Powiększanie piersi cz.7 - Strona 262 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-20, 20:30   #7831
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
Tonia już po wszystkim. Bylem ja własnie odwiedzić i prosiła mnie żebym Was poinformował co u niej, wiec to czynię

Z tego co mówiła to wszystko w porządku. Doktorek wsadził jej 425cc do obu piersi. Jak z nią rozmawiałem to wyglądała jakby dość dużo wypiła, ale to pewnie po narkozie

Jutro koło 15 powrót do Polski wiec popiszecie z nią osobiście.

Pozdrawiam
Tomasz
Serdeczne gratulacje dla niej i szybkiego powrotu do formy A i pozdrowienia dla TŻa, że ją wspierasz i nie bałeś się wkroczyć w babskie szeregi
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 20:36   #7832
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Ja to od początku (kiedy jeszcze nie wiedziałam o fasolce) ciągle bym spała... a myślałam, że jestem przemęczona pracą
a płeć koniecznie chce znać... zaraz jak tylko będzie możliwa do określenia ... chociaż stawiam na córcię, bo mam straszne problemy z cerą
a ciastem, czekoladą i wszystkim, co się da zjeść jestem obłożona... mam ochotę dosłownie na wszystko i w każdej ilości ... aż sama jestem na siebie zła
Witaj horo
Dawno Cie nie widzialam Super, ze swietnie sie czujesz I jedz sobie na zdrowie, bo to jedyny czas, kiedy wszystko na co masz ochote jest zdrowe
Napisz jak Twoje panienki??? Zmieniaja sie??? Urosly???
U mnie na wsi panuje epidemia ciazy i jedna od drugiej sie chyba zaraza Chyba w zimowe dni ludzie bardzo sie nudza i szybko chodza do lozka

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Adres ebay,trzeba czesto zagladac do sprzedającego bo długo nie mial rozmiarow. A tamten Jooasi z tymi grubymi ramiączkami oddalam bo był za duzy,a mojego rozmiaru nie mieli. http://www.ebay.co.uk/itm/3903877025...84.m1423.l2648

A widzialas u Malinki prawie wogole nie widac blizn,a ja mam jakies czerwone plamki jeszcze,ochh

I dziekuje za komentarze
Dobra cena W sklepie chodza za okolo 30 funi
A ja od miesiaca smigam bez stanika i czuje sie najlepiej:jup i:
Stary 2012-02-20, 20:37   #7833
malinkac
Raczkowanie

Izzi Ty wysyłasz wiadomość a musisz wysłać zaproszenie.
na profilu każdej dziewczyny znajdziesz "zaproś do znajomych czy dodaj do konatktów lub przyjaciół..." musisz to wysłać i jak ktoś zaakceptuje to masz dostęp do jego galerii
Stary 2012-02-20, 20:38   #7834
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Serdeczne gratulacje dla niej i szybkiego powrotu do formy A i pozdrowienia dla TŻa, że ją wspierasz i nie bałeś się wkroczyć w babskie szeregi
Dołaczam sie do pozdrowien! Dbaj teraz Tomku o swoja kobietke, niech wypoczywa i cieszy sie nowymi cycuszkami czekamy na wiesci od was !
Stary 2012-02-20, 20:39   #7835
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
Tonia już po wszystkim. Bylem ja własnie odwiedzić i prosiła mnie żebym Was poinformował co u niej, wiec to czynię

Z tego co mówiła to wszystko w porządku. Doktorek wsadził jej 425cc do obu piersi. Jak z nią rozmawiałem to wyglądała jakby dość dużo wypiła, ale to pewnie po narkozie

Jutro koło 15 powrót do Polski wiec popiszecie z nią osobiście.

Pozdrawiam
Tomasz
Buziaki dla Toni
Piersi napewno ma piekne Teraz niech szybko tu wraca i opowiada
Stary 2012-02-20, 20:40   #7836
dagaa81
Raczkowanie

TONIA!!!!!! Gratulacjie wielkie Już "po" kolejna nasza Gwiazdka
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 20:50   #7837
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witaj horo
Dawno Cie nie widzialam Super, ze swietnie sie czujesz I jedz sobie na zdrowie, bo to jedyny czas, kiedy wszystko na co masz ochote jest zdrowe
Napisz jak Twoje panienki??? Zmieniaja sie??? Urosly???
U mnie na wsi panuje epidemia ciazy i jedna od drugiej sie chyba zaraza Chyba w zimowe dni ludzie bardzo sie nudza i szybko chodza do lozka
Hej Żabuś
a panienki ... kształt bez zmian ... nie opadły na szczęście (ale sumiennie noszę staniki) i już urosły (moze nie jakoś bardzo widocznie, ale w niektórych stanikach już się nie mieszczą)

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
TONIA!!!!!! Gratulacjie wielkie Już "po" kolejna nasza Gwiazdka
Ja również dołączam się do gratulacji

horo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-20, 20:50   #7838
mune
Raczkowanie

Toniu gratulacje , wracaj szybko do nas, czekamy na Twoje piękności!!!!
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 20:56   #7839
klaudeczka2010
Zadomowienie

HEJOS

HORO KURDEEEEEEE to ja nic nie wiedziałam i robię TAAKIE OCZYGRATULUJĘ SŁONKOZ CAŁYCH SIŁ..ja się balam że jestem w ciąży ale nie jestem..chociaz w planach za... może 4-5 lat na 3 dzidzię się zdecyduję!!!

NADINKA PIĘKNE MASZ TE CYCORKInoo tż pokazałam i mówi że superi pyta mnie a TY kiedy masz tą operację??pogubił się ..i ja już też...ale to już bliżej niż dalej...

TONIU gratulacjeeeeeeeei teraz w ogóle mam misz masz we łbielekarka która miała CIEBIE i ma mnie operować, nie chciała dać więcej niż 330 a polak włożył 425 to ja już nie wiem kto ma rację i dlaczego ona uparła się na takich małych?????????????i czy w moim przypadku będzie miała rację i 390 będzie ok!!!,

całuję Was wszystkie kochane
Stary 2012-02-20, 21:09   #7840
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
HEJOS

NADINKA PIĘKNE MASZ TE CYCORKInoo tż pokazałam i mówi że superi pyta mnie a TY kiedy masz tą operację??pogubił się ..i ja już też...ale to już bliżej niż dalej...
będzie ok!!!,

Klaudeczko bardzo dziekujei za komentarze rowniez Twoje bedą tez sliczne zobaczysz! To kiedy Twoj dzien?
Stary 2012-02-20, 21:23   #7841
201711291009
Konto usunięte

Dziewczyny a ja mam jeszcze takie pytanie...tutaj widzę, że jakoś długo czekacie na operacje, a ja bym chciała iśc na konsultacje i za jakieś 2/3 tyg już na operację...da się tak?:P chciałabym na wakacje już miec co nosic w kostiumie kąpielowym
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-20, 21:27   #7842
Gipsy
Raczkowanie

Toniu - ja się też dołączam do gratulacji. Coś czuję, że będziesz miała naprawdę pożądny rozmiarek

Jooasi - aparat mi znów odmawia posłuszeństwa, dziś pół dnia z nim walczyłam i (odpukać) chyba chwilowo działa więc czekaj na maila

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam jeszcze takie pytanie...tutaj widzę, że jakoś długo czekacie na operacje, a ja bym chciała iśc na konsultacje i za jakieś 2/3 tyg już na operację...da się tak?:P chciałabym na wakacje już miec co nosic w kostiumie kąpielowym
Da się, wszytko się da tylko nie wiem czy warto się tak spieszyć bo to decyzja na całe życie.

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-02-20 o 21:29
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 21:27   #7843
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
To zależy od tego jakie wolne terminy będzie mieć lekarz. Niektóre dziewczyny (np. ja) mają bardziej odległe terminy, ponieważ nie mają innej możliwości. Na konsultacji pewnie od razu dowiesz się kiedy najbliższy termin, o ile o to zapytasz
Stary 2012-02-20, 21:31   #7844
201711291009
Konto usunięte

