Wszystko o Avonie - Część II - Strona 267 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-02, 21:55   #7981
nutka85
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Jadis78 Pokaż wiadomość
Witam!
Chciałam podziękować za katalog I nawiązując do powyższego posta to czytając Wasze komentarze poczułam sie lekko głupio . Fakt, postów mam mało, ale to tylko dlatego, że na Wizaż wpadam głównie późnym wieczorem i na wszytskie Wasze pytania są juz odpowiedzi,kosmetyki zamawiam też późno bo dzień F i w sumie to wygląda tak jakbym tylko czekała na katalog.
Może niepotrzebnie sie tłumacze, ale jakoś mi sie tak przykro zrobiło, mimo, że sobie tylko żartujecie.

A teraz zabieram się do oglądania katalogu.

Przepraszam jeśli poczułaś się głupio, czytając mój post... Na pewno nie miałam nic złego na myśli, sorry

Wiem, że nie wszyscy mają czas, żeby przeglądać każdą stronę tego tematu...

Więc przepraszam jeśli mój post tak zabrzmiał, nie było to zamierzone i nie chciałam, żeby kogoś uraził

Miałam na myśli takich użytkowników jak np. pan(pani?) Patryk :P

Czasami pytania o nowy katalog pojawiają się kilka razy dziennie...:|

Jeszcze raz sorry i życzę jak najmniej braków przy Twoim dni zamawiania Ja mam dzień J i to bywa denerwujące:|

Pozdrawiam i mam nadzieję, że na przyszłość nie bedzie żadnych nieporozumień
Stary 2007-04-02, 22:05   #7982
Jadis78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Przepraszam jeśli poczułaś się głupio, czytając mój post... Na pewno nie miałam nic złego na myśli, sorry

Wiem, że nie wszyscy mają czas, żeby przeglądać każdą stronę tego tematu...

Więc przepraszam jeśli mój post tak zabrzmiał, nie było to zamierzone i nie chciałam, żeby kogoś uraził

Miałam na myśli takich użytkowników jak np. pan(pani?) Patryk :P

Czasami pytania o nowy katalog pojawiają się kilka razy dziennie...:|

Jeszcze raz sorry i życzę jak najmniej braków przy Twoim dni zamawiania Ja mam dzień J i to bywa denerwujące:|

Pozdrawiam i mam nadzieję, że na przyszłość nie bedzie żadnych nieporozumień

Nutka - ja Was czytam baaardzo dokładnie, od cz. II zaczęłam Was czytać regularnie, nie odpuszczam ani jednego dnia. Dzięki Wam uniknęłam niejednego nieudanego zakupu . I jest też druga strona czytania tego forum - to tak jak ma w podpisie Anka - dzięki Wam pozbywam się coraz większej ilości kasy bo kusicie okropnie .
Tylko pora moich odwiedzin jest taka bez sensu ale inaczej nie dam rady . W każdym bądź razie polubiłam to forum bo fajnie tu jest
Jadis78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 22:10   #7983
beata1117
Przyczajenie

Dzisiaj odebrałam paczuszke z 05 i nie mialam ani jednego braku

Śliczna jest ta niebieska kosmetyczka, teraz sama żałuje, ze jej nie zamowilam...

Jestem strasznie ciekawa tego nowego olejku z planet spa do włosków, oraz zapachu perfum z demo, wiecie cos moze o tych produktach??

