|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7861 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Toniu!!! Gratulacje nie moge się doczekać zdjęć i strasznie zazdroszczę, że już po
![]() Ja się coraz bardziej boję, poczytałam dziś z rana opinie w tym rankingu lekarzy o swoim i niby jest że spokoo... ale mam koszmary, nie moge się na niczym skupić , boję się że zwariuję a tu jeszcze 8 dni! Eh a mój TŻ mnei pocieszał czym się martwisz to ejszcze 2 tyg a ja COooo? to tydzień tylko! i wtedy i on się przejął... Dziewczyny kupowac już jakis stanik sportowy/topik... czy on powinien być zapinany sprzodu czy jak? bo potem to raczej nie bede miała siły na zakupy |
|
|
|
#7862 |
|
Raczkowanie
|
Ilovesleeping ja na kosultacje czekałam pare dni, a po konsultacji moglam miec operacje za 2 tyg...miałam za 4tyg..zależało mi na szybkim terminie bo Tż mógł tak przylecieć..a w wakacje nie chciałam marnować urlopu na rekonwalescencje..
i nie zamykaj sie tylko na babeczki, nie taki wilk straszny ![]() Sam lekarz mi powiedział że już wszystko widział ![]() Tonia Gratulacjee kochanaa,, niezly implancikk i ze niby wiecej nie wejdzie ![]() Ise o nie nie, daj sobie juz spokój z opiniami, przed operacja trzeba sie skupic na dobrych myślach. Ja kupiłam trumpha triaction 75C , tzn Tż poleciał i kupił
|
#7863 |
|
BAN stały
|
Horo! cieszę się, że z Wami wszystko w porządku i czujecie się dobrze
i fajnie się czyta Twoje posty bo widać że się cieszysz z dzieciątka suuuuperrr!!! A Klaudeczka mnie zaskoczyła tym że nie wiedziała ![]() Tonia już po? extra! kolejna cycolinka jest wśród nas |
|
|
|
#7864 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
C ?? ![]() moze taki? http://allegro.pl/triumph-triaction-...046164461.html Edytowane przez Ise Czas edycji: 2012-02-21 o 10:55 |
|
|
|
|
#7865 |
|
Zakorzenienie
|
Wiola33 22.02 - JUTRO![]() Ise 29.02 - 9![]() mune 05.03 - 14![]() IsaDorra 07.03 - 16![]() sherry.b 26.04 - 64![]() ania1919 27.04 - 65![]() kicia_nh 11.07 - 140![]() Olivkaa200 12.07 - 141![]() Witajcie Toniu gratulacje! Wczor aj cały dzien myslalam jak tam u Ciebie Dziewczynki a ja do was mam pytanie, jak tydzien po operacji zacznie sie nosic fiszbiny, po 2 tygodniach zacznie sie chodzic na solarium i po miesiacu zacznie latac bez stanika to co moze stac sie z piersiami??I nie chodzi tu że ja tak chce robic absolutnie |
|
|
|
#7866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogę się wtrącić w Waszą rozmowę? Dlaczego okrągłe byś wybrała Horo ?Pytam, bo zaczynam się zastanawiać nad okrągłymi. Jaka różnica? Czy Waszym zdaniem u mnie lepiej będą wyglądać okrągłe czy anatomy? 13 marca mam raz jeszcze spotkanie z Kasprzykiem i będziemy ustalać rozmiar i który implant, więc muszę szybko nastawić się na moje oczekiwania i wymagania. Horo gratuluję dzieciąteczka, dbaj o siebie. Klaudeczka trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej doczekała się cycuchów ![]() Tonia gratuluję, że jesteś już "po". Wiola33 stresuję się bardziej niż Ty ![]() ![]() To już jutro, Twój dzień
|
|
|
|
|
#7867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 2 ... te piersi są jednak delikatnie "wiszące" i wg mnie ładniejszy efekt osiągnęłoby się za pomocą okrągłych ... ale taki mam gust
|
|
#7868 |
|
Raczkowanie
|
"Delikatnie wiszące" ? - oglądam tyle anatomów i okrągłych a nie widzę przynajmniej na fotkach różnicy
![]() Ehhh chyba za ciemna jestem
|
|
|
|
#7869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:confused :http://allegro.pl/energy-n-triaction...092594462.html a rozmiarowo ty chyba tak powinnaś wybrać ten mój teraz jest na Mnie w sam raz, scisle trzyma Horo fajnie ci , masz luz od nadmiernego ruchu ale z tym snem to nie zazdroszcze, to samo przechodziłam...jak tylko przeszłam koło kanapy to gleba he Klaudeczka no to czekac tylko na ta Bibkę!
|
|
#7870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7871 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeszcze pomyślę nad tym lub topikiem na razie jakimś bo kupa kasy a nie wiem czy będzie potem przydatny
|
|
|
|
|
#7872 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
Mam pytanko do dziewczyne od dr Skwiercz - jest problem z zakupem staniczka MAMVELL PLEIN - panie z Triumpha z Galerii Baltyckiej powiedziały iż są tylko duże rozmiary po biustem, mało tego prawdopodobnie są wycofane z produkcji. Móiwły też że one tak naprawdę nie zbieraja piersi do środka, zaproponowały mi inny staniczek ktory zalecany jest przez innych lekarzy (z innej kliniki). No i wzielam ten ktory mi poleciły. Dobrez tryzma, nie ma fiszbinek ale nie jest też usztywniony... Nie wiem czy dobrze zrobiłam i go zakupiłam. rozmaiwlam z Panią dr o tym i powiedziała abym coś podbnego kupiła - no i dałam się namówić Paniom z Triumpha - tylko że jest on miękki, sportowy - a mam go nosić w ciągu dnia. Nie wiem co robić. Macie jakeiś pomysły???
|
|
#7873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kamiluwa no ja nosilam tez co pokazalam w linku hmm pewnie cos podobnego kupilas
|
|
#7874 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi jak to jest z kasą przed operacją?
Pewnie wszędzie tak samo ![]() Ja już połowę mam wpłaconą a drugą połowę mogę dać chyba w dniu operacji, czy muszę przelać na kilka dni przed? Muszę zapytać doktorka. A jak to było u Was? |
|
|
|
#7875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7876 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam dać wszystko w dniu operacji i to w gotówce o.O
|
|
|
|
#7877 |
|
Raczkowanie
|
ja 5 tys przed i reszta w gotówce przed operacja w gabinecie o czym bylam poinformowana
![]()
|
#7878 | |||
|
Konto usunięte
|
hej Dziewczynki
![]() Cytat:
zaczynam się dzięki Wam przekonywac do facetów, może będę bardziej bezpieczna w ich rękach na pewno niedługo na poważnie już będę musiała się zacząc orientowac co do lekarza, bo chciałabym w kwietniu już się umówic na konsultację...---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
a piersi to wiesz...teraz nic nie mam więc nawet jak będę miała małe to się będę cieszyc. duże odpadają - za duża by była różnica, no i mój tata raczej nie może wiedziec... 1. http://operacjeplastycznewroclaw.pl/...ie-piersi.html bądź 2. http://www.chirurgiaplastyczna.yoyo.pl/zdjecia.php te też bardzo ładne: 3. http://www.estheticon.pl.staticcps.a...rig/577403.jpg ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201711291009 Czas edycji: 2012-02-21 o 18:12 |
|||
|
|
|
#7879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak przypadkiem weszłam na niektórych lekarzy i przeczytałam pewne historyjki to aż ciężko było sobie to wyobrazić tak się nic kupy nie trzymało, albo śmiać się chciało Bardziej chodziło mi o liste lekarzy w tym wypadku z Warszawy zgromadzoną w jednym miejscu![]() Sherry ja tak jak Ise całą kwotę gotówką w dniu operacji. Najlepiej zadzwoń i się dowiedz. Każdy lekarz/klinika ma inne wymagania
Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-02-21 o 18:19 |
|
|
|
|
#7880 |
|
Raczkowanie
|
cześć wszystkim
![]() mam głupie pytanie ale od początku miałam z tym problem... chodzi o cytaty. jak zrobić cytat z kawałka czyjegoś posta?
|
#7881 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#7882 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
![]() noc była najgorsza. co godzinę Pani Pielęgniarka przychodziła i oczyszczała dreny, a o 2 'spacerujemy, spacerujemy'. uciśnięta byłam bandażami tak, że miałam żebra zgniecione i dosłownie paliło. gdyby nie środki przeciwbólowe to bym tam zginęła ![]() dzisiaj ok 16 miałam wyjmowane dreny.. "raz, dwa, trzy" i szarpnięcie, przy prawym aż mi łzy do oczy naszły. a cycuszki... jak mój TŻ pisał, 425cc okrągłe, pod mięsień. bałam się, że będą ogromne... a są nawet małe nie wyobrażam sobie jakbym miała mieć te anatomki 295 jakiś żart chyba. a te cycuszki takie biedne mam nadzieję, że się jeszcze wybiją. pas mam tak założony, że jeden cycuszek (prawy) mi pcha w dół a jeden do góry. za tydzień w pon na kontrolę a tydzień później na zdjęcie szwów.teraz siedzę u siostry i zaraz jemy pizzę, jutro wracam do domu i... powiem mamie co się stało ![]() wypowiedź chyba chaotyczna ![]() dziękuję wszystkim za słowa otuchy i pozdrowienia |
|
|
|
#7883 |
|
Konto usunięte
|
toniu, jestem tu nowa i mnie jeszcze nie poznałaś hehe ale gratuluję! cieszę się, że jest kolejna zadowolona
i tak zazdroszczę, że ojoj
|
|
|
|
#7884 |
|
Raczkowanie
|
Tonia
|
|
|
|
#7885 |
|
Zadomowienie
|
Toniu za kilka dni zapomnisz o bólu
A cycuszki napewno się wybiją. Jesteś dopiero po operacji, skóre miałaś jędrną, nierozciągniętą to teraz musi się ułozyć wszystko A czemu tak masz ten pas założony a nie jak inne dziewczynki, że pchał oba implanciki w dół? Jeszcze raz gratulacje |
|
|
|
#7886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- teraz się udało a wcześniej zamiast cytatu wyskakiwało mi jakieś QUOTE ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Toniu jeszcze raz gratuluję za parę dni będziesz się czuła dużo lepiej
|
|
#7887 |
|
Raczkowanie
|
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Shock-...item27c39d9668
Moj rozmiarek,polecam!
|
#7888 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też wybieram się do dr Skwiercz ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#7889 |
|
Raczkowanie
|
Nadinko a ile to jest pod biustem to 34 ?
|
#7890 |
|
Raczkowanie
|
Viva, moze jednak warto pokazac sie u doktora?
Zajrzyj tutaj: http://www.padtech.pl/index.php?menu=upiersi pozycja: 2005 Pas piersiowy (white) Zobacz 90,00 zł Sprawdź |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

Wiola33 22.02 - JUTRO
Wczor aj cały dzien myslalam jak tam u Ciebie

:confused :