Dziękuję za odpowiedź Dziewczyny zaprosiłam niektóre z Was, już sama nie wiem którą zaprosiłam, a którą nie Myślę, że będę tu teraz częstym gościem przyjmijcie zaproszonka jeśli chcecie, jeśli nie to też się nie obrażę
Stary 2012-02-20, 21:34   #7845
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Klaudeczko bardzo dziekujei za komentarze rowniez Twoje bedą tez sliczne zobaczysz! To kiedy Twoj dzien?
NIE WIEMhe moze marzec,moze kwiecień a może czerwiec..ja jak wiadomo zaliczkę wpłaciłam 1kwietnia 2011 także niedługo będzie rok jak przesuwam z miesiąca na miesiąc..ale tak nam się posypało że wiesz...........mam nadzieję że jak najszybciej.. czekam w każdym razie z utęsknieniem ..chyba jak już je będę miała to bibę zrobię dla wszystkich forumowiczekby to opić

MIRABELKO DZIECI PIĘKNE!!!!

ILOVE raczej dłużej się czeka na op bo chirurdzy mają pozapychane terminy ale jak się wstrzelisz w wolne miejsce..to czemu niejak tylko badania będą dobre to mozesz się kłaść na stółpowodzenia!!!:c mok:
Stary 2012-02-20, 21:36   #7846
201711291009
Konto usunięte

Cytat:

ILOVE raczej dłużej się czeka na op bo chirurdzy mają pozapychane terminy ale jak się wstrzelisz w wolne miejsce..to czemu niejak tylko badania będą dobre to mozesz się kłaść na stółpowodzenia!!!:c mok:
oby były dobre no i na razie to muszę zrobic rozeznanie lekarzy i się zdecydowac no i jakiś termin konsultacji później umówic
Stary 2012-02-20, 21:41   #7847
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź Dziewczyny zaprosiłam niektóre z Was, już sama nie wiem którą zaprosiłam, a którą nie Myślę, że będę tu teraz częstym gościem przyjmijcie zaproszonka jeśli chcecie, jeśli nie to też się nie obrażę
Zauważyłam też, że pytałaś o dr z Wawy. Najlepiej poszukaj informacji na necie. Ja widziałam niejedną pozytywną o dr Szczycie i w rankigach najlepszych lekarzy też jego nazwisko widniało Możesz przeszukać też wątki wpisując w wyszukiwarkę jego nazwisko lub też innych lekarzy
Stary 2012-02-20, 21:48   #7848
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
oby były dobre no i na razie to muszę zrobic rozeznanie lekarzy i się zdecydowac no i jakiś termin konsultacji później umówic
PRZYJEŁAM zaproszenie..buźka!
Stary 2012-02-20, 21:56   #7849
izzi42
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Dziewczynki mam pytanko, jak bylyscie na przymiarkach implancików- to jak się ma taka przymiarecza do efektu końcowegochodzi mi o to czy podczas przymiarki wydaa sie ok takie chce rozmiar dość spore a w efekcie jest mniej czy tak samo

i prośba doradźcie jaki rozmiarek wziać biuścik ccialabym b duze C albo fajne D doktorek powiedział, że przy implanciku anatom allergan 290g wyjdzie DD na przymiarce było spore już sama nie wiem mętlik w głowie POMOCY

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-20, 22:00   #7850
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam pytanko, jak bylyscie na przymiarkach implancików- to jak się ma taka przymiarecza do efektu końcowegochodzi mi o to czy podczas przymiarki wydaa sie ok takie chce rozmiar dość spore a w efekcie jest mniej czy tak samo

i prośba doradźcie jaki rozmiarek wziać biuścik ccialabym b duze C albo fajne D doktorek powiedział, że przy implanciku anatom allergan 290g wyjdzie DD na przymiarce było spore już sama nie wiem mętlik w głowie POMOCY
Z tego co niejedna dziewczyna pisała to na przymiarkach są większe niż wychodzą w rzeczywistości. Jakieś 10% mniejsze będą Ja jeszcze przed przymiarkami więc ciekawa jestem jak to będzie jak będę mierzyć Dobrze, że do Polski śmigam sama, bo mój TŻ mógłby się przerazić, że może za duże będą a tak zobaczy już po fakcie
Stary 2012-02-20, 22:16   #7851
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Zauważyłam też, że pytałaś o dr z Wawy. Najlepiej poszukaj informacji na necie. Ja widziałam niejedną pozytywną o dr Szczycie i w rankigach najlepszych lekarzy też jego nazwisko widniało Możesz przeszukać też wątki wpisując w wyszukiwarkę jego nazwisko lub też innych lekarzy
też jego nazwisko gdzieś mi przemknęło, ale to jednak facet a ja mam jakieś dziwne opory

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
PRZYJEŁAM zaproszenie..buźka!
dzięki kochana
Stary 2012-02-20, 22:19   #7852
Nadinka2
Raczkowanie

Dziewczynki zegnam sie z Wami Spokojnej nocki (jutro niestety do pracy 5 rano bbboosze)

Ilovesl zaproszenie przyjete
Stary 2012-02-20, 22:21   #7853
201711291009
Konto usunięte

izzi przyjęłam i dzięki za zaproszenie
Stary 2012-02-20, 22:22   #7854
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
też jego nazwisko gdzieś mi przemknęło, ale to jednak facet a ja mam jakieś dziwne opory

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

dzięki kochana
http://www.znanylekarz.pl/ranking-le...yczny/warszawa Tutaj masz nazwiska lekarzy i opinie o nich Ciężko powiedzieć na ile wiarygodne, ale są
Stary 2012-02-20, 22:38   #7855
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
http://www.znanylekarz.pl/ranking-le...yczny/warszawa Tutaj masz nazwiska lekarzy i opinie o nich Ciężko powiedzieć na ile wiarygodne, ale są
kicia dzięki

oglądałam Wasze galerie, ale zazdroszczę są takie piękne
Stary 2012-02-20, 23:13   #7856
MyaDiva
Zakorzenienie

Musiałam zaglądnąć bo ciekawa byłam co u naszej Toni I widzę że wszystko świetnie Tomasz podrzuciła nam dobre wieści Rozmiarek superaśny bardzo się cieszę Życzę Toniu spokojnej nocki i wypatruje Cię na forum

Cytat:
hej Dziewczyny założyłam nowy wątek i jedna dobra osoba, Jooasi, zaprosiła mnie tutaj, dziękuję bardzo kochana a w tamtym wątku napisałam jaki mam problem, pewnie każda z Was już na niego rzuciła okiem, ale jeszcze raz tu napiszę http://www.007b.com/breast_gallery.php na tej stronie, 13 fotografia to zdjęcie moich piersi tzn no to nie moje, tylko takie najbardziej odpowiadające moim, może tylko nie są tak opadające, ale chodzi mi o brodawki...one odstają od reszty a nie są takie ładne, tak jakby hmm stożek?!ech...Jooasi napisała, że każda z Was tutaj miała taki problem, ale to był pewnie po prostu problem malutkich piersi a nie takiego czegoś, bo nawet nie wiem jak to okropieństwo nazwac... dlatego jestem zdecydowana je powiększyc, tylko zastanawiam się czy implanty ładnie wypełnią to coś, czy po prostu powiększą piersi, a "stożek" z brodawek nadal zostanie Proszę o radę Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe posiadaczki nowych piersi
\
Witam gorąco.
Jeśli dobrze policzyłam te zdjęcia - to mamy tam fotkę z tuberous breasts czyli z bulwiastą deformacją piersi. Jest to deformacja do której dochodzi w okresie dojrzewania - jej przyczyna nie jest znana. W okresie rozwoju gruczołu pierś nie rozwija się i deformuje , tworzy się charakterystyczne zwężenie u podstawy w skutek czego brodawka/pierś ma kształt stożka/bulwy.
Jedyną metodą poprawy wygladu piersi jest zabieg chirurgiczny.
Jeśli jest połączony z jednoczesnym powiększeniem lekarze najczęściej stosują ciącie na otoczce- bo z tego dojścia najłatwiej usunąć deformacje piersi.
Widziałam dwa razy takie piersi po operacji. W pierwszym przypadku lekarz skorygował otoczki, cięciem przez otoczkę włożył małe implanty pod gruczoł. Pacjentka z góry została uprzedzona że przypadek jest trudny, że może być krzywo, i musi być mało bo ...(i tu długa lista wszystkiego przeciw). Uzyskany efekt zadowalający.
W drugim przypadku lekarz zrobił wielką demolkę włożył spore implanty podmięsniowo z ciącia pod piersią. Pacjentka nawet nie wiedziała że ma tuby lekarz nie widział żadnego problemu. Efekt - piersi jak po każdym innym powiększaniu.
Dlatego musisz bardzo rozważnie wybrać lekarza.

