|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7891 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Witaj Toniu ![]() Jak czytam to jak bym na nowo to przezywała.Mialam identyczne przezycia ale ja to jeszcze wylam tak ze az ta pielegniarka prosila o cisze bo Malinka spała na drugiej sali. ![]() Jeszcze raz gratulacje i podziekuj TZowi za wiesci ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Kochana to jest 75. 32 to jest 70 ![]()
![]() |
#7892 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Aaa musze wam powiedziec ze zapisałam sie na silownie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7894 |
Raczkowanie
|
Aaa musze wam powiedziec ze zapisałam sie na silownie ![]() ![]() Olivko Brawo ![]() ![]()
#7895 |
Raczkowanie
|
Hejka,
dawno nie pisałam ale podczytuje codziuennie. Jest co - bo tempo macie nieziemskie ![]() Ja własniew wróciłam z Wrocka- ściaganie szwów. dziwna sprawa - niby nie bolało - ale jak sie 2 tyg pach nie goli ![]() ![]()
#7896 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7898 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mysle ze jak masz dobrze złozona diete to silownia do tego jest wskazana.Tylko nie przesadzaj zebys przez tydzien nie chodzila na zakwasach.Stopniowo ![]()
![]() |
#7899 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7900 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() He he ja to mam najgorzej po weekendzie szczegolnie jak mam gosi to nie ma szans by do Was zajrzec a potem tyle stron ...echh Ale az milo ![]()
![]() |
#7901 | |
Raczkowanie
|
Kurde caly czas sie zastanawiam czy te moje cycochy sie jeszcze wybija - te Polakowe dojrzewaja jak nie wiem co - na początku prawie nic a potem takie bomby. Czasami żałuje że nie wzięłam więcej - ale lekarz mi dzisiaj tez mówił że bym wyglądała "sztucznie" bo jestem chudzina - a tak jestem proporcjonalna. Musi cos gadać, no nie?
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja byłam 2 tyg. poza domem - u rodziców - internet od rana do wieczora. Teraz od kilku dni w domu - z 2 maluchów i męzem, do pracy wróciłam - tyle mojego co poczytam ukradkiem w robocie - nawet pisać nie mam jak. I takie szybkie odp. jak teraz-mąż dzieci usypia ![]() Tonia - gratulacje, mówiłam że bedzie wiecej niz te planowe 400ml
![]() ![]() Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-02-21 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7902 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale sie usmialam z tych pach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7904 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Z pachami masakra - sama grzałam - ale wiecie jakie to głupie uczucie takiego krzaka wywalić przed lekarzem I co najlepsze - za bvardzo to antyperspirant nie wchoddzi w grę ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
łee - to dasz radę. I wyniki dobre wyjdą, wszystko się ułozy. ja tydzień przed konsultacjami doatałam info że mój tato może miec podejrzenie białaczki - ma porobić badania. Taki strach mnie ogarnał - ja chę cycki robic a tu taka wiadomośc i tato moze mieć problemy. ale kilka dni przed alarm został odwołany i pojechałam - a juz jestem 2tyg po operacji teraz. Dlatego trzeba przechodzic przez "kłody pod nogami" - i będzie git.
![]() ![]() Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-02-21 o 20:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#7905 |
Wtajemniczenie
|
Toniu super, ze juz jestes
![]() ![]() ![]() ![]() Siwa ale sie usmialam z krzaka ![]() ![]() ![]() ![]() Jak jestes 2 tygodnie po , to moze nam sie pokazesz co??? Panienki napewno by chcialy sesje zdjeciowa ![]()
#7906 |
Raczkowanie
|
Tina napewno ci wybija, tym sie raczej nie martw:P
jakbym mi tak wsadzic 500 to to tez by byly balony ![]() ![]() ![]() ale do każdej figurki co innego pasuje ![]() Siwaa nie marudz!!!! he wariatki normalnie ![]()
#7907 |
Zadomowienie
|
Wiolu powodzenia jutro
![]() ![]() ![]() Swoją drogą będziesz mieć rozmiarek, o którym ja myślę, więc jestem ciekawa efektu. Zobaczymy co mi moja dr zaproponuje ![]() Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-02-21 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#7908 |
Raczkowanie
|
WIOLA jutro Twoj dzien wiec juz dzisiaj zycze Ci duzo sil i powodzenia. Bedzie dobrze,pamietaj ze jestesmy z Toba myslami i wracaj do nas tak szybko jak tylko bedziesz mogła.Kciukasy zacisniete
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Kicia dziekuje ![]()
Juz są ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nadinka2 Czas edycji: 2012-02-21 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#7909 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam dziewczyny
![]() kicia_nh wyjściówkę wrzuę już po ![]() ![]()
#7910 |
Wtajemniczenie
|
Wiola powodzenia jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]()
#7911 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7912 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-02
|
No dobra byłam dzisiaj u lekarza z tymi koimi krzywymi i przy okazjii zdjac szwy . Powiedział że zadnego pasa nie musze nosic ale ze jak chce to prosze bardzo on nie zabrania. Ze to zejdzie ze miesien trzyma bla bla bla aleeeeee...powiedzial ze sa ladne duze i chyba o to chodzilo a kto by sie tam jakas mala roznica przejmowal ( wogole na poczatku mowil ze on nie widzi roznicy). Jak juz mu uzmysłowiłam ze jest roznica i mnie w konia nie zrobi to powiedzial ze jak nie zejdzie to najwyzej sie poprawi
![]() JAK TO NIE ZEJDZIE TO MU JEDNO JAJO WYRWE ZEBY TEZ MIAL ROZNICE NOOO Juz po samej operacji po przebudzeniu byla roznica to moze on kieszen za wysoko zrobil.... no zabije gnoja normlanie!!!!!!!!!!!!!!!: mur: |
![]() ![]() |
![]() |
#7913 |
Zadomowienie
|
Zaniedbałam Was!
Od jutra czytam na bieżąco ![]() Widzę Tonia wrócila szczęśliwa ![]()
#7914 |
Zadomowienie
|
Witam się z samego ranka
![]() Wiolu, dziś Twój dzień ![]() Piję kawkę, suszę włosy i do pracy spadam. Pa. |
![]() ![]() |
![]() |
#7915 | |
Rozeznanie
|
Wiola trzymam kciuki
![]() dziewczyny czy Wy od razu spałyście na płasko? ja dzisiaj spałam i jak mnie TŻ podniósł to myślałam, że mi cycki odpadną... straszny ból. na ból mam przepisany tramal ale nie do końca pomaga. skąd mogę coś skutecznego wziąć. czy muszę iść do rodzinnego po skierowanie na coś? ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7916 |
Raczkowanie
|
WIOLU powodzenia!!! Jesteś w bardzo dobrych rękach więc się nie martw!!! Wszystko będzie dobrze
![]()
#7917 |
Raczkowanie
|
Wiolu, będzie pięknie, zazdroszczę Ci, że to już dziś.
Głowa do gory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7918 |
Zadomowienie
|
Viva większość lekarzy zapewne jest miłych, dobrych, kochanych dopóki wszystko jest pieknie. Jak już wg pacjentki coś jest nie tak to wychodzi z nich prawdziwa natura:/ Trzeba być dobrej myśli, może faktycznie to mięsień. Zastanawiam się czy nie byłoby dobrze, gdybyś się skonsultowała z innym lekarzem, który możle lepiej by Ci doradził, chociażby co do tego pasa. A co do kary to jedno uciąć a za drugie drutem kolczastym na słupie elektrycznym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7919 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Po pracy poszukam mojego pasa i Ci wysle jak znajde ok??? ![]() ![]()
![]() |
#7920 |
Raczkowanie
|
Viva no ładnie..chociaż mógł od razu zachowac sie fair i powiedziec o co biega, w czym problem a nie głupa walić że nie widać;/
sek w tym że i tak musisz czekać wiec mam wielka nadzieje że to mięsień i sie cycoszki do porządku doprowadzą ![]() Tonia, na płasko po operacji, w zyciuu..ból niesamowity w ten sposób...spanie tylko na stosie poduszek czyli półsiedząco..od razu sie lepiej poczujesz i cos prześpisz ![]() Gwen no jak możesz Nas zaniedbywac ![]() Oliwka ja tez w domu cwicze, ostatnio nawet Tż zaraziłam i przy okazji dzieciaki ![]() aaa i jesli bedziesz miec dobra diete dostarczającą organizmowi niezbędnych skł odzywczych witamin itp w czasie ćwiczeń to na wyniki nie powinno to miec wpływu ![]()
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm ![]() ![]() Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2012-02-22 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.