Powiększanie piersi cz.7 - Strona 266 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-22, 21:03   #7951
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

siwa owszem kazdemu lekarzowi może zdarzyć się wpadka, tylko jeden przyzna się do błedu i poparwi na swój koszt a inny uda, że nie widzi problemu i poprostu się wypnie
ciekawe czy byś broniła doktora gdyby Twoje piersi wyglądały jak vivy?? rozstaw rzeczywiście wynika z anatomii ale taka różnica w wysokości i wyglądzie już nie naoglądałam się różnych asymetrii po op ale ta vivy mnie niepokoi i naprawde warto by było żeby Mya na to zerknęła.

a swoją drogą viva dostała mało konkretne te zalecenia jak chce to niech nosi jak nie to nie albo jest potrzebny pas albo narobi szkody i lekarz powinien o tym zadecydować a nie pacjentka
z tego co pisze viva dr jednak dopuścił możliwość poprawki jak w końcu dopatrzył się różnicy więc do końca nie jest pewny czy efekt bedzie odpowiedni.
Stary 2012-02-22, 21:07   #7952
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
ja mam taki tyle ze u siebie w sklepie zaplaciłam coś ok 95zł..:confused :

http://allegro.pl/energy-n-triaction...092594462.html

a rozmiarowo ty chyba tak powinnaś wybrać
ten mój teraz jest na Mnie w sam raz, scisle trzyma

Horo fajnie ci , masz luz od nadmiernego ruchu ale z tym snem to nie zazdroszcze, to samo przechodziłam...jak tylko przeszłam koło kanapy to gleba he

Klaudeczka no to czekac tylko na ta Bibkę!
hej laski - ja na chwilkę - tyle skrobiecie że nie zdążę wszystkiego dzisiaj nadrobić więc na razie tylko napiszę że ja dostałam od doktorka ten http://allegro.pl/triumph-triaction-...046164461.html i jak dla mnie jest średniacki ale wczoraj kupiłam http://allegro.pl/energy-n-triaction...092594462.html ten - polecała go joasi - a jest po prostu rewelkaaaa - mam czarny
Stary 2012-02-22, 21:15   #7953
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
o.. http://www.volumbust.pl/index11m.html to cholerstwo jadłam. i jak pod koniec 20dniowej kuracji miałam napięte piersi to się cieszyłam jak małe dziecko... a okazało się, że jestem przed okresem

kurde.. chciałabym sobie cycuszki pooglądać ale lekarz powiedział, że mam na razie do poniedziałku ani pasa ani stanika nie zdejmować. i trochę mnie martwi to, że ten pas mam tak założony, że jedną pierś pcha do góry a jedną w dół.. boję się, że się skrzywią przez ten tydzień
Tonia ja jak wyszlam ze szpitala i doszlam do hotelu (2min z buta) to zaraz sie rozpakowalam, zeby poogladac I zdjecia porobilam za jednym odpakowaniem

Jooasi mam juz Mirenke wmontowana Istny cyrk byl
Stary 2012-02-22, 21:21   #7954
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
KAMILUWA a jaki staniczek kupiłaś? ,tak to prawda że go trudno dostać(plain) ale spróbój w REAL na Osowej albo TESCO na Karwinach tam też są butiki Triumpha. Jak bys była w któryms z nich to poproś panią aby zadzwoniła do innego sklepu i zapytała czy może maja na stanie (ja tak zrobiłam) i dostałam A co do tego że nie zbiera to głupota u mnie zbiera i mam w nim cycki złąćzone jak bułeczki i jest mega wygodny ,moja koleżanka nie mogła dostac w sklepie i zamówiła prez internet było to trudne ale jej sie udało A jesli chodzi o wycofanie to nie dlatego że nie trafiony model tylko że kolekcja wyszła i tyle ja ze wszystkimi staniczkami.Próbój jak chcesz to na priwa moge przesłąć zdjęcie jak piersi w nim wyglądają (dwie bółki)
u nas też nie ma w galerii w Sznie - byłam ale Pani ma sprowadzić mi biały 70 C mierzyłam D i był troszkę za duży - nie zebrał mi piersi jak bułeczki - ale jest ładnie wycięty - i myślę że mniejszy czli C da taki efekt - a rodzyneczko - ja poproszę o Twoje focie na priv
Stary 2012-02-22, 21:26   #7955
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez krokus26
Witajcie.
Kaju cieszę się, że wszystko pięknie się goi. Dr pewnie zaleciła Ci staniczek triumpha mamabel plain - bo jak powiada on ładnie piersi układa /ha,ha- ale mi się zarymowało/.
Jeżeli chodzi o top, to ja już po 1,5 tyg z gatty /był za luźny/ na triumpha triaction wymieniłam- dobierasz je rozmiarowo jak w zwykłych staniczkach, a super trzyma piersi- polecam. Ja zresztą już mam drugi mniejszy- bo jak słusznie piszą dziewczynki jakoś pod biustem obwód się zmniejsza. Mam nadzieję, że pozdrowiłaś Panią dr od krokusika /ha,ha/. Kaju na kiedy ustaliłyście kolejną wizytę?

Słonko Kochane- ten staniczek triumpha nie jest dla Ciebie nie noś go w żadnym razie. Ja wiem że on dobrze trzyma- ale on jest tak uciska że w Twoim wypadku "trzyma za mocno". W takim ugniataczu nic się nie uformuje tylko ugniecie To jest mega ścićliwiec z mega płytkim profilem - i jest świeny ale do rozmairu żeleczek 350cc!! Do tego Tobie się ma dół piersi uformować/fałd wypchnąć- jak się ma to zrobić z takim ściskaczem? Spędziłam w tym staniku pół roku- wiem co może zrobić Więc wrzuć ten kaganiec do szuflady i na razie o nim zapomnij. Jak będziesz miała w przyszłości kłopoty ze słabą torebką powiem Ci co z nim zrobić i jak go wykorzystać A teraz topik nowy zakup - i noś dziewczynki tak jak masz zalecone

Mi MyaDiva odradziła ten model na ten czas.
Buziolki
Stary 2012-02-22, 21:38   #7956
Nadinka2
Raczkowanie

[QUOTE=jooasi;32466577]Toniu kochanie gratuluje bedziesz miała piękne pannice a na rozmiar to poczekać musisz trochę odpoczywaj słoneczko teraz

wszystkim niecierpliwym w efektach donosze, że moje cycki urosły po trzech miesiącach, nawet nie wiedziałam ale właśnie do kostiumu zmierzyć się musiałam i tak wyjściowo było 73/86 miesiąc po operacji 72/90 dziś jest 71/93

zdziwienie wielkie, może niech już nie rosną myślałam, że tak dzieje się tylko u dziewczyn z wyjściowym zerem a ja miałam cycka wyciągniętego, więc wszystkie którym mało po operacji, poczekajcie trzy miesiące to urośniecie

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Oooo Jooasi gratuluje! Jak tak to mi miesiac został i zobacze czy w moim przypadku tez tak bedzie w co lekko watpie,teraz jest 78/93. Z tego co narazie zaobserwowałam to mi brzuszek rosnie ale to tylko z obzarstwa,nie moge przestac.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
o.. http://www.volumbust.pl/index11m.html to cholerstwo jadłam. i jak pod koniec 20dniowej kuracji miałam napięte piersi to się cieszyłam jak małe dziecko... a okazało się, że jestem przed okresem

kurde.. chciałabym sobie cycuszki pooglądać ale lekarz powiedział, że mam na razie do poniedziałku ani pasa ani stanika nie zdejmować. i trochę mnie martwi to, że ten pas mam tak założony, że jedną pierś pcha do góry a jedną w dół.. boję się, że się skrzywią przez ten tydzień
Toniu ja zagladałam i wogole zdejmowalam go na kilka minut zeby odpocząc bo tak mi ciasno bylo i ta opaska wstretna. O niebo lepiej sie czulam ale nie na długo. A nie moglam oczu oderwac od panienek. Pstrykaj fotki zeby pozniej sobie popatrzec jak sie zmienialy.

Siwa widze ze masz tak jak ja mały niedosyt
Stary 2012-02-22, 22:15   #7957
zabulek1
Wtajemniczenie

Wy tez macie problemy zeby wejsc na forum??? Nie wiem, czy mi czasem net nie zamula :-(

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 22:16   #7958
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
powiedziałam mamie..bardzo fajnie to przyjęła... ale tacie nie powiem dla taty jestem potłuczona
Tak się potłukłaś, że aż cycki urosły Mój tata też nie wie, nawet by mi przez myśl nie przeszło żeby mu powiedzieć.

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Gipsy modele bardzo fajne ale miseczki małe mają, chyba tylko Ty skorzystać możesz ale jak w necie chcesz kupić to uważaj, ostanio czekałam miesiąc na przesyłke, zmawiałam kilka razy i zawsze jakieś jaja z nimi
Przynajmniej nikt mi nie wykupi Jutro się przejdę do Tchibo w takim razie na zakupy.

Siwa - dobrze pamiętam, że palisz? Jak tam się trzymasz po operacji? Ja dziś (3 tygodnie po) zapaliłam pierwszą fajkę i myślałam, że zemdleję tak mi niedobrze było. Chyba rzucę to cholerstwo na dobre.
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 22:36   #7959
violinka69
Raczkowanie

Witam Was Dziewczynki po dluzszje przerwie i przede wszystkim gratuluje tym, ktorym jeszcze nie gratulowalam nowych nabytkow

Cytat:
powiedziałam mamie..bardzo fajnie to przyjęła... ale tacie nie powiem dla taty jestem potłuczona
Toniu ogromne GRATULACJE!!! Bardzo sie ciesze, ze jestes juz po, na pewno bedziesz zadowolona z rozmiarku, poczekaj, az Ci wybija, moje tez byly malusienkie na poczatku, a potem wyszly na swiatlo dzienne
A z tym spaniem to podziwiam Cie, ze dalas rade na plasko, ja bym umarla...Ja zaczelam spac normalnie doslownie z tydzien temu, a bywa, ze rano budze sie lekko obolala i dalej mi najwygodniej na plecach, ale teraz juz faktycznie na plasko
Zazdroszcze podejscia mamy...moja nie wie i sie raczej nie dowie, a tacie nie wspominajac

W ogole to zabawne, bo od operacji minelo ponad 2 miesiace i NIKT sie nie zorientowal. A przynajmniej nikt nie pyta :P smieszne to, bo chocby z rodzina spotykam sie praktycznie codziennie. Ale zobaczymy co powiedza jak sie cieplej zrobi Tylko faceci mi sie gapia w cycki teraz...na pewno sie ciesza, ze mam takie piekne supernaturalne piersi :P

Postaram sie za pare dni wrzucic jakies nowe fotki..a moze na 3-miesiecznice...zobaczymy
Stary 2012-02-22, 22:53   #7960
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
W ogole to zabawne, bo od operacji minelo ponad 2 miesiace i NIKT sie nie zorientowal. A przynajmniej nikt nie pyta :P smieszne to, bo chocby z rodzina spotykam sie praktycznie codziennie. Ale zobaczymy co powiedza jak sie cieplej zrobi
violinka, ale to przecież po operacji jest się obolałą, nic nie można robic, zero wysiłku, to jak to możliwe, żeby rodzice się nie zorientowali? też bym tak chciała
no i właśnie powiedzcie mi dziewczyny, bo wyobrażam sobie to tak, że przez kilka pierwszych dni to się leży bo jest ogromny ból i nie można się wysilac...po jakim czasie się wstaje z łóżka i np idzie na uczelnię(jak w moim przypadku by wypadało)?

i przypuścmy, że miałabym operację no hmm np. pod koniec maja... i jak by wyglądały moje wakacje? zależy mi żebym mogła jeździc z moim nad wodę i się opalac...

Edytowane przez 201711291009
Czas edycji: 2012-02-22 o 23:00
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 23:40   #7961
violinka69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
violinka, ale to przecież po operacji jest się obolałą, nic nie można robic, zero wysiłku, to jak to możliwe, żeby rodzice się nie zorientowali? też bym tak chciała
no i właśnie powiedzcie mi dziewczyny, bo wyobrażam sobie to tak, że przez kilka pierwszych dni to się leży bo jest ogromny ból i nie można się wysilac...po jakim czasie się wstaje z łóżka i np idzie na uczelnię(jak w moim przypadku by wypadało)?

i przypuścmy, że miałabym operację no hmm np. pod koniec maja... i jak by wyglądały moje wakacje? zależy mi żebym mogła jeździc z moim nad wodę i się opalac...
ilovesleeping u mnie niestety nie bylo tak rozowo. Nie mieszkam z rodzicami, na poczatku "wyjechalam" na tydzien, pozniej byly wspolne swieta, chodzilam w workach i udawalam, ze plecy mnie bola, dlatego nie moge dzwigac itp. Najpierw bylo mi bardzo ciezko, mialam momenty zalamania i chcialam powiedziec, bo potrzebowalam wsparcia chocby duchowego, ale ostatecznie nie zlamalam sie i nikt nie wie do dzis, a teraz to juz praktycznie zapomnialam o tym,ze kiedys nie mialam biustu przez pierwszy tydzien pomagala mi czworka przyjaciol, ktorzy przyjezdzali do mnie i podawali mi herbate. Ale po 6 dniach juz wsiadlam do auta, bolalo jak cholera, ale ja twarda babka jestem
Jezeli bedziesz miala op.pod koniec maja to opalanie musisz sobie odpuscic, ja na solarce nie bylam i na razie nie planuje choc juz 2,5 mca minelo. Jak dla mnie najlepiej robic zima lub jesienia, ale czasem nie ma wyboru

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-23, 07:15   #7962
izzi42
Raczkowanie

witam
właśnie siedzę w pracy i oczywiście co? myślę tylko o nowym biusciku, z jednej strony nie mogę się doczekać a zdrugiej trudna decyzja co do rozmiaru i kształtu cholercia

na dodatek mam kłopoty z tarczycą hormony w normie a dwa guzki mam

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 07:25   #7963
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
ilovesleeping u mnie niestety nie bylo tak rozowo. Nie mieszkam z rodzicami, na poczatku "wyjechalam" na tydzien, pozniej byly wspolne swieta, chodzilam w workach i udawalam, ze plecy mnie bola, dlatego nie moge dzwigac itp. Najpierw bylo mi bardzo ciezko, mialam momenty zalamania i chcialam powiedziec, bo potrzebowalam wsparcia chocby duchowego, ale ostatecznie nie zlamalam sie i nikt nie wie do dzis, a teraz to juz praktycznie zapomnialam o tym,ze kiedys nie mialam biustu przez pierwszy tydzien pomagala mi czworka przyjaciol, ktorzy przyjezdzali do mnie i podawali mi herbate. Ale po 6 dniach juz wsiadlam do auta, bolalo jak cholera, ale ja twarda babka jestem
Jezeli bedziesz miala op.pod koniec maja to opalanie musisz sobie odpuscic, ja na solarce nie bylam i na razie nie planuje choc juz 2,5 mca minelo. Jak dla mnie najlepiej robic zima lub jesienia, ale czasem nie ma wyboru
ojj kochana tak Ci dobrze, że już to masz za sobą i to dlugo za sobą... ja też raczej nie będę mogla nikomu powiedzieć, chociaż nie wiem jak to zrobię bo mieszkam z rodzicami mamie chyba będę musiala powiedziec...
no pewnie najlepiej robić zimą lub jesienią, ale ja nie będę miala takiej możliwości, bo będę zaczynać pracę od września więc tak od razu dni wolnych nie będę mogla wziąćpozostaje mi teraz, oczywiście jeśli będzie wolny termin bo z tym też może być problem...

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
witam
właśnie siedzę w pracy i oczywiście co? myślę tylko o nowym biusciku, z jednej strony nie mogę się doczekać a zdrugiej trudna decyzja co do rozmiaru i kształtu cholercia

na dodatek mam kłopoty z tarczycą hormony w normie a dwa guzki mam

izzi, widzę, że Ty będziesz robić u Kasprzyka, ja też chcę jednak u niego (odpuścilam tamte panie ) powiedz mi, kiedy bylaś na konsultacji? i ile czekasz na operację? nie wiem czy da się u niego tak, żebym zrobila już najpóźniej w maju...
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 08:30   #7964
jooasi
Wtajemniczenie

Ilove jak chcesz Kasprzyka to dzwoń szybciutko i ustalaj terminy bo u niego ponoć długo się czeka
i obu Wam radze powalczyć o większe implanty bo on jakoś z założenia robi małe piersi
Stary 2012-02-23, 08:36   #7965
Foczka 81
Raczkowanie

cześć pannice
Jakby ktoś lubiał sobie "popatrzeć" to ja swój albumik uzupełniam regularnie, i zapraszam!
Stary 2012-02-23, 09:01   #7966
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

hejj dziewuszki

Ilove sleeping

ja do Kasprzyka sie umawiałam na konsultacje i miałam na nia czekać 2 miesiące temu zrezygnowałam , lepiej zadzwonic i jak najszybciej sie dowiedziec..a ile po konsultacji jest zabieg to ja nie wiem

Violinka nowe focie są..IDE OGLĄDAĆ czy coś dodaliście
Stary 2012-02-23, 09:21   #7967
annahanna1
Przyczajenie

Hej dziewczyny, probuje juz od kilku dni cos napisac, ale ciągle nie widze swoich wpisow - teraz to jest sprawdzenie...

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

O widzę ze się udało.
Miałam operację 07.02 - ale duzo wczesniej gdy nie mogłam sie zdecydowac na rozmiar podczytywałam Was na forum. Teraz jestem tak 15 dni po operacji i juz wreszcie moge powiedziec ze jakos w nocy spalam i juz nic mnie az tak nie boli.
Do Toni - jak pierwszy raz piersi widzialam po zdjeciu szwow - czyli w 12 dniu, wtedy tez dostalam stanik i pas. W nocy ten pas sciagam, w dzien nosze, chociaz sciska mocno i jest nie wygodny. Blizny juz moge smarowac i jeszze smaruje piersi lotionem 1000 boczki bo tam mialam silne obrzeki.
stanik ktory teraz sobie na noc kupilam to triumph energy, a na dzien triumph triaction.
Piersi sa jak dwa kamienie - i z tego co czytam i sie dowiaduje to bedzie tak nawet 2-3 miesiace...
Bylo ciezko ale juz jakos daje rade- a piersi sa cudne-bynajmniej jak spr wyglad w bikini
pozdrawiam Was dziewczyny
annahanna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 09:28   #7968
jooasi
Wtajemniczenie

teraz Cie widać korzystaj z tych ikonek po prawej pod każdą wypowiedzią i z szybkiej odpowidzi

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

annahanna witaj
szkoda ze tak późno się odzywasz, podopingowałybyśmy Ci troche
kto Cie operował i co tam masz wsadzone w te cycunie?

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość

Jooasi mam juz Mirenke wmontowana Istny cyrk byl
a co tak zdawkowo , dawaj tu szybko relacje co się działo
Stary 2012-02-23, 09:32   #7969
annahanna1
Przyczajenie

Dzieki Joasi za podpowiedz, wlasnie nie korzystałam z szybkiej odpowiedzi, ale teraz to zmienie
Operował mnie dr Wilgus - Katowice. Mam mentory okragłe 375cc. więcej nie mogłam miec wsadzone. ale widze ze rozmiar rozmiarowi nie jest rowny -wyzej widze ze dziewczyna ma 450cc wymiary 12,5 i 5,3 projekcja ,a moje chociaz sa duzo mniejsze to maja 12cm i 5projekcji...
A biorąc pod uwage ze po ciazy mialam piersi jak u faceta a teraz je widac To juz sukces

