|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
grono.net
mnie się grono nie podoba, choć mam tam profil, założony w trakcie inwazji wizażanek na ten portal nk dużo bardziej mi odpowiada, a wiecie że jest jeszcze coś takiego: http://mykujony.pl/ i dla wojskowych http://nasz-pobor.pl./ a dla koniarzy http://www.nasza-szkapa.pl/
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam za swego dorosłego zycia dwa nowe auta, kupione i sprzedane po 3 latach A teraz mamy 15-letni samochód i o dziwo pomimo jego zaawansowanego wieku jets to moje ulubione auto Piękny wielki, szeroki, niski samochód Opel Calibra Zakochałam się w nim od pierwszego prowadzenia
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
a ja swojego auta nie miałam nigdy
ale TZ ma swoje więc wporządku
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys myslalam ze to bedzie opel (jakis combi) ale po wyjezdzie z moim bratem w gory odpodobal mi sie ten samochod. wlasnie teraz czesto jezdzimy wolkswagenem i jest super-wygodny, niezawodny. i na pewno taki chce miec (jakis paroletni oczywiscie). trzeba TZa zmobilizowac zeby prawko sobie zrobil
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Gdy zaczynałam jeździć i nie miałam jeszcze wyczucia to TŻ dał mi swoje autko na parkingu żebym sobie troszkę pojeździła. Pierwszy raz jechałam jego samochodem i dość ostro ruszyłam, na dodatek ze skręconymi kołami czego się nie spodziewałam . Jechałam prosto w płotek za którym była skarpa i nie wiedziałam co robić w takim szoku byłam. W ostatniej chwili zahamowałam. Spodziewałam się, że TŻ nie będzie zachwycony i padną jakieś ostre słowa, ale był Kochany, mówił, że mam się nie przejmować i nie płakać a jakby coś się stało to by powiedział tacie (to właściwie auto jego taty, ale do całkowitej dyspozycji TŻ-a), że jakiś debil w niego wjechał .
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
ja kręce bączki i TZ mówi, że dobrze mi to idzie, ale pierwszy raz się bałam jak kazał mi skręcić kołka i....gaz
też tajemnica cicho bo mamusia usłyszy![]() ale z nas blachary haha
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-01-09 o 11:11 Powód: dopisek |
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu wyslalam. Madzialenko a Ciebie nie moge na gronie znalezc
![]() a ja nie mam prawka ( bo nie zdalam ale to inna historia ) i na razie nie chec miec. TZa mobilizuje zeby poszedl zawsze samochodem bysmy sobie jakies krotkie wypady robili- w gory, nad morze czy gdzie tam bysmy chcieli
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nie mam prawka, niedługo idę się zapisać na egzamin, ale i tak sobie jeżdżę
. Szczególnie u TŻ-a na wsi, przesiadamy się dopiero koło domu żeby jego rodzice nie widzieli . Jak raz w nocy jechałam z TŻ-em i przyjacielem to TŻ siedział o bok i wychylał się do przodu żeby patrzeć na drogę i mi mówić jak mam jechać, a przyjaciel wychylał się nad mogę głową (wbijając mi łokieć w głowę) i wtórował TŻ-owi . Śmiesznie było, TŻ jak to TŻ, podchodził do sprawy spokojnie, ale przyjaciel właśnie wtedy dowiedział się, że ja mam w ogóle coś wspolnego z samochodami i bał się o swoje życie .
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Sanetka Dziękuję
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie dopadlo zniechecenie bo 3 razy nie zdalam.
i tak 1 raz- moja wina- malo jakiejs babki ie rozjechalam ,bo wlazla nie na pasach pod kola a ja egzaminator zaczal hamowac wczesniej niz ja za drugim na placu-no zdarza sie za trzecim- juz facet powiedzial ze zdalam i mam jechac pod dworzec Pkp,no i na jednym rondzie jakis samochod chcial wymusic na mnie pierwszenstwo, zahamowalam i nie zdalam, wedlug egzaminatora powinnam jechac, miec stluczke bo jak tak nagle hamowalam to stworzylam zagrozenie dla jadacych za mna (akurat pusto bylo). dodam tylko ze 3 razy zdawalam u tego samego gosci (co jest zreszta niedopuszczalne) ktory byl kierownikiem czy kims tam waznym w osrodku. i ktory za 2 i 3 razem jak mnie widzial to krzyczal : o recydywa,na czym dzis oblewamy.
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
jak któraś ma grono to może mnie zaprosić
mam nick Kaska87 bo ja jeszcze się nie połapałamdziewczyny jak Wy to robicie, że możecie miec takie "długie" opisy np Madzialenka a u mnie wyskakuje nie może byc dłuższe niż 600 włączywszy kod...ble ble"?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-01-09 o 11:41 Powód: dopisek |
|
|
|
#792 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, nie mam czasu pisac
Sanetko, dziekuje Pozdrawiam Was serdecznie ![]()
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
sanetko ja mam nick Madziunia a imie i nazwisko tak jak w "naszej-klasie" i miasto Ostrołęka
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam Anitko, ze na gadu mnie nie ma, coś mi wypadlo i lecieć muszę
![]() I autach i prawkach się nie wypowiem, nie posiadam
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie jesteście na tym GRONIE ?
