Powiększanie piersi cz.7 - Strona 260 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-20, 12:16   #7771
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla
Dot.: Powiększanie piersi cz.7

taaa, ja juz sobie ciebie wyobrażam ..

szczerze to ja sobie nie moge siebie wyobrazic jak to było Przed..i nawet nie chce koszmar

Ise i na 84cm pod to ty wogóle nie wyglądasz!

Edytowane przez Mirabellla
Czas edycji: 2012-02-20 o 12:20
Mirabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 12:28   #7772
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
taaa, ja juz sobie ciebie wyobrażam ..

szczerze to ja sobie nie moge siebie wyobrazic jak to było Przed..i nawet nie chce koszmar

Ise i na 84cm pod to ty wogóle nie wyglądasz!

No wiem że nie wyglądam :/ ale mierzyłam 3 razy , do tego nosze push upy 75 C :P hahahaha i każdy myśli że ja niby cś w nich mam ^^
a wczoraj zadowolona powiedziałam do TŻ że jaka ja jestem oszczędna od 2 lat stanika nie kupiłam bo wiedziałam że się zoperuję :P to się śmiał ze mnie :P

Myślisz że te Mentor cpg 333 380 cc będą spoko?? :P jejku tak zapamiętałam ten model że po nocach te cyfry mi się pokazują

Edytowane przez Ise
Czas edycji: 2012-02-20 o 12:31
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 12:48   #7773
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

mi przed operacja kupowanie staników tez nie sprawiało takiej przyjemnosci jak teraz a przed operacja tez nie kupowałam hihi a ty 2 lataa niet , no to duza oszczednośc

co do żelek...ja to sie na tym nie znam jak Maydiva czy Joasi kochana...z chęcia bym ci pomogła jakbym tylko mogła, własnie siedze i rozminiam tabele i juz kapuje..i patrzac na sdziewczyny jakie dostaja ze swoimi wymiarami to tobie tez powinno wejsć wiecej jak te 380 choc lekarz wie co robi

ja jestem ciekawa jakbym wysłała fotki do furmanka czy polaka , to co by mi zaproponowali hehe

Edytowane przez Mirabellla
Czas edycji: 2012-02-20 o 12:51
Mirabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 12:50   #7774
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

No wiem wiem, ale właśnie sugeruję się tym że jeszcze nie byłam w ciązy i nie karmiłam , a planuję a to może chyba wpłynąc potem na pierś.. ponadto jakiś wielkich też nie chce, w sensie że wepchać ile się da ) więc mam nadzieję że wszystko będzie w granicach przyzwoitości i dobrego smaku hehehe
Stary 2012-02-20, 12:54   #7775
201711291009
Konto usunięte

Dziewczyny bardzo bardzo bardzo dziękuję za rady i miłe słowa teraz dla mnie jest koszmarem rozbieranie się przy chłopaku i zwykle...nie zdejmuję stanika...on nie chce żebym powiększała, ale już się uparłam i będę chciała zapisac się na wizytę, a on się z tym pogodził już hehe, nie ma innego wyjścia a wiecie coś może odnośnie dr Kociszewskiej? chcę zrobic w klinice Malia w Warszawie i jeszcze waham się między dr Kociszewską a Molską-Sową... bo do faceta się wstydzę iśc...już wolę chodzic do ginekologa niż jakbym miała facetowi pokazac moje cycki...
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 12:59   #7776
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

to zmienia postac rzeczy! wiec beda w sam raz!
jednak ciaza a tym bardziej karmienie wplywa na piersiatka wiec lepiej zachowac umiar

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Ilovesleeping wiem mniej wiecej co czujesz, tez nie czułam sie super kiedy mi dwóch facetów ciaglo piersi ..ile to w nich skóry jest ale starałam sie do tego podejsc z dystansem....i slyszałam o tych lekarkach ale nic wiecej nie wiem..za to dr. Skwiercz przewija sie tutaj nagminnie
Stary 2012-02-20, 13:12   #7777
Nadinka2
Raczkowanie

tonia87 20.02 - DZIŚ
POWODZENIA!TRZYMAMY KCIUKI

powodzenia Toniu!!! Czekamy na wieści Bedzie pięknie!!!

