![]() |
#781 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
No ba... Ale takie sa najmądrzejsze i powiedzą Ci ze jak to wracasz do pracy jak dziecko bedzie miało 7/8 miesięcy ? Niszczysz mu dzieciństwo bo będziesz kilka godzin dziennie w pracy.. Nie lepiej zostać w domu poświecić sie dziecku i kombinować z zasiłkami ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Rozeznanie
|
Był obchod no i ordynator znów żartuje
"no jak tam? Wszystko dobrze? Ile już mamy? 36+0? Super. Jutro zbadamy. Może jutro będziemy już rodzić? 😊" A ja już ciśnienie 1500. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się głupim gadaniem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7251382 7]Boze serio ?! Nie rozumiem w ogole takiego pytania...
No ba... Ale takie sa najmądrzejsze i powiedzą Ci ze jak to wracasz do pracy jak dziecko bedzie miało 7/8 miesięcy ? Niszczysz mu dzieciństwo bo będziesz kilka godzin dziennie w pracy.. Nie lepiej zostać w domu poświecić sie dziecku i kombinować z zasiłkami ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Wiem! Z ciekawości dołączyłam do grupy na fejsie " pomoc w benefitach za darmo czy cos w ten deseń " - wszystko najlepiej jakbyś dała za darmo. " samotna matka przyjechała do Anglii 2 miesiące temu, co jej sie należy " ?! I pytania w tym stylu xd grubo tam jest xd a ja czytam i sie denerwuje Hahaha ![]() Walić ich zasiłki, praca to praca A paniom najmądrzejszym sie skończy i dopiero bedzie płacz :p |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Mohnka tak na kosmetyki do makijażu bedzie zniżka. Bez aplikacji na wszystko -49%, z aplikacja -55% na 3 rożne kosmetyki
![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#787 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie przejmuj sie xx żartowniś od siedmiu boleści ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam dziewczyny za słowa wsparcia
![]() ![]() Gornek, pocieszę Cię bo rozmawiałam z koleżanką, ona się zagłębia w ten temat 500+ i jeszcze w tym roku podobno ma wejść zmiana że jeśli rodzinie będzie np. przekraczać dochód 15zl to dostaną 500+ pomniejszony o tą kwotę. I to mi się podoba, bo mój kolega sam wychowuje synka, matka nie płaci alimentów a jemu dochód 30zl przekroczył i zabrali mu 500+. A co do kombinacji odnośnie 500+ to Wam powiem że to walka z wiatrakami. Jak ktoś będzie chciał kombinować to tak zrobi że i tak obejdzie prawo... Na to nie ma rady. Wysłane za pomocą mTalk
#789 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tez to czytam Haha xd Mohnka olej głupie gadanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
![]() |
#794 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() dzień zaczął się od wariactwa. zapomnieliśmy z mężem o wycieczce synka do teatru i obudziliśmy go za późno, przypomniało mi się w ostatniej chwili (patrzę przez okno - autobus jeszcze stoi - szkołę mamy po drugiej strony ulicy na szczęście) i biedaczek leciał ściągnięty z łóżka, bez śniadania, na wariata. Zdążył. Ale rodzice z nas....a tu drugie w drodze! ja nie wiem czy my się kiedykolwiek ogarniemy ![]() muszę torbę do szpitala w końcu spakować! jestem w 36 tyg a położna na warsztatach mówiła żeby w 35 tyg spakować. kurka ale nie mam wszystkiego, na pewno majty siateczkowe - rozmiar niby dobry, pasują, ale obawiam się że będą się wrzynać w moje grube uda, tak już mam z bokserkami. Orientujecie się czy są jakieś siateczkowe ale FIGI? edit: znalazłam coś ala figi z firmy horizon, ale będę sexy ![]() Edytowane przez milutek Czas edycji: 2017-04-03 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaczynam dziś 37 tydzień. Oby do niedzieli 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
Glassball - O nie, to już jest chore! Owszem samotna matka niech będzie pierwsza w kolejce ale tylko ta która pracuje.. a nie ze odda dziecko do przedszkola a ona sobie będzie w domu siedzieć
![]() Milutek - Haha zwariowałam 😀 nie martw się, każdemu może się zdarzyć, nawet tym najlepszym ![]() Mohnka - Oby do niedzieli 😘 Nie śpię od po 6.. zjadłam teraz śniadanie, wypiłam kawę ale spróbuję jeszcze zasnąć bo nie mam co robić a czuję się nieprzytomna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
I zostałam w dupie... mój Tz musiał jechać na polna awarie a ja nie zdążę dojechać na 10 do centrum na wizytę. Super poniedziałek
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#799 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Za pozno. Trudno, będę musiała najwyżej zapłacić za badania.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#801 |
Wtajemniczenie
ski
|
Milutek, moi rodzice jak miałam pierwszą komunię świętą zapomnieli o Bożym Ciele gdzie się sypie kwiatkami a byłam w pierwszym rzędzie kolumny xD i tak zamiast wstać o 6 to wstalismy coś po 8 😁 tydzień chodziłam na rodziców obrażona 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Nie ma Esor.. czyżby coś się stało w niedzielę? 👶👶😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Happiness- związałam się chustą i tak na oko po zawiazaniu wisi jej ok pół metra. Mogłoby być mniej. Zwiazalam też tzta. Ma 195 cm i 95 kg i u niego jest idealnie ale tą 4,2m chyba też by dało rade. Wiazalismy bez dziecka więc potrzebne jest miejsce na dzieciaczka jeszcze, ale z drugiej strony z dzieckiem się wiąże 'ciasno', a my nie naciagalismy bardzo mocno. Mohnka-ja myślę że on tak gada ten ordynator bo wie, że do terminu dotrwasz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam wynik gbs... mam dodatni
#804 | |
Zakorzenienie
|
Black: Jak już ustalimy termin ślubu to dam znać
![]() ![]() Cytat:
![]() Pakuje dzisiaj torbę do porodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ale wczoraj miałam okropny dzień. Zaczęło się od tego, że zasnęłam po22 w sobotę, do godziny 2:30 byłam w łazience chyba 10razy, po czym już w ogóle nie mogłam zasnąć i nie spałam do 6 rano. Na 10 byłam w kościele, bo miałam msze za dziadków, prawie zemdlałam, bo było tak duszno, a resztę dnia do 17 przepłakałam. Na pocieszenie zjadłam dwie kiełbaski z grilla, przez co umierałam w nocy i nadal to robię, bo mam zgagę i nic mi nie pomaga. Powiem Wam, że już mam dość. Dosć siebie takiej wielkiej, gdzie we wszystkich wyglądam obrzydliwie, nie mam siły umyć włosów nad wanną (nie mam prysznica) ani ogolić nóg, bo nie mogę się zgiąć, ta zgaga mnie już wkur****. Lewy bok mi obumarł, bo ciągle na nim leżę, na plecach nie mogę, bo mam zgagę i sie duszę, idealnie jest mi na prawym, ale nie mogę, bo mam zgagę i tak ciągle!!! Przeogromnie jestem szczęśliwa, że będę miała córeczkę, bo marzyłam o niej, ale ten stan już mnie dobija, wiem, że to końcówka, ale czuję sie jak kaleka, wyjdę gdzieś, to zaraz mam zadyszkę, wrażenie, że zemdleję... Przepraszam, musiałam się wygadać ;( Nie chce mi się nawet komentować patologii, które mają dzieci i sie nimi nie zajmują. Nigdy tego nie rozumiałam i do tej pory nie rozumiem, dlaczego życie jest tak niesprawiedliwe czasem. Effpe Jak się nasłuchałam i naoglądałam, co ludzie kombinują w UK, żeby dostać jak najwięcej zasiłku, to masakra... nawet u bliskiego kolegi tak robili, tzn nie on, ale jego siostra z mężem, książkę można by było napisać. Talusia A jaki masz podkład z Astora i czy jesteś zadowolona? Bo kusi mnie, żeby kupić, a nigdy nie używałam. Mam suchą cerę i ten chyba z fioletową nakrętką by mi sie nadawał. Obecnie używam dwóch: rimmela z czerwoną i maxfactora 3in1.
#806 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Właśnie sama nie wiem. Na sr mówiły, ze bardzo suza cześć kobiet ma dodatni gbs i zeby sie tym nie przejmować bo dają antybiotyk przed porodem. A ze ja mam cc to nie przejmuje sie tym za bardzo. Ale tez dopytam co i jak
#808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Raczkowanie
|
Wychodzę
Strasznie się cieszę, tylko teraz zaczęłam myśleć jak tam przepływy, bo tego dzisiaj nie sprawdzali, tylko w sobotę. Wszystkie ktg też ok oprócz tej nieszczęsnej soboty, ale to ponoć była zabawa pępowiną. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
#810 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki wielkie za informacje o chuście! Kupię w takim razie tę mniejszą. Mój tż niższy, 183cm, więc powinien bez problemu się zmieścić. A jak nie to najwyżej kupimy drugą dla niego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.