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem, nie wiem co to jest i nigdy tam nie byłam
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
to jest na zasadzie naszej klasy ale forum jest bardziej rozbudowane a ludzie nie łączą się klasami, ale zainteresowaniami,
choć dziś zaglądnęłam (co mi się rzadko zdarza) i okazuje się że zachęcają do łączenia się klasami
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuję Was, ale próbuję pisać kolejną pracę zliczeniowa, więc się nie odzywam.
Ja też mam grono Sanetko czy to Ty wysłałaś mi zaproszenie na gronie?U mnie też dziś piękna pogoda jakby wiosna była ![]() Ja swojego samochodu nie mam i pewnie jeszcze długo nie będę miała, ale prawko mam i jeżdzę jak tylko mam samochód do dyspozycji
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może stąd to łączenie, że NASZA KLASA jest bardziej popularna i w tym łączeniu klasami widzą jej sukces |
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
kasia juz cie zaprosiłam
dziewczyny to czas spróbowac i załozyc sobie grono
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Twin-maid tak to ja.
wlasnie dzwonil TZ, o 17 idziemy mieszkanie obejrzec .a on juz sie martwi bo wolne od poniedzialku i ze ciezko by z kasa bylo bo juz tu gdzie mieszka zaplacil. ja tam sie nie nastawiam ze nam sie spodoba i wynajmiemy-tak latwiej
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na gronie, ale ogólnie nie lubię go i wchodzę raz na ruski rok
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
Czesc
![]() jestem ostatnio jakas melancholijna. Nawet nam sie uklada z TZ ale.. i tak mam watpliwosci. Szczegolnie teraz, styczen jest najgorszym mieisiacem w calym roku: sesja, oboje piszemy mgr, on pracuje na 2 firmy i do tego biora ciagle nowe projekty. Skutek: w pon wrocil po polnocy, wczoraj o 22, dzis konczy zajecia o 21, bedzie o 22. Mamy chwile zeby pogadac, bo: musi napisac maile do wspolpracownikow z planem na nastepny dzien, musi dokonczyc zalegle projekty, ma kolokwium, tu cwiczenia, tam zaliczenie, tam spotkanie z klientem a do tego w tak zwanym miedzyczasie jazdy na kursie. Nie pamietam, kiedy moglismy w tyg usiasc i porozmawiac... I to sie nie zmieni. Nie wiem co robic.. |
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, może taki argument....że Twój Tż jest operatywny, przedsiębiorczy w przyszłości zapewni dobry byt rodzinie A to wcale nie takie powszechne w tych czasach, gdzie naprawdę jest wielu obiboków, którzy najchętniej leżeli by na kanapie i leżeli, ewentualnie czekali az wróci ich partnerka z pracy..... Znam takie przypadki, niestety
|
|
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie Dorinko, to jest jedyny plus tej sytuacji. Wiem, ze on jest niezwykle pracowity i chce sie teraz rozwijac, zeby w przyszlosci firma przynosila zyski przy coraz mniejszym nakladzie pracy. Ale zanim to sie stanie (2 lata okolo, jak przypuszczaja) ja juz pewnie bede tylko wspomnieniem
te dni, ktore byly w swieta to chyba nejlepsze w ciagu ostaniego polrocza: zadnych telefonow, spotkan sluzbowych... siedzielismy, gadalismy i pilismy winko. A teraz nie mam nawet o czym marzyc.Kulbit, to sie nie zmieni, bo bez wzgledu na sesje pn jest totalnie zapracowany. sesja tylko pogarsza ten stan, ze czasem jest tak ze on wychodzi z domu a ja jeszcze spie a wraca a ja JUZ spie. Tak bylo.. a teraz dochodzi mgr.. No, ewentualnie po studiach (czyli za pol roku),ale boje sie ze wtedy wlasnie bedzie jeszcze gorzej: wezma sobie projektow na 3 lata do przodu i tyle :/ A jeszcze wiem ze to sie nie zmieni, bo on mi powiedzial kiedys, ze jego celem jest zapracowanie na pozycje i wyrobienie marki etaz zeby pozniej bylo latwiej. No i najgorsze jest chyba to, ze ma plany odnosnie pracy a wzgledem mnie - nie. |
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Apolonio Dorinka ma rację. poza tym pomyśl jak będzie po sesji, kiedy będziecie mogli odetchnąć i paść sobie w ramiona. Nadrobicie ten zapracowany czas.
DOPISEK: w życiu nie jest tylko tak że się siedzi gada i pije winko, takie "rozłąki" czasem dobrze robią, docenia się potem partnera dużo bardziej. nie myśl o sobie w ten sposób, że będziesz wspomnieniem. TO na pewno ciężki okres ale zaowocuje w przyszłości. W związku trzeba i cierpliwości i wyrozumiałości. Sama przez to przeszłam, więc wiem że nie jest łatwo, ale też że potem może być pięknie.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

A teraz mamy 15-letni samochód i o dziwo pomimo jego zaawansowanego wieku jets to moje ulubione auto
ale TZ ma swoje więc wporządku
daje mi czasem prowadzić
bo wyjeżdzałam(wtedy jeszcze nie umiałam tak dobrze jeździć i nie miałam wyczutego auta) a on przyszedł popatrzył a ja pomyślałam, "nie zdziwię się jak mnie wypieprzy z auta i skopie