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Dziewczynki mi tak jak Malince stuknęły 2 miesiace wiec i ja wrzuce pare fotek ale troszke pozniej jak TZ pojdzie do pracy Ja siedze dzis w domku (wirus zołądka echh)
Stary 2012-02-20, 13:16   #7778
201711291009
Konto usunięte

Cytat:

Ilovesleeping wiem mniej wiecej co czujesz, tez nie czułam sie super kiedy mi dwóch facetów ciaglo piersi ..ile to w nich skóry jest ale starałam sie do tego podejsc z dystansem....i slyszałam o tych lekarkach ale nic wiecej nie wiem..za to dr. Skwiercz przewija sie tutaj nagminnie
Ty się chociaż przełamałaś a ja nie wiem czy bym umiała tzn u dr Skwiercza dużo Dziewczyn stąd robiło tak?a on jest z Warszawy?

I widzę, że jednej Dziewczynie dziś się spełni marzenie zazdroszczę
Stary 2012-02-20, 13:28   #7779
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

dr. skwiercz to kobieta i ona jest w trójmiescie, tyle wiem,
Stary 2012-02-20, 13:46   #7780
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
no to palnęłam gafę a do trójmiasta mi za daleko
Stary 2012-02-20, 13:55   #7781
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Ty się chociaż przełamałaś a ja nie wiem czy bym umiała tzn u dr Skwiercza dużo Dziewczyn stąd robiło tak?a on jest z Warszawy?

I widzę, że jednej Dziewczynie dziś się spełni marzenie zazdroszczę
Hej! Witaj!
Ja jestem z warszawy i będę robiła u dr Witwickiego na Kabatach http://kabaty.waw.pl/
29 mam operację więc zobaczymy (na mnie :P ) jak mu to wychodzi oby jak najlepiej!
Ale sam dr barrrdzo miły i tak delikatnie podszedł do mojego problemu...
Stary 2012-02-20, 14:04   #7782
mune
Raczkowanie

Ilovespleeping pocieszę Cię. Naoglądałam się masę zdjęć przed i po i także z Twoim kształtem. Efekt jest świetny i jak pisze jooasi z czasem widać coraz większą poprawę. Oczywiście odrobinę jest widoczny wyjściowy kształt, ale wygląda to zupełnie naturalnie w całości!
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:24   #7783
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

nadinko biedna jesteś z tym wirusem to jest przestrasznie uciążliwe.

No a dziś wielki dzień Toni! Ciekawe jak się miewa
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:36   #7784
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Witam się, bo was od czasu do czasu podglądam w nadziei, że może kiedyś będę miała fundusze na operację, póki co cieszę się, że wam się udało

Cytat:
Dziewczyny bardzo bardzo bardzo dziękuję za rady i miłe słowa teraz dla mnie jest koszmarem rozbieranie się przy chłopaku i zwykle...nie zdejmuję stanika...on nie chce żebym powiększała, ale już się uparłam i będę chciała zapisac się na wizytę, a on się z tym pogodził już hehe, nie ma innego wyjścia a wiecie coś może odnośnie dr Kociszewskiej? chcę zrobic w klinice Malia w Warszawie i jeszcze waham się między dr Kociszewską a Molską-Sową... bo do faceta się wstydzę iśc...już wolę chodzic do ginekologa niż jakbym miała facetowi pokazac moje cycki...
Też mam ten kształt biustu co Ty, więc wiem o czym mówisz.
Mąż niby uwielbia mój biust, ale jak patrzę na "to coś" w lustrze, to mam ochotę wziąć i rozdrapać to paskudztwo. Nawet nie chciałabym dużych piersi (nie pasowałyby mi nawet, wolę siebie z małym biustem), ale chciałabym mieć okrągłe Co jakiś czas chodzi za mną pomysł operacji, w sumie to gdybym miała pieniądze, to ani chwili bym się nie zastanawiała. Kredytu nie wezmę, planujemy się budować i by mnie chyba zamordowali w domu, że tracę na "głupoty" zamiast na budowę. Ogólnie kicha, nie widzę niestety możliwości na to, że będę miała fundusze kiedykolwiek. Ewentualnie jeśli zgodnie z planem pójdzie za jakieś 15-20 lat przejęcie firmy po ojcu, to wtedy kasa będzie, ale czy będą chęci na operację? Za tyle lat to pewnie już mi będzie obojętne, jaki kształt ma mój biust. Zazdroszczę Ci.

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:50   #7785
201711291009
Konto usunięte

Cytat:

ojj palnęłam gafę a do trójmiasta mam za daleko...szukam dobrego lekarza bliżej, bo nie mam możliwości jechac tak daleko niestety

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Witam się, bo was od czasu do czasu podglądam w nadziei, że może kiedyś będę miała fundusze na operację, póki co cieszę się, że wam się udało

Też mam ten kształt biustu co Ty, więc wiem o czym mówisz.
Mąż niby uwielbia mój biust, ale jak patrzę na "to coś" w lustrze, to mam ochotę wziąć i rozdrapać to paskudztwo. Nawet nie chciałabym dużych piersi (nie pasowałyby mi nawet, wolę siebie z małym biustem), ale chciałabym mieć okrągłe Co jakiś czas chodzi za mną pomysł operacji, w sumie to gdybym miała pieniądze, to ani chwili bym się nie zastanawiała. Kredytu nie wezmę, planujemy się budować i by mnie chyba zamordowali w domu, że tracę na "głupoty" zamiast na budowę. Ogólnie kicha, nie widzę niestety możliwości na to, że będę miała fundusze kiedykolwiek. Ewentualnie jeśli zgodnie z planem pójdzie za jakieś 15-20 lat przejęcie firmy po ojcu, to wtedy kasa będzie, ale czy będą chęci na operację? Za tyle lat to pewnie już mi będzie obojętne, jaki kształt ma mój biust. Zazdroszczę Ci.

ja to się mojego nawet nie pytam co sądzi o moich piersiach bo aż wstyd i o tym nie gadamy, on tylko mówi, że mu "nie przeszkadza, że mam małe i mnie kocha"...żeby tylko były małe, ale nie taki kształt! i też nie chodzi mi żebym miała duże, po prostu ładnie wyglądające i naturalne! a nie takie niewiadomo co...czyli nie jestem sama z moim problemem ech. Kochana, ja bym zrobiła za wszelką cenę tą operację, skoro jesteś też niezadowolona z biustu. Po co się męczyc całe życie... Porozmawiaj z mężem o tym, jeśli Ci zależy bardzo

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Hej! Witaj!
Ja jestem z warszawy i będę robiła u dr Witwickiego na Kabatach http://kabaty.waw.pl/
29 mam operację więc zobaczymy (na mnie :P ) jak mu to wychodzi oby jak najlepiej!
Ale sam dr barrrdzo miły i tak delikatnie podszedł do mojego problemu...
ojj jak fajnie, że już niedługo masz zdaj od razu relację! a o tym dr poczytam

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Ilovespleeping pocieszę Cię. Naoglądałam się masę zdjęć przed i po i także z Twoim kształtem. Efekt jest świetny i jak pisze jooasi z czasem widać coraz większą poprawę. Oczywiście odrobinę jest widoczny wyjściowy kształt, ale wygląda to zupełnie naturalnie w całości!
pocieszyłaś mnie! więc jest nadzieja, jejku jejku tak bym chciała!
Stary 2012-02-20, 15:00   #7786
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
nadinko biedna jesteś z tym wirusem to jest przestrasznie uciążliwe.

No a dziś wielki dzień Toni! Ciekawe jak się miewa
Dziekuje Darling Juz jest lepiej,wczoraj byla massakra Dzisiaj lecze sie colą i precelkami Rosołek juz ugotowałam a za chwilke ide na drzemke z malutką A pozniej wrzuce fotki cycuni i moich nowych staniczkow Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki

A Avatarek jest mój
Stary 2012-02-20, 15:05   #7787
201711291009
Konto usunięte

Dziewczyny jak tak patrzę po avatarkach Waszych to macie takie piękne piersi...
Stary 2012-02-20, 15:37   #7788
horo
Zakorzenienie

GG do horo

hej dziewczynki
witam się po długiej przerwie... całuję mocno i trzymam kciuki za kolejne cycolinki

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 15:48   #7789
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove informacje na temat poszczególnych lekarzy znajdziesz na forum beauty, tam są opinie pacjentek o większości z nich
jak nam podasz swoje wymiarki i opowiesz co byś chciała uzyskać spróbujemy coś doradzić

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

co do facetów, mój mąż też kochał moje zwiski ale te nowe kocha zdecydowanie bardziej
Stary 2012-02-20, 15:54   #7790
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
witam się po długiej przerwie... całuję mocno i trzymam kciuki za kolejne cycolinki
Oooo witaj Mam nadzieję, że macie się świetnie
Stary 2012-02-20, 15:58   #7791
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Oooo witaj Mam nadzieję, że macie się świetnie
rośniemy ... aż się boję co będzie za kilka miesięcy

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:03   #7792
mune
Raczkowanie

Horo będzie super . Myślę o Was cieplutko
Stary 2012-02-20, 16:24   #7793
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
Właśnie sobie dziś o Tobie myślałam )
Stary 2012-02-20, 16:28   #7794
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Ilove informacje na temat poszczególnych lekarzy znajdziesz na forum beauty, tam są opinie pacjentek o większości z nich
jak nam podasz swoje wymiarki i opowiesz co byś chciała uzyskać spróbujemy coś doradzić

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

co do facetów, mój mąż też kochał moje zwiski ale te nowe kocha zdecydowanie bardziej

oki poszukam czegoś o tych moich lekarkach ale jak patrzyłam o nich wcześniej to miały pozytywne komentarze odnośnie powiększania piersi
no właśnie, ja jestem tego zdania, że moje nowe pokocha bardzo, bo jestem przekonana, że tych nienawidzi, cokolwiek by mówił to ja i tak wiem swoje
podam wymiary później bo teraz mam trochę roboty a i powiedz jak mam się zmierzyc dokładnie hehe

Edytowane przez 201711291009
Czas edycji: 2012-02-20 o 16:41
Stary 2012-02-20, 16:41   #7795
malinkac
Raczkowanie

dziewczynki kochane
to wcale nie jest tak, że mi się moje panienki nie podobają... bardzo mi się podobają i jestem przeszczęśliwa, że nie mam już tych moich zwisających skarpetek.
tylko człowiek się naogląga pięknych piersi, których tu nie brakuje i później porównuje...
aczkolwiek nie tracę nadziei na to, że będą wyglądać jeszcze lepiej
dziękuję za pocieszenie
Stary 2012-02-20, 16:53   #7796
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
ja to się mojego nawet nie pytam co sądzi o moich piersiach bo aż wstyd i o tym nie gadamy, on tylko mówi, że mu "nie przeszkadza, że mam małe i mnie kocha"...żeby tylko były małe, ale nie taki kształt! i też nie chodzi mi żebym miała duże, po prostu ładnie wyglądające i naturalne! a nie takie niewiadomo co...czyli nie jestem sama z moim problemem ech. Kochana, ja bym zrobiła za wszelką cenę tą operację, skoro jesteś też niezadowolona z biustu. Po co się męczyc całe życie... Porozmawiaj z mężem o tym, jeśli Ci zależy bardzo

My o moich gadamy, bo mnie często nachodzi wyzywanie na moje, tak strasznie ich nie lubię. W efekcie zawsze wysłuchuje, że czego chce, przecież są fajne bla bla bla... Taaa, jasne, na pewno mu wierzę On sam stwierdził, że jakby kasa była, to proszę bardzo, byle bym zrzędzić przestała, no ale kasy brak :/

Stary 2012-02-20, 16:57   #7797
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Ilovesleeping bo to ty masz sie czuc dobrze sama ze sobą, i to że komus to nie przeszkadza nie pomaga zbytnio;/ akceptujemy bo kochamy i to miłe ale też do końca nie wystarczające

..Świniaczek to twój kredyt, twój problem , twoja kasa i twoje marzenia..zawsze istnieje możliwość przeprowadzenia tego w tajemnicy..nie zawsze cała rodzina musi o wszsytkim wiedzieć i miec wpływ na twoje decyzje..pozatym warto walczyc o swoje lepsze samopoczucie , o uczucie szczęscią..drugiego zycia nie będzie(chyba hehe)
Stary 2012-02-20, 17:37   #7798
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
My o moich gadamy, bo mnie często nachodzi wyzywanie na moje, tak strasznie ich nie lubię. W efekcie zawsze wysłuchuje, że czego chce, przecież są fajne bla bla bla... Taaa, jasne, na pewno mu wierzę On sam stwierdził, że jakby kasa była, to proszę bardzo, byle bym zrzędzić przestała, no ale kasy brak :/
Mnie też często nachodzi ale to mówię tylko, że sobie chcę powiększyc bo się źle czuję z takimi. O kształcie nigdy z nim nie gadałam, bo się wstydzę normalnie. Albo oglądamy jakiś film a tam wiadomo laski niewiadomo jakie z wielkimi piersiami to wyobraź sobie jak mi miło, jak on to widzi a później spojrzy co leży koło niego ;(

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Ilovesleeping bo to ty masz sie czuc dobrze sama ze sobą, i to że komus to nie przeszkadza nie pomaga zbytnio;/ akceptujemy bo kochamy i to miłe ale też do końca nie wystarczające
no właśnie, jak ja się będę sobie podobac to jemu też się będę podobac. Innej możliwości nie widzę...
Stary 2012-02-20, 17:40   #7799
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
..Świniaczek to twój kredyt, twój problem , twoja kasa i twoje marzenia..zawsze istnieje możliwość przeprowadzenia tego w tajemnicy..nie zawsze cała rodzina musi o wszsytkim wiedzieć i miec wpływ na twoje decyzje..pozatym warto walczyc o swoje lepsze samopoczucie , o uczucie szczęscią..drugiego zycia nie będzie(chyba hehe)

Niby tak, ale nie przy wypłacie 1400 zł, z czego 450 zł idzie na raty
Co nie zmienia faktu, że jak znajdzie się lepsza praca (z czym może być kłopot :/) to się poważnie będę zastanawiać. Póki co jakieś grosze sobie odkładam co miesiąc w niewiadomym celu, nie zdziwię się jak kiedyś pójdzie na cycki a resztę w kredycie. W tej pracy po prostu nie mam co nawet o tym myśleć

Stary 2012-02-20, 17:52   #7800
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
człowiek się naogląga pięknych piersi, których tu nie brakuje i później porównuje...
Dokładnie! Dlatego ja ostatnio rzadziej na forum wchodzę bo chyba nie najlepiej to na mnie działa. Zaczynam świrować, że wszytko jest nie tak: że za małe, że nie równe i że za nisko. I nawet jeśli to wszytko prawda to kiedyś nie miałam zupełnie żadnych piersi więc lepszy rydz niż nic.

ilovesleeping - też się strasznie wstydziłam rozbierać przed chłopakiem i rozumiem Cię ale uwierz mi, że jeśli chodzi o lekarza to da się przełamać. Ja nie miałam w okolicy żadnej kobiety chirurga i musiałam zdecydowac się na mężczyznę. Cała się trzęsłam ale dało się przeżyć, uwierz mi więc sataraj się kierować bardziej tym żeby to był na pewno dobry lekarz a nie jego płcią.
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości