![]() |
#781 |
Rozeznanie
|
Dot.: a z 1980?
cześć tigresska
![]() miło cię widzieć
![]() |
#782 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przypuszczam ze truskawkowa kolezanka bylaby zachwycona tak ze w dzikim szale zaczelaby ciebie gonic z chochla w jednej rece i walkiem w drugiej ![]() u mnie dzisiaj pracowo...ale spox..bo wieczorkiem ide w tango..na urodziny kumpeli.... pozdrawiam wszystkie znadk kubka goracej kawy... EDIT: tak mi chodzi po glowie by wybrac sie do kina...byla z was ktoras na czyms fajnym ostatnio [i tu mam na mysli albo cos kosmicznie smiesznego albo jesienny filmik "na myslenie"]? moze jakis francuski film?
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2008-11-08 o 10:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() no i po konferencji ![]() Wrocław przepiękne miasto - zakochałam się ! co prawda byłam tam na wycieczce ze szkoły, ale po pierwsze było to sto latków temu, a po drugie jak to na wycieczce ciągali nas od muzeum do muzeum. Co prawda nie było zbyt wiele czasu na oglądanie, zaledwie 3 godzinki,a le to wystarczyło by obwieścić TŻowi ze następna wyprawa (chyba już na wiosnę) to Wrocław ![]() konferencja no cóż - referat ok, ale to podejście facetów, że kobiety do energetyki się nie nadają -grrrrr ![]() ![]() ale jak wróciłam to było mój TŻ postarał się by było super, a w poniedziałek imprezka panieńska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki dla Was i dziękuję za wsparcie kciukowe ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
katarzinka - co do kobiet energetykow..to moge ci powiedziec co sie mowi o kobietach informatykach na PG:
Kobieta informatyk jest jak swinka morska - ani swinka - ani morska..... ![]() to byl jeden z lzejszych kawalkow jakie min mi serwowali na studiach;P.. a wiadomo, ze naukowcy to nieciekawy nabytek..ani oka nie zawiesisz ani nie uzyjesz;P Powiedz cos wiecej o tym Wroclawiu- co warto zobaczyc? jakie kafejki, puby..jeszcze nie bylam...wiem tylko ze zoo warto wyhaczyc...
![]() |
#785 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Heh... tak to już jest z nimi... kompleksy i tyle... chociaż w czyms chcą byc lepsi... ![]() Swoją drogą - dowcip całkiem całkiem... ![]() A co do fachowości i stereotypów... to ja jestem blond... i bynajmniej nie uważam, że to powód do obniżenia swojej samooceny, ale co ja się w życiu dowcipów nasłuchałam... ![]() No i mimo wszystko nie jest to dla mnie przyjemne, kiedy ktoś kogoś komentuje np: "bo to głupia blondynka była". To tak jakby oceniać silnik sugerując się kolorem nadwozia... ![]() magdaka - niestety nie jestem na bieżąco z kinowymi nowościami... ![]()
"Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to, co oswoiłeś" Antoine de Saint-Exupery Edytowane przez 1listopad Czas edycji: 2008-11-08 o 20:28 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczęta
![]() ja miałam strasznie pracowity "wolny długi weekend" na budowie...wykańczamy z M domek, a tam tyle roboty, że końca nie widać. do końca tygodnia też mam wolne w pracy i będziemy zasuwać. padnięta jestem. pozdrawiam Was ![]()
![]() |
#787 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() zostało 9 dni ![]() panieński się super udał - było mnóstwo śmiechu, plotek i wina + prezenciki typu wałek na chłopa ![]() a teraz w pracy jeden wielki zamęt i jeszcze ja dodatkowo muszę przygotować wszsytko w pracy na moją ślubną nieobecność ściskam Was mocno ![]()
![]() |
![]() |
#788 |
Wtajemniczenie
|
ello wszystkim..na herbatke zapraszam..
katarzinka - no to teraz juz pewnie troche nerwik przedslubny dziala, co? a panienski to zawsze dobra zabawa..i wyciaganie od przyszlej zoneki roznych takich 'sekrecikow' jak to u mnie bylo;P miriki - poweidz cos wiecej o tym domku-ilu pietrowy,jakie kolory,jakie wykonczenie w srodku..masz moze styl umyslony w jakim beda urzadzone pokoje? tak podpytuje bo urzadzanie wnetrz to taki moj maly konik ostatnio...caly czas po remoncie mysle co udoskonalic..i nie dlugo chyba mi scian zabraknie na rozne takie tam wiszace...no ale jak ja to mowie..jeszcze tylko jedna ostatnia juz galeria zdjec,pocztowke..magnesow na lodowce..najlepszy tekst sprzedalam ostatnio do meza: "czy jak sie skonczy nam miesjce na magnesy z podrozy na lodowce to kupimy wieksza;P ?" u mnie prawo jazdy na tapecie...wczoraj pierwsza pomoc..i juz wiem, ze na lekarza sie nie nadaje..na widok krwi biore nogi za pas i tyle mnie widzieli..wiec postanowione..bede jezdzic wolno i juz...
![]() |
#789 |
Wtajemniczenie
|
póki co TŻ jest ogranięty stresikiem, ja na razie luzik, mnie weżmie pewnie w piątek jak będą nam trzaskać, zawsze tak mam dzielnie długo jestem opanowana, a potem jest stresik, ale daje rade go opanowac ,
choć ślub - okaze sie w końcu to raz w życiu się zdarza ![]()
![]() |
![]() |
#790 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#791 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam nadzieję, że stresik się zjawi jak najpóźniej - dwoje zestresowanych ludzi pod jednym dachem to by mogło być kiepskawo. ja tak sobie myślę, że dzięki temu że ćwicze to jakoś lepiej sobie z tym radę, ale tak czy tak się pojawi - co do tego nie ma wątpliwości. ale póki co w przyszłym tygodniu mamy w pracy kontrole wiec tym się stresuję buziaki dla wszsytkich
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkich..co dobrego slychac?
u mnie dzis pracowo...wiec zagladac tylko bede chwilami.
![]() |
#793 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() witam wszystkich - i tych znad kubka kawy, i tych w drodze do ołtarza i tych ciezko pracujących iw ogóle wszystkich! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak poza tym - to jakoś nie wyobrażam sobie siebie w innym kolorze włosów... ![]() ![]() A prowo do głupotek i błędów ma każdy - rzecz ludzka ![]() Co do stresu przedślubnego, to przygotujcie sie, że może w ogóle nie nadejść! ![]() No chyba, że mój ma tak spóźniny refleks, że do tej pory mnie nie dopadł... ![]() pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nareszcie ktoś się tu pokazał! kocham cię! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() kołocz w łykend rozwieziony, pierwsze prezenty już otrzymaliśmy, ja napięcie maksymalne w pracy, wiec na stres przedślubny przyjdzie pora potem ![]() myślę, że przyjść przyjdzie, ale niech sie zjawi jak najpóżniej ![]() a w sobotę była ostatnia przymiarka do sukni i jak sie zobaczyłam to ja gaduła zamilkłam z wrażenia - podobno nie szata zdobi człowieka - ale na pewno go potrafi odmienić a co do sterotypów - zawszy były i pewnie będą więc ja sie po prastu juz tym nie przejmuję, bo jakbym sie przejmowała tym co inni gadają do czego są kobiety albo do czego nie są itd to bym nie była tu gdzie jestem - niech sobie gadają a jak widzą we mnie tylko głupiutką kobietkę to nie są warci mojej uwagi ![]()
![]() |
![]() |
#797 | |
Rozeznanie
|
cześć wszystkim
![]() ![]() to już w tym tygodniu...prawda? zobaczysz wszystko pójdzie dobrze. życzę ci aby ten dzień był dla ciebie wyjątkowy. a jednym minusem jest to (chyba minusem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak bedziesz miec jakies zdjecia - chociazby inspiracji to zapodaj chetnie popatrze...
![]() |
![]() |
#799 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ...a fajna, rodzinna atmosfera to super sprawa. jeżeli ta rodzina usłyszała to od ciebie "tak fantastycznej atmosfery rodzinnej nie znalazlam nigdzie tylko tam" to było pewnie to dla nich bardzo miłe. też bym tak chciała i mam nadzieję, że uda mi się stworzyć taki ciepły przyjazny dom...i mimo wszystko wydaje mi się, że jest to o wiele trudniejsze niż urządzenie go.
![]() ![]() Edytowane przez mirika Czas edycji: 2008-11-18 o 06:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a poweidz mi jak pieczesz chleb? w takiej specjalnej maszynie do pieczenia chleba czy w piekarniku? chcialabym kiedys sprawdzic czy potrafie;P
![]() |
![]() |
#801 |
Rozeznanie
|
nie piekłam nigdy w maszynie, bo jej nie mam, ale takie z piekarnika wychodzą równie dobre. piekłam i drożdżowe i na zakwasie i te drugie bardziej mi smakują, ale wymagają cierpliwości... bo zakwas musi kilka dni stać. warto jednak czekać
![]() polecam takie pieczenie, jest to niezła zabawa i jak radość jak wyjdzie i smakuje ![]() katarzinki nie widać, pewnie na maxa wciągnęły ją ślubne sprawy ![]()
![]() |
#802 | |
Raczkowanie
|
![]() tak się zastanawiałam... mocno blond jesteś? Bo ja od jakiegos czasu mam bardzo jasne - moj mąż byl zachwycony, ale prawda jest taka, że jak pierwszy raz wyszłam w tej wersji od fryzjera, to sie rozglądałam ukradkiem, czy ludzie dziwnie nie patrzą... ![]() ![]() Cytat:
"Kochanie, a kto by to odkurzał?" ![]() ale to tak na marginesie ![]() A tak poważnie - mamy bardzo zbliżony gust - pięknie to ujęłaś "przaśne i wiejsko" ![]() Ale wiesz co? Ludzie, którzy z wyboru przeprowadzają się na wieś mają chyba to do siebie, że lubią podkreślać stylem otoczenia to swoje "wiejskie, sielankowe życie". Tak przynajmniej wynika z obserwacji moich znajomych... i mojego właśnego przykładu ![]() Też jestem strasznie ciekawa, jak się urządzisz!!! Uwielbiam oglądać wnętrza!! Szczególnie właśnie takie "wiejskie". Kiedyś chcialam się nawet kształcić w tym kierunku, ale nie wyszło... Ale jak coś, to daj jakies fotki ![]() ![]() Katarzinka wróci do nas pewnie już jako "KATARZINA ZAMĘŻNA" ![]() A co do chlebka - to piekłam na razie tylko na drożdżach, ale tak smakuje moim ludziom, że zwykły chleb jest kupowany tylko dla psa (bo on jest wielbicielem kanapek... ![]() ale nie powiem.... zasadzam się na jakieś nowe rodzaje, tylko muszę pożyczyć od mojej mamy książkę, bo ma na ten własnie temat. Mirika - ten zakwas to jakoś sama spreparowałaś czy kupiłas z piekarni? pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#803 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#804 |
Wtajemniczenie
|
Ello
widze ze dobry temat zapodalam z tym chlebem ![]() moze pochwalicie sie jakims przepisikiem [proszeeee z oczami kota ze Shreka ![]() U mnie dzisiaj niby wolne..a jednak chwili na kawke brak ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9781747 wiem ze jestem zgapiacz [tylko juz od kogo to nie pomne]- ale coz podobaja mi sie wytworki innych no i inspiruja... a poza tym w domu jak to w domu nonstop jest cos do zrobienia....jak np. zupa z soczewicy ... lub tez szybki myk po bilety do teatru na sobote....nie wiem czy wy tez macie potrzeby "odchamienia " sie czasem...tym razem wybralismy "Zwiazek otwarty" - podobno farsa na malzenstwo, gdzie maz proponuje zonie tzw. zwiazek otwarty - czyli dozwolenie na zdrade....ciekawa jestem co z tego wyniknie...
![]() |
#805 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
do niego też potrzeba trochę cierpliwości ![]() http://www.youtube.com/watch?v=13Ah9...elated&search=
![]() |
![]() |
#806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a na stereotym to ja dobrze naostrzylam swoje widły ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moja fryzjerka wkręciła sobie, że mój poprzedni kolor to byla farba i za kazdym razem kiedy do niej idę, to z uporem maniaka zadaje pytania w stylu: "I w jakich włoskach się pani lepiej czuje? Teraz czy z tą farbą, którą miała pani poprzednio?" ![]() A z kolei osoby, z którymi nie widziałam się długi czas, myślą, że teraz mam naturalne... (bo jako nastolatka miałam baaaardzo jasne włoski) ![]() Dziwi mnie to trochę, bo mało która kobieta w moim wieku ma bardzo blond z natury... ![]() a w ogole... to jestem dzisiaj słomianą wdową... JAK JA TEGO NIENAWIDZĘ!!! ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Wtajemniczenie
|
1listopad - a gdzie meza sprzedalas? amoze sie sam sprzedal?
witam wszystkie dzisiaj po lykendzie..u mnie zajety na maksa...teatrowo-zakupowo-kreglowy...normalnie czad! ale ja tak lubie po prostu. A na "Zwiazek otwarty' goraco zapraszam do Gdyni - naprawde czadowa sztuka-caly czas sie buzia smieje ![]() ![]() no wiec, ktora sie kawy napije ze mna?
![]() |
#809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Byłam dopiero co kilka dni temu w Gdyni i w sumie nabrałam chęci, żeby się tam kiedyś wybrać - myślałam o teatrze muzycznym - mam strrrraszną ochotę się nieco "ukulturalnić" ![]() A ten "Związek otwarty" gdzie można zobaczyć? Acha! Byłam dzisiaj na zakupach... W drogerii... nakupowałam środków upięszających, bo jak zwykle wszystko pokończyło sie w jednym czasie... Wiecie co? Mam wrażenie, że im bardziej latka lecą, to nie tylko coraz dłużej siedzi się rano w łazience ale też jakby coraz kosztowniej te wyprawy po wszelakie mazidła wychodzą... ![]() pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#810 |
Wtajemniczenie
|
'Zwiazek otwarty' graja w teatrze miejskim [bilety niedrogie-28zl za normalny]-10min ode mnie z domu
http://kultura.trojmiasto.pl/spektakl.php?id=464 a o teatrze muzycznym slyszalam ze fajna sztuka sa 'Szalone nozyczki' - podobno maja kilka roznych zakonczen-wiec jak 2 razy pojdziesz na ta sztuke to masz szanse zobaczyc rozne zakonczenia ![]() http://kultura.trojmiasto.pl/spektakl.php?id=646 Ja teatr muzyczny odwiedzam rzadko - tak ze 2-3 razy do roku...jakos tak ceny biletow mnie nie zachecaja.Wole kilka razy do kina pojsc ![]() ![]() A twoj maz dobrze sie sprzedal-wiadomo, ze u rodzicielki najlepiej. Moj tamze sprzedaje sie regularnie 2 razy w tyg. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.