Chociaz te perfumki podejrzanie niska cene maja, wiec rewelacji chyba nienalezy sie spodziewac....
beata1117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 22:12   #7984
nutka85
Wtajemniczenie

nio pewnie, że jest fajnie

Mam nadzieję, że nie masz do mnie żalu
Stary 2007-04-02, 22:25   #7985
Jadis78
Raczkowanie

Cytat:
nio pewnie, że jest fajnie

Mam nadzieję, że nie masz do mnie żalu

Nieeeeeeeee- no co Ty ? Aż taka obrażalska nie jestem .
Spadam już spać.
A moje wrażenie po kat. 7 - żadna rewelacja. Ja już nie mogę się doczekać zamawiania z 6 bo kat. 5 sobie całkiem odpuszczam. Zamówię na Cok bo chyba mnie rozniesie czekanie tydzień na paczkę
Jadis78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-02, 22:37   #7986
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

A ja się przyłączam do podziękowań za katalog Dziś odebrałam też paczkę z k05 i faktycznie True Glow to prawie surrender z domieszką lbd i Prowla. Katalog 07 mi się podoba, nawet za bardzo. Kuszą balsamy do ust z naturals i parę innych rzeczy...ten avon wykończy mój portfel :P Jutro chyba skoczę po galaretkę do COKu bo dziś to bym chyba w zębach ją niosła a jakoś nie zamówiłam (kto nie ma w głowie to ma w nogach...). Idę spać kochane, jeszcze raz dzięki za rozrywkę z katalogiem
Stary 2007-04-02, 23:19   #7987
Omi
Raczkowanie

Cytat:

Czy taka maseczka do włosów ze SPA jest fajna i skuteczna?
Bo szukam "pary" do peelingu (bą są dwie rzeczy za 34 cośtam)
jeżeli mówisz o maseczce śródziemnomorskiej do włosów, to jest bardzo fajna Przynajmniej ja bardzo ją lubię. Włosy są po niej takie błyszczące i mięciutkie . Właśnie mi się skończyła i planuję zamówić nowe opakowanie.
Omi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-03, 05:12   #7988
Fenris
Czekam na Ragnarok

Idę właśnie wypróbować galaretkę czereśniową Pozatym zobaczyłam w katalogu 07 szminki nabłyszczające Coco Rum oraz Vintage Wine i są w nim równie ładne jak w Panoramie 06 Myślę, że Coco Rum wezmę bez namysłu w demo - i mam nadzieję, że nie będzie tak jak z ostatnią szminką-nowością (że ich nie ma kilka miesięcy).
W katalogu 07 nie widzę tuszu Pełnia Rzęs, ani strony z kosmetykami w normalnych cenach (takiej, gdzie pełno kosmetyków na jednej stronie było).
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 05:16   #7989
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez beata1117 Pokaż wiadomość

Śliczna jest ta niebieska kosmetyczka, teraz sama żałuje, ze jej nie zamowilam...
Która kosmetyczka???

Edit: Żeby nie robić nowego postu.
Dzisiaj był mój pierwszy raz z galaretką czereśniową Naturals Śmiesznie wyjmuje się ją palcami, jest gęsta. Ciało musi być bardzo zwilżone, bo inaczej galaretka nie zamieni się w kremową, tylko będzie się rolować po ciele. Konsystencja po zwilżeniu jest jak gęsty krem, nie rozsmarowuje jej się zbyt lekko. Nie pozostawia zapachu na ciele. Mocno się pieni, robi pianę w wannie - ale to przecież nie o to chodziło. Galaretka po wyjęciu palcami i zburzeniu jej gładkiej tafli, po chwili wraca do poprzedniego stanu - jest jak nowa. Dość śmieszny produkt, ale więcej jej nie kupię. Ewentualnie jako tania piana do kąpieli Wolę rzadsze żele.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2007-04-03 o 06:31
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 07:36   #7990
asia_z
Zakorzenienie

to chyba jednak zrezygnuję z kupowania tej galaretki i wezmę sobie serum z demo ale ja jestem marudna miałam zamawiać ten nowy tusz extremalnie wydłużający, ale zamówiłam sobie wczoraj na allegro masterpiece'a max'a i przejrzałam K06 i K07 i zdecydowałam się już co z nich wezmę i tak z K06 póki co jestem zdecydowana na: nowe cienie z CT ale jeszcze musze sobie dopatrzeć w papierowym katalogu nazwy kolorków i wezmę spray opalający SSS do jasnej karnacji (szkoda, że nie ma dla bardzo jasnej ) i moze wezmę tropikalny scrub senses a z K07 na pewno wezmę chłodzący spray do stóp z nowych footworksów, i nawilżająco-oczyszczającą piankę do twarzy z nowych Solutions i może maseczkę ale jeszcze nie wiem, czy tą z sake czy śródziemnomorską do tego czasu już pewnie będą jakieś opinie na jej temat i to tyle
Stary 2007-04-03, 07:39   #7991
*lotte*
Raczkowanie

Witam! Wybaczcie, ja was regulernie podglądam, ale pisałam tu tylko kilka razy. Rozumiem wasze podejscie do sepow, takie sooby sa tez na forum avonu na gazeta.pl.

Chcialabym sie zapytac, czy moze ktoras z was dysponuje zdjeciem cieni lsniace piaski kolor golden sands?

Jesli bylo, przepraszam i dziekuje za pomoc
*lotte* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-03, 07:40   #7992
gosus
Rozeznanie

Hello
Nie chcę o nic pytać ))) Chcę powiedzieć dzień dobry
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 08:05   #7993
makawi
Przyczajenie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Petitka4 Pokaż wiadomość
Czy ja sie zaliczę do sępów jeśli slicznie podziekuje za katalog Nie po to tu wchodze bo ja tak jakoś mniej niecierpliwie czekam na nowe katalogi. Byc moze dlatego ze jestem nowa w tej branży i to sie zmieni
Dokładnie się zgadzam. Też jestem tu nowa i mam nadziejeję, że mnie też to nie dotyczy"SĘP". Jestem cierpliwa i wolę wersje papierową katalogów. Pozdrawiam wszystkie doświadczone wizażystki.
makawi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 08:09   #7994
trutka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
nie mówię o kilkakrotnym i natrętnym zadawaniu tego samego pytania. Ale jak ktoś nowy wpada tutaj w poszukiwaniu katalogu, pyta o niego, nie zdążył się jeszcze zorientować w forum... I na wstępie dostaje ochrzan "że przecież katalog jest wklejony X stron temu - poszukaj sobie" to już raczej nie bedzie miał ochoty tutaj forumować....
Takie jest moje skromne zdanie

P.S. jak już napisałam - nie denerwuję się. Ale najwyraźniej jakakolwiek krytyka tak jest odbierana
Tak właśnie było ze mną.Zaczełam tu przychodzić,blada i nie wiedziałam co i jak.Zadawałam pytania bo myślałam że po to jest forum.Nie mam czasu na śledzenie wszystkiego bo mam inne ważniejsze rzeczy do zrobienia.Zawsze myślałam że zadawać pytania nie jest źle.Pewnego dnia zraziłam się bardzo do tego forum.Zjechano mnie z góry na dół że zadaje te same pytania itp itd.Więc odechciało mi się pisać,zadawać pytania ....i jestem jak to mówią poniektóre dziewczyny "sępem" bo czekam tylko na katalog.Tak zgadza się bo po to właśnie założyłam konto.Zyby sobie ułatwić,żeby było szybciej,żeby klientki mogły wcześniej zaplanować co chcą kupić.Jeśli męczą te same pytania to nie zwracajcie na nie uwagi.Są tu życzliwe osoby,które 1010101191 razy pytane o to samo zawsze udzielą informacji...bez łaski...bez mówienia że to czy tamto...że było wcześniej lub poszukaj.Każdy ma prawo do pytań i nikt ani nic nie powinno mu tego zabraniać.Wiele nowych forumowiczek nie do końca wiedzą co i jak....a żeby być na bieżąco z wszystkim co tu piszą dziewczyny...musiałyby nic innego nie robić tylko godzinami siedzień przed komputerem.Trzeba zauważyć że niektóre z nich mają dzieci,rodziny i wiele innych spraw na głowie i NIE MAJĄ CZASU na ślęczenie i obserwowanie wątków.Czasami poprostu nie widzą że ktoś coś wcześniej napisał...normalna rzecz.Wpadłam na pomysł stworzenia baneru z katalogiem.Takie coś w formie np.tak jak reklama wybielanie zębów na tej stronie.Migałoby sobie coś takiego i każdy mógłby wejść i zobaczyć i nie byłoby tyle problemu.DUŻYMI LITERAMI NP KATALOG 7/2007 Avon wejdź i zobacz.Dobra to tyle.Pamiętajcie "szczęście nawet małe dane jednej osobie...rodzi wiele miłosci i podwaja to szczęście"
Stary 2007-04-03, 08:45   #7995
makawi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
Tak właśnie było ze mną.Zaczełam tu przychodzić,blada i nie wiedziałam co i jak.Zadawałam pytania bo myślałam że po to jest forum.Nie mam czasu na śledzenie wszystkiego bo mam inne ważniejsze rzeczy do zrobienia.Zawsze myślałam że zadawać pytania nie jest źle.Pewnego dnia zraziłam się bardzo do tego forum.Zjechano mnie z góry na dół że zadaje te same pytania itp itd.Więc odechciało mi się pisać,zadawać pytania ....i jestem jak to mówią poniektóre dziewczyny "sępem" bo czekam tylko na katalog.Tak zgadza się bo po to właśnie założyłam konto.Zyby sobie ułatwić,żeby było szybciej,żeby klientki mogły wcześniej zaplanować co chcą kupić.Jeśli męczą te same pytania to nie zwracajcie na nie uwagi.Są tu życzliwe osoby,które 1010101191 razy pytane o to samo zawsze udzielą informacji...bez łaski...bez mówienia że to czy tamto...że było wcześniej lub poszukaj.Każdy ma prawo do pytań i nikt ani nic nie powinno mu tego zabraniać.Wiele nowych forumowiczek nie do końca wiedzą co i jak....a żeby być na bieżąco z wszystkim co tu piszą dziewczyny...musiałyby nic innego nie robić tylko godzinami siedzień przed komputerem.Trzeba zauważyć że niektóre z nich mają dzieci,rodziny i wiele innych spraw na głowie i NIE MAJĄ CZASU na ślęczenie i obserwowanie wątków.Czasami poprostu nie widzą że ktoś coś wcześniej napisał...normalna rzecz.Wpadłam na pomysł stworzenia baneru z katalogiem.Takie coś w formie np.tak jak reklama wybielanie zębów na tej stronie.Migałoby sobie coś takiego i każdy mógłby wejść i zobaczyć i nie byłoby tyle problemu.DUŻYMI LITERAMI NP KATALOG 7/2007 Avon wejdź i zobacz.Dobra to tyle.Pamiętajcie "szczęście nawet małe dane jednej osobie...rodzi wiele miłosci i podwaja to szczęście"

ZGADZAM SIĘ W ZUPEŁNOŚCI!!!
Naprawdę to trochę trwało za nim się odważyłam pisać na tym forum. Też mi się wydaje, że po to jest to forum, aby sobie nawzajem pomagac. Uważam, że jeżeli ktoś zadaje pytanie to można mu grzecznie odpowiedzieć, jeżeli nie ma na to ochoty to nie odpowiada. Ale też nie krytykuje, i nie komentuje. Pewnie,że łatwiej jest osobie z doświadczeniem, ale dajcie szansę początkującym, bo nie każdy z nich jest SĘPEM. Czytając te posty można dużo się dowiedziec i zarazem skorzystac. A tak naprawdę nie chciałabym się zrazic. ..
makawi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-03, 09:15   #7996
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Ojj, bosko podoba mi się ten naszyjnik, ale i tak chyba nie będę składać zamówienia na II termib K5

A jak się spisuje na buźce?
Ja pewnie też nie uzbieram na 150 zł na 2 termin Pewnie jeszcze pare klientek się zgłosi ale pewnie to będzie mniejsza kwota niż 150 zł...zreszta i tak bym tego naszyjnika nie nosiła

A ten kremik kryjący z Clearskin to dla kolezanki

Cytat:
Napisane przez Omi Pokaż wiadomość
jeżeli mówisz o maseczce śródziemnomorskiej do włosów, to jest bardzo fajna Przynajmniej ja bardzo ją lubię. Włosy są po niej takie błyszczące i mięciutkie . Właśnie mi się skończyła i planuję zamówić nowe opakowanie.
Potwierdzam..maska śródziemnomorska do włosów jest bardzo dobra..włosy stają się po niej takie mięciutkie i gładziutkie Plusem jest wydajne opakowanie

Czy któraś widziała już tą różową torbę podróżną z ostatnich stron K06? Jaki to materiał..jest większa od tej piknikowej ( czy jak jej tam..tej w morsko niebieskie kółeczka co ostatnio była) ?

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 09:18   #7997
didulka_88
Raczkowanie

kremik kryjacy z clearskin jest bardzo fajny jak dla mnie... ma deliktany odcien i nie daje efektu maski...
didulka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 09:33   #7998
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *lotte* Pokaż wiadomość

Chcialabym sie zapytac, czy moze ktoras z was dysponuje zdjeciem cieni lsniace piaski kolor golden sands?

Jesli bylo, przepraszam i dziekuje za pomoc
będę miała te cienie w okolicach piątku, jeśli to nie za późno to wrzucę fotę

a co do dyskusji sępowej:

ja czytałam ten wątek ze 4 miechy zanim napisałam na nim pierwszego posta. (nie, to nie był ten wątek, to jeszcze był "katalogi avonu). strasznie się bałam że jak coś napiszę to zostanę zbesztana, że coś już było albo bla bla bla.
sama postów mam mikroliczbę na koncie, w porównaniu z większością z Was. co nie zmienia faktu, że czuję się tu swojsko, bo tak.

myślę że cała dyskusja wynikła trochę z nieporozumienia, przecież osob, które nazywamy sępami nie definiujemy na podstawie liczby postów tylko na podstawie tego, co i jak często piszą. jeżeli ktoś pojawia się raz na miesiąc (a multum jest takich osób) i wylatuje z pytaniem "kiedy katalog" lub stwierdzeniem "wyślijcie mi katalog", to może to być irytujące. ZWŁASZCZA, że jeśli WIE, że w wątku są publikowane katalogi, to chyba śledzi go nie od dziś, więc ZNA trochę nasze wątkowe zwyczaje.

zauważcie, że nawet jak osoba ma 1 post na koncie - właśnie o treści "kiedy katalog?", to chyba SKĄDŚ wiedziała, że w tym wątku są katalogi. jaki wniosek? że go śledziła choć trochę, a mimo to nie zastosowała sie do panujących tu zasad. i chyba to właśnie nas najbardziej irytuje.

bo przecież nie irytuje nas to, że ktoś sobie te katalogi ściąga, przecież publikujemy je dla ludzi, czyż nie? gdyby było inaczej, to byłyby rozprowadzane w tajemnicy, czy co a są oficjalnie publikowane, bez żadnych ściem.

jak już mówiłam, przez kilka miechów siedziałam cicho jak mysza, ściągałam katalogi, czytałam co piszecie. czasami nużyło i trochę irytowało mnie czytanie wątku, którego cała strona składała się z "dzień dobry " czy "dobranoc " tudzież "dziękuję ", ale skoro takie są tutaj zwyczaje, to nie zamierzam w te uprzejmości w żaden sposób ingerować, a stronę pełną "dzień dobry" mogę po prostu przewinąć.
i uważam ze na tej samej zasadzie powinno się akceptować wszelkie zwyczaje panujące w danej społeczności, po prostu "jesli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one".

się rozpisałam
podkreślam tylko jeszcze raz i dobitnie: SĘP TO NIE OSOBA MAJĄCA MAŁO POSTÓW NA KONCIE! przecież każdy kiedyś zaczynał i trzeba mieć najpierw mało, żeby potem mieć dużo

buziaki

i bez względu na moje znuzenie czytaniem stron z "dzień dobry" i na poparcie tezy o wronach mówię wszem wobec:

Witam Wszystkich Tego Kwietniowego Poranka Miłego Dnia

Edytowane przez silesianna
Czas edycji: 2007-04-03 o 09:36 Powód: literówki ;)
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 09:33   #7999
sally
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez didulka_88 Pokaż wiadomość
wlasnie zlozylam zamowienie z 5 i wyszlo 560,60 myslalam ze bedzie o wiele gorzej bo katalog wydaje mi sie kiepski... mam nadzieje ze wszystko przyjdzie byc moze dzis wieczorem sie dowiem i w srode odbior... na sama mysl o katowickim nowym coku mnie sciska

Nie jestes sama w tych spostrzezeniach - uwiez mi -ja wczoraj odebralam swoja paczuszke 1 raz w nowym COKu i jaka roznica chociazby w samej okolicy - Matko!!! az strach wchodzic w ta uliczke ale dobrze ze chociaz ochroniarz stoi przed wejsciem . A i mam wode True Glow dla mnie bomba -chociaz bralam w ciemno - wyraznie wyczuwam wanilie na sobie jak sie psiknelam -SUPER

a jeszcze Wielkie DZieki za katalog 7

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-03, 09:40   #8000
gosus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sally Pokaż wiadomość
Nie jestes sama w tych spostrzezeniach - uwiez mi -ja wczoraj odebralam swoja paczuszke 1 raz w nowym COKu i jaka roznica chociazby w samej okolicy - Matko!!! az strach wchodzic w ta uliczke ale dobrze ze chociaz ochroniarz stoi przed wejsciem . A i mam wode True Glow dla mnie bomba -chociaz bralam w ciemno - wyraznie wyczuwam wanilie na sobie jak sie psiknelam -SUPER

a jeszcze Wielkie DZieki za katalog 7
To super żeTrue Glow pachnie troszke wanilią, kocham wanilię
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 09:58   #8001
pAtiŚ
Zakorzenienie

Ja się właśnie zastanawiam nad tą wodą True Glow... Czy brać ją w demo czy nie... Kurcze, mam dylemat
Tak samo zastanawiam się nad suszarką Remington...

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 10:17   #8002
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Hej

Widzę,że wczoraj działo się na tym forum trochę.

Moja koleżanka zamówiła sobie dwa kremy z anew na dzień i na noc. Dostawała próbki żeby spróbować czy jej pasuje. Pasowały.Wczoraj mi powiedziała,że dostała uczulenia na całej twarzy z bąblami- niby od któregoś z tych kremów. Możliwe to? Pierwszy raz spotkałam się z takim przypadkiem żeby ktoś był uczulony na anewy.
Nie mogę zwrócić kremów, bo jej synek strzaskał wieczko od kremu na noc, a od którego prawdopodobnie dostała uczulenia.
Ona jest alergiczką i być może zjadła coś po czym dostała wysypki, a mówi,że to od kremu ( kremów)Dosłownie dwa razy się posmarowała.Po pierwszym użyciu mówiła,że super. Po dwóch dniach rano była wysypana na twarzy.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 10:17   #8003
sally
Rozeznanie

Cytat:
Ja się właśnie zastanawiam nad tą wodą True Glow... Czy brać ją w demo czy nie... Kurcze, mam dylemat

szkoda ze fotka nie oddaje zapachu bo zaraz bym ja wkleila wlasnie intensywnie sie wwachuje w nadgarstek i moge dodac tyle , ze na mnie pachnie jak wanilia polaczona z ananasem? i hmmm... wata cukrowa czyli wyraznie mozna wyczuc slodycz , nie pachna mi na meskie jak pisaly dziewczyny ale zgadzam sie ze sa ciezkie i powiedzialabym ze nie dla modych dziewczat (nastolatek) i chyba na upaly tez nie bardzo, czyli jednym slowem nie wszystkim moga spasowac a dla mnie jedyny minus to oporny koreczek , trzeba uwazac -ciezko sie otwiera
Stary 2007-04-03, 10:20   #8004
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Jednak dałam radę Oto błyszczyki Promienne. Opis zdjęć:
1) Honeysuckle
2) Pink Pleasure
3) Pink Pleasure
4) oba odcienie na kartce
5) oba odcienie w tubkach

Nie zwracajcie uwagi na moje usta, mam ostatnio strasznie suche

PS. Na zdjęciach ust niestety błyszczyki wyszły bardzo podobnie do siebie, ale odcień Pink Pleasure jest bardziej widoczny.
CHyba się skuszę na Honeysuckle. Albo na Frosty Shimmer (ma ktoś ten kolorek?). Tylko pytanie, do tych osób, które już mają ten błyszczyk - jaki on ma smak i zapach? Zapach pisze "apetyczny", ale co to znaczy? Owocowy czy jakiś waniliowy czy coś tego typu? Pamiętam że kiedys Glazewear miały (mają?) taki słodki śmietankowo-waniliowy zapach. I to mi tak sobie odpowiadało. I co ze smakiem? Mają jakiś (chociażby słodki) czy nic?

Ah i jeszcze coś. Strasznie kusicie tymi połyskującymi cieniami i chyba w końcu się skuszę. Zastanawiam się pomiędzy Powder Pink, Pinky Peach a Bronze. Który z nich najbardziej wpada w beże? Oglądałam zdjęcia zamieszczone przez niektóre z was, ale one nie oddają całkowitego koloru. Sunshine wygląda "beżowato', ale jak go zobaczylam na zdjęciu jakimś, to wyglądał strasznie żółto Pomóżcie

Edytowane przez Limonatka
Czas edycji: 2007-04-03 o 10:45
Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 10:26   #8005
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Tez sie zastanawialam nad ta suszareczka ale wkoncu dzis zlozylam zamowionko i nie wzielam ciagle brak kasy hihiih jakos wole na kosmetyki przeznaczyc wzielam sobie galaretke mango i passiflora uwielbiam ten zapach juz nie moge sie doczekac mam nadzieje ze sie nie rozczaruje, oczywiscie 2 maski blotne Planet spa ciekawe czy znowu trafie na taka zadka konsystencje bo ostatnie 2 opakowania jak wam kiedys opisywallam byly wlasnie takie niezby geste jak dostane to Wam zdam relacje
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 10:27   #8006
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
bo przecież nie irytuje nas to, że ktoś sobie te katalogi ściąga, przecież publikujemy je dla ludzi, czyż nie? gdyby było inaczej, to byłyby rozprowadzane w tajemnicy, czy co a są oficjalnie publikowane, bez żadnych ściem.

się rozpisałam
podkreślam tylko jeszcze raz i dobitnie: SĘP TO NIE OSOBA MAJĄCA MAŁO POSTÓW NA KONCIE! przecież każdy kiedyś zaczynał i trzeba mieć najpierw mało, żeby potem mieć dużo
i tu się zgodzę w 100%
Przecież nie od razu będzie się miało na koncie te kilka setek postów
(to samo na allegro - kiedy chcę zaczynać wystawiać aukcję, też musi być kiedyś ta PIERWSZA, prawda?

