|
|
#781 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XLI
Ahh rozumiem, czyli to tylko podejrzenia jak u mnie. A ile czasu byliście razem i czy rozmawialiście o tym? To były jawne i poruszane tematy u was?
U mnie wyglądało to tak, że po 3 miesiącach bycia razem po raz pierwszy miałam zostać u niego na noc i wtedy tego wieczoru było namiętnie i jakby miało być coś więcej a on wtedy wstał ze mnie, przerwał całą sytuację ( byliśmy ubrani ) usiadł i zaczął rozmawiać (będąc widocznie skrępowanym) co mogło się wtedy wydarzyć? Następnie rano ja próbowałam coś zainicjować - były jakieś pieszczoty i miało dojść do czegoś więcej a on - 'jestem zmeczony na dzisiaj' Po czym wstaliśmy już z łóżka, przy przygotowywaniu sniadania zaczął być bardzo nieprzyjemny więc powiedziałam, że będę się zbierać. Czułam się na tyle znieważona jego zachowaniem, że zaczęło być nie miło. Później zaczęliśmy pisac, zrobilismy sobie przerwę i jakoś się rozeszlismy. Jest to takie niewiadome wszystko. Ale łączę to z jakimiś jego problemami natury intymnej. Mam mindfuck. |
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie zupełnie inaczej wyglądało, komunikacja widać, że kulała. Swieżutki związek, mogło chodzić o różne rzeczy, jak to Lena zauważyła. |
|
|
|
|
|
#783 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
W zasadzie zupełnie inna sytuacja, jedynie wspólny mianownik. Mnie chodzi o to, czy możliwym jest że facet uważa to za punkt honoru ( naruszenie dumy ) nie wiem jak to nazwać i że po takim jednym zdarzeniu jest w stanie zakończyć dobrze rokujący związek. Ale kobiety pewnie nie odpowiedzą mi na to pytanie :P |
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co innego jak juz jestem z kims dluzej i taki problem sie pojawia, ale na samym poczatku? Moze dla Ciebie byla dobrze rokujaca, a dla niego nie za bardzo? Wydaje mi sie, ze analizujesz to za bardzo. Facet zakonczyl relacje. Trwala krotko. Minely juz 2 miesiace, a Ciebie, ciagle "trzyma", chyba po prostu trzeba troche odpuscic, bo sie zadreczysz. Edytowane przez 535de3f481873e06c5a5c33016fd2a44dce7d9b2_606b967225802 Czas edycji: 2020-06-18 o 21:38 |
|
|
|
|
|
#785 |
|
Przyczajenie
|
Wg mnie takie podejście utrudnia tworzenie relacji i potwierdza erę Tindera. Bo gdyby nie świadomość, ze zaraz po zerwaniu przeciągniesz palcem w prawo 3 razy i masz 3 chętnych facetów na randkę to chyba ludzie tak łatwo nie rezygnowaliby z tak błahych powodów już na starcie.
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I nie, nie mam podejscia "ery tindera". Po prostu, wychodze z zalozenia, ze jesli musze od samego poczatku "walczyc" o zwiazek, mijaja 2 - 3 miesiace i pojawia sie niefajne zachowanie, problemy i klotnie to lepiej sie wycofac, bo z doswiadczenia wiem, ze raczej zle sie to dla mnie skonczy. Kazdy moj zwiazek, ktory trwal dluzej "zaczynal" sie dobrze. Poczatki byly cudowne, a potem niestety rozmijalismy sie po drodze. Zdarzaly sie tez rozczarowania, ale generalnie zauwazylam prawidlowosc - jesli relacja zaczyna sie dziwnie, problematycznie, niejasno albo skomplikowanie, to najczesciej sie na niej w dluzszej perspektywnie przejade. W moim przypadku, problem byl totalnie odwrotny niz w Twoim - byla chemia, spedzalsmy ze soba mnostwo czasu, ale facet od poczatku dawal sygnaly, ktore dawaly jasno do zrozumienia, ze powinnam sie wycofac. Niestety, nie posluchalam ich, dalam temu szanse, bo zaslepily mnie emocja i nasza chemia i przelechalam sie. Nie warto bylo. Edytowane przez 535de3f481873e06c5a5c33016fd2a44dce7d9b2_606b967225802 Czas edycji: 2020-06-18 o 22:15 |
|
|
|
|
|
#787 | |
|
little hungry lady
|
Cytat:
Wysłane z pochłaniacza czasu.
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego nawet nie wynika, że to on zerwał. Problem z komunikacją, a bez niej nie da się zbudować związku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#790 |
|
Przyczajenie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87939370]Może miał jakieś dziwne zahamowania w sferze seksualnej i np. uważał, że seks to coś brudnego. W każdym razie dla mnie facet po takim zachowaniu byłby do odstrzału i nawet bym nie rozkminiala, o co chodziło.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Interesujące, ze juz druga osoba tutaj wskazuje ze to Wy zakonczylybyscie relacje w takiej sytuacji. A ja załozyłam ze w tej sytuacji wieczornej, która opisalam on juz 'skonczyl' zanim sie zaczelo i zrobilo mu sie glupio. To jest mozliwe? |
|
|
|
|
#791 |
|
Konto usunięte
|
Ja mysle po prostu, ze nie byl Toba tak zauroczony i tyle.
|
|
|
|
|
#792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po namyśle jednak dodam, że mogło być też tak, że dał sobie spokój z dalszym ciągnięciem gry wstępnej bo stwierdził że go za mało podniecasz. Obstawiam jedno z dwojga. Edytowane przez Monika828282 Czas edycji: 2020-06-18 o 23:29 |
|
|
|
|
|
#793 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W każdym razie, co innego zaliczyć taką czy inną "wpadkę" i wyjść z tego z klasą, a co innego dziwnie się zachowywać i być nieprzyjemnym. Niefajnie to o nim świadczy, po prostu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj widziałam się z przyjacielem, on ma tindera i niektóre dziewczyny wręcz same się wpraszaja do domu na pierwszym spotkaniu. Także faceci mają wszystko łatwo dostępne, więc po co walczyć o relacje? :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#795 |
|
Konto usunięte
|
Byłam właśnie na randce z facetem, który mi przypomniał, że bardzo bardzo fajni faceci istnieją. O matkooooooo
|
|
|
|
|
#796 |
|
Konto usunięte
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87940978]Byłam właśnie na randce z facetem, który mi przypomniał, że bardzo bardzo fajni faceci istnieją. O matkooooooo[/QUOTE]
Super! Opowiadaj
|
|
|
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87940978]Byłam właśnie na randce z facetem, który mi przypomniał, że bardzo bardzo fajni faceci istnieją. O matkooooooo[/QUOTE]
![]() Takie przypominajki lubimy! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też ktoś to przypomina właśnie. Pandora, opowiadaj
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to mam tę randkę jutro. Zobaczę jak będzie. Ale się nie nastawiam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#800 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale fajnie, ale Wam zazdroszczę
Pandora, opowiadaj, bo chętnie poczytam w końcu coś pozytywnego
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Pracujemy 3 lata w jednej firmie, a dopiero teraz z racji mojego nowego stanowiska gdzieś tam czasem ze sobą współpracujemy i tak zaczęliśmy ze sobą rozmawiać i przenieśliśmy znajomość poza pracę. Oczywiście z jego inicjatywy, chociaż ja też chciałam, ale pierwsza nie zaproponowałabym. I tak się spotykamy... Lubimy aktywnie spędzać czas, wczoraj akurat byliśmy na rowerach. Lubimy dobre jedzenie, ostatnio byliśmy na sushi i spacerowaliśmy nocą po Wrocławiu. A za tydzień jedziemy na weekend w góry. Najbardziej lubię to, że jest inteligentny i ma ogromną wiedzę, także możemy rozmawiać bez końca. No i zawsze coś zorganizuje jak mamy się spotkać.
0Jest miło, ale nie nastawiam się jak ostatnio z moim randkowiczem z Tindera, tam miałam wrażenie, że to jest absolutnie to i się mocno zachwyciłam. Tutaj niech płynie samo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2020-06-19 o 20:28 |
|
|
|
|
#802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super! Takie to normalne, czyste, bez analiz, bez zastanawiania się, bez rozważań, po prostu płynie
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Patisia, fajnie to brzmi, trzymam kciuki! Baw się dobrze w górach
Pandora, nie opowiadałaś, że kogoś poznałaś! kto to taki?Ja miałam dzisiaj bardzo pozytywny dzień, w końcu. Najpierw konstruktywna rozmowa z psychologiem, z której jestem bardzo zadowolona. A popołudniu koleżanki zrobiły mi urodzinową imprezę niespodziankę w knajpce. Totalnie się nie spodziewałam, wielka konspiracja do końca. Tak bardzo się ucieszyłam, nie widziałam ich wszystkich naraz już bardzo dawno, i w ogóle samo to, że tak to dla mnie zorganizowały, aj! Pierwszy raz od dawna popłakałam się ze szczęścia, nie ze smutku. |
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Super Mili, tacy ludzie obok siebie to skarb
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Patisia, brzmi super! Otóż to, nie nastawiaj się, niech płynie samo. Trzymam kciuki!
Dolczi, powodzenia na randce, daj znać jak było! We wtorek lub w środę spotykamy się z Pandora, może do nas dołączysz? ![]() Milagros, masz cudownych ludzi wokół siebie! Tak bardzo się balam spotkania przypadkiem ex i gdy wczoraj nastąpiła już bezpośrednia konfrontacja, to jest mi bardzo dziwnie. Po prostu obcy czlowiek... Tyle właśnie trwa na zawsze. Jutro mam druga randke z tym lekarzem 🤷☠♀️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co do mojego adoratora. Mój adorator jako pierwsze zdjęcie (poza profilowym na tindku, które ma tylko jedno) wysłał mi zdjęcia z gołą klatą z kotem na kolanach. W szortach/bokserkach (nie widać dokładnie). Wcześniej wysłał mi zdjęcia kotów (które zostały z jego ex). Ja facetom przed spotkaniem wysyłam w pełnym ubraniu jeśli już. Budzi to mój niepokój.
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
WYMIANA Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację. Dieta cud- seks i głód. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2020-06-20 o 00:39 |
||
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Dolczi a skąd ten adorator? Tinder?
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Dolczi, Ty też trzydziestka? ![]() Co do Twojego adoratora, to raczej też by mnie takie zdjęcie zastanowiło. Ale tak czy siak, na randkę idź, baw się dobrze i zdaj relację Dziewczyny, byłam rano u fryzjera. Moja pani fryzjerka, z którą też się znam od lat, powiedziała mi takie fajne zdanie, że miłość i umiejętność kochania są same w sobie wartością. Nawet, jeśli związek się rozpadł, zakończył, obojętnie z jakiego powodu - to był czas, gdy szczerze kochałyśmy, a to jest tak naprawdę umiejętność i wielka wartość. |
|
|
|
|
#809 | ||||||
|
Konto usunięte
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87940993]Super! Opowiadaj
[/QUOTE]Cytat:
Patisia - no to u ciebie to wygląda naprawdę bardzo fajnie wszystko! A czy ten ostatni z tindera cos sie jeszcze odzywał w ogole? Cytat:
czekamy na relacje Cytat:
Cytat:
Super to czytać! ![]() Cytat:
też czekamy na opowieść ![]() Cytat:
Dla mnie takie zdjęcia to dosyć jasny komunikat na czym mu zalezy. W ogole nie czaję wysyłania masy swoich zdjęć. Po co i to jeszcze takich.Ja własnie siadam do zadania rekrutacyjnego na super stanowisko. Tak mi się nie chce myśleć. Ale do poniedziałku jakoś to ogarnę... ![]() Wczoraj w koncu spotkalam sie ze znajomą z dawnej pracy. Ale było super I dobre piwko ![]() A co do tego faceta Emocje mi opadły, więc jednak opowieści o chodzącym ideale nie będzie.Nie opowiadalam, ze kogos poznalam, bo w sumie nie bylo kiedy... w czwartek wieczorem nas sparowało na tinderze. Obiecalam sobie, ze to ostatni raz, kiedy przesuwam te profile, bo juz po prostu mi sie nie chce. Ale jego opis - ekstra. To, czego aktualnie szukam, lubię i takie tam. Zaczęlismy rozmawiac. No fajnie. Mialam ochotę siąść z butelką wina, z nim i przegadać wieczór, a i najlepiej noc. Umówiliśmy się na drugi dzien. Bardzo przystojny, fajne gesty, mimika, głos - pod względem fizycznym, dla mnie 10/10; dawno kogoś takiego nie spotkałam. ![]() No,a co do rozmowy... To jest piekielnie inteligentny facet, z ciekawymi pasjami, spojrzeniem na życie, dobrą pracą, dobrymi jak dla mnie wartościami, wrażliwością i takie tam. No w teorii super. Ale jak ochłonęłam to zobaczylam, ze ta rozmowa taka swietna wcale nie była. Czułam się onieśmielona, ale po przemyśleniu, to raczej on mi nawet nie dał pola manewru w tej rozmowie. Ja nie będę z kimś o to walczyć. Ale zaliczyłam niezłego zonka, bo zazwyczaj to ja jestem stroną, która mówi dużo, dużo. Więc... no po prostu nie ![]() Materiał na związek to i tak by dla mnie nie był. 40 lat, dwóch synów, po rozwodzie. To oczywiscie nikogo nie skreśla, ale ja nie jestem gotowa na takie życie. Liczyłam na fajny romansik przed wyjazdem z miasta, ale no... chyba nic z tego ![]() Milagros podziwiam za umiejętność rozmowy z fryzjerkami Co zmieniałaś? ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Ale, ale.... nie ma tego złego. Znowu zaczęłam się lepiej czuć. I to jest super! Co planujecie na weekend? Ja miałam byc w górach, ale tam burze i deszcze i odpuściłam. |
||||||
|
|
|
|
#810 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87942685]Dla mnie takie zdjęcia to dosyć jasny komunikat na czym mu zalezy.
W ogole nie czaję wysyłania masy swoich zdjęć. Po co i to jeszcze takich.[/QUOTE]On swoje to wysłał jedno. Wcześniej wysłał mi kilka zdjęć samych kotów. Ale fakt faktem nie spodobało mi się to zdjęcie. Poza tym może to rozstanie po wielu latach to tak zwane łapanie na biednego, porzuconego misia. Mam obawy. Poza tym dla mnie podejrzane jest to, że nie chciał mojego zdjęcia (na tindku nie mam). Sama mu zaproponowałam po tym jak się umówiliśmy na spotkanie, by nie było rozczarowania wizualnego (do tej pory faceci zawsze sami prosili o zdjęcie albo o insta, niektórzy na początku rozmowy). Nie bardzo chciał, wolał randkę w ciemno. Ale ostatecznie wymienilismy się whats app i tam mu wysłałam. Dla mnie to było dziwne. Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
WYMIANA Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację. Dieta cud- seks i głód. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2020-06-20 o 12:12 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

0
W ogole nie czaję wysyłania masy swoich zdjęć. Po co