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-23, 09:40   #7970
jooasi
Wtajemniczenie

annahanna 375hp to całkiem pokaźny biuścik, po 15 dniach jeszcze Ci się pewnie nie ukazał w całej okazałaści
Zabulka ma Eurosilikony one mają trochę inne wymiarki od Mentorów, które są jakby najbardziej pękate
Stary 2012-02-23, 10:38   #7971
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annahanna1 Pokaż wiadomość
Dzieki Joasi za podpowiedz, wlasnie nie korzystałam z szybkiej odpowiedzi, ale teraz to zmienie
Operował mnie dr Wilgus - Katowice. Mam mentory okragłe 375cc. więcej nie mogłam miec wsadzone. ale widze ze rozmiar rozmiarowi nie jest rowny -wyzej widze ze dziewczyna ma 450cc wymiary 12,5 i 5,3 projekcja ,a moje chociaz sa duzo mniejsze to maja 12cm i 5projekcji...
A biorąc pod uwage ze po ciazy mialam piersi jak u faceta a teraz je widac To juz sukces
Witaj
Ja Cie kojarze z forum Kafeteria - troche pisałyśmy
Miałaś op. w tym samym dniu co ja - mamy ten sam implant - masz jakieś zdjęcia?
Stary 2012-02-23, 11:13   #7972
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

annahanna biuścik jeszcze dochodzi do siebie, więc na efekt końcowy trzeba jeszcze poczekać.

A jestem pewna że będą zniewalające
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 11:39   #7973
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
siwa owszem kazdemu lekarzowi może zdarzyć się wpadka, tylko jeden przyzna się do błedu i poparwi na swój koszt a inny uda, że nie widzi problemu i poprostu się wypnie
ciekawe czy byś broniła doktora gdyby Twoje piersi wyglądały jak vivy?? rozstaw rzeczywiście wynika z anatomii ale taka różnica w wysokości i wyglądzie już nie naoglądałam się różnych asymetrii po op ale ta vivy mnie niepokoi i naprawde warto by było żeby Mya na to zerknęła.

a swoją drogą viva dostała mało konkretne te zalecenia jak chce to niech nosi jak nie to nie albo jest potrzebny pas albo narobi szkody i lekarz powinien o tym zadecydować a nie pacjentka
z tego co pisze viva dr jednak dopuścił możliwość poprawki jak w końcu dopatrzył się różnicy więc do końca nie jest pewny czy efekt bedzie odpowiedni.
To nie jest kwestia obrony lekarza - bo ja tez miewam "ale" - ja rozmawiałam tel. z Viva - relacja jej była troche inna niz ta tutaj opisana. Owszem, nie jest to fajna sprawa - równiez oglądałam mnóswto zdjęc i takie cos nigdy mi sie w oczy nie rzuciło - opisała później że lekarz dał jej ten pas i że nie wykluczone że bedzie poprawka. Poza tym - jak pisłam o cięciu pod pacha bo na biuscie u mnie mogło byc widoczne - tez darłyście z niego łacha - że co to za lekarz że nic takiego się nie stanie - a Tutaj na forum na innych również - kilka dziewczyn ma właśnie takie blizny - na biuście, które wyszły.
Dobrze to opisała chyba Kocia o ile sie nie myle - kazdy lekarz do momentu gdy jest wszystko dobrze jest miły, kontaktowy. jak tylko sie coś spierdzieli - zaczyna sie trochę inna rozmowa. A tutaj po rozmowie z Viva nie odczułam żeby lekarz "umywał ręce", albo mówił że jak chce to może nosic pas lub nie - jej decyzja.
Nie odbieraj źle mojej wypowiedzi - to nie jest żaden atak ale przed moja operacja tez sie długo nasłuchałam na temat niego od Was - a Mya była jedyna która potrafiła uspokoić i wprowadzić optymistyczne podejście.
Stary 2012-02-23, 12:02   #7974
korinka
BAN stały

Wiola33 ! powodzenia! już pewnie jesteś po, także nie mogę się doczekać Twoich opowieści co i jak
Tonia, póki co zapomnij o oglądaniu! lepiej żebyś ich nie ruszała. a może tylko odnosisz takie wrażenie - może zadzwoń do lekarza i powiedz mu o źle założonym pasie. Pewnie Ci doradzi co zrobić.
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 12:21   #7975
siwa124
Raczkowanie

Ja tez sie przyłączam do trzymania kciuków - Wiola
Stary 2012-02-23, 13:32   #7976
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Wiola33 ! powodzenia! już pewnie jesteś po, także nie mogę się doczekać Twoich opowieści co i jak
Tonia, póki co zapomnij o oglądaniu! lepiej żebyś ich nie ruszała. a może tylko odnosisz takie wrażenie - może zadzwoń do lekarza i powiedz mu o źle założonym pasie. Pewnie Ci doradzi co zrobić.
nie źle założony tylko lekarz tak stwierdził bo jedna była wyżej (prawa) a druga niżej. a teraz mam wrażenie, że ta co jest dociskana w góry jest niżej (prawa) i nie wiem czy dzwonić do lekarza i pytać czy to zmienić czy czekać do poniedziałku. boję się że mi się piersi zdeformują.

aha... i zastanawia mnie jedno, czy jak pojadę na kontrolę a potem na zdjęcie szwów to muszę za to płacić?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 14:03   #7977
jooasi
Wtajemniczenie

Toniu kontrole i szwy są w cenie operacji, chyba że robisz to gdzie indziej
możesz zadzwonić dla spokojności do lekarza ale do poniedziałku napewno nic im się nie stanie możesz to teraz tak odczuwać jak piszesz ale jak pochodzisz bez pasa to nieuciskana pierś powróci na poprzednie miejsce.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-23, 14:09   #7978
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem ponad miesiąc po operacji, chciałabym iść dzisiaj na basen myślicie, że mogę? Czuję się rewelacyjnie, nic mi nie jest, oczywiście na basenie chcę odpocząć a nie się wysilać.
Katarsis Mi dr Skwiercz zaleciła dokładnie m-c po 1wszy basenik - miałam operację 01.02.12 więc za tydzień plywam o ile cycki mi pozwolą plywać
Stary 2012-02-23, 14:22   #7979
jooasi
Wtajemniczenie

siwa dziewczyny na forum, które mają cięcie na piersi to są młode cycuszki poprostu, po paru miesiącach jak się wszystko normuje pierś się wybrzusza i osiada to blizna chowa się w dołku i u żadenej nie została pośrodku cycka. a jeśli by się tak stało to jest to ewidenty błąd lekarza
Ty masz szczęście bo Twoje cycuszki wyszły bez zarzutu ale obawiam sie, że vivie mogło przytrafić się to o czym Ciebie próbowałuśmy ostrzec, jej tu niestety nie było przed operacją.
mi tu nie chodzi o to żeby z N. rzeźnika zrobić bo widziałam wiele ładnych piersi od niego, Twoje też takie będą i czytałam o jego dorobku medycznym chodzi o to, że metoda którą stosuje jest trudna i daje najwięcej powikłań w postaci nierównych piersi, inni lekarze nie chcą jej stosować przez to ma spory odsetek niezadowolonych pacjentek a naprawiać zepsutego nie lubi, wmawia dziewczyną w żywe oczy, że piersi są symetryczne.
i zapewniam że nie każdy lekarz tak się zachowuje na szczęście
aaa chyba się już powtarzam, kończe temat i mam nadzieje, że vivie wszystko się ładnie naprostuje
Stary 2012-02-23, 14:39   #7980
gwendolinka
Zadomowienie

Zaraz pobiegam po albumikach, pobiegałam po postach "z grubsza".
Jak viva? ja mam pytanie dlaczego lewy miałby zejsc nizej jezeli pas czy ten stanik uciskałby na prawy? przeciez lewy jest nizej w stosunku do prawego to nie scigałby chyba lewego tylko dorownał ten prawy na pewno tam jest jakas guma po biustem ktora by trzymala od dołu? Hm.

Gratulacje dla wszystkich nowych dziewczynek
Kamiluwa rozmiar dla ciebie to jest 70D na pewno nie C Tego mamabel plain

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

a mnie nie ma bo ja mam nowa "miłość" ze wschodu :P
Haha nie no nie wiem , chyba chleba z tej mąki nie będzie ale fajny ma akcent i troche inny Dziś oglądam mecz druzyny moskiewskiej

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Jooasi a ty gdzie masz nowe fotki!?

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości