![]() |
#7801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Joasia meble zarąbiste - Oliwce by sie podobały - uwielbia Grovera
![]() Tylko ta cena ![]() Ja tez mam dzis sukces nocnikowy - zmobilizowana wyczynem kamilka posadziłam Oliwke i sie wysikala do nocnika -w koncu ![]() ![]() ![]() Agiko dla mnie to tez jest co najmniej dziwna sytuacja i tez nie rozumiem - ale od paru dni nic tylko słysze ze siostra małża placze bo ktos tam nie przyjdzie... moi rodzice w sumie z musu sie zgodzili, ale jak juz pojdą to przeciez nie wyjda z imprezy po 2 godzinach zeby wrocic do domu z Oliwką, mnie jest w kazdym razie głupio im to proponowac, wystarczy ze sie nia na codzien opiekują, nie bede im psuc zabawy. Szczerze mowiac jestem tak zła ze chyba pojde tylko na sam slub, małż nas bedzie reprezentował, mam ich w nosie. Za mna raczej nikt plakac nie bedzie. Dobra - koniec z tym tematem, nie bede Was dlużej zanudzać. Agiko, Twoja tesciowa to tez sie nie najlepiej zachowała, Twoj maz ma racje, nie ma sie co przejmowac, a niech se gadają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7802 |
Zadomowienie
|
Cześc kobitki!
Nie pisałam, bo siedziałysmy cały czas na zewnątrz, taka ładna pogoda ![]() ![]() ![]() Agiko, dobrze że z Kamilkiem juz wszystko ok ![]() Tiaro Wiki rosnie i coraz ładniejsza dziewczynka sie robi ![]() Płatku, Kasiulka ma rację, jesteś śliczna. Co do tego nie ma żadnych watpliwosci ![]() Kasiulko, wydaje mi sie ze Agika dobrze Ci radzi. Porozmawiaj z rodzicami. Może zgodzą się zaopiekowac Oliwką. Jeśli nie, to podrzuc mi Oliwkę, ja się chętnie Nią zajmę ![]() A to kilka zdjęc, juz dawno nic nie wrzucałam ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7803 |
Zadomowienie
|
Oho, widzę, że nie tylko Muszek uwielbia jazdę w taczce
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7804 |
Zakorzenienie
|
super fotki Natalki, to w taczce boskie
![]() ![]() ![]() Zazdroszcze Wam ze gdzies z małżami czy tez bez chodzicie, ja zamieniam sie pomału w starą kwoke, nigdzie juz nie wychodze, nie pamietam kiedy byłam w pubie czy na imprezie jakiejs ![]() ![]() Zgubiłam pierscionek który dostałam od małża na 1 rocznice slubu, chyba zsunał mi sie z palca, przeszukałam cały dom i nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7805 |
Wtajemniczenie
|
Natalka boska, robi się coraz bardziej dorosła
![]() Kasiulka łącze się z Tobą w bólu bo też nigdzie nie chodze. Jedyne rozrywki to wycieczki z Julką, wszystkie wyjścia są zawsze w trójke. U mnie główny problem to to że nie mam z kim zostawić Julki ![]()
#7806 |
Zakorzenienie
|
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Mnie też perspektywa siedzenia w domu z Matim w zime przeraża
![]() Wczoraj spotkałam kobiete dziecko w wieku 19miesięcy ![]() ![]() ![]() Dzisiaj znowu odstawił 1,5 godzinny koncert ![]() ![]() ![]() Joasiu meble są śliczne, ale kasa niezła, a co do łóżka to widze, że jest tam zabezpieczenie, mysle że jest ok. ![]() ![]() Kasiulko a w pracy przypadkiem nie zostawiłaś na biurku, albo może w łazience czy sypialni w domu gdzieś położyłaś i sie zawieruszył, musisz spróbowa sobie przypomnieć gdzie go ostatnio kładłaś ![]() Kostko fajne zdjęcia i Natalia śliczna ![]() My też jedynie wyjdziemy do knajpki na piwko jak jesteśmy u rodzinki, podobnie jak Julka śpi niespokojnie i godzn. 23.00 musimy być z powrotem bo wtedy zaczyna się kręcić i pora na mleko. Ostatnio co była ta impreza rodzinna z pracy, a tak ciagle w domu i zazwyczaj sami bez tż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7807 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulko nie wydaje mi sie zwe szwagierka tak placze ze ktos nie przyjdzie wydaje mi sie ze to gadanie twojej tesciowej. ja trzy miesiace po porodzie mialam slub siostry ciotecznej to zostala moja ciocia, ale tak tesknilam za Wiki ze nawet nie umawialam sie na cala noc tylko po oczepinach wrocilismy do domu. oczywiscie TZ nie za bardzo byl zadowolony. teraz najblizsze wesele mamy za dwa latka ( oczywiscie takie pewne zde bedzie). wiec Wiktoria zostanie z tesciami. kobietko nie denerwuj sie wiem ze jest ciezko czasami nadgonic za wyskokami ale na to nie ma rady. i zadne klotnie i awantury nic nie pomoga - zawsze jest jeszcze gorzej.
Agiko trudno zebys po tygodniu wyjazdow i pracy jeszcze siedziala po nockach tym bardziej nieproszona. a co do twojej siostry - super dziewczyna ze miala tyle sily by spakopwac sie i odejsc. wiele kobiet nie ma na tyle odwai. moja kolezanka za to spotyka sie z armenczykiem. powiedzialam jejjuz jakis czas temu zeby na niego uwazala bo ile razy ktos sie na nia spojrzy tzn facet to chce go bic. jest u nas w kraju i zazdrosny jak diabli. watpie w sukces tego zwiazku i podejrzewam ze jak juz zamieszkaja razem to bedzie tylko katastrofa. ona go kocha i zaslepiona jest miloscia a potem bedzie plakac. szkoda mi jej Joasiu mebelki super moja wiki lubi elmo. ale wyczytalam ze obie barierki sa sciagane wiec jak przystawisz lozeczko do sciany jednym bokiem to obie barierki moze da sie przymocowac po drugiej stronie na calosci. nie wiem czy mnie zrozumialas. co do wychodzenia to ja moze dwa razy bylam z TZ sama gdzies ale to gdzies to byly imprezy rodzinne. a tak w knajpce czy na jakiejs dyskotece to tylko pomazyc. nawet nie pytam sie moich rodzicow bowiem ze mina bedzie nie tega. ale i tak jak jedziemy na zakupy do hiper czy supermarketow to wole Wiktorie brac ze soba.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#7808 |
Zadomowienie
|
My z Tż też nigdzie nie wychodzimy
![]() ![]() ![]() Dziś pierwszy raz nie dałam świadomie Muszkowi cyca w dzień przed snem; płakał bidulek ale już był bardzo śpiący więc dałam butelkę z soczkiem i zasnął jak niemowlę ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7809 |
Zadomowienie
|
Kostko - Natalka śliczna, i włoski jej fajnie urosły. A ty może nam siebie pokażesz, bo całkiem zapomniałam jak wyglądasz
![]() My też z TŻ prawie nie wychodzimy na miasto wieczorkami. Od czasu do czasu kino, kolacja. Ale do pubów, dyskotek nas nie ciągnie. Starzy chyba jesteśmy. Częściej robimy imprezki u nas w domu, albo w porze letniej w ogrodzie ![]() Byłam dziś na drugim etapie rozmowy. Całkiem fajna firma. Ale trochę się boję zmiany, wiecie jak to jest. Powierzam to wszystko Bogu, jeśli tam ma być mój kolejny etap, to będzie, a jeśli nie to nie. Życie pokaże. JA tam bym na ich miejscu mnie zatrudniła ![]() Qurde, ostatnio non stop padaka jestem ![]() ![]() Ch_aga ty masz rację, kobieta od razu lepiej się czuje jak makijaż i fajny ciuch włoży. A tak się czasem nie chce ![]() I trzymaj się w postanowieniu odnośnie karmienia, skoro taka twoja jest decyzja. A ty Płatek to niedługo niezłe bicepsy będziesz miała od tego lulania. Już nie wiem co poradzić. Zębole są straszne, zwłaszcza trzonowce. Trzym się kochana ![]() Dziś sukces nocnikowy 8 razy. Siostra go wysadzała i za każdym razem zrobił, my jak wróciliśmy też go posadziliśmy i też zrobił. Tylko jak zrobić by załapał o co chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę spać ![]()
#7810 |
Zakorzenienie
|
Agiko jestem godna podZiwu Twojej osobie
![]() ![]() ![]() Ch_ago powinnaś skorzystać z tego że możesz wychodzić z mężem bez małego i zabarć męża do dyskoteki czy do jakiejś fajnej knajpki ![]() ![]() ![]() ![]() Mati wczoraj mi gorączkował ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj u nas leje, lało całą noc ![]() ![]() ![]() Haniu gdzie się podziałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7811 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Cytat:
smiac mi sie chce bo Natan ostatnio tez namTestosteron przerwał ![]() my z małzem tez często nie wychodzimy mimo ze lubie tanćzyc i to bardzooo to nie tęsknie za dyskotekami kojarza mi sie z piajnymi ludzmi dymem z papierosów fuuu i bójkami mimo ze mam 22 lata to nie lubier i nie l;ubiłam dyskotek zawsze wolałam małą kanjpke miłą albo impreze w domu lub dobra restauracje jesli gdzies idziemy to do restaracji własnie na grilla do kina do znajomych czy cos w tym stylu a my w trojke wczoraj Shreka trójke ogladalismy!!:P super jest!! jutro przyjezdza siostra z małzem zakupic samochod w Krakowie i przyokazji przywieziemi nastepne niezłe ciuszki w niskiej ceni ![]() ![]() juz nie moge sie doczekac jak znowu wyjade do nich...tamn jesty zupełnieine zycie...ludzie nie pedza..spokoj poZdrawiam |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7812 |
Wtajemniczenie
|
Agiko gratuluje sukcesow nocnikowych. a Wiki siada i zaraz schodzi. nie za bardzo zadowolona tym nocnikiem ale za to jak wstanie to szybciutko odstawia go za sedes ( bo nocnik zawsze tam stoi) chyba zeby znow jej nie sadzac. dzisiaj juz mialam puszczac ja na golaska ale zrobilo sie takie zimno. jeszcze wczoraj takie fajnie cieplutko bylo w nocy spokojnie a godzine temu zaczelo wiac jak diabli. drzewa sie uginaja i zaczyna na dodatek padac. i podobno tak ma byc do konca tygodnia.
Platku prawo dobra rzecz wierz mi. sama mam i korzystam. nikogo sie nie musze prosic jak chce jchac na zakupy czy gdzies za miasto z Wiktoria. tym bardziej jak TZta nie ma ciagle w domku to przyda ci sie. wiem ze jest coraz ciezej i coraz wiecej kombinacji z egzaminami. wlasnie o e egzaminy moj TZ jeszcze nie ma prawka. boi sie testow i za zadne skarby nie moze ich zrozumiec, a jak twierdzi na wkucie ich nie ma mowy.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#7813 |
Zakorzenienie
|
Tiaaro moja koleżanka też bała się egzaminów i nie poszła, teraz jak zmarł jej mąż okazało się że nie ma wyjścia musi zdać
![]() Ja też się boję ale nie tyle testów co jazdy. Jak obserwuje jazde kierowców to chwilami mi się słabo robi, ale może przyda mi się za rok czy dwa lata jak będe szukać nowej pracy ![]() Goasiaczku, ale ty młodziutka jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7814 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja jestem cały czas, tylko przywiozłam siostre i ona jak jesteśmy w domu to gra ![]() U nas wszystko już dobrze. Agiko powiem tylko że siostra bardzo dobrze zrobiła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Płatku naprawde śliczna jesteś, Mati oczywiście też ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko fajne te zdjęcie w taczce ![]() Kasiulko co do wesela to tak jak dziewczyny nie wyobrażam sobie młodej płaczącej za tym że ktoś nie przyjdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joasiu wam też gratuluje sukcesów nocnikowych ![]() ![]() Co do prawka to naprawde mówie wam, jak ja się nuczyłam to wy też ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7815 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja najgorzej to się boję wyprzedzania, wyjazdu z parkingu i objazd na rondach ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7816 |
Zadomowienie
|
no młodziutka
![]() ![]() siostra przywozni mi z Tuszyna z Łodzi ona tam pracuje i mi załatwia po cenach hurtowych ![]() co do prawa jazdy to tez planuje ale narazie musi mnie mąz nauczyc jao tako Powodzenia Płatku ![]() Płątku ty z tym tłuszczem nie przesadzaj b tak jak dziewczyny mówią ładna z Ciebie dziewczyna ![]() i kilo w ta czy w ta tego tak szybko nei zmieni ![]() hmm a Natanielka tez chyba zaczne na nocniczek sadzać moja rodzine ostatnioo dwiedziła moja kuzynka z florydy duzo ode mnei starsza i jak widziała mnie na zdj to zdziwiona była ze ja juz taka wyrosnietai mam juz dziecko ona mwiła ze mnie pamieta jak taka mała biegałam 2 latkamiałam a teraz niedługo moje dziecko tyle bedzie miało ![]() czas tak szybko leci |
![]() ![]() |
![]() |
#7817 |
Zakorzenienie
|
Chciałam w piatek nachwalić Wiki Tiaary, napisałam dłuuugiego posta i neta nam wyłączyli
![]() ![]() Płatku,ale z ciebie laska ![]() A co do prawka,to dobra rzecz. Ja sama mam od 5 lat,ale i większego strach do jazdy ![]() ![]() Ja nocnika uczę już od pk 3 miesięcy i Adrianek (odpukać) robi ładnie siusiu prawie za każdym razem jak go sadzam. Choc bywa,że i cały dzień nie chce z niego korzystać. Nawet raz udało mu się zrobić coś więcej ![]() Gosiaczku,wcale nie uważam,że ty gowniara jesteś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekuje kociulku kochana jestes ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7819 |
Zadomowienie
|
No ja jestem z tych co lubią jeździć
![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie, z tym nocnikiem to jest tak, że ja na weekend zaczęłam, a teraz czarną robotę moja siostra odwala w ciągu dnia. Dziś nawet była kupka ![]() ![]() Płatek, a dlaczego po wakacjach już na fitness nie wracasz? Przez prawko? Bosze jakie wy młode jesteście, ja to bym chciała ciągle mieć 26-28 lat ![]() ![]() Moja siostra mi pisała, że jej chłopak wydzwania i że nagrał się na sekretarce, niezbyt miło - bardzo delikatnie mówiąc. Co ją utwierdza tylko w przekonaniu, że podjęła dobrą decyzję. Szkoda, ze nie może teraz do Polski przyjechać ![]() LAtem jest się niestety trudniej opanować przed fast foodowym jedzonkiem i slodyczami i lodami i itp... Bynajmniej ja tak mam, po pracy na obiad na miasto. Od wczoraj powiedziałam basta i znowu sałatki i lekkie obiadki w domu. Zobaczymy na jak długo ![]() Idę na wiśnie do ogrodu.
![]() |
#7820 |
Zakorzenienie
|
Hej baby - wszystykie jestescie sliczne, młode i zazdroszcze Wam super figurek. Agiko Ty to jakos nie widze zebys choc gram nadwagi miała, i z czego tu sie odchudzac
![]() ![]() Z tym weselem juz mi przeszło, mam to w nosie, najwyżej pojde tylko na slub i gwiżdże na to - fiu fiu ![]() ![]() Jesli chodzi o jeżdżenie to nie jeżdze, prawko mam od hoho i troche, na poczatku troche jeździłam, potem zaliczylismy z bratem wypadek (nie z naszej winy) i dostałam blokadę, przestaam jeździc i tak juz zostało. Lepiej sie czuje jako pasażer, jako kierowca potwornie sie denerwuję - chyba lepiej zebym nie siadala za kółkiem. Wiecie wczoraj stwierdziłąm ze jestem lekko pierdalnięta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7821 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko to wtedy ja też jestem *******nięta bo jak Ty ciagle śpiewam Lili czy inne piosenki Mateuszka, albo naśladuje teletubisie
![]() ![]() Moja ciocia miała też wypadek kupe lat temu jeszcze syrenką leżała ponad pół roku w szpitalu i jak Ty Kasiulko włączyła jej się blokada i nie usiadła już więcej za kółkiem i podejrzewam, że już nigdy tego nie zrobi ![]() Gosiaczku powiedziałam młodziutka w sensie pozytywnym nie myśląc wcale, że gówniara ![]() ![]() Kociulku tak sobie próbuję Ciebie skojarzyć z jakiegoś zdjęcia i nic ![]() ![]() ![]() Dziewczyny mam nadzieje, że temat spotkania nie wygasnie, a jak padnie na Wrocław to Agiko szukaj gdzieś fajnego miejsca gdzie możemy wybrać się w taką ilość osób na dobra kawe lub lody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7822 |
Zadomowienie
|
Kasiulko, Płatku -- dołączam do grona p*********ętych; ja też śpiewam piosenki bebe lilly czy króliczka czy tych z płyt minimini
![]() A teraz się pożalę: już drugi dzień nie dawałam Muszkowi cyca w dzień i tak już będzie zawsze ale właśnie sobie uświadomiłam, że to minęło ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7823 |
Wtajemniczenie
|
Chaago
![]() no mi sie jeszcze nie zdazylo palnac lub spiewac bez opamietania ale wy dziewczyny to na prawde zalecam dwa tygodnie intensywnego urlopu. jakies kilkaset kilometrow od domu. ale sie nie przejmujcie. taki bieg wydarzen jest normalny. to oznaka ze jestesmy zwiazane z naszymi dziecmi. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7824 |
Zakorzenienie
|
Ch_ago bardzo dobrze robisz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulko a jak u Ciebie z karmieniem Oliwka zapomniała już o cycku czy może wróciłaś do karmienia piersią? Agiko niestety jeśli pójde na prawko to będe musiała odpuścić sobie fitness bo tż nie wyskrobie aż tyle wolnego dla mnie bym mogła chodzić. Szkoda mi bardzo tych zajęć, ale kto wie może w przyszłym roku wróce na nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7825 |
Zadomowienie
|
Chago
![]() ![]() ![]() Resztę napiszę później, bo własnie Natalka sie obudziła ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7826 |
Zakorzenienie
|
Chaga, ja tez jestem zdania,że dobrze robisz
![]() ![]() Płatku,faktycznie nie wklejałąm swojego zdjecia,ale to dlatego,że nie ma sie czym chwalić ![]() Zdjęcie które wklejam nie jest za bardzo aktualne,sprzed 1,5 miesiąca. To ja z Adriankiem i nasz podlaski przełom Bugu.
![]() |
#7827 |
Zakorzenienie
|
Jak miło ze nie tylko ja jestem walnięta
![]() ![]() Co do karmienia to Oliwka za cyckiem nie teskni w ogole, do karmienia nie wróciłam i juz nie zamierzam - ale rozumiem doskonale Cie Ch ago, tez sie pare razy zlapałam na tym ze po kapieli chciałam odruchowo cycka wyciągac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7828 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki -- bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7829 |
Zadomowienie
|
płatku nie no co Ty ie odebrałam tego w ten sposob
![]() chyba ten syndrom dotyka wszystkie matki ja tez wysopiewuje piosenki lili albo królika titou a najlepsze ze np do Natanka czesto mówie dzieciecym głosemn dla zabawy a czasem sie nie kontroluje i wypale tak do kogos...tez dziwne spojrzenia sa haahaha ![]() ![]() ja dostałam miesiaczke i ledwo zyje ![]() kociulku b ładnie na zdj wygladacie |
![]() ![]() |
![]() |
#7830 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, dobrze Gosiaczku
![]() ![]() ![]() Kociulku pewnie, że bardzo ładnie wyglądasz ![]() ![]() ![]() ![]() Przywieźli nam wersalkę ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze dwa zęby się już przebiły i ładnie rosną, ale trzy znowu razem idą ![]() ![]() ![]() Ch_ago udanego popołudnia z koleżanką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.