![]() |
#781 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
a u mnie rano takie fajne slonce swiecilo-ale bardzo krotko
jak moj TZ mieszkal na wsi to biegal po lesie i cwiczyl. ogolnie to szlifowal forme ktora mial po wojsku. ale teraz..nie ma kiedy. jak wraca z pracy to jest bardzo zmeczony. wiec tylko czasem jakies pompki i hantle w ruch ida a ja jeszcze w gimnazjum wymiatalam na 1000 m ![]()
#783 |
Gość
|
Powiem Wam, że tak powoli się konczy szykowac u meni w domu wszystko do stypy i tak myślałam o pewnej kwestii związanej z pogrzebem. Nie wiem jak Wy, ale ja bardzo nie lubię zwyczaju, ze w tym dniu ludzie ubieraja się na czarno. Zdecydowanie sobię zycze, zeby na moim - byle nie szybko
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Przetrwalam- bardzo bardzo się cieszę ze juz poniedziałek- pierwszy raz w zyciu chyba. Szkolenie calkiem udane, fajne kobitki w firmie mamy. Miałam tylko straszny powrót do domu bo się strułam czyms. Ja mam taki wrazliwy zołązdek ze nie moge jadac za bardzo poza domem bo zawsze jest cos nie tak. Delikatnie mowiac cała droga z Warszawy do Kielc jest przezemnie oznaczona kolacja i obiadem szkoleniowy.
Ale to jeszcze nic- najgorsze to to ze mój maz miał byc w domu juz o 15 ale odwołali lot z Londynu i musiał czekac do 15 na inne polaczenie....a co ciekawsze polaczenie z Londynu do Warszawy a pózniej z Warszawy do Krakowa bo auto zostawione było na parkingu w Krakowie. Tym sposobem dotarł do domu na 23 ledwo zywy bo nie spał cała dobe.....ale i tak mnie ukochał ![]() ![]() W kazdym razie zarówno dla mnie jak i dla męza ta miniona niedziela była beeeee. Bardzo się ciesze ze juz poza nami ![]()
#785 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, tak na szybciora, bo zarobiona jestem
![]() Madzialenko strasznie się cieszę, że za chwilkę będziesz NARZECZONĄ ![]() Ja tam zdecydowanie nie jestem kapeluszowa ![]() ![]() Alez pogoda, fuj... |
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj kolejna zapracowana bidulka ![]() Ja ostatnio sobie kupiłam czapkę z daszkiem ![]() ![]() A co u ciebie Dorinko z pogodą? U mnie teraz sypie coraz mocniej? Chociaż i tak się biało nie robi.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
wezcie nic nie mowcie. sypie strasznie a ja czekam na telefon i zaraz pewnie bede musiala wyjsc
![]() a teraz wczulam sie w stara dobra nirvane- oj glosno w domu jest ![]()
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czapki z daszkiem to jest to ![]() ![]() Wprawdzie nie pasują do kazdego typu urody ale jeśli juz to można w nich wyglądać naprawdę genialnie ![]() Kapelusze to nie mój styl, chyba ze takie typowo kowbojskie w stylizacji letniej ![]() Kulbit u mnie tez sypie i wieje, ale ja nie cierpię śniegu i w ogóle zimy w mieście, niech sobie będzie w górach ale w mieście to tylko utrapienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Rozeznanie
|
u mnie tez weekend ciezkawy, bo w szkole jeszcze przelatany z sobotnia imprezą, dop[iero dzis mi sie udalo wyspać, ale zaraz musze się do pracy zabierać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() gratulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestes niesamowitą osobą, wiesz... bije od Ciebie taka radośc, taki optymizm, bardzo lubię czytać Twoje posty ... ![]() ![]() ![]() Tak, chodzi o odbudowanie zaufania... Mam dobrą wiadomośc wczoraj pogodziliśmy się z Tz ![]() ![]() ![]() ![]() Najwazniejsze że oboje mamy mnóstwo checi ![]() Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków ![]() ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
A ja muzyki cichutko słucham zawsze
![]() Cytat:
![]() ![]() Pogoda - koszmar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natalii super, że wszystko się u was prostuje ![]() Pogoda koszmar, nastrój koszmar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czapki z daszkiem to jest to ![]() ![]() ![]() A u nas sypie piekny snieg- takie duże płaty- uwielbiam ![]() ![]()
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dorinko jesli u Ciebie pada to pewne jest, ze do mnie (bardziej na południe) za parę godzin przyjdzie ta warszawska pogoda! zawsze tak jest ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Madziu, super. cieszę się razem z Tobą
![]()
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
u mnie teraz gruby jaki pada- bialo juz jest
![]() za to nie musze isc na miasto..na razie. potem w teren jade-godzina lazenia po tym sniegu murowana ![]() ![]() mam ochote na kozie mleko-tak mi wczoraj posmakowalo na cwiczeniach...
#801 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie no ja nie wytrzymam - maly dzis ma pasowanie na przedszkolaka i jak na zlosc zniknely spodnie ktore mu chcialam ubrac - noszz kurna nie ma ich nigdzie, zapadly sie pod ziemie - jestem wsciekla
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, czy któraś z Was orientuje się w najnowszej ofercie świątecznej Ery? zastanawiam się czy nie wziąć telefonu z drugim za 1 zł. na kartę w prezencie świątecznym dla mamy ??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rozumiem, ja śnieg lubię w pierwszych kilku dniach ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |||||
Zakorzenienie
|
Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://allegro.pl/item272087076_piek...ym_r ondem.html ten Svinecko mi się bardzo podoba ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A przed moją klatka jakiś film albo serial kręcą. Cała wyjście obstawione światłami kamerami i ludźmi. przecisnąć się ciężko ![]() Zapomniałam dodać, że w sobotę sąsiedzi z góry brali ślub. Wyobraźcie sobie, ze "wesele" było w mieszkaniu nad moim pokojem... muzyczka była ok, ale przyśpiewki gości i łomot nóg... ale i tak chyba z 3 x głośniej zrobili poprawiny, które zaczęły się ok. 15 a skończyły ok. 23. Także miałam trochę muzyki i śpiewu w weekedn pod nosem ![]()
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-11-26 o 12:43 Powód: post pod postem: proszę używać opcji EDYTUJ! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale bywa, że nakładam dzinsy, adidaski i tshirt ![]() ![]() A zimę lubie tylko jak jest mróz i jesli oglądam ją z ciepłego mieszkania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Dorinko tu masz oferte z Ery
![]() http://www.era.pl/pl/indywidualni/taryfy/abonament
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Milo mi ![]() ![]() Jesli chcialabys pogadac o tym co sie stalo, to zapraszam na Pw ![]() Byc moze wiem co czujesz, bo jakis czas temu tez przezylam cos co z obu stron wymagalo zaufania, pracy i odbudowy wszystkiego w zwiazku. Dobrze ze obydwoje podjeliscie decyzje, zeby walczyc o to co Was laczy i chcecie wszystko naprawic. Najwazniejsze to pracowac razem, wspolnie, a pomalu bedziecie widzieli efekty ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Anitko
dziekuje Ci Kochana ![]() ![]() ![]() Wirtualne kciuki, wirtualne dobre zyczenia i ciepłe myśli, ale jaką maja moc ![]() ![]() Bardzo sobie cenie wasze wsparcie ![]() ![]() Najwazniejsze, że sa checi obu stron ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak podpisujesz umowę musisz wplacic zaliczke 30 %- (w naszym biurze tak jest przynajmniej ), a 21 dni przed wyjazdem resztę kwoty.
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Haniu możesz mi powiedziec, w jakich cenach są wycieczki do Grecji, Francji (Lazurowe Wybrzeże) czy Włoch??
Wycieczka tygodniowa albo 10- dniowa. Czy ceny wycieczek są zalezne od tego kiedy planuje się wyjazd??(np listopad taniej, a np czerwiec drożej)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.