Cytat:
Dziewczyny bardzo bardzo bardzo dziękuję za rady i miłe słowa teraz dla mnie jest koszmarem rozbieranie się przy chłopaku i zwykle...nie zdejmuję stanika...on nie chce żebym powiększała, ale już się uparłam i będę chciała zapisac się na wizytę, a on się z tym pogodził już hehe, nie ma innego wyjścia a wiecie coś może odnośnie dr Kociszewskiej? chcę zrobic w klinice Malia w Warszawie i jeszcze waham się między dr Kociszewską a Molską-Sową... bo do faceta się wstydzę iśc...już wolę chodzic do ginekologa niż jakbym miała facetowi pokazac moje cycki...
Lekarze na prawdę oglądają tylko brzydkie cycki przeciez nikt z ładnymi do nich nie idzie. No chyba, że na wizytę kontrolną już po operacji. Więc nie masz się czego wstydzić. Nie ujmując nic tym paniom- ja bym sugerowała jednak innych lekarzy. Takich którzy mają duże doświadczenie w takich przypadkach- duże i z sukcesami. Bo to że ktoś robi/robił takie piersi- nic nie znaczy.

Cytat:
hihihi - od tego portalu trzeba się trzymać z dala żeby sobie w głowie nie namieszać I najlepiej jeśli lekarz nie ma tam w ogóle żadnej opini. Jeśli ktoś chce dowiedzieć się więcej - jest tam też forum, trzeba się zalogować i można poczytać jak ten ranking działa Kij i marchewka

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Buziam Was wszystkie papatki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 07:04   #7857
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
HEJOS

HORO KURDEEEEEEE to ja nic nie wiedziałam i robię TAAKIE OCZYGRATULUJĘ SŁONKOZ CAŁYCH SIŁ..ja się balam że jestem w ciąży ale nie jestem..chociaz w planach za... może 4-5 lat na 3 dzidzię się zdecyduję!!!

TONIU gratulacjeeeeeeeei teraz w ogóle mam misz masz we łbielekarka która miała CIEBIE i ma mnie operować, nie chciała dać więcej niż 330 a polak włożył 425 to ja już nie wiem kto ma rację i dlaczego ona uparła się na takich małych?????????????i czy w moim przypadku będzie miała rację i 390 będzie ok!!!,

Klaudeczko,
a jakie ja zrobiłam oczy ... najpierw na widok 2 kresek na pierwszym i kolejnych testach, a potem na widok obrazu przy badaniu usg
....ale widocznie tak miało być

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
Izzi,
Ty masz już sporo swojego biuściku
możliwe, ze te 290 cc wystarczy do rozmiaru C/D, ale... (powiem jak zawsze ) ja bym wybrała okrągłe a nie anatomki

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 07:23   #7858
jooasi
Wtajemniczenie

ale naskrobałyście a tylko jeden wieczór mnie nie było bo prąd nam odcieli na wsi
Ilove szczuplutka dzieczyna ale masz kawał klaty, możesz tam upchnąć dużo powiedz jakie piersi byś chciała uzyskać? co Ci się podoba?

Toniu gratuluje doktorek swoim zwyczajem dorzucił pare mililitrów on to i słonia upchać by potrafił tam gdzie inni szpilki wadzić nie mogą niezły jest dochodź do siebie i goj nam sie ładnie
Stary 2012-02-21, 09:01   #7859
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

No to Tonia pewnie jest przeszczęśliwa! Strasznie się cieszę, ze już jest po wszystkim i czekam na relację o niej!

izzi42 a jaką Ty masz wyjściówkę?
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 09:08   #7860
Wiola33
Raczkowanie

Toniu gratuluję Ty już po. A ja zaczynam się denerwować. Do tej pory raczej przejmowałam się tym, aby zdążyć zrobić wszystko co sobie zaplanowałam, a dziś czuję lekkie poddenerwowanie.
Zawsze chiałam mieć większe piersi i już jutro to marzenie ma się spełnić. Troszkę dziwnie się czuje.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości