|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7981 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
Przepraszam jeśli poczułaś się głupio, czytając mój post... Na pewno nie miałam nic złego na myśli, sorry ![]() ![]() Wiem, że nie wszyscy mają czas, żeby przeglądać każdą stronę tego tematu... Więc przepraszam jeśli mój post tak zabrzmiał, nie było to zamierzone i nie chciałam, żeby kogoś uraził ![]() Miałam na myśli takich użytkowników jak np. pan(pani?) Patryk ![]() Czasami pytania o nowy katalog pojawiają się kilka razy dziennie...:| Jeszcze raz sorry i życzę jak najmniej braków przy Twoim dni zamawiania ![]() Pozdrawiam i mam nadzieję, że na przyszłość nie bedzie żadnych nieporozumień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7982 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nutka - ja Was czytam baaardzo dokładnie, od cz. II zaczęłam Was czytać regularnie, nie odpuszczam ani jednego dnia. Dzięki Wam uniknęłam niejednego nieudanego zakupu ![]() ![]() Tylko pora moich odwiedzin jest taka bez sensu ale inaczej nie dam rady ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7983 |
Przyczajenie
|
Dzisiaj odebrałam paczuszke z 05
![]() ![]() Śliczna jest ta niebieska kosmetyczka, teraz sama żałuje, ze jej nie zamowilam... Jestem strasznie ciekawa tego nowego olejku z planet spa do włosków, oraz zapachu perfum z demo, wiecie cos moze o tych produktach?? Chociaz te perfumki podejrzanie niska cene maja, wiec rewelacji chyba nienalezy sie spodziewac.... |
![]() ![]() |
![]() |
#7984 |
Wtajemniczenie
|
nio pewnie, że jest fajnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7985 |
Raczkowanie
|
Nieeeeeeeee- no co Ty ? Aż taka obrażalska nie jestem ![]() Spadam już spać. A moje wrażenie po kat. 7 - żadna rewelacja. Ja już nie mogę się doczekać zamawiania z 6 bo kat. 5 sobie całkiem odpuszczam. Zamówię na Cok bo chyba mnie rozniesie czekanie tydzień na paczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7986 |
Zadomowienie
|
A ja się przyłączam do podziękowań za katalog
![]() ![]()
#7987 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7988 |
Czekam na Ragnarok
|
Idę właśnie wypróbować galaretkę czereśniową
![]() ![]() W katalogu 07 nie widzę tuszu Pełnia Rzęs, ani strony z kosmetykami w normalnych cenach (takiej, gdzie pełno kosmetyków na jednej stronie było). |
![]() ![]() |
![]() |
#7989 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Edit: Żeby nie robić nowego postu. Dzisiaj był mój pierwszy raz z galaretką czereśniową Naturals ![]() ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2007-04-03 o 06:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7990 |
Zakorzenienie
|
to chyba jednak zrezygnuję z kupowania tej galaretki i wezmę sobie serum z demo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#7991 |
Raczkowanie
|
Witam!
![]() Chcialabym sie zapytac, czy moze ktoras z was dysponuje zdjeciem cieni lsniace piaski kolor golden sands? Jesli bylo, przepraszam i dziekuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7992 |
Rozeznanie
|
Hello
Nie chcę o nic pytać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7993 |
Przyczajenie
|
![]()
Dokładnie się zgadzam. Też jestem tu nowa i mam nadziejeję, że mnie też to nie dotyczy"SĘP". Jestem cierpliwa i wolę wersje papierową katalogów. Pozdrawiam wszystkie doświadczone wizażystki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7994 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#7995 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ZGADZAM SIĘ W ZUPEŁNOŚCI!!! Naprawdę to trochę trwało za nim się odważyłam pisać na tym forum. Też mi się wydaje, że po to jest to forum, aby sobie nawzajem pomagac. Uważam, że jeżeli ktoś zadaje pytanie to można mu grzecznie odpowiedzieć, jeżeli nie ma na to ochoty to nie odpowiada. Ale też nie krytykuje, i nie komentuje. Pewnie,że łatwiej jest osobie z doświadczeniem, ale dajcie szansę początkującym, bo nie każdy z nich jest SĘPEM. Czytając te posty można dużo się dowiedziec i zarazem skorzystac. A tak naprawdę nie chciałabym się zrazic. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7996 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ten kremik kryjący z Clearskin to dla kolezanki ![]() Cytat:
![]() ![]() Czy któraś widziała już tą różową torbę podróżną z ostatnich stron K06? Jaki to materiał..jest większa od tej piknikowej ( czy jak jej tam..tej w morsko niebieskie kółeczka co ostatnio była) ? ![]()
![]() |
#7997 |
Raczkowanie
|
kremik kryjacy z clearskin jest bardzo fajny jak dla mnie... ma deliktany odcien i nie daje efektu maski...
|
![]() ![]() |
![]() |
#7998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do dyskusji sępowej: ja czytałam ten wątek ze 4 miechy zanim napisałam na nim pierwszego posta. (nie, to nie był ten wątek, to jeszcze był "katalogi avonu). strasznie się bałam że jak coś napiszę to zostanę zbesztana, że coś już było albo bla bla bla. sama postów mam mikroliczbę na koncie, w porównaniu z większością z Was. co nie zmienia faktu, że czuję się tu swojsko, bo tak. myślę że cała dyskusja wynikła trochę z nieporozumienia, przecież osob, które nazywamy sępami nie definiujemy na podstawie liczby postów tylko na podstawie tego, co i jak często piszą. jeżeli ktoś pojawia się raz na miesiąc (a multum jest takich osób) i wylatuje z pytaniem "kiedy katalog" lub stwierdzeniem "wyślijcie mi katalog", to może to być irytujące. ZWŁASZCZA, że jeśli WIE, że w wątku są publikowane katalogi, to chyba śledzi go nie od dziś, więc ZNA trochę nasze wątkowe zwyczaje. zauważcie, że nawet jak osoba ma 1 post na koncie - właśnie o treści "kiedy katalog?", to chyba SKĄDŚ wiedziała, że w tym wątku są katalogi. jaki wniosek? że go śledziła choć trochę, a mimo to nie zastosowała sie do panujących tu zasad. i chyba to właśnie nas najbardziej irytuje. bo przecież nie irytuje nas to, że ktoś sobie te katalogi ściąga, przecież publikujemy je dla ludzi, czyż nie? gdyby było inaczej, to byłyby rozprowadzane w tajemnicy, czy co ![]() jak już mówiłam, przez kilka miechów siedziałam cicho jak mysza, ściągałam katalogi, czytałam co piszecie. czasami nużyło i trochę irytowało mnie czytanie wątku, którego cała strona składała się z "dzień dobry ![]() ![]() ![]() i uważam ze na tej samej zasadzie powinno się akceptować wszelkie zwyczaje panujące w danej społeczności, po prostu "jesli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one". się rozpisałam ![]() podkreślam tylko jeszcze raz i dobitnie: SĘP TO NIE OSOBA MAJĄCA MAŁO POSTÓW NA KONCIE! przecież każdy kiedyś zaczynał i trzeba mieć najpierw mało, żeby potem mieć dużo ![]() buziaki ![]() i bez względu na moje znuzenie czytaniem stron z "dzień dobry" i na poparcie tezy o wronach mówię wszem wobec: Witam Wszystkich Tego Kwietniowego Poranka ![]() ![]() Edytowane przez silesianna Czas edycji: 2007-04-03 o 09:36 Powód: literówki ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7999 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie jestes sama w tych spostrzezeniach - uwiez mi -ja wczoraj odebralam swoja paczuszke 1 raz w nowym COKu i jaka roznica chociazby w samej okolicy - Matko!!! az strach wchodzic w ta uliczke ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8000 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8001 |
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie zastanawiam nad tą wodą True Glow... Czy brać ją w demo czy nie... Kurcze, mam dylemat
![]() Tak samo zastanawiam się nad suszarką Remington...
#8002 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej
![]() Widzę,że wczoraj działo się na tym forum trochę. Moja koleżanka zamówiła sobie dwa kremy z anew na dzień i na noc. Dostawała próbki żeby spróbować czy jej pasuje. Pasowały.Wczoraj mi powiedziała,że dostała uczulenia na całej twarzy z bąblami- niby od któregoś z tych kremów. Możliwe to? Pierwszy raz spotkałam się z takim przypadkiem żeby ktoś był uczulony na anewy. Nie mogę zwrócić kremów, bo jej synek strzaskał wieczko od kremu na noc, a od którego prawdopodobnie dostała uczulenia. Ona jest alergiczką i być może zjadła coś po czym dostała wysypki, a mówi,że to od kremu ( kremów)Dosłownie dwa razy się posmarowała.Po pierwszym użyciu mówiła,że super. Po dwóch dniach rano była wysypana na twarzy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8003 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
szkoda ze fotka nie oddaje zapachu bo zaraz bym ja wkleila ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ah i jeszcze coś. Strasznie kusicie tymi połyskującymi cieniami i chyba w końcu się skuszę. Zastanawiam się pomiędzy Powder Pink, Pinky Peach a Bronze. Który z nich najbardziej wpada w beże? Oglądałam zdjęcia zamieszczone przez niektóre z was, ale one nie oddają całkowitego koloru. Sunshine wygląda "beżowato', ale jak go zobaczylam na zdjęciu jakimś, to wyglądał strasznie żółto ![]() ![]()
Edytowane przez Limonatka Czas edycji: 2007-04-03 o 10:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8005 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8006 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przecież nie od razu będzie się miało na koncie te kilka setek postów ![]() (to samo na allegro - kiedy chcę zaczynać wystawiać aukcję, też musi być kiedyś ta PIERWSZA, prawda? ![]() Ale zachęcamy, zachęcamy do wypowiadania się ![]() Cytat:
Bardzo nie lubię kupować zapachów w ciemno ... Bo zdarza się tak, że jak w sklepie psiknę się jakimś testerem, to na początku jestem tym zapachem zachwycona. Ale po pół godzinie nie mogę z nim wytrzymać... i odwrotnie: psiknęłam się czymś kiedyś, powąchałam i stwierdziłam, że czym prędzej muszę iść do łazienki chociaż troszkę to świństwo zmyć z nadgarstka... A że do łazienki miałam jakieś 10 minut, to zanim doszłam zapach się zrobił śliczniutki ![]() Więc zdecydowania wolę najpierw mieć próbki ![]() Może poczekam aż ktoś już ten zapach ze znajomych bedzie miał... albo w COKu wywącham, a najwyżej z DEMO na drugi termin wezmę ![]() A co do suszarki - szczerze mówiąc, wolałabym kupić coś "na żywo"... Przynajmniej łatwiej byłoby (odpukać) reklamować ![]() Pozdrawiam i życzę wszystkim udanego dnia!
![]() ![]() |
![]() |
#8007 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8008 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też żałuję, bo przynajmniej z zewnątrz wyglada dobrze, a jak dam klientce, to poprosze o rozpakowanie, bo nie wiem jak jest wykończona w środku. Przy okazji popatrzyłem na formularz zamówień do K06, bo klientki chciałyby wypróbować podkład z Anew Beauty, ale nadal nie ma próbek w ofercie. Natomiast jest jako nowość - podkład w płynie, w cenie 1 zł za 1 saszetkę !!! Wcześniej można było zamówić pakiet 6 odcieni za 4,90 zł, więc trochę przegięli ![]() Na 2 rzeczywiście nowe odcienie - Bisque i Natural, jeszcze mogę się zrujnować, ale współczuję tym którzy nic nie kupowali wcześniej ![]() Radzę zaopatrzeć się teraz i zasypać mailami, żeby dali ofertę jak na pakiet próbek szminki nabłyszczajacej (pojedyncze są po 1 zł) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8009 |
Raczkowanie
|
oooo, co za miła niespodzianka z tym katalogiem
![]() Ale Asiuchna, i tak czekamy na twoja wrażenia z 6 ! Katalog fajny. Bardzo ładna nowa szata graficzna. Czy czasem te NOWE szminki to nie jest wielki Come Back starych dobrych szminek nabłyszczających? ![]() Mam mały problem. W minikatalogu klientki zamówiły lusterka (11 sztuk) z czego 5 było uszkodzonych - nie otwierały się. SUPER! 4 w ogóle zrezygnowały ale jedna chciała na wymianę. Dziś patrzę na fakturę - produkcja zakończona. Czyli klientka nie dostanie już teraz tego lusterka. PIEKNIE! Ciekawe jak się jej wytłumacze. Mam nadzieję, że to lusreko z Planet Spa z 7/07 jej się spodoba, bo inaczej....ech ten Avon. |
![]() ![]() |
![]() |
#8010 |
Zadomowienie
|
![]()
Fenris wkleiła promienne błyszczyki za co wielki
![]() Kolorki fajne, właśnie kończy mi się Pink a Glow, to może zamówię teraz jakiś fajny promienny ![]() PatiŚ pytała o krem kryjący przeciw wypryskom. Ktoś już pisał,że opakowanie malutkie- zgadza się. Nakłada się go punktowo na miejsca wyprysku-brzmi okropnie co?, ma kolor jak korektor antybakteryjny, czyli podobny do odcienia cery,ale nieco ciemniejszy niż korektor. Po jakiejś godzinie zasycha i można go normalnie zdjąć,oderwać ( z tym zasychaniem podobny do szybko działającego żelu na wypryski) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.