|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania dla metali:]
ale jest ogromna różnica pomiedzy wyrażeniem własnego z dania a "Tzreba mniec ładnie naje .. ne w głowie"
i oto chodzi w tym całym aj-waj każdy z nas jest inny, ma rózny gust-w inny sposób stara się wyrażać swoją osobowość-ale gdy spotykam się takim podejściem jakie zaprezentowała Mathilda to ręce opadają a podobno jesteśmy dojrzałe? czy obrażanie kogoś epitetami jest na pozoiomie-niezbyt-pamietajmy ,że nas stosunek do innych wyrażąny również słowem świadczy tylko i wyłącznie o nas a ,że w polandolandzie istnieje "alergia" na jakkolwiek okazywaną innoś cóż nic na to nie poradzę-moze jak wbiją was w te wasze szkolne mundurki to docenicie alterntywne formy wyrażania się poprzez ubiór-może przyda się triochę stałamszenia i homegenizacji ,żeby co poniektórym otworzyc oczy
|
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
miss venflon: masz całkowitą racje
ale dobra nie kłócmy się już xD zdjecia wklejac a nie )
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że wywołałam burzę.
Mówicie że oceniam kogoś nie znając go. Nie powiedziałam że ta dziewczyna ma zły charakter że nie polubiłabym jej itd. Nie podoba wam się że napisałam że ma "nej***ne w głowie" a za chwilę same piszecie mi że ja mam. Tak samo wy mnie oceniłyście po jednej wypowiedzi. No tak bo trzeba się buntować przeciw nietolerancji i drapać gryźć i kopać takie osoby. No i widać po waszych wypowiedziach że nie tylko ja płytko patrzę (ponoć) ale też Wy bo czytając jedną moją wypowiedź uważacie że jestem nietolerancyjna. A to jest bzdura! Jestem bardzo tolerancyjna, każdy jest panem swojego życia i niech robi z nim co chce mi to nie przeszkadza dopóki nie narusza mojej przestrzeni. Moim zdaniem które mam prawo wyrazić jest to że może dziewczyna i jest fajna miła urocza sympatyczna, ale zabawy w sado maso, kaleczenie własnego ciała mnie nie kręcą. (ok wiem zaraz mi napiszecie że to jest coś tam i coś tam że nie sado maso że to ma swoją filozofię itp. się nie znam... mi się to po prostu nie podoba). I przepraszam za użycie wulgaryzmu w poprzedniej wypowiedzi.
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#785 |
|
Raczkowanie
|
no nie rozsmieszajcie mnie!!!!! zdjecia ugory, zeczywiscie odzwieciedlaja styl metalowy xD no nie zalamujcie mnie, ze rozowa bluzka i spodnie wlozone w kozaki pasuja do takiego stylu!
a rozowe czaszki z cyrkoniami i cwiekami tez zostawie bez komentarza! czy nie rozumiecie, ze styl ubioru 'metala' opiera sie na prostocie?! a nie na cyrkoniowych rozowo-czarnych czaszkach!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! koniec mojej opinii. nie kaleczcie tego!
|
|
#786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ograniczajmy się !!! ![]() Cytat:
|
|
|
#787 |
|
Raczkowanie
|
geez, kolejna wpadła do watku, pierwszego posta nie przeczytała i się awanturuje. eh.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#790 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#791 |
|
BAN stały
|
Pewnie, że wszyscy mają własne zdanie i mają prawo żeby je przedstawic...tylko zależy jeszcze jak to zrobią.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#792 |
|
Rozeznanie
|
Tu był komentarz do nowej wypowiedzi mathildy,ale nie chciałam już ciągnać...
Edytowane przez Perwati Czas edycji: 2007-08-26 o 19:35 |
|
|
|
|
#793 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślę,że jednak mamy podobne rozumienie tolerancji.Z całą pierwszą częścią Twojej wypowiedzi się zgadzam i właśnie o to mi chodziło,więc nie do końca rozumiem... I nie widzę,żebym akurat ja(w cytatach,których użyłaś)naskakiwała na mathildę i robiła z jej wypowiedzi 'aj-waj',ani na nią zbytnio naskakiwała ![]() Zresztą miss venflon świetnie już to skomentowała.A także Ghost19.Jak widzę wszystkie mamy to samo zdanie(koment Ghost19),więc o co chodzi?Nic do dodania. Co do drugiej części...Prawdopodobnie nie po to i ja także o tym wiem,ale co z tego? Nie rozumiem po co to piszesz.Twoim zdaniem ja komuś zabraniam komentować zdjęcia xheartcorex???hehe ![]() Ja przychylam się do propozycji zaniechania tej dyskusji(jak już wcześniej pisałam),bo widzę,że nie wnosi ona nic nowego...Każdy może sobie myśleć co chce...A przynajmniej na wątku nie będzie już takiej atmosfery. Edytowane przez Perwati Czas edycji: 2007-08-26 o 19:36 |
|
|
|
|
|
#794 |
|
Zadomowienie
|
W momencie, kiedy od jakiegos wyrywkowego stwierdzenia - typu "ma niezle naj... w glowie" - zaczyna sie cala gadka o tolerancji i posadzanie kogos o ograniczony umysl, to robi sie z tego wielkie aj-waj, tak wlasnie uwazam. Wychodze z zalozenia, ze takie wypowiedzi nalezy olewac, a jak komus bardzo zalezy, to kwitowac jednym zdaniem, bo od mojego lub innego strzepienia jezora tacy ludzie nie zmadrzeja.
Nie napisalam, ze komus zabraniasz komentowac te zdjecia, ale w momencie, kiedy pada haslo typu "dziewczyna ma swoj styl i nikomu nic do tego" (nie pamietam doslownego brzmienia), a dotyczy to zdjec zamieszczonych w internecie, to cos tu nie styka. No ale juz niewazne, ilez mozna bic te piane... Szczerze - mnie sie wydaje, ze samookaleczanie wychodzi poza bezpieczne granice szalenstwa. Mam nadzieje, ze nikt mnie tu nie posadzi o nietolerancje, po prostu uwazam to za watpliwie estetyczna forme sztuki cielesnej i cos niebezpiecznego dla zdrowia/zycia. Edytowane przez a-sea-of-honey Czas edycji: 2007-08-26 o 20:34 Powód: poprawki kosmetyczne |
|
|
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
Nie wgłębiam się w temat/sprzeczkę powyżej i tym samym mam nadzieję skończyć tą dyskusję.
Przepraszam, że nie odpisałam na pytania poprzednio zadawane. Otóż imprezy z striptizem odbywają się najczęściej za granicami naszego pięknego kraju. Czasem Katowice, ale dawno już tam nie gościliśmy. Dodaję zdjęcie z serii "jak się ubieramy". Może niewiele tam widać, ale liczy się że jest :P Innym razem więcej. Wejdźcie na stronę podanego linka i kliknijcie na czwarty od lewej prostokącik (z tego miejsca pragnę podziękować wyśmienitemu fotografowi) http://dominikkolodziej.pl Pozdrawiam mrocznie ![]() PS: Za niedługo (więceeej czasuuu proooszę!) dodam obiecane zdjęcia rzeczy wykopanych w ciucholandach.
|
|
#796 |
|
Rozeznanie
|
Przyczepiłaś się do mnie tak jakbym była osobą,która naskakuje na mathildę najbardziej(a do tego jeszcze pierwsza)a ani to ani to drugie nie jest prawdą.Łapiesz też za słówka,a jak sama mówisz nie dokładnie nawet pamiętasz co pisałam...Napisałam też tylko,że xheartcorex nie przejmuje się komentarzami,co nie znaczy,że mam coś do wyrażania zdania na temat jej wyglądu prawda?Co do samookaleczania powtarzam jeszcze raz...o tym w ogóle nie było mowy w dyskusji!Tylko o stylu,ciuchach...Czy ktoś pisał,że samookaleczanie jest ok?Sęk w tym,że w ogóle o samookaleczaniu nie pisałyśmy!Piszesz,że nie chcesz tego ciągnąć,ale ciągniesz...Ustąpię.
|
|
|
|
|
#797 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez Perwati Czas edycji: 2007-08-27 o 13:46 |
|
|
|
|
#798 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#799 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy widzialyscie nowa kolecje Reserved...mysle, ze jest calkiem fajna...ale niby kolekcja jesien-zima, a niektore rzeczy to takie jesienno-zimowe jakbysmy we francji zyly
![]() http://re-reserved.com/nowinstores/ |
|
|
|
|
#801 |
|
Zadomowienie
|
Fajne sa te ubranka Reserved na nowy sezon, ale jesli chodzi o szycie, to zenada... Najbardziej rozczarowala mnie sukienka z okraglym dekoltem, dopasowana w pasie siegajaca za kolana (jest na jednej z tych fotek z oficjalnej strony, w kolorze czarnym, zestawiona z jakims paskiem), ktora wyglada na ciele jak szmatka do sprzatania piwnicy i nie wiem, ile powinnam miec w biuscie, zeby sie ladnie na gorze ukladala (a do plaskich nie naleze).
|
|
|
|
|
#802 |
|
Raczkowanie
|
ja szczerze mówiąc nie przepadam za emo i podobnymi stylami...
jesli chodzi o babki, których ubiór mi się podoba, to jest ot Chylińska. prosto, ale hardcore'owo ![]() jeśli chodzi o facetow, moim idealem jest Rysiek Riedel ![]() lubie tez styl Axl Rose'a
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyprzedził modę o jakieś 20 lat ![]() A Chylińska w ogóle świetna jest
|
|
|
#804 |
|
Rozeznanie
|
Rysiek był boooski, buuu...Miał taki emocjonalny głos.(Wiem,nie na temat;p)
|
|
|
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
A co sadzicie o butach firmy NEW ROCK? Jak dla mnie są zabójcze, chociaz dosyc drogie, no i nie znalazłam ich w sklepach, widze je tylko w rockmetalshopie jak narazie... Odsylam
Was do linków: http://www.rockmetalshop.pl/product-...ero-M9674.html http://www.rockmetalshop.pl/product-...cero-M313.html http://www.rockmetalshop.pl/product-...ero-M9973.html |
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
Lubie new rock'i bo są "inne niż inne". Ciekawe pomysły na buty i w czymś takim dobrze bym sie czuła, jak pewnie niejedna dziewczyna lubiaca taki styl.
|
|
|
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj bylam w lumpeksie na malutkich zakupach
To sa jednak genialne sklepy Niestety nie ma cyfrowki i nic nie pokaze:P Ale warto bylo
|
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm....ciezko mi opisac
pomaranczowa( )bokserke na przyszle lato czarna bluzke z rekawem 3/4, brazowy sweterek i cos tak jakby top, ale elegancki:czarny z delikatnymi paskami i mala czarna kokardka wiazana na boku,uff
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.

)

Styl metali(ów),gotów(tek),roc kmanów i innych mrocznych ludzi