Ale zachęcamy, zachęcamy do wypowiadania się

Cytat:
Ja nie biorę tej wody...
Bardzo nie lubię kupować zapachów w ciemno ...
Bo zdarza się tak, że jak w sklepie psiknę się jakimś testerem, to na początku jestem tym zapachem zachwycona. Ale po pół godzinie nie mogę z nim wytrzymać...
i odwrotnie: psiknęłam się czymś kiedyś, powąchałam i stwierdziłam, że czym prędzej muszę iść do łazienki chociaż troszkę to świństwo zmyć z nadgarstka...
A że do łazienki miałam jakieś 10 minut, to zanim doszłam zapach się zrobił śliczniutki

Więc zdecydowania wolę najpierw mieć próbki
Może poczekam aż ktoś już ten zapach ze znajomych bedzie miał... albo w COKu wywącham, a najwyżej z DEMO na drugi termin wezmę

A co do suszarki - szczerze mówiąc, wolałabym kupić coś "na żywo"...
Przynajmniej łatwiej byłoby (odpukać) reklamować

Pozdrawiam i życzę wszystkim udanego dnia!
Stary 2007-04-03, 11:03   #8007
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
CHyba się skuszę na Honeysuckle. Albo na Frosty Shimmer (ma ktoś ten kolorek?).
frosty shimmer jest bezbarwny
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-03, 11:10   #8008
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beata1117 Pokaż wiadomość
Chodzi o tę z zestawu na stronie 6 z K05.
Ja też żałuję, bo przynajmniej z zewnątrz wyglada dobrze, a jak dam klientce, to poprosze o rozpakowanie, bo nie wiem jak jest wykończona w środku.

Przy okazji popatrzyłem na formularz zamówień do K06, bo klientki chciałyby wypróbować podkład z Anew Beauty, ale nadal nie ma próbek w ofercie.

Natomiast jest jako nowość - podkład w płynie, w cenie 1 zł za 1 saszetkę !!!
Wcześniej można było zamówić pakiet 6 odcieni za 4,90 zł, więc trochę przegięli
Na 2 rzeczywiście nowe odcienie - Bisque i Natural, jeszcze mogę się zrujnować, ale współczuję tym którzy nic nie kupowali wcześniej
Radzę zaopatrzeć się teraz i zasypać mailami, żeby dali ofertę jak na pakiet próbek szminki nabłyszczajacej (pojedyncze są po 1 zł)
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 11:47   #8009
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

oooo, co za miła niespodzianka z tym katalogiem
Ale Asiuchna, i tak czekamy na twoja wrażenia z 6 !

Katalog fajny. Bardzo ładna nowa szata graficzna.
Czy czasem te NOWE szminki to nie jest wielki Come Back starych dobrych szminek nabłyszczających?

Mam mały problem. W minikatalogu klientki zamówiły lusterka (11 sztuk) z czego 5 było uszkodzonych - nie otwierały się. SUPER! 4 w ogóle zrezygnowały ale jedna chciała na wymianę. Dziś patrzę na fakturę - produkcja zakończona. Czyli klientka nie dostanie już teraz tego lusterka. PIEKNIE! Ciekawe jak się jej wytłumacze. Mam nadzieję, że to lusreko z Planet Spa z 7/07 jej się spodoba, bo inaczej....ech ten Avon.
mrowkamrowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 11:58   #8010
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Fenris wkleiła promienne błyszczyki za co wielki
Kolorki fajne, właśnie kończy mi się Pink a Glow, to może zamówię teraz jakiś fajny promienny

PatiŚ pytała o krem kryjący przeciw wypryskom. Ktoś już pisał,że opakowanie malutkie- zgadza się. Nakłada się go punktowo na miejsca wyprysku-brzmi okropnie co?, ma kolor jak korektor antybakteryjny, czyli podobny do odcienia cery,ale nieco ciemniejszy niż korektor. Po jakiejś godzinie zasycha i można go normalnie zdjąć,oderwać ( z tym zasychaniem podobny do szybko działającego żelu na wypryski)
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości