zaczęłam mieszkać z facetem się sama nauczyłam gotować chętnie się uczę nowych przepisów zapisuje niektóre czytam książki i w necie tez .. a dobrze o dziwo No ja też wstałam przed 7 wyspana Cytat:
Ah daj trochę słonka u nas ciepło ale wieje i chmury ... Cytat:
Ja tez dziś robie spagetti mniam Cytat:
z penaten są dobre ale nie wszystkie rzeczy .. hipp ma lepsze moim zdaniem . Bierz te które są delikatne bo nie wiadomo jaka skórę będzie dzidzia mieć . I kochana teściowa masz niema co . Cytat:
Haha ale nasz smaki a kiszone bym zjadła mmm Cytat:
Ja mam dla Marcela w pokoju kat z zabawkami w koszykach i tez książki tam są . Ale po przeprowadzkę mam zamiar szafkę z regalami na kisty gdzie będą zabawki posortowane. .plan jest . A pokój będą dzieci mieć wspólny i nawet jak będzie dziewczynka tp będą ściany i szafki kolor mieć uniwersalny. Zielony lub żółty .. A ja póki co czekam aż będzie ciepło i umyje sama okna
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko On wychodzi do pracy o 7 i wraca ok.18, czasami pozniej ![]() A w weekendy to wole jak gdzies sobie pojedziemy itd ... A i jeszcze cos- nikt nie umyje mi tych okien, tak jak ja sama |
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety znieczulica jest ![]() a ja w grudniu bardzo się nasapałam przy tym myciu jak nigdy
|
|
|
|
|
#760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witajcie Ta cała sroczka o której piszecie mówi ze w Palmersie sa jakies parabeny... Buuu a ja własnie mam Palmersa! I co? Odstawic? Na obiad placki ziemniaczane ze śmietaną i szczypiorkiem
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuuuuu smaczny masz obiadek ![]() Zmykam zająć się swoim obiadkiem ![]() Milego dnia dziewczyny Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-02-25 o 11:11 Powód: Blad |
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę zjeść można, wiadomo , ale w większych ilościach wpływa na łożysko... Ja nie jem wcale. No wlaśnie też czytam i oczom nie wierze... Ale już zdecydowałam się na chusteczki nawilżane Huugies /czy jak to się pisze /na oliwkę Hipp Na krem do twarzy Hipp I dalej szukam... Tych najlepszych. Ja bym nie odstawiała, bez przesady, ale kolejną tubkę kupiła bym juz innej firmy.
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są dziewczyny, którym PEGi i parabeny nie przeszkadzają, mi tak, ale nie mam zamiaru nikogo nawracać. Uważam, ze warto wiedzieć co w kremie siedzi i warto poczytać, czym to coś jest. Jeśli po zapoznaniu się uznasz, że Ci nie przeszkadzają, używaj na zdrowie ![]() Cytat:
I nie zawahałam się jej już kilkukrotnie pokazać i użyć
|
||
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u mnie nie ma w laboratorium takiej karteczki a faktycznie teraz jest mi ciężko na czczo ustać bo zaraz mi słabo ale np u rodzinnego lekarza jest napisane, że kobiety w ciąży wchodzą bez kolejki
|
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
kochana dopiero teraz mogłam otworzyć zdjęcie bo na telefonie wczoraj nie szło.. i zobrazuję... to powinno wystarczyć
![]() ![]() ![]() ja chodzę prywatnie na badanie krwi, razem z płaceniem nie trwa to nigdy dłużej niż 10 minut... i chwała bo bym nie dała rady!
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-02-25 o 11:35 |
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy, które miały sesje brzuszkowe pytanie, mąż mi na urodziny obiecał taką sesję fundnąć, więc ciesze się bardzo Podpowiedzcie proszę z czym to się je - kiedy, gdzie i w jakim składzie najlepiej zrobić? Podejrzewam, że taka okazja się już raczej nie powtórzy, na stanie mam męża i synka i Ktosia na pokładzie i... sama nie wiem czego chcę ![]() Lepiej mieć sama sesję, czy z chłopakami? W który miesiącu najlepiej? Czy osoby robiące takie sesje mają jakieś ciuchy, gadżety? Czy sama wymyślam stylizacje, czy ktoś mi podpowiada? Lepiej plener czy mieszkanie?Ile zdjęć się po takiej sesji dostaje? |
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam Palmersa, idę poczytać o nim.
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej jak już brzusio będzie duży... Wrzucę ci na PW sesję mojej koleżanki z dużym już brzuszkiem... Jak umówisz się na sesję to już fotograf ci powie co potrzebne będzie.
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic mi się nie dzieje, to będę tak robić
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Smacznego dziewczynki hehe jem i uciekam po młodego potem logopeda będę pod wieczór buska
|
#777 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja dziś byłam za zakupiach kupiłam sobie fajnie botki moja modnisia też sobie kupiła buciki bo ona też chce mięc nowe tak jak mama i wybrała sobie uwaga Gumiaczki ale takie cudne pudrowe z czarnymi wykonczeniami i czarnymi kokardkami po bokach nie muszą koniecznie być na deszcz do tego babcia kupiła jej śliczną sukieneczke i nawet do tej sukienki pasują ;du mnie dziś szaro buro i ponuro nos dalej męczy masakra ![]() milego dzionka
|
|
#778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pycha, zrobiłaś mi smaka ![]() Cytat:
Cytat:
Ja za to robię swojemu mężowi kanapki do pracy, ale wieczorem ![]() Dziewuszki przebrałam ciuszki po synku( te najmniejsze roz 62) i jutro jadę zawieść je koleżance co rodzi za ponad miesiąc. Zbyt wiele to mi ich nie zostało, ale były typowo chłopięce i czekam teraz, aż ona mi da ciuszki dla mojej córci Ale fajnie było poprzeglądać te maleńkie ubranka Ale u mnie ciepło !!! Istna wiosna
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak już wiecie kocham buty jak już kupujecie to dawać tu foty ![]() popatrzę chociaż hahah ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- U nas ponuro ale ciepło... czuć już wiosnę, oby śniegu do kolan jeszcze nie napadało...
|
|
#780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też przeglądałam ubranka od siostry ostatnio co dała mi kilka lat temu ale tam same dla dziewczynki ale posegregowałam rozmiarami i czekają na pranie o ile się przydadzą ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

ja nie mówię, że od razu myłabym okna w całym domu ale myślę, że jak będę sobie sprzątać stopniowo to nic mi nie będzie 

a u mnie nie ma w laboratorium takiej karteczki
a faktycznie teraz jest mi ciężko na czczo ustać bo zaraz mi słabo
ale np u rodzinnego lekarza jest napisane, że kobiety w ciąży wchodzą bez kolejki 

ale kuchenną sierotą to mnie rozwaliłaś