![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cichy kącik hejasz
No pewnie, że cudowne. Zawsze wszystkie sa cudowne, ale jeszcze nie wszystkie pokazalam, bo aparat dopiero wrocil i mam nadzieje dzisiaj, ale nie mam pewności.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
CraftMod
|
Wspaniałe prezenty!!!!
A Bernard ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Wtajemniczenie
|
MAm slinie i siem cieszem ze mam. Zalujecie ze nei mozecie pomacac :P
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Hejaszku piękne prezenty
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
piękne nowości , a i koloniści bardzo pomysłowi i zgadzam się z malgwą że od dzieci można się dużo nauczyć
![]()
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u ciebie jak było cichutko tak teraz poszałałaś jak mnie nie było ,więc siedzę i siedzę i od ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Pokażę Wam kogoś o kogo pośrednio walczyłyście razem ze mna i z moja Przyjaciołką Magdą.
Miłe Ciocie Wizażanki oto Michałek: Na zdjęciach oczywiście Michalek, Michalek z mamusia i na ostat nim zdjęciu ulubiona pozycja Michałka. ![]() ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Michałek słodziudki ,jaki kochaniutki.Hejaszku nie śledziłam losu Michałka ale nie że nie chciałam lecz nie wiem gdzie o nim mogę coś poczytać.Podpowiesz mi gdzie mam powędrować żeby poznać historię małego bohatera?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Misia2 napisze Ci tutaj. Michałek w 5-6 tygodniu od poczęcia chciał sie urodzić. Jak wiesz to duuuużoooo za wcześnie było. Magdę zawieźliśmy wystraszoną i przejętą (niestety krwawiącą) do szpitala, a na wizażu dziewczyny mocno myslały i modliły się o powodzenie i o to aby dzidziuś sie nie urodzil wtedy kiedy chciał. No i tak tez sie stało. Urodzil sie normalnie po czasie jaki jest wskazany dla malego czlowieczka i jest zdrowym chlopczykiem, bardzo ładnie i bezproblemowo sie rozwija.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
No to nie lada wyczyn i sukces że udało się maluszkowi tak spieszącemu się do mamuni wytłumaczyć ze jeszcze za wcześnie na powitania .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
CraftMod
|
Jaki słodki!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Rozeznanie
|
Jaki słodziutki mały człowieczek- życzę wiele pogodnych dni dla nich, tzn. dla Michałka i jego mamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Zadomowienie
|
Jak dobrze że wszystko zakończyło się pomyślnie
Śliczniutki chłopczyk. Dużo zdrówka ![]()
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 1748139Adalira to prawda. Jaki jest fajny. Taki mały słodziak? Mniamniuśny wprost.
No a skoro temat dzieci w moim "domowym" kątku to wkleję Wam naszego wnusia Pawełka. To juz powoli mały mężczyzna sie robi. Chwilami taki poważny, a nagle robi się niesamowicie zabawny. 1. A oto i Pawełek z babcia i dziadkiem. 2. Pawełek z ciocią (zarażoną Stonką). 3. Przy okazji nasz tort 10 rocznicowy ![]() 4. Prezent od mojej synowej Stonki i karteczka- całkowicie przydasiowy. 5. A tę Księżniczkę poznajecie? Taaaa, to nasza wizazowa Macakowa Tusia. 6. Pawełek z rodzicami. W nastepnym poście jeszcze wstawie karteczke od Sol i coś jeszcze, ale na razie - przerwa.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2008-09-17 o 00:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
CraftMod
|
Super fotki! Gratuluję kolejnej rocznicy!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
cioteczko- rameczka przecudowna!!
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
jak to dobrze że w trudnych chwilach wspierają nas ludzie którzy mają tyle serdeczności w sobie
i jak widzę na załączonym obrazku tworzycie szczęśliwą rodzinkę ![]()
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Julita jesteś niezwykła. Zdążysz wszystko w domu porobić, naprodukujesz mnóstwo cudowności, zaglądasz do wielu wątków i zawsze pozostawisz komentarz, i jeszcze masz czas pamietać o mnie. To miłe, że o mnie pamiętasz. Dziekuję.
Owieczka!!!! A witam, witam i Ciebie. Ostatnio malo czytam, a jeszcze mniej pisze, ale zauwazylam, że pracujesz w drukarni (dobrze pamietam?) i nieczęsto sie pojawiasz. Tym bardziej milo mi, że zagościlas u mnie. I Tobie dziękuję. Barbarera fajnie, to prawda. Dobrze miec w okół przyjaciół. Rodzinka nasza jak to rodzinka, ale jesli take wrażenie na Tobie zrobiły te zdjęcia, to miło. Wielką zdolnośc posiadasz. Zwracasz uwage na rzczy wazne, a to bardzo dobrze, bo coraz mniej takich ludzi na Ziemi. Kazdy najczęściej goni za swoim EGO... A teraz jeszcze pokażę kilka zaległych rzeczy, którymi zostaliśmy obdarowani - cala moja 3 osobowa rodzinka - podczas II Zjazdu Stonek w sierpniu w naszym "Małym Domku na Pastwiskach": 1-3 Korale + kolczyki dla mojej przyjaciółki Noemi, ktora urodziła miesiąc temu Milę - śliczniutką dziewczynkę. To taka nasza osobista wymianka - Elianko dziękuję - ![]() 4-6 Wymiankowa niespodzianka od Nirsh-Julity. Na pierwszym zdjeciu (tzn na 4) jeszcze zapakowana, a na dwóch kolejnych juz w calej okazalości. Dziewczyny, mowie Wam nie wierzcie Julicie, że ona szyc nie umie. To nie prawda, albo ona sama o tym nie wie. Wszystko jest bardzo dokladnie i rowniutko przeszyte, zakończone. No i ... widzicie deseń? No wlaśnie. Moje ukochane roże. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
No i jeszcze kolejne cudowności:
1-2 Prezent dla Szymona od córki Bewix, czyli od Patrycji. Przez nia osobiście wykonany. 3-5 Karteczka dla Szymka od Damurka z ukochanym delfinem i klimatem morskim. 6. Okladka zeszytu dla Szymonka przerobionego przez G(A)linke.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
1-4. No to dalszy ciąg zeszytu przerobionego przez G(A)linkę dla Szymka, co widać. Szymek jeszcze w nim nic nie napisal, bo sie zastanawia. Stwierdził, że taki wspaniały zeszyt nie koże byc zmarnowany przez niego. No coż, to samo za siebie mowi. Jest zachwycony. Czasem go ogląda i nic. Czeka na dobry pomysl - jak mowi.
![]() 5-6. W końcu coś co ja dostalam - też od G(A)linki. Piekne prawda? Tez jeszcze tam nic nie wlozylam, bo zastanawiam sie co mozna w takim cudnym pudełku trzymać? I na razie nie wiem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
I ciąg dalszy, ale teraz od Damurka, a dla kogo? No oczywiście dla Szymka. Widzialyście ju,z kilka stron zapowiedzi u Danusi w wątku, ale teraz pokazuję ukończone dzieło. Nadmienic chce tylko jeszcze, że Danusia zostawila celowo nie dokończone ostatnie 3 kartki, aby Szymek mógl sam dokleić i dokomponowac reszte. Na razie nic nie przybylo, ale kto wie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
... i dalszy ciąg albumu...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o Szymonkowy album rycerski to jeszcze tylko dwa zdjecia wkleje, bo to zdjęcia jego pasji, nie zupelnie nowej, ale odzyła niedawno.
1-2. Guziki... 3 - korale od Damurka i G(A)linki dla mnie oczywiscie. To znaczy juz moje sa. 4. Kuleczki steropianowe pomalowane srebrna farba - od mojej synowej Stonki - szukającej nika dla siebie ![]() 5. No i prezenty od Malgwy - przybyłe poczta dla mnie i dla właśnie beznikowej Stonki czyli mojej synowej.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2008-10-01 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
No i myslę, że reszta już tu się zmieści.
1. Tapety od Malgwy do podziału ![]() 2. No i coś czym Małgosia zaskarbila sobie jeszcze mocniej moje serducho. Nutka, moja wymarzona, na ktora niestety nie bylo mi dane sie zalapac w czasie I Zlotu Stonek w lipcu. Małgosiu jestes bardzo kochana - dziękuję ![]() 3. A to? No na pewno niektóre poznaja. Ale to nie jest taki sobie zwyczajny moduł kupiony w Biedronce. To jest... UWAGA!!!! Moduł kupiony w Biedronce dla mnie przez mojego cudownego męża - Waszego kochanego Wujaszka. Czyz nie mówiłam, że mam wspaniałego męża? Janek to najukochańszy Janek na świecie. 4-6. Całość i dwa ostatnie zdjęć część ukochanej kolekcji naszego Szymka. Na 5 zdjęciu te guziczki to sa tarcze rycerzy Rzymskich. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Osiołek z zakątka :)
|
Piękne prezenty Helenko dostałaś a właściwie dostaliście razem z Szymkiem
![]() No i wymiankowa torba od nir super, już nie wierzę, że Julita nie potrafi szyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na komplet koralowy od Elianki nie mogłam przestać się patrzeć ![]() Hejaszku wspaniałe prezenty dla Was. Szymek podbił serca Stonek ![]() Mój mały też zbiera guziki ![]()
![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
WOW, ile fotek
![]() ![]() Prezenty i różne przydasie superaśne ![]() Pozdrawiam gorąco ![]()
![]() |
#808 |
CraftMod
|
Ale prezentów!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie mysle...
No, ale najpierw witam serdecznie: Pupil, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, a teraz... tak sobie mysle, że wydawalo by sie, iż przyjąć u siebie kilka (lub kilkanaście) Stonek, to może byc trudno, klopotliwie i że to strata. My jednak z Wujaszkiem stwierdzilismy, że: - było łatwo, a nawet chwilami łatwiej niz normalnie (zmywarka chodzila sama (Damurku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - nie było specjalnie żadnych klopotów większych, bylo miło - nie było żadnych strat, a tylko same zyski. Zyskalismy materialnie w postaci prezenciorow, ktore same macie możliwość oglądac, zakupy były zbiorowe (to tez zysk), a to co najcenniejsze Zyskaliśmy nowych znajomych i to dobrych znajomych, z ktorymi mamy zaszczyt utrzymywac kontakt, zyskalismy wsparcie papierowo-ozdobno-itp. No i to co niewymierne, to wiedza, poznanie, nowe doświadczenie. My oboje jestesmy zadowoleni. Tak samo z I jak z II Zlotu Stonkowego. A co więcej, to prawda najprawdziwsza moglismy cieszyc sie soba wzajemnie i tym czym moglismy sobie usluzyc. Bylo super i pewnie znowu kiedys bedzie (może w przyszlym roku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wspaniałe prezenty jak wspaniała jest osoba dla której są przeznaczone - a Szymuś no cóż to też wielki szlachetny rycerz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.