|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7951 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
siwa owszem kazdemu lekarzowi może zdarzyć się wpadka, tylko jeden przyzna się do błedu i poparwi na swój koszt a inny uda, że nie widzi problemu i poprostu się wypnie
![]() ciekawe czy byś broniła doktora gdyby Twoje piersi wyglądały jak vivy?? rozstaw rzeczywiście wynika z anatomii ale taka różnica w wysokości i wyglądzie już nie ![]() a swoją drogą viva dostała mało konkretne te zalecenia jak chce to niech nosi jak nie to nie ![]() ![]() z tego co pisze viva dr jednak dopuścił możliwość poprawki jak w końcu dopatrzył się różnicy więc do końca nie jest pewny czy efekt bedzie odpowiedni.
#7952 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7953 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jooasi mam juz Mirenke wmontowana ![]() ![]()
![]() |
#7954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7955 |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez krokus26 Witajcie. Kaju cieszę się, że wszystko pięknie się goi. Dr pewnie zaleciła Ci staniczek triumpha mamabel plain - bo jak powiada on ładnie piersi układa /ha,ha- ale mi się zarymowało/. Jeżeli chodzi o top, to ja już po 1,5 tyg z gatty /był za luźny/ na triumpha triaction wymieniłam- dobierasz je rozmiarowo jak w zwykłych staniczkach, a super trzyma piersi- polecam. Ja zresztą już mam drugi mniejszy- bo jak słusznie piszą dziewczynki jakoś pod biustem obwód się zmniejsza. Mam nadzieję, że pozdrowiłaś Panią dr od krokusika /ha,ha/. Kaju na kiedy ustaliłyście kolejną wizytę? Słonko Kochane- ten staniczek triumpha nie jest dla Ciebie nie noś go w żadnym razie. Ja wiem że on dobrze trzyma- ale on jest tak uciska że w Twoim wypadku "trzyma za mocno". W takim ugniataczu nic się nie uformuje tylko ugniecie To jest mega ścićliwiec z mega płytkim profilem - i jest świeny ale do rozmairu żeleczek 350cc!! Do tego Tobie się ma dół piersi uformować/fałd wypchnąć- jak się ma to zrobić z takim ściskaczem? Spędziłam w tym staniku pół roku- wiem co może zrobić Więc wrzuć ten kaganiec do szuflady i na razie o nim zapomnij. Jak będziesz miała w przyszłości kłopoty ze słabą torebką powiem Ci co z nim zrobić i jak go wykorzystać A teraz topik nowy zakup - i noś dziewczynki tak jak masz zalecone Mi MyaDiva odradziła ten model na ten czas. Buziolki
#7956 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() wszystkim niecierpliwym w efektach donosze, że moje cycki urosły po trzech miesiącach, nawet nie wiedziałam ale właśnie do kostiumu zmierzyć się musiałam i tak wyjściowo było 73/86 miesiąc po operacji 72/90 dziś jest 71/93 ![]() zdziwienie wielkie, może niech już nie rosną ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Oooo Jooasi gratuluje! Jak tak to mi miesiac został i zobacze czy w moim przypadku tez tak bedzie w co lekko watpie,teraz jest 78/93. Z tego co narazie zaobserwowałam to mi brzuszek rosnie ale to tylko z obzarstwa,nie moge przestac. ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Siwa widze ze masz tak jak ja mały niedosyt ![]() ![]()
![]() |
#7957 |
Wtajemniczenie
|
Wy tez macie problemy zeby wejsc na forum??? Nie wiem, czy mi czasem net nie zamula :-(
#7958 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siwa - dobrze pamiętam, że palisz? Jak tam się trzymasz po operacji? Ja dziś (3 tygodnie po) zapaliłam pierwszą fajkę i myślałam, że zemdleję tak mi niedobrze było. Chyba rzucę to cholerstwo na dobre. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7959 | |
Raczkowanie
|
Witam Was Dziewczynki po dluzszje przerwie i przede wszystkim gratuluje tym, ktorym jeszcze nie gratulowalam nowych nabytkow
![]() Cytat:
![]() A z tym spaniem to podziwiam Cie, ze dalas rade na plasko, ja bym umarla...Ja zaczelam spac normalnie doslownie z tydzien temu, a bywa, ze rano budze sie lekko obolala i dalej mi najwygodniej na plecach, ale teraz juz faktycznie na plasko ![]() Zazdroszcze podejscia mamy...moja nie wie i sie raczej nie dowie, a tacie nie wspominajac ![]() W ogole to zabawne, bo od operacji minelo ponad 2 miesiace i NIKT sie nie zorientowal. A przynajmniej nikt nie pyta :P smieszne to, bo chocby z rodzina spotykam sie praktycznie codziennie. Ale zobaczymy co powiedza jak sie cieplej zrobi ![]() Postaram sie za pare dni wrzucic jakies nowe fotki..a moze na 3-miesiecznice...zobaczymy ![]()
![]() |
#7960 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() no i właśnie powiedzcie mi dziewczyny, bo wyobrażam sobie to tak, że przez kilka pierwszych dni to się leży bo jest ogromny ból i nie można się wysilac...po jakim czasie się wstaje z łóżka i np idzie na uczelnię(jak w moim przypadku by wypadało ![]() i przypuścmy, że miałabym operację no hmm np. pod koniec maja... i jak by wyglądały moje wakacje? zależy mi żebym mogła jeździc z moim nad wodę i się opalac... Edytowane przez 201711291009 Czas edycji: 2012-02-22 o 23:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7961 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jezeli bedziesz miala op.pod koniec maja to opalanie musisz sobie odpuscic, ja na solarce nie bylam i na razie nie planuje choc juz 2,5 mca minelo. Jak dla mnie najlepiej robic zima lub jesienia, ale czasem nie ma wyboru ![]()
![]() |
#7962 |
Raczkowanie
|
witam
![]() właśnie siedzę w pracy i oczywiście co? myślę tylko o nowym biusciku, z jednej strony nie mogę się doczekać a zdrugiej trudna decyzja co do rozmiaru i kształtu cholercia ![]() na dodatek mam kłopoty z tarczycą hormony w normie a dwa guzki mam ![]()
#7963 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no pewnie najlepiej robić zimą lub jesienią, ale ja nie będę miala takiej możliwości, bo będę zaczynać pracę od września więc tak od razu dni wolnych nie będę mogla wziąć ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
izzi, widzę, że Ty będziesz robić u Kasprzyka, ja też chcę jednak u niego (odpuścilam tamte panie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7964 |
Wtajemniczenie
|
Ilove jak chcesz Kasprzyka to dzwoń szybciutko i ustalaj terminy bo u niego ponoć długo się czeka
![]() i obu Wam radze powalczyć o większe implanty bo on jakoś z założenia robi małe piersi ![]()
#7965 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Jakby ktoś lubiał sobie "popatrzeć" to ja swój albumik uzupełniam regularnie, i zapraszam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7966 |
Raczkowanie
|
hejj dziewuszki
Ilove sleeping ja do Kasprzyka sie umawiałam na konsultacje i miałam na nia czekać 2 miesiące temu zrezygnowałam ![]() Violinka nowe focie są..IDE OGLĄDAĆ czy coś dodaliście ![]() ![]()
#7967 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, probuje juz od kilku dni cos napisac, ale ciągle nie widze swoich wpisow - teraz to jest sprawdzenie...
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- O widzę ze się udało. Miałam operację 07.02 - ale duzo wczesniej gdy nie mogłam sie zdecydowac na rozmiar podczytywałam Was na forum. Teraz jestem tak 15 dni po operacji i juz wreszcie moge powiedziec ze jakos w nocy spalam i juz nic mnie az tak nie boli. Do Toni - jak pierwszy raz piersi widzialam po zdjeciu szwow - czyli w 12 dniu, wtedy tez dostalam stanik i pas. W nocy ten pas sciagam, w dzien nosze, chociaz sciska mocno i jest nie wygodny. Blizny juz moge smarowac i jeszze smaruje piersi lotionem 1000 boczki bo tam mialam silne obrzeki. stanik ktory teraz sobie na noc kupilam to triumph energy, a na dzien triumph triaction. Piersi sa jak dwa kamienie - i z tego co czytam i sie dowiaduje to bedzie tak nawet 2-3 miesiace... Bylo ciezko ale juz jakos daje rade- a piersi sa cudne-bynajmniej jak spr wyglad w bikini ![]() pozdrawiam Was dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7968 |
Wtajemniczenie
|
teraz Cie widać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- annahanna witaj ![]() szkoda ze tak późno się odzywasz, podopingowałybyśmy Ci troche ![]() kto Cie operował i co tam masz wsadzone w te cycunie? ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- a co tak zdawkowo , dawaj tu szybko relacje co się działo ![]()
#7969 |
Przyczajenie
|
Dzieki Joasi za podpowiedz, wlasnie nie korzystałam z szybkiej odpowiedzi, ale teraz to zmienie
![]() Operował mnie dr Wilgus - Katowice. Mam mentory okragłe 375cc. więcej nie mogłam miec wsadzone. ale widze ze rozmiar rozmiarowi nie jest rowny -wyzej widze ze dziewczyna ma 450cc wymiary 12,5 i 5,3 projekcja ,a moje chociaz sa duzo mniejsze to maja 12cm i 5projekcji... A biorąc pod uwage ze po ciazy mialam piersi jak u faceta ![]() ![]() ![]()
#7970 |
Wtajemniczenie
|
annahanna 375hp to całkiem pokaźny biuścik, po 15 dniach jeszcze Ci się pewnie nie ukazał w całej okazałaści
![]() Zabulka ma Eurosilikony one mają trochę inne wymiarki od Mentorów, które są jakby najbardziej pękate ![]()
#7971 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja Cie kojarze z forum Kafeteria - troche pisałyśmy ![]() Miałaś op. w tym samym dniu co ja - mamy ten sam implant - masz jakieś zdjęcia?
![]() |
#7972 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
annahanna biuścik jeszcze dochodzi do siebie, więc na efekt końcowy trzeba jeszcze poczekać.
A jestem pewna że będą zniewalające ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze to opisała chyba Kocia o ile sie nie myle - kazdy lekarz do momentu gdy jest wszystko dobrze jest miły, kontaktowy. jak tylko sie coś spierdzieli - zaczyna sie trochę inna rozmowa. A tutaj po rozmowie z Viva nie odczułam żeby lekarz "umywał ręce", albo mówił że jak chce to może nosic pas lub nie - jej decyzja. Nie odbieraj źle mojej wypowiedzi - to nie jest żaden atak ale przed moja operacja tez sie długo nasłuchałam na temat niego od Was - a Mya była jedyna która potrafiła uspokoić i wprowadzić optymistyczne podejście.
![]() |
#7974 |
BAN stały
|
Wiola33 ! powodzenia! już pewnie jesteś po, także nie mogę się doczekać Twoich opowieści co i jak
![]() Tonia, póki co zapomnij o oglądaniu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7975 |
Raczkowanie
|
Ja tez sie przyłączam do trzymania kciuków - Wiola
![]()
#7976 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
aha... i zastanawia mnie jedno, czy jak pojadę na kontrolę a potem na zdjęcie szwów to muszę za to płacić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7977 |
Wtajemniczenie
|
Toniu kontrole i szwy są w cenie operacji, chyba że robisz to gdzie indziej
![]() możesz zadzwonić dla spokojności do lekarza ale do poniedziałku napewno nic im się nie stanie ![]()
![]() |
#7978 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7979 |
Wtajemniczenie
|
siwa dziewczyny na forum, które mają cięcie na piersi to są młode cycuszki poprostu, po paru miesiącach jak się wszystko normuje pierś się wybrzusza i osiada to blizna chowa się w dołku i u żadenej nie została pośrodku cycka. a jeśli by się tak stało to jest to ewidenty błąd lekarza
![]() Ty masz szczęście bo Twoje cycuszki wyszły bez zarzutu ale obawiam sie, że vivie mogło przytrafić się to o czym Ciebie próbowałuśmy ostrzec, jej tu niestety nie było przed operacją. mi tu nie chodzi o to żeby z N. rzeźnika zrobić bo widziałam wiele ładnych piersi od niego, Twoje też takie będą i czytałam o jego dorobku medycznym chodzi o to, że metoda którą stosuje jest trudna i daje najwięcej powikłań w postaci nierównych piersi, inni lekarze nie chcą jej stosować przez to ma spory odsetek niezadowolonych pacjentek a naprawiać zepsutego nie lubi, wmawia dziewczyną w żywe oczy, że piersi są symetryczne. i zapewniam że nie każdy lekarz tak się zachowuje na szczęście ![]() aaa chyba się już powtarzam, kończe temat i mam nadzieje, że vivie wszystko się ładnie naprostuje ![]()
#7980 |
Zadomowienie
|
Zaraz pobiegam po albumikach, pobiegałam po postach "z grubsza".
Jak viva? ja mam pytanie dlaczego lewy miałby zejsc nizej jezeli pas czy ten stanik uciskałby na prawy? przeciez lewy jest nizej w stosunku do prawego to nie scigałby chyba lewego tylko dorownał ten prawy na pewno tam jest jakas guma po biustem ktora by trzymala od dołu? Hm. Gratulacje dla wszystkich nowych dziewczynek ![]() Kamiluwa rozmiar dla ciebie to jest 70D na pewno nie C ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- a mnie nie ma ![]() Haha ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Jooasi a ty gdzie masz nowe fotki!?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.