|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
taaa, ja juz sobie ciebie wyobrażam ..
szczerze to ja sobie nie moge siebie wyobrazic jak to było Przed..i nawet nie chce koszmar Ise i na 84cm pod to ty wogóle nie wyglądasz!
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2012-02-20 o 12:20 |
|
|
|
#7772 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No wiem że nie wyglądam :/ ale mierzyłam 3 razy , do tego nosze push upy 75 C :P hahahaha i każdy myśli że ja niby cś w nich mam ^^ a wczoraj zadowolona powiedziałam do TŻ że jaka ja jestem oszczędna od 2 lat stanika nie kupiłam bo wiedziałam że się zoperuję :P to się śmiał ze mnie :P Myślisz że te Mentor cpg 333 380 cc będą spoko?? :P jejku tak zapamiętałam ten model że po nocach te cyfry mi się pokazują Edytowane przez Ise Czas edycji: 2012-02-20 o 12:31 |
|
|
|
|
#7773 |
|
Raczkowanie
|
mi przed operacja kupowanie staników tez nie sprawiało takiej przyjemnosci jak teraz
a przed operacja tez nie kupowałam hihi a ty 2 lataa niet , no to duza oszczednośc![]() co do żelek...ja to sie na tym nie znam jak Maydiva czy Joasi kochana...z chęcia bym ci pomogła jakbym tylko mogła, własnie siedze i rozminiam tabele i juz kapuje..i patrzac na sdziewczyny jakie dostaja ze swoimi wymiarami to tobie tez powinno wejsć wiecej jak te 380 choc lekarz wie co robi ja jestem ciekawa jakbym wysłała fotki do furmanka czy polaka , to co by mi zaproponowali hehe
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2012-02-20 o 12:51 |
|
|
|
#7774 |
|
Rozeznanie
|
No wiem wiem, ale właśnie sugeruję się tym że jeszcze nie byłam w ciązy i nie karmiłam , a planuję a to może chyba wpłynąc potem na pierś.. ponadto jakiś wielkich też nie chce, w sensie że wepchać ile się da
) więc mam nadzieję że wszystko będzie w granicach przyzwoitości i dobrego smaku hehehe
|
|
|
|
#7775 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny bardzo bardzo bardzo dziękuję za rady i miłe słowa
teraz dla mnie jest koszmarem rozbieranie się przy chłopaku i zwykle...nie zdejmuję stanika... on nie chce żebym powiększała, ale już się uparłam i będę chciała zapisac się na wizytę, a on się z tym pogodził już hehe, nie ma innego wyjścia a wiecie coś może odnośnie dr Kociszewskiej? chcę zrobic w klinice Malia w Warszawie i jeszcze waham się między dr Kociszewską a Molską-Sową... bo do faceta się wstydzę iśc... już wolę chodzic do ginekologa niż jakbym miała facetowi pokazac moje cycki... |
|
|
|
#7776 |
|
Raczkowanie
|
to zmienia postac rzeczy! wiec beda w sam raz!
jednak ciaza a tym bardziej karmienie wplywa na piersiatka wiec lepiej zachowac umiar ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Ilovesleeping wiem mniej wiecej co czujesz, tez nie czułam sie super kiedy mi dwóch facetów ciaglo piersi ..ile to w nich skóry jest ale starałam sie do tego podejsc z dystansem....i slyszałam o tych lekarkach ale nic wiecej nie wiem..za to dr. Skwiercz przewija sie tutaj nagminnie
|
#7777 |
|
Raczkowanie
|
POWODZENIA! ![]() ![]() powodzenia Toniu!!! Czekamy na wieści ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Dziewczynki mi tak jak Malince stuknęły 2 miesiace wiec i ja wrzuce pare fotek ale troszke pozniej jak TZ pojdzie do pracy Ja siedze dzis w domku (wirus zołądka echh)
|
#7778 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tzn u dr Skwiercza dużo Dziewczyn stąd robiło tak? a on jest z Warszawy?![]() I widzę, że jednej Dziewczynie dziś się spełni marzenie zazdroszczę
|
|
|
|
|
#7779 |
|
Raczkowanie
|
dr. skwiercz to kobieta i ona jest w trójmiescie, tyle wiem,
|
#7780 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#7781 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem z warszawy i będę robiła u dr Witwickiego na Kabatach http://kabaty.waw.pl/ 29 mam operację więc zobaczymy (na mnie :P ) jak mu to wychodzi oby jak najlepiej! Ale sam dr barrrdzo miły i tak delikatnie podszedł do mojego problemu... |
|
|
|
|
#7782 |
|
Raczkowanie
|
Ilovespleeping pocieszę Cię. Naoglądałam się masę zdjęć przed i po i także z Twoim kształtem. Efekt jest świetny i jak pisze jooasi z czasem widać coraz większą poprawę. Oczywiście odrobinę jest widoczny wyjściowy kształt, ale wygląda to zupełnie naturalnie w całości!
|
|
|
|
#7783 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
nadinko biedna jesteś z tym wirusem
to jest przestrasznie uciążliwe. No a dziś wielki dzień Toni! Ciekawe jak się miewa
|
|
|
|
#7784 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się, bo was od czasu do czasu podglądam w nadziei, że może kiedyś będę miała fundusze na operację, póki co cieszę się, że wam się udało
![]() Cytat:
Mąż niby uwielbia mój biust, ale jak patrzę na "to coś" w lustrze, to mam ochotę wziąć i rozdrapać to paskudztwo. Nawet nie chciałabym dużych piersi (nie pasowałyby mi nawet, wolę siebie z małym biustem), ale chciałabym mieć okrągłe Co jakiś czas chodzi za mną pomysł operacji, w sumie to gdybym miała pieniądze, to ani chwili bym się nie zastanawiała. Kredytu nie wezmę, planujemy się budować i by mnie chyba zamordowali w domu, że tracę na "głupoty" zamiast na budowę. Ogólnie kicha, nie widzę niestety możliwości na to, że będę miała fundusze kiedykolwiek. Ewentualnie jeśli zgodnie z planem pójdzie za jakieś 15-20 lat przejęcie firmy po ojcu, to wtedy kasa będzie, ale czy będą chęci na operację? Za tyle lat to pewnie już mi będzie obojętne, jaki kształt ma mój biust. Zazdroszczę Ci.
|
|
|
|
|
#7785 | |||
|
Konto usunięte
|
ojj palnęłam gafę ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
ja to się mojego nawet nie pytam co sądzi o moich piersiach bo aż wstyd i o tym nie gadamy, on tylko mówi, że mu "nie przeszkadza, że mam małe i mnie kocha"...żeby tylko były małe, ale nie taki kształt! i też nie chodzi mi żebym miała duże, po prostu ładnie wyglądające i naturalne! a nie takie niewiadomo co...czyli nie jestem sama z moim problemem ech. Kochana, ja bym zrobiła za wszelką cenę tą operację, skoro jesteś też niezadowolona z biustu. Po co się męczyc całe życie... Porozmawiaj z mężem o tym, jeśli Ci zależy bardzo---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
zdaj od razu relację! a o tym dr poczytam ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#7786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rosołek juz ugotowałam a za chwilke ide na drzemke z malutkąA Avatarek jest mój
|
|
#7787 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny jak tak patrzę po avatarkach Waszych to macie takie piękne piersi...
|
|
|
|
#7788 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
witam się po długiej przerwie... całuję mocno
|
#7789 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilove informacje na temat poszczególnych lekarzy znajdziesz na forum beauty, tam są opinie pacjentek o większości z nich
![]() jak nam podasz swoje wymiarki i opowiesz co byś chciała uzyskać spróbujemy coś doradzić ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- co do facetów, mój mąż też kochał moje zwiski ale te nowe kocha zdecydowanie bardziej
|
|
#7790 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#7791 |
|
Zakorzenienie
|
rośniemy
... aż się boję co będzie za kilka miesięcy
|
#7792 |
|
Raczkowanie
|
Horo będzie super
. Myślę o Was cieplutko
|
|
|
|
#7793 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#7794 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oki poszukam czegoś o tych moich lekarkach ale jak patrzyłam o nich wcześniej to miały pozytywne komentarze odnośnie powiększania piersi ![]() no właśnie, ja jestem tego zdania, że moje nowe pokocha bardzo, bo jestem przekonana, że tych nienawidzi, cokolwiek by mówił to ja i tak wiem swoje ![]() podam wymiary później bo teraz mam trochę roboty a i powiedz jak mam się zmierzyc dokładnie hehe
Edytowane przez 201711291009 Czas edycji: 2012-02-20 o 16:41 |
|
|
|
|
#7795 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki kochane
![]() to wcale nie jest tak, że mi się moje panienki nie podobają... bardzo mi się podobają i jestem przeszczęśliwa, że nie mam już tych moich zwisających skarpetek. tylko człowiek się naogląga pięknych piersi, których tu nie brakuje i później porównuje... aczkolwiek nie tracę nadziei na to, że będą wyglądać jeszcze lepiej ![]() dziękuję za pocieszenie
|
#7796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My o moich gadamy, bo mnie często nachodzi wyzywanie na moje, tak strasznie ich nie lubię. W efekcie zawsze wysłuchuje, że czego chce, przecież są fajne bla bla bla... Taaa, jasne, na pewno mu wierzę On sam stwierdził, że jakby kasa była, to proszę bardzo, byle bym zrzędzić przestała, no ale kasy brak :/
|
|
|
|
|
#7797 |
|
Raczkowanie
|
Ilovesleeping bo to ty masz sie czuc dobrze sama ze sobą, i to że komus to nie przeszkadza nie pomaga zbytnio;/ akceptujemy bo kochamy i to miłe ale też do końca nie wystarczające
..Świniaczek to twój kredyt, twój problem , twoja kasa i twoje marzenia..zawsze istnieje możliwość przeprowadzenia tego w tajemnicy..nie zawsze cała rodzina musi o wszsytkim wiedzieć i miec wpływ na twoje decyzje..pozatym warto walczyc o swoje lepsze samopoczucie , o uczucie szczęscią..drugiego zycia nie będzie(chyba hehe)
|
#7798 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- no właśnie, jak ja się będę sobie podobac to jemu też się będę podobac. Innej możliwości nie widzę... |
|
|
|
|
#7799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby tak, ale nie przy wypłacie 1400 zł, z czego 450 zł idzie na raty ![]() Co nie zmienia faktu, że jak znajdzie się lepsza praca (z czym może być kłopot :/) to się poważnie będę zastanawiać. Póki co jakieś grosze sobie odkładam co miesiąc w niewiadomym celu, nie zdziwię się jak kiedyś pójdzie na cycki a resztę w kredycie. W tej pracy po prostu nie mam co nawet o tym myśleć
|
|
|
|
|
#7800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ilovesleeping - też się strasznie wstydziłam rozbierać przed chłopakiem i rozumiem Cię ale uwierz mi, że jeśli chodzi o lekarza to da się przełamać. Ja nie miałam w okolicy żadnej kobiety chirurga i musiałam zdecydowac się na mężczyznę. Cała się trzęsłam ale dało się przeżyć, uwierz mi więc sataraj się kierować bardziej tym żeby to był na pewno dobry lekarz a nie jego płcią. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

a przed operacja tez nie kupowałam hihi a ty 2 lataa niet , no to duza oszczednośc
) więc mam nadzieję że wszystko będzie w granicach przyzwoitości i dobrego smaku hehehe
on nie chce żebym powiększała, ale już się uparłam i będę chciała zapisac się na wizytę, a on się z tym pogodził już hehe, nie ma innego wyjścia
już wolę chodzic do ginekologa niż jakbym miała facetowi pokazac moje cycki...

to jest przestrasznie